Exclusiv
RABUFNIREA INCULPATULUI PSEUDO – JURNALIST NARCOMAN, SPAGAR SI SANTAJIST CATALIN STAVRI!
Contextul propunerii de arestare preventivă
Odata cu respingerea de catre Judecatoria Ploiesti a propunerii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti privind luarea masurii preventive a arestului preventiv fata de inculpatul Potra Horatiu si aghiotantul sau, s-a trezit la realitatea subiectiva si INCULPATUL pseudo- jurnalist narcoman, spagar si santajist Stavri Catalin.
Acesta nu a ratat ocazia de a publica in fituita personala DE SANTAJE SI DELATIUNI un asa zis articol prin care aduce acuze procurorului Mihaila Mihai, seful Sectiei Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, unitate de parchet care a preluat dosarul privind evenimentele in care este implicat inculpatul Potra Horatiu, sugerand ca respingerea propunerii de arestare preventiva ar fi fost cauzata de incompetenta domnului procuror care ar fi calificat in mod gresit ca fiind letal, un pistol gasit asupra inculpatului.
Acuzatiile aduse procurorului Mihaila Mihai
Din pacate pentru infractorul narcoman, spagar si santajist Catalin Stavri, la judecarea propunerii de arestare preventiva, parchetul a fost reprezentat de un procuror din cadrul unitatii de parchet competente, in speta Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti, preluarea dosarului neatragand si schimbarea competentei in ceea ce priveste judecata.
Asa ca, legat de incompetenta domnului procuror Mihaila ii sugeram sa o lase mai moale cu pianul pe scari pentru a nu il scapa!
Mai intai ar trebui sa se documenteze, sa creada in indiciile temeinice oferite de structurile competente, transpuse in mijloace de proba de catre procuror si abia dupa aceea sa sufle in trompeta.
Nu de alta, dar suflatul contra vantului poate duce la inghitirea mustucului.
Competența parchetului și a judecătorului
Suntem convinsi ca daca procuror de sedinta ar fi fost domnul Mihaila altfel ar fi stat lucrurile. Sau poate ca nu! De ce oare?
Pentru ca, desi judecatorul de permanenta din data de 09.12.2024 a ramas in cadrul instantei pana la ora 22,30, intrucat propunerea de luare a masurii preventive a arestului preventiv fata de cei doi inculpati a fost inaintata instantei abia in data de 10.12.2024, fiind cauzata de necesitatea efectuarii unor activitati care nu permiteau decalarea lor ca urmare a posibilitatii ascunderii sau distrugerii unor mijloace de proba, s-a ajuns in situatia in care judecator de drepturi si libertati a fost Grosu Crina Elena. Nimic ciudat cu numele doamnei judecator.
Judecătorul Grosu Crina Elena: O controversă atașată cazului
Ciudata este solutia pronuntata, in contextul in care aceasta este recunoscuta ca fiind un judecator care a dezvoltat o anumita apetenta fata de arestarile preventive, dispuse in cauze cu mult mai minore si fara niciun fel de implicatii la nivelul societatii, aceasta provenind din randul agentilor de politie, activand anterior in cadrul IPJ Prahova, culmea, la Serviciul A.E.S.T.
Ziarul Incisiv de Prahova a semnalat in doua randuri ca in doua cauze 8953/281/2024 și 13542/281/2024/a1.2 judecătorul Crina Elena Grosu a ales sa se pozitioneze de partea corupta a justitiei si a politistilor corupti, cand ar fi trebuit să se abțină. Poate acum organele abilitate vor pune cap la cap toate aceste dezvaluiri (aici), (aici), etc.
Întrebări despre integritatea justiției
O intrebare legitima care va trebui analizata si verificata vizeaza situatia judecatorului de drepturi si libertati prin raportare la calitatea sotului sau, de angajat in functia de economist in cadrul ROMGAZ, Sucursala Targu Mures, unitate al carui director general si-a retras plangerea formulata impotriva inculpatului cu privire la care doamna Grosu s-a pronuntat.
Este de notorietate faptul ca mass media a prezentat materiale ample cu situatia penala a inculpatului Potra Horatiu, inclusiv cu dosarul privind amenintarea directorului ROMGAZ.
Mass-media și imaginea publică a inculpatului
Cumva, s-au amestecat apele sau avem bilute doar cand dispunem masuri fata de gainari?
Intreadevar Mediasul este locul unde se afla sediul ROMGAZ, locul de domiciliul al inculpatului Potra Horatiu, apropiat de Targu Mures.
Se pare ca nici Republica Ploiesti nu este prea departe!
Concluzii și perspective asupra viitorului judiciar
Asa ca, infractorul narcoman, spagar si santajist ar trebui sa isi vada de problemele sale penale si sa nu mai aduca acuzatii nefondate unui procuror care a avut curajul sa infrunte mafia si sa il puna sub acuzare. Poate lucrurile nu sunt ceea ce par la prima vedere. Ramane de vazut, rabdare si calm! (Cristina T.).
Exclusiv
Indignați de ignorare. MAI ignoră protestele: Polițiștii cer leadership responsabil
Sindicatul Diamantul subliniază reacția indignată a polițiștilor în urma celui mai mare protest din 2010 încoace, acuzând Ministerul Afacerilor Interne (MAI) de lipsă de responsabilitate.
Un protest masiv
Peste 20.000 de polițiști s-au adunat în fața MAI, strigând lozinci precum „Jos!” și „Demisia Razvan Grecu!”, cerând o schimbare drastică în conducerea ministerului.
Reacția MAI:
Priorități pe termen lung?
În loc să abordeze problemele semnalate de protestatari, MAI a distribuit informații despre purtarea centurii de siguranță, ceea ce a generat și mai multă frustrare în rândul polițiștilor.
Cereri clare
Sindicatul Diamantul cere un „gest de onoare” din partea decidenților sau, cel puțin, demiterea celor responsabili de criza actuală. Unii membri ai sindicatului susțin că MAI nu poate fi redresat cu aceleași persoane care au provocat dezastrul actual.
Concluzie:
Un apel la acțiune
Polițiștii așteaptă măsuri concrete și responsabilitate din partea conducerii MAI, insistând că doar schimbarea leadership-ului poate duce la o reformă reală în minister. (Irinel I.).
Exclusiv
Polițiștii infruntă ‘Ordonanța Trenuleț‘: Continuarea protestelor pentru drepturi
Polițiștii protestează impotriva ‘Ordonanței Trenuleț‘: O luptă pentru drepturi
Sindicatul Sidepol anunță continuarea protestelor polițiștilor, demarate la finalul anului 2024, în încercarea de a obține exceptarea de la controversata ‘Ordonanță Trenuleț‘, care afectează حقوقurile lor.
Contextul protestelor
Pe 17 ianuarie 2024, polițiștii au organizat un protest național pentru a atrage atenția guvernanților asupra impactului negativ al ordonanței, considerată o încălcare a mai multor legi organice.
Forma de protest
Printre formele de protest adoptate se numără:
- Greva japoneză:
- O metodă de exprimare a nemulțumirii prin respectarea excesivă a regulilor, care evidențiază impactul muncii lor.
- Avertismente:
- Comunicate către autorități privind consecințele nerespectării cererilor lor.
- Refuzul orelor suplimentare:
- Un mod de a manifesta nemulțumirea față de condițiile de muncă și drepturile diminuate.
Concluzie:
O luptă pentru legalitate
Sindicatul Sidepol subliniază că singura soluție viabilă pentru restabilirea legalității și a drepturilor polițiștilor este modificarea ‘Ordonanței Trenuleț‘, continuându-și astfel lupta în întreaga țară pentru protejarea intereselor sale. (Sava N.).
Exclusiv
Puterea maselor în influentarea deciziilor guvernamentale: Declarația Sindicatului Decus
Puterea maselor în influențarea deciziilor guvernamentale
Declarația Sindicatului Decus
Sindicatul Decus a subliniat importanța puterii maselor în influențarea deciziilor, inclusiv la nivel guvernamental. „Am arătat cât de mult poate conta puterea maselor în influențarea deciziilor,” afirmă reprezentanții sindicatului.
Solidaritate și unitate
Sindicatul a evidențiat că nu s-a pus accent pe numele sindicatelor, ci pe solidaritatea demonstrată. „Am fost o singură voce, una născută din mii de oameni uniți de aceeași cauză.”
Protest istoric în București
Pentru prima oară de la Revoluție, Bucureștiul a fost complet blocat de nemulțumirile unei categorii socio-profesionale, reunite într-un protest autorizat. Aproape 20.000 de polițiști au scandat împreună, demonstrând ce înseamnă să formăm o adevărată forță.
Diferențele sindicale aflate în umbră
Reprezentanții sindicatului au menționat că, la acest protest, diferențele sindicale nu au contat – „am fost toți pentru același scop.” De asemenea, ei nu critică pe cei care au ales să rămână deoparte, subliniind că aceștia încă se luptă cu un sistem care îi menține pasivi. Totuși, au adăugat că aceștia vor înțelege curând că neimplicarea aduce marginalizare.
Lecția Unității
„Noi, cei prezenți în piață, ne-am oferit nouă înșine o lecție valoroasă: Când suntem uniți, suntem de neînvins!” a concluzionat Sindicatul Decus, reafirmând angajamentul lor față de lupta comună pentru drepturile și interesele cetățenilor.
Această declarație evidențiază puterea solidarității în rândul polițiștilor și determinarea acestora de a-și face auzite cererile. (Irinel I.).
-
Exclusivacum 5 zile
O nouă escrocherie imobiliară: blocul de apartamente de pe strada Mărășești nr. 178 în centrul controverselor din Ploiești
-
Exclusivacum 3 zile
Inculpatul Cătălin Stavri: Pseudojurnalistul care a ingenuncheat justiția și a santajat afacerile locale/ Cazul White Tower și abuzurile din Ploiești
-
Exclusivacum 4 zile
Secretele dosarului White Tower/De ce informațiile sensibile din dosarul White Tower „transpirau” la gruparea de criminalitate economico-financiar organizată?
-
Exclusivacum 4 zile
Afacerile clandestine ale lui Cătălin Mureșan: O poveste de corupție și interlopi
-
Ancheteacum 3 zile
Protestul polițiștilor și rezerviștilor în capitală
-
Exclusivacum 2 zile
Protestul polițiștilor: O mobilizare impresionantă și solidară/Tandra abordare în timpul protestului
-
Exclusivacum 3 zile
Emil Pascut: Sondajul polițiștilor asupra activității conducerii a fost manipulat
-
Exclusivacum 4 zile
Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul denunță manipulările din cadrul MAI și îndeamnă la proteste