Connect with us

Exclusiv

Tariful Catalinei Bozianu pentru o ora de „prestat” era de 2000 euro/Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, a incasat cotizatiile, timp de 4 ani de zile, fara a elibera chitante/Ce o recomanda pe fosta deputata Catalina Bozianu sa fie „cablata” la bani publici (Conpet SA Ploiesti)? Varsta si „talentul”?

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

„Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”(V – c)

In episoadele anterioare am dezvaluit, in exclusivitate, cum paziti de interlopi in sediul central al PMP si girati prin  prezenta lui Traian Basescu care, probabil (N.R dupa discutiile cu acesta cu siguranta nu avea  habar nu avea cunostiinta ce se intampla cu aceasta grupare), despre mojiciile lui Moise Deju (baiatul bulibasei din Dambovita), in cardasie cu Eugen Tomac, in octombrie 2020, cand acestia si-au batut joc de statutul partidului si au schimbat, ilegal,  votul  dat de membri PMP cam in toate filialele din tara ale acesestui partid, pentru un grup de interese restrans care si-au trecut partidul pe persona fizica, in interes personal, de afaceri.

Imediat dupa demararea acestor dezvaluiri, Traian Basescu, scarbit de gasca sus mentionata a trimis la sediul central al PMP si si-a luat toate pozele si tot ce avea legatura cu acest partid pentru ca numele acestuia sa nu mai fie asociat cu aceste elemente.

Un personaj din aceasta gasca care a capusat partidul, in interes personal si interes de afaceri este Cătălina Bozianu – Presedintele PMP Prahova.

Dupa dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova tot mai multe acuzatii ies la iveala, in spatiul public, despre mizeriile si ilegalitatile savarsite de Catalina Bozianu, in calitate de Presedinte al PMP Prahova.

Iata una dintre acuzatii lansate in spatiul public, de o gravitate deosebita, acuzatii care confirma in totalitate dezvaluirile noastre, cu conotatii in PENAL!

Tariful practicat de Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, pentru o ora de „prestatie” era de 2000 de euro  – ca sa sustina candidatii partidului

„Doamna Catalina Bozianu:

Subsemnata Elena Staicu va readuc aminte ca m-am retras din echipa pe care o conduceți dvs din momentul în care ați abuzat de funcție și ați cerut cei 2000 de euro pe ora pentru a veni la noi în comuna ca sa susțineți candidatul nostru.

Marea mea rugăminte este sa nu mai încercați sa va asmutiti colegii împotriva mea pentru ca adevărul este la mine și nu faceți decat sa cadeți în penibil. Colegii au înțeles ca mințiți cu nerușinare.

În campania pentru locale știți foarte bine ca mi-am întrerupt pentru o luna chimioterapia (eu având cancer și leucemie) doar pentru a fi acasă sa îmi pot susține candidatul și partidul.

Pe mine nu ma cheamă Cătălina sa bat palma pe sub masa cu toate partidele în interes propriu. Eu mi-am susținut pe față candidatul și dacă acest om va dori sa mai candideze m-as ridica si din mormânt sa il susțin. Nesimțirea dumneavoastra doamna nu are limite. Va dau un sfat prietenesc. Aveti mare grija ca va acoperiți o greșeală cu alta greșeală mai mare iar comportamentul acesta de cațea în călduri nu va face bine pentru ca fara sa vreți va dovediți caracterul mizerabil. Imi asum ceea ce spun și nu uitați ca eu nu v-am cerut nici macar o cafea pentru ca am muncit pentru dvs 4 ani. Limitati-va cuvintele, vedeti-va de treburile dvs pentru ca o discuție publica cu mine nu va avantajează. Apropo…daca tot nu aveti ce face taiati-le colegilor chitanțe pentru cotizațiile date luna de luna la partid atâția ani ca am înțeles ca nimeni nu a primit chitanță. Ma opresc aici pentru ca micimea și mojicia faptelor dvs nu imi face nici o placere și este ultima data când ma cobor sa va dau o replica la șobolanismele pe carele folosiți. Cei de pe grup care nu sunt putini ma cunosc și știu ca eu nu am susținut nici un nepot al nimănui și pe nimeni altcineva în afara de candidatul nostru iar tu Catalina sti foarte bine ca m-ai sunat, mi-ai spus cine este candidat și ti-am spus ca sunt în spitalul Fundeni pentru chimio și citostacice dar plec pe semnătura pentru ca il cunosc și merita susținut ceea ce am și facut. Termina cu minciunile și ipocrizia și fa tu politica ta de 2 lei pentru ca eu din echipa ta am plecat de un an si in echipe de oameni fără caracter nu voi merge niciodată. Cu toți banii tai și cu toate funcțiile câștigate pe munca colegilor mei nu vei putea vreodata sa iti speli onoarea și caracterul. Sper sa fie ultima data când ma obligi sa vorbesc despre tine. Eu nu stau sa ma cert cu tine pentru ca nu am timp de asa ceva. Eu am avut înțelepciunea sa ma retrag dar vad ca stai inghesuita rau, chiar nu ai loc de mine”.

Asta in timp ce la alegerile locale partiale, Catalina Bozianu si cativa din gasca ei din PMP Prahova promovau afacerile familiei si nu promovau partidul si pe Presedintele Cristian Diaconescu.

Mai mult, sub umbrela de sefa al PMP Prahova ataca Guvernul Romaniei pentru o masura care ii afecta afacerea familiei.

Totodata, reiese ca duduia Catalina Bozianu cu „prestatia” cam scumpa isi permitea sa incaseze personal cotizatiile fara a elibera documente justificative.

Am ajuns de mult in zona penalului stimata doamna.

Totusi, ce o recomanda pe fosta deputata Catalina Bozianu sa fie „cablata” la bani publici (Conpet SA Ploiesti)? Varsta si „talentul”?

Deocamdata o sa punem piesele pe tabla fara a face nicio supozitie sau afirmatie, urmand ca ulterior sa dezvlotam acest subiect.

I. a) Andrei Volosevici a fost primar al municipiului Ploieşti între 2008 şi 2012 din partea PDL. În 2012, a fost ales senator, tot din partea PDL, însă în 2014 a plecat la PMP, iar apoi a părăsit şi acest partid şi a rămas senator independent, dar în 2015 s-a afiliat grupului PNL. În septembrie 2016, Volosevici a anunţat că s-a înscris în ALDE şi a candidat pentru un mandat de deputat pe lista ALDE Prahova, aflându-se pe locul al doilea pe listă, însă nu a obţinut un mandat de parlamentar.

Andrei Volosevici, a fost învestit, in data de 27.10.2020, în funcţia de Primar al Municipiului Ploiesti. Fostul sau loc de munca fiind SC CONPET SA Ploiesti!

b) Simona Albu, fostul șef al Direcției Juridice al Primăriei Ploiești, în primul mandat al lui Andrei Volosevici, a fost numită la data de 29.10.2020, în locul Teodorei Marin, care a fost city-manager în mandatul fostului primar, Adrian Dobre și care s-a pensionat. Fostul loc de munca al Simonei Albu a fost SC CONPET SA Ploiesti!

 II.Tripleta de aur de la Hidro Prahova SA

a) Semcu Adrian – Director General Hidro Prahova

b) Catalina Bozianu – Consilier-Director General – S.C. Hidro Prahova S.A (Semcu Adrian), Director Economic la Hidro Prahova, in perioada 27.06.2012 – 12.07.2016.

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului (III).

Deci, pana sa fie aleasa in Parlamentul Romaniei (unde a initiat legi care au prejudiciat statul si pe urma a avut o pierdere de memorie si nu mai stia ce a initiat), Catalina Bozianu a facut „echipa” cu Semcu Adrian.

c) Ing Chim Gabriela Serban, sefa laboratorului Hidro Prahova de la sucursala Campina.

d) . Reamintim ca, Adrian Semcu, Gabriela Serban si Horia Laurentiu Tiseanu sunt implicati in criza apei infestată de la Câmpina ce a fost ascunsă, cu bună știință, din 2018 încoace, de fostele conduceri ale Primăriei Câmpina si Hidro Prahova.

https://www.incisivdeprahova.ro/2021/08/19/atentat-la-siguranta-nationala-genocidcu-toate-ca-erau-avertizati-de-dsp-prahova-ca-in-campina-apa-potabila-este-infestata-cu-clostridium-perfringens-adrian-semcu-isi-concepea-pro/

d) . Mai mult, la data de 02. 08.2021, Catalina Bozianu – Presedinte al PMP Prahova a incalcat statutul pentru a o declara pe Gabriela Serban castigatoarea postului de secretar general interimar al PMP Prahova doar pentru a avea controlul la alegerile pentru functia de Presedinte al PMP Prahova.

https://www.incisivdeprahova.ro/2021/08/06/la-pmp-prahova-cand-910-20-respectarea-statutului-de-catre-presedinta-organizatiei-judetene-catalina-bozianu-devine-un-moft/

IV.    Simple coincidente, nu?

a)            Simona-Rodica BĂICOIANU – Președinte C.A la  SC Hale si Piete Ploiesti , omul lui Andrei Volosevici (Conpet SA Ploiesti) il numeste la data de 25 martie 2021 pe finul lui Adrian Semcu (Răzvan Lungu) la conducerea SC Hale si Piete;

b)            La data de 07.07.2021, Andrei Volosevici (Conpet SA Ploiesti) il numeste pe Semcu Adrian (Hidro Prahova) in functia de consilier personal;

c)             La data de 14.07.2021, Andrei Volosevici (Conpet SA Ploiesti) il numeste pe Albu Catalin la sefia Politiei Locale Ploiesti, acesta fiind sotul administratorului public al Ploieștiului, Simona Albu (Conpet SA Ploiesti).

d)            Adrian Semcu, fostul director al Hidro Prahova, a fost „numit” de Consiliul de Administrație al SGU Ploiești director adjunct al companiei consiliului local, la data de 22.07.2021, adica sef peste morminte dupa ce fusese demis de la Hidro Prahova pentru incompetenta.

V.          Duetul de la Primaria Ploiesti

a)            Andrei Volosevici (consilier director general Conpet SA Ploiesti) a fost in perioada iunie 2008 – iunie 2012 Primar al Municipiului Ploiesti;

b)           „Sub” Andrei Volosevici, in perioada 1 iulie 2008 – 26.06.2012, Catalina Bozianu a indeplinit functia de viceprimar.

Conducerea PNL Prahova a confirmat schimbările petrecute în organizaţia locală Ploieşti la data de 30 martie 2012, unde Cătălina Bozianu, viceprimarul municipiului, a fost înlocuită, fiind acuzată de colaborare cu rivalii.

„Este vorba de o schimbare de concepţie privind politica liberalilor la nivelul municipiului.

Începând din luna ianuarie, am făcut tot ce am putut pentru a debranşa PNL de la alianţa nestatutară care era, de facto, la Ploieşti. Putem spune, acum, că Andrei Volosevici (n.r. preşedintele PDL Ploieşti) nu mai conduce organizaţia noastră municipală, chestiune care era greu de conceput la sfârşitul anului trecut, când şi-a permis să tragă la răspundere nişte consilieri locali de-ai noştri care înţeleseseră încă de atunci că această alianţă este nocivă“, este una dintre declaratiile de la aceea vreme.

Noi am pus doar piesele pe tabla si recunoastem ca acestea pot fi un  puzzle doar pentru pentru novici.

In investigatiile noastre anterioare am dezvaluit cu probe ca la Conpet SA Ploiesti sunt foarte multi ofiteri in rezerva din serviciile secrete si consideram ca a fost un management bun avand in vedere vedere profilul acestei unitati si ca acestia au o vasta experienta si expertiza in contextul in care aceasta societate este de siguranta nationala.

Revenind la subiect, intrebam public conducerea CONPET SA Ploiesti ce o recomanda pe fosta deputata Catalina Bozianu sa fie „cablata” la bani publici (Conpet SA Ploiesti)? Varsta, „talentul” si/sau tariful practicat pentru o ora de „prestare”? Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

Exclusiv

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze, precizam intr-un articol anterior!

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, la „parfum” de droguri, la protectia oferita de la varful M.A.I. etc.

In cele cateva investigatii compexe din ultima perioada cu privire la aceasta grupare de crima organizata am specificat (toate invcstigatiile au legatura intre ele, aceeasi mafie), in clar, ca aceasta mafie este protejata de la varful M.A.I., de doua personaje aflate in conducerea acestui minister, personaje care au fost si in conducerea IPJ Prahova (un peronaj care a fost pus in dependenta pentru o idila in masina, alt perosnaj care a fost pus in dependenta de mafia deseurilor, cu un BMW cu numere de inmatriculare „suspecte” si sugestive? COP?.

Ne intrebam public, atat pentru cititori, cat si pentru organele de cercetare penala:

Cum a fost posibil ca aceasta caracatita si grupare de crima organizata sa NU fie „stabilita” si reparata si/sau sa se informeze despre aceste afaceri ILEGALE descoperite de BCCCO Prahova acum cativa ani si sesizate la DNA ST Ploiesti?

Cum aceasta caracatita si grupare de crima organizata  a avut protectia celor de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Prahova si cine a fost seful acestui serviciu care acum este numarul 2-3 in M.A.I.?

Cum au fost musamalizate toate aceste infractiuni si cine din varful M.A.I. „da” telefoane, chiar si in prezent”, pentru acoperirea acestei grupari de crima organizata?

Cine din varful M.A.I. are o sora la o directie din cadrul Primariei Ploiesti care a dat avize ilegale de constructie?

Ce legaturi sunt intre membrii  acestei GRUPARI DE CRIMA ORGANIZATA, mass-media (TROMPETA EDILULUI si a procuroprului „Portocala:, edilul Andrei Volosevici, un mascat, Politia Economica din cadrul IPJ Prahova, cei doi sefi din conducerea M.A.I., „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala, drogurile si  firma Recop Recycling SRL Pleasa? 

Toate aceste raspunsuri si „modus operandi” al gruparii de crima organizata vor fi devoalte de ziarul Incisiv de Prahova, cu subiect si predicat.

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de bani, altul pe un dosar cu „paletii buclucasi”)  in care este implicata societatea Recop Recycling SRL Pleasa  –  s-a spanzurat, Paun Catalin (Redactia Incisiv de Prahova)

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

  1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
  2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
  3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv17 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv17 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv18 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont2 zile ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv2 zile ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv2 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv4 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv4 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv4 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!