Connect with us

Uncategorized

Gard din beton sau gard din lemn. Ce alegem?

Publicat

pe

Ai finalizat de construit casa sau vrei sa incepi constructia casei imediat dupa ce gardul este facut? Te-ai saturat de vechiul gard si vrei unul nou? Indiferent de raspunsul tau, trebuie sa stii ca ai foarte multe optiuni. Betonul si lemnul sunt cele mai cunoscute materiale cand vine vorba de constructia unui gard, dar sunt solutii mai noi precum panouri din PVC sau chiar sticla. Sunt cateva plusuri si minusuri pentru gardurile din beton dar si cele din lemn.

Cel mai sigur gard este cel din beton. Gardurile din lemn si alte materiale sunt mai mult pentru decor decat pentru siguranta, dar daca vorbim de garduri din lemn masiv, atunci concureaza bine cu gardurile din beton. Discutam si de preturi diferite, un gard din beton poate sa coste mai mult decat un gard din lemn. Gardul din beton dureaza o viata intreaga si nu ai nevoie de ingrijirea lui asa ca la un gard din lemn.

Cele mai multe minusuri se regasesc la gardurile din lemn. Lemnul trebuie ingrijit anual, iar vopselele necesare costa destul de mult, iar asta inseamna ca in fiecare an trebuie sa platiti pentru vopsea speciala pentru lemn. Un gard din lemn se monteaza mai greu decat un gard din panouri de beton, de exemplu. Iar pretul lemnului creste mereu, mai ales acum, cand au fost mediatizate foarte multe cazuri de furturi de lemn din tara, iar multe magazine mari au renuntat la contractele cu distribuitorii de lemn. Asta a insemnat o crestere semnificativa a pretului de vanzare a lemnului.

Recomandarea noastra este un gard din beton. Preturile unui gard din beton sunt cu mult mai mici fata de un gard din lemn, iar calitatea este cu mult peste. Daca te gandesti ca un gard din beton/panouri din beton nu poate sa fie la moda si frumos, ar trebui sa stii ca un astfel de gard se poate face asa cum doresti, cu un model propriu, se poate vopsi cum doresti si intr-un final, gardul tau o sa arate exact asa cum iti doresti.

Acum este foarte simplu si comod sa comanzi un gard din panouri de beton. De exemplu firma Petrifalean SRL comercializeaza prefabricate din beton precum garduri, accesorii, placari cu piatra, spalieri, stalpi pentru plasa, jardiniere pentru flori, seturi de picnic si multe altele. Au un site de prezentare foarte simplu, adauga periodic imagini cu lucrarile efectuate de ei, au categoriile de produse bine puse la punct si site-ul se misca foarte repede. Acesta poate sa fie accesat de pe telefon, tableta si computer.

Au clienti din intreaga tara precum Alba, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Arad, Timisoara, Brasov, Mures, Bistrita Nasaud si alte judete. In cazul in care aveti de gand sa va faceti un gard din panouri din beton sau aveti nevoie si de alte accesorii pentru gard, puteti sa trageti un ochi pe site. sau de ce nu sa ii sunati la numarul de telefon 0258743265/0746035875 sau adresa de email viorel.petrifalean@gmail.com. Acum ramane sa te decizi, gard din beton sau gard din lemn?

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/STRUCTURA DE INTERVENȚIE RAPIDĂ A POLIȚIEI LOCALE PLOIEȘTI CONDUSĂ DE VAIDA ADRIAN ESTE INEFICIENTĂ, INEXISTENTĂ! FELICITARI PRIMARULUI ADRIAN DOBRE CA ISI BATE JOC DE BANII PUBLICI!

Incisiv

Publicat

pe

De

Managementul defectuos al Poliței Locale Ploiești promovat de actualul șef al acestei entități locale, Vaida Adrian, este vizibil și văzut din prisma structurii de intervenție. Deși în organigrama Poliției Locale Ploiești sunt prevăzute 2 astfel de birouri încadrate cu 15 „polițiști locali de elită”, în realitate, cei 15 „mușchetari de elită” se deplasează la locul de muncă pentru a se odihni după muncile câmpului și beții dar și pentru a mai turna un păhărel… cine să-i verifice? „Tata Vaida”, protectorul lor? Niciodată, doar e de-al lor… „pretenaș de pahar”.

În Regulamentul de Organizare și Funcționare la Poliției Locale Ploiești, se prevede la articolul 32, foarte pompos, ce atribuții îndeplinesc „cei 15 mușchetari” încadrați în http://www.polocploiesti.ro/legi/15.html… tocmai de aceea i-am întrebat și noi „de sănătate” pe cei de la Poliția Locală, punctual: „ce activități au desfășurat cei 15 mușchetari de elită?”:

  1. Câți polițiști locali din cadrul structurii Intervenție Rapidă asigură intervenția efectivă la evenimente?
  2. La câte misiuni au intervenit echipele structurii Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018? Vă rugăm să le enumerați (ex. la data de 01.02.2018 în intervalul orar 1000-2200, echipa I.R. a intervenit prompt pentru a deszăpezi autoturismul unui demnitar prahovean; 2. la data de 03.05.2018 echipa I.R. a intervenit prompt pentru reținerea și conducerea la sediul secției 1 de poliție Ploiești/Parchet o persoană în vârstă de 65 ani care tulbura ordinea și liniștea publică prin comercializarea stradală, ilegală, a mai multor legături de pătrunjel ș.a.m.d.).
  3. Câte contravenții au constatat polițiștii locali din structura de Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018?
  4. Câte sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii locali din structura de Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018? Vă rugăm să ne comunicați și valoarea totală a contravențiilor aplicate pentru perioada 01.01-07.10.2018.
  5. Care este programul de lucru al echipelor de I.R. din Poliția Locală Ploiești (schimburi de 8h în intervalul orar 06-14, 14-22, 22-06; schimburi de 12h în interval orar 06-20 și 20-06 ș.a.m.d.)?
  6. Ce activități desfășoară polițiștii locali din structura I.R. din Poliția Locală Ploiești aflați în timpul programului de lucru, în intervalul de timp în care nu sunt angrenați/solicitați în „misiuni speciale”.
  7. Vă rugăm să ne comunicați venitul salarial, fără sporuri, acordat lunar polițiștilor locali din structura I.R. din Poliția Locală Ploiești (pentru fiecare angajat).
  8. Sporurile de natură salarială acordate lunar polițiștilor locali din cadrul echipelor de I.R. din Poliția Locală Ploiești (pentru fiecare angajat).
  9. Polițiștii locali din cadrul structurii de Intervenție Rapidă primesc spor/bonificație/ cuantum din amenzile aplicate?

Bineînțeles că Poliția Locală nu a răspuns … ne-au fost înșirate „povești nemuritoare” precum: „sprijină jandarmii și poliția”. Ne-am crăcit de râs când am văzut asta: păi polițiștii și jandarmii de la intervenție rapidă (M.A.I.) nu merg la serviciu pentru grătare și beții ca „mușchetarii lui Vaida” ci se antrenează și intervin în scandaluri dintre interlopi, participă la perchizițiile domiciliare și la sedii ale societăților conduse de interlopi, „șmecheri grei” … să îi cheme pe cei 15 mușchetari ai lui Vaida la astfel de acțiuni e sinucidere curată pentru polițiștii și jandarmii din M.A.I. … Cam cum se întâmpla până în 2007 când militarul și polițistul (milițianul) mergeau însoțiți de 2 soldați (cei mai mulți soldați fiind habarniști și fricoși) de care cadrele M.A.I. trebuiau să aibe grijă să nu facă vreo tâmpenie nicidecum să își facă treaba pentru care erau plătiți.

Adresa Poliției Locale Ploiești nr.390/07.09.2018 prin care vorbește la nivelul general (spune totul și nimic) evidențiază că bețivanii lui Vaida Adrian încasează 6.000 RON/lunar pentru a nu face nimic ci doar pentru a consuma băuturi alcoolice în sediul Poliției Locale Ploiești împreună cu „taica Vaida” (pe care îl și cinstesc dealtfel pentru „bunătatea-i” de a-i ține ascunși, pe bani publici) și sărăci bugetul Consiliului Local al Municipiului Ploiești, lunar, cu sume de peste 90.000 RON/lună doar pentru ca niște neisprăviți („boschetari” cu veleități de polițist) să aibe bani cu care să-l „cinstească” și pe „Apollo al Ploieștiului” (Vaida Adrian).

Pentru a nu fi considerați „cârcotași”, am solicitat, printr-o nouă adresă (1843/08.11.2018) Poliției Locale Ploiești să ne comunice activitățile desfășurate de personalul încadrat în structurile de intervenție. Prin adresa nr.440/08.11.2018, ne este solicitat să le comunicăm „temeiul de drept și interesul”… căci cei de la Poliția Locală nu au auzit de CEDO (articolul 10) și nici de Constituția României (articolele 31 alineatul 2, 54 și 55), așa cum nu au auzit nici de propriul Regulament de Organizare și Funcționare pe care îl au publicat pe sitte-ul propriu. Despre faptul că presa este „dulău de pază al democrației” iar potrivit Curții de la Strasbourg investigațiile presei și solicitările mass-mediei se află sub incidența „perisabilității informațiilor”, evident că nu au habar acei agenți ai statului din Poliția Locală Ploiești, supărați că presa liberă le dezvăluie, public: incompenteța, ilegalitățile, abuzurile, infracțiunile. De fapt, Poliția Locală Ploiești nu știe cum să-și ascundă bețivii și chiolhanurile din sediul instituției, „mușchetarii merituoși” care încasează salariul lunar pentru odihnă și chermeze la locul de muncă, „activități profesionale” despre care Vaida Adrian nu doar că are cunoștință dar le și protejezeză și încurajează, exclusiv pe bani publici, ai ploieștenilor.

Refuz 2 solicitare Ziarul Incisiv

       În condițiile în care „boschetari de lux” primesc salarii uriașe de la bugetul local pentru beții, se mai miră ploieștenii de ce municipalitatea întârzie nepermis de mult în demararea și finalizarea de proiecte în beneficiul cetățenilor Municipiului Ploiești? (Alexandru Firicel- sef Departament Investigatii).

N.R. Poate că, după ce vor vedea acest articol, „ofuscații” din Poliția Locală Ploiești vor vedea și temeiuri de drept… interesul cetățenilor Ploieștiului și, bineînțeles, al presei.

Dar ce pretentii sa ai de la niste neica nimeni sustinuti politic de primarul PNL, Adrian Dobre si de consilierul acestuia, col (r) SRI. Pruna Eugen? Ca doar nu degeaba Adrian Vaida s-a implicat si a implicat ilegal Politia Locala Ploiesti in campania electorala a primarului Adrian Dobre care a fost ales cu un numar de n luate la k-1 de persoane din urbea noastra. Norocul lor si numitorul comun (Vaida-Dobre), au acelasi avocat care le toarna tampenii pe hartii! Vax albina!

 

Citeste in continuare

Uncategorized

Cumpara acum aparatele de masura Fluke 179 si primesti un difuzor bluetooth gratuit!

Publicat

pe

Ronexprim organizeaza, pana la finalul anului, o promotie la aparatele de masura de la Fluke, cu ocazia implinirii a 70 de ani de activitate a producatorului american. Astfel, daca alegi sa comanzi acum multimetrele digitale True RMS Fluke 179, vei primi un difuzor bluetooth gratuit.

Multimetrele Fluke seria 179 sunt aparate de masura cu ajutorul carora specialistii din domeniile tehnice si industriale pot masura frecventa, tensiunea (in curent alternativ si curent continuu), capacitanta, curentul alternativ, curentul continuu, rezistenta si temperatura. Acestea sunt dotate cu un ecran LCD, au o dimensiune de 89 x 45 x 190 mm si o greutate de doar 420 de grame.

Caracteristicile aparatelor de masura Fluke 179

– alarma care anunta tensiunile periculoase, de peste 30 de volti;

– intervalele pot fi modificate atat automat, cat si manual;

– functia HOLD permite pastrarea valorilor pe afisaj, pentru o citire mai usoara;

– functii MIN / MAX / MED integrate;

– carcasa antisoc (holster);

– conectarea incorecta a cablurilor de masurare este semnalizata;

– modul de redresare permite filtrarea semnalelor de intrare care se modifica rapid;

– starea de veghe este liniara;

– indicator care arata nivelul scazut al bateriei.

Dotarile standard ale acestor multimetre digitale includ o baterie, cabluri de masurare FLK-TL75 si o sonda de tip picatura K. FLK-80BK-A.

Cum sa folosesti in siguranta aceste aparate de masura

Daca vrei sa achizitionezi si sa utilizezi aceste multimetre digitale, trebuie sa respecti urmatoarele reguli de siguranta:

– Nu folosi aceste aparate de masura in apropierea gazelor explozive, vaporilor sau in medii umede!

– Foloseste echipamente de protectie (manusi, masca, haine ignifuge etc.)!

– Daca observi ca produsul a suferit stricaciuni sau nu functioneaza corespunzator, nu il mai folosi si dezasambleaza-l!

– Foloseste doar accesoriile livrate impreuna cu produsul!

– Daca intentionezi sa nu utilizezi produsul pentru o perioada mai indelungata sau daca urmeaza sa il depozitezi la temperaturi mai mari de 50 de grade Celsius, indeparteaza mai intai bateriile!

– Foloseste doar cabluri cu clase de voltaj corespunzatoare!

Specificatiile aparatelor de masura Fluke 179

– domeniu de masurare tensiune alternativa si continua: pana la 1.000 V;

– domeniu de masurare curent alternativ si continuu: pana la 10 A;

– domeniu de masurare rezistenta: pana la 50 MΩ;

– domeniu de masurare capacitate: pana la 10.000 µF;

– domeniu de masurare frecventa: pana la 100 kHz;

– masoara continuitate si diode;

– functii avansate: TRUE RMS, autoscalare, MIN / MADa / AVG, HOLD, bara grafica, inchidere automata, iluminare afisaj, sistem agatare magnetic, husa, sonda temperatura;

– protectie CAT III 1.000 V, CAT IV 600 V.

Pe langa aceste aparate de masura, in promotia Fluke 70 de ani mai intra si urmatoarele dispozitive: testerul electric seria T6-1000 (cu toc si cleste tip crocodil gratuite), testerul de instalatii seria 1663/1664 FC (cu clesti de curent si software gratuite), camera infrarosu seria TiS20, telemetrul cu laser seria 419D, nivela cu laser seria 180LG si termohigrometrul seria 971 (toate cu o centura pentru scule gratuita) si testerul de izolatie seria 1507 (cu cleste de curent gratuit). Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2018.

Citeste in continuare

Featured

Vrei sa reaprinzi flacara pasiunii in dormitor? Incearca sa-l seduci cu o lenjerie sexy!

Publicat

pe

lenjerie_sexy

O mare parte din cuplurile de azi isi incep relatia intr-un ritm alert, cu multa spontaneitate, sex frecvent si pasional si mult, mult romantism. Totusi, cu trecerea timpului, o mare parte din acestea trec printr-o schimbare, iar odata cu startul unei cariere sau cu aparitia unui copil se schimba si prioritatile.

Astfel, relatia efervescenta de la inceput poate da nastere celor mai mari dusmani ai romantismului: confortul si complacerea. Odata cu instalarea acestora, sexul devine o raritate, iar tacerea dintre voi doi poate deveni peste masura de apasatoare. Cu toate ca aceste lucruri sunt normale intr-o relatie de durata, exista totusi solutii pentru a readuce in dormitor flacara arzatoare a pasiunii.

Unul din lucrurile cele mai eficiente pentru a da din nou start iubirii patimase dintre voi este o lenjerie sexy si provocatoare. Acest mic artificiu iti va permite sa te simti din nou iubita si dorita de un partener sedus in totalitate.

O lenjerie sexy poate avea multe forme, insa fie ca vorbim despre sutiene, chiloti tanga, bustiere sau corsete, poti conta pe acelasi efect care devasteaza orice barbat, lasandu-l cu gura cascata de uimire. De la piese cu adevarat provocatoare, precum costumele sexy, pana la cele mai romantice si in aparenta, chiar „cuminti”, precum babydoll-urile, o lenjerie sexy este definitorie pentru relatia ta cu iubitul tau, reprezentand un mod de comunicare non-verbal.

Niciun barbat nu va putea rezista unei asemenea tentatii, asta poate si datorita faptului ca barbatii nu sunt atrasi doar de lenjeria in sine, cat de actul de pregatire a unei seri romantice. Astfel, atunci cand pui la cale o astfel de ocazie pentru iubitul tau, el va aprecia mai intai faptul ca ti-ai dedicat timpul pentru o astfel de surpriza de proportii, urmand ca apoi sa fie dat pe spate de prezenta ta feminina, increzatoare si „inarmata” cu o lenjerie sexy si cu o pereche de pantofi cu tocuri cui.

Daca te hotarasti sa recurgi la un astfel de artificiu care sa-ti condimenteze relatia, aminteste-ti ca nu este vorba doar de portjartiere sau dantelarii! Pasiunea dintr-o relatie provine din felul in care va gestionati sentimentele unul fata de celalalt, iar aceasta ocazie este excelenta pentru a-ti arata sensibilitatea, dar si pentru a-ti redeclara iubirea pentru partenerul tau. Iata cateva sfaturi cu care poti incepe, pentru a readuce pasiunea inapoi in dormitorul vostru!

In primul rand, daca apelezi la o lenjerie sexy pentru a-ti seduce iubitul, incepe intai cu piesele care iti sunt confortabile, precum o pereche de chiloti tanga si sutien, sau un corset senzual, dupa care poti completa tinuta cu piesele tale preferate: portjartiere, pantofi cu tocuri cui sau, daca esti mai kinky din fire, un choker, un costum sexy si accesoriile aferente, precum o cravasa. Totul este sa fii indrazneata si increzatoare, deoarece acest lucru se va transmite mai departe si va face totul mult mai usor.

Daca vrei sa organizezi o seara romantica pentru voi doi, poti face din asta o surpriza! Nu il anunta, cumpara o sticla de vin, alege un film romantic (dar nu genul de film siropos pe care sa il vezi cu fetele) sau inchide televizorul si asteapta-l intr-o camera cu lumanari aprinse, pe fondul unei muzici senzuale. Momentul acela cand paseste inauntru si te vede asteptandu-l intr-o lenjerie sexy este de nepretuit! Iar pentru o surpriza de proportii, nu-i spune nimic, mergi in dormitor si trimite-i de acolo o poza cu tine imbracata intr-o lenjerie sexy!

Tine intotdeauna cont de faptul ca barbatii sunt lipsiti de puteri in fata magiei date de o femeie imbracata intr-o lenjerie sexy si increzatoare in propriile puteri de seductie, asa ca tu detii toate atuurile. Poti de asemenea sa ii propui o seara de „jocuri”, mai ales daca ai o relatie foarte stransa cu partenerul, in care va puteti asuma diverse roluri, creand astfel scenarii sexy impreuna! Te poti folosi in acest caz fie de o lenjerie sexy care sa iti scoata in evidenta formele voluptoase, fie de un costum sexy care sa il puna pe jar!

Alege o lenjerie sexy potrivita si pregateste-te de o noapte fierbinte, plina de amor patimas, care sa ii reaminteasca ce femeie senzuala si jucausa are alaturi!

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate10 ore ago

OPINIE/COLDEA A MARCAT

CEDO a comunicat Guvernului României cererea lui Liviu Dragnea împotriva statului român într-un termen record de scurt. Aceasta desi presedintele...

Actualitate10 ore ago

EXCLUSIV/CRISTINA TARCEA PRINSA DIN NOU CU “MATA” IN SAC/VULNERABILITATI DE SECURITATE la cei patru adjuncți – vicepreședinții ai Î.C.C.J.

Judecatorul Nicoleta Lavinia Cotofana este singurul magistrat exclus din magistratura pentru faptul ca a aplicat legea in integralitatea ei si...

Actualitate10 ore ago

EXCLUSIV/Legea privind securitatea cibernetică a României este neconstituţională, în ansamblul ei/ Persista decizii/hotarari la nivelul CSAT in afara cadrului legal

In data de 21.03.2017 a avut loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), condusa de catre...

Actualitate10 ore ago

EXCLUSIV/Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională si bizarele anomalii dintr-un dosar instrumentat de DNA-ST Ploiesti

 Intelegem ca fostul deputat Valeriu Zgonea, cel cu serviciul in suflet, a fost trimis in judecata  la inceputul acestui an...

Actualitate10 ore ago

EXCLUSIV/De la “Ucigaş de destine” (cu fetisurile sale) la calitatea de „tatic”

Pe parcursul anilor 2014, 2015, 2016 şi în intervalul ianuarie – februarie 2017, NEGULESCU MIRCEA (zis „Portocală”, alias „Zdreanţă”), în...

Actualitate10 ore ago

EXPLOZIV/Increngaturi halucinante intre procurori, sefi din politie, comandanti DNA, DGA, Operatiuni Speciale sau de la combaterea crimei organizate/ PORNO SOC in Justitie!

Dupa cum dezvaluiam in ultimele zile, iata ca ies la iveala primele ”pachete promotionale” care arunca in aer Justitia, dezvaluindu-se...

Actualitate10 ore ago

Gura pacatosului adevar graieste! Si puroaiele vorbesc…

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog): Motto: Oricine tremură în acest moment este vinovat; deoarece inocenţa nu se...

Actualitate10 ore ago

După căderea Guvernului Dăncilă

Presiunile de tot felul, atât interne cât și externe, având drept obiectiv dărâmarea Guvernului Dăncilă, se apropie de apogeu. A...

Actualitate10 ore ago

Catarama, afirmatie-bomba: ”Romania ar trebui sa adopte Constitutia SUA”

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Afaceristul și politicianul Viorel Cataramă, aflat în plin proces de lansare a unui...

Actualitate10 ore ago

Alexandrion Spirits & Wines, primul magazin de retail din țară lansat de Alexandrion Group se deschide în Ploiești

Alexandrion Group își extinde prezența pe piața de retail prin deschiderea primului boutique premium Alexandrion Spirits and Wines. Vineri, 16...

Actualitate1 zi ago

OPINIE/Culisele execuției judecatoarei Nicoleta Lavinia Cotofana

Cine a intervenit la Cristina Tarcea pentru execuția Nicoletei Cotofana? Dl judecator Barba Ionel, fostul șef al Secției de Contencios...

Actualitate1 zi ago

Doua “Comunicate” cu informații contradictorii si gura de oxigen pentru directorul adjunct al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida

Pe site-ul Politiei Locale Ploiesti se puteau observa ieri doua comunicate. In primul se preciza ca presa locala si centrala...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/TRIBUNALUL BUCUREȘTI: „POLIȚIA LOCALĂ A MUNICIPIULUI PLOIEȘTI A ÎNCĂLCAT LIBERTATEA DE EXPRIMARE A PRESEI”

Libertatea de exprimare a presei reprezintă forma de aducere la cunoștință publică într-un timp cât mai scurt atât a evenimentelor...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/SCHELETELE DIN DULAPUL LUI DACIAN CIOLOS

Dacian Ciolos trebuie sa ne raspunda la cateva intrebari legate de trecutul sau, mai exact de perioada in care a...

Actualitate1 zi ago

EXPLOZIV/Au fost ansamblate primele ”pachete” promotionale continand zeci de inscrisuri, documente si stick-uri cu inregistrari care contin probe indubitabile ale abuzurilor comise de unii magistrati / ”Cursa de soareci” din sistem!

Multi ”papagali” de la marginea sistemului, mai ales procurori si politisti de judiciar detasati pe langa acestia care s-au crezut...

Top Articole Incisiv