Connect with us

Featured

Are rost să ne mai întrebăm de ce primele opt corporații ale lumii sunt din industria IT?

Publicat

pe

Forumul Economic Mondial de la Davos, din anul acesta, începe sub sloganul „cooperare, într-o lume fragmentată.” Vor fi prezenți peste două mii de participanți, dintre care trei sute de lideri politici, printre care și doi români: Maia Sandu și Bogdan Aurescu.

Contrar curentului din presa mainstream, vom pune în dezbatere agenda secretă a întâlnirilor informale. Cititorii noștri trebuie să înțeleagă ce se ascunde în spatele propagandei Marii Resetări.

Majaharahul reuniunii, Klaus Schwab, noul Marx al lumii noi, s-a plâns recent că globalizarea a încetinit. Că există prea mult egoism. Lumea nu e preocupată de programul său revoluționar, lansat în urmă cu trei ani, privind controlul total al indivizilor și maximă reglementare. Să ne mai amintim de creditul social, prin care individul va fi deposedat de bani, în cazul în care nu are o conduită corectă politic? Sau despre visul de aur al comunismului „fără proprietăți”? – principii de bază al Marii Resetări.

Întreaga lume conservatoare este speriată de deciziile malefice ce se vor lua. Lupta împotriva încălzirii globale e doar un vehicul de propagandă pentru uciderea sufletului mulțimilor și distrugerea identităților naționale.

Una dintre temele de discuție, din mediile secrete, va fi despre amprenta de carbon a fiecărui individ. Deja au apărut aplicații care notează cât carbon ai consumat în operațiunile zilnice. Până și acțiunea de retragere a banilor din bancomat este cuantificată. Momentan, marja admisă de emisie a CO2 e mare, dar se va restrânge în viitorii ani. Cine va emite mai mult dioxid de carbon, adică va face multe activități, va fi taxat. Se încurajează astfel lenea! Lumea decerebrată din scrierile lui Hararri, principalul consilier al lui Klaus Schwab, va fi asistată, controlată și ghidonată prin 5 G. Big Brotherul lui George Orwell va deveni un personaj frecventabil. Un fel de tătuc liber consimțit.

Prezența unor șefi de servicii secrete americane, laolaltă cu miniștri digitalizării din țările dezvoltate, naște peste Ocean temerea că se pune la cale oprimarea digitală a spiritului liber și că Metaversul va dicta nu doar conduita socială, ci și obligațiile individului în Marea Resetare. Ordinul dat din Marea Unitate de zdrobit umanitatea, prezența in corpore a transumaniștilor (acei cerberi ai Iadului progresist, care prefigurează omul robot, asistat și deposedat de suflet) este extrem de bine descris în poemul „Ucideți omul rotund!”, al lui Alexandru Petria, cenzurat pe facebook: „omul rotund e un simptom al libertății,/un termen de comparație nerezonabil./ Să nu ne ascundem după degete, / ucideți omul rotund când îl întâlniți! / Ucideți-l, carnea de pe grill să ne rămână întreagă!” Nu există o descriere mai plastică a crimei împotriva ființei, decât fragmentul din cartea „Înainte de venirea Asteroidului.”

Demiurgii, că tot e zi de evocat Mihai Eminescu, prefigurează în staborul de la Davos omul nou cu antenuțe, un Nino-nino de Spitatul 9, fericit că Waze-ul îi găsește drumul către casă. Omul rotund, omul normal, omul înzestrat cu suflet, e cenzurat. În canoanele apocrife ale lui Schwab, ființa e decapitată, decompensată și lapidată de facultățile mintale. În locul ei apar organismele modificate de nanotehnologie. Prin forcepsul ideologic, se pune la cale apariția omului posedat de gadget-uri, a asocialului – ca virtute, dependent de Metavers, a iubirilor virtuale (ca cea a japonezului căsătorit recent cu un Avatar n.a.), și nu în ultimul rând, indefinitul de gen, număr și caz cu îndumnezeirea din om.

Faptul că indivizi aciuiați cu aeronave ultra poluante, pe aeroportul unei stațiuni montane, aflată la 1.500 de metri altitudine, vor discuta despre noua formă de organizare socială a „capitalismului părților interesate,” prin impunerea unor noi taxe, a amprentei de carbon, peste taxele naționale, reprezintă cea mai mare ipocrizie a reuniunii din zilele de azi.

Narativele publice pot fi descompuse, la fel ca peisajele cu natură moartă și tancuri pe străzi, din imaginarul colectiv al războiului lumilor. Cooperare se poate traduce prin antonimul segregație. „Lupta pentru construcția unui viitor mai bun pentru oamenii muncii” e deja prefigurată în operele lui Marx, nu trebuie interpretată. „Accelerarea capitalismului” se traduce prin bani guvernamentali pentru industriașii High-tech. „Valorificarea celei de-a patra revoluții industriale” seamănă ca proiectul de „motorizare populară” a național-socialistului, ajuns cancelar al Germaniei, în 1933.

Are rost să ne mai întrebăm de ce primele opt corporații ale lumii sunt din industria IT? Sau de ce reprezentanții săi sunt la Davos, alături de premieri, miniștri și chiar regine? Îndemnul la luptă apare peste tot, în mesajele publice. La urma urmei, regula numărul unu a comunismului era să întrețină focul luptei, mai presus decât firescul vieții. Zilele acestea, prin camerele secrete ale Davos-ului se caută formule, prin care inteligența artificială să controleze total mintea oamenilor. În spațiul public, liderii mișcării transumaniste spun că tehnologia este în slujba vieții, nu împotriva ei. Oamenii care mai gândesc trebuie să se teamă, dar să și înțeleagă ceea ce pregătesc elitele secrete ale lumii.

„Adevărul este stăpânul nostru, nu noi suntem stăpânii adevărului!”- avea să spună, pe drept cuvânt, Mihai Eminescu, gânditorul nostru de geniu, pe care doar în 15 ianuarie îl omagiem.

Marius Ghilezan

Citeste in continuare

Exclusiv

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Publicat

pe

De

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum că a ieșit pe bune președinte la alegerile din 2022, astăzi avem în vedere a vă preciza alte abureli delicioase ce au fost descoperite de către noi și neprecizate până acum.

Nu putem să nu observăm că am ajuns la exemplul 25, iată câte nereguli și ilegalități mai mici sau mai mari v-am adus la cunoștință până acum… și încă mai sunt…

Exemplul 26:

      Pornind de la Exemplul 20: unde vă precizam că drepturile proprietarilor din Asociația MRS Smart sunt încălcate cu bună știință de cei doi concubini: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  & Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel vă aduceam la cunoștință despre facturile care subit au dispărut din a mai fi atașate pe platforma e-bloc.

       Inițial am considerat că aceste facturi sunt scoase de la Don Quijote de la Mancha Alfa, asta după ce concubinii au fost obligați să îi ofere lui, ca și altor proscriși, drepturile la aplicație. Evident că spadasinii noștri au simțit frica de a fi făcuți de râs de Alfa și au încercat blocarea lui.

      Dar dacă întâi l-au blocat și apoi au scos facturile sau viceversa nu putem afla, nu că ar conta prea mult… concluzia a fost doar una: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  a semnat contracte mult mai mari, pentru firmele aduse tot de el și de spadasinul cu 7 atestate mortale”(pentru proprietari).

       Contracte ce nu au fost contrasemnate de ceilalți Cavaleri ai mesei rotunde, loiali președintelui și în niciun caz trecute prin Adunarea Generală ca să știe poporul ce învârteli pentru binele lui face spadasinul D‘Artagnan.

      Pentru că buba a fost spartă de noi când am anunțat proprietarii aici că au rămas fără acces la ele, pentru a piti facturile(acestea pot fi cerute lunar de proprietari prin adresa către președinte) au dat acces la toți doar la niște plăți, plăți pe care nici Albert Einstein nu ar ști să le verifice.

       TOTUL CA SĂ PROSTEASCĂ ÎN CONTINUARE, apărați fiind de frate spadasin de la Compartimentul Monitorizare Asociații Proprietari: Porthos, alias Iordăchescu Ionuț ce precizează:

       DECI, mai bine îi blochează pe toți… de la facturile asociației…

         Păi, de ce? Păi, dacă arătau facturile… cei interesați puteau vedea la ce valori au fost modificate acum câteva luni de hrăpăreții noștri spadasini. Și apoi urma măcelul…

      Dar așa… tăcere totală… nimeni nu știa nimic… mai ales că majoritatea oamenilor nici nu se sinchiseau să verifice ce mai fac concubinii noștri…   

     Exemplul 27:

      În situația în care nu mai aveți explicații legale de ce nu vreți să convocați adunarea generală a proprietarilor, permiteți-ne să vă dăm noi câteva motive(ilegale),  pe care le-am cules de la cei doi analfabeți funcționali cu reale valențe de genii în prostirea masei de proprietari adunați sub formă de cârd de gâște.

      Evident că motivul real sunt penele de aur ale gâștelor dar și faptul că, totuși, se gândesc că, dacă le scot afară când nu mai au pene, pot muri și rămân fără păsări să le mai jumulească.

 

      Porthos, alias Iordăchescu Ionuț, consideră în lipsa lui de corectitudine că în Legea Asociațiilor de proprietari, ediția proprie a spadasinilor, „condițiile meteo nefavorabile” pe care ei le prevăd cu 14 zile înainte, precum și a faptului că proprietarii( poate chiar constructorul) nu au pus pană de la pană sau ou de la ou să facă un spațiu propice, gen sală de bal, unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  să îi prostească câteva ore… sunt motive LEGALE să nu convoace A.G.P. in primul trimestru al anului!

           Să le fie rușine gâștelor că nu ouat mai mult ca să îi facă lui  D‘Artagnan o sală!

       În legea 196/2018, versiunea din Monitorul Oficial, aceste aberații sunt amendate… căci nu mai sunt la primele abateri…

      Ne spunem și noi o părere, poate cineva o fructifică… ba chiar mai face o sesizare pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu…

       Exemplul 28:

       Colac peste pupăză Meșterul Manole(angajatul spadasinului Corcodel) cu mișcări de Ninja – căci nu este de văzut prin Asociație,  nu a putut prevesti năpasta ce îi pândea pe proprietarii din C4-C6, cu toate că omul după cum spune „spadasinul cu 7 atestate mortale” are chiar facultate…

      Ce năpastă, vă întrebați?

       Păi, dacă își făcea treaba și stătea prin condominiul acesta și nu prin altele pe care le „repară” în același timp pe bani dubli, poate observa contorul de la rampele încălzite ale parcărilor subterane… acolo unde… au venit facturi plătite de proprietari de câteva sute de lei/ per apartament… pe luna!!!

           Lucru ce putea fi preîntâmpinat dacă acest Ninja era acolo de unde al lui șef ia peste 20.000 lei/lună.

      Dar nu este problemă, din informațiile noastre au gâștele de aur câteva ouă ce se pot amaneta pentru a plăti incompetența dovedită a spadasinilor.

      Am mai rămas datori cu un subiect de tura trecută pe care doar îl precizăm urmând să îi facem o analiză în curând: alegerile dorite de proprietarii care au înțeles ceva din ceea ce se întâmplă pe la ei prin curte.

Și discutăm despre cele de președinte, în principal… unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  se ia la trântă cu Prâslea și din informațiile noastre chiar cu Don Quijote de la Mancha Alfa.

       Nu putem să nu observăm(printul de mai sus face parte din campanie) că Prâslea a reușit să se ridice de la un membru în comitetul executiv pus într-o Adunare generală nestatutară, care a început prin a-l acoperi pe D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  în balivernele presărate in procesele-verbale ale Comitetului, la un proprietar care merge pe un drum corect, un drum ce ar fi trebuit să fie al fiecărui Cavaler al Mesei rotunde, al fiecărui spadasin.

Dacă peste noua atitudine mai punem în balanța cu care îl comparăm cu „Minciunică” și faptul că știe matematică,  știe să lucreze pe un calculator, ba chiar să facă grafice și previziuni… noi deja aplaudăm.

„Minciunică”  nici când trebuia să își dea singur salariu în 2020 nu a putut să facă un calcul simplu…

În episodul viitor avem de gând, pe lângă cele obișnuite, să comparăm pe cei doi care, din punctul nostru de vedere, au ce cele necesare să conducă o Asociație Premium de proprietari: Prâslea și Don Quijote de la Mancha Alfa.

         Considerăm că pe D‘Artagnan îl tot comparăm de 8 episoade și ne-am dat seama de „profesionalismul” său și promitem că încercăm să îl lăsăm să se ocupe de afacerile familiei poate acolo nu mai țepuiește asociații…

POINT !

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

 Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Foto: https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

Publicat

pe

De

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza cu o problema simpla de neconstitutionalitate?
Singurul raspuns rational este ca juzii CCR se afla sub influenta unor persoane care au un interes in amanarea deciziei pe OUG 59/2017. Sau poate chiar ei au un interes in amanarea deciziei, in sensul ca folosesc cauza ca un levier sa protejeze/sa negocieze niste drepturi ale magistratilor, ca sa nu fie afectate prea tare de politicieni.
Actualul presedinte CCR este Marian Enache, fost parlamentar FSN si PSD. Fost consilier al lui Iliescu. In 2022, ziarele scriau despre el ca incaseaza anual aproape 813.000 de lei (173.000 de euro) din salariul de judecator cumulat cu indemnizatia de revolutionar si trei pensii (de stat, de avocat si cea speciala, de parlamentar). Venitul sau lunar depaseste 15.000 de euro.
Virgil Burla a scris despre el ca ar fi avut dosar de colaborator al securitatii, care insa ar fi disparut misterios.
Deci si CCR este dotata cu baieti de baieti, asa cum este si prin parlament, asa cum ii vedem si prin guvern. Crème de la crème, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Publicat

pe

De

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de interne, Lucian Bode, a anunțat in această zi că isi apără oamenii și , incepând cu data de 01.06.2023, 119.168 de cadre ale MAI vor beneficia de acordarea unei diferențe salariale pentru Legea 153/2017, cu un efort bugetar de 76 milioane de lei, iar după rectificarea din 01.08.2023 vor primi si restul diferentei astfel că Legea 153/2017 li se va aplica in totalitate.

Ministrul Justitiei, Cătălin Predoiu, incă se gândește să organizeze o comisie mixtă de dialog social, un manager public din M.J. fiind numit să facă ceremoniile, si asta doar după solicitări scrise ale sindicatelor.

Știm deja replica ministrului justitiei: ” Nu vă voi lăsa in urmă”, dar nici inainte nu ne-a pus niciodată.

Ministerul Afacerilor Interne, 119.168 de angajati vor primi cele doua tranșe care inchid aplicarea celei mai controversare legi a salarizării . Penitenciarele au aproximativ 12.000 de angajati, deci Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I., insă……

Până se hotărăște ministrul justiției să vorbească cu noi, noi ne vom tine de calendarul de proteste și le vom dovedi, de această dată doar ca un avertisment, că dacă vrem ii blocăm, dezvaluie cei de la FPP..

In doua zile, pe foarte repede inainte, cele trei federatii ( FPP, SNLP si FSSP) au strans aproximativ 6000 de semnături, gânditi-vă cum vor fi lunile viitoare când vom avea timp să ne organizăm mai bine!

Așadar azi este prima zi de proteste din calendarul comun asumat, mai stipuleaza sursa citata. (Sava N.).

https://www.mai.gov.ro/comunicat-de-presa-803/

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv20 de ore ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv20 de ore ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv2 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv2 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv3 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv3 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv3 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusiv6 zile ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv7 zile ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusivo săptămână ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusivo săptămână ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusivo săptămână ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusivo săptămână ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Exclusivo săptămână ago

„Oportuniștii, lingăii, purtătorii de legitimații de poliție primesc salarii de excelență pentru că dorm frumos și nu-și deranjează colegii”

Ne cerem scuze colegilor care au fost în patrula ieri cu agentul de poliție Cănărău Ioan pentru că meritele lor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!