Connect with us

Uncategorized

Echipamentul de protectie la locul de munca

Publicat

pe

In Romania sunt multe firme care nu ofera conditii de siguranta a angajatotilor la locul de munca, iar acest lucru este reglementat prin legea securitatii si sanatatii in munca nr. 319/ 14.07.2006, iar legea spune asa: „Angajatorii au obligatia sa ofere echipamentul de protectie individual, conform domeniului de munca si activitatii. Echipamentul de protectie trebuie sa fie individual si oferit in functie de riscurile implicate raportat la conditiile existente la locul de munca”. Iar echipamentul trebuie sa oferit gratuit catre angajati.

Protectia la locul de munca trebuie sa fie unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine de vorba siguranta angajatilor, iar angajatorii trebuie sa inteleaga necesitatea echipamentului de protectie si alegerea corecta a echipamentului pentru fiecare risc.

Exista si o lista a ceea ce inseamna protectie pe care o gasim in Hotararea de Guvern cu numarul 1048 din anul 2006 si ea arata asa:

 1. Protectia capului – pentru protectia capului se recomanda casca de protectie.
 2. Protectia picioarelor – incaltaminte potrivita.
 3. Protectia ochilor sau a fetei – masca de protectie si ochelari.
 4. Protectia respiratorie – masca pentru gaz/praf.
 5. Protectia auzului – casti.
 6. Protectia corpului, bratelor si mainilor – imbracaminte adecvata, manusi si cotiere.
 7. Imbracaminte de protectie impotriva intemperiilor
 8. Imbracaminte reflectorizanta
 9. Centuri de securitate
 10. Franghii de securitate
 11. Protectia pielii

De cele mai multe ori, echipamentul de protectie lipseste sau angajatul trebuie sa-si achizitioneze echipamentul necesar fara decontarea lui, adica trebuie sa plateasca bani din buzunarul lui. Acest lucru este complet gresit. Angajatorul trebuie sa ofere echipamentul de protectie necesar conform legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/ 14.07.2006. Aici este reglementat si acest lucru, adica oferirea echipamentului necesar gratuit catre angajat.

Ce echipament trebuie sa ofere firma catre un angajat? De exemplu, intr-o firma de constructii care se ocupa de ridicarea caselor, un angajat are nevoie de un echipament de protectie complet, pentru ca sunt multe riscuri prezente mereu. Echipamentul necesar trebuie sa fie format din: casca de protectie, vesta reflectorizanta, manusi, masca pentru praf, incaltaminte cu bombeu si pentru sezonul rece imbracaminte groasa (imbracamintea groasa face parte din echipamentul necesar dar angajatul trebuie sa-si asigure acest lucru).

Costurile echipamentelor de protectie sunt foarte scazute, iar multe firme care ofera astfel de echipamente de protectie au oferte speciale pentru cei care au comenzi mari. De exemplu firma Ronsal Protect care este importator echipamente de protectie care ofera tot ceea ce tine de protectie la locul de munca (casti de protectie si viziere, curatenie, imbracaminte, incaltainte, lucrul la inaltime, manusi de lucru, ochelari de protectie, protectie auditiva si protectie respiratorie).

Una dintre oferte este pentru cumparaturile de minim 400 de lei, iar oferta este una perfecta pentru cei cu putini angajati. Astfel spus, pentru fiecare comanda de minim 400 de lei primesti personalizare tricou, bluza de salopeta, combineon, jacheta sau vesta cu numele sau logo-ul firmei tale, o pereche manusi de protectie impregante in latex, modelul Blade, cu o clasa de rezistente 2121 si transportul gratuit la domiciliu sau la sediul firmei.

Iar daca tot am prezentat aceasta oferta, neaparat trebuie sa prezentam si a doua oferta, care este oferta unica si se adreseaza celor care fac o comanda de minim 3200 de lei. Aceasta oferta include si beneficiile primei oferte dar primesti in plus zece perechi de manusi de protectie impregnate in latex, model Blade, clasa de protectie 2121, zece perechi de pantaloni cu pieptar second hand (uzura lor este de 30-40 %) in diferite modele sau nuante, de exemplu se pot alege culoarea sau combinatii.

Aceste doua oferte sunt oferite doar clientilor Rosal Protect, au si un magazin online de unde se pot face comenzi intr-un mod foarte simplu si rapid. Cu siguranta alte firme care ofera echipamente de protectie nu au astfel e oferte, majoritatea ofera un discount doar la comenzi foarte mari. In schimb, Rosal Protect, ofera echipamente de protectie la cele mai bune preturi de pe piata, iar aceste doua oferte sunt ceea ce au nevoie firmele la inceput de drum.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

EXCLUSIV/DEZVALUIRIELE ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA CONFIRMATE DE INSTANTA/POLITISTA LOCALA EXECUTATA DE MAFIA DE LA BRANESTI VA FI REPUSA IN DREPTURI

Incisiv

Publicat

pe

De

Prin dezvaluirile noastre, Incisiv de Prahova a supus atenției publice si al autoritatilor cazul polițistului local Serban Victoria din cadrul Poliției Locale Branesti, județul Ilfov care „a îndrăznit ” să anunțe organele competente de anumite nereguli petrecute în instituțiile statului român, anume Primăria comunei Branesti și Postul de Poliție Branesti, motiv pentru care „a fost executată ” de mafia din Branesti condusă chiar de edilul în funcție,nest. Precizăm faptul că, aceste nereguli au fost săvârșite de funcționari publici aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza teritorială de competență și totuși, edilul nu a fost „deranjat ” de aceste fapte, deoarece nu s-a luat nicio măsură împotriva acestora. Să înțelegem că, edilul în funcție este de acord cu aceste practici?

Poate se mândrește edilul cu asa personal din subordinea domniei sale! Reiteram aceste nereguli din comuna Branesti, în ordine cronologică:

 1. La data de 26/27.03.2018 polițistul national ASP Anghel Mihai (finul Primarului) a săvârșit infracțiunea de ultraj asupra unui polițist local (Serban Victoria) iar pentru că, aceasta a depus plângere penală împotriva lui, este destituita din funcția publică în urma unei comisii de disciplina (în care se încalcă prevederile legale privind modulul de soluționare) înfăptuită chiar de edilul în funcție, căci de…..nașul trebuia sa-si apere finul ( așa naș….așa fin!)

2.La data de 18.05.2018 are loc loc o petrecere în aer liber, unde șeful Poliției Locale Branesti (fiul fostului Primar al comunei Branesti) își aniversa ziua de naștere alături de polițiștii locali din subordine și polițiștii din cadrul IPJ Ilfov ( care au transmis live petrecerea pe Facebook).

De menționat faptul că, la această petrecere participau și doi condamnati la munca in folosul comunității, iar domnii polițiști chefuiau de mama focului cu aceștia. Bineînțeles că, “Primarul” în funcție nu a fost „deranjat ” de aceste fapte, probabil dacă ar fi fost s-ar fi întocmit o comisie de disciplina la nivelul Primăriei Branesti. Dar, ce au facut domnule’ ….ce au facut, ce mare lucru, doar pentru atat? Hai domnule’ că nu-i bai mare…..ce dacă polițistul local Serban Victoria a fost dat afară pentru că si-a indeplinit atribuțiile de serviciu (deranjand astfel orgoliul edilului)….Si a colaborat cu Poliția Română!

3.Polițistul local Frost Răzvan Mihai (finul șefului de post, Teodorescu Adrian) își construiește o casă   (P+M) pe terenul Primăriei Branesti fără să dețină autorizație de construire (iar cand este în uniformă, domnia sa poate da sanctiuni contravenționale privind construirea fără autorizație) iar conducerea Primăriei Branesti il sancționează (amenda minimă prevăzută de lege).

Probabil s-a dorit musamalizarea acestui caz? Bineinteles că “măria” sa, Primarul nu a fost „deranjat „…. doar suntem „noi ai nostri” ,gasca edilului .

 1. Polițistul local Zamfir Valentin se afla in timpul programului de lucru si a fost surprins cu autoturismul din dotarea Poliției Locale Branesti la domiciliu. Din discuțiile purtate cu cetățenii a reieșit faptul că, era o practica obișnuită a polițistului. La fel ca în celelalte cazuri, “măria” sa, Primarul în funcție nu a fost „deranjat „…deși a fost informat.
 2. In timpul unei petreceri intr-un restaurant de pe raza comunei Branesti, polițistul local Frost Răzvan Mihai divulgă informații despre o faptă de abandon de familie în prezența unor cetățeni, iar domnul polițist ASP Anghel Mihai (“finutul” cocalar al Primarului si comportament deviant, de natura sexuala) indeamna cetățenii să aducă injurii la adresa apelantului. La fel ca în celelalte cazuri, domnul Primar nu i-a nicio măsură….poate este mândru tare !

