Connect with us

Exclusiv

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Publicat

pe

Vorbim despre reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din Ploiești.

Reconstrucția stadionului a avut loc în perioada 2010-2012, iar firma Alpine Bau a cîștigat licitația cu o ofertă de 11 milioane de euro. Un preț rezonabil, la acea vreme. Numai că, prin două acte adiționale, prețul a ajuns la 17 milioane de euro.

Iar cheltuielile nu s-au oprit aici!

Deși Primăria Ploiești contractase un credit bancar pentru a finaliza investiţia,  nu a plătit facturile la timp. Constructorul a dat în judecată Primăria Ploieşti şi a câştigat penalităţi în valoare de un milion de euro, sumă plătită din bugetul local în anul 2014.

După câteva luni, Alpine Bau, constructorul stadionului, a intrat în procedură de insolvenţă, iar administratorul judiciar al companiei a intentat un nou proces Primăriei Ploieşti solicitând alte penalităţi în valoare de 7 milioane de lei (peste 1,5 milioane euro).  Și acest proces a fost pierdut de autoritățile locale ploieștene, iar bugetul local a fost văduvit de încă o sumă importantă.

În fapt, firma Alpine Bau a emis mai multe facturi către Primăria Ploiești, facturi neplătite la termen de municipalitate. Se întâmpla în anul 2012, iar gurile rele susțin că facturile urmau a fi plătite după ce Andrei Volosevici ar fi câștigat al doilea mandat de primar al Ploieștiului. În 2012, Volosevici a pierdut lupta electorală în fața lui Iulian Bădescu, facturile buclucașe au fost pitite în sertare, în așa fel încât Alpine Bau a câștigat penalități uriașe fără vreo șansă de a pierde respectivele procese.

Cu alte cuvinte, stadionul anunțat că va costa doar 11 milioane de euro, a costat în final peste 20 de milioane, dintr-o înțelegere tacită a băieților deștepți

„Ilie Oană”contract cu dedicaţie pentru Vasile Todosia

Au fost foarte multe ilegalităţile legate de stadionul „Ilie Oană” și nici acum lucrurile nu sunt intrate pe făgașul normal.

Spre exemplu, la licitaţia pentru construirea stradionului firma româno-germană Baupartener  a oferit un preţ cu două milioane mai mic decât al celor de la Alpine Bau.

Nemţii au fost descalificaţi pe motiv că inginerul şef al proiectului era cetăţean ungar şi avea facultatea făcută în patru ani, în Ungaria, şi nu în cinci cum era în România!

La contestaţie au fost depuse documente din care rezulta clar că Alpine Bau era implicată în fapte grave de corupţie în Germania.

Comisia de licitaţie a Primăriei Ploieşti a fost „oarbă” şi a motivat că nu interesează Ploieştiul problemele din Germania, şi asta deşi România era membră UE. Șefa comisiei de licitație de la acea dată era viceprimărița de atunci, Cătălina Bozianu, în prezent președinte al PMP Prahova.   De altfel, Bozianu a semnat cele mai dubioase licitații, deoarece timp de patru ani, Andrei Volosevici (primar la acel moment și actual edil șef al Ploieștiului) refuza să semneze contractele care i-ar fi putut crea probleme.

În perioada 2008-2012, în timpul primului său mandat, Andrei Volosevici  nu a semnat niciun contract de investiţii important pentru oraş. Dar, sub coordonarea lui și a oamenilor PDL, Ploieștiul a pierdut peste 10 milioane de euro.

Cine este Vasile Todosia

În 2013, pe DNA anunța că a început urmărirea penală a lui Todosia, acesta fiind acuzat de infracţiuni privind fondurile europene, cuprinse la articolul 10 din legea 78/ 2000, de înşelăciune prevăzută la art.215 Cod Penal şi fals- art.290 Cod Penal.

Mai pe înţelesul tuturor, Todosia este acuzat de „folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care au ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţii Europene sau din bugetele administrate de aceasta sau în numele lor.  Era vorba despre investiții făcute de firmele omului de afaceri în zona Slănic, iar deși instituțiile statului fuseseră sesizate încă din anul 2009, dosarele au fost ținute la sertar .

O altă gaură…tot de la stadion

O altă ilegalitate a reprezentat-o cedarea mărcilor Petrolul în favoarea firmei lui Dan Capră, un afacerist local, fost ospătar, implicat în afaceri dubioase cu interlopii și cămătarii din Ploiești.
La încheierea contractului de cedare a mărcilor, Dan Capră, a fost obligat să își asume o investiție de 500.000 de euro într-un stadion abia finalizat.  Ce investiţie să mai faci într-o arenă sportivă finalizată la cheie?

Dar această ilegalitate a dus la situația în care în anul 2020, firma ViaInsolv, cea care gestiona insolvența fostului club Petrolul (finanțator Daniel Capră), a scos la licitație mai multe bunuri din stadionul Ilie Oană, motivând că acestea au fost achiziționate în urma acelui contract.

Au fost vândute atunci canapelele și lcd-urile din lojele stadionului Ilie Oană, obiecte achiziționate de către unul dintre finanțatorii echipei Chindia Târgoviște, club care și-a disputat timp de doi ani meciurile de acasă pe arena din Ploiești.

Ulterior au fost scoase la licitație și alte bunuri precum tabelele de marcaj, băncile de rezervă sau o parte din instalația de sonorizare a stadionului.

Licitația a fost anulată deocamdată, Primăria Ploiești căutând documente care să demonstreze că bunurile scoase la vânzare de ViaInsolv nu au fost niciodată proprietatea firmei lui Dan Capră.

Valeriu Rachita si Daniel Capră în anul 2012

Reinvestim, din nou în stadion

Recâștigarea de către Andrei Volosevici a Primăriei Ploiești în anul 2020 a readus în atenția opiniei publice stadionul Ilie Oană.

În mai multe emisiuni TV, atât Volosevici, cât și prietenul său Valeriu Răchită, angajat pe un post de antrenor la secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Ploiești, au reclamat starea proastă a stadionului, anunțând că este nevoie de investiții masive în recondiționarea lui.

Se discută despre mai multe milioane de euro, bani care ar trebui investiți în schimbarea scaunelor, a instalației de nocturnă , dar și a gazonului.

                                                                                    

  Mentenanța gazonului cu o firmă înființată peste noapte

Imediat după angajarea lui Valeriu Răchită la CSM Ploiești, pe postul de consilier al directorului general (post care nu a existat niciodată în organigrama clubului), a fost schimbată firma care asigura mentenanța gazonului de pe stadionul Ilie Oană.

Astfel, firma care se ocupa de mentenanța gazonului încă de la începtul reconstruirii stadionului Ilie Oană a fost înlocuită cu o firmă înființată cu fix o lună înaintea semnării contractului cu CSM Ploiești.

Conform informațiilor publice, SC Verde Ornamental SRL a fost înființată în plină pandemie, în data de 19 mai 2020. Peste două săptămâni de la înregistrarea firmei semnează cu CSM Ploiești contractul pentru asigurarea mentenanței gazonului de pe stradionul Ilie Oană. Contractul a fost atribuit direct, fără nicio procedură transparentă și fără nicio altă explicație. În mod normal, un astfel de contract (câteva zeci de mii de euro anual) ar trebui încredințat unei firme cu o experiență relevantă în domeniu, cu recomandări venite de la clienții anteriori, dar în cazul SC Verde Ornament SRL nu a fost nevoie de astfel de documente.

Mai mult, în luna septembrie, reprezentantul Verde Ornament informează conducerea CSM Ploiești că durata de viață a gazonului de pe stadionul ploieștean este expirată de patru ani și că ar trebui înlocuit… Iar în lipsa înlocuirii complete a gazonului, fiecare mentenanță scoate din visteria CSM Ploiești, minim 40.000 de euro anual.

Și pentru că stadionul trebuie menținut și întreținut cu bani mulți, se vorbește acum despre înlocuirea scaunelor de pe arena ploieșteană, pe motiv că cele existente sunt decolorate din cauza fenomenelor meteo.

Mai mult, Clubul Sportiv Municipal Ploiești a solicitat o rectificare bugetară de 22 de milioane de lei (aproximativ CINCI MILIOANE DE EURO) bani destinați renovării bazelor sportive. Acești bani ar urma să se adauge la bugetul inițial al clubului de peste 3 milioane de euro. Din noii bani, CSM ar urma să investească mare parte tot în stadionul Ilie Oană. Conform unor surse va urma înlocuirea scaunelor de pe Ilie Oană, schimbarea gazonului și modernizarea tabelelor electronice de marcaj. Despre scaune deja a răsuflat informația că a fost contactată o firmă de la Oradea, iar prețul unui scaun ar urma să fie în jurul sumei de 30 de euro/bucata!

Ca o concluzie, templul fotbalului ploieștean a devenit vaca de muls a baietilor destepti  care au găsit o modalitate de a sifona niște bani publici fără ca vreo autoritate a statului să îi deranjeze. Nu de alta, dar cine vine să numere firele de iarbă înlocuite (pe hârtie) sau cine cântărește fertilizatorii folosiți pentru îngrijirea gazonului, dezvaluie cei de la Ziarul de Investigatii, sub semnatura Cristinei Iancu. De altfel, problema a fost ridicata si de colegii de la Stiri Actuale si Observatorul Prahovean.

Incisiv de Prahova va reveni cu detalii halucinante, de completare, atat din perioada 2010-2012, cat si ce se ascunde in spatele mentenanței gazonului cu o firmă înființată peste noapte dupa ce omul ex-procurorului Portocală, Ștefan Grozea, a fost numit director la CSM Ploiesti.

Poate o sa intelegem impreuna simplele coincidente…

Andrei Volosevici a fost primar al municipiului Ploieşti între 2008 şi 2012 din partea PDL. În 2012, a fost ales senator, tot din partea PDL, însă în 2014 a plecat la PMP, iar apoi a părăsit şi acest partid şi a rămas senator independent, dar în 2015 s-a afiliat grupului PNL. În septembrie 2016, Volosevici a anunţat că s-a înscris în ALDE şi a candidat pentru un mandat de deputat pe lista ALDE Prahova, aflându-se pe locul al doilea pe listă, însă nu a obţinut un mandat de parlamentar.

Andrei Volosevici, a fost învestit, in data de 27.10.2020, în funcţia de Primar al Municipiului Ploiesti. Fostul sau loc de munca fiind SC CONPET SA Ploiesti!

 Simona Albu, fostul șef al Direcției Juridice al Primăriei Ploiești, în primul mandat al lui Andrei Volosevici, a fost numită la data de 29.10.2020, în locul Teodorei Marin, care a fost city-manager în mandatul fostului primar, Adrian Dobre și care s-a pensionat. Fostul loc de munca al Simonei Albu a fost SC CONPET SA Ploiesti!

Simple coincidente, nu?

Simona-Rodica BĂICOIANU – Președinte C.A la  SC Hale si Piete Ploiesti , omul lui Andrei Volosevici (Conpet SA Ploiesti) il numeste la data de 25 martie 2021 pe finul lui Adrian Semcu (Răzvan Lungu) la conducerea SC Hale si Piete, numirea fiind efectuata doar pe performanta, nu pe pile;

La data de 07.07.2021, Andrei Volosevici (Conpet SA Ploiesti) il numeste pe Semcu Adrian (Hidro Prahova) in functia de consilier personal, numirea fiind efectuata doar pe performanta, nu pe pile;

La data de 14.07.2021, Andrei Volosevici (Conpet SA Ploiesti) il numeste pe Albu Catalin la sefia Politiei Locale Ploiesti, acesta fiind sotul administratorului public al Ploieștiului, Simona Albu (Conpet SA Ploiesti), numirea fiind efectuata doar pe performanta, nu pe pile(sanchi!, un HABARNIST!).

Adrian Semcu, fostul director al Hidro Prahova, a fost „numit” de Consiliul de Administrație al SGU Ploiești director adjunct al companiei consiliului local, la data de 22.07.2021, adica sef peste morminte dupa ce fusese demis de la Hidro Prahova pentru incompetenta (post creeat special pentru acesta)! Numirea fiind efectuata doar pe performanta, nu pe pile, sanchi!

Catalina Bozianu fosta directoare la Hidro Prahova, fosta „mana dreapta” a lui Volosevici, in calitate de viceprimarita si nu numai (asa cum preciza Cristina Iancu in articol , persoana care a semnat cele mai dubioase licitații) – actualmente la Conpet SA Ploiesti.

(Cristina T.).

Exclusiv

Castelul de cărți de joc in scandalul White Tower & City Gate-Rețeaua de corupție imobiliară: Milioane furate, acte fără număr

Publicat

pe

De

Escrocheria imobiliară de milioane: O rețea de corupție la nivel inalt dezvăluită de Incisiv de Prahova

Un act notarial fără număr de inregistrare și legături la vârful administrației și MAI pun sub semnul intrebării eficiența justiției

Un act notarial fără număr, dovadă a tupeului infractorilor

Investigația Incisiv de Prahova scoate la iveală o rețea vastă de escrocherii imobiliare, coordonată de „Il Capo”, inculpatul pseudo-jurnalist spagar si santajist Cătălin Stavri, și implicând figuri cheie din administrația locală, Poliția Română (în special IPJ Prahova) și chiar vârful MAI (aici), (aici), etc. Amploarea fraudei este uluitoare, cu milioane de euro dispărute din buzunarele românilor. Dar tupeul infractorilor atinge cote maxime, dovedit de descoperirea unui act notarial intocmit fără număr de înregistrare. Această neglijență crasă a legii, sau mai degrabă sfidare deliberată, pune în lumină implicarea unor persoane cu putere și influență care au asigurat impunitatea rețelei.

Milioane de euro cerute la masa credală: Un trofeu al corupției

Dosarul de faliment al PFA Lupu Marioara, aflat în atenția ANAF, oferă o imagine clară a amplorii escrocheriilor. Suma fabuloasă de aproximativ 3 milioane de euro solicitată la masa credală reprezintă un „trofeu” al acestei operațiuni criminale, evidențiind profiturile uriașe obținute prin activități ilegale. Documentele obținute exclusiv de Incisiv de Prahova vor fi prezentate:

Roluri secundare, impact major: Corneliu-Claudiu Costea, un pion esențial

În spatele personajelor principale, precum Mihai Lupu și inculpatul Cătălin Stavri, se ascund personaje secundare, dar la fel de importante în succesul acestei operațiuni. Incisiv de Prahova dezvăluie implicarea lui Corneliu-Claudiu Costea, un om de afaceri cunoscut în Ploiești, cu o veche relație de prietenie și colaborare cu Mihai Lupu. Această conexiune evidențiază o rețea complexă, bine structurată, unde complicitățile și colaborările au asigurat funcționarea fără probleme a schemei frauduloase. Mai mult, legăturile lui Costea cu alte afaceri imobiliare vor face obiectul unor anchete viitoare.

Concluzie: Justiția sub asalt

Scandalul White Tower & City Gate, cu implicațiile sale extinse, ridică semne de întrebare majore despre eficiența justiției românești. Un act notarial fără număr de înregistrare, milioane de euro cerute la masa credală, și colaborări suspecte la nivel înalt demonstrează o rețea de corupție adânc înrădăcinată, care necesită o anchetă amănunțită și pedepse exemplare pentru toți cei implicați. Incisiv de Prahova va continua să investigheze această rețea criminală și să informeze publicul cu privire la evoluțiile acestui caz. Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Concurs ANP: suspiciuni de nereguli la selecția directorilor adjuncți economico-administrativi

Publicat

pe

De

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de director adjunct economico-administrativ în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) este marcat de suspiciuni privind corectitudinea și transparența procesului de selecție. Semnale clare indică posibilitatea unor aranjamente prealabile și favoritism, cu anumite persoane considerate apropiate conducerii ANP având șanse mari de a obține posturile.

Ritm accelerat și lipsa de timp pentru pregătire

Un aspect îngrijorător îl reprezintă ritmul alert al concursului. Perioada scurtă dintre testarea psihologică și proba scrisă ridică semne de întrebare, sugerând o intenție de a limita șansele unor candidați. Această grabă inexplicabilă lasă impresia unui concurs deja aranjat, în care rezultatele sunt anticipate.

Rolul lui Luncașu și Sdîrnă în suspiciuni

Surse din interiorul ANP susțin că funcțiile ar fi deja rezervate unor persoane apropiate conducerii. Cătălin Luncașu, director general adjunct ANP responsabil cu sectorul economic, și Cristian Sdîrnă, director DEA din ANP și membru al comisiei de concurs, sunt implicați în aceste suspiciuni. Prezența lor în procesul de selecție alimentează îngrijorările cu privire la posibilitatea unor influențe nepermise.

Solicitarea intervenției Ministerului Justiției

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat intervenția Ministerului Justiției pentru a asigura transparența și corectitudinea concursului. Sindicatul propune următoarele măsuri:

  • Implementarea unui calendar clar și realist pentru fiecare etapă a concursului.
  • Asigurarea unei perioade de pregătire echitabilă pentru toți candidații, similară cu cea din alte sectoare ANP.
  • Crearea unui mecanism eficient de remediere a eventualelor erori în timpul concursului.
  • Publicarea imediată și transparentă a rezultatelor testelor, inclusiv a testelor psihologice.
  • Selectarea membrilor comisiei de concurs prin tragere la sorți, pentru a elimina orice suspiciune de favoritism.

Aceste suspiciuni de nereguli subminează încrederea în procesul de selecție și ridică semne de întrebare cu privire la integritatea sistemului de numire în funcții de conducere din cadrul ANP. O anchetă independentă ar putea clarifica situația și asigura transparența în viitoarele concursuri. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Sinfonia corupției – Blondu’, primarul și lemnul putred: O comedie neagră prahoveană – PAMFLET

Publicat

pe

De

Balada Prahoveană: Un cântec de porci, lemn, și mașini BBC

Sunetul fanfarei se estompează, înlocuit de grunțâitul porcilor și scârțâitul roților mașinilor scumpe

Reporterul Incisiv (voce gravă): Bună seara, ascultători și cititori! De la vârfurile împădurite ale Vălenilor, până în mlaștina corupției prahovene, se aude un concert… o sinfonie a lemnului putred, a porcilor grași și a… mașinilor BBC! Da, ați auzit bine! BBC! Nu e vorba de celebra corporație media, ci de inițialele lui Bebe Constantin, un bugetar amarât de lux, dar cu buzunarele pline ca după o petrecere a hoților!

Actul I: Blondu’, porcii, și petrolul furat

„Blondu'”, Alexandru Valentin, nu-i doar un polițist cu șofer de microbuz, ci un antreprenor cu multiple talente! Amendează șoferi, transportă clandestini, are o soră și o cumnată cu pile la spital, un frate polițist la Drajna (cu aceleași metode), și alt frate… crescător de porci fără acte! Și petrolul furat? O simplă… neînțelegere! (Râsete hilare și trosnituri de motor de tractor)

Actul II: Primarul, zăpada, și clorura de potasiu

Viscolul s-a domolit, dar râsul primarului răsună puternic! Un Moș Crăciun al corupției, a împărțit cadouri grație generozității CNAIR… dar contribuabilii au rămas cu buzunarele goale! Protecția? O armată invizibilă de polițiști, procurori și judecători. Dar Incisiv de Prahova, ca un buldozer prin zăpadă, sparge tăcerea! (Sunet de buldozer)

Actul III: Homorâciu, lemnul, și mandatele la comandă

Lemnul e tăiat, râsul corupților răsună, iar porcii grunțăie satisfăcuți! Percheziția de la Homorâciu: 0,66 metri cubi de lemn putred… o mare pierdere pentru stat! (Râsete) Dar cei 20 de metri cubi de lemn bun? Unde sunt? Judecătorul, fost polițist, emite mandate ca pe fluturași, procurorii complici tac, iar „nea Neculăiță”, fostul de la SRI, dirijezează orchestra corupției!

Actul IV: Elemente de noutate – Mașinile BBC

Și acum, marea revelație! Ieși pe stradă în Vălenii de Munte și vei vedea! Mașini de sute de mii de euro, strălucitoare, cu numere BBC! Bebe Constantin, bugetar amarât de… buget! O ironie amară, o demonstrație clară a luxului ostentativ dobândit prin metode… să zicem… neortodoxe. Un contrast dureros între mașinile scumpe și sărăcia oamenilor simpli din Văleni.

Finalul

Fanfara disperată, grunțâitul porcilor, trosnituri de motoare de lux și sunetul toporului care taie lemnul corupției

Reporterul Incisiv: Balada Prahoveană continuă… iar Incisiv de Prahova va continua să dezvăluie adevărul, chiar dacă acest adevăr miroase a porc, a lemn putred și a benzină scumpă din mașinile BBC! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv2 ore ago

Castelul de cărți de joc in scandalul White Tower & City Gate-Rețeaua de corupție imobiliară: Milioane furate, acte fără număr

Escrocheria imobiliară de milioane: O rețea de corupție la nivel inalt dezvăluită de Incisiv de Prahova Un act notarial fără...

Exclusiv2 ore ago

Concurs ANP: suspiciuni de nereguli la selecția directorilor adjuncți economico-administrativi

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de director adjunct economico-administrativ în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) este marcat de suspiciuni privind...

Exclusiv2 ore ago

Sinfonia corupției – Blondu’, primarul și lemnul putred: O comedie neagră prahoveană – PAMFLET

Balada Prahoveană: Un cântec de porci, lemn, și mașini BBC Sunetul fanfarei se estompează, înlocuit de grunțâitul porcilor și scârțâitul...

Exclusiv2 ore ago

Haos și bădărănie în Penitenciarul Botoșani: un ofițer ANP jignit de colegi

Un incident recent petrecut la Penitenciarul Botoșani scoate la iveală o problemă gravă de comportament și lipsă de disciplină în...

Exclusivo zi ago

Mandat eșuat al ANP în asigurarea siguranței penitenciarelor

Analiză critică a situației din sistemul penitenciar românesc Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a publicat o analiză...

Exclusivo zi ago

Ministrul Justiției, Radu Marinescu, vizită inedită la Penitenciarul Deva: un semnal puternic pentru reforma sistemului penitenciar

Angajament pentru condiții îmbunătățite de detenție și muncă Ministrul Justiției, Radu Marinescu, a efectuat o vizită la Penitenciarul Deva, marcând...

Exclusivo zi ago

Sporuri salariale la MAI: SPR Diamantul acuză lipsă de transparență și interpretare abuzivă a legii

Vitalie Josanu denunță risipă de fonduri publice și responsabilitatea conducerii MAI Președintele SPR Diamantul, Vitalie Josanu, denunță nereguli grave în...

Exclusivo zi ago

Deficiențe grave în supravegherea privării de libertate în București

Probleme sistemice în penitenciare Un raport recent al Inspecției Judiciare scoate la lumină o serie de deficiențe alarmante în activitatea...

Exclusiv2 zile ago

Scandal electoral în penitenciar: Acuzații grave de manipulare și presiuni

Presiuni, dezinformare și implicarea deținuților într-un joc electoral murdar Un nou scandal zguduie sistemul penitenciar românesc. Informații obținute de la...

Exclusiv2 zile ago

Scenariul fraudelor imobiliare: Figuri si umbre în dosarul White Tower & City Gate

Scandalul imobiliar White Tower & City Gate nu este doar o poveste despre apartamente și datorii (aici),  etc. Este un...

Exclusiv2 zile ago

Muntele corupției: Iepuri și capcane în Vălenii de Munte

Corupție și iepuri magici în Vălenii de Munte: O oda imperceptibilă a nepăsării!? In lume, când încep scandalurile de corupție,...

Exclusiv2 zile ago

Protest tăcut al polițiștilor din Neamț în sprijinul liderului sindical destituit Vitalie Josanu

Un protest simbolic, marcat de tăcere și de returnarea unei insigne de onoare, subliniază nemulțumirea față de decizia de destituire...

Exclusiv2 zile ago

ÎCCJ: Polițiștii care au cumpărat locuințe ANL în rate pot beneficia de compensație pentru chirie

Înalta Curte clarifică aspecte privind acordarea compensației de chirie polițiștilor mutați în interesul serviciului. Înalta Curte de Casație și Justiție...

Exclusiv3 zile ago

Ploiești: Cătălin Stavri, pseudo jurnalistul-mafiot în serviciul primarului Volosevici – O analiză amplă a rețelei de corupție

Un sistem de corupție intre primărie și poliție Acest articol aprofundează rolul central al pseudo -jurnalistului inculpsat Cătălin Stavri într-o...

Exclusiv3 zile ago

Turnul Babel al fraudei imobiliare: Cristi Ciolan, pionul necunoscut din scandalul White Tower & City Gate

Un agent imobiliar, inițial prezentat ca o simplă margine, se dovedește a fi o piesă cheie în complexa schemă a...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv