Connect with us

Administratie

O nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa” – infiintata de primarul Andrei Volosevici/Simona-Rodica BĂICOIANU – Președinte C.A, pupila lui Volosevici, il numeste pe finul lui Adrian Semcu la conducerea SC Hale si Piete Ploiesti (Răzvan Lungu), iar Volosevici il numeste pe Adrian Semcu director la SGU Ploiesti/Spor la capusat!

Publicat

pe

Precizam intr-un articol faptul ca, deciziile primarului Andrei Volosevici sunt influentate de frustarea omului politic Andrei Volosevici: „Sunt cel mai prost din PNL”!

Ultimele decizii ciudate ale primarului Andrei Volosevici se pare ca sunt influentate de o mare/imensa frustare:

 1. Decizia de a il demite ilegal pe directorul general adjunct al Politiei Locale Ploiesti care a castigat in prima instanta si, cu siguranta va castiga si in recurs cu un prejudiciu creat artificial prin plata daunelor si al salariilor catre acesta, din bugetul local, adica din banii prostilor;
 2. Decizia de a il angaja ca si consilier pe prietenul procurorului Negulescu Mircea, personaj care facea parte din „Mafia Bravo” – locatie unde se hotara si se punea in aplicare dosarele fabricate de DNA ST Ploiesti, precum si eliminarea de oameni politici si/sau a incomozilor;
 3. Decizia de a il numi pe Albu Catalin la conducerea Politiei Locale Ploiesti (vezi articolele din arhiva);
 4. Decizia de a rupe contractul cu Rosal si urbea sa fie inundata de gunoaie;
 5. Decizia de a incheia contractul cu SGU Ploiesti, situatie care a dus Ploiestiul in postura de a nu avea marcaje rutiere, creand un adevarat pericol pentru cetateni;
 6. Decizia de a ataca in instanta (prelungind aceasta situatie) cu toate ca, din punct de vedere al profesiei de avocat nu putea sa nu anticipeze ca primaria va pierde acest proces, etc.
 7. Mafia este o organizatie criminala secretă, fiind totodată una dintre cele mai periculoase și complexe grupări de crimă organizată din istoria recentă.

  Dar, „CA LA NOI LA NIMENEA”, si nu, nu sunt versurile lui Mihai Eminescu din 12 septembrie 1878. Este purul adevar!

  Organizație criminală semnifică activitățile infracționale ale unor grupuri constituite pe principii conspirative, în scopul obținerii unor importante venituri ilicite la cote deosebit de ridicate, traducem din dex, sa nu avem probleme in instanta!

  Sau, sa specificam in clar – pentru toti cetatenii din Ploiesti

  I. Prima la nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”

  Pentru cei care nu stiu, Sanda Dragulea a fost consilier local PSD doua mandate la rand, iar anul trecut a trecut cu catel si purcel in PNL, dupa ce in prealabil primise un favor pentru fiica sa, din partea fostului primar Adrian Dobre.

  Fiica Sandei Dragulea, pusa sefa de Andrei Volosevici. Care or fi criteriile?

  Dupa cum vedeti in facsimil, Guzu Elena Sanda a devenit din acest an Sef Serviciu Publicate si Valorificare Patrimoniu, fapt care se pare ca a nemultumit vechii angajati care ar fi inceput sa plece. Nu mai surpinde pe nimeni ca atunci cand un primar vine in functie isi face o echipa a sa, poate parea chiar ceva normal, pana la un punct. Numai ca ideal ar fi ca sa-si ia langa el profesionisti, nu pentru sunt copiii unora care ii cer in functii doar pe prietenie, fara sa se fi remarcat personal cu ceva. Mai mult, se pare ca fiica Sandei Dragulea este pusa in functia de sefa provizoriu, pe 6 luni, prin dispozitie a primarului. Vom solicita conform Legii 544/2001 cu privire la liberul acces la informatiile publice date despre aceasta favoare facuta de Volosevici Sandei Dragulea, care ascunde e in ea ceva: un examen care sa arate masura in care Guzu Elena Sanda merita sa fie promovata. Ce studii are vom incerca sa flam si daca este necesar pentru a avea studii superioare pentru functia pe care a obtinut-o…, dezvaluiau cei de la Intrasigent.

  Intransigent a depus a treia solicitare.Sanda Dragulea va fi protejata in continuare, impreuna cu fiica ei devenita sefa peste noapte in primarie?

  II. A doua /”Famiglia mafiosa”

  Zoia Staicu, actualul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, ia un salariu cu 25% mai mare decât încasa fostul director Raul Petrescu. În timp ce, potrivit unor surse din cadrul RASP, Zoia Staicu “face pe fata bună” și spune tuturor că a renunțat la prima de 5.000 de euro pe care o încasa Petrescu, în realitate Zoia Staicu a avut grijă ca, la final de an, să încaseze mai mulți bani decât fostul director cu tot cu primă și, în plus, fără a fi condiționată să facă niciun fel de performanță la conducerea Regiei, dezvaluiau chiar unele site-uri de „casa”.

  De altfel, și anterior postului de director al RASP Ploiești, Zoia Staicu a lucrat tot “la stat”, încasând tot bani publici. În trecut a lucrat la Poliția Locală Ploiești, până în 2012, când s-a transferat la RASP pe postul de șef birou dispecerat, funcție pe care o perioadă a deținut-o în paralel cu calitatea de consilier local (2016-2020).

  Consiliul de Administrație al RASP Ploiești a desemnat-o pe Zoia Staicu drept director interimar al instituției. Postul a devenit vacant după demisia lui Raul Petrescu. Zoia Staicu este bună prietenă a primarului Andrei Volosevici și face parte dintr-o familie abonată la bani publici.

  Astfel, noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice  Ploiești lucrează dintotdeauna la stat, fiind în trecut angajată a Poliției Locale. În anul 2012 se transferă la RASP Ploiești pe postul de Șef Birou Dispecerat. Ajunge consilier local PNL în anul 2016, fiind bună prietenă cu edilul de atunci, Adrian Dobre. Mandatul său a fost controversat, fiind vorba despre o… ușoară incomatibilitate. Juriștii Primăriei Ploiești au decis că nu este nicio problemă, iar Zoia Staicu a rămas consilier local timp de patru ani, votând inclusiv bugetul insituției la care era angajată

  Soțul – consilier personal al primarului Volosevici, titra Ziarul de investigatii

  Dar să revenim la familia Staicu. Soțul proaspetei directoare este Cornel Staicu, Șef Birou Blocări Auto la SGU Ploiești. În prezent, postul lui Cornel Staicu este suspendat, deoarece acesta a devenit consilier personal al primarului Andrei Volosevici. Nu am reușit să aflăm ce atribuții are domnul Staicu pe lângă edilul Ploieștiului, dar probabil că noul job este o răsplată al faptului că acesta a fost umbra lui Volosevici în campania electorală, însoțindu-l permanent (chiar și în timpul orelor de program).

  Nepoata – directoare în primărie, la Direcția Patrimoniu

  Carmen Bucur

  Nepoata Zoiei Staicu este directorul interimar al Direcției Patrimoniu din Primăria Ploiești. Carmen Bucur este fiica surorii directorului RASP Ploiești și conduce direcția care se ocupă cu întreg patrimoniul Ploieștiului.

  Vorbim aici atât despre spații comerciale, cât și despre locuințe aflate în proprietatea primăriei.

  Carmen Bucur a fost abonată la plimbările pe bani publici, făcând parte cam din toate delegațiile Primăriei Ploiești la diverse evenimente internaționale. Spre exemplu, a participat atât la semnarea înfrățirii Ploieștiului cu un oraș din Grecia, dar și la excursiile organizate în proiectul „Caută eroii la tine acasă”, proiect destinat liceenilor ploieșteni, care participau la excursii în orașe precum Alba Iulia, Iași, Chișinău, Praga sau Budapesta.

  Fiica soților Staicu – subaltern verișoarei

  Alexandra Staicu

  Și cum ce se naște din pisică șoareci mănâncă, nu se putea ca fiica soților Staicu să lucreze în altă parte decât tot la stat.

  Alexandra este subalterna verișoarei Carmen Bucur la Direcția Patrimoniu. Aceasta a fost angajată în anul 2018 pe un post de consilier în cadrul direcției, până în acel moment fiind angajata ROSAL Ploiești. ROSAL este operatorul care se ocupă cu salubritatea Ploiești, facturile pentru decontarea lucrărilor fiind verificare și vizate de către RASP Ploiești!

  Este adevărat că fata mea a câștigat un concurs pentru un post la Direcția de gestiune a patrimoniului din cadrul Primăriei Ploiești. Este absolventă de ASE și are un master în combaterea infracțiunilor economice. Directorul direcției este nepoata mea

  Declara în anul 2018 Zoia Staicu, pe atunci și consilier local, încercând să convingă ziariștii că nu există niciun fel de problemă în faptul că fiica sa tocmai fusese angajată în Primăria Ploiești

  În plus, Zoia Staicu motiva atunci că nepoata-directoare nu a făcut parte din comisia de concurs, deci nu vorbim despre o angajare „pe pile”.

  Familia Staicu și PNL-ul

  Ascensiunea familiei Staicu a început în anul 2010 când, sătui să se chinuie  – fiind „maltratați” de diverși șefi – s-au apropiat de PDL-ul condus de primarul de atunci, Andrei Volosevici.

  Zoia făcea parte din PNL, dar a cârmit ușor cariera politică spre pedeliștii aflați la conducerea orașului, fiind văzută în timp ce împărțea pachete cu cozonaci și vin din partea PDL pensionarilor ploieșteni.
  În anul 2016 a apărut pe un loc pe lista de consilieri locali ai PNL. A prins mandatul, iar ascensiunea politică a familiei a început.

  Bugetari înstăriți

  Familia de bugetari Staicu deține, conform declarațiilor de avere, două terenuri agricole, unul în comuna Finta cu o suprafață de 10.500 metri pătrați (cotă parte 50%), iar celălalt în comuna Cornești cu o suprafață de 37.400 metri pătrați.

  Mai au două terenuri intravilane, unul la Finta cu o suprafață de 2.000 metri pătrați (cotă parte 50%), iar celălalt la Cornești, cu o suprafață de 8.800 metri pătrați.

  Mai dețin un apartament în Ploiești cu o suprafață de 80 metri pătrați (cotă parte 50%) și două case de locuit în comuna Cornești, una cu o suprafață de 30 metri pătrați și o alta cu o suprafață de 70 de metri pătrați.

  III. A treia nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”/Regina Reginelor/Cireasa de pe tort

  Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti.

  Am asteptat sa apara macar o stire in presa locala despre noua schimbare, nimic, nada, embargo total pe presa locala.

  Chiar eram hotarati si scarbiti sa nu mai pomenim despre Politia Locala Ploiesti ca ne-am saturat de 3-4 ani cate tone de articole am publicat.

  Dar, niciodata sa nu zici nu…din nefericire!

  a) Numirea “Cocosului” – sot al inculpatei pentru fapte de coruptie, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, s-a efectuat pe data de 14.07.2021.

  “Cocosul” Albu Catalin care pana acum era cu chilotii in vine, la propiu, cand saptamanal fostul primar Adrian Dobre ii solicita demisia pentru incompetenta, a simtit din plin “vanturile” trase” de inculpata sotie si si-a “suflecat” manecile pentru a conduce Politia Locala Ploiesti, chiar daca pana acum declara prin curtea instituitiei ca aceasta functie nu ii trebuie si o va refuza.

  Reamintim ca, inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie si dosarul se afla la ICCJ, amanat de peste un an de zile, asteptand probabil alt „vant” in pupe, eventual ca MJ sa nu mai fie condus de cei de la USR.

  Precizam pentru echidistanta ca, in prima faza, la fond, incuplata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, a luat achitare dar a ramas cu toata averea, casa, masini sub sechestrul impus de DNA.

  Probabil, in foamea de bani, inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, s-a riscat sa isi puna „Cocoselul – Sot”, Director General al Politiei Locale Ploiesti.

  In prima zi, „Cocoselul” umflat in chilotii din vine a anuntat o sedinta cu toti sefii de birouri si Servicii, la orele 10.00.

  La orele 09.30, „Cocoselul” fuge cu masina de serviciu din unitate, probabil la Primaria Ploiesti, tot probabil ca si-a uitat spiciul la consoarta inculpata, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti.

  Secretara Vasilescu ii anunta pe sefii chemati la sedinta ca aceasta s-a amanat la orele 12.00

  La orele 12.00, in ziua de gratie 14.07.2021, a avut marea sedinta operativa condusa de „Cocoselul” uns director general de inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti.

  Sedinta a durat 4 minute si lumea a ramas atat iritata cat si satisfacuta.

  Marele „Cocosel” , uns director general de inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, nu a gasit alte cuvinte pentru o sedinta operativa decat sa declare ca „aceasta este o sedinta de „cunoastere” si sa declare ca el este noul director general al Politiei Locale Ploiesti”, un discurs de habarnist care mai mult a iritat pe majoritatea celor prezenti.

  „Cocoselul”, marjand pe o eventuala impunere fata de cei prezenti in sedinta „operativa” a solicitat ca pana azi, 15.07.2021, fiecare birou/serviciu sa intocmeasca un raport privind disfunctiile din sectorul de activitate, precum si solutiile identificate.

  In aceasta zi, pana la orele mentionate, toti s-au conformat si au comentat ca oricum acest habarnist se va uita la aceste „rapoarte” ca „mata in calendar”. Impresia a fost aproape unanima! (In afara unor putine persoane care ii sunt fidele si au de obtinut avantaje/avansari).

  Ce se ascunde in spatele numirii la conducerea Politiei Locale Ploiesti a  „COCOSELULUI”- inculpatei Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti?

                                                                                                                            Simplu!

  Deja „trepadusii” au inceput sa faca jocuri de glezne, „trepadusii” care au antamat deja investitiile cu cantec pe care le va face, in regim de urgenta „La nuova mappa del crimine” care l-a instalat pe „cocosel”.

  In acest context, Incisiv de Prahova atrage atentia tuturor consilierilor locali din cadrul Consiliului Local Ploiesti sa fie atenti la investiile „fluviu” ce vor curge cu „dedicatie” pentru Politia Locala Ploiesti.

  B) Numirea “Cocosului” – sot al inculpatei pentru fapte de coruptie, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, mai are un alt obiectiv! Major! Atentie sindicatele care mai sunt reprezentative! Nu tragem clopotele de doua ori, ne facem datoria sa va avertizam, chiar daca v-am crticat! Asta inseamna impartialitate si obiectivitate, poate acum o sa realizati!

  Avand un Consiliul Local care, cu siguranta, nu ii va aproba o noua organigrama, consilierii PNL demonstrand ca pot fi verticali si nu papusele unuia sau altuia, „Onor Cocosel” care nu mai are pantalonii in vine ca va fi demis si cu briza suflata de inculpata sotie in „chiloteii din vine care s-au ridicat in loc de masca”, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, incearca de urgenta sa formeze legal o Comisie de Disciplina formata din apropiati pentru a demite/ejacula din institutie pe Mirel Cazan de la O.P (persoana care tocmai a castigat reintegrare printr-o decizie definitiva), Pitariu Paula, Fanareanu, etc, cu alte cuvinte, pe toti „oamenii” lui Adrian Vaida, directorul general adjunct al Politiei Locale Ploiesti (Spunem director general adjunct pentru ca la fond a castigat procesul impotriva demiterii ilegale si cu siguranta se va intoarece pe post dupa ce va castiga apelul. Iata ca declaratiile lui Adrian Vaida date Cotidianului National par a se adeveri

  https://www.national.ro/social/abuzuri-grosolane-ale-liberalilor-sefii-dati-afara-ca-sa-vina-cine-trebuie-719993.html ).

  Oricum, Incisiv de Prahova declara public ca va lua apararea tuturor functionarilor publici din cadrul Politiei Locale Ploiesti care vor fi „potcoviti” de actuala conducere, prin metode neortodoxe, chiar daca pe acestia ii chema Pitariu, Fanareanu, Buligescu, etc, inclusiv prin acordarea de asistenta juridica.

  Nu putem accepta atfel de metode, chiar daca despre anumite personaje am scris tone de articole. Am fost si vom fi impotriva abuzurilor, indiferent de persoanele abuzate.

  In loc sa vedem explicatii despre aceste ”Famiglii mafiose” care au cucerit „Republica Ploiesti”  asistam la penibilul, penibilului. Cand credeam/speram ca mai jos de atata penibil nu se poate ajunge…

 8. Iata ca magaria pe bani publici nu are limite.

Andrei Volosevici mai creeaza o nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”: Adrian Semcu la SGU si finul sau numit proaspat director la SC Hale și Piețe din Ploiești, Razvan Lungu.

Bai, Volosevici nu ai de gand sa te potolesti?

Sau, spune naibii cine din poza asta mai urmeaza sa capuseze bugetul local prin numirile tale delirante!

Remarcabil, administratorul SC Piete si Hale Ploiesti este nimeni alta decat cea din poza de mai sus, aflata si pe lista de conilieri locali ai primarului cinstit si „minune”, Andrei Volosevici: Simona Baicoianu care a fost  cercetata penal de catre Inspectoratul Judetean de Politie Prahova. La aceasta unitate, a fost inregistrat un dosar penal cu nr 389133 din 14 februarie 2013, dispunandu-se cercetarea numitei Simona Baicoianu ” Inregistrata la Politia Municipiului Ploiesti – Sectia nr. 3 Politie Ploiesti in randul dosarelor penale sub nr. 389133/14.02.2013.

Simona-Rodica BĂICOIANU – Președinte C.A la  SC Hale si Piete Ploiesti , pupila lui Volosevici il numeste pe finul lui Adrian Semcu la conducerea SC Hale si Piete Ploiesti (Răzvan Lungu), iar Volosevici il numeste pe Adfrian Semcu director la SGU Ploiesti.

Cat de prosti ne credeti? Ne este scarba de astfel de metode tipic mafiei din Sicilia!

Răzvan Lungu a fost numit director general la SC Hale și Piețe la data de 24 mai 2021! Rusine, ati transformat „Republica Ploiesti” in Sicilia! Vom reveni. (Crsitina T.).

La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa” cucereste „Republica Ploiesti”/Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti

Incisiv de Prahova solicita public demisia/demiterea directorului general al Politiei Locale Ploiesti, Albu Catalin/Nu mai confundati urbea noastra cu Sicilia ca nu avem nevoie de „La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”!

”Famiglia mafiosa”, parfumurile scumpe si un sejur in Turcia

Cele 3 kg de „faina” au fost suficiente pentru angajarea ca si consilier personal in aparatul domnului primar Andrei Volosevici si tot cele 3 kg de „faina” au fost de ajuns pentru numirea lui de catre Consiliul de Administrație al SGU Ploiești director adjunct al companiei consiliului local? Cam scumpa „faina” asta!

Eugen Cristescu, președinte UAP: Mai repede decât mă așteptam, și o spun cu părere de rău, credibilitatea lui Andrei Volosevici se apropie de final

Legenda scheletilor din dulapurile a inca doua candidate la functiile de consilieri locali in cadrul Consiliul Local Ploiesti/„Copilul meu, copilul meu” si „acodrdati-mi clementa ca nu mai fac”/Se ofera un adevarat „model” de administrare locala (II si III)

 

 

 

 

 

 

 

Actualitate

O noua promisiune devenită realitate!/Primii 50 de studenți medicinisti au început cursurile la Ploiesti

Publicat

pe

De

Moment special la Ploiesti. Primii pasi spre un sistem de sănătate modern a fost facut prin deschiderea noului an universitar 2023-2024 la Universitatea de Medicină Carol Davilla, sectia Ploiești.

Cei 50 de studenți care se vor specializa în asistență medicală au fost prezenți in sală. La deschidere au participat si senatorul Roberta Anastase, deputatul Mircea Rosca si viceprimarul Daniel Nicodim.

Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova, si-a indeplinit promisiunea de a aduce medicina la Ploiesti, astfel incat sistemul sanitar sa nu mai sufere din lipsa personalului specializat.

Iar vestea cea mai bună este că anul viitor, Palatul Culturii ar putea deveni sediul oficial al secției Ploiesti a Universității de Medicină Carol Davilla, iar numărul studenților ar putea creste la 500. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Administratie

„Cannabis! Vă spune ceva <>, domnilor deputați de la USR?”

Publicat

pe

De

“În rândul elevilor de 16 ani, cel mai consumat drog ilicit este cannabisul, urmat de substanțe psihoactive. Cannabis! Vă spune ceva <<cannabis>>, domnilor deputați de la USR? Cred că ar trebui să vă spună, întrucât dumneavostră – care vă frângeți mâinile acum, de această problemă – ați promovat și susținut un proiect de lege privind legalizarea cannabisului!
Deci, pe de o parte veniți aici și spuneți că e mare problema cu drogurile și, să știe românii, pe de altă parte cereți în Parlament legi pentru legalizarea consumului de droguri. Asta este realitatea!”, a punctat Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, la Ora Guvernului – Camera Deputaților.
Citeste in continuare

Administratie

Istoria evreilor este componentă marcantă a istoriei lumii, iar elevii noștri trebuie să aibă acces neîngrădit la această tematică

Publicat

pe

De

„Prin introducerea în programa școlară a disciplinei ”Istoria evreilor – Holocaustul”, generațiile tinere vor afla despre contribuția minorității evreiești la istoria românească, despre mari oameni de cultură și știință evrei, dar și despre complicatele realități din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.
Această materie – introdusă la nivel național ca disciplină civică – are o importanță reală în formarea unei atitudini sociale sănătoase și echilibrate.
Istoria evreilor este componentă marcantă a istoriei lumii, iar elevii noștri trebuie să aibă acces neîngrădit la această tematică, încă din școală. Cei tineri vor afla că, în trecutul României, au fost și momente întunecate, generate de mișcări și conduceri politice cu impulsuri genocidare și antisemite, iar minoritatea evreiască a fost zdruncinată de persecuții, discriminări, deportări colective și crime în masă.
Felicit Ministerul Educației, condus de ministra liberală Ligia Deca, pentru munca depusă la introducerea acestei materii și urez școlii românești mult succes în formarea a noi generații bine pregătite, care să poată gândi liber, lucid, nuanțat și tolerant.”, a declarat președintele PNL, președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă.
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

Pentru societatea românească polițistul român trebuie să fie organ de represiune, dar și funcționar care să umble cu mânuși de catifea, în funcție de preferințele populare

Orice eveniment negativ din țara asta trebuie să aibă anumiți vinovați de serviciu, iar pentru majoritatea cazurilor cei care răspund...

Exclusiv16 ore ago

Cam suspect “atacul” lui Nea Marcel la “industria pacanelelor”

Pe principiul ca “cea mai buna aparare e atacul”. Oare sa aiba legatura apararea asta a lui Ciolacu cu modul...

Exclusiv2 zile ago

Criminalii/torționarii/milițienii de la Secția 17 Poliție, așa cum au fost numiți de 2 săptămâni încoace, pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre NEVINOVĂȚIA lor

Drama tânărului care se afla sub efectul a 5 substanțe psihoactive a fost generată de efectul drogurilor. Halucinații, stare de...

Actualitate2 zile ago

Clasamentul Anvelopelor – Top Super Anvelope 225 45 R17 în 2023

Alegerea anvelopelor potrivite pentru vehiculul dvs. nu este doar o chestiune de estetică sau de preț. Este o decizie care...

Exclusiv3 zile ago

MĂRUL STRICAT DIN PENTENCIARUL PLOIEȘTI – ZEUS! NEPRIHANITUL!!!

În dezvăluirile din articolul „TRIUMVIRATUL/Versiunea 2.0”  ă precizam la sfârșitul lui: „ Cu promisiunea că vom continua epopeea comisiilor de...

Exclusiv3 zile ago

Nu stăm să numărăm orele care au trecut de când ,,ministrul” Bogdan Despescu, chestor general cu 4 stele, a ,,ucis” fără să-și dea seama limba română

Nu putem, pentru că domnia sa a punctat niște lucruri ce ne-au facut să scormonim puțin achizițiile poliției, iar surprizele...

Exclusiv3 zile ago

Valer Kovacs – Polițistul avertizor, hărțuit din nou/”Se dorește aducerea mea la tăcere”

Valer Kovacs, polițist IPJ Timiș și lider de sindicat, care a vorbit public în mai multe rânduri despre problemele din...

Exclusiv3 zile ago

Un ofițer de poliție care și-a lovit soția, care a fost sub efectul a două ordine de protecție, nu mai poate fi lucrător control intern sub nicio formă

Suntem nevoiți să vă înștiințăm despre un caz, dacă nu nedeontologic, cel puțin grav, privitor la domnul comisar șef Ursache...

Exclusiv5 zile ago

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P/”CONTINUĂM PROTESTELE!”

In timp ce alții deja s-au retras și s-au resemnat, Federația Polițiștilor de Penitenciare continuă seria protestelor vizând aplicarea integrală...

Exclusiv6 zile ago

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune/„De beți ce erau s-au urinat în curtea secției”/Doi politisti de la IPJ Timis, denunt penal impotriva inspectorului sef Alin Petecel/La IPJ Prahova lucrurile sunt si mai grave

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune. Petrecere în stil mare în sediul poliției din Nehoiu titreaza Stiri pe Surse...

Exclusiv6 zile ago

„Vă mulțumim pentru lecțiile de exprimare prin viu grai, domnule secretar de stat Despescu, pardon, domnule ministru!”

Am asistat la conferința de presă prezidată de către secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, de fapt de către...

Exclusiv6 zile ago

Potrivit art.7 din legea 153 din 2017, solda de funcţie/salariul de funcţie reprezintă suma de bani la care are dreptul lunar personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare

Joi, Guvernul a aprobat o hotarare de guvern pentru creșterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată,...

Exclusiv7 zile ago

”Vă stăm la dispoziție cu întrebări la răspunsurile dumneavoastră…”/Tartorul MAI

Într-o funcție de secretar de stat e bine să nu stai mai mult de 4-5 ani, tocmai pentru că asta...

Exclusiv7 zile ago

Structurile  de criminalistică din Romania trec printr-un amplu proces de modernizare în această perioadă

Ramura bio-criminalisticii sau a geneticii judiciare, cum este ea cunoscută în limbajul de specialitate, se modernizează prin achiziția de către...

Exclusiv7 zile ago

Nu ne dam seama cum sprijina gimnastele si centrul cultural, activitatea de politie

Raspuns interesant de la CMDTA PLOIESTI! Sunt 56 medici pe functii de politist ( ofiter) si 46 asistenti pe functii...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!