Iar lista de nereguli poate continua, cert este că acest Primar nu a intervenit în niciun mod pentru soluționarea acestor practici, având în vedere faptul că acești funcționari publici se afla în subordinea sa.

Am dorit să scoatem în evidență modul în care acești funcționari ai statului de “drept” se manifestă, platiti din bani publici, iar conducerea celor două instituții, Primăria Branesti și IPJ Ilfov au facut ce au facut doar ca sa ii apere pe acești funcționari, pana la dezvaluirile noastre care NU se vor opri aici. Este sub demnitatea umană tratamentul la care a fost supus polițistul local Serban Victoria, umilirea publică pe o rețea publică de socializare Facebook iar șefii celor două instituții sa nu i-a nicio măsură. Pentru simplu fapt că s-a dat curs unor sesizări la anumite structuri ale statului (in urma adreselor oficiale ale ziarului Incisiv de Prahova), acest polițist local a devenit ținta unor funcționari care, în mod normal ar fi trebuit să respecte întocmai drepturile și libertățile omului, numai că în acest caz au devenit „infractori în uniforma ” statului român.

Suntem uluiți de comportamentul acestor funcționari și înțelegem că ceea ce se întâmplă în comuna Branesti este departe de normalitate….Iar sintagma : „peștele de la cap se-npute ” se adevereste în acest caz!

Domnule Primar, sunteti mândru de ceea ce se întâmplă în comuna Branesti? Sunteti mândru de finul dumneavoastră și de această asociere?

Dar de subordonații din cadrul Poliției Locale Branesti? Dar de decizia instantei care, in fapt, a constatat un abuz al dumneavoastra doar sa va aparati finul? Aceste aspecte le vor stabili organele de cercetare penala in dosarele de pe rol care, spre stupefiatia dumneavosatra si a “finului” cocalar cu apucaturi deviante de natura sexuala- au inceput sa se “miste”. Si, din informatiile noastre, organele de cerectare penala au inceput sa se miste cu “talent” si gasca de la Branesti s-a trezit practic pe niste nisipuri mişcătoare.

Pentru faptul că, domnul polițist ASP Anghel Mihai a postat pe rețeaua publică de socializare Facebook imagini și comentarii ce aduc atingere vieții private a polițistului local Serban Victoria, Consiliul Național privind Combaterea Discriminării a acceptat sesizarea doamnei în cauză și a deschis un nou dosar de cercetare pe numele susnumitului. (Acesta a fost cercetat in dosarul 431/2018 CNCD sentința fiind în pronunțare). Urmare a citatiei primite, COCALARUL a reactionat in stilul sau caracteristic, al sau si al nasului:

Ca urmare a acestei noi sesizări, Anghel Mihai a reușit să șocheze iar printr-o serie postari pe Facebook, vizată fiind doamna Serban Victoria, fără să țină cont că în data de 09.04.2019 va fi audiat în dosarul nr 118/2019 din cadrul CNCD, alături de alți polițiști care au dat un „like ” că doar așa se respecta legea la Branesti, județul Ilfov! Dar, asa reactioneaza “cocalarii” cand sunt incoltiti si se credeau “intangibili”.

Revenind, in final, dezvaluim ca in data de 22.03.2019, instanta de fond a constatat abuzul grosolan al primarului si al sefului Politiei Locale Ploiesti stabilind ca politistul local “executat” de aceasta grupare sa fie repus in drepturi, anuland Dispozitia Primarului comunei Branesti nr 102/04.06.2018 si a dispus reintegrarea in functia publica din care a fost demise abuziv, obligand Primaria la plata catre reclamanta a despagubirilor egale cu salariile indexate, majorate, reactualizate si a celorlate drepturi cuvenite. Totadata, instanta a obligat paratul Primaria Branesti la plata cheltuielilor de judecata, in suma de 2.100 ron. Aceste daune ar trebui achitate personal din banii primarului, nu din banii cetatenilor comunei Branesti. Dar, se apropie alegerile locale si acesti cetateni vor taxa aceste abuzuri. (Cristina T.).

