Connect with us

Exclusiv

DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova/Catastrofa ecologica din Prahova

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

FELICITARI DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti pentru actiunea intreprinsa!
In pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de infringement declanşate de Comisia Europeană impotriva României in domeniul tăierilor ilegale de lemn şi pentru nefinalizarea Programului national de control al poluarii, au fost analizate vineri, la Bruxelles, de catre fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, si comisarul european pentru mediu, oceane şi pescuit, Virginijus Sinkevičius, catastrofele de mediu in Judetul Prahova continua, sub ochii si cu acordul si sprijinul lui Florin Diaconu de la APM Prahova.
Comisia Europeana ii reproseaza Romaniei nerespectarea obligaliilor nationale, asumate prin directiva privind evaluarea strategică de mediu:

„ In cazul Romaniei, autoritatile nationale nu au fost în masură sa verifice efectiv operatorii si sa aplice sanctiuni corespunzatoare. Inconsecventele din legislatia natională nu permit interventia ferma a autoritatilor romane.”

Prin urmare, Comisia a decis miercuri sa trimita Romaniei o scrisoare de punere în
intarziere, acordandu-i un termen de o luna, pentru a lua masurile necesare în vederea remedierii deficientelor identificate de Comisie. In caz contrar, Comisia poate decide sa trimita autoritatilor romane un aviz motivat.

Comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevičius, a subliniat ca apreciaza deschiderea pe care actuala conducere a Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor o manifesta catre societatea civila şi ca isi doreste sa viziteze cat mai curand România.
Pe fondul catastrofelor ecologice din judetul Prahova, problemele de poluare & deseuri se extind si se amplifica
Cei doi demnitari au abordat si aspecte privind conservarea biodiversitatii, extinderea retelei Natura 2000 în Romania, dezvoltarea sistemului de monitorizare a calitatii aerului, managementul deseurilor si programele de finantare din domeniul mediului.
Iata o mica sinteza la dezvaluiriele noastre privind aceasta mafie care a actionat la nivelul judetului Prahova, dezvaluiri efectuate in zeci de articole…
Asa cum anuntam cu ceva timp in urma, organele de cercetare penala cu atributii in domeniu au monitorizat aceste actiuni pe raza judetului Prahova, cu profesionalism! Iata ca, din nou, Incisiv de Prahova a avut dreptate!
Firma SC ECOMASTER SERVICII ECOLOGICE  cat si SC OIL DEPOL SERVICE SRL  nu au efectuat lucrari si servicii in cadrul SC ROMPETROL SA astfel:
1.  Lucrari de ecologizare ale batalurilor din Rafinaria Vega: in anul 2010- 2012 au inceput lucrarile la batalul nr 18 pe care  nu l au ecologizat  carand tot gudronul acid din batal la o groapa de gunoi de langa Comuna  Valeni de Munte- in momentul de fata este deschis un Dosar Penal pe  numele lui Danut Florescu si Radu Merla iar Statul Roman se va indrepta  in cel mai scurt timp asupra SC ROMPETROL SA.
Toate aceste lucruri s au facut cu sprijinul angajatiilor SC ROMPETROL SA  cum ar fi: FELICIA ANDREI, CORINA RUGINA, DIANA THEODOR( IN  TRECUT A FOST ANGAJATA ROMEPTROL IAR ACUM ESTE DIRECTOAREA  GENERALA A SC ECOMASTER SOCIETATE CUMPARATA IN 2014 DE  CATRE OIL DEPOL SERVICE SI DANUT FLORESCU CAT SI DE RADU  MERLA), ROBERT IANAU, FELIX CRUDU TESLOVEANU, MIRELA  BAHAIANU, ADRIANA MINCU DE LA PROCURMENT.
Tot in anul 2012 au falsificat documente inclusiv depunerea lor la  autoritati precum ca: Batalul 18 este ecologizat total  si fiind inclusiv cu  geomembrana in el! A se citi ACORD MEDIU NR 1 din 2015 in care Batalul  18 este gol si ecologizat.
Toti acestia au fraudat ROMPETROL RAFINARE CU SUMA DE  11.MILIOANE USD.
2.In urma mai multor controale de la autoritati cum ar fi Garda de Mediu  si Agentia de Mediu, Apele Romane s a constatat ca respectivul batal nu  este ecologizat!
3. In anul 2018 in urma unui studiu de mediu realizat de o societate  abilitata s a constata ca in Batalul 18 este o cantitate de aproximativ  30.000 tone de gudron acid ingropate sub pamant si poluand inclusiv  panza de apa freatica .
4 Tot in anul 2018 ROMPETROL RAFINARE demareaza o licitatie pentru  BATALUL 18 DIN RAFINARIA VEGA! Castigatorul licitatiei fiind tot SC  ECOMASTER SI OIL DEPOL.
Aceasta licitatie a fost trucata de catre angajatii ROMPETROL RAFINARE  CUM AR FI: FELICIA ANDREI,CORINA RUGINA, ROBERT IANAU, FELIX  CRUDU CAT SI DE O PARTE DIN CONDUCEREA CAZAHA : ARMAND KULMANOV – SEF PROCURMENT.
In urma licitatiei toti acestia au petrectut in Spania in Grand Canaria-  organizatorul excursiei fii FIRMA ENVIROTECH DIN CONSTANTA  – PROPRIETAR FIIND DANUT FLORESCU SI RADU MERLA.
4. Nici pana in anul 2020 lucrarea nu s a efectuat deoarece la ordinele lui  Armand Kulmanov, si Robert Ianau , Felicia Andrei mai multi angajati  Romptrol au semnat lucrari suplimentare cat si fictive multe dintre ele de  peste 15 mil dolari firmei Ecomaster .
5.Ecologizarea batalului 18 nu s a facut corespunzator analizele de  laborator arata ca lucrarea nu este facuta corespunzator!
A se verifica toate aceste aspecte.
8. Un alt contract fictiv este cel DE LA VADU A ECOLOGIZARILOR CELOR 2  CASETE DE LANGA RAFINARIA MIDIA.
In anul 2011-2016 tot grupul de firme Oil Depol – Ecomaster- Envirotech au ecologizat fictiv doar pe hartie cele 2 casete.
De aici au fraudat Rompetrol cu aproximativ 27 mil usd.
Cele 2 casete care sunt descrise sunt subiect pe toate canalele tv si in  atentia tuturor autoritatilor romane
6. Un alt contract de importanta strategica a Rafinariei Midia este cel al  unui canal pentru apa impotriva stingerii incendiilor.
Aceasta lucrare nu este executata corespunzator, este neexecutata in  totalitate si platita inclusiv cu lucrari suplimentare de peste 2,5 mil usd  tot firmelor Ecomaster si Oil Depol Service.
7. In Romania Danut Florescu si Radu Merla sunt actionari la peste 13  societati comerciale. Toate aceste societati lucreaza cu Rompetrol.
8. Un alt contract fictiv facut de angajatii Rometrol catre grupul de firme  al lui Danut Florescu este acela al investigarii solului la Vadu in  vecinatatea Rafinariei Midia! Contractul este in valoare de 2,5 mil usd cu  posibilitatea suplimentarii lui cu 250%. S a incasat un avans de 500.000  usd ei nefacand nici o investigare iar in acest moment sunt facturi de  peste 600.000 usd  la plata.
Acest contract a fost incheiat in perioada pandemiei! Promotorii lui din  partea Rompetrol Rafinare au fost: Felicia Andrei, Corina Rugina,  ARMAND KULMANOV SEF PROCURMENT, Adriana Micu- Sef Procurment  Rafinaria Midia.
In momentul de fata pe terenul de la VADU NU ESTE EFECTUAT NICI UN  FEL DE INVESTIGARE A TERENULUI.
DIN CATE SE PARE ACEASTA FIRMA ARE CONTRACT SI CU OMV PETROM  TOT PENTRU TERENUL DE LA VADU.
Acest grup de angajati din ROMPETROL VOR CA IN CEL MAI SCURT  TIMP SA INCHEIE SI UN CONTRACT PENTRU ECOLOGIZAREA ZONEI TOT  CATRE UNA DIN SOCIETATILE LUI DANUT FLORESCU.
TOT DANUT FLORESCU A PROMIS REPREZENTANTIILOR OMV CA EL SE  VA OCUPA CA LA VADU OMV PETROM SA NU PLATEASCA NICI O SUMA  DE BANI PENTRU ECOLOGIZARE SI TOTUL VA FI IN SARCINA  ROMPETROL.
FIRMA OIL DEPOL ARE NUMEROASE CONTRACTE SI CU OMV PETROM  IAR IN SCHIMBUL ACESTUI LUCRU EL SA OBTINA MAI MULTE CONTRACTE LA OMV PETROM.
10. O alta legatura intre Corina Rugina si Grupul de firme al.lui Danut  Florescu este ca , sotul ei lucreaza Director in firma.Ecomaster si  Envirotech.
Baiatul D-nei Corina Rugina lucreaza in Rompetrol si raspunde fix de receptia contractelor al grupului de firme Ecomaster si Oil Depol.
Sotia D-lui Robert Ianau lucreaza chimist la Sc ECOMASTER SRL !
Sotul D-nei Felicia Andrei lucreaza consultant la OIL DEPOL SERVICE si manager de Proiect.


Rol Pivotal: Lucrarile de la Batalul LB, adjudicate de catre compania ECOMASTER SERVICII ECOLOGICE.
Firma in speta, alaturi de Oil Depol Service sunt conduse de Danut Florescu si Radu Merla, ambii din Constanta. Ani Merla, sotia lui Radu Merla este, in preaent, director in Primaria Constanta, responsabil cu problematicile de mediu si, inca, executa, prin intermediari, dispozitiile grupului Radu Mazare, Sorin Struitunschi, Decebal Fagadau.
Sorin Strutinschi detine actiuni la purtator,.in cele doua formule de corporate, dirijandu-l si expunandu-l pe Danut Florescu.
Locotenentul acestuia este Marius Puscas, for angajat Petrotrans Constanta.
Strategia dejucata de autoritatile romane:
Ecomaster Servicii Ecologice a denaturant obligatiile contractuale cu Rompetrol, lea ignorant, nu le-a respectat, nu a aplicat si nu a implementat solutiile de compliance stabilite, pentru decontaminari & neutralizarea actiunii nocive de poluare, nu a tratat solurile infestate, poluate, actiunile clandestine fiind ticluite si stabilite cu anumiti reprezentanti ai beneficiarului Rompetrol-TRG Kaz Munai Gaz: Corina Rugina, Robert lanau, Felicia Andrei, Laurentiu Coltanel etc.
Valorile prejudiciilor aduse, atat Statului Roman, cat si Rompetrol, se ridica la peste 60 milioane de EURO, conform documentarii unor entitati europene.
Concret, situatia in speta a fost generata si creaza, in continuare, pe termen nelimitat, efecte catastrofale, intrucat:
” Acordul de mediu din.anul 2015, in zona batalurilor care contin gudroane acide are neconformitati. r’
” Batalul 18 figureazaZERO (0) gudron acid, fiind certificat ECOLOG|ZAf .
” Atestarea aspectului in speta este data de documentele ECOMASTER SERVICII ECOLOGICE si de OIL DEPOL SERVICE.
‘Cele doua entitati sunt conduse de catre DANU FLORESCU si RADU MERLA, ambii domiciliati in Constanta.
” Sotia lui RADU MERLA, ANI MERLA, este, in prezent, director responsabil cu probematicile de mediu, in Primaria mun. Constanta.
” Cei doi soti au fost foarte apropiati de conducerea grupului clandestin si de crima organizata subordonat lui RADU MAZARE si SORIN STRUTINSCHI.
‘SORIN STRUTINSCHI detine „actiuni la purtator”, expunandu-l doar pe DANUT FLORESCU.
” ln Urma realizarii unor studii de mediu, in anul 201,9, s-a constatat, de catre expertii si specialistii romani si straini, in domeniu si in materie, ca in batalul l-8, mai erau aprox. 25.000 to gudron acid. (PH < 1), atat solul, cat si subsidiarul, fiind acoperite doar de un strat superficial, care sa ascunda catastrofa de mediu:
shallow cover.
” Tot in acel an, Grupul Rompetrol, la nivel de conducere, in urma acestor studii, a initiat o procedura de licitatii, in vederea adjudecarii unei solutii de ecologizare, pentru batalul 18 si care a fost castigata de ECOMASTER SERVICII ECOLOGICE.
” Conform obiectivelor si rezultatelor consemnate in acte oficiale, tip buetine de analize, efectuate in acord si in conformitate (COMPLIANCE) cu prev si disp legale, metoda utilizata de firma castigatoare, care si-a adjudecat licitatia organizata de beneficiar, NU A FOST CORESPUNZATOARE’ SI Nici MACAR, lN PARTE, NU A FOST APLICATA.
” Ca atare, rezultatul analizelor in speta a confirmat netratarea corespunzatoare, batalul in cauza fiind neconform, in prezent, intrucat nu a fost tratat, curatat si nu corespunde, dupa lucrarile efectuate de castigatorul licitatiei (ESE) si firmele partenere ale acestuia.
„ln concuzie, batalul 18 nu corespunde normelorde mediu, chiar daca grupul Rompetrol a contractat solutia, a desemnat si a platit structura arhitecturala a grupului de firme romane, coordonat de operatorul ESE.
” Totodata, a fost demonstrat si faptul ca ESE a denaturant obligatiile contractuale asumate prin oferta si obiectul contractului, asa cum aceste documente au fost depuse pentru licitatie, nu a respectat, alaturi de subcontractorii si partenerii de proiect/contract ai ESE aceste obligatii si, pe cale de consecinta, cu acordul reprezentantilor beneficiarului TRG-Kaz Munai Gaz Rompetrol, prin implicarea filierei oculte Corina Rugina-Robert lanau-Felicia Andrei-Laurentiu Coltanel, au fraudat, atat Statul Roman, cat si Rompetrol, cu sume evaluate la dimensiunea milioanelor de euro.
” Datele tehnice atesta, in acest moment, un continut de pamant, alaturi de alti compusi chimici, foarte periculosi,30% -200%, in batalul 18.
” ln prezent, exista o cantitate de 80.000 to „lralal” de ESE; in realitate, ESE trebuia sa depuna si sa dispuna un volum de 26.000to, nu 80.000to, asa cum s-a procedat de grupul de fimre Prestatoare.
” ESE si partenerii de proiect au aruncat, pur si simplu pamant adus si nu au tratat corespunzator batalul in cauza’.


Redăm mai jos integral comunicatul DIICOT Ploiești:
“La data de 24.11.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești efectuează un număr de 3 percheziții domiciliare, pe raza județelor
Constanța și Prahova și a municipiului București, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură şi înşelăciune.
În cauză s-a reținut faptul că, începând cu anul 2018, mai multe persoane, printre care și trei angajați în cadrul S.C Rompetrol Rafinare S.A, au constituit un grup infracțional organizat cu scopul de a înșela atât Statul Român, reprezentat de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, în calitate de beneficiar al 44.69% din acțiunile Rompetrol
Rafinare, cât și pe ceilalți acționari ai companiei sus amintite.
În urma investigațiilor efectuate s-a reținut faptul că, prin declarații false depuse la Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, membrii grupului infracțional organizat au creat aparența că Batalul nr. 18 din cadrul Rafinăriei Vega Ploiești a fost ecologizat în totalitate, extrăgânduse atât gudron acid cât și sol contaminat, în condițiile în care, în respectivul batal, gudronul acid fusese deja extras, operațiunea respectivă de extragere fiind finalizată în cursul anului 2009.
Gruparea infracțională organizată a funcționat pe două paliere, membrii acesteia având roluri bine definite.
Pe primul palier au activat reprezentanții legali ai beneficiarului Rompetrol Rafinare S.A. care au semnat contractul încheiat cu societatea comercială prestatoare, precum şi anexa la acesta, având ca obiect ecologizarea batalului 18, prin care se atesta în fals necesitatea eliminării gudronului acid existent în batal.
Prin activitatea întreprinsă în cadrul grupării, semnând contractul şi actul adițional la acesta, înscrisuri ce au stat la baza efectuării unor plăţi în valoare cumulată de 10.097.575,35 lei pentru eliminare gudron acid care în realitate nu exista depozitat în batal, pe adâncimea de un metru, au creat aparenţa existenţei respectivului deşeu, care ar fi trebuit eliminat.
Pe al doilea palier, au activat reprezentanții legali ai prestatorului care, de altfel, au şi semnat din partea acestuia contractul încheiat cu Rompetrol Rafinare S.A. şi anexa la acesta, precum și procesul-verbal de predare-primire amplasament în cuprinsul căruia se atesta în fals necesitatea efectuării unor lucrări de tratare, eliminare şi valorificare
gudroane acide, inclusiv din batalul 18, în condiţiile în care această materie nu mai exista în respectivul batal.
Aceștia au întocmit în fals un număr de 4 facturi fiscale emise de prestator către Rompetrol Rafinare S.A. şi anexele la acestea, respectiv a ichetelor false de cântar prin care se atesta aparenta transportare, în vederea ecologizării, a gudronului acid din batalul 18 prin efectuarea a 920 de curse.
La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 7 persoane.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.” (Ec Adrian Radu).

Citeste in continuare

Aveti un Pont

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala, intr-un amplu serial: vom devoala cum se FURA, pe fata, si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat, pe probe, reiteram: documente devastatoare! Ce putem spune este ca aceasta investigatie are o mare „legatura” cu gruparea de criminaliate economico-financiara organizata despre care dezvaluim de cava timp. (Ec Adrian Radu)

Citeste in continuare

Exclusiv

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov Prahova și alte patru județe din țară, printre care si Galati. În total, la audieri au fost aduse 40 de persoane care se presupune că știau de această afacere dar nu au spus nimic polițiștilor.

Printre cei audiați se numără și celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica de la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin, precizam intr-un articol anterior.

In depozitul uriaş de combustibil, ascuns într-o zonă împădurită din Prahova, chiar langă Ploiești, anchetatorii au găsit peste 300 de tone de păcură și produse petroliere, în trei bazine îngropate şi în șapte rezervoare de suprafață.

Proprietarul nu le-a spus deocamdată poliţiştilor de unde a făcut rost de combustibilul pe care îl vindea mai multor benzinării. Ar fi câştigat până acum peste cinci milioane de euro.

Depozitul ferit de ochii lumii este într-o pădurice aflată în spatele mănăstirii Ghighiu de langă Ploiești. Săptămânal, cisternele încărcau de acolo combustibil (CLU sub denumirea de motorina).

Depozitul era amplasat strategic în apropierea Drumului Național 1 și de autostrada A3.     Dintr-o curte pleca produsul petrolier cu documente întocmite fictiv către cumpărători de bună credință, potrivit anchetatorilor.

În realitate, presupusul proprietar ar fi cumpărat la negru o cantitate impresionantă de combustibil petrolier pe care l-ar fi vândut apoi către benzinării mici din toată țara.

In fapt, acesta a dezvoltat o mica rafinarie unde transforma rezidurile petroliere achizitionate ca deseuri si rafinau sub forma de CLU, CLU care era vandut la cumparatori de buna credinta.

Celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, impreuna cu „prietenii” sai din Galati ar fi vandut rezidurile petroliere spre rafinare.

Cum mentionam, gruparea intentiona sa obtina CAF 7 pentru TERMIA lui Andrei Volosevici, pentru asa zise piese de schimb dar vizau produsele petroliere din acesta si cu fierul vechi obtineau cca 2 miliaone de euro.

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor. La firma unde a avut loc perchezitii (SC Statii de Spalare Vagoane Cisterna CFR SSVAC SA) a lucrat „Portocala”. Acum se leaga toata reteaua de infractori si trompetele edilului. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale si despre dosarul disjuns cu spalarea de bani si cu „paletii” buclucasi, mai precizam in dezvaluirile noastre.

Acum dezvaluim pentru „cunoscatori”:

Procuroul „Portocala”, pardon, fostul procuror a lucrat si/sau mai lucreaza la SC Statii de  Spalare Cisterne CFR SSVAC SA unde a avut, in fapt, perchezitia, unde administrator este Hichi Albert LAURENTIU:

Tot ca administrator apare si Tomoni Vizante Dumitru:

Actionar majoritar este Erwkat (Fosta Grampet):

Actionar majoritar la Grampet sunt:

1.          Stoica Gruia

2.         Didila Vasile

Alte doua firme in care Hichi Albert Laurentiu este Actionar:

1.          Rail Logistic SRL – firma de paza din Negoiesti;

2.         Iprochim SA in care MINISTERUL ECONOMIEI ESTE ACTIONAR MAJORITAR CU 73%!

Sa mai demonstram ca, Hichi Albert Laurentiu este un sustinator devotat si pe fata a lui Ludovic Orban, credem ca ar fi de prisos.

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, etc.

Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Printr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de închiriere cu Telekom (înlocuit acum de Orange) pentru spațiile unde Compania este proprietară iar Telekom Chiriaș.

După cum se vede, in toate contractele de închiriere se modifica in jos tariful pe metru pătrat pentru suprafața închiriată, deși in acele spații Telekom deține aparatură nu foarte ușor de relocat.

Prin urmare, nu exista o constrângere din partea nimănui să se reducă din tarif. Se poate vedea că nici măcar la un spațiu nu se menține tariful/mp.

Se încheie un așa zis Proces verbal de negociere care nu arată in esență nici o negociere, si semnat de cineva care NU are nicio competenta nici din partea TELEKOM. In fapt, o premiera ar fi pentru organele judiciare. Ca sa nu mai spunem că nu rezultă ca prin împuternicirea dată se poate negocia prețul, ci doar prelungirea.

In fine, când vine vorba de locația din Teliuc, se spune “se rectifică suprafața din Contractul de închiriere…” de la 125 mp la 47.” “Se restituie chiria aferentă diferenței de suprafață”

Acest lucru este strigător la cer deoarece/”furt pe fata”, dacă tot ai modificat suprafața, (nu era obligatoriu să o modifice întrucât diferența de spațiu nu mai poate folosi de nimeni întrucât nimeni nu vrea să “locuiască” cu aparatura Telekom) nu trebuia să ii dea și banii înapoi. Actul adițional nu poate să aibă efect pentru trecut.

Ca sa nu mai spunem că cei din Compania Posta Romana se judecă cu diferite firme și pentru 100 de lei.

Aceasta „comisie” își permite să renunțe, să ofere aproximativ 13.000 euro fără nici cea mai mică opoziție.

Mai mult, nici nu își asumă acest „matrapazlâc” și transmite unei alte entități obligația de plată, adică Direcției de poștă Timișoara.

Când se pune problema semnării acelui act adițional nr. 4, fostul Director General, jurist de meserie, se „fofilează” și îl trimite pe smecherul Ov. Călin la adjunctul sau, Ștefan, actualul director general.

Acesta semnează ca primarul și aruncă în cârca Poștei o „datorie” inventată.

Mai târziu, in zilele noastre, odată cu schimbarea șefilor de direcții din Companie, Ov. Călin o propune pe inocenta, habarnista, manichiurista Florentina Radu pe postul de director la departamentul juridic. Evident, Ștefan nu comentează deoarece este asigurat că „duduia” inocenta, habarnista si manichiurista va executa orice ordin i se va da, fără să comenteze dar și fără să priceapă prea mult din ce se întâmplă.

Cu Florentina la juridic, cu prietenul lui de la Cluj la alt compartiment, cu un mic șantaj la directorul general, Ovidiu Calin dirijează toate mișcările care au loc in Companie. Mai ales alea cu bani mulți. Vom reveni cu documente si dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Aveti un Pont33 de minute ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv33 de minute ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv34 de minute ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate10 ore ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv1 zi ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv2 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv2 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv2 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate4 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv4 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv5 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Exclusiv5 zile ago

“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDefilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!