Connect with us

Exclusiv

TRIUMVIRATUL/Versiunea 2.0  

Publicat

pe

Continuăm seria dezvăluirilor prin care încercăm să arătăm coruptibilitatea unui sistem de siguranța a statului, unde tot sperăm la o schimbare în bine –  respectiv Penitenciarul Ploiești, condus de însuși ZEUS: domnul comisar șef de poliție penitenciară Matei Valentin.

Date cunoscute:

* Cu toate că aceasta a renunțat în scris la împuternicire, acesta este în continuare în funcție.

* Cu toate că acum câteva luni  a avut loc o evadare din interiorul unei secții exterioare de deținere, unde anterior fusese un control de la Administrația Națională a Penitenciarelor ce trebuia să rezolve toate vulnerabilitățile – deci nu mai trebuiau să existe aspecte negative legate de siguranța deținerii – ZEUS a continuat să rămână în funcție după evadare, neexistând vinovați.

* Acesta a rămas împuternicit  chiar dacă nu mai mult de acum o lună, a încălcat legea și a dat la muncă deținuții cărora le promisese posturi călduțe, acest atribut nefiind al directorului. Pentru prima dată o comisie a fost anulată căci „fraierul” care trebuia să își asume ilegalitățile lui Matei(respectiv directorul pe pază) a refuzat să semneze. Că are sau nu iz penal această faptă, onor Administrația Națională a Penitenciarelor nu dorește a întreba Parchetul pe care era obligat să îl anunțe.

* Încheiem seria recentă a ilegalităților lui ZEUS prin a vă aduce la cunoștință presiunile constante aduse ÎNTREGII comisii de disciplină a cadrelor din Penitenciarul Ploiești, făcute cu tupeu de infractor, în ședință, căci ZEUS nu este mulțumit de rezultatele ei.

Pe scurt, noua președintă a Comisiei de disciplină nu este dispusă să ia decizii după cum cântă ZEUS, motiv pentru care se încearcă intimidarea tuturor membrilor comisiei pentru ca aceștia să fie serviabili. Este, desigur, inadmisibil ca puricele Harry Potter(comisarul șef Stănescu Andrei) dar și alți purici să nu fie pedepsiți pentru că au curajul a se opune acestui zelos ZEUS! Din cauza presiunilor lui ZEUS nu mai puțin de 3 președinți ai comisiei de disciplină au renunțat la această poziție și alți câțiva membri într-un an de zile, semn că oamenii cu verticalitate nu doresc să se bălăcească cu ZEUS în troacă.

Probabil lumea s-a săturat de micimile lui Matei și nu mai dau apă la moară tuturor răutăților mărunte pe care acest savant le scornește zilnic. Nu vrem să fim răutăcioși ca Matei, dar credem că ușor, ușor unitatea are un mesaj către el: „Hai sictir!”

Pariem ori o modificare a președintelui comisiei ori un nou război, căci Matei rămâne fără fani pe zi ce trece. Nu mai trebuie subliniat că nici director adjunct pe pază nu mai găsește, toată lumea fugind a fi prinși în ilegalitățile stăpânului.

Dar până atunci, vanitatea îl face să nu mai țină cont de lege/executarea serviciului în funcție de atribuții și dă ordine peste ordine ca să aranjeze plățile pe care le are de făcut indiferent peste ce compartiment trece.

Vă spuneam în investigațiile trecute despre susținerea avută de acest personaj, de puterea TRIUMVIRATULUI. Astăzi vom merge mai departe a vă arăta cum ZEUS se bucură de protecție în cadrul Ministerului Justiției, de către cei care trebuie să fie imparțiali și să tragă la răspundere derapajele disciplinare ale directorilor de unitate: COMISIA DE DISCIPLINĂ A CADRELOR A.N.P.

Pentru că ne dorim a calcula corect, ne asumăm golul dat de echipa adversă: scorul devine 1-1 și am început repriza a doua.

Vă explicăm în acest articol de ce dreptatea a primit gol, nu vă îngrijorați.

Din informațiile noastre, doi dintre puricii de seamă din Penitenciarul Ploiești: Harry Potter(ofițer securitate) și Puricele Nebun(ofițer jurist) au reclamat de peste 5 ori la măreața Comisie de disciplină pe marele ZELUS.

Cum lucrurile nu par a ieși din rutina de batjocoră a explicațiilor lipsite de logică, începând cu prezenta clasare, vă vom prezenta explicațiile S.F. ale celor ce stau chiar în vârful lanțului trofic al unui minister al justiției. În prezentul caz, din rațiuni de intimitate – dosarul fiind cu privire la jigniri și hărțuire morală, am fost rugați să nu le publicăm.

