Connect with us

Anchete

Incisiv de Prahova solicita public demisia/demiterea directorului general al Politiei Locale Ploiesti, Albu Catalin/Nu mai confundati urbea noastra cu Sicilia ca nu avem nevoie de „La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”!

Avatar

Publicat

pe

  1. Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, la data de 30 octombrie 2020, cand Simona Albu (43 de ani) a fost numită in functia city manager al municipiului Ploiesti, chiar daca si aceasta numire a fost una cel putin imorala.

„Orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăției sale printr-o hotărâre penală definitivă”!

Le place sau nu – unora, la data prezentei, Simona Albu are calitatea de intimat/inculpat in dosarul de coruptie nr. 122/42/2017 aflat pe rolul I.C.C.J., un dosar penal care se tot amana, in mod suspect, de peste un an de zile.

Le place sau nu – unora, la data prezentei, Simona Albu a fost achitata de Curtea de Apel Ploiești, rămânând nerezolvată însă problema prejudiciului, pentru recuperarea căruia Primăria Ploiești s-a constituit parte civilă. Motivarea sentinței date de instanța de fond arată și cum s-a ajuns la această decizie: “Referitor la soluționarea laturii civile a cauzei, Curtea va constata că prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr. 152/10.05.2016, transmisă Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești, cu adresa nr. 9254/10.05.2016 a Primăriei Municipiului Ploiești, unitatea administrativ teritorială s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 32.577.437,07 lei. Având în vedere temeiul achitării inculpatei (…), se va lăsa nesoluționată acțiunea civilă formulată de către partea civilă împotriva inculpaților, urmând ca (sic!) concluziile raportului de expertiză contabilă efectuat în prezenta cauză cu privire la prejudiciu adus părții civile să poată fi, eventual, valorificat într-un viitor cadru procesual civil”.
Cu toate acestea, la finalul anului 2019, Primăria Ploiești a înaintat apel la decizia luată de judecătorii Curții de Apel Ploiești.

Le place sau nu – unora, Simonei Albu i s-a menținut și sechestrul asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile, instituit de DNA Ploiești în anul 2016.

 

Deci, cum sa numesti – imoral – ca administrator public o persoana care are sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si imobile tocmai aceea persoana care a cauzat prejudiciu primariei?

II.            Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand un anumit personaj ataca pe Presedintele Consiliului Judetean Prahova si se plangea ca a primit bani mai putin ca Breaza, exact in ziua cand si-a mai angajat un consilier personal (unul din „Mafia Bravo”, daca va mai aduceti aminte), pe bani publici, pe banii prostilor – incercand sa ajunga in Cartea Recordurilor ca numar de consilieri si egaland probabil pana si pe Vlad Voiculescu pe cand acesta conducea Ministerul Sanatatii.

III.        Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand acelasi personaj utiliza institutiile din subordine pentru razbunari personale.

Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, cand printre primele ordine date de acest personaj au fost de a se controla firma detinuta de Monica, sotia jurnalistului Dragos Patraru, pentru a ii plati o datorie veche jurnalistului. Teapa, firma avea toate actele in regula si „corectia” de razbunare nu a mai putut fi aplicata (avea pana si contract cu Rosal).

IV.  Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand acest personaj incerca sa reinvie epoca de trista amintire, organizand alaturi de sefi din IPJ Prahova meciuri de fotbal. Nu are ce cauta un om politic in aceste anturaje ca de aceea se ajunge la dosare fabricate si „favoruri”.

V.         Nu am comentat la toate cele de mai sus si multe altele cu conotatii spre Codul Penal dar, nu putem sta cu mainile in „san” cand acest personaj ii crede pe toti tampiti si prosti, cand confunda Ploiestiul cu Sicilia si cand se depaseste orice bruma de bun simt si de respect pentru cetateni si banii Ploiestiului.

 Numirea lui Albu Catalin (sotul inculpatei Simona Albu – city manager al municipiului Ploiesti) in functia de director general al Politiei Locale Ploiesti s-a efectuat la data de 14.07.2021.

In mod grotesc, cu aceasta data au inceput sa „curga” comunicatele primariei cu laude despre actiunile intreprinse de Politia Locala Ploiesti, vezi Doamne, datorita managementului acestui „habarnist” Sanchi! Penibil!

Singura „grija” al „habarnistului” a fost sa discute formarea unei Comisii de Disciplina pentru a elimina din institutie toti oamenii lui Adrian Vaida, deci aceleasi procedee murdare, nimic nou „sub soare”.

De altfel, in ulltimii doi ani de zile, Albu Catalin s-a remarcat pe linia de serviciu printr-o absenta totala, disparand de dimineata si aparand la terminarea programului.

Daca ne uitam in calculatorul de serviciu al remarcabilului „profesionist” Albu Catalin cam vedem ce preocupari a avut si poate aceasta curiozitate o va avea si D.N.A.

In calculatorul acestuia gasesti 2% hartii de serviciu si restul declaratii de martori din procesul consoartei, declaratii pe care, personal, pe noi ne-au speriat.

Din aceste declaratii putem deslusi cum „martorii DNA-ului” si-au schimbat in totalitate declaratiile, unele au fost „nuantate”, etc.

Demn de remarcat este ca personajele care si-au schimbat declaratiile 180 de grade sunt si personajele vizitate de Albu Catalin (fiind vazut la domiciliul acestora), deci se poate spune ca a transpirat de atata munca, in folosul procesului penal, fiind o curea de transmisie, nu transpirand pentru munca pentru care a fost platit „gras” din banii ploiestenilor.

Printre documentele din calculatorul mentionat sunt si cateva care ne-au atras atentia, probabil la care organele de cercetare penala nu le-au dat atentie, cu cateva „golanii” la construirea Stadionului Petrolul. (Ne vom apleca noi asupra lor).

Ca o „picanterie”, despre „profesionalismul” lui Albu Catalin

Pe durata starii de urgenta instituite prin Decretul nr. 195/2020 si a starii de alerta, Politia Romana a condus operational, prin inspectoratele de politie judetene/ Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, politia locala care functioneaza in raza de competenta a acestora din care fac parte”.

Astfel, in calitate de coordonator activ al Politiei Locale Ploiesti, seful din cadrul Politiei Nationale l-a dat afara din birou pe Albu Catalin si s-a luat cu mainile de cap cand i-a vazut incopetenta crasa. Ulterior, acest sef din Politia Nationala  a fost „inundat” cu telefoane, banuiti de la cine, noi nici pe asta nu o comentam.

Fata de cele de mai sus, Incisiv de Prahova solicita public demisia/demiterea directorului general al Politiei Locale Ploiesti, Albu Catalin.

Vom solicita, public, in fiecare zi, aceasta demisie pana la reinstaurarea bunului simt, al respectului fata de cetateni si fata de banii Ploiestiului. Nu mai confundati urbea noastra cu Sicilia ca nu avem nevoie de „La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”! Vom reveni. (Crsitina T.).

 

 

 

Anchete

Scandalul escaladeaza. Voiculescu: Citu a deturnat bani publici din campania de vaccinare

Avatar

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics)

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, declanșează un atac de o intensitate maximă împotriva premierului Florin Cîțu, pe care îl acuză că a deturnat bani publici din campania de vaccinare în folos personal și îl pune pe picior de egalitate cu infractorul Liviu Dragnea. Mai mult, Cîțu e acuzat că în acest scop s-a folosit de aceeași persoană care ar fi avut misiunea de a deturna scandalul centrelor speciale de vaccinare ale ”specialilor”, de acum cîteva luni.

Într-o postare pe Facebook, Voiculescu punctează:

”Două lucruri îmi pare că au scăpat cumva atenției publice în discuția din ultimele zile despre demnitarul din subordinea premierului Cîțu, care se ocupa cu propaganda acestuia și calomnierea adversarilor săi politici — documentele cu antetul guvernului transmise la PNL cereau informații denigratoare despre adversarii din PNL ai premierului, cu scopul de a le lansa în presă.
Relatările jurnalistice ale doamnei Mioara Costin înainte de a ocupa funcția de la guvern sunt cele care au contribuit la pornirea unui val de calomnii asupra consilierului onorific Ștefan Voinea și asupra echipei mele de la Ministerul Sănătății, după publicarea