Banda LED pentru casa ta

0
77

Iti doresti o schimbare ambientala si nu stii de unde sa incepi? Bucataria, livingul, baia sau camera nu iti mai inspira creativitate si nu te simti in largul tau? Mai jos ti-am pregatit cateva idei in care poti schimba total ambientul unei case, folosind o banda led.

Banda LED se poate folosi in orice spatiu interior, dar si exterior. In spatii interioare banda led este folosita in special la corpurile de mobilier si tavane. Consumul unei benzi led este mic, avand in vedere ca sunt led-uri, iar un sistem ce include banda si profil banda led ajunge undeva la 20 lei metrul liniar. In functie de preferinte, banda poate sa fie una mai speciala ce permite alegerea unei culori, schimbarea acesteia cat si profilul.

In imaginile de mai jos sunt doar cateva idei care iti vor oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna iluminat cu banda led. Este o banda ieftina, dar iti ofera un ambient premium. Astfel de benzi si alte accesorii pentru instalarea corecta a benzilor led gasiti pe savelectro.ro, unde ai transport gratuit la comenzi de peste 250 de lei. Iar pretul unui metru liniar de banda led porneste de la cinci lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here