Connect with us

Administratie

Cele 3 kg de „faina” au fost suficiente pentru angajarea ca si consilier personal in aparatul domnului primar Andrei Volosevici si tot cele 3 kg de „faina” au fost de ajuns pentru numirea lui de catre Consiliul de Administrație al SGU Ploiești director adjunct al companiei consiliului local? Cam scumpa „faina” asta!

Avatar

Publicat

pe

Consilierul USR Mihai Neagu ceruse demisia directorului SC Hidro Prahova SA, Adrian Semcu, pe care îl acuzase de management defectuos, solicitare efectuata in în ședința CJ Prahova din data de 26.02.2021.

La data de 03 iunie 2021, Adrian Semcu a fost înlocuit de la conducerea societății Hidro Prahova S.A., cu Liviu Ilași, societate subordonată Consiliului Județean Prahova.

Pe principiul nimic nu se pierde, totul se recupereaza, Adrian Semcu a fost recuperat de primarul Andrei Volosevici si a fost numit consilier in aparatul primarului iar, fosta subalterna a sa, Nicoleta-Cătălina BOZIANU a fost recuperata la Conpet SA Ploiesti, locul unde isi gaseste „culcus” cald mai toata „lumea buna” cu negocierea in „sange” SI CARE AU CE NEGOCIA. O adevarata „Trambulina” si pentru cei care conduc destinele urbei noastre, azi.

https://cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/223689062_192717049539067_6418984182898426747_n.gif?_nc_cat=110&fallback=1&ccb=1-3&_nc_sid=041f46&_nc_eui2=AeFO4Op1XMK3lxW5RJOuAXvwAaOFlT7LnmYBo4WVPsueZuQDTqScpVsueFgI_-qIabzQrf8u0GM0hweSZtL3qM5Y&_nc_ohc=omkVap2_0CcAX9YrYJ_&_nc_ht=cdn.fbsbx.com&oh=a0225d6f4f99dee1500bb14cb37b8b71&oe=60FC9AF7

Putini isi mai aduc aminte ca, directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost reţinut ÎN DOSARUL CUMNATULUI LUI PONTA.

Fostul senatorul Daniel Savu explica/declara la data de 10 iunie 2015, la vremea respectiva, într-o declaraţie, că stenogramele de pe piaţă nu au legătură cu premierul Ponta, ele fiind discuţii între Semcu şi Crin, „probabil, dar sunt despre pregătirea şi desemnarea candidaţilor USL pentru alegerile locale din 2012”.

„Am vazut stenogramele de pe piaţă şi, dacă ele sunt reale, nu par să conţină nimic în neregulă. Speculaţiile sunt nefondate – acolo, din ce îmi dau seama, Semcu şi Antonescu vorbesc despre candidaţii pentru alegerile locale. Nu e nimic altceva. Acele discuţii, dacă vă aduceţi aminte, au fost multe şi intense. Liberalii voiau să aibă sşi ei cel puţin un candidat – PNL îl voia la judeţ pe Semcu în locul lui Cozma. Şi la municipiu o voiau pe Cătălina. Asta e tot. De aici până la alte speculaţii e drum lung. Colegii liberali, dacă sunt de bună credinţă, pot confirma acest lucru. S-a şi măsurat, în sondajele de opinie, care dintre variante erau mai bune la vremea respectiv”, a spus Daniel Savu.

Semcu a fost reţinut la finalul a peste şapte ore de audieri care au avut loc la DNA Ploieşti, notează Mediafax.

În acelaşi dosar, procurorii au emis ordonanţă de reţinere pe numele omului de afaceri Gheorghe Boeru, reprezentant al SC Romair Consulting SRL, firmă care a derulat afaceri cu Hidro Prahova, Boeru fiind acuzat de dare de mită, cumpărare de influenţă şi evaziune fiscală.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au pus în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, pe directorul general al Hidro Prahova, Adrian Semcu, în dosarul în care este inculpat Iulian Herţanu, fiind acuzat de trafic de influenţă, faptă care ar fi fost comisă în perioada în care deţinea funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Toate bune si frumoase, dar…opinia publica nu stie ca sunt stenograme din inregistrarile DNA de la vremea respectiva intre Andrei Volosevici si Adrian Semcu, prin care cel din urma ii transmitea pe telefon actualului primar sa vina sa isi ia cele 3 kg de „faina”.

Intrebam pentru un prieten, cele 3 kg de „faina” au fost suficiente pentru angajarea ca si consilier personal in aparatul domnului primar Andrei Volosevici (spreram sa nu se incurce tot in primarul Andrei Volosevici si/sau in omul politic Andrei Volosevici) si tot cele 3 kg de „faina” au fost suficiente pentru numirea lui de catre Consiliul de Administrație al SGU Ploiești – director adjunct al companiei consiliului local?

De la Prefect la cimitire … e ceva ! Mai jos de atat se poate pentru cei doi?

Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Pana atunci, nu putem sa zicem decat ca sunt cam scumpe cele 3 kg de „faina”. (Cristina T.).

N.R – 1

Daca tot e gaura neagra, de ce sa nu mearga cele 3 kg de „faina”, ca doar capusarea este sanatoasa.

„SGU, gaura neagră din bugetul Ploieștiului. Are datorii de 15 milioane lei la ANAF, dar are 31 de șefi și plătește conducerea regește” titrau cei de la Observatorul Prahovean.

Societatea Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, va scăpa greu de problemele acumulate în anii trecuți, cele mai mari restanțe fiind înregistrate la ANAF. Valoarea datoriilor la 31 decembrie 2020 era de peste 15,9 milioane de lei. Iar pentru o imagine de ansamblu, tot anul trecut, salariile directorilor și indemnizația membrilor CA s-a cifrat la 584.299 lei brut. Societatea are în organigramă nu mai puțin de 31 de posturi de conducere!

UPDATE Reacția conducerii SGU Ploiești:

Având în vedere că datele prezentate de dvs. sunt incomplete, vă aducem la cunoștință că în momentul de față, prin respectarea cu strictețe a angajamentelor asumate, am reușit să eliminăm o mare parte a datoriilor acumulate de societate în perioada 2012-2017, în prezent au rămas de achitat numai 4.195.226 lei, respectiv 15 rate lunare de eșalonare. De asemenea, vă aducem la cunoștință că la încheierea anilor fiscali 2019 și 2020 societatea noastră a raportat profit.

Planul de eșalonare a datoriilor a fost stabilit, atât pentru a asigura derularea activității societății, astfel încât aceasta să nu genereze probleme la nivel administrativ, cât și pentru a redresa societatea, în scopul păstrării locurilor de muncă ale salariaților.

Tototată, cheltuielile cu salariile angajaților nu au suferit modificări în ultima perioadă, în afară de cele stabilite de legislația în vigoare, majorarea salariului minim pe economie și a componentei corespunzătoare vechimii în muncă, respectiv și a fluctuației personalului direct productiv.

Director General,Alin Dănilă

Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate comercială aflată în subordinea Consiliului Local, nu este nici pe departe într-o situație fericită.

Datorii uriașe la ANAF

De-a lungul timpului, SGU Ploiești a fost la un pas de închidere de mai multe ori, cea mai gravă situație fiind înregistrată la începutul mandatului trecut când societatea s-a trezit în situația de a acumula o datorie enormă la ANAF. Situația s-a deblocat în 2017, prin reeșalonarea datoriilor.

La 31 decembrie 2020, datoriile SGU Ploiești se cifrau la peste 15,9 milioane de lei, cea mai mare parte a datoriilor fiind către ANAF (15.506.746 lei).

Pentru o imagine de ansamblu, trebuie precizat că anul trecut valoarea salariilor directorilor și membrilor CA a fost de 584.299 lei brut.

31 de posturi de conducere

Organigrama societății prevede 679 de posturi, din care 31 de conducere. Numărul mediu de salariați în 2021 este de 570, cheltuielile cu personalul înregistrând în 2020 o creștere de 10,33%, respectiv de la peste 19,9 milioane de lei la peste 22 de milioane de lei.

N.R  2. – Pentru cei (ne)avizati facem precizarea ca din dosarul asta cu Hidro exista o disjungere la care se lucreaza, la greu, in DNA Central.

N.R 3 – Ne bucura faptul ca primarul urbei noastre vrea sa iasa din Cartea Recordurilor privind numarul de consilieri, prin numirea acestora in functii cheie. Spor la capusarea bugetului…

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administratie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în interiorul unui autoturism, condus de un cetățean român, peste 1500 grame de bijuterii din aur, fără documente legale

Avatar

Publicat

pe

De

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, fiind in exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic în municipiul Constanţa, un autoturism marca BMW, despre care existau indicii că ar transporta bunuri provenite din contrabandă.

Cu ocazia efectuării controlului asupra autoturismului, s-a stabilit că maşina era condusă de o femeie, în vârstă de 34 de ani, cetăţean român, iar în interiorul vehiculului a fost descoperită o pungă în care se aflau mai multe cutii de carton, ce conţineau bijuterii confecţionate dintr-un metal de culoare galbenă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente justificative.

Bunurile sus-menționate, în cantitate totală de 1523,58 grame şi estimate la o valoare de 365.000 lei dacă în urma expertizei se stabileşte că sunt din aur, au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

Totodată, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, se arata in comunicatul Politiei de Frontiera Romana. (Sava N.).

Citeste in continuare

Administratie

𝑨𝒖 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒂𝒇𝒊𝒔𝒂𝒕𝒆 𝒓𝒆𝒛𝒖𝒍𝒕𝒂𝒕𝒆𝒍𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒄𝒖𝒓𝒔𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒏𝒆𝒓𝒂𝒎𝒃𝒖𝒓𝒔𝒂𝒃𝒊𝒍𝒂 𝒅𝒊𝒏 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒃𝒖𝒈𝒆𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕𝒆𝒂𝒏 𝑷𝒓𝒂𝒉𝒐𝒗𝒂

Avatar

Publicat

pe

De

15 organizaţii cu activităţi non-profit s-au înscris în acest an în cursa pentru obţinerea unor sume nerambursabile care să le sprijine activităţile
Pe site-ul CJ Prahova, puteţi consulta lista celor care au întrunit criteriile de selecţie:
https://www.cjph.ro/anunturi/1169-rezultatele-concursului-de-proiecte-pentru-finantare-nerambursabila-din-fondurile-bugetului-consiliului-judetean-prahova

Citeste in continuare

Administratie

Un sofer român si un cetatean afgan arestati preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți

Avatar

Publicat

pe

De

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – județul Timiș au depistat în cadrul unei acţiuni pe linia migraţiei ilegale, într-un autovehicul condus de către un cetăţean român, șase cetăţeni afro-asiatici. 

Şoferul român este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, deoarece a preluat migranţii din apropierea graniţei cu Serbia cu intenţiona de a-i transporta la Timişoara.

În data de 24.09.2021, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Jimbolia I.T.P.F. – Timişoara au observat un mijloc de transport care se deplasa cu o viteză foarte mare între localitățile Jimbolia şi Cărpiniș, şi care nu a oprit la semnalele luminoase și acustice efectuate de lucrătorii noştri.

Pe cale de consecință, echipajul format din polițiști de frontieră a pornit în urmărirea autoturismului Dacia Logan MCV, înmatriculat în județul Bihor. Autoturismul în cauză, condus de un cetățean român, cu domiciliul în județul Bihor, a fost oprit cu ajutorul unui echipaj din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al ITPF Timișoara.

Polițiștii de frontieră au constatat că în interiorul mijlocului de transport se mai aflau șase pasageri, toţi bărbaţi, cetăţeni străini. Având suspiciuni cu privire la scopul prezenţei în zonă, toţi ocupanţii din microbuz au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări.

Cu ocazia verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că pasagerii sunt cetățeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 ani.

Bărbaţii au declarat că au fost preluaţi din aproprierea frontierei cu Serbia de către şoferul mijlocului de transport şi că urmau a fi transportați la Timișoara.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranți pentru cetățeanul român, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru şoferul autoturismului.

Polițiștii de frontieră au extins cercetările în cazul înregistrat în data de 23.09.2021, în zona de competență a SPF Jimbolia, şi au depistat, pe raza localităţii Timişoara, un cetățean afgan, în vârstă de 28 de ani, despre care se deţineau informaţii că ar coordona rețeaua de trafic de migranți.

Astfel, cetăţeanul afgan, aflat deja pe teritoriul ţării noastre, racola transportatori români pentru a prelua grupuri de migranți din apropierea frontierei şi a-i transporta în Timișoara, de unde îi prelua el. 

În cauză, polițiștii de frontieră continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de migranți.

 Astfel, față de şoferul autoturismului depistat în prima faza a cercetărilor a fost instituită măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar pentru cetățeanul afgan, coordonatorul acțiunii, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, se precizeaza in comunicatul Politiei de Frontiera Romana. (Paul D.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv2 ore ago

Doi Preşedinţi ASF, unul de la unitatea ,,cu caimac” şi celalălalt de la unitatea ,,ocol silvic”, au fost complici în amplificarea fraudelor de la City Insurance

Nu vreau să încep cu ,,v-am spus eu”, dar falsul extras de cont depus de City Insurance ca să acopere...

Exclusiv1 zi ago

I.P.J Prahova regizeaza si lanseaza filmul de actiune, de lung metraj: „Mascatul, filajul, amenintari, jandarmi, infidelități, amantlâcuri și tristeți” cu rolul principal jucat de un fost sef al IPJ Prahova

Acum ceva vreme, IPJ Dambovita – lansa un film, de scurt metraj, in care, cms sef Sorin Sandu, seful Politiei...

Exclusiv2 zile ago

Despre falimentul City Insurance si despre complicitatea ASF

Multumesc lui Ionut Cristache si TVR1 pentru invitatia de a participa miercuri, 22 septembrie 2021, la emisiunea Romania9, pentru a...

Exclusiv4 zile ago

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance?

Procurorii români care au dormit tot anul 2021 (și în trecut) au ajuns la City Insurance abia ieri, 23 septembrie!...

D.N.A.6 zile ago

GRAV/Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova/Inregistrari audio si DOCUMENTE/ Asteptam reactiile oficiale ale organelor de cercetare penala (I)

Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost acuzați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție că ar fi constituit un...

Exclusiv6 zile ago

Ministerul Muncii a confirmat/Vaccinarea nu poate fi obligatorie/Impunerea vaccinării împotriva COVID-19 de către angajator nu este într un cadru legal

Niciun angajat nu poate fi obligat de către angajator sa se vaccineze împotriva COVID-19, vaccinarea este un act medical preventiv,...

Exclusiv1 săptămână ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații (II)

Revenim la reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv1 săptămână ago

Din prima zi în care Nicu Marcu a fost numit Preşedinte ASF (28 iunie 2020), el a acţionat în scopul acoperirii fraudei de la City Insurance prin mângâierea pe creştet a City Insurance şi neobligarea în mod real de a aduce capital

Nicu Marcu a oferit mai mult de un an societăţii City Insurance, timp în care societatea, cu o cotă de...

Exclusiv1 săptămână ago

„V-am spus vreodata ca Misu Negritoiu, un alt lucrator in comertul exterior la Securitatii ne-exclusiviste, se ducea la sportul ne-exclusivist Golf, cu elicopterul?”

,,Incurajez pe cat mai multi sa descopere jocul de Golf. Acest frumos sport deloc exclusivist. Se poate practica la orce...

Exclusiv2 săptămâni ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Vorbim despre reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv2 săptămâni ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv2 săptămâni ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv2 săptămâni ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!