Dar vă garantăm că ele nu arată decât ceea ce noi am spus deja despre comisarul Matei, sub aspect al legalității și caracterului dânsului. Și tindem să le credem în totalitate, căci modul lui de comportare cu puricii este bine știut.

Pentru a NU UMBRI victoria acestor oameni(eu egalat meciul la 1-1) care nu au respect pentru lege ci doar pentru orgoliul propriu, permiteți-ne să explicăm pe scurt concluziile(puține, părtinitoare și mincinoase) ale comisiei de disciplină din Ministerul Justiției.

Poza 2

Subliniem că discutăm despre situații de șicanare și hărțuire morală, aspecte ce ies din coroborare de declarații, atitudini, comportament, etc.

  1. Din verificările efectuale nu a rezultat  existența unui termen stabilit pentru eliberarea adeverințelor care să ateste calitatea de asigurat

– Suntem curioși ce verificări au făcut oficial, căci doar Puricele Harry Potter poate sta o săptămână fără adeverință de salariat necesară la medic când ceilalți o primesc în aceeași zi. Mai mult după părerea domnilor prezentarea la medic trebuie încercată și fără adeverință, că poate merge(”ați fost la medic și nu ați fost servit?” – probabil pe acest argument membrii comisie de disciplină se duc la piață fără bani, căci poate merge și primesc de pomană).

  1. Domnul director Valentin MATEI ar fi încălcat confidențialitatea actului medical… prezența în cabinetul medical, la momentul consultului a fost generată de faptul că acesta a manifestat preocuparefață de starea de sănătate a dumneavoastră

– Aparent există o excepție legală știută doar de cei luminați din comisia de disciplină, conform căreia cel care te hartuiește moral și îți dă bullying zilnic poate să stea când ești consultat în cabinetul medical să vadă dacă a și mers!

În situația de față discutăm de o tensiune arterială ce necesita trimiterea de urgență la spital, dar ZEUS bucuros că poate moare puricele, nu a putut decât să se ridice mulțumit de pe scaun și a uitat să mai trimită puricele, pentru care a manifestat preocupare față de starea de sănătate, la urgență!

Pe viitor o asemenea explicație(că acesta a manifestat preocupare față de starea de sănătate) va fi găsită de atare COMISIE și la fapta lui ZEUS de a intra peste supuși în toaletă, ca să se asigure că nu sunt constipați. Are logica, nu?

Doar grija stăpânului este peste legi, norme, drepturi fundamentale, că doar așa au argumentat și ei: „comisia de disciplină nu poate reține săvârșirea vreunei abateri disciplinare, întrucât acuzația  este generic formulată”.

Inepțiile acestor funcționari plătiți din bani publici ating cote alarmante!

Prin urmare suntem curioși cum de a tras concluzia comisia de disciplină că Matei era preocupat de starea de sănătate… când sesizarea prevede încălcarea confidențialității și hărțuire morală.

  1. La sesizare nu au fost anexate dovezi care să sprijine acuzațiile potrivit art. 172. alin(2) lit d) din Legea 145/2019”.

– Aici putem recunoaștem că am cerut ajutor pentru a ne fi explicată un pic situația(B) și apoi am cerut un punct de vedere cu privire la interpretarea articolului (C).

  1. Ce am putut constata singuri este că AU FOST DEPUSE dovezi cu privire la hărțuirea morală chiar la sfârșitul acestei sesizări, dar aceasta nu este prima dată când comisia minte cu privire la lipsa dovezilor(în primul articol făcut pe această temă https://www.incisivdeprahova.ro/2023/03/15/zeus-transformat-in-hades/vedeti aceleași motivări).
  2. Explicațiile pentru care am cerut ajutor se referă la posibilitatea de a lua declarații de la colegi și, așa cum am considerat și noi, colegii nu pot cere rapoarte de la colegi, dar Comisia de disciplina era obligată să o facă, sa audieze…
  3. Nevoia de interpretare celor de mai sus vine datorită precizării art. 172. alin(2) lit d) din Legea 145/2019.

Pentru a se face de râs până la capăt membrii comisie de disciplină își dau cu stângul în dreptul. Iată de ce: art. 172  alin(2) face precizări cu privire la COMPONENTELE OBLIGATORII  ALE SESIZĂRII pentru ca fapta să fie cercetată de comisia de disciplină, altfel ea se clasează de drept(art. 173 alin(2)).

Prin urmare, dacă fapta se cercetează(în cazul de mai sus a fost continuată cercetarea disciplinară) este DE LA SINE ÎNTELES că există si dovezile pentru ea. Subliniem că este obligația comisiei de a cere și altele dacă sunt necesare dar cele inițiale trebuie să existe deja, lucru dovedit în acest caz. Dacă ele nu existau, se clasa de la început cauza(puteți vedea acest stil la mișto de lucru în articolul indicat mai sus).

             Cum poate comisia de disciplină să spună după ce a început cercetarea că nu sunt dovezi, dacă existența lor este atestată chiar de începerea cercetării? NU POATE să susțină asemenea inepții doar dacă documentele se fac în batjocură.

Apropo de pomană, tragem concluzia că banii ce sunt luați de membrii comisiei pentru această activitate(da, iau și bani în plus) sunt luați degeaba, căci asemenea explicații nu pot arată conștiinciozitate asupra muncii depuse.

Din acest moment, având în vedere importanța existenței sancțiunilor în dosarul lui ZEUS, Comisia o considerăm parte a TRIUMVIRATULUI.

Probabil, pentru a înțelege de ce este așa de important ca ZEUS să rămână „pur” trebuie să vă spunem END GAME-ul acestuia: Orice sancțiune la acest moment îl face incompatibil pentru a ocupa alte funcții de conducere, de a da examene pentru ele(este împuternicit la acest moment).

Ținem cont că Ministerul Justiției în perioada următoare va scoate posturile de director la concurs. Posturi vor fi acordate ca în România, iar Matei are asigurarea că o să mai sugă ceva de la un sistem pentru care a depus eforturi mari să îl nenorocească.

Cu promisiunea că vom continua epopeea comisiilor de disciplină, în cadrul investigației viitoare vă vom arăta o altă latură ce derivă din a avea așa oameni la conducere, de ce batjocora este ca o boală care afectează pe toată lumea.

 FARA INDOIALA, VA URMA! (Cristina T.).

N. R. : – Reamintim  ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului.

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK „inca” este bine?

TRIUMVIRATUL – Penitenciarul Ploiești nu reușește să scape de scaieți

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Cat timp mai poti sa indoi legea?

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Ia! Zâno!/Joac-o și pe asta!/Dă-ți cu reveneală!/Zâna Nașa, se joacă cu gestiunile, după starea vremii la Penitenciarul Ploiesti!

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

 

 

 

 

Exclusiv

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Publicat

pe

De

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele sunt pe bani foarte mulți și pentru ei nu înseamnă nimic 10% din banii publici. Dosare penale ale membrilor gruparii de crima economico-financiar organizata musamalizate de politisti corupti din varful M.A.I si din conducerea I.P.J Prahova, altele efcutate la comanda de aceaste grupari de crima organizata care se sprijina una, pe alta! DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO, orele 13.00.

Acestea sunt reformele din M.A.I. si M.J.? Reeditarea mafiei lui „Portocala”? (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

Publicat

pe

De

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în care peste 150 de studenți au avut nevoie de îngrijiri medicale, cu toate că s-a hotărât la nivelul Consiliului de Administrație și Senatului Academiei de Poliție „A. I. Cuza” suspendarea cursurilor fizice, demersul studenților continuă, dezvaluiie cei de la sindicatul Europol.

Este de necrezut că nici până în acest moment, nu au fost făcute publice cauzele toxiinfecției alimentare, chiar dacă la nivelul specialiștilor din cadrul Spitalului de boli infecțioase „Matei Balș” au fost precizate potențiale cauze preliminare ale declanșării, reprezentate de prezența rotavirus-ului sau a bacteriei e coli. Este evident că vorbim despre o mușamalizare de proporții ale cauzelor focarului de infecție.

Tot despre mușamalizare vorbim și când este vorba de răspundere. Până în acest moment, nu numai că nu a fost găsit niciun reprezentant al conducerii vinovat de aceste grave deficiențe, dar ministrul Predoiu nici măcar nu a declanșat cercetarea disciplinară, etapă obligatorie în astfel de situații. Scopul suspendării cursurilor fizice a fost reprezentat de diminuarea presiunii mediatice, dar și pentru a le oferi spațiu de manevră firmelor care au încasat milioane de euro pentru lucrările de renovare ale corpurilor de clădire din Academia de Poliție „A. I. Cuza”.

Din primul moment, Sindicatul EUROPOL a susținut sub toate formele eforturilor studenților de a avea parte de condiții decente și de un proces educațional care să se ridice la standardul unei instituții de învățământ superior. De aceea, de la declanșarea focarului de infecție, am arătat zilnic, prin postări și luări de poziție, prin ce trebuie să treacă angajații Academiei de Poliție dar și cum arată fiecare zi a studenților. Cu toate presiunile exercitate asupra noastră, chiar și oficial, prin comunicate de presă ale conducerii Academiei de Poliție, în care eram acuzați că distorsionăm realitatea și suntem tendențioși, am continuat să ne asumăm această responsabilitate de a readuce normalitatea în instituția de învățământ superior.

Complementar acțiunilor noastre, am identificat și studenți cu coloana vertebrală, asumați, care au vrut să contribuie la schimbarea pe care o așteptăm cu toții. Astfel, printr-o petiție adresată conducerii Academiei de Poliție „A. I. Cuza”, studenții ne demonstrează maturitatea cu care aceștia tratează situația, identificând probleme și propunând soluții. Putem afirma fără nicio exagerare că această inițiativă a studenților rivalizează cu „actul managerial” al celor care s-au aflat la conducerea acestei instituții în ultimul an, și care au încasat salarii de zeci de mii de lei, majorări de 50% și alte beneficii neștiute de publicul larg. Îi felicităm pe această cale pe toți cei 687 de studenți și îi asigurăm că suntem în continuare alături de ei, pentru că încă suntem departe de final. (Cristina T.).

       

                 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Publicat

pe

De

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru:

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu

precum si pentru si/sau in atentia

Ministrei Justiției, Alina Gorghiu:

POLITISTI CORUPTI DIN VARFUL M.A.I. si din conducerea IPJ Prahova s-au aliat gruparii de criminalitate economico-financiar organizata si au trecut la santaje alaturi de aceasta. Se protejeaza reciproc!

Un sistem infernal s-a activat din momentul în care cei santajati nu au mai dat curs achitarii sumelor de bani la care au fost supusi in urma santajelor. In aceasta operatiune au intervenit politisti corupti din varful MAI si varful IPJ Prahova care, cu un tupeu inimaginabil, au fratenrnizat cu aceasta grupare pe care o acopera si de care este acoperita, prin linsaje media!

Mafia transpartinică din România, formata din mafia din varful MAI, IPJ Prahova si parchete și-au dat mâna pentru a ataca o presupusa mafie, doar pentru a scapa ea insasi de raspunderea penala. In acest joc au fost antrenate si grupari media externe, care, reiteram, doar UNELE au plecat, dupa „fenta”. Unele si-au reziliat contracte, altele au preluat pur si simplu aceste asa – zise „dezvaluiri” ale mafiei din media, etc, la interventiile unui fost „greu” din PSD!

Documente si inregistrari audio, in exclusivitate! Vom reveni, cu seriale, care cuprind dezvaluiri bazate doar pe documente si inregistrari audio explozive, un razboi reeditat cu mafia procurorului Negulescu Mircea zis si „Portocala”, razboi pentru care ne-am „pregatit” de peste 6 ani de zile, indiferent de atacurile si/sau amenintarile la care am fost supusi si/sau suntem supusi (denigrari si /sau inscenari pe mana cu coruptii din MAI din  asa-zisa „media” a mafiei).

Santaje pe banda rulanta, SANTAJE la care au aderat politisti corupti din varful MAI si o parte din conducerea corupta a IPJ Prahova pentru a proteja aceasta GRUPARE. Toate dezvaluirile sunt bazate pe documente si inregistrari audio!

S-a urmarit, in subsidiart, o totala criza a gunoaielor in judetul Prahova – pentru a deconta un anumit partid politic. Si, aici, vom face legaturile de ce sunt aceste blocaje, totul premeditat si calculat de cca 4 luni de zile de cand s-au pus in opera mandatele de interceptare si filajele despre care cunoasteam. Ca o noutate, venita din interiorul IPJ Prahova: o exclusivitate totala care nu s-a mai produs de la infiintarea institutiei. Toate masinile de filaj ale acestei institutii sunt in misiune, PERMANENTA, aratand o disperare maxima a acestei caracatite!

Fapte de o gravitate totala, probate! 

Adevarata Mafie a gunoaielor si a caractitei politistilor CORUPTI care o acopera si SPRIJINA – CHIAR IN SANTAJE,  din Prahova, devoalată din interior!

Luni, 04.12.2023, orele 13.00! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv4 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv