Connect with us

Exclusiv

Deleanu cercetat penal pentru că a vândut fiilor săi Podgoria Cotnari

Avatar

Publicat

pe

Modul în care Constantin Deleanu a vandut prin interpuși Podgoria Cotnari  către o firma controlată de cei doi fii ai săi este anchetat penal, în urma unei decizii a magistraților Tribunalul Iași. SC Cotnari SA a vandut podgoria la un pret de nimic catre o firma din Botoșani.

La randul său, firma din Botoșani a vândut-o către Casa de Vinuri Cotnari SA la acelasi pret de nimic cu care a achiziționat-o de la SC Cotnari SA.

Cei de la Dezvaluirea prezinta prin Constantin MAZILU – cele doua contracte de vânzare-cumpărare și o parte in sentința prin care Tribunalul Iași a decis ca afacerea sa fie cercetată penal

A vândut Constantin Deleanu, cu acte false Podgoria Cotnari către fii săi Remus și Victor Deleanu deși știa ca terenul, 700 de hectare de viță de vie nu-i aparține? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă în perioada următoare procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași în urma deciziei nr.230/2021 pronunțată de magistrații Tribunalului Iași. Plângerea penală a fost depusă in nume propriu sau prin reprezentant legal de un grup de țărani din Cotnari care l-au acuzat pe Constantin Deleanu ca a vandut prin interpuși și cu acte false o bună parte din Podgoria Cotnari, adică 700 de hectare deși ar fi stiut ca SC Cotnari SA nu era proprietarul de drept al suprafetei respective. Mai exact, terenul a fost revendicat de sute de țărani din Cotnari. Impotriva lui Deleanu și a complicilor săi, cetățenii din Cotnari au depus plângeri penale sub aspectul savârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, evaziune fiscal, falsificare de documente și fals in declarații. Plangerea penală  a fost depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași care a decis sa claseze dosarul.  Fiind nemulțumiți de soluția procurorului cetățenii au depus plangere impotriva solutiei de netrimitere in judecata la Tribunalul Iasi iar magistratii acestei instante au admis-o dispunand ca procurorii sa efectueze o ancheta penala completă.’’Organele de cercetare penală nu au făcut nici un fel de urmărire penală efectiv, in sensul că nu au încercat în nici un fel sa verifice macar vreuna din aserțiunile petenților denunțători, in mod special cele care se refereau la suspiciunile sale referitore la circumstanțele in care au fost incheiate cele doua tranzactii succesive de vânzare a terenurilor. Cu alte cuvinte nu s-au administrat probe din oficiu soluționarea cauzei limitandu-se la analiza unor documente depuse de petent. Inexistenta unor verificari reale, efective și mai ales, complete a temeiniciei acuzatiilor penale făcute este unul dintre principalele motive care determină admiterea plângerii formulate’’, se arată in sentinta judecatorilor Tribunalului.

Familia Deleanu stăpână pe terenuri revendicate

Pentru a înțelege mai bine acuzațiile penale trebuie facute unele precizări legate de istoricul SC Cotnari SA. Astfel, fostul combinat de vinificatie s-a privatizat in anul 2000. Astfel, SC Cotnari SA primeste in patrimoniu cladirile si terenul aferent. Pentru terenul lucrat 1.246 ha SC Cotnari SA a incheiat tot in anul 2000 cu Agenția Domeniilor Statului un contract de concesiune pe o perioada de 49 de ani care insa a fost anulat prin hotarare judecatorească. Cea mai mare parte din suprafata plantata cu vita de vie era revendicata de taranii din Cotnari si din comunele invecinate. Intre timp, au aparut unele reglementari legale care prevedeau ca pentru terenurile revendicate efectate de investiții cum sunt cele pe care s-a infiintat Podgoria Cotnari, se poate ajunge la un acord intre proprietarul suprafetei si proprietarul investitiei (a plantatiei de vie). Adica, taranii plateau SC Cotnari SA contravaloarea vitei de vie si deveneau din nou proprietari sau, compania de vinificatie platea țăranilor contravaloarea terenului si devenea stapana absoluta pe suprafata. Ori, in plangerea penala la care am facut referire mai sus, se arata ca SC Cotnari SA si Constantin Deleanu s-au instapanit pe Podgoria Cotnari inscriind date false pe un numar de 338 de acorduri care ar fi fost incheiate cu taranii din Cotnari. Plangerea penala se refera si la acuzatii de evaziune fiscala deoarece taranii sustin ca nu au primit sumele promise in respectivele acorduri.  ‘’SC Cotnari SA, prin directorul general Deleanu Constantin, a intocmit un număr total de 338 de acorduri (pentru o suprafață totală de 700 ha de plantatii cu viță de vie) cu foștii proprietari, pe care le-a intocmit in fals ori a facut mentiuni false in ele în sensul că, în cuprinsul lor, a menționat în fals că ar avea calitatea de proprietar al investițiilor sau în sensul că a menționat că era vorba de terenuri de pe care investitiile au fost vandute cu respectarea legii’’, se arata in plangerea penala.

Podgoria vanduta in fals catre fiii lui Deleanu

Și, pentru ca acordurile respective nu contin date reale, oamenii au mai aratat ca  SC Cotnari SA nu a devenit proprietarul de drept al terenurilor. Mai departe, se mai arata in plangerea penală că, pentru a pierde urma terenurilor revenedicate de tarani, Constantin Deleanu a vandut prin interpusi, o suprafata de 700 hectare de viță de vie catre firma fiilor sai, Casa de Vinuri Cotnari SA. Astfel, in data de 29 noiembrie 2011, SC Cotnari SA, reprezentata de Cojocaru V.Vasile a vandut catre SC Avi Cooper Impex SRL Botoșani reprezentată de Scutaru Victor, suprafața de 700 ha teren la un preț de 2.653.066 lei. După cum se poate vedea deși întreaga suprafață era plantată cu viță de vie, terenul a fost vândut la un preț de nimic adica cu 40 de bani pentru un metru pătrat. În perioada respectivă, la Cotnari și terenurile arabile se vindeau la prețuri de câteva ori mai mari. La scurt timp, pe data de 20 ianuarie 2012, SC Avi Cooper Impex SRL a revândut aceiași suprafata catre firma controlată de cei doi fii ai lui Deleanu, Remus și Victor Deleanu, Casa de Vinuri Cotnari. Pentru cele 700 hectare de viță de vie Casa de Vinuri Cotnari a platit 2.760.000 lei, adică tot circ 40 de bani pentru un metru pătrat. Prezentăm în fotocopii atașate acestui articol, paginile esențiale din cele două contracte de vânzare-cumpărare. Se mai poate observa ca numele Deleanu nu apare in cele doua contracte de vanzare-cumparare. Astfel, SC Cotnari SA si SC Casa de Vinuri Cotnari SA au fost reprezentate la notar de doi angajati necunoscuti. Asta in conditiile in care in perioada in care au fost realizate cele doua tranzactii Constantin Deleanu era director al SC Cotnari SA si presedinte al Consiliului de Administratie al SC Casa de Vinuri Cotnari SA. Cu alte cuvinte, Deleanu stia ca afacerea miroase de la o poștă și a vrut sa scoata cartoful din foc cu mainile altora. Preturile derizorii cu care au fost vandute cele 700 hectare de teren catre firma controlata de fiii lui Constantin Deleanu au stat la baza celorlalte acuzatii de evaziune fiscala si fals formulata in plangerea penale despre care am facut vorbire mai sus.

Ce spun reprezentantii SC Cotnari SA

Ancheta penala urmeaza a fi reluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi si asta deoarece judecatorii au motivat sentinta prin care au dispus reluarea urmaririi penale. Contactati de jurnalistii Dezvaluirea.ro, reprezentantii SC Cotnari SA nu au vrut sa faca prea multe comentarii pe marginea acestei situatii. In prezent, la conducerea SC Cotnari SA se afla Remus Deleanu. ‘’Astfel cum singur ați subliniat, instanta de judecata, prin hotărârea pronunțată, a stabilit faptul că organele judiciare nu au efectuat cercetarea penală potrivit denunțurilor primite, insa fără a stabili în sarcina vreunei persoane sau societăți vreo vinovăție . In ceea ce privește solicitarea dumneavoastră de a va transmite un punct de vedere, menționăm că în cuprinsul hotararii găsiți toate precizările necesare. Avand în vedere faptul ca organele judiciare urmează să analizeze denunțurile,  considerăm că nici dumneavoastră și nici noi nu avem căderea să emitem opinii cu privire la situațiile descrise în acele denunțuri, situati care vor fi analizate în mod corect și obiectiv de către organele judiciare’’, a spus Remus Deleanu. (Cristina T.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Presa, poliția și monolitul din tablă/Mass-media… frica e intrată în oase și atârnă ca sabia lui Damocles deasupra oricărui ”nefericit” ce se poate trezi imediat vinovat de întinarea imaginii – altminteri imaculată, desigur – instituției, Poliției Române

Avatar

Publicat

pe

De

Nu este un secret că șefimea din Poliția Română manifestă o angoasă specifică față de mass-media. Este chiar mai accentuată decât aceea generată de ”oaspetele” neanunțat de la Capitală, pentru care nu au avut timp să întindă binecunoscutul covor roșu, de la prag până la ușa inspectorului șef, destul cât să ascundă tot gunoiul ce ar putea tulbura fața cinstitului înstelat…
Dar să revenim la mass-media… frica e intrată în oase și atârnă ca sabia lui Damocles deasupra oricărui ”nefericit” ce se poate trezi imediat vinovat de întinarea imaginii – altminteri imaculată, desigur – instituției, Poliției Române, ba chiar a onor Ministerului. Consecința… zicea ceva domnul Bode despre porcul care zboară, pe principiul ”io te-am făcut, io te omor!”. Celebrul Șoric – zicea un mare boss venit de la București – rămânea încă mult și bine în funcție dacă jongla mai inspirat cu presa.
I-ați vazut și auzit, mulți dintre ei sunt comunicatori-dezastru, nu pot lega două cuvinte, fie el un șefuleț de servciu, un inspector șef ori un ditai director de direcție pe la circulație sau în altă parte! Sunt un deliciu pentru degustătorii de interviuri de gen. De asta, mulți dintre ei se feresc de microfoane, de camere video și preferă – în caz de extremă necesitate – interviuri înregistrate cu întrebări dinainte adresate. Și tot acesta este motivul pentru care orice apariție în presă este luată la creion, citită și răscitită de Biroul de Presă, apoi de șef, în așa fel încât să nu dea apă la moara presei. Decât să scrie ceva despre vreun șef – fie și de bine – e preferabil să nu se scrie deloc.
Îmi amintesc un șef de serviciu care s-a ascuns în birou de teama să nu dea ochii cu presa. M-am amuzat atunci pe seama lui și înțelesesem pe parcurs că nu era – de departe – singurul specimen. Teama în fața microfonului este – de cele mai multe ori – direct proporțională cu nesiguranța profesională.
Ei, uite că într-o asemenea cheie trebuie citită următoarea întâmplare cu iz anectodic, bazat pe evenimente reale, într-un mic și cochet orășel de provincie – cu rol de reședință de județ -, un fapt ce se putea rescrie în orice altă parte a țării, cu ”osebirea” că de aici s-a inspirat și marele Caragiale, pentru ”O scrisoare pierdută”. De aceea nici nu-i dăm numele și facem doar observația că protagoniștii cheie sunt cu toții împuterniciți pe funcție și degrabă ”râvnitoriu” de împământare (ca să înțeleagă și ministrul nostru) pe funcții…
Așadar, iaca se face un an deja de când presa de can-can și cam tot ce avem pe palierul ”paranormal/SF/masturbare intelectuală (vorba lui Eminescu)” făcea senzație cu un monolit apărut așa, ca din senin, în Utah-SUA. Și ca orice ”senzațional” care se respectă, brusc aflarăm că misteriosul obiect a dispărut, cam tot așa cum apăruse. Din nou, știri și povești…
Noi, românii, se vede că suntem destul de bine conectați la trendul în materie și brusc, ieșim ca păduchele în frunte, preluând și resuscitând b…na americanilor. Dintr-o dată, sărbătoarea națională lasă loc știrilor despre reapariția monolitului undeva pe un deal, în minunatul nostru orășel de provincie, cu istorie încărcată, tradiții, obiceiuri și cu… fraierii săi! Aceștia din urmă au făcut un adevărat pelerinaj la apariția ajunsă pe tărâm românesc tocmai din Utah. Indivizi conectați la lectura de gen susțin că a poposit printr-un canal de comunicare tip Vortex și… câte și mai câte! S-a format o imensă coloană de gură-cască, într-o mișcare de dute-vino până spre vârful dealului ca să vadă minunea, să posteze poze, filmulețe, să-și dea cu părerea…
Într-un gest de oarecare sobrietate, presa locală nici nu a băgat în seamă acest ”fenomen”, cu excepția unei redacții care a ales totuși să posteze un filmuleț în care arăta că ”monolitul” nostru este – nici mai mult, nici mai puțin – un stâlp din tablă, sudat la colțuri și decorat în onduleuri de flex… într-un cuvânt, o glumă proastă și nimic mai mult! ”Minunea” a ținut să rămână în micuțul orășel doar trei zile, după care – la fel ca în Utah, că nu suntem cu nimic mai prejos decât americanii – a dispărut!
Glumă-neglumă dar se pare că luase un rostogol destul de amplu, astfel încât știrea a ajuns înapoi în SUA și la Inspectoratul de Poliție se înregistra solicitarea de lămuriri a unui jurnalist de la USA Today. Dintr-o dată conducerea a fost pusă pe jar, cu ceva alimentare de la Serviciul Cabinet, și astfel se emite dispoziția rezolutivă a comandantului unității de verificare. Nu se acceptă nici o justificare, nici un argument, nici o ironie legată de această glumă de prost gust și – la insistența șefimii – se constituie echipa de cercetare la fața locului, cu judiciarist de la IPJ și criminalist de la Poliția Municipiu, ambii smulsi din lucrări ”mai puțin importante”.
Ce naiba să le scrii în raport? Că ai văzut o denivelare cu câteva pietre răscolite? Dacă o vorbă din bătrâni spune că fiecăruia trebuie să-i vorbești ”pre limba lui”… echipa noastră, vituperată prin penibilul situației și nivelul atât de jos al capacității de înțelegere a factorului de comandă, încropește un PeVeu… vedeți captura mai jos.
Jenat de penibilul lucrării născute, șeful de servciu încearcă să dreagă busuiocul și cere refacerea raportului, că se dă în bășcălie și brusc, Poliția e o instituție mult prea serioasă. ”Păi, fratele meu, voi ați fost serioși atunci când ați generat această lucrare?! Nu! Așa rămâne, dacă nu-ți convine constatarea noastră, te poftim să-ți antrenezi propriile simțuri, în teren, exact acolo unde ne-ai trimis pe noi…”.
S-a simțit nevoit să trimită o nouă echipă care, nu a făcut decât să se joace de-a poliția, îmbrâcând sobru o investigație, cu identificarea celor mai apropiate curți și a celor câteva camere de supraveghere de pe posibile căi de acces. Fix pârț, dar suficient cât să îngroape în clasare o b…nă de presă, care a trezit vigilența conducerii IPJ… și pentru care au trebuit scoși din producție trei ofițeri de județ și un criminalist. (Vitalie Josanu).

Citeste in continuare

Exclusiv

E timpul pentru proteste!/E timpul să renunțăm la micile orgolii și să ne unim pentru a ne obține DREPTURILE

Avatar

Publicat

pe

De

Bine, timpul pentru proteste ar fi fost mai mereu în ultimii 30 de ani, având în vedere ignoranța guvernanților în ceea ce privește Familia Ocupațională Apărare și Ordine Publică.

Dar acum nu putem risca să mai credem minciuni, tergiversări, amânări ale punerii în aplicare a Legii Unice a Salarizării 153/2017, și e momentul să ne cerem, din nou, drepturile în stradă!

E timpul să renunțăm la micile orgolii și să ne unim pentru a ne obține DREPTURILE, pentru că doar împreună și doar cu un număr impresionant de manifestanți vom putea fi victorioși: orice manifestație cu un număr de sub 10.000 de voci va fi un fiasco, din punctul nostru de vedere.

În momentul de față, sub imperiul tuturor experiențelor trecute, nu mai putem avea încredere în nicio guvernare, indiferent de culoarea politică a acesteia și considerăm că politicienii trebuie sensibilizați. Cum altfel, dacă nu în stradă? Cum altfel dacă nu uniți împotriva batjocurei, a nedreptăților și a inechităților la care suntem supuși?!

Considerăm însă că de această dată se impune ca aceste proteste să aibă loc la unison, indiferent de simpatii, afinități sau apartenență sindicală. Motiv pentru care suntem deschiși să ne alăturăm oricăror forme legale de protest, chiar dacă acestea sunt inițiate de alte organizații sindicale, ceea ce îi sfătuim și pe colegii noștri. (Sindicatul Național al Polițiștilor din România DECUS – Demnitate, Onoare, Respect, Camaraderie).

Citeste in continuare

Exclusiv

Avansarile in grad profesional inainte de termen/Conditia meritelor exceptionale e un ditamai copacul care iti sare in ochi, ea a devenit cvasi-invizibila pentru cei care trebuie sa isi recompenseze oamenii de incredere

Avatar

Publicat

pe

De

Vine 1 decembrie si, bineinteles, vor aparea si avansarile in grad profesional inainte de termen, pentru ” merite exceptionale”.
Avansarile inainte de termen reprezinta, din pacate, un alt instrument utilizat abuziv, obscur, in MAI pentru recompensarea/fidelizarea membrilor de clan, alaturi de instrumentul salariilor de excelenta.
Potrivit art.54 alin 2 din lege 360 din 2002:
(2) Pentru merite excepționale în atingerea unor obiective deosebite în activitatea poliției, polițistul poate fi avansat în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, în condițiile stabilite prin ordin al ministrului afacerilor interne.
Potrivit Art. 2. din anexa 6 la OMAI 140/2016
(2) Avansarea poliţistului înaintea împlinirii stagiului minim se face de Ziua Naţională a României – 1 Decembrie sau în tot cursul anului, pentru merite excepţionale, dacă îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
a) a îndeplinit jumătate din stagiul minim al gradului profesional pe care îl deţine;
b) este apreciat în această perioadă cu calificativul de cel puţin „bine”;
c) postul pe care este încadrat în statul de organizare este prevăzut cu grad profesional superior celui pe care îl deţine;
d) a absolvit studiile sau/şi cursurile prevăzute de lege.
(3) În situaţii temeinic justificate, cu aprobarea ministrului afacerilor interne, poliţistul poate fi avansat în gradul profesional următor, fără îndeplinirea condiţiei prevăzute la alin. (2) lit. a).
Se observa de domeniul evidentei, din lectura normelor de mai sus ( in special a textului cu forta superioara din lege care fixeaza limitele ordinului de ministru inferior) , ca este conditie obligatorie si esentiala, existenta „meritelor exceptionale”, la care doar se adauga si alte conditii secundare (a îndeplinit jumătate din stagiul minim al gradului profesional pe care îl deţine; este apreciat în această perioadă cu calificativul de cel puţin „bine”; etc).
Desi conditia meritelor exceptionale e un ditamai copacul care iti sare in ochi, ea a devenit cvasi-invizibila pentru cei care trebuie sa isi recompenseze oamenii de incredere.
Pe langa clica celor care sunt avansati fara merite exceptionale, altele decat obedienta sau pilele, mai rasare ici si colo, cate un ratacit avansat pentru merite exceptionale reale, palpabile, care se pot dovedi, dezvaluie cei de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
N.R  – Atentie ca alin 3 al art.2 din anexa 6 la OMAI 140/2016 nu se sustrage nici el de la conditia existentei meritelor exceptionale.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Presa, poliția și monolitul din tablă/Mass-media… frica e intrată în oase și atârnă ca sabia lui Damocles deasupra oricărui ”nefericit” ce se poate trezi imediat vinovat de întinarea imaginii – altminteri imaculată, desigur – instituției, Poliției Române

Nu este un secret că șefimea din Poliția Română manifestă o angoasă specifică față de mass-media. Este chiar mai accentuată...

Exclusiv7 ore ago

E timpul pentru proteste!/E timpul să renunțăm la micile orgolii și să ne unim pentru a ne obține DREPTURILE

Bine, timpul pentru proteste ar fi fost mai mereu în ultimii 30 de ani, având în vedere ignoranța guvernanților în...

Exclusiv7 ore ago

Avansarile in grad profesional inainte de termen/Conditia meritelor exceptionale e un ditamai copacul care iti sare in ochi, ea a devenit cvasi-invizibila pentru cei care trebuie sa isi recompenseze oamenii de incredere

Vine 1 decembrie si, bineinteles, vor aparea si avansarile in grad profesional inainte de termen, pentru ” merite exceptionale”. Avansarile...

Exclusiv1 zi ago

Exista alocații bugetare necesare promovării polițiștilor în funcții de execuție

Având în vedere că în ultima perioadă am primit foarte multe întrebări referitoare la subiectul promovărilor în funcții, venim în...

Exclusiv2 zile ago

Pentru a-si satisface acest „fetiș”, inspectorul șef IPJ Brasov, indisponibilizează zilnic 1 echipaj polițiști care asigură „garda de onoare” pe trotuar, mai ceva la la Palatul Buckingham

Dacă vă întrebați de ce nu vedeți polițiști rutieri prin Brașov, vă spunem noi că îi găsiți în fața Inspectoratului,...

Exclusiv2 zile ago

De cand nu ati mai vazut o triplare a inflatiei anuale? Ca furt de motorina de 2 milioane de dolari dintr-o baza NATO sunt convins ca nu ati mai văzut :)

Ce ne spune noua rectificarea bugetara? Ce ne spune noua triplarea inflatiei, de la an la an? Ce ne spun...

Exclusiv3 zile ago

Domnul comisar șef de poliție Mihai-Ginel PREDA, IMPUTERNICIT șef al IPJ Prahova, este pacalit sa gireaze/semneze, fara sa vrea, abuzurile comise de cei de la Serviciul Rutiera al IPJ Prahova (DOCUMENTE)

Incepem acest articol cu o „erata” la cel publicat in data de 26.11.2021: „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius...

Exclusiv4 zile ago

Reactie prompta a conducerii IPJ Prahova la articolul nostru „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”

La data de 26.11.2021, ziarul Incisiv de Prahova a publicat articolul „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de...

Exclusiv4 zile ago

Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal

36 de percheziții au avut loc, joi dimineață, într-o amplă anchetă în care zeci de polițiști de la Brigada de...

Exclusiv5 zile ago

PANICA TOTALA/Dosarul S.C Rompetrol Rafinare S.A aflat in cercetare la DIICOT ST Ploiesti si instrumentat foarte profesional si de BCCO Ploiesti este, in fapt, un dosar „MAMUT”

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv5 zile ago

„Dottore”/În urmă cu 7 ani, dublul academician Sorin Cîmpeanu introducea în legea educației una dintre cele mai mari infamii legislative posibile: opțiunea de a renunța benevol la titlul de doctor

Prevederea a fost creată „cu dedicație” pentru cel mai notoriu plagiator, Victor Ponta, pe atunci premier. Acesta voia să scape...

Exclusiv6 zile ago

DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova/Catastrofa ecologica din Prahova

FELICITARI DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti pentru actiunea intreprinsa! In pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de...

Exclusiv1 săptămână ago

Deleanu cercetat penal pentru că a vândut fiilor săi Podgoria Cotnari

Modul în care Constantin Deleanu a vandut prin interpuși Podgoria Cotnari  către o firma controlată de cei doi fii ai...

Exclusiv1 săptămână ago

CCR se va pronunța pe exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art I, alin 1 din OUG nr 226/2020!

Începând cu data de 01.01.2021, Guvernul  a impus ordonanța austerității prin care s-a suspendat aplicarea etapizată a Legii nr. 153/2017...

Exclusiv2 săptămâni ago

Încă o reținere în cazul amenințării cu moartea a șefului IPJ Dâmbovița

Este vorba despre cazul individului care în vara acestui an a distribuit un videoclip în mediul online în care îl...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!