Connect with us

Exclusiv

Se dărâmă ”șandramaua”/Favoriti la sefia IPJ Prahova adevarate „tinte in miscare”/Șefii din Poliția Română blocați de MAI

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La ritmul de-a dreptul nebunesc in care lucreaza caracatita din M.A.I., este greu sa ne hazardam la intocmirea unui clasament al favoritilor la sefia IPJ Prahova si/sau la alte posturi de conducere.

Cunoscatori ai sistemului sunt gata sa bage mana in foc ca principalele „tinte in miscare” pentru aceste posturi au beneficiat de atacuri si mai ales de intrigile ”frustraților”, atat din interiorul IPJ Prahova, cat si din exterior iar sprijinul logistic a fost acordat de sefi din M.A.I. care inca vor sa faca „jocurile” in judetul Prahova.

Efectul nu a fost cel scontat, „tintele in miscare” realizand cine se afla in spatele acestor „regii” si artizanii au intrat si sub „lupa” a doua sindicate din M.A.I., si nu numai.

https://www.incisivdeprahova.ro/2021/08/26/blestemul-politiei-romane-acapararea-actului-decizional-in-m-a-i-de-o-grupare-de-crima-organizatapermutarijonglerii-cu-iz-penal-din-aparatul-central-facute-noapte-ca-hotii-pentru/

”Execuții în masă”

Sunt anunțate adevărate ”execuții în masă” printre cei care au declansat aceste atacuri si intrigi ale ”frustraților” – incepand cu luna octombrie…

Șefii din Poliția Română blocați de MAI

”Vom declanşa procedurile pentru organizarea de concursuri transparente pentru ocuparea funcţiilor de conducere din structurile noastre. Am spus că într-o săptămână vom face calendarul” declara ministrul Lucian Bode în urmă cu câteva luni, făcând acest lucru de nu mai puțin de șase ori de la preluarea funcției. Numai că aceste declarații s-au transformat într-o demagogie penibilă, iar de atunci fiind organizate doar un procent scăzut din cele peste câteva sute de posturi de conducere vacante importante de la nivelul Poliției Române, Poliției de Frontieră și Inspectoratului General pentru Imigrări și chiar din Aparatul Central al MAI.

Au fost organizate doar 4 concursuri pentru ocuparea funcțiilor de inspector șef/director, din care au fost ocupate doar trei astfel:

 • Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Director General- 04.08.2021;
 • Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt – Inspector Șef – 10.08.2021 – neocupat;
 • Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj – Inspector Șef – 12.08.2021;
 • Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța – Inspector Șef – 24.08.2021;

Momentan, la nivelul Poliției Române nu au fost demarate încă procedurile pentru organizarea concursului pentru :

 • 16 inspectorate județene de poliție – inspector șef : Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Călărași, Ialomița, Brăila, Vaslui, Suceava, Maramureș, Vâlcea, Neamț, Bacău, Argeș, Prahova, Dâmbovița și Ilfov;
 • 2 funcții de adjunct al inspectorului general al Poliției Române;

Pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Olt trebuie reluată procedura și organizat un nou concurs, după ce singurul candidat pentru acest post a obținut o notă de numai 5.64 după contestații, inițial fiind notat cu 5.62, nota minimă  pentru a fi admis fiind de 7.

Pentru Poliția de Frontieră Română nu a fost demarat niciun concurs pentru ocuparea funcțiilor de inspector general/adjunct al inspectorului general/inspector șef, ocupate momentan prin împuternicire astfel:

 • 3 funcții de inspector șef  al Inspectoratelor  Teritoriale ale Poliției de Frontieră- Oradea, Timișoara și Giurgiu;
 • 1 funcție de inspector general al Poliției de Frontieră Române;
 • 2 funcții de adjunct al inspectorului general al Poliției de Frontieră Române;

Nici pentru  Inspectoratul General pentru Imigrări nu a fost demarat niciun concurs pentru ocuparea funcțiilor de adjunct al inspectorului general, ocupate momentan prin împuternicire astfel:

 • 2 funcții de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Imigrări;

De la vârful conducerii Ministerului Afacerilor Interne încă nu s-a primit ”dezlegare” pentru ocuparea și acestor funcții din conducerea celor mai importante structuri subordonate instituției, ministrul Lucian Bode tergiversând în mod constant ocuparea acestora,  fiind foarte ocupat în ultima perioada cu campania pentru congresul din partidul din care face parte. Alte sute de funcții de conducere de director /șef serviciu/șef birou/șef sector sunt ocupate în continuare prin împuternicire, care a devenit dintr-o excepție, o regulă și implicit, o practică bolnăvicioasă.

Și Avocatul Poporului a confirmat blocarea concursurilor pentru funcțiile de conducere de către ministrul Afacerilor Interne, în raportul special privind deficitul de personal din cadrul Poliției Române ”De reținut este și faptul că, așa cum se arată în adresa IGPR, ministrul Afacerilor Interne a aprobat şi a dispus, printre altele, sistarea activităţilor şi demersurilor de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor de conducere şi de execuţie vacante prevăzute a fi încadrate cu poliţişti/cadre militare/personal civil (funcţionari publici şi personal contractual).”

În timp ce deficitul de personal crește de la o zi la alta în mod alarmant, unde un polițist îndeplinește atribuțiile pentru alți trei care ar fi trebuit să fie angajați, lipsa de predictibilitate determinând mii de polițiști să înceteze raporturile de serviciu prin pensionare, la Ministerul Afacerilor Interne s-a instalat o stare de letargie și nepăsare, interesele instituției fiind altele decât crearea unei stări de normalitate. Nici pentru concursurile din școlile de poliție nu s-a luat încă o hotărâre concretă, deși e nevoie urgentă de  reducerea din deficitul de personal, structurile subordonate MAI riscând astfel  să intre în colaps.

Sindicatul EUROPOL a formulat o plângere penală împotriva miniștrilor care au intervenit sub diferite forme în „suspendarea” concursurilor pentru funcțiile de conducere, apreciind că în raport cu prevederile art. 2716 din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului „(1)Poliţistul poate fi împuternicit, cu acordul acestuia, pe o perioadă de maximum 6 luni. Prelungirea împuternicirii poate fi dispusă, cu acordul poliţistului, pentru maximum 6 luni, perioadă în care sunt obligatorii organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea postului.” aceștia au săvârșit infracțiunea de abuz în serviciu prin încălcarea acestei obligații ce rezidă dintr-o lege organică, precizeaza sursa mentionata. Vom reveni.

(Cristina T.).

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

 1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
 2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
 3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu polițiști, ele sunt toate adevărate! Printr-o adresă înaintată către toate structurile, Poliția Română se erijează în firma care a produs uniforma, și pe lângă faptul că îi ceartă pe polițiști pentru că nu știu să o “poarte corespunzător” le dă și indicații de spălare, călcare și folosire pentru a nu se mai degrada așa de repede, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.
Concluzia, conform vechiului proverb: “…tot mortul e de vină”, așa și în cazul acestor mizerii de uniforme, polițiștii sunt de vină că le poartă și se uzează. În acest context, să fim în ton cu “recomandările” Poliției Române, le sugerăm polițiștilor să poarte noile uniforme doar pe umeraș. Adică să le ia în patrulare dar agățate în interiorul mașinii de politie, pe umeraș. Doar așa vom fi siguri că nu vor mai fi plângeri cu privire la calitatea proastă a acestora.
Nu vă mai doriți să fiți slim, că tensionați materialul și îl stresați, indica sursa citata. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv8 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv9 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv1 zi ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv1 zi ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!