Connect with us

Uncategorized

Cardigane si salopete de dama pentru sezonul hibernal

Publicat

pe

Pentru iarna aceasta, niste piese vestimentare comode si versatile precum salopetele pentru femei si cardiganele sunt ideale.

Magazinele online au in ofertele lor modele deosebite de salopete dama si cardigane, capabile a satisface pe deplin preferintele oricarei femei.

Un cardigan este un articol de imbracaminte nelipsit in anotimpul rece, deoarece el reprezinta o piesa de stratificare extrem de importanta in compunerea unui outfit casual sau chiar a unuia elegant, in functie de materialul din care respectivul produs textil este confectionat.

Iata de ce in garderoba oricarei femei un cardigan are un loc de cinste, alaturi de alte piese de baza care au calitatea speciala ca pot ca sa fie purtate intr-o multitudine de ocazii.

Avand in vedere ca nici iarna nu mai este ceea ce era candva, ca actualmente zilele relativ calduroase sunt prezente tot mai mult chiar si in miezul iernii, frecvent un cardigan tricotat poate ca sa inlocuiasca cu brio chiar si o geaca sau un pardesiu de sezon.

Cardiganele de dama la moda in 2017 – 2018 sunt extrem de variate, putandu-se purta fara grija atat modelele clasice, cat si cele asimetrice, inclusiv oversize sau cele de tip poncho.

Pentru adolescente, creatorii de moda recomanda purtarea in sezonul rece a unor cardigane foarte lungi, cu blugi si cizme inalte din imitatie de piele de caprioara.

Nici doamnele care adora sa se imbrace in fuste maxi ori in rochii tricotate sau din stofa mai groasa nu au de ce sa se planga, deoarece aceste articole vestimentare se pot combina fericit cu cardigane de diferite lungimi si stiluri.

Foarte la moda sunt in acest sezon acele cardigane cu fermoar, confectionate din lana de calitate superioara, de lungime midi sau chiar maxi, uni sau cu imprimeuri mari, supradimensionate, inclusiv de tip etno.

Anumite modele de cardigane la moda in 2017-2018 se pot purta chiar si la club sau la un spectacol de film, la o iesire cu amicii in oras.

Ele se pot asorta inclusiv cu salopete de dama, inlocuindu-se cu succes in acest mod combinatia plicticoasa de pantaloni clasici, bluza si cardigan.

Salopetele elegante de dama din materiale de lux pot negresit ca sa fie o buna alegere pentru Craciun sau Revelion in cazul acelor femei care au sansa de a avea o silueta de invidiat.

Ele se vor bucura de o lejeritate deosebita in miscari, plus ca vor arata senzational in asemenea tinute moderne, deosebindu-se clar de cele care prefera sa aleaga varianta traditionala, mai cuminte, a unor rochii de ocazie.

Magazinele de fashion online va asteapta in acest final de an cu oferte deosebit de atractive in materie de cardigane si salopete de dama casual sau elegante. Nu le ocoliti!

Exclusiv

„Alba neagra” privind drepturile și libertățile cetățenești/Intrigă la o Secție de Poliție dintr-un oraș din Prahova (V)

Publicat

pe

De

Avem informații detaliate conform cărora, pentru a acoperi posibile abuzuri ale agentului de poliție Picior Alexandru de la Poliția Boldesti-Scaieni, mai mulți polițiști din același departament au furnizat informații false într-un dosar penal urgent în cadrul aceleiași unități. Pe 06.05.2024, o petrecere de ziua de naștere organizată în centrul orașului Boldesti-Scaieni s-a dovedit a fi un pretext pentru posibila răzbunare orchestrată de agentul principal de poliție Mataiche Marian de la Poliția Boldesti-Scaieni – Compartimentul Proximitate.

Ziarul Incisiv de Prahova a dezvăluit o investigație complexă pentru a afla adevărul din spatele incidentului cu poliția în care s-a sugerat că „mai mulți indivizi au fost implicați în violențe și au ajuns să fie acuzați de ultraj”. Sau, altfel spus, cum un conflict la Secția de Poliție din Boldesti-Scaieni a generat un scandal care afectează drepturile și libertățile cetățenești.

Este cunoscută în cadrul Poliției Boldesti-Scaieni existența unei puternice animozități a agentului respectiv față de frații C.M.A și C.F.G, deoarece acesta a descoperit că soția sa a avut o relație anterioară cu C.M.A înainte de căsătorie. Declarațiile furnizate în cadrul urmăririi penale de către polițiștii Picior Alexandru, Burlan Marius Daniel și Stanciu Catalin sunt în principal false și se opun situației reale reflectate în înregistrările de pe camerele purtate de aceștia în timpul intervenției.

Ziarul Incisiv de Prahova a publicat mai multe articole din această investigație, evidențiind situația ambiguă a drepturilor și libertăților cetățenești. Repartizarea aleatorie a cauzelor în justiție este esențială pentru asigurarea independenței judecătorului și imparțialității actului de justiție.

Pregătirile în justiție pentru a soluționa abuzurile polițiștilor Repartizarea aleatorie a cauzelor în justiție este o regulă de organizare judiciară esențială, stabilită conform Legii nr. 304/2004, cu scopul de a garanta independența funcțională a judecătorului și imparțialitatea actului de justiție. În sistemul nostru legal, această regulă este implementată prin Regulamentul de Ordine Interioară al instanțelor, care stabilește că repartizarea aleatorie se realizează prin intermediul sistemului informatic ECRIS.

Pe 09 octombrie 2020, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcția de judecător sau procuror pentru candidații acceptați la concursul de admitere în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii prin intermediul Institutului Național al Magistraturii în perioada decembrie 2019 – septembrie 2020. Ca parte a acestor numiri, Crina Elena Grosu, fost Vlad, a fost desemnată ca judecător la Judecătoria Ploiești.

Menționăm că înainte de numirea sa, Crina Elena Grosu, fosta Vlad, a activat la IPJ Prahova ca agent la Serviciul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. În această lumină, se cer clarificări cu privire la repartizarea cauzelor 8953/281/2024 și 13542/281/2024/a1.2 către judecătorul Crina Elena Grosu, fosta Vlad, în mod aleatoriu. Se semnalează că în dosarul 8953/281/2024, judecătorul Crina Elena Grosu ar fi trebuit să se abțină și să ceară recuzarea datorită relației anterioare de muncă cu agenții de la Serviciul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Detalii legate de acest subiect vor fi prezentate ulterior.

Suspiciuni rezonabile există și în cazul dosarului 13542/281/2024/a1.2, acolo unde judecătorul Crina Elena Grosu ar fi trebuit să se abțină și să solicite recuzarea din aceleași motive, informații pe care nu le vom dezvălui în acest stadiu.

Această serie de dezvăluiri continuă cu declarațiile furnizate în faza urmăririi penale de către polițiștii Picior Alexandru, Burlan Marius Daniel și Stanciu Catalin, demonstrând caracterul fals al acestora. Continuăm această serie deoarece instituțiile statului au rămas opace și nu au răspuns solicitărilor oficiale ale ziarului nostru, subliniind posibila corupție din acest dosar.

Anumite aspecte negative au ieșit la iveală în urma verificărilor referitoare la modul în care agenții de poliție MATAICHE MARIAN și PICIOR ALEXANDRU de la Poliția Orașului Boldești-Scăieni au respectat procedurile de intervenție aprobate prin dispozițiile Inspectoratului General al Poliției Române la incidentul din 06.05.2024, orele 21:30.

Verificările s-au concentrat pe modul în care aceștia s-au deplasat la fața locului după apelul la 112, interacțiunea inițială cu persoanele implicate, modalitatea de intervenție și folosirea mijloacelor de autoapărare, pentru a stabili eventualele abateri disciplinare și respectarea Manualului de Bune Practici de Intervenție, obligatoriu pentru toți polițiștii.

Pe scurt, agentul de poliție PICIOR ALEXANDRU a acționat în mod brutal și nejustificat asupra unei persoane, contravenind regulilor polițienești. Din verificări rezultă că persoana respectivă nu a reprezentat o amenințare serioasă pentru polițiști și folosirea spray-ului iritant lacrimogen a fost nejustificată.

În final, analiza evidențelor și a rapoartelor oferite de polițiști contrastează cu realitatea situației, fapt ce conduce la suspiciuni de fals intelectual și alte infracțiuni pentru ceilalți polițiști implicați în acest caz.

 

In acest serial de dezvaluiri vom reveni cu declarațiile oferite în faza urmăririi penale de către polițiștii Picior Alexandru, Burlan Marius Daniel și Stanciu Catalin si vom demonstra ca sunt în mare parte false și se contrazic.
Continuam seria dezvaluirilor mai ales datorita opacitatii institutiilor statului care nu au raspuns la solicitarile oficiale ale ziarului nostru intarind ideea ca ceva este putred in acest dosar.
Au iesit aspecte negative din verificările cu privire la modul în care agenții de poliție MATAICHE MARIAN și PICIOR ALEXANDRU, ambii din cadrul Poliției Orașului Boldești-Scăieni au respectat procedurile de intervenție aprobate prin Dispoziția nr.643/05.12.2005 a Sefului Inspectoratului General al Poliției Române (Dispoziția nr.41 intrând în vigoare în data de 17.05.2024) la incidentul care a avut loc în data de 06.05.2024, orele 21,30. Cu ocazia efectuării verificărilor s-a analizat modul în care aceștia s-au deplasat la fața locului ca urmare a sesizării prin apelul de urgență 112, modul inițial de relaționare cu persoanele prezente la evenimentul privat, unde s-au deplasat, modalitatea de intervenție și folosire a mijloacelor de autoapărare din dotare, toate acestea în vederea stabilirii răspunderii disciplinare a polițiștilor prin raportare la Manualul de Bune Practici de Intervenție, obligatoriu a fi respectat de către toți polițiștii. În cazul de față, toate verificările efectuate au vizat comportamentul polițiștilor prin raportare la persoana vatamata (omul de afaceri D. F.-V.) și modul de interacțiune și acțiune dintre polițiști și persoana acestuia, neavând relevanță atitudinea manifestată de celelalte persoane. Din punct de vedere al probelor solicitate a fi avute în vedere la stabilirea situației reale, s-au analizat imaginile audio-video surprinse la momentul evenimentului, dar și rapoartele agenților de poliție care au denaturat situația de fapt, rezultată din înregistrări în ceea ce privește persoana vatamata (D. F.-V.). Astfel, agentul de poliție PICIOR ALEXANDRU este persoana care a acționat asupra acesteia contrar tuturor regulilor polițienești folosind forța fizică într-un prim moment în care se discuta civilizat cu acesta, iar ulterior i-a pulverizat în față în doua momente diferite conținutul spray-ului iritant lacrimogen, pe care îl avea în dotare fără niciun motiv justificat. Din analiza înregistrărilor, rezultă fără dubiu că persoana vatamata nu a adresat amenințări cu acte de violență sau cu moartea celor doi agenți de poliție, singura atitudine neprincipială, dar care nu se circumscrie noțiunii de ultraj prin raportare la elementele constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 257 raportat la art. 206 Cod Penal, a fost ulterior folosirii spray-ului iritant lacrimogen, moment în care eu i-a adresat doua apelative precum „Zdreanță ce ești” și „Du-te dracu de țăran”. Restul atitudinii persoanei vatamate, a gesturilor, a poziționării față de polițiști nu erau de natura să le creeze acestora o stare de temere, astfel încât de doua ori să folosească spray-ul iritant lacrimogen asupra mea. De altfel, agentul PICIOR ALEXANDRU, deși invoca o pretinsă stare de temere, este cel care după pulverizarea spray-ului se deplasa în interiorul zonei de conflict fără să mai aibă nicio temere pentru integritatea sa corporală, atitudinea care rezultă din imagini, fiind cea a unei persoane sfidătoare la adresa celor asupra cărora intervenise în mod brutal. Totodată, ulterior comparării aspectelor rezultate în urma vizionării înregistrărilor cu consemnările polițiștilor care au întocmit rapoarte, înscrisuri care constituie probe potrivit art. 97 C.pr.pen. și au fost folosite în dosarul penal nr. 2377/284/P/2024 în vederea dispunerii de măsuri preventive față de persoana vatamata D. F.-V. și trimiterea sa în judecată.
În măsura în care verificările au evidentiat neconcordanțe între situația de fapt, rezultată în urma vizionării înregistrărilor, cu cea consemnată de polițiști în rapoarte, cu referire principală la inexistența pretinsei amenințări îndreptată împotriva agentului de poliție PICIOR ALEXANDRU cu acte de violență și moartea, doar acestea având conotație penală, se analizeaza în ce măsură polițiștii care au atestat o situație de fapt contrară realității, au săvârșit următoarele infracțiuni:
– PICIOR ALEXANDRU – infracțiunea de fals intelectual, prevăzută de art. 321 C.pen., infracțiunea de purtare abuzivă, prevăzută de art. 296 alin. (2) C.pen. și infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare, prevăzută de art. 268 C.pen.
– MATAICHE MARIAN – infracțiunea de fals intelectual, prevăzută de art. 321 C.pen.
– STANCIU CĂTĂLIN – infracțiunea de fals intelectual, prevăzută de art. 321 C.pen.
– BURLAN MARIUS DANIEL – infracțiunea de fals intelectual, prevăzută de art. 321 C.pen.
– DUMITRACHE SILVIU – infracțiunea de fals intelectual, prevăzută de art.321 C.pen., în legătură cu Procesul verbal de vizionare a imaginilor video întocmit la data de 07.05.2024 în cuprinsul căruia a consemnat aspecte nereale privind atitudinea persoanei vatamate D. F.-V. – „îl împinge/bruschează cu intenție pe agentul de politie” Picior Alexandru. –
Totodata, in urma investigatiilor complexe derulate de ziarul Incisiv de Prahova au reiesit indicii temeinice ca unul dintre politstii nominalizati mai sus au mai savarsit astfel de fapte prin raportarea cu rea credinta a unor aspecte nereale. 

Investigația continuă pentru a aduce la lumină adevărul. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Uncategorized

Digitalizarea – Un Pas Esențial pentru Succesul Afacerii Tale în Startup Nation 2024

Publicat

pe

De

Succesul afacerii tale depinde în mare măsură de integrarea tehnologiei moderne. Ne dedicăm să ajutăm startup-urile să își realizeze potențialul prin soluții personalizate și tehnologii avansate. Programul Startup Nation 2024 este o oportunitate unică pentru IMM-uri de a se digitaliza și de a se poziționa competitiv pe piață. Echipa noastră de experți oferă suport complet pentru a asigura că afacerea ta beneficiază de toate avantajele digitalizării.

Servicii Oferite de SecurMeNow

Creare de Site-uri Profesionale: O prezență online robustă începe cu un site web atractiv și funcțional. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori colaborează strâns cu tine pentru a crea un site care să reflecte identitatea unică a afacerii tale și să ofere o experiență optimă utilizatorilor. Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Vizibilitatea online este esențială pentru atragerea clienților. Implementăm strategii avansate de SEO pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare, asigurând astfel un trafic mai mare și relevant. Tehnologii Moderne: Adoptarea tehnologiilor de vârf, cum ar fi CRM și ERP, este crucială pentru eficientizarea operațiunilor și îmbunătățirea relațiilor cu clienții. Noi te ajutăm să implementezi aceste soluții pentru a-ți transforma afacerea și a-i crește competitivitatea. Consultanță și Sprijin Continuu: Oferim suport complet în toate etapele dezvoltării afacerii tale, de la concept și planificare până la implementare și monitorizare. Te asistăm în accesarea fondurilor europene și dezvoltarea unor strategii sustenabile de creștere, asigurându-ne că beneficiezi de sprijinul necesar pentru succesul pe termen lung. Portofoliu Extins de Soluții Web: Portofoliul nostru cuprinde soluții diverse, incluzând comerț electronic, bloguri, sisteme de gestionare a conținutului și integrări cu rețele sociale. Fiecare soluție este personalizată pentru a maximiza eficiența și impactul afacerii tale online. Parteneriate de Încredere: Colaborăm cu experți renumiți pentru a oferi cele mai bune soluții de finanțare și suport continuu. Aceste parteneriate contribuie la evitarea greșelilor comune și asigură succesul pe termen lung al afacerii tale.

De ce să Alegi SecurMeNow?

Suntem dedicați succesului tău. Oferim soluții inovatoare și sprijin constant pentru a te ajuta să navighezi cu succes în era digitală. Programele Startup Nation 2024 sunt concepute pentru a împuternici antreprenorii să își atingă obiectivele și să își dezvolte afacerile.
Citeste in continuare

Uncategorized

De la Idee la Succes: Rolul Digitalizării în Programele Startup Nation și Femeia Antreprenor

Publicat

pe

De

Transformarea ideilor inovatoare în afaceri de succes necesită nu doar inspirație, ci și implementarea tehnologiilor moderne. Startup Nation și Femeia Antreprenor pot beneficia enorm de pe urma unei prezențe online solide și a unor strategii digitale eficiente. La SecurMeNow, oferim suport personalizat și soluții eficiente pentru a ajuta antreprenorii să prospere în mediul online. De la dezvoltarea unui site web profesionist până la optimizarea pentru motoarele de căutare, suntem alături de tine la fiecare pas. Creare de Site-uri Profesionale: Oferim servicii de dezvoltare a unor site-uri web atractive și funcționale, care reflectă identitatea unică a afacerii tale. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori colaborează strâns cu tine pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii tale. Ne asigurăm că site-ul tău nu doar arată bine, ci funcționează optim și este ușor de navigat pentru utilizatori. Portofoliu Extins de Soluții Web: Portofoliul nostru de soluții cuprinde design personalizat, optimizare pentru experiența utilizatorului și integrare de funcționalități esențiale. Implementăm soluții diverse, incluzând comerț electronic, bloguri, sisteme de gestionare a conținutului și integrări cu rețele sociale, toate adaptate specific pentru a spori eficiența și a maximiza impactul afacerii tale. Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Implementăm strategii avansate de SEO pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare, atrăgând astfel un trafic mai mare și clienți noi. Utilizarea Tehnologiilor Moderne: Adoptarea tehnologiilor de vârf, cum ar fi CRM și ERP, este esențială pentru eficientizarea operațiunilor și îmbunătățirea relațiilor cu clienții. Noi te ajutăm să implementezi aceste soluții pentru a-ți transforma afacerea și a-i crește competitivitatea. Consultanță și Sprijin Continuu: Oferim suport complet în toate etapele dezvoltării afacerii tale, de la concept și planificare până la implementare și monitorizare. Te asistăm în accesarea fondurilor europene și dezvoltarea unor strategii sustenabile de creștere, asigurându-ne că beneficiezi de sprijinul necesar pentru succesul pe termen lung. Parteneriate de Încredere: Colaborăm cu experți de renume pentru a asigura cele mai bune soluții de finanțare și suport continuu. Aceste parteneriate te ajută să eviți greșelile comune și să beneficiezi de expertiză de înaltă calitate, contribuind astfel la succesul afacerii tale. Suntem dedicați să transformăm ideile tale în realitate, oferind soluții inovatoare și sprijin constant pentru a te ajuta să navighezi cu succes în era digitală. Programele Startup Nation și Femeia Antreprenor sunt concepute pentru a împuternici antreprenorii să își atingă obiectivele și să își dezvolte afacerile.
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv15 ore ago

Confruntările de putere în subteranele Administrației Locale din Neamț

Când Șoarecele se Crede Leu Un grav accident în județul Neamț l-a pus într-o situație dificilă pe prefectul interimar –...

Exclusiv15 ore ago

Controverse în Legislația Rutieră: Confuzie și Presiune Asupra Polițiștilor Rutieri, dezvăluite de Sindicatul Europol

Sindicatul Europol a atras atenția asupra unei situații tensionate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și IGPR, referitoare la neactualizarea procedurilor...

Exclusivo zi ago

Conflicte Sindicale și Lipsa Transparenței în Administrarea Financiară la SC Hale și Piețe SA Ploiești

Sindicatul Administrației Publice și Asistenței Sociale „Alexandru Ioan Cuza” (SAPAS), reprezentat legal de către Președinte – domnul Radu Florian Constantin,...

Exclusiv2 zile ago

„Alba neagra” privind drepturile și libertățile cetățenești/Intrigă la o Secție de Poliție dintr-un oraș din Prahova (V)

Avem informații detaliate conform cărora, pentru a acoperi posibile abuzuri ale agentului de poliție Picior Alexandru de la Poliția Boldesti-Scaieni,...

Exclusiv2 zile ago

Ancheta complexă: Scandalul implicării politice și economice la Șantierul Naval 2 Mai și cheltuielile bugetare sub semnul întrebării

Pe data de 04 iulie 2024, ziarul nostru, Incisiv de Prahova, a publicat un articol intitulat „Jocuri dubioase politico-economice: Oprea...

Exclusiv2 zile ago

Opacitatea sumelor: RetuRO și enigma mafiotă de spălare de bani a sistemului de Garanție-Returnare

Conform dezvăluirilor din serialul nostru de la Incisiv de Prahova (aici, aici, aici, si aici, ), Returo este o schemă subtilă...

Exclusiv2 zile ago

Clarificarea informațiilor despre rațiile militare etichetate în limba română și pregătirea pentru exercițiul național din septembrie

Contextul clarificărilor: Deputatul Dumitru Coarnă a adresat o interpelare Ministrului Apărării legată de informațiile apărute despre rațiile militare etichetate în...

Exclusiv2 zile ago

Semnalare de fapte suspecte în dosarul despăgubirilor imobilelor: se apelează la Integritatea Judiciară

D. Ș., cu domiciliul în Orașul Otopeni, ne atrage atenția noua si Inspectorului șef al Inspecției Judiciare asupra unor posibile...

Exclusiv2 zile ago

Turbulențe și incertitudini în privința aplicării ordonanțelor privind testările antidrog pentru polițiștii rutieri din România

In cadrul unei intervenții la Digi 24, Cosmin Andreica, reprezentant al Sindicatului EUROPOL, a subliniat încă o dată faptul că...

Exclusiv2 zile ago

Controverse și acuzații în mediul poliției Neamț: de la proteste la posibile acte de corupție

Se pare că verificările privind protestul considerat „neautorizat” în fața sediului IPJ Neamț sunt efectuate de către comisarul șef de...

Exclusiv3 zile ago

Despre comunicare și diferențiere în scrierea publică: o analiză a Comunicatului Poliției Române

Prin școala generală am învățat că există diferențe de limbaj – extindem termenul la noțiunea de ”comunicare” – pentru diverse...

Exclusiv3 zile ago

Nemulțumiri profunde ale Polițiștilor din Constanța: Protest major împotriva Reorganizării IPJ și a condițiilor de muncă

Polițiștii din Constanța anunță un protest masiv: nemulțumiri profunde privind reorganizarea IPJ și condițiile de muncă, dezvaluie Sindicatul Politistilor- Sidepol....

Exclusiv5 zile ago

Discuții la MAI privind acordarea sporului operațional: avertisment cu privire la evaluările semestriale

Reprezentanții Sindicatului Sidepol au participat la o ședință organizată la sediul Ministerului Afacerilor Interne pentru a discuta despre modalitatea de...

Exclusiv5 zile ago

Scandalul testelor antidrog: dezvăluiri explozive și critici aspre la adresa IGPR

Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul a dezvăluit un atac nemilos al IGPR îndreptat împotriva lui Andreica, considerat a fi...

Exclusiv5 zile ago

Sporul de performanță în discuție: dezvăluiri din interiorul MAI

Astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o ședință cu tema majorării pentru creșterea capacității operaționale Sindicatul Europol...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv