Connect with us

Uncategorized

Echipamentul de protectie la locul de munca

Publicat

pe

In Romania sunt multe firme care nu ofera conditii de siguranta a angajatotilor la locul de munca, iar acest lucru este reglementat prin legea securitatii si sanatatii in munca nr. 319/ 14.07.2006, iar legea spune asa: „Angajatorii au obligatia sa ofere echipamentul de protectie individual, conform domeniului de munca si activitatii. Echipamentul de protectie trebuie sa fie individual si oferit in functie de riscurile implicate raportat la conditiile existente la locul de munca”. Iar echipamentul trebuie sa oferit gratuit catre angajati.

Protectia la locul de munca trebuie sa fie unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine de vorba siguranta angajatilor, iar angajatorii trebuie sa inteleaga necesitatea echipamentului de protectie si alegerea corecta a echipamentului pentru fiecare risc.

Exista si o lista a ceea ce inseamna protectie pe care o gasim in Hotararea de Guvern cu numarul 1048 din anul 2006 si ea arata asa:

 1. Protectia capului – pentru protectia capului se recomanda casca de protectie.
 2. Protectia picioarelor – incaltaminte potrivita.
 3. Protectia ochilor sau a fetei – masca de protectie si ochelari.
 4. Protectia respiratorie – masca pentru gaz/praf.
 5. Protectia auzului – casti.
 6. Protectia corpului, bratelor si mainilor – imbracaminte adecvata, manusi si cotiere.
 7. Imbracaminte de protectie impotriva intemperiilor
 8. Imbracaminte reflectorizanta
 9. Centuri de securitate
 10. Franghii de securitate
 11. Protectia pielii

De cele mai multe ori, echipamentul de protectie lipseste sau angajatul trebuie sa-si achizitioneze echipamentul necesar fara decontarea lui, adica trebuie sa plateasca bani din buzunarul lui. Acest lucru este complet gresit. Angajatorul trebuie sa ofere echipamentul de protectie necesar conform legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/ 14.07.2006. Aici este reglementat si acest lucru, adica oferirea echipamentului necesar gratuit catre angajat.

Ce echipament trebuie sa ofere firma catre un angajat? De exemplu, intr-o firma de constructii care se ocupa de ridicarea caselor, un angajat are nevoie de un echipament de protectie complet, pentru ca sunt multe riscuri prezente mereu. Echipamentul necesar trebuie sa fie format din: casca de protectie, vesta reflectorizanta, manusi, masca pentru praf, incaltaminte cu bombeu si pentru sezonul rece imbracaminte groasa (imbracamintea groasa face parte din echipamentul necesar dar angajatul trebuie sa-si asigure acest lucru).

Costurile echipamentelor de protectie sunt foarte scazute, iar multe firme care ofera astfel de echipamente de protectie au oferte speciale pentru cei care au comenzi mari. De exemplu firma Ronsal Protect care este importator echipamente de protectie care ofera tot ceea ce tine de protectie la locul de munca (casti de protectie si viziere, curatenie, imbracaminte, incaltainte, lucrul la inaltime, manusi de lucru, ochelari de protectie, protectie auditiva si protectie respiratorie).

Una dintre oferte este pentru cumparaturile de minim 400 de lei, iar oferta este una perfecta pentru cei cu putini angajati. Astfel spus, pentru fiecare comanda de minim 400 de lei primesti personalizare tricou, bluza de salopeta, combineon, jacheta sau vesta cu numele sau logo-ul firmei tale, o pereche manusi de protectie impregante in latex, modelul Blade, cu o clasa de rezistente 2121 si transportul gratuit la domiciliu sau la sediul firmei.

Iar daca tot am prezentat aceasta oferta, neaparat trebuie sa prezentam si a doua oferta, care este oferta unica si se adreseaza celor care fac o comanda de minim 3200 de lei. Aceasta oferta include si beneficiile primei oferte dar primesti in plus zece perechi de manusi de protectie impregnate in latex, model Blade, clasa de protectie 2121, zece perechi de pantaloni cu pieptar second hand (uzura lor este de 30-40 %) in diferite modele sau nuante, de exemplu se pot alege culoarea sau combinatii.

Aceste doua oferte sunt oferite doar clientilor Rosal Protect, au si un magazin online de unde se pot face comenzi intr-un mod foarte simplu si rapid. Cu siguranta alte firme care ofera echipamente de protectie nu au astfel e oferte, majoritatea ofera un discount doar la comenzi foarte mari. In schimb, Rosal Protect, ofera echipamente de protectie la cele mai bune preturi de pe piata, iar aceste doua oferte sunt ceea ce au nevoie firmele la inceput de drum.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

EXCLUSIV/FAMILIA JOHANNIS NU MAI ARE BANI PENTRU VACANȚELE EXOTICE, GRATUITE, DE LA BUGETUL DE STAT?

Incisiv

Publicat

pe

De

În anul 2015 investigatorii Rise project publicau o investigație amănunțită despre locuințele familiei președintelui României, Klaus Werner Johannis. Scriau reporterii Rise Project că (extrase): „25 Decembrie 1991 – Un vârstnic pe nume Nicolae Baștea lasă, prin testament, două clădiri din centrul Sibiului nepotului său Ioan Baștea, unei cunoștințe, Georgeta Lăzurca, și fiicei acesteia, Carmen Iohannis. Când Nicolae Baștea își scrie testamentul, casele nu sunt ale lui, ci ale statului. Au fost naționalizate în anii 1960. Pentru ca beneficiarii testamentului să intre în posesia lor, trebuie să obțină revocarea naționalizării. Până să fie naționalizate, clădirile i-au aparținut lui Eliseu Ghenea, locuitor al comunei Porumbacu de Jos (Județul Sibiu). Între războaie, acesta atinsese prosperitatea mergând să lucreze în America.

Nicolae Baștea susține că îl moștenește pe Eliseu Ghenea și, moștenindu-l, transmite cele două imobile mai departe, către Ioan Baștea, Georgeta Lăzurca și Carmen Iohannis. În testamentul pe care îl scrie în ziua de Crăciun a lui 1991, Nicolae Baștea este mai generos cu nepotul său, Ioan, decât cu Georgeta Lăzurca și Carmen Iohannis.

Lui Ioan Baștea îi lasă o clădire întreagă (Strada Nicolae Bălcescu nr. 29) și două niveluri din cealaltă (Strada Gheorghe Magheru nr. 35): parterul și etajul doi.
Georgeta Lăzurca și Carmen Iohannis primesc etajul întâi din clădirea de pe Strada Gheorghe Magheru nr.35 – nivel la care se găsesc două apartamente.

În 1991, ambele imobile se află în administrarea Primăriei Sibiu.
Ambele sunt locuite de chiriași. Nicolae Baștea moare în 1993. 1995 – 1997 – Chiriașii din cele două clădiri (Gheorghe Magheru nr. 35 și Nicolae Bălcescu nr. 29) cumpără, rând pe rând, de la Primăria Sibiu, apartamentele în care locuiesc. Scurtă descriere:
– Cele două case deținute în trecut de Eliseu Ghenea se găsesc în inima Sibiului, foarte aproape de Piața Mare.

– Prima dintre ele (Strada Gheorghe Magheru nr. 35), cuvenită, prin testamentul din 1991, lui Ioan Baștea, Georgetei Lăzurca și lui Carmen Iohannis, e formată din nouă apartamente pe care statul le-a vândut chiriașilor. Important:

 Deși, în testamentul din 1991, Nicolae Baștea le lăsase Georgetei Lăzurca și lui Carmen Iohannis un singur nivel din cele trei ale clădirii de pe Strada Gheorghe Magheru nr. 35, atunci când a realizat succesiunea pentru această clădire, notarul Bucșa le-a acordat lui Carmen Iohannis și Georgetei Lăzurca mai mult decât erau îndreptățite prin testament: o jumătate din casă. Carmen Iohannis și mama ei primesc, așadar, pe 1 iunie 1999, jumătate din clădirea de pe Strada Gheorghe Magheru nr.35, cea formată din nouă apartamente cumpărate, recent, de foștii lor chiriași. 1999 – Se deschide un prim proces „în sens invers”.
Unul dintre locatarii clădirii de pe strada Gheorghe Magheru nr. 35, pe nume Richard Wagner, îi dă în judecată pe Carmen Iohannis, pe Georgeta Lăzurca și pe Ioan Baștea.

Wagner susține că cel pe care aceștia l-au moștenit, Nicolae Baștea, nu a fost, cu adevărat, nepotul proprietarului interbelic al celor două clădiri din centrul Sibiului – Eliseu Ghenea – astfel încât imobilele nu ar fi trebuit să iasă din patrimoniul statului și să intre în proprietatea lor.

Wagner cere anularea certificatului de moștenitor – încheiat pe 1 iunie 1999 – prin care imobilele au fost aduse în proprietatea lui Ioan Baștea, Carmen Iohannis și Georgeta Lăzurca.

(Klaus Iohannis nu apare în litigiu, pentru că nu este coproprietar al imobilului de pe Strada Gheorghe Magheru în care locuiește Richard Wagner). 12 Iunie 2001 – Proprietarii apartamentelor pe care Klaus Iohannis și soția lui vor să îi lase fără locuințele cumpărate de la stat – atât cei de pe Strada Nicolae Bălcescu nr. 29, cât și cei de pe Strada Gheorghe Magheru nr. 35 –  fac plângeri penale.

Acuză faptul că adeverințele eliberate de secretarul comunei Porumbacu de Jos, care atestă legătura de rudenie Baștea-Ghenea, sunt mincinoase și cer anchetarea celor care le-au emis și a celor care au profitat de ele.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia investighează cazul și ajunge la concluzia că reclamanții au dreptate.

– În ce anume constau falsurile din cele două adeverințe?

– Nicolae Baștea nu a fost nepot al lui Eliseu Ghenea – așa cum a afirmat, de două ori, în scris, secretarul comunei Porumbacu de Jos.
Nicolae Baștea era nepot al soției lui Eliseu Ghenea, Maria, născută Baștea, nu nepot al lui Eliseu.

Fiindcă Maria a murit înainte de Eliseu (1962 față de 1969), toate bunurile ei au fost moștenite de soț. Mai departe, pe Eliseu l-a moștenit o soră, iar pe soră, neavând urmași, a moștenit-o statul român.

Parchetul cheamă în judecată Primăria Porumbacu de Jos și cere anularea celor două adeverințe false emise de secretarul Liviu Munteanu. 18 iunie 2015  A ajuns la final procesul început în 1999, prin care Carmen Iohannis, Georgeta Lăzurca și Ioan Baștea au cerut anularea actelor de proprietate ale mai multor familii din casa de pe Strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Judecata a durat 16 ani. Iohannis și Baștea au pierdut procesul. https://www.riseproject.ro/articol/mostenirea-din-spatele-averii-imobiliare-a-lui-klaus-iohannis/.

Ce nu știau reporterii Rise Project este că mama lui Carmen Johannis mai deținea un apartament, tot pe str. General Magheru din mun.Sibiu, de data aceasta la nr.41… familia Johannis a cumpărat tot Sibiul?

În prezent, se încearcă de soții Johannis vânzarea, prin interpuși (mandatari) apartamentul în care a locuit mama lui Carmen Johannis (decedată la finele anului 2016) „la pachet” cu al unei vecine de apartament, vârstnică, unor „dezvoltatori” care vor să transforme parterul și etajul I ale clădirii situate în Municipiul Sibiu, strada General Magheru nr.41, în cafenea și hostel. Asupra vârstnicei s-au formulat presiuni ca să își vândă proprietatea „dezvoltatorilor/întreprinzătorilor comerciali”. De fapt, s-ar încerca o vânzare și , ulterior, o modernizare mascată (adică imobilele să revină tot în proprietatea „famigliei” președintelui Johannis, dar de data asta prin „administatori de fațadă”), familie „atât de intens zguduită” de constatările instanțelor naționale privind falsurile și potlogăriile prin care imobile din Sibiu au fost dobândite de această prezidențialii Johannis.

Problema e că acest apartament „nou moștenit” de Carmen Johannis, se pare, nu a fost înscris în Cartea Funciară a orașului Sibiu și nici înregistrat în evidențele fiscale ale Primăriei Municipiului Sibiu cu moștenitoarea Carmen Johannis. De ce „s-a omis moștenirea”? Cumva pentru că apartamentul în cauză face obiectul unui nou litigiu în instanță? De ce nu se regăsește nicăieri declarația de avere a „primei doamne a țării” și, implicit, intrarea în posesie a bunurilor moștenite de la defuncta sa mamă: pentru că „profesorii ghinioniști” nu sunt obligați de legea nr.176/2010 ca să nu se afle tariful pentru „meditații”?  Cumva notarul public Radu Gabriel Bucșa (cel care a întocmit cam toate actele notariale pentru familia Johannis), „face totul” într-o singură zi (eliberează certificatul de moștenire și, ulterior, întocmește și autentifică contactul de vânzare)?

De fapt, familia președențială ar mai deține un teren de tenis în municipiul Sibiu, tot prin interpuși (finul lui Johannis, Vecerdea Marius http://www.justitiarul.ro/15121-2/: „Marius Vecerdea declara în presa sibiană, la repatrierea din America, unde a trăit câțiva ani, că a vândut tot ce avea în SUA ca să puna pe picioare o afacere la Sibiu. Acum, subit, i-au crescut trei case în Florida! Acestea sunt casele despre care spunea Băsescu că le are Iohannis în SUA pe numele tenismanului ratat.” căruia soții Johannis i-au nășit un copil).

Să înțelegem că familia președențială a început să își pună la adăpost averea fiindcă a dobândit-o ilicit, prin fraudarea statului român și a locuitorilor de bună-credință ai Sibiului? Tot ce se poate, doar Klaus Werner Johannis a refuzat să ofere orice relație cu privire la imobilele din str.Pedagogilor și str.Balea din muncipiul Sibiu: https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/19/exclusivrefuzul-de-vorbi-al-presedintelui-johannis-ne-confirma-faptul-ca-dobandit-fraudulos-casa-din-strada-pedagogilor-municipiul-sibiu/).(va urma)

Irinel I.

Citeste in continuare

Uncategorized

Nu rata un Fat Bike PhantomSET

Publicat

pe

Desi a venit toamna, soarele si caldura de afara praca vor sa spuna altceva. Este vremea sa profitam de acest timp frumos si sa facem cat mai multa miscare. Este un lucru esential pentru toti aceia care isi doresc o viata sanatoasa si un corp tonifiat.

Fat Bike-ul PhantomSET este disponibil pentru oricine iubeste ciclismul ca modalitate de a se misca. Este o bicicleta versatila, care poate fi folosita pentru off-road si in conditii dificile de temperatura. Timpul frumos nu este singura conditie pentru a o scoate din casa.

Poti sa mergi cu un Fat Bike PhantomSET si atunci cand afara ploua sau ninge, fara nicio problema, pentru ca avem de-a face cu un vehicul fiabil, cu anduranta si cu greutate redusa. Chiar si pe noroi, pe zapada sau pe nisip, PhantomSET-ul se va descurca de minune. Are o mobilitate de invidiat. O poti lua cu tine absolut oriunde.

La munte sau la mare, vei reusi sa faci miscare si sa ai parte de o distractie pe cinste datorita faptului ca nu avem de-a face cu o simpla bicicleta, ci cu una off road. Fat Bike PhantomSET poate fi folosita atat de catre incepatori, cat si de avansati. Este o bicicleta stabila datorita faptului ca furca are suspensie pe fata. Suspensia este Shimano, fiind printre cele mai bune de pe piata.

Iata cateva dintre detaliile noului Fat Bike PhantomSET: materialul din care este fabricat este otel si suporta o greutate de 120 de kg. Fiecare roata are o dimensiune de 26 inch iar cadrul este de 18 inch. De asemenea, furca este din otel iar pedalele au corp din aluminiu. Franele sunt pe disc cu actionare mecanica. Anvelopele sunt Allroad 26 inchx4.0.

 

La cumpararea Fat Bike-ului vei primi urmatoarele accesorii: bidonul pentru apa, suport pentru acesta, Far/Stop Led care se poate detasa si utiliza separat.

Bicicleta are 21 de viteze. Fat Bike PhantomSET este disponibila in 3 culori si anume: turcoaz, alb si gold. Mai multe detalii despre acest produs puteti gasi pe .

Pentru a intra in posesia unui asemenea vehicul, trebuie sa accesezi site-ul Slei.ro. Aici vei gasi Fat Bike-ul PhantomSET disponibil in cele trei culori descrise mai sus.
Produsul se regaseste pe stoc, asa ca va ajunge foarte rapid la cumparatori.
Daca faci azi comanda, in 24 (in cazul zilelor lucratoare) sau 48 de ore (in cazul zilelor nelucratoare) vei avea bicicleta la tine acasa. De asemenea, livrarea pentru Fat Bike-ul PhantomSET este gratuita.

Asadar, toti iubitorii de biking ar trebui sa aiba o astfel de bicicleta pentru mobilitate maxima indiferent de anotimp.

Citeste in continuare

Uncategorized

Alcoolismul si cum poate sa-ti distruga o familie

Publicat

pe

De

Alcoolismul este mai mult decat o boala, este o problema psihica prin care se poate distruge o familie, totul are la baza alcoolul si consumul excesiv. Iar daca te intrebi ce inseamna prin a distruge o familie si care sunt efectele alcoolismului in familie iti voi spune o poveste recenta unde tatal meu este personajul principal si membrii familiei personajele secundare, dar este eronat sa spun asta, deoarece cei care sufera suntem noi, iar asta ar insemna sa fim personaje principale. Pana la urma viata este scurta si trebuie sa ne bucuram de fiecare moment, dar nu cu sticla de alcool in mana sau alte vicii prin care familia are de suferit.

„A jurat” la biserica bautura pentru zece ani si dupa expirarea acestui juramant a ales sa puna gura din nou pe alcool. A inceput timid, o bere azi, maine o sticla de coniac. Dupa cateva luni a inceput sa fie tot mai „baut” decat treaz. Si am inceput sa discutam cu el, la inceput maicamea, iar pe urma toti, iar el a negat totul. Ca el nu bea mult si ca vrem sa ii facem rau, ca il acuzam de niste lucruri false. A inceput sa ascunda alcool prin casa, in garaj si chiar la locul de munca.

A inceput sa consume alcool la orice ora. Dimineata, dupa-masa, seara, in orice moment al zilei. Acorda din ce in ce mai putina atentie la ceea ce inseamna igiena personala, a inceput sa aibe respiratia urat mirositoarea a alcool, un miros greu de suportat si greu de tratat.

A crescut consumul de alcool de la o dreapta la alta, pe zi ce trecea consuma din ce in ce mai mult alcool. In urma acestor evenimente au aparut certuri marunte si periodice pana au ajuns sa fie din ce in ce mai mari. El o acuza pe maicamea ca ea este de vina ca el bea si ca a ajuns asa, a inceput sa vorbeasca urat si sa fie agresiv. El nu era vinovat pentru nimic, totul era roz cu floricele pentru el, in schimb, noi, familia lui, aveam de suferit cel mai tare.

Am incercat sa il ajutam de multe ori. A fost internat la spital la diferite sectii pentru a fi tratat, dar mereu a refuzat ajutorul nostru. Mereu avea perceptia ca noi ii vrem raul, chiar daca ii vroiam binele. Incercarile noastre nu au avut efect si nu avea incredere in nimeni. Probabil trebuia actionat mai repede, sa cerem ajutorul inca de la inceputul fazelor pe care le facea, pentru ca el a trecut prin diferit faze, pe care un specialist le stie.

Am citit simptomele pe care un dependent de alcool le are si toate au fost exact fazele prin care a trecut si el, articolul pe care l-am citit este acesta si sunt cateva informatii foarte interesante. In urma acestui articol citit am vrut sa aflu si despre tratarea acestor probleme si am ajuns sa aflu despre Centrul Medical de Psihiatrie Laura Cătană. Am trimis un mail unde am detaliat toate problemele avute si refuzurile lui, am primit cateva sfaturi pe care sa le aplic si din ceea ce am facut pana acum rezultatele sunt bune spre foarte bune. Momentam l-am facut sa vada ca el a gresit, nu noi. Cu siguranta il vom interna pentru cateva zile la dezalcolizare asa cum Dr. Laura Cătană ne-a recomandat sa facem, asta dupa ce isi revine cu gandurile si accepta greseala.

Centrul Medical de Psihiatrie Laura Cătană se afla localizat la adresa Str. Horea, Nr. 148A, Pianu de Jos
Programări/internări 08:00-16:00 0746-287-101
Informatii pacienți
0746-287-107
Informatii generale 08:00-16:00
0757-240-917
E-mail:
laura.catana@doctor-psi.ro

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate4 ore ago

EXCLUSIV/Nori negrii se abat catre conducerea incompetenta a Politiei Locale Ploiesti … Vidatul sef al institutiei incearca sa scape de raspunderea penala aruncand vina pe altii

Reamintim faptul ca, timpul liber corespunzător orelor lucrate în zilele de sâmbete, duminci, sărbători legale ori, în lipsa acestuia, compensații...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/DOVADA IREFUTABILĂ CĂ SE ÎNCEARCĂ MUȘAMALIZAREA EVENIMENTULUI RUTIER DE LA SECĂRIA, CU OAMENII IPJ PRAHOVA!

În seara zilei de 25 septembrie 2018 orele 18.00 am fost contactați de doamna T.E.A., victima evenimentului rutier petrecut la...

Actualitate5 ore ago

EXPLOZIV/Isarescu, penetrat de ”Paluga” SRI!/Partenerul ”Anacondei”

Cum prima dragoste securistica nu se uita niciodata, dupa ce a stat luni de zile cu dintii BNR infipti in...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/LEGATURI BOLNAVICIOASE/ACOPERITII DIN SISTEME

Zilele acestea asistam, in calitate de spectatori, la o piesa de teatru care va lasa urme adinci in economia Romaniei...

Actualitate5 ore ago

Cine cinta de 1 Decembrie?

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Eclipsa de soare din 1999 a fost un eveniment foarte frumos marcat de...

Actualitate12 ore ago

SGU este în faliment! Un alt director pleacă. Locul este asigurat deja

„Vinovații fără vină”, titreaza Republika News! În timp ce angajații SGU protestează pentru că nu își primesc banii la timp,...

Actualitate13 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL II)

Cineva din Băicoi și Prahova are tot interesul meschin să ascundă Adevărul în cazul „poluării cu hidrogen sulfurat”. Dar cine...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/IPJ PRAHOVA SE DELIMITEAZĂ DE SUSȚINĂTORII LUI „PANARICĂ” ȘI NĂSTASE GABRIEL ȘI ÎNCEPE O ANCHETĂ INTERNĂ!

Se pare că dezvăluirile ziarului Incisiv de Prahova au deschis „cutia Pandorei” în IPJ Prahova cu ocazia evenimentului rutier de...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/MANIPULARE CRASĂ LA BĂICOI!/OAMENII SUNT ȚINTA BATJOCURII AUTORITĂȚILOR IAR PRESA ESTE INDUSĂ ÎN EROARE!

În data de 23 septembrie 2018 canalul de știri ProTv arăta un „mare protest” din localitatea Băicoi, județul Prahova unde,...

Actualitate1 zi ago

EXPLOZIV/OFITERII MAI, LA MANA LUI MARIUS PETRESCU, SEFUL ORNISS/ANEXA SRI blocheaza MAI!

Greu de spus ce consilieri pe probleme de securitate nationala or avea liderii coalitiei de guvernare ca, in timp ce...

Actualitate1 zi ago

TOATE completele de 5 de la ICCJ care nu au avut TOTI judecatorii desemnati aleatoriu au incalcat CEDO si notiunea de „tribunal independent”

Nu stiu daca va dati seama, dar absolut toate completele de 5 judecatori de la ICCJ, care nu au avut...

Actualitate1 zi ago

Nu vi se pare ciudata comoția cerebrală de care a suferit Gărbovan?!/ “Unii nu suferim de emoții cu comotii”

“Nu am văzut interviul dat de șefa UNJR, Dana Gărbovan. Am analizat cu Ion Dedu (col ® SRI), după care...

Actualitate1 zi ago

Cine se merită, se împreunează!/Geometrie cu derbedei

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog): Se spune despre cerc că ar fi perfecțiunea bidimensională, așa cum sfera...

Actualitate1 zi ago

Pichetare Penitenciarele Ploiești și Târgșor (acțiune comună)/25 Septembrie ora 09.00.

Angajatii Penitenciarelor Ploiești și Târgșorul Nou protesteaza. LOCAȚIE – ÎN FAȚA PENITENCIARULUI PLOIEȘTI Sindicatele Equitas și Solidaritatea va invita pe...

Actualitate1 zi ago

Cutremur in Rusia: Gazprom s-a prabusit dramatic de pe locul intai in lume

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Kremlinul încasează o lovitură cumplită de imagine: conform topului anual întocmit de cea...

Top Articole Incisiv