Connect with us

Uncategorized

Gard din beton sau gard din lemn. Ce alegem?

Publicat

pe

Ai finalizat de construit casa sau vrei sa incepi constructia casei imediat dupa ce gardul este facut? Te-ai saturat de vechiul gard si vrei unul nou? Indiferent de raspunsul tau, trebuie sa stii ca ai foarte multe optiuni. Betonul si lemnul sunt cele mai cunoscute materiale cand vine vorba de constructia unui gard, dar sunt solutii mai noi precum panouri din PVC sau chiar sticla. Sunt cateva plusuri si minusuri pentru gardurile din beton dar si cele din lemn.

Cel mai sigur gard este cel din beton. Gardurile din lemn si alte materiale sunt mai mult pentru decor decat pentru siguranta, dar daca vorbim de garduri din lemn masiv, atunci concureaza bine cu gardurile din beton. Discutam si de preturi diferite, un gard din beton poate sa coste mai mult decat un gard din lemn. Gardul din beton dureaza o viata intreaga si nu ai nevoie de ingrijirea lui asa ca la un gard din lemn.

Cele mai multe minusuri se regasesc la gardurile din lemn. Lemnul trebuie ingrijit anual, iar vopselele necesare costa destul de mult, iar asta inseamna ca in fiecare an trebuie sa platiti pentru vopsea speciala pentru lemn. Un gard din lemn se monteaza mai greu decat un gard din panouri de beton, de exemplu. Iar pretul lemnului creste mereu, mai ales acum, cand au fost mediatizate foarte multe cazuri de furturi de lemn din tara, iar multe magazine mari au renuntat la contractele cu distribuitorii de lemn. Asta a insemnat o crestere semnificativa a pretului de vanzare a lemnului.

Recomandarea noastra este un gard din beton. Preturile unui gard din beton sunt cu mult mai mici fata de un gard din lemn, iar calitatea este cu mult peste. Daca te gandesti ca un gard din beton/panouri din beton nu poate sa fie la moda si frumos, ar trebui sa stii ca un astfel de gard se poate face asa cum doresti, cu un model propriu, se poate vopsi cum doresti si intr-un final, gardul tau o sa arate exact asa cum iti doresti.

Acum este foarte simplu si comod sa comanzi un gard din panouri de beton. De exemplu firma Petrifalean SRL comercializeaza prefabricate din beton precum garduri, accesorii, placari cu piatra, spalieri, stalpi pentru plasa, jardiniere pentru flori, seturi de picnic si multe altele. Au un site de prezentare foarte simplu, adauga periodic imagini cu lucrarile efectuate de ei, au categoriile de produse bine puse la punct si site-ul se misca foarte repede. Acesta poate sa fie accesat de pe telefon, tableta si computer.

Au clienti din intreaga tara precum Alba, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Arad, Timisoara, Brasov, Mures, Bistrita Nasaud si alte judete. In cazul in care aveti de gand sa va faceti un gard din panouri din beton sau aveti nevoie si de alte accesorii pentru gard, puteti sa trageti un ochi pe site. sau de ce nu sa ii sunati la numarul de telefon 0258743265/0746035875 sau adresa de email viorel.petrifalean@gmail.com. Acum ramane sa te decizi, gard din beton sau gard din lemn?

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Tragedia vietii

Publicat

pe

 

Nu stim niciodata cand urmeaza sa decedeze cineva, nimeni nu stie, doar Dumnezeu, insa stim ca in momentul cand se intampla lucrul acesta, este bine sa ne pastram calmul si sa fim linistiti, pentru a putea sa luam deciziile corecte, mai ales daca persoana draga noua a decedat in alta tara din Uniunea Europeana. Repatrierea decedatului este o adevarata provocare pentru apropiati. In primul rand, decesul trebuie sa fie constatat de un medic specialist, in maxim 30 ore de la producerea acestuia, apoi urmeaza demararea procedurii de intocmire a actelor, transportul catre tara de origine, precum si imbalsamarea raposatului.

Nu oricine se poate ocupa de intocmirea actelor, numai persoanele care sunt imputernicite legal, de pilda, o ruda, sau un membru al familiei. Unele dintre cele mai bune preturi pentru repatriere decedati, sunt reprezentate de cei de la Repatriere Roamania , insa preturile difera in functie de tara de unde se realizeaza repatrierea si in functie de ceea ce doreste clientul.

Exista si o minoritate, care este reprezentata de cei ce vor sa incinereze trupul neinsufletit, iar in acest caz, legile tarii in cauza trebuie respectate pana la cel mai mic detaliu, cu o foarte mare rigurozitate, iar incinerarea va fi executata de specialisti in domeniu de la firma de pompe funebre, ce asigura si acest serviciu. Cine decide sa aleaga incinerarea, beneficiaza de un pret repatriere decedati, mai mic decat cel al transportului unui sicriu.

Sicriul, la fel ca si toate serviciile oferite, se ridica la cele mai inalte standarde, impuse de legislatia in vigoare, fiind alcatuit din zinc, iar acesta intra in interiorul celui de lemn de esenta tare. Transportul este realizat cu masini spatioase, atat pentru decedat, cat si pentru apartinatorii care doresc sa il insoteasca, conduse de catre unii dintre cei mai buni soferi, ridicandu-se astfel la cele mai inalte standarde. Isi servesc clientii cu cea mai mare promptitudine si fac tot posibilul sa rezolve orice problema intalnita.

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/Aparatul Central al M.A.I. nu se dezminte de calitatea sa oficială: „HOȚ DE BAN PUBLIC”!

Incisiv

Publicat

pe

De

Faptul că Aparatul central al M.A.I. este în declin dat fiind incompetenții și impostorii cu grade care îl populează și care comit ilegalități este tot mai evident.

Solicitată fiind ministrul Carmen Dan să intervină, în forță, ca și conducător de drept al instituției M.A.I., pentru reformarea instituției, aceasta fuge de răspundere pasându-i unui „no name” (Ivănescu Bogdan), sarcina de a „minți frumos pentru ca falșii polițiști din structurile suport să își continue ilegalitățile” – https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/12/exclusivprofesia-de-politist-bagatelizata-si-distrusa-chiar-de-m-si-guvernul-romaniei/; https://www.incisivdeprahova.ro/2018/04/10/exclusivdemilitarizarea-politiei-o-utopie-comisarul-de-prahova/).

Prin solicitarea din 11 martie 2018, i-am solicitat ministrului Afacerilor Interne, cu probe, să reformeze instituția scăpând bugetul de Stat de „paraziții” din structurile suport de resurse umane, indivizi plătiți ca și polițist pentru atribuții de poliție inexistente și care încalcă flagrant Legea. Totodată, falșii polițiști să fie destituiți/transformați în f.p./p.c. întrucât nu îndeplinesc atribuții de poliție fiind aceștia o povară imensă pentru Bugetul de Stat și un impediment în realizarea misiunilor polițiștilor din stradă. Mai exact, România a fost mereu criticată de Europa pentru „numărul prea mare de polițiști” fiindcă, în toate raportările trimise de statul Român către C.E. se „băgau la grămadă” falșii polițiști din suport cu polițiștii din stradă. Așadar, România are cei mai mulți polițiști… teoretic. Polițiști care nu se văd aproape deloc pe stradă fiindcă cei mai mulți „dorm cu degetul în nas” prin birouri.

Acești falși polițiști și-au făcut propria Lege: echivalarea „funcțiilor de polițist” (alea secrete de stat unde, cu o paranteză, ești: polițist-președintele României, polițist-Primul Ministru; polițist-femeie de serviciu; polițist-medic ș.a.m.d.) cu atribuțiile din COR, adică: polițist-resurse umane se echivalează cu inspector de resurse umane ș.a.m.d. pentru ca, bieții „polițiști” ce se pensionează la 45 de ani pentru „activități deosebite de poliție” în birou (dormitul pe tastatură și înscrisuri; orgii la cârciuma „secretă” a MAI-ului Excelsior etc.) trebuie să aibe continuitate odată cu ieșirea la pensie. Adică, să mai „sugă” un salariu (de la altă instituție, societate comercială făcând exact aceleași activități „de poliție”) pe lângă pensia de polițist pe care a furat-o de la Statul Român.

Dar, ce ne zice nouă cu atâta năduf dl. „no name” Ivănescu, cităm: „Prin urmare, exercitarea atributiilor posturilor din structurile suport de către persoane care au statutul de politist contribuie la realizarea actului decizional sau constituie suport pentru indeplinirea misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne. In aceste conditii, solicitarea dumneavoastră privind „desfiintarea tuturor structurilor de resurse umane din Ministerul Afacerilor Internesi destituirea falsilor politisti” nu este sustinut de argumente care sä fundamenteze un eventual demers in sensul propus.”

Păi, ne-ați arătat din plin cât de specialiști sunt acești falși polițiști, d-le Ivănescu: încălcarea deciziilor CCR-ului prin modificarea OMAI nr.S/214/2011 pentru a-i menține în funcții pe șefi (pilele); concursuri trucate și împuterniciri în fucnții cheie pentru incompetenții cu pile și relații; multitudinea de posturi vacante din structurile operative ale Poliției; furtul banului din salariile polițiștilor prin uzitarea coeficienților de ierarhizare din OG nr.38/2003 (în prezent abrogată); neplata orelor suplimentare și lipsa timpului liber ce trebuia acordat polițiștilor pentru munca suplimentară – a se vedea că îi furați pe angajații M.A.I. prin ordinul vostru secret de serviciu S/108/2011 prin care îi obligați pe oameni să muncească suplimentar (treimi, permanențe etc.) fără ca aceștia să fie remunerați/recompensați cu timp liber corespunzător…  că, deh, „nu sunt oameni suficienți”; că îi furați pe polițiști prin obligarea acestora să achiziționeze: rechizite, hârtie, toner, agende profesionale etc. din bani proprii fiindcă falșii polițiști din Aparatul central al M.A.I.-ul sunt mult prea incompetenți și lași să solicite banii necesari achiziționării acestora respectiv să atragă donații și sponsorizări. Să mai continui, „scut” al ministresei Dan (oare nu i-o fi rușine blondei cocoțate la vârful MAI să ocupe scaunul de ministru și să se ascundă în spatele unuia ca Ivănescu)?

„Vă mulțumim” că, continuați să ne furați „polițiștilor” din Aparatul central al M.A.I.!

„Vă mulțumim” că ați rămas aceeași instituție comunistă în care „NU” este legea iar problemele sunt pasate următorilor incompetenți și inculți ce vor veni să ocupe scaunele „polițiștilior”pensionați la… 45 de ani fiindcă „și-au pierdut tinerețea în biroruile neoxigenate din Aparatul central al M.A.I.” scobindu-se în nas și apoi curățind degetul cu gura! (Alexandru Firicel – șef Departament Investigații Ziarul Incisiv de Prahova).

 

 

R MAI FIRICEL ALEXANDR PG 1

 

PAG 2

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Slujirea Nefertiti si cele 10 calamnitati pentru DNA si justitie

Incisiv

Publicat

pe

De

1. A generat 2 conflicte constitutionale, unul chiar pe persoana fizica. Asta e unic pana in prezent.

2. Sub ea DNA a incalcat independenta instantelor (vedeti hotararea CSM de azi).

3. A incalcat independenta si reputatia a trei procurori care i-au fost in subordine: Doru Tulus, Mihalea Iorga Moraru si Nicolae Marin.

4. A mintit ca la usa cortului intr-o sumedie de ocazii.

5. A subordonat procurorii securistilor.

6. A protejat procurorii abuzivi.

7. A incalcat grosolan drepturile si libertatile romanilor prin Protocolul pe care l-a facut cu SRI cand era Procuror general.

8. A stat cu curul pe dosare grele pana s-au prescris.

9. A focalizat activitatea DNA pe actiuni de PR, nu pe combatere a coruptiei pe bune si recuperare a prejudiciilor.

10. A subminat increderea in justitie si DNA, si compromis insasi ideea de lupta anticoruptie.

Pentru oricare dintre aceste motive Iohannis trebuia sa o lase repetenta. El insa a spus ca nu e „oportun”.

Voi ce ziceti, era oportun sa o revoce?. (Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

 

Citeste in continuare

Știri calde

Actualitate16 ore ago

EXCLUSIV/M.Ap.N., COMPONENT DE NADEJDE AL SISTEMULUI, SAU CUM SA PARADESTI PATRU PROCURORI MILITARI DINTR-O LOVITURA

Chiar daca s-a clintit, pe alocuri serios, dupa ultimele recente lovituri incasate in rafala in ultima perioada, continua sa-si faca...

Actualitate16 ore ago

EXCLUSIV/Dupa oua si iepuras, catelus, pisicuta, PRESEDINTE si acoliti lor la UPG (SRI)

Revenim in prim plan cu remuneratiile nejustificat de mari ce le incaseaza persoanele din posturile de conducere din cadrul Universitatii...

Actualitate16 ore ago

EXPLOZIV/ Protectia informativa a sefului statului, asigurata din salile de pacanele/ Seful luptatorilor antitero, lasat descult!

Desi temutul stat paralel parea la un moment dat atat de inspaimantator tocmai pentru ca poza intr-o masinarie informativa pe...

Actualitate16 ore ago

Salvarea presei românești din falimentul aproape total vine de la campionii datoriilor/ Cum salveaza Gusa mass-media mioritica

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS): O, ce veste minunată: salvarea presei românești din falimentul aproape total vine de...

Actualitate16 ore ago

Un individ care n-are niciun Dumnezeu/ CÂTEVA PRECIZĂRI NECESARE PENTRU NAIVII CARE SE POT LĂSA SEDUȘI DE MINCIUNILE LUI BOT

După ce l-am ignorat în privința mizeriilor ventilate despre mine – nu se face să răspunzi alienaților -, Mălin Bot...

Actualitate17 ore ago

Război pe Ierusalim la București

Guvernul României a decis. Ambasada noastră se va muta de la Tel Aviv la Ierusalim. Suntem prima țară din Europa,...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Intalnirea profesionistilor SPR „Diamantul” de la Predeal

Delegații, profesionistii SPR Diamantul, acționând în echipa pentru soluționarea problemelor membrilor de sindicat.

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/DOCUMENTE/Protocolul dintre M.A.I., Poliție și Parchet privind „dosarele buclucașe” EXISTĂ!

Dintotdeauna am avut convingerea că: nu există imixtiune în activitatea polițistului, procurorului respectiv instanței de judecată, independența actului de Justiție...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/Aparatul Central al M.A.I. nu se dezminte de calitatea sa oficială: „HOȚ DE BAN PUBLIC”!

Faptul că Aparatul central al M.A.I. este în declin dat fiind incompetenții și impostorii cu grade care îl populează și...

Actualitate4 zile ago

EXPLOZIV/„Audit” si la Parchetele Militare/ Dosare bomba tinute sub „presul” Serviciilor!

Parchetul Militar a devenit „presul” pe care isi sterg picioarele cand si cum au chef sefii de structuri, in special...

Actualitate4 zile ago

Slujirea Nefertiti si cele 10 calamnitati pentru DNA si justitie

1. A generat 2 conflicte constitutionale, unul chiar pe persoana fizica. Asta e unic pana in prezent. 2. Sub ea...

Actualitate4 zile ago

Kovesi MINTE si amenință procurorii din DNA

Victor Ciutacu a prezentat joi seara, în emisiunea sa, e-mail-ul pe care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, l-ar fi trimis...

Actualitate4 zile ago

Pactul Merkel-Putin

Seamănă teribil de mult cu un al pact. Mai vechi. Cu Pactul Ribbentrop-Molotov. Prin care a fost împărțită Europa. Cu...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/Consiliul Concurentei nu are protocol incheiat cu SRI dar primeste informari printr-un sistem de comuncatii securizat intre cele doua entitati juridice?

Ce minunatii sunt in spatiul romanesc si cum cetatenii pot fi afectati de DNA, indirect si disimulat de SRI prin...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/BOMBA/Preşedintele Comisiei de Control al SRI MINTE SAU ESTE MINTIT/AVEM DOVADA/ INREGISTRARI AUDIO

Dupa declaratiile lui Manda, Viziteu (USR) urmare a vizitei la sediul SRI, am constatat ca, in fapt, nu ar fi...

Top Articole Incisiv