Connect with us

Featured

La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa” cucereste „Republica Ploiesti”/Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti

Avatar

Publicat

pe

Mafia este o organizatie criminala secretă, fiind totodată una dintre cele mai periculoase și complexe grupări de crimă organizată din istoria recentă.

Dar, „CA LA NOI LA NIMENEA”, si nu, nu sunt versurile lui Mihai Eminescu din 12 septembrie 1878. Este purul adevar!

Organizație criminală semnifică activitățile infracționale ale unor grupuri constituite pe principii conspirative, în scopul obținerii unor importante venituri ilicite la cote deosebit de ridicate, traducem din dex, sa nu avem probleme in instanta!

Sau, sa specificam in clar – pentru toti cetatenii din Ploiesti

I. Prima la nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”

Pentru cei care nu stiu, Sanda Dragulea a fost consilier local PSD doua mandate la rand, iar anul trecut a trecut cu catel si purcel in PNL, dupa ce in prealabil primise un favor pentru fiica sa, din partea fostului primar Adrian Dobre.

Fiica Sandei Dragulea, pusa sefa de Andrei Volosevici. Care or fi criteriile?

Dupa cum vedeti in facsimil, Guzu Elena Sanda a devenit din acest an Sef Serviciu Publicate si Valorificare Patrimoniu, fapt care se pare ca a nemultumit vechii angajati care ar fi inceput sa plece. Nu mai surpinde pe nimeni ca atunci cand un primar vine in functie isi face o echipa a sa, poate parea chiar ceva normal, pana la un punct. Numai ca ideal ar fi ca sa-si ia langa el profesionisti, nu pentru sunt copiii unora care ii cer in functii doar pe prietenie, fara sa se fi remarcat personal cu ceva. Mai mult, se pare ca fiica Sandei Dragulea este pusa in functia de sefa provizoriu, pe 6 luni, prin dispozitie a primarului. Vom solicita conform Legii 544/2001 cu privire la liberul acces la informatiile publice date despre aceasta favoare facuta de Volosevici Sandei Dragulea, care ascunde e in ea ceva: un examen care sa arate masura in care Guzu Elena Sanda merita sa fie promovata. Ce studii are vom incerca sa flam si daca este necesar pentru a avea studii superioare pentru functia pe care a obtinut-o…, dezvaluiau cei de la Intrasigent.

Intransigent a depus a treia solicitare.Sanda Dragulea va fi protejata in continuare, impreuna cu fiica ei devenita sefa peste noapte in primarie?

II. A doua /”Famiglia mafiosa”

Zoia Staicu, actualul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, ia un salariu cu 25% mai mare decât încasa fostul director Raul Petrescu. În timp ce, potrivit unor surse din cadrul RASP, Zoia Staicu “face pe fata bună” și spune tuturor că a renunțat la prima de 5.000 de euro pe care o încasa Petrescu, în realitate Zoia Staicu a avut grijă ca, la final de an, să încaseze mai mulți bani decât fostul director cu tot cu primă și, în plus, fără a fi condiționată să facă niciun fel de performanță la conducerea Regiei, dezvaluiau chiar unele site-uri de „casa”.

De altfel, și anterior postului de director al RASP Ploiești, Zoia Staicu a lucrat tot “la stat”, încasând tot bani publici. În trecut a lucrat la Poliția Locală Ploiești, până în 2012, când s-a transferat la RASP pe postul de șef birou dispecerat, funcție pe care o perioadă a deținut-o în paralel cu calitatea de consilier local (2016-2020).

Consiliul de Administrație al RASP Ploiești a desemnat-o pe Zoia Staicu drept director interimar al instituției. Postul a devenit vacant după demisia lui Raul Petrescu. Zoia Staicu este bună prietenă a primarului Andrei Volosevici și face parte dintr-o familie abonată la bani publici.

Astfel, noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice  Ploiești lucrează dintotdeauna la stat, fiind în trecut angajată a Poliției Locale. În anul 2012 se transferă la RASP Ploiești pe postul de Șef Birou Dispecerat. Ajunge consilier local PNL în anul 2016, fiind bună prietenă cu edilul de atunci, Adrian Dobre. Mandatul său a fost controversat, fiind vorba despre o… ușoară incomatibilitate. Juriștii Primăriei Ploiești au decis că nu este nicio problemă, iar Zoia Staicu a rămas consilier local timp de patru ani, votând inclusiv bugetul insituției la care era angajată

Soțul – consilier personal al primarului Volosevici, titra Ziarul de investigatii

Dar să revenim la familia Staicu. Soțul proaspetei directoare este Cornel Staicu, Șef Birou Blocări Auto la SGU Ploiești. În prezent, postul lui Cornel Staicu este suspendat, deoarece acesta a devenit consilier personal al primarului Andrei Volosevici. Nu am reușit să aflăm ce atribuții are domnul Staicu pe lângă edilul Ploieștiului, dar probabil că noul job este o răsplată al faptului că acesta a fost umbra lui Volosevici în campania electorală, însoțindu-l permanent (chiar și în timpul orelor de program).

Nepoata – directoare în primărie, la Direcția Patrimoniu

Carmen Bucur

Nepoata Zoiei Staicu este directorul interimar al Direcției Patrimoniu din Primăria Ploiești. Carmen Bucur este fiica surorii directorului RASP Ploiești și conduce direcția care se ocupă cu întreg patrimoniul Ploieștiului.

Vorbim aici atât despre spații comerciale, cât și despre locuințe aflate în proprietatea primăriei.

Carmen Bucur a fost abonată la plimbările pe bani publici, făcând parte cam din toate delegațiile Primăriei Ploiești la diverse evenimente internaționale. Spre exemplu, a participat atât la semnarea înfrățirii Ploieștiului cu un oraș din Grecia, dar și la excursiile organizate în proiectul „Caută eroii la tine acasă”, proiect destinat liceenilor ploieșteni, care participau la excursii în orașe precum Alba Iulia, Iași, Chișinău, Praga sau Budapesta.

Fiica soților Staicu – subaltern verișoarei

Alexandra Staicu

Și cum ce se naște din pisică șoareci mănâncă, nu se putea ca fiica soților Staicu să lucreze în altă parte decât tot la stat.

Alexandra este subalterna verișoarei Carmen Bucur la Direcția Patrimoniu. Aceasta a fost angajată în anul 2018 pe un post de consilier în cadrul direcției, până în acel moment fiind angajata ROSAL Ploiești. ROSAL este operatorul care se ocupă cu salubritatea Ploiești, facturile pentru decontarea lucrărilor fiind verificare și vizate de către RASP Ploiești!

Este adevărat că fata mea a câștigat un concurs pentru un post la Direcția de gestiune a patrimoniului din cadrul Primăriei Ploiești. Este absolventă de ASE și are un master în combaterea infracțiunilor economice. Directorul direcției este nepoata mea

Declara în anul 2018 Zoia Staicu, pe atunci și consilier local, încercând să convingă ziariștii că nu există niciun fel de problemă în faptul că fiica sa tocmai fusese angajată în Primăria Ploiești

În plus, Zoia Staicu motiva atunci că nepoata-directoare nu a făcut parte din comisia de concurs, deci nu vorbim despre o angajare „pe pile”.

Familia Staicu și PNL-ul

Ascensiunea familiei Staicu a început în anul 2010 când, sătui să se chinuie  – fiind „maltratați” de diverși șefi – s-au apropiat de PDL-ul condus de primarul de atunci, Andrei Volosevici.

Zoia făcea parte din PNL, dar a cârmit ușor cariera politică spre pedeliștii aflați la conducerea orașului, fiind văzută în timp ce împărțea pachete cu cozonaci și vin din partea PDL pensionarilor ploieșteni.
În anul 2016 a apărut pe un loc pe lista de consilieri locali ai PNL. A prins mandatul, iar ascensiunea politică a familiei a început.

Bugetari înstăriți

Familia de bugetari Staicu deține, conform declarațiilor de avere, două terenuri agricole, unul în comuna Finta cu o suprafață de 10.500 metri pătrați (cotă parte 50%), iar celălalt în comuna Cornești cu o suprafață de 37.400 metri pătrați.

Mai au două terenuri intravilane, unul la Finta cu o suprafață de 2.000 metri pătrați (cotă parte 50%), iar celălalt la Cornești, cu o suprafață de 8.800 metri pătrați.

Mai dețin un apartament în Ploiești cu o suprafață de 80 metri pătrați (cotă parte 50%) și două case de locuit în comuna Cornești, una cu o suprafață de 30 metri pătrați și o alta cu o suprafață de 70 de metri pătrați.

III. A treia nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”/Regina Reginelor/Cireasa de pe tort

Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti.

Am asteptat sa apara macar o stire in presa locala despre noua schimbare, nimic, nada, embargo total pe presa locala.

Chiar eram hotarati si scarbiti sa nu mai pomenim despre Politia Locala Ploiesti ca ne-am saturat de 3-4 ani cate tone de articole am publicat.

Dar, niciodata sa nu zici nu…din nefericire!

a) Numirea “Cocosului” – sot al inculpatei pentru fapte de coruptie, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, s-a efectuat pe data de 14.07.2021.

“Cocosul” Albu Catalin care pana acum era cu chilotii in vine, la propiu, cand saptamanal fostul primar Adrian Dobre ii solicita demisia pentru incompetenta, a simtit din plin “vanturile” trase” de inculpata sotie si si-a “suflecat” manecile pentru a conduce Politia Locala Ploiesti, chiar daca pana acum declara prin curtea instituitiei ca aceasta functie nu ii trebuie si o va refuza.

Reamintim ca, inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie si dosarul se afla la ICCJ, amanat de peste un an de zile, asteptand probabil alt „vant” in pupe, eventual ca MJ sa nu mai fie condus de cei de la USR.

Precizam pentru echidistanta ca, in prima faza, la fond, incuplata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, a luat achitare dar a ramas cu toata averea, casa, masini sub sechestrul impus de DNA.

Probabil, in foamea de bani, inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, s-a riscat sa isi puna „Cocoselul – Sot”, Director General al Politiei Locale Ploiesti.

In prima zi, „Cocoselul” umflat in chilotii din vine a anuntat o sedinta cu toti sefii de birouri si Servicii, la orele 10.00.

La orele 09.30, „Cocoselul” fuge cu masina de serviciu din unitate, probabil la Primaria Ploiesti, tot probabil ca si-a uitat spiciul la consoarta inculpata, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti.

Secretara Vasilescu ii anunta pe sefii chemati la sedinta ca aceasta s-a amanat la orele 12.00

La orele 12.00, in ziua de gratie 14.07.2021, a avut marea sedinta operativa condusa de „Cocoselul” uns director general de inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti.

Sedinta a durat 4 minute si lumea a ramas atat iritata cat si satisfacuta.

Marele „Cocosel” , uns director general de inculpata Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, nu a gasit alte cuvinte pentru o sedinta operativa decat sa declare ca „aceasta este o sedinta de „cunoastere” si sa declare ca el este noul director general al Politiei Locale Ploiesti”, un discurs de habarnist care mai mult a iritat pe majoritatea celor prezenti.

„Cocoselul”, marjand pe o eventuala impunere fata de cei prezenti in sedinta „operativa” a solicitat ca pana azi, 15.07.2021, fiecare birou/serviciu sa intocmeasca un raport privind disfunctiile din sectorul de activitate, precum si solutiile identificate.

In aceasta zi, pana la orele mentionate, toti s-au conformat si au comentat ca oricum acest habarnist se va uita la aceste „rapoarte” ca „mata in calendar”. Impresia a fost aproape unanima! (In afara unor putine persoane care ii sunt fidele si au de obtinut avantaje/avansari).

Ce se ascunde in spatele numirii la conducerea Politiei Locale Ploiesti a  „COCOSELULUI”- inculpatei Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti?

                                                                                                                          Simplu!

Deja „trepadusii” au inceput sa faca jocuri de glezne, „trepadusii” care au antamat deja investitiile cu cantec pe care le va face, in regim de urgenta „La nuova mappa del crimine” care l-a instalat pe „cocosel”.

In acest context, Incisiv de Prahova atrage atentia tuturor consilierilor locali din cadrul Consiliului Local Ploiesti sa fie atenti la investiile „fluviu” ce vor curge cu „dedicatie” pentru Politia Locala Ploiesti.

B) Numirea “Cocosului” – sot al inculpatei pentru fapte de coruptie, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, mai are un alt obiectiv! Major! Atentie sindicatele care mai sunt reprezentative! Nu tragem clopotele de doua ori, ne facem datoria sa va avertizam, chiar daca v-am crticat! Asta inseamna impartialitate si obiectivitate, poate acum o sa realizati!

Avand un Consiliul Local care, cu siguranta, nu ii va aproba o noua organigrama, consilierii PNL demonstrand ca pot fi verticali si nu papusele unuia sau altuia, „Onor Cocosel” care nu mai are pantalonii in vine ca va fi demis si cu briza suflata de inculpata sotie in „chiloteii din vine care s-au ridicat in loc de masca”, Albu Simona, City managerul municipiului Ploiesti, incearca de urgenta sa formeze legal o Comisie de Disciplina formata din apropiati pentru a demite/ejacula din institutie pe Mirel Cazan de la O.P (persoana care tocmai a castigat reintegrare printr-o decizie definitiva), Pitariu Paula, Fanareanu, etc, cu alte cuvinte, pe toti „oamenii” lui Adrian Vaida, directorul general adjunct al Politiei Locale Ploiesti (Spunem director general adjunct pentru ca la fond a castigat procesul impotriva demiterii ilegale si cu siguranta se va intoarece pe post dupa ce va castiga apelul. Iata ca declaratiile lui Adrian Vaida date Cotidianului National par a se adeveri

https://www.national.ro/social/abuzuri-grosolane-ale-liberalilor-sefii-dati-afara-ca-sa-vina-cine-trebuie-719993.html ).

Oricum, Incisiv de Prahova declara public ca va lua apararea tuturor functionarilor publici din cadrul Politiei Locale Ploiesti care vor fi „potcoviti” de actuala conducere, prin metode neortodoxe, chiar daca pe acestia ii chema Pitariu, Fanareanu, Buligescu, etc, inclusiv prin acordarea de asistenta juridica.

Nu putem accepta atfel de metode, chiar daca despre anumite personaje am scris tone de articole. Am fost si vom fi impotriva abuzurilor, indiferent de persoanele abuzate.

In loc sa vedem explicatii despre aceste ”Famiglii mafiose” care au cucerit „Republica Ploiesti”  asistam la penibilul, penibilului. Cand credeam/speram ca mai jos de atata penibil nu se poate ajunge…

Oameni mici, foarte mici ataca si „improsca” ca taranii, cu noroi, in Presedintele Consiliului Judetean Prahova nu doar sub influenta lui „BAHUS”, ci dintr-o refulare evidenta si o impotenta crasa, vizibila din avion. GROTESC! Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

 

 

 

 

Citeste in continuare
1 Comentariu

1 Comment

  1. Pingback: ”Famiglia mafiosa”, parfumurile scumpe si un sejur in Turcia | Criteriul National

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance?

Avatar

Publicat

pe

De

Procurorii români care au dormit tot anul 2021 (și în trecut) au ajuns la City Insurance abia ieri, 23 septembrie!

 Au ,,descins” ei ca să ridice documente sau ca să ascundă documente apte să fie folosite pentru a devoala natura ilicită a unor fonduri din alte jurisdicții (ca la Rompetrol?) Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia ieri, 23 sepetmbrie 2021, abia acum fac percheziții la City Insurance? De ce nu încep cu perchezițiile la ASF, care i-a lăsat din februarie 2021 până în prezent să mărească gaura cu 1,2 miliarde de lei? În total, chiar Nicu Marcu și ASF au închis ochii la majorarea găurii de la City Insurance cu 1,2 miliarde de lei (din februarie 2021 până în prezent), neridicând de îndată ce au pretins că au aflat de extrasul de cont falsificat de la City Insurance, dreptul City de a emite polițe RCA (și de garanții, care se adaugă), precizeaza analistul economic Radu Teodor Soviani. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Featured

În orașul Strehaia puteam avea un al doilea caz „Caracal” oricând în ultimele 14 luni

Avatar

Publicat

pe

De

Și asta pentru că singurul candidat la postul de șef al Poliției Orașului Strehaia, cms. MARGHITOIU CRISTIAN, care a fost împuternicit/desemnat pe acest post încă din iulie 2020, nu a știut nici măcar “Componența punctului de comanda constituit la locul producerii unui caz de dispariție”. Ce să mai avem pretenții în privința activităților ce sr trebuie întreprinse pentru a găsi persoana dispărută.
Acest ofițer a luat nota 5.79 la un concurs unde a primit subiecte de nivelul unui agent de poliție, precum cazurile care înlătură răspundere penală, ce se înțelege prin „membru de familie” sau modul de gestionare a unei petiții.
Având în vedere că astăzi ne-a demonstrat cât de valabilă este expresia „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul”, sperăm ca desemnarea ilegală pe funcția de Șef Poliție Oraș Strehaia să înceteze în cel mai scurt timp, înainte să ne confruntăm cu situații de genul „Caracal” sau „Onești”, când șefii nu au știut cum să acționeze sau căutau procedurile pe intrapol, iar polițiștii din stradă au fost cei care au avut de suferit din cauza incompetenților împuterniciți/desemnați politic, precizeaza cei de la sindicatul Europol. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Featured

Judecătoarea timişoreană, Adriana Stoicescu: „Cum am permis noi, judecatorii, acest cataclism rusinos, acest derapaj total al puterii care distruge si corupe umanitatea, normalitatea si cele mai elementare drepturi?”

Avatar

Publicat

pe

De

Judecătoarea timişoreană, Adriana Stoicescu:
„Imi reprim cu greu cuvintele de ocara, stiind ca ma expun, din nou, “sansei” de a fi declarata dusman al independentei diversilor eroi.
Dar, citind cartea doamnei avocat Rodica Constantinovici, fost JUDECATOR, nu ma pot opri sa nu urlu:
Cum a fost posibil asa ceva?
Cum am permis noi, judecatorii, acest cataclism rusinos, acest derapaj total al puterii care distruge si corupe umanitatea, normalitatea si cele mai elementare drepturi?
Cum a fost posibil ca intr-o tara europeana, aparent democrata, sa asistam nepasatori la un fenomen Pitesti, de rit nou, in care, in numele unei minciuni, au fost sacrificati, cu senintate si placere perversa, oameni absolut NEVINOVATI?
Cum am putut sa tacem? Sa intoarcem capul? Sa preluam pur si simplu, minciunile, doar pentru a fi noi insine la adapost?
Pentru a fi pe placul multimii in delir, care striga “la puscarie”, fara sa intereseze pe cineva, pe oricine, daca oamenii aceia erau vinovati?
Am fost amenintata, somata, sfatuita sa tac.
M-am gandit de nenumarate ori sa plec, pentru ca pot, linistita, sa pun roba in cui.
Am trecut pe langa iad si am fost salvata de un infractor, da, recunosc, ce nu a vrut sa minta pentru a-si salva pielea. Altfel, acum asteptam, probabil inutil, liberarea conditionata.
Dar, pentru numele Lui Dumnezeu, cum va puteti privi in oglinda, autori si complici, artizani ai acestor minciuni care au omorat oameni?
Cum puteti dormi? Cum puteti manca? Va duceti linistiti copiii la scoala, stiind ca oameni nevinovati au murit din cauza insailarilor voastre?
Din cauza dorintei de a va vedea numele pe prima pagina a ziarelor? De a fi laudati? De a vedea oamenii cum tremura in fata voastra, cersind mila, stiind ca aveti drept absolut de viata si de moarte asupra lor?
Au fost condamnati oameni in numele unei iluzii bine ticluite, transformata in arma politica.
Au puterzit la propriu in celule mizere, pline de gandaci, in mijlocul carora trona cate un WC turcesc, in tip ce asteptau, inutil, dreptatea.
Dreptatea noastra era stramba, pentru ea contau doar urletele televiziunilor, satisfactia unor personaje care nu aveau ce cauta in magistratura, dornice de preamarire si manate de satisfactia meschina a omului mic care doboara un om, poate, mult mai mare. Doar pentru ca poate.
Am asistat neputinciosi la pervertirea ideii de justitie penala, devenita slogan de campanie, in timp ce marii si adevaratii hoti erau bine mersi la adapost de bratul lung al legii, furand linistiti in continuare.
Da, stiu, cu o floare nu se face primavara.
Da, stiu, vocea mea nu conteaza.
Nu am in spate pe nimeni si nici nu “am spate”.
Da, stiu, nu voi putea schimba nimic, iar absenta mea nu va conta.
Dar, nu am dreptul sa tac, pentru ca am fost la un milimetru de dezastrul care a ucis oameni si a aruncat dreptatea la gunoi.
Mi-e rusine ca nu am vazut totul, ca nu am urlat mai devreme si ca nu pot sa indrept nimic.
Dar pot inca sa vorbesc.
Si sa spun:
Iertati-ne… daca puteti….”. (Paul D.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv9 ore ago

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance?

Procurorii români care au dormit tot anul 2021 (și în trecut) au ajuns la City Insurance abia ieri, 23 septembrie!...

D.N.A.2 zile ago

GRAV/Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova/Inregistrari audio si DOCUMENTE/ Asteptam reactiile oficiale ale organelor de cercetare penala (I)

Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost acuzați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție că ar fi constituit un...

Exclusiv2 zile ago

Ministerul Muncii a confirmat/Vaccinarea nu poate fi obligatorie/Impunerea vaccinării împotriva COVID-19 de către angajator nu este într un cadru legal

Niciun angajat nu poate fi obligat de către angajator sa se vaccineze împotriva COVID-19, vaccinarea este un act medical preventiv,...

Exclusiv3 zile ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații (II)

Revenim la reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv3 zile ago

Din prima zi în care Nicu Marcu a fost numit Preşedinte ASF (28 iunie 2020), el a acţionat în scopul acoperirii fraudei de la City Insurance prin mângâierea pe creştet a City Insurance şi neobligarea în mod real de a aduce capital

Nicu Marcu a oferit mai mult de un an societăţii City Insurance, timp în care societatea, cu o cotă de...

Exclusiv4 zile ago

„V-am spus vreodata ca Misu Negritoiu, un alt lucrator in comertul exterior la Securitatii ne-exclusiviste, se ducea la sportul ne-exclusivist Golf, cu elicopterul?”

,,Incurajez pe cat mai multi sa descopere jocul de Golf. Acest frumos sport deloc exclusivist. Se poate practica la orce...

Exclusiv1 săptămână ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Vorbim despre reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv1 săptămână ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv1 săptămână ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv1 săptămână ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv2 săptămâni ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins...

Exclusiv2 săptămâni ago

Vântul schimbării bate în Politia Locala Ploiesti

Zvonurile conform carora „Calaretului pe calb alb” i s-ar pregati “debarcarea”de la sefia Politiei Locale Ploiesti par sa se adevereasca,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost eliberată din funcție ieri seară

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!