N.R – Vom continua sa „monitorizam” evolutia celor cateva dosare penale in care sunt implicati cei din gasca de la Branesti.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/20/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-faza-hilarapolitia-vegheaza-dar-nu-garanteaza-viii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/19/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-opiniilor-politice-si-transmisiunilor-live-de-la-volanul-masinii-de-serviciu-vii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/18/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-agresiunilor-vi/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/17/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-organigramelor-umpute-cu-rude-v/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/12/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-cu-condamnati-la-locul-de-munca-de-ziua-unui-fost-ofiter-sri-ii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/11/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-cu-condamnati-la-locul-de-munca-de-ziua-unui-fost-ofiter-sri/

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Uncategorized

Mihaela Ciocea – judecător la Curtea de Apel București, sancționată pentru că era prea calificată într-un domeniu în care se cere specializare

Incisiv

Publicat

pe

De

Mihaela Ciocea – judecător la Curtea de Apel București, sancționată pentru că era prea calificată într-un domeniu în care se cere specializare, a fost evitată de presa mare din diferite motive.
Din 2010, doamna judecător trăiește un calvar. Din 2012, ce i s-a prezis ca i se întâmplă, dacă nu ascultă de „vocea” unui ofițer german, s-a concretizat – este discreditată la locul de muncă, acasă, în societate.
Ascultați povestea dumneaei la Secretele Sistemului – Nasul Tv, emisiune moderata de ofiterul SRI , Mr ® Florea Daniel. (Sava N.).

 

Citeste in continuare

Uncategorized

EXCLUSIV/”EXECUTIA” POLITISTULUI LOCAL Serban Victoria A INTRAT IN VIZORUL ORGANELOR DE CERCETARE PENALA

Incisiv

Publicat

pe

De

In Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Branesti care a avut ca sarcina “executarea” politistului local Serban Victoria, secretarul comisiei a fost desemnat domnul Dobrita Iulian (care își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Registrul Agricol) dar titulatura și numele acestuia nu apare în Raportul Comisiei de Disciplina (vezi foto). In baza acestui raport, Primarul în funcție, domnul Cismaru Niculae semnează Dispoziția nr 102/04.06.2018 privind destituirea din funcția publică a polițistului local, Serban Victoria. De precizat faptul că, această cercetare disciplinară il viza și pe polițistul local Radu Costică, iar din raport reiese că acesta a fost sancționat cu „mustrare scrisă „….condiție în care, acesta nu a depus la prezenta comisie niciun înscris sau alt document în apărarea sa. Sa intelegem că, polițistul local Serban Victoria a fost o țintă? Sau polițistul local Radu Costică a dat dovadă de obediență?  Așa cum se observă din aceste înscrisuri, reiese faptul că, șeful ierarhic al polițiștilor locali, domnul Tanase Liess Liviu Mihai dorește sa-si atribuie sintagma „martie din post” prin aceea că: „să fie informat de îndată „…..Păi domn’ șef asigurați serviciul de permanență de la domiciliul dumneavoastră? Nu cumva erați informat prin raportul de serviciu întocmit de polițiștii locali ?

Ce măsuri ați luat domn’ șef în această privință, bănuim că până la urmă ati luat act de aceste informații? V-ati îndeplinit cu succes indatoririle de serviciu?  După cum se poate observa, nu prea ! Ba mai mult decât atât ati contribuit și la destituirea din functie a polițistului local Serban Victoria deoarece se pare că a cam deranjat dacă aceasta si-a îndeplinit atribuțiile de serviciu pe raza teritorială de competență. Citim și ne minunam cate aberatii au fost descrise în aceste documente (documente care fac obiectul unei cercetari penale) . Dacă persoana la care se face referire că ” niciun polițist local nu a indrumat-o catre Poliția Română, să depună plângere ” ….a fost internată la Spitalul de Psihiatrie „Eftimie  Diamandescu ” Balaceanca, nu v-ati gandit ca nu se putea informa în aceste condiții….domn’ șef? Dar dumneavoastră ce reținere ati avut domn’ șef? De ce nu ati înaintat aceste înscrisuri Poliției  Române, așa cum prevede legea? Acum ne permitem să adresăm Primarului și Secretarului Primăriei Branesti, intrebarea: ce masuri ati luat pentru respectarea legii? Sau…..ati încălcat un pic legea prin săvârșirea mai multor fapte de corupție în serviciu ( fie vorba intre noi …in formă continuată) favorizarea faptuitorului, omisiunea sesizării, discriminare, abuz în serviciu…..și vom vedea ce mai descoperă  procurorii care anchetează aceste fapte penale.

Tipic pentru noi „hoțul strigă…hoțul ” .Domn’ șef  de Poliție Locală, informarea Poliției Române în cazul unei fapte de natură penală este: obligație de serviciu a polițistului local.

De asemenea dorim să facem următoarea precizare că, la această cercetare disciplinară a fost depus un referat care demontează toate acuzațiile sefului Poliției Locale Branesti, întocmit de polițistul local Serban Victoria în care a fost descris modul de intervenție și soluționare a cazurilor.

Bineînțeles că nu s-a ținut cont de acest referat, iar probele cu înscrisuri (rapoartele de serviciu întocmite de polițiștii locali vizați de prezenta cercetare disciplinară, au fost ascunse în mod intenționat de șeful Poliției Locale Branesti). Îndrăznim să mai adăugăm o intrebare  catre Presedintele Comisiei de Disciplina, doamna Vasile Mariana Liliana: ce masuri ati luat cand polițistul local Serban Victoria v-a adus la cunoștință că nu poate pune la dispozitie aceste înscrisuri? Poate raspunde doamna în cauză, având in vedere ca se ocupa de situația juridică a Primăriei Branesti!

In Raportul Comisiei de Disciplina se face referire la faptul că, polițistul local Serban Victoria a avut un comportament neadecvat prin aceea că ” a început să țipe și să amenințe….privind capacitatea intelectuală a Secretarului UAT Branesti „. De ce nu a fost inițiat un apel la 112  având în vedere comportamentul polițistului local, dacă intr-adevar așa a fost?  Pentru verificarea acestei informații, am reușit să aflăm pe surse că, polițistul local Serban Victoria s-a adresat doamnei Vasile Mariana Liliana dacă: ” știți ce trebuie să facă un polițist, indiferent daca este de la Poliția Locala sau Poliția Română în cazul în care intervine primul la fața locului în cazul unui eveniment rutier? Se pare că această întrebare a „inflamat-o” foarte mult pe doamna Secretar încât a decis ca polițistul local să fie dat afară din sală. Pentru a-și demonstra întocmai loialitatea față de Secretar, doamna Petrescu Mihaela Delia  a ținut morțiș sa-i spuna „ieși afară din sală ” doamnei Serban Victoria.

Concluzia: în această cercetare disciplinară s-a încălcat dreptul la o informare corectă a celui vizat de cercetare; dreptul la   apărare (ascunderea intenționată a probele); dreptul la liberă exprimare; dreptul de a fi reprezentat de „Sindicatul Prolex ” ….samd.

Menționăm faptul că, polițistul local Serban Victoria a primit reclamația scrisă a sefului ierarhic la data 08.06.2018 dupa ce a fost destituita din funcția publică.  Cine nu a respectat legea în acest caz? Ce apărare sa-si facă polițistul vizat de cercetare daca nu stia ce fapte i s-a imputat?

Iar rapoartele de serviciu (cerute în scris încă din data de 17.05.2018 de politistul local Serban Victoria, au fost puse la dispoziția acesteia la data de 22.01.2019) deci…..Cine, cum și când s-a încălcat legea , rămâne să stabilească organele competente! Vom reveni! (Cristina T.).

Vasile Mariana Liliana, Secretar U.A.T Branesti .Președintele Comisiei de Disciplina

Popescu Camelia Florina, Contabil Primăria Branesti, membru în Comisia de Disciplină

Petrescu Delia Mihaela ,Sef Serviciu Resurse Umane, Primăria Branesti ,membru în Comisia de Disciplină

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/20/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-faza-hilarapolitia-vegheaza-dar-nu-garanteaza-viii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/19/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-opiniilor-politice-si-transmisiunilor-live-de-la-volanul-masinii-de-serviciu-vii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/18/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-agresiunilor-vi/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/17/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programuluifaza-organigramelor-umpute-cu-rude-v/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/12/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-cu-condamnati-la-locul-de-munca-de-ziua-unui-fost-ofiter-sri-ii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/11/exclusivpolitistii-din-ipj-ilfov-la-petreceri-timpul-programului-cu-condamnati-la-locul-de-munca-de-ziua-unui-fost-ofiter-sri/

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate3 ore ago

ICCJ RECUNOASTE CA NU ARE COMPLETE SPECIALIZATE

 Avem documentul bomba prin care in dosarul penal 20/P/2019 sefa ICCJ Cristina Tarcea a recunoscut ca nu a constituit complete...

Actualitate4 ore ago

EXCLUSIV/CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO”/ FAZA FINALA IN SEDINTA ORDINARA DIN 28.03.2019

In data de 14.03.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul “CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO” DE ADRIAN VAIDA SI PRUNA...

Actualitate5 ore ago

Maior, pastrat de frica lui NIRO!

(Preluare National  – Catalin Tache): Poate sa si blesteme acum ziua cand a decis sa lase Ministerul Justitiei si Externele...

Actualitate5 ore ago

De ani de zile drepturile si libertatile romanilor au ajuns sa fie ignorate, bagatelizate, considerate un lux

„Drepturile romanilor nu se discuta, ci se afirma si se protejeaza!” – acesta e gandul cu care am acceptat propunerea...

Actualitate5 ore ago

Dancila, evreii PSD si o manevra politica de maestru

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Premierul Viorica Dăncilă a amorsat un scandal de proporții anunțînd decizia de a...

Actualitate5 ore ago

Dăncilă, o nouă plângere penală. Tot pentru Ierusalim

Premierul Viorica Dăncilă este amenințat cu o nouă plângere penală. Tot pentru înaltă trădare. Și tot de către PNL. Ca...

Actualitate5 ore ago

Hegemonica Germanie/Romania avanpost de sacrificiu?

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Dacă, printre mințile lucide și analitice, mai există unele care nu văd...

Actualitate5 ore ago

România își alege reprezentanții pentru ”Olimpiada” creației pentru copii

Competiția de reprezentare a României la Internaţional Worldwide Children Festival, cel mai important festival dedicat creativității pentru copii la nivel...

Actualitate1 zi ago

Rares Vaduca noul sef la ”Doi s’un sfert”/ Mihai Cristian Marculescu expulzat in SUA!

(Preluare National  – Catalin Tache): Gata, proaspatul chestor Mihai Cristian Marculescu a cedat fara lupta comanda Directiei Generale de Protectie...

Actualitate1 zi ago

TRADARE SI INALTA TRADARE

Acum cateva zile, cineva m-a intrebat ce am cu SRI-ul, de ce il atac cu atata virulenta, ce mi-au facut...

Actualitate1 zi ago

Gabriel Berca, fost ministru de Interne, executat cu denunturi smulse sub teroarea catuselor

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie ancheteaza modul in care procuroarea Cornelia Hrincescu l-a rezolvat pe Gabriel Berca, fost ministru...

Actualitate1 zi ago

Denunțător în două dosare, răsplătit cu un post bun la DNA

Informații exclusive despre cum sunt răsplătiți denunțătorii din dosarele DNA. În cel puțin un dosar, un denunțător a fost ulterior...

Actualitate1 zi ago

Efectele OUG 114, contrare dorinței anunțate de Guvern/ Vâlcov și Teodorovici acționează în sensul compromiterii unor inițiative pozitive

Nu e prima dată când observ la Vâlcov și Teodorovici că mai degrabă acționează în sensul compromiterii unor inițiative pozitive,...

Actualitate1 zi ago

USR-ist de marca despre Kovesi: ”O mediocra la sefia DNA. Nu e bine deloc! E ca dracu!”

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): USR a devenit de multă vreme adulatorul public al Laurei Kovesi, pe care...

Actualitate1 zi ago

VVV, ‘number one’-ul lui Cioloș

Și Dacian Cioloș are un stâlp politic. Cu un background asemănător. Născut tot din jarul încă viu al fostei Securități....

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv