Connect with us

Featured

Centrul Multifunctional de Pregatire Schengen Ploiesti, primarul Andrei Volosevici, mafia imobiliara si cei din sisteme care acopera aceste ilegalitati ale caracatitei care pot bloca aderarea României la Spațiul Schengen

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (III)

Niste „ponturi” cu privire la blocurile construite şi intabulate ilegal, cu mai multe niveluri faţă de cele prevăzute în autorizaţii – „Republica de la Ploiesti”.
Va dezvaluiam ca, IPJ Prahova ne-a raspuns ca cei de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au efectuat cercetari constand doar in solicitarea si obtinerea de la Primaria municipiului Ploiesti a documentelor depuse pentru autoriozarea lucrarilor de construire.


Sa recapitulam:
 „Apartamente” – Spaga (actiuni de „spalare a banilor” prin Italia, prin interpusii unui „deontolog”)
– 09.08.2017 – Certificat de Urbanism nr 1009 pentru scopul „construire sediu administrativ birouri 2S+P+8E”;
– 10.04.2018 – Autorizatia de Construire nr 122- „construire sediu administrativ birouri 2 S+P+8E”;
– 14.11.2018 – Certificat de urbanism pentru scopul „modificare proiect autorizat cu AC 122/19.04.2018 prin: „modificare cota fundare, modificare inaltime nivel cu mentinerea volumului construit, modificare solutie desfumare la subsol 1, modificare compartimentare prin creare spatiu tehnic in volumul existent”;
 13.08.2020 – Autorizatia de Construire nr 293 pentru modificare proiect autorizat cu AC 122/19.04.2018 prin: „modificare cota fundare, modificare inaltime nivel cu mentinerea volumului construit, modificare solutie desfumare la subsol 1, modificare compartimentare, prin creare spatiu tehnic in volumul existent”;
– 28.09.2021 – Certificat de Urbanism nr 1109 pentru „scopul schimbare destinatie – modificare destinatie a imobilului autorizat cu AC nr 122/2018 si reautorizat cu AC nr 293/2020 in imobil locuinte colective fara a face modificari structurale”;
– La data de 16.03.2022, Directia Generala de Dezvoltare Urbana a efectuat un control la imobil numai din exteriorul cladirii (proprietatea nefiind imprejmuita) deoarece NU a fost gasit proprietarul.
– 18. 04.2022 – Autorizatia de Construire pentru scopul „Modificare destinatie a imobilului autorizat cu AC 122/2018 si reautorizat cu AC 293/2020 in imobil locuinte colective si recompartimentari interioare fara a se face modificari structurale”.
 Desi NU era clarvazator si nici dezvoltator s-a incheiat, inca din anul 2017, promisiuni de vanzare-cumparare (notari Tudose Maria si Tudose George) pentru apartamente de locuit si teren aferent, cand, in fapt, erau birouri.
– PLANUL URBANISTIC GENERAL DIN ZONA respectiva RESTRICTIONEAZA posibilitatea emiterii de Autorizatii de Construire pentru locuinte pentru respectivul amplasament.
– A fosat depasit CUT!
 Numarul locurilor de parcare aferent „apartamentelor” NU respecta reglementarile legale!
– Normele PSI/adapost NU sunt respectate.
Ce parere are Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Şerban Cantacuzino” al judetului Prahova?
Dar Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Prahova?
Pe site-ul oficial al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Şerban Cantacuzino” al judetului Prahova se regaseste, MARE, Directiva SEVESO.


Mai mult, jos aveti si lista amplasamentelor de tip Sveso din judetul Prahova aflate in inventar la data de 31.12.2021:

– Intrebarea este cum a fost posibila „emiterea”, la data de 18. 04.2022 – a Autorizatiei de Construire pentru scopul „Modificare destinatie a imobilului autorizat cu AC 122/2018 si reautorizat cu AC 293/2020 in imobil locuinte colective si recompartimentari interioare fara a se face modificari structurale”, in afara tuturor prevederilor legale (prevedrile legislative naţionale) si a Directivei SEVESO?
– Promisiunile de vanzare/cumparare au fost incheiate la valori mult mai mari decat tranzactiile reale (valoarea declarata).

 • Barter  si/sau cea mai scumpa reclama din lume
 • Parafrazand un „celebru” „deontolog” (din vremurile lui „Portocala”):  „Avem niste emotii mari pentru cei sus mentionati…azi…!!!”

Deci, „investitorul” care a „obtinut” ilegal schimbarea autorizatiei din blocuri de birouri in blocuri de apartamente face o „donatie” pentru obtinerea unor foloase necuvenite (de imagine) pentru emitent, in valoare de 206.473.97 ron!

PARCUL „MITEI”

 • Emitentul autorizatiei ilegale ii realizeaza „investitorului” si asfaltarea, pe bani publici, a strazii de la blocul transformat ilegal din birouri in apartamente:

 

Date noi:

 Asfaltarea unei alte străzi din bani publici pentru un bloc care a primit si acesta autorizația ilegala de schimbare a destinatiei din birouri în apartamente (acelasi „dezvoltator” si „aceeasi metoda”) pe motivul „pueril” privind „noul” spital (la acea data) ce ar  fi urmat sa fie construit la Ploiesti (vom reveni cu docuemnte si precizari!).

„Buba veche”, institutii care acopera ilegalitatile gruparii de criminalitate economico-finaciar organizata:

Chiar daca a fost si este un atentat la siguranta nationala, anumiti functionari din institutiile de forta (servicii secrete si M.A.I.) continua sa acopere ilegalitatile:

O noua recapitulare!

Procurorul Dinu Nica, trimis in judecata pentru luare de mita, preciza cei de la Ziare.com in 20 decembrie 2007.

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a procurorului Dinu Nica de la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova, pentru luare de mita, informeaza DNA printr-un comunicat.

Alaturi de procurorul Dinu Nica au mai fost trimise in judecata, in acelasi dosar, Georgeta Dragan, grefier sef la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, si Marioara Lupu, director general al unei societati comerciale din Ploiesti, ambele pentru complicitate la savarsirea infractiunii de luare de mita.

Potrivit DNA, in cursul lunii octombrie 2007, procurorul Dinu Nica ar fi pretins de la o persoana care avea calitatea de reclamant intr-un dosar pe care il instrumenta, o suma de bani, fara a se stabili initial cuantumul acesteia. Potrivit procurorilor, suma de bani ar fi fost ceruta prin intermediul Georgetei Dragan si a Marioarei Lupu.

Procurorii DNA afirma ca in schimbul sumei de bani cerute, Dinu Nica urma sa redacteze si sa trimita catre denuntator o comunicare din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova referitoare la stadiul cercetarilor in dosarul pe care il avea in instrumentare, document ce ii era necesar denuntatorului la judecarea unui proces civil. De asemenea, Dinu Nica a mai pretins mita si pentru ca in urma efectuarii actelor de cercetare penala, rezultatul anchetei sa fie favorabil denuntatorului, spun procurorii DNA.

Pe 18 octombrie 2007, Nica a fost retinut pentru 24 ore, iar Consiliul Superior al Magistraturii Sectia pentru procurori a incuviintat arestarea sa preventiva si a dispus suspendarea din functia de procuror.

Tot pe 18 octombrie 2007, Inalta Curte de Casatie si Justitie Sectia Penala a dispus arestarea preventiva a lui Dinu Nica, pentru o durata de 29 zile, insa, ulterior, pe 22 octombrie 2007, Completul de noua judecatori al instantei supreme a dispus punerea in libertate a acestuia. Dosarul a fost inaintat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mai mult, reprezentanţii Petrotel- Lukoil au anunţat că rafinăria funcţionează în regim normal şi că se va adresa instanţei pentru rezolvarea problemelor legate de proprietarul terenului pe care se află conducta avariată, dezvaluia Cotidianul Adevarul la data de 10.08.2018 .

„PETROTEL-LUKOIL S.A. vă informează că Rafinăria funcţionează în regim normal. În legătura cu acţiunile PFA Lupu Mărioara, care au dus la deteriorarea integrităţii conductei de alimentare cu apă industrială a societăţii, Rafinăria PETROTEL-LUKOIL S.A. planifică să înregistreze o cerere de chemare în judecată”, au declarat pentru „Adevărul” reprezentanţii companiei.

În urmă cu câteva zile, „Adevărul” a scris despre problemele pe care le are Petrotel Lukoil din cauza unei conducte de alimentare cu apă, care trece pe un teren pentru care nu are documente.

Concret, conducta se află pe un teren care a fost vândut de proprietar unui dezvoltator imobiliar. Acesta din urmă, după ce a obţinut toate avizele necesare construcţiei unei clădiri (la ieşirea din Ploieşti spre Bucureşti) şi s-a apucat să sape fundaţia a dat peste această conductă care alimentează rafinăria cu apă. În timp ce se executau lucrările, conducta a fost uşor avariată.

Petrotel Lukoil a sesizat poliţia din Prahova, care a deschis deja două dosare penale.(Apa de Ploaie si o sa va devoalam motivele, in aceasta investigatie complexa!).

„Am deschis două dosare penale. După ce am fost sesizaţi prima dată de Luckoil cu privire la faptul că o firmă de construcţii a efectuat lucrări de escavare care afectează conducta care alimentează cu apă Lukoil, am fost la faţa locului şi am deschis un dosar penal pentru tentativă de distrugere, pentru că era lezată doar izolaţia conductei. A doua zi, după cea de-a doua sesizare, la faţa locului am descoperit că fusese avariată conducta, în sensul că avea o gaură de 10 cm prin care ţâşnea apa. Atunci am deschis cel de-al doilea dosar penal, pentru distrugere. Este o situaţie mai specială. Continuăm verificările”, a declarat pentru „Adevărul” subcms Marian Popescu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Apa de Ploaie privind atentatul la siguranta nationala, si va dezvaluim si…de ce!

”Societatea PETROTEL-LUKOIL S.A. în calitate de proprietar al conductei DN 800 Brazi, dorește să aducă la cunoștința publicului faptul că această conductă de apă alimentează Rafinăria Petrotel-Lukoil (fostă Teleajen) încă din anul 1983.

 În urma unor acțiuni ale proprietarului terenului situat în Bulevardul București nr. 28K, PFA Lupu Mărioara Domnica, și a angajaților săi, integritatea acestei conducte a fost afectată.

În vederea soluționării acestei probleme, societatea PETROTEL-LUKOIL S.A. s-a adresat autorităților competente care urmează să dispună măsurile legale ce se impun în cauză.

Menționăm că Rafinăria PETROTEL-LUKOIL nu a pus în pericol angajații săi sau comunitatea ploieșteană, așteptând din partea autorităților regionale și locale soluționarea problemei apărute.

Față de alte informații ivite în spațiul public, Rafinăria PETROTEL-LUKOIL nu dorește să comenteze la acest moment”, se preciza in comunicatul din 06.08.2018!

Un alt atentat la siguranta nationala

 • Deci, „dezvoltatorul” imobiliar incerca inca din anul 2007 ceva ce i-a reusit in mandatul actual al primarului Andrei Volosevici: Blocuri care au primit autorizația ilegala de schimbare a destinatiei din birouri în apartamente si schimbarea ilegala a nivelurilor! 
 • Reamintim ca, inca din anul 2017, au fost efectuate acte – promisiuni de vanzare-cumparare (notari Tudose Maria si Tudose George) pentru apartamente de locuit si teren aferent, cand, in fapt, erau birouri!!!
 • Asa cum am promis vom reveni cu inregistrari audio in care se specifica, in clar, mita cu apartamentele si faptul ca edilul (N.R – Volo’, esti bine? (II)…) nu avea cum sa nu stie deoarece „m-a dus personal la doamna…”!  
 • Pana sa revenim la dezvaluirile cu inregistrarile audio va dezvaluim un alt atentat la siguranta nationala:

Ministrul ceh al Afacerilor de Externe, Mikulas Bek, a declarat că statele membre „se angajează să pregătească terenul pentru o discuţie concretă privind ridicarea controalelor la frontierele interne cu Bulgaria şi România”.

În schimb, europarlamentarul german Guido Reil, din partidul „Alternative für Deutschland”, a catalogat România drept „Vestul Sălbatic” în mijlocul Europei, făcând referire la nivelurile de corupţie şi crimă organizată în cele două ţări!

– Centrul Multifunctional de Pregatire Schengen Ploiesti, Andrei Volosevici, mafia imobiliara si cei din sisteme care acopera aceste ilegalitati ale caracatitei care pot bloca aderarea României la Spațiul Schengen!

Putina lume stie ca, in anul 2009, prin ordin al ministrului afacerilor interne, CLASIFICAT, a luat fiinta Centrul Multifunctional de Pregatire Schengen. Prin acelasi act juridic Liceul Constantin Brancoveanu Ploiesti si Liceul Nagoe Basarab Buzau, au fost desfiintate, iar patrimoniile acestora au fost preluate de catre Centrul Multifunctional de Pregatire Schengen, succesorul in drepturi a celor doua licee.

NFHG-2

Deci, mafia imobiliara coordonata de cei doi, impreuna cu functionari din servicii si din conducerea M.A.I, acopera ilegalitatile comise  care au dus la o vulnerabilitate evidenta care poate bloca aderarea României la Spațiul Schengen!

Sa fim mai expliciti: autorizatiile ilegale (cu incalcarea tuturor legilor interne si a prevederilor externe) de schimbare a destinatiei din birouri în apartamente si de marire ilegala a etajelor dintr-un bloc al acestui clarvazator/„dezvoltator” imobiliar ridica mari semne de vulnerabilitate chiar la acest Centru Multifunctional de Pregatire Schengen din Ploiesti, blocul fiind prea aproape de acest centru si oricine are cunostine minime de tehnica (ce poate fi achizitionata la preturi delizorii de pe intenet) poate monitoriza toata „pregatirea” ce se efectueaza ofiterilor la aceast Centru Schengen, fiind cu adevarat un exemplu, clasic, de atentat la siguranta nationala.

Avand in vedere urmatoarele:

 • Ca – edilul Andrei Volosevici clameaza ca este aparat de statul francez si SRI;
 • Ca – anumite „personaje” din anturajul sau practica santajul la nivelul unor procurori, unor sefi din M.A.I. si I.P.J Prahova, pentru blocarea acestor anchete ale faptelor infractionale de crima organizata mentionate  (santaje efectuate prin punerea in depedenta: gen documentarea pentru obtinerea unui autoturism BMW X 5 – modalitatea de obtinere si avantajele obtinute de acesta din mafia deseurilor, autoturism ce se afla parcat in curtea IPJ Prahova – modul de obtinere, alte beneficii si exurcusii/alte AVANTAJE si/sau  eventuale poze ale unor relatii „neprincipiale” ale unui fost sef al IPJ Prahova -actualmente sef al M.A.I. – cu o purtatoare de cuvant a institutiei, tot prin poze);
 • Ca – aceleasi „personaje” din anturajul sau, prin cei sus mentionati mai sus, incearca eliminarea unor sefi din institutiile de forta care doresc sa isi faca datoria, ca incearca promovarea unor sefi care sa le acopere ilegalitaile, ca se incearca stoparea acestor dezvaluiri prin incercarea fabricarii unor dosare penale cu probe false pentru cei care devoaleaza aceasta caracatita (gen – cele practicate de procurorul „Portocala”, mentorul si sfatuitorul celor doi);
 • Ca –  exista REALE vulnerabilitati chiar la acest Centrul Multifunctional de Pregatire Schengen din Ploiesti, vulnerabiliati generate chiar de aceasta mafie imobiliara care pot bloca aderarea României la Spațiul Schengen, mafie imobiliara aparata de functionari din serviciile secrete si/sau din M.A.I.;
 • Ca – fostul director al Centrului Multifunctional de Pregatire Schengen a intocmit informari pe aceasta tema la toti factorii de raspundere in stat, atat oficial cat si pe „mana scurta” (informari care stau la… sertar);
 • Incisiv de Prahova va sesiza urmatoarele enitati, documetat,  si va pune la dispozitie toate documentele si inregistraile audio:
 • Ambasada Regatului Ţărilor de Jos în România;

 • Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat;

 • Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI;
 • Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții a Camerei Deputaților;

 • Personal,  Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode (avand in vedere aportul sau pentru  aderarea la spațiul Schengen, obiectiv blocat chiar de subalterni ai sai prin protejarea unei grupari de crima organizata ce au creat reale vulnerabilitati chiar la acest Centrul Multifunctional de Pregatire Schengen din Ploiesti, care pot bloca aderarea României la Spațiul Schengen);
 • Premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă!
 • Vom reveni!

(Redactia Incisiv de Prahova).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Publicația IncisivdePrahova.ro pune la dispoziția persoanelor interesate DREPTUL la REPLICA prin accesarea a urmatorului email: incisiv.national@gmail.com!

Se aude, din nou, zăngănit de cătușe la Primaria Ploiesti/Se clameaza protectia SRI si a statului francez

NOTA:
Ce este SEVESO ?
O serie de accidente majore în industria chimică au avut loc în întreaga lume. În Europa, accidentul Seveso în 1976 a determinat adoptarea unei legislaţii care vizează prevenirea şi controlul acestor accidente. În 1982 a fost adoptată prima Directiva UE 82/501/CEE – aşa-numita Directiva Seveso. La 9 decembrie 1996, Directiva Seveso a fost înlocuită de Directiva 96/82/CE a Consiliului, aşa-numita Directiva Seveso II. Această directivă a fost extinsă prin Directiva 2003/105/CE. Directiva Seveso II se aplică la câteva mii de unităţi industriale în care sunt prezente substanţe periculoase în cantităţi care depăşesc pragurile din directivă.
Scop
Scopul Directivei Seveso II este dublu. În primul rând, directiva are drept scop prevenirea riscurilor de accidente majore care implică substanţe periculoase. În al doilea rând, deoarece accidentele continuă să se producă, directiva are ca scop limitarea consecinţelor unor astfel de accidente nu numai pentru om (aspectele de securitate şi sănătate), dar şi pentru mediu (aspectul de mediu). Ambele obiective trebuiesc urmate în vederea asigurării unor niveluri înalte de protecţie pe întreg teritoriul Comunităţii, într-o manieră consecventă şi eficientă.
Raportarea privind punerea în aplicare a Directivei Seveso II
La fiecare trei ani, Comisia publică un rezumat al informaţiilor furnizate de către statele membre privind punerea în aplicare a directivei. Statele membre furnizează Comisiei un raport pe trei ani pentru unităţile „cu risc major” reglementate de articolele 6 şi 9, în conformitate cu procedura prevăzută în Directiva 91/692/CEE a Consiliului din 23 decembrie 1991 pe baza unui chestionar. Chestionarul pentru perioada 2006-2008 completat de Romania a fost transmis Comisiei de către IGSU in conformitate cu prevedrile legislative naţionale
Autorităţi responsabile cu punerea în aplicare a Directivei Seveso II
Autorităţile responsabile cu punerea în aplicare a Directivei Seveso II sunt:
la nivel naţional: Ministerul Mediului şi Pădurilor, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Garda Naţională de Mediu
la nivel regional: Agenţiile Regionale pentru Protecţia Mediului şi Comisariatele Regionale ale Gărzii Naţionale de Mediu
la nivel local: Agenţiile pentru Protecţia Mediului, Inspectoratele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă şi Comisariatele Judeţene ale Gărzii Naţionale de Mediu

 

 

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

 1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
 2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
 3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Featured

Producerea continuata a unor grave incidente de securitate/”Odraslele Sefului C’Asa Vreau – au primit aviz ORNISS”?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La IPJ Brăila își desfășoară activitatea un mare conducător de Serviciu Acțiuni Speciale – mascați, cum li se mai zice in popor. Cognomenul li se trage de la cagule dar la Braila, ar veni se pare si de la obisnuinta cu care aici se mascheaza mai multe nazdravanii cu iz de ilegalitate.

O sursa ce s-a vrut a ramane deplin anonima – si noi nu am avut nici un minim interes sa-i aflam identitatea (asta pentru colegii nostri scrupulosi de la Control Intern, care deschid ochii doar la comanda) – ne-a plasat un intreg material probatoriu legat de producerea continuata a unor grave incidente de securitate, chiar de ‘mnealui, distinsul Sef C’ Asa Vreau Eu.

Dupa cum este deja invederat, sefia in politie nu se mai ia demult pe competente profesionale, asa ca seful nostru s-a gandit sa inceapa de pe-acum obisnuirea … ulimii cu odraslele sale. Ca nu se stie, numai maine nu-i poimane si cine altul sa-i preia functia de conducere?!

Asa ca bravul nostru sef de SAS cauta sa-si dezobisnuiasca plozii, inca din frageda varsta cu parcurile si locurile de joaca, schimbandu-le direct cu “formarea la locul de munca”… al tatalui. Aici isi petrec toata ziulica, preiau din energiile conducatorului “iubit”, au chiar permisiunea sa dea toate hartiile la o parte ca sa-si faca temele, probabil au acces si la biblioteca politiei… Si atunci cand se decid, odraslele sefului invata conducerea preventiva, deocamdata prin birou si cu tricicletele, dar asa cum am zis, totul are un inceput! Atunci cand te plictisesti de tricicleta, e bun si un incarcator, ori chiar o pusca adevarata cum colegii lor nici ca viseaza!

Acum, pprobabil, habar nu au de asta bravii colegi de la Biroul Control Intern, probabil nici macar cei de la Structura de Securitate… La cat de atenti sunt, nu ne-ar mira sa aflam ca odraslele Sefului C’Asa Vreau Eu au primit chiar aviz ORNISS! Ca doar stiti cum se manipuleaza documentele clasificate!

Ce nu am aflat noi inca, este rolul pe care il mai au luptatorii SAS printre tricicletele micutilor, o fac pe palmasii, se mai joaca de-a Baba Oarba, se profileaza pe babysitter, ca tot suntem cu plata la nivel de 2009…. Probabil de asta, sefutul nostru isi permite sa trimita oamenii acasa, contrar planificarii. Argumentul “c’asa vreau eu” – de unde i se trage porecla – are totusi niste dedesubturi, ori nu mai incap de progeniturile sefului ori nu le-o fi ingaduit cu ceva si… mars acasa! Alteori, seful intrerupe cu de la sine putere programul vreunui subaltern ca, trebuie sa aiba grija cineva de “sefii aia mici”, nu?

Vedem deja cum copilutii trag de fiare, fac conducere preventiva, aproape sunt rastelurile cu armament, munitie. Se vede ca IPJ Braila inca nu le-a gasit un alt loc sau poate – cine stie – dragii de ei au deprins deja manuirea armamentului si nu mai prezinta nici un pericol.
Intelegem ca si seful a coborat nivelul de raportare spre clasele primare, astfel incat sa nu-i puna in inferioritate pe copiii sai, gata integrati in colectivul luptatorilor SAS. Prin urmare, toti trebuie sa raporteze BOSS-ului, in scris, ca la clasa a III-a (cum au invatat cei doi copilași), ce activități au efectuat efectiv in ziua respectivă. Nu credem ca a aflat de bază legală prin care soliciti un raport subordonatului precum și motivul verosimil.

Acum, noi prezentam doar cateva dintre ZECILE de fotografii si materiale inregistrate, ca sa nu fim banuiti cumva de vorbe aiurea. Restul, trimitem noi unde trebuie, in speranta ca nu va mai fi nevoie sa redeschidem povestea cu noi detalii, in caz ca Biroul Control Intern ar incerca sa ne ia de fazani, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv4 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv5 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv21 de ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv1 zi ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv1 zi ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!