Connect with us

Featured

La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa” cucereste „Republica Ploiesti”/Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mafia este o organizatie criminala secretă, fiind totodată una dintre cele mai periculoase și complexe grupări de crimă organizată din istoria recentă.

Dar, „CA LA NOI LA NIMENEA”, si nu, nu sunt versurile lui Mihai Eminescu din 12 septembrie 1878. Este purul adevar!

Organizație criminală semnifică activitățile infracționale ale unor grupuri constituite pe principii conspirative, în scopul obținerii unor importante venituri ilicite la cote deosebit de ridicate, traducem din dex, sa nu avem probleme in instanta!

Sau, sa specificam in clar – pentru toti cetatenii din Ploiesti

I. Prima la nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”

Pentru cei care nu stiu, Sanda Dragulea a fost consilier local PSD doua mandate la rand, iar anul trecut a trecut cu catel si purcel in PNL, dupa ce in prealabil primise un favor pentru fiica sa, din partea fostului primar Adrian Dobre.

Fiica Sandei Dragulea, pusa sefa de Andrei Volosevici. Care or fi criteriile?

Dupa cum vedeti in facsimil, Guzu Elena Sanda a devenit din acest an Sef Serviciu Publicate si Valorificare Patrimoniu, fapt care se pare ca a nemultumit vechii angajati care ar fi inceput sa plece. Nu mai surpinde pe nimeni ca atunci cand un primar vine in functie isi face o echipa a sa, poate parea chiar ceva normal, pana la un punct. Numai ca ideal ar fi ca sa-si ia langa el profesionisti, nu pentru sunt copiii unora care ii cer in functii doar pe prietenie, fara sa se fi remarcat personal cu ceva. Mai mult, se pare ca fiica Sandei Dragulea este pusa in functia de sefa provizoriu, pe 6 luni, prin dispozitie a primarului. Vom solicita conform Legii 544/2001 cu privire la liberul acces la informatiile publice date despre aceasta favoare facuta de Volosevici Sandei Dragulea, care ascunde e in ea ceva: un examen care sa arate masura in care Guzu Elena Sanda merita sa fie promovata. Ce studii are vom incerca sa flam si daca este necesar pentru a avea studii superioare pentru functia pe care a obtinut-o…, dezvaluiau cei de la Intrasigent.

Intransigent a depus a treia solicitare.Sanda Dragulea va fi protejata in continuare, impreuna cu fiica ei devenita sefa peste noapte in primarie?

II. A doua /”Famiglia mafiosa”

Zoia Staicu, actualul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, ia un salariu cu 25% mai mare decât încasa fostul director Raul Petrescu. În timp ce, potrivit unor surse din cadrul RASP, Zoia Staicu “face pe fata bună” și spune tuturor că a renunțat la prima de 5.000 de euro pe care o încasa Petrescu, în realitate Zoia Staicu a avut grijă ca, la final de an, să încaseze mai mulți bani decât fostul director cu tot cu primă și, în plus, fără a fi condiționată să facă niciun fel de performanță la conducerea Regiei, dezvaluiau chiar unele site-uri de „casa”.

De altfel, și anterior postului de director al RASP Ploiești, Zoia Staicu a lucrat tot “la stat”, încasând tot bani publici. În trecut a lucrat la Poliția Locală Ploiești, până în 2012, când s-a transferat la RASP pe postul de șef birou dispecerat, funcție pe care o perioadă a deținut-o în paralel cu calitatea de consilier local (2016-2020).

Consiliul de Administrație al RASP Ploiești a desemnat-o pe Zoia Staicu drept director interimar al instituției. Postul a devenit vacant după demisia lui Raul Petrescu. Zoia Staicu este bună prietenă a primarului Andrei Volosevici și face parte dintr-o familie abonată la bani publici.

Astfel, noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice  Ploiești lucrează dintotdeauna la stat, fiind în trecut angajată a Poliției Locale. În anul 2012 se transferă la RASP Ploiești pe postul de Șef Birou Dispecerat. Ajunge consilier local PNL în anul 2016, fiind bună prietenă cu edilul de atunci, Adrian Dobre. Mandatul său a fost controversat, fiind vorba despre o… ușoară incomatibilitate. Juriștii Primăriei Ploiești au decis că nu este nicio problemă, iar Zoia Staicu a rămas consilier local timp de patru ani, votând inclusiv bugetul insituției la care era angajată

Soțul – consilier personal al primarului Volosevici, titra Ziarul de investigatii

Dar să revenim la familia Staicu. Soțul proaspetei directoare este Cornel Staicu, Șef Birou Blocări Auto la SGU Ploiești. În prezent, postul lui Cornel Staicu este suspendat, deoarece acesta a devenit consilier personal al primarului Andrei Volosevici. Nu am reușit să aflăm ce atribuții are domnul Staicu pe lângă edilul Ploieștiului, dar probabil că noul job este o răsplată al faptului că acesta a fost umbra lui Volosevici în campania electorală, însoțindu-l permanent (chiar și în timpul orelor de program).

Nepoata – directoare în primărie, la Direcția Patrimoniu

Carmen Bucur

Nepoata Zoiei Staicu este directorul interimar al Direcției Patrimoniu din Primăria Ploiești. Carmen Bucur este fiica surorii directorului RASP Ploiești și conduce direcția care se ocupă cu întreg patrimoniul Ploieștiului.

Vorbim aici atât despre spații comerciale, cât și despre locuințe aflate în proprietatea primăriei.

Carmen Bucur a fost abonată la plimbările pe bani publici, făcând parte cam din toate delegațiile Primăriei Ploiești la diverse evenimente internaționale. Spre exemplu, a participat atât la semnarea înfrățirii Ploieștiului cu un oraș din Grecia, dar și la excursiile organizate în proiectul „Caută eroii la tine acasă”, proiect destinat liceenilor ploieșteni, care participau la excursii în orașe precum Alba Iulia, Iași, Chișinău, Praga sau Budapesta.

Fiica soților Staicu – subaltern verișoarei

Alexandra Staicu

Și cum ce se naște din pisică șoareci mănâncă, nu se putea ca fiica soților Staicu să lucreze în altă parte decât tot la stat.

Alexandra este subalterna verișoarei Carmen Bucur la Direcția Patrimoniu. Aceasta a fost angajată în anul 2018 pe un post de consilier în cadrul direcției, până în acel moment fiind angajata ROSAL Ploiești. ROSAL este operatorul care se ocupă cu salubritatea Ploiești, facturile pentru decontarea lucrărilor fiind verificare și vizate de către RASP Ploiești!

Este adevărat că fata mea a câștigat un concurs pentru un post la Direcția de gestiune a patrimoniului din cadrul Primăriei Ploiești. Este absolventă de ASE și are un master în combaterea infracțiunilor economice. Directorul direcției este nepoata mea

Declara în anul 2018 Zoia Staicu, pe atunci și consilier local, încercând să convingă ziariștii că nu există niciun fel de problemă în faptul că fiica sa tocmai fusese angajată în Primăria Ploiești

În plus, Zoia Staicu motiva atunci că nepoata-directoare nu a făcut parte din comisia de concurs, deci nu vorbim despre o angajare „pe pile”.

Familia Staicu și PNL-ul

Ascensiunea familiei Staicu a început în anul 2010 când, sătui să se chinuie  – fiind „maltratați” de diverși șefi – s-au apropiat de PDL-ul condus de primarul de atunci, Andrei Volosevici.

Zoia făcea parte din PNL, dar a cârmit ușor cariera politică spre pedeliștii aflați la conducerea orașului, fiind văzută în timp ce împărțea pachete cu cozonaci și vin din partea PDL pensionarilor ploieșteni.
În anul 2016 a apărut pe un loc pe lista de consilieri locali ai PNL. A prins mandatul, iar ascensiunea politică a familiei a început.

Bugetari înstăriți

Familia de bugetari Staicu deține, conform declarațiilor de avere, două terenuri agricole, unul în comuna Finta cu o suprafață de 10.500 metri pătrați (cotă parte 50%), iar celălalt în comuna Cornești cu o suprafață de 37.400 metri pătrați.

Mai au două terenuri intravilane, unul la Finta cu o suprafață de 2.000 metri pătrați (cotă parte 50%), iar celălalt la Cornești, cu o suprafață de 8.800 metri pătrați.

Mai dețin un apartament în Ploiești cu o suprafață de 80 metri pătrați (cotă parte 50%) și două case de locuit în comuna Cornești, una cu o suprafață de 30 metri pătrați și o alta cu o suprafață de 70 de metri pătrați.

III. A treia nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”/Regina Reginelor/Cireasa de pe tort

Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti.

Am asteptat sa apara macar o stire in presa locala despre noua schimbare, nimic, nada, embargo total pe presa locala.

Chiar eram hotarati si scarbiti sa nu mai pomenim despre Politia Locala Ploiesti ca ne-am saturat de 3-4 ani cate tone de articole am publicat.

Dar, niciodata sa nu zici nu…din nefericire!

a) Numirea “Cocosului” – sot al inculpatei pentru fapte de coruptie, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, s-a efectuat pe data de 14.07.2021.

“Cocosul” Albu Catalin care pana acum era cu chilotii in vine, la propiu, cand saptamanal fostul primar Adrian Dobre ii solicita demisia pentru incompetenta, a simtit din plin “vanturile” trase” de inculpata sotie si si-a “suflecat” manecile pentru a conduce Politia Locala Ploiesti, chiar daca pana acum declara prin curtea instituitiei ca aceasta functie nu ii trebuie si o va refuza.

Reamintim ca, inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie si dosarul se afla la ICCJ, amanat de peste un an de zile, asteptand probabil alt „vant” in pupe, eventual ca MJ sa nu mai fie condus de cei de la USR.

Precizam pentru echidistanta ca, in prima faza, la fond, incuplata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, a luat achitare dar a ramas cu toata averea, casa, masini sub sechestrul impus de DNA.

Probabil, in foamea de bani, inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, s-a riscat sa isi puna „Cocoselul – Sot”, Director General al Politiei Locale Ploiesti.

In prima zi, „Cocoselul” umflat in chilotii din vine a anuntat o sedinta cu toti sefii de birouri si Servicii, la orele 10.00.

La orele 09.30, „Cocoselul” fuge cu masina de serviciu din unitate, probabil la Primaria Ploiesti, tot probabil ca si-a uitat spiciul la consoarta inculpata, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti.

Secretara Vasilescu ii anunta pe sefii chemati la sedinta ca aceasta s-a amanat la orele 12.00

La orele 12.00, in ziua de gratie 14.07.2021, a avut marea sedinta operativa condusa de „Cocoselul” uns director general de inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti.

Sedinta a durat 4 minute si lumea a ramas atat iritata cat si satisfacuta.

Marele „Cocosel” , uns director general de inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, nu a gasit alte cuvinte pentru o sedinta operativa decat sa declare ca „aceasta este o sedinta de „cunoastere” si sa declare ca el este noul director general al Politiei Locale Ploiesti”, un discurs de habarnist care mai mult a iritat pe majoritatea celor prezenti.

„Cocoselul”, marjand pe o eventuala impunere fata de cei prezenti in sedinta „operativa” a solicitat ca pana azi, 15.07.2021, fiecare birou/serviciu sa intocmeasca un raport privind disfunctiile din sectorul de activitate, precum si solutiile identificate.

In aceasta zi, pana la orele mentionate, toti s-au conformat si au comentat ca oricum acest habarnist se va uita la aceste „rapoarte” ca „mata in calendar”. Impresia a fost aproape unanima! (In afara unor putine persoane care ii sunt fidele si au de obtinut avantaje/avansari).

Ce se ascunde in spatele numirii la conducerea Politiei Locale Ploiesti a  „COCOSELULUI”- inculpatei Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti?

                                                                                                                          Simplu!

Deja „trepadusii” au inceput sa faca jocuri de glezne, „trepadusii” care au antamat deja investitiile cu cantec pe care le va face, in regim de urgenta „La nuova mappa del crimine” care l-a instalat pe „cocosel”.

In acest context, Incisiv de Prahova atrage atentia tuturor consilierilor locali din cadrul Consiliului Local Ploiesti sa fie atenti la investiile „fluviu” ce vor curge cu „dedicatie” pentru Politia Locala Ploiesti.

B) Numirea “Cocosului” – sot al inculpatei pentru fapte de coruptie, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, mai are un alt obiectiv! Major! Atentie sindicatele care mai sunt reprezentative! Nu tragem clopotele de doua ori, ne facem datoria sa va avertizam, chiar daca v-am crticat! Asta inseamna impartialitate si obiectivitate, poate acum o sa realizati!

Avand un Consiliul Local care, cu siguranta, nu ii va aproba o noua organigrama, consilierii PNL demonstrand ca pot fi verticali si nu papusele unuia sau altuia, „Onor Cocosel” care nu mai are pantalonii in vine ca va fi demis si cu briza suflata de inculpata sotie in „chiloteii din vine care s-au ridicat in loc de masca”, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, incearca de urgenta sa formeze legal o Comisie de Disciplina formata din apropiati pentru a demite/ejacula din institutie pe Mirel Cazan de la O.P (persoana care tocmai a castigat reintegrare printr-o decizie definitiva), Pitariu Paula, Fanareanu, etc, cu alte cuvinte, pe toti „oamenii” lui Adrian Vaida, directorul general adjunct al Politiei Locale Ploiesti (Spunem director general adjunct pentru ca la fond a castigat procesul impotriva demiterii ilegale si cu siguranta se va intoarece pe post dupa ce va castiga apelul. Iata ca declaratiile lui Adrian Vaida date Cotidianului National par a se adeveri

https://www.national.ro/social/abuzuri-grosolane-ale-liberalilor-sefii-dati-afara-ca-sa-vina-cine-trebuie-719993.html ).

Oricum, Incisiv de Prahova declara public ca va lua apararea tuturor functionarilor publici din cadrul Politiei Locale Ploiesti care vor fi „potcoviti” de actuala conducere, prin metode neortodoxe, chiar daca pe acestia ii chema Pitariu, Fanareanu, Buligescu, etc, inclusiv prin acordarea de asistenta juridica.

Nu putem accepta atfel de metode, chiar daca despre anumite personaje am scris tone de articole. Am fost si vom fi impotriva abuzurilor, indiferent de persoanele abuzate.

In loc sa vedem explicatii despre aceste ”Famiglii mafiose” care au cucerit „Republica Ploiesti”  asistam la penibilul, penibilului. Cand credeam/speram ca mai jos de atata penibil nu se poate ajunge…

Oameni mici, foarte mici ataca si „improsca” ca taranii, cu noroi, in Presedintele Consiliului Judetean Prahova nu doar sub influenta lui „BAHUS”, ci dintr-o refulare evidenta si o impotenta crasa, vizibila din avion. GROTESC! Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

 

 

 

 

Exclusiv

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba ecologica de la Pleasa”:

Asteptam masuri similare din partea Corpului de Control al ministrului Justiției si ANP cu privire la derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti si legaturile sale periculoase cu mafia deseurilor si bomba ecologica de la Pleasa patronata de Muresan Catalin (unde erau trimisi la munca detinuti, pe baza relatiilor de “prietenie” si/sau “dependenta”).

Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a demarat un control la Pleasa dar probabil amenintarile celor care vin in control si “proptelele” lui Muresan Catalin din IPJ Prahova (nasi cu fini, un almagam CU PARANDARATURI PRIN ANGAJAREA DE SOTII DE OFITERI DIN IPJ PRAHOVA LA FIRMA MENTIONATA) sperie organele de cercetare penala. La toti, politie, Garda, etc care au venit in control, simpaticul interlop Muresan Catalin le-a facut plangere penala, doar pentru a ii  intimida si santaja.

Organele de control fiind timorate asistam cum simpaticul interlop Muresan Catalin incearca sa scape de muntii de deseuri prin aruncarea acestora pe la vecini si/sau prin ingroparea lor.

In data de 25.11.2022, a aruncat deseurile la vecini (poate este nevoie de o noua autosesizare a celor de la IPJ Prahova):

   

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.
Datele afacerii sunt explozive şi mai mulţi lideri din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova par a avea legătura cu ea.
„Mafia deseurilor” este noul fir roșu al Strategiei Naționale de Apărare a Țării si se incadreaza la atentat la siguranta nationala.
Recop Recycling SRL (CIF 31066129 J29/22/2013) Str. Fabricilor 9 Pleasa este o adevarata bomba ecologica care intr-un stat in care autoritatile functioneaza era de foarte mult timp inchisa.
Detalii necunoscute din viața miliardarului de carton Muresan Catalin: este „creierul” afacerilor cu deseuri derulate de Recop Recycling SRL, firma in care administrator si patron figureaza sotia acestuia (Catalina Muresan). Firma are ca obiect de activitate colectarea, transportul și procesarea deșeurilor periculoase.
Muresan Catalin a detinut inainte o alta societate dar a preferat sa deruleze afacerile prin firma sotiei sale deoarece este cercetat penal cu fosta firma intr-un dosar aflat inca in lucru la D.N.A.
PROTECTIA ASIGURATA DE ANGAJATI DIN IPJ PRAHOVA
Muresan Catalin este protejat de „Nasicul de la Mascati din IPJ Prahova si de doi fini ai celui din urma (un fin ofițer la BCCO Ploiești si alt fin la SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE).
In fapt, cand nu umbla sub influenta drogurilor (o sa publicam o inregistrarea audio-video cu acesta cand se droga), „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova ameninta cu retinerea oameni de afaceri concurenti cu Muresan Catalin si in afara orelor de program intervine in conflictele acestuia cu cetateni de etnie romă din alte judete.
Tot „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova sifoneaza catre clanurile din Prahova cand vor avea loc eventualele perchezitii contra unor mici favoruri.

Antecedentele firmei protejate

In data de 13.02.2022
La Recop Recycling SRL Pleasa sute de baterii au explodat după ce duba în care se aflau a luat foc.
Autoritatile au tacut „malc”.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-de-amploare-langa-ploiesti-sute-de-baterii-au-explodat.html

In data de 17 mai 2022
La Recop Recycling SRL Pleasa izbucneste un incendiu cu degajare mare de fum. Incendiul s-a manifestat la membrana de izolație a unui rezervor de 50 de tone dezafectat.
Cu toate acestea, bomba ecologica a functionat bine mersi pe mai departe. Mai mult, chiar in timpul incidentului Muresan Catalin isi permitea sa injure si sa ameninte de fata cu organele de politie. Asa este cand te simti „bazat” pe „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova si pe finii acestuia.

Azi, va prezentam cca 2 minute de inregistrare video (din cele 60 minute realizate) cu ATENTATUL LA SIGURANTA NATIONALA – BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA SAU MAI BINE ZIS CE ACOPERA TOTI CEI SUS MENTIONATI, INCLUSIV INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT.
Dupa vizionarea probelor toti cei din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova implicati in protejarea acestei bombe ecologice ar trebui sa isi prezinte demisia sau sa fie anchetati de organele de cercetare penala.

Care sunt legaturile periculoase dintre Penitenciarul Ploieşti si Muresan Catalin
Ca o paranteza esentiala. Zilele trecute s-a incercat intimidarea noastra prin interpusi. Daca nu s-a reusit intimidarea noastra s-a incercat acreditarea ideii ca favorulile date catre Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti nu sunt favoruri drept mita ci au fost favoruri ca intre prieteni.
Nu stim ce o sa mai scorneasca directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, in favoarea protejatului sau Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti cu asemenea prietenie dar NU credem ca Ministrul Justitiei ar gira ca sa puna in periocol viata detinutilor in „BOMBA ECOLOGICA” de la Pleasa, indiferent de mita si/sau prietenia dintre Valentin MATEI si Muresan Catalin.
Il asteptam pe numitul Muresan Catalin cu un DREPT LA REPLICA in care sa ne explice si cum a „obtinut” contractul cu Tymbark. Din inregistrarile audio intrate in posesia noastra REIESE IN CLAR CA acest contract a fost „obtinut” printr-un interpus, fost trezorier la un partid politic, dat afara dupa dezvaluirea noastra cand se lauda ca il va schimba pe seful Politiei Municipale Ploiesti de la acea data (o sa revenim cu publicarea inregistrarii audio si modul de facturare a „parandaratului”, pe o firma pentru servicii foto).

In mod surprinzator pentru investigatia noastra, in ecuatia „Bomba ecologica de la Pleasa”, a aparut si Grupul chinez Haier care detine o fabrica de 53 mil. euro in Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova.

Compania Haier Tech România, parte a Haier Group, prin unitatea de producţie de echipamente frigorifice din Europa isi recicleaza deseurile (spuma poliuretanica de la fabrica de frigidere) tocmai la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin.
BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA UNDE Recop Recycling SRL Pleasa INCALCA TOATE LEGISLATIILE SI LEGILE IN DOMENIU.

.

                           

Vom reveni. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Featured

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală Ploiesti/Plangerea penala impotriva martorilor mincinoși „treneaza” la parchet de prea mult timp (I)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate la Poliția Locală Ploiești si-a gasit soluția finală. Asta și pentru faptul că „uneltele” de lucru ale procurorului exclus din magistratură, Negulescu Mircea, zis Portocală, zis Zdreanță, chemați ca martori în instanță, s-au contrazis în propriile minciuni în acest dosar „fabricat” doar din „fetișurile” față de Cristinel Toader, fost director al Poliției Locale Ploiești și Cezar Stoichiciu, fost șef la Achiziții în cadrul aceleiași instituții.

Așadar, uneltele utilizate ca martori mincinoși, martori acoperiți sau înregistrările ambientale ilegale, în diverse dosare penale, pentru „fetișurile” neprocurorului Negulescu, apar și în acest caz.

Primul martor mincinos – Chifor George, șef dispecerat Politia Locala Ploiesti

Col. Vasile Marian Ercuș, pe atunci șef la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), a declarat că știa de achiziția efectuată de Poliția Locală Ploiești, dar, la solicitarea factorilor de decizie ai instituției, a implementat un alt soft, fapt contrazis de documente. Vasile declarând că a primit „ordin”, să implementeze un alt soft, în afara celui achiziționat legal de către Cezar Dan Stoichiciu, în calitate de șef Achiziții la Poliția Locală Ploiești. Fără să specifice de unde a venit „ordinul”! Totuși, Vasile a mai declarat, sub jurământ, că acest soft era pe un anumit calculator pe care l-a indicat. Așadar, NU A EXISTAT prejudiciu din partea inculpatului Cezar Dan Stoichiciu, ci acest prejudiciu a fost cauzat din partea altor factori de conducere ai Poliției Locale Ploiești.

Colonelul Vasile a mai declarat că „soft-ul era instalat pe calculatorul existent la Dispeceratul Poliției Locale”, fapt nerecunoscut în dosarul de urmărire penală, întocmit de polițista Grigore Monica, cea care, curios sau dubios, l-a urmat pe așa-zisul procuror Negulescu, când acesta a „migrat” tactic de la Parchetul Curții de Apel la DNA.

Reamintim că, în luna februarie 2011, Poliția Locală a trimis o adresă către STS, prin care a cerut sprijin și consultanță tehnică de specialitate în vederea implementării unui serviciu AVL. Reprezentanții STS s-au deplasat la sediul Poliției Locale, unde au semnat Procesul Verbal din care reiese că softul a fost implementat și personalul a fost instruit.

La vremea respectivă, conform Procesul Verbal de mai jos, directorul interimar Adrian Vaida, Chifor George, șef dispecerat și reprezentantul STS au luat la cunoștință că softul era funcțional. Cu o singură omisiune: la momentul respectiv se implentase, de fapt, un soft al STS, nu achiziționat de către Poliția Locală din motive… necunoscute, la aceea vreme, întrucât nu a existat nicio corespondență între STS și Poliția Locală, din care să reiasă că softul achiziționat de Poliția Locală nu poate fi implementat din cauza unor probleme tehnice. În afară procesului verbal, STS nu a trimis nicio adresă. Din motive greu de înțeles, Vaida și Chifor au ascuns acest aspect, în loc să ia măsurile necesare pentru remedierea situației ivite.

Din declarațiile date în instanță, în mod clar (cu martori), reiese faptul că Adrian Vaida era conștient că el este de fapt făptuitorul și a ascuns această problemă, rugându-l pe Toader Cristinel să nu îl introducă în plângerea penală, mizând atunci pe protecția fostului procuror Negulescu.

Astfel, conducerea de atunci a Poliţiei Locale, (în interimatul deținut de directorul adjunct Adrian Vaida) în loc să ia măsurile necesare pentru implementarea softului deja achitat, a instalat un sistem software pus la dispoziţie de STS, cu titlu gratuit, însă provizoriu. Pe motivul că programul achiziţionat nu era compatibil cu sistemul de transmisiuni STS. Acest fapt s-a aflat abia după doi ani, când scandalul a ajuns în presa locală, STS dând un comunicat de presă față de situația creată. În acest răstimp, doar Adrian Vaida și Chifor George cunoșteau situația reală. Ulterior, reprezentanţii STS ar fi înştiinţat conducerea Poliţiei Locale că nu mai pot lăsa la dispoziţia instituţiei softul împrumutat în mod gratuit. Deși, potrivit declarației reprezentantului firmei Barby Route, Adrian Barbu, în prezența unei delegații STS s-au făcut probe și, paradoxal, softul achiziționat de Poliția Locală se afla pe una dintre cele două partiții ale serverului Poliției Locale. (vezi Minuta întâlnirii). Comisia de recepție din Poliției Locale nu avea atribuții pentru implementarea sistemului, fapt recunoscut și de Vaida în instanță.

 

Însă, după cum se vede și în documentul atasat, Adrian Vaida avizase procesul verbal prin care se „serviciul funcționează în parametrii normali și personalul Poliției Locale (…) a fost instruit.” Însă, potrivit declarației date în instanță, nu-și reamintea acest lucru. Un Proces Verbal semnat și de colonelul Vasile Marian. Adică cel care în fața organelor de cercetare, sub presiune sau nu, declara că „în ciuda eforturilor tehnice depuse de reprezentanții STS,sistemul AVL achiziționat de Poliția Locală Ploiești nu a putut fi pus în funcțiune”, în timp ce din Minuta întâlnirii reiese contrariul.

Mai mult, col. Vasile a recunoscut în instanță că „softul era instalat pe calculatorul existent la dispeceratul Poliției Locale” și a menționat că „terminalele TETRA corespundeau specificațiilor minime impuse de STS”, în timp ce în dosarul de cercetare declarase că „Pe stația de lucru destinată acestui scop nu era intalat niciun program.”  

De aici se deduce că dosarul deschis de Negulescu, ca multe altele clasate,  nu conținea probe reale, iar așa-zisele denunțuri au fost obținute sub presiune de la martori cu identitate protejată si/sau martori mincinosi. Vom reveni cu denunțurile obținute sub presiune și alti martori mincinoși (urmeaza șefa Oficiului Juridic Mocanu Isabela Gabriela).

Sava N.

Citeste in continuare

Anchete

Sef din cadrul Politiei Locale Ploiesti, a pierdut procesul cu ANI

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Polițistul local Florea Daniel a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Inspectorii ANI au constatat că FLOREA DANIEL, polițist local – Șef Birou Evidența Persoanelor în cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești a fost declarat incompatibil. Este este acuzat că începând cu data de 02 aprilie 2019, exercită simultan cu funcția publică de conducere de șef Birou Evidența Persoanelor și calitatea de membru  al Comisiei pentru administrație publică și ordine publică din cadrul Consiliului Economic și Social (instituție publică), încălcând astfel prevederile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. a) din Legea nr.161/2013.

Astfel, in dosarul nr 3811/105/2021, Curtea de Apel Ploiesti a respins, la data de 22.11.2022, actiunea introdusa de polițistul local Florea Daniel ca neintemeiata. Solutia nu este definitiva, cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare.

 Precizam in articolele anterioare ca, polițistul local Florea Daniel, a fost identificat la actiunile politice ale Alianței Pentru Unirea Românilor AUR Prahova. (Paul D.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv8 ore ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Exclusiv3 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinChiar nu mai exista organe de cercetare penala in Prahova sa aplice legea? Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a...

Exclusiv3 zile ago

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMetoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam...

Exclusiv3 zile ago

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAm amintit în treacăt despre demisii, tocmai pentru că aveam date certe despre numeroși colegi care își înnoiesc periodic...

Exclusiv4 zile ago

O noua lovitură grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu!/Dosar celebru picat in instanta/Toti inculpatii au fost achitati cu mentiunea: Fapta NU EXISTA

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSe dărâmă în cap toata șandramaua lui Portocala si a zdreantelor care il ajutau Iata ca dezvaluirile ziarului Incisiv...

Exclusiv4 zile ago

Penitenciarul Ploiesti a simulat un atac cu drona de parca era forta combatanta de asalt…Sau, o fi avand legatura cu „Bomba ecologica de la Pleasa” unde erau trimisi detinutii?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupa dezvaluirile noastre despre derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar...

Exclusiv4 zile ago

Pentagonul a anunţat al 26-lea ajutor militar pentru Ucraina, de 400 milioane de dolari

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPachetul constă în muniţie pentru sistemele de rachete antiaeriene NASAMS, pentru HIMARS, dar şi pentru obuzierele de 155 mm....

Exclusiv5 zile ago

Cine sapa groapa altuia cade el in ea/ Cu ce se ocupa Simona Albu și primarul “Nino – Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn loc ca prioritatea celor doi sa fie depunerea proiectelor  privind atragerea de fondurilor europene, modernizarea orașul, promisiunile din...

Exclusiv5 zile ago

Infractiuni savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu B.C.R/Documente plangere penala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu...

Exclusiv6 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/ Recop Recycling SRL, Tymbark si Haier Tech din Ariceştii Rahtivani

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv6 zile ago

Andrei Volosevici supranumit si primarul “Nino-Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCea mai concisă definiție a alcoolismului îi aparține cercetătorului american E.M. Jellinek: „Orice uz de băuturi alcoolice ce poate...

Exclusiv6 zile ago

Până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn această perioadă, până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023, fapt pentru care este...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintre aberatii, minciuni si sub influenta bauturilor alcoolice, primarul Andrei Volosevici a avut un atac suburban la adresa consilierilor...

Exclusiv1 săptămână ago

Din zona Justitiei la varf vine un miros pestilential/ Dan Halchin, doctor in Informatii, si insigna cu sistemul pe “invers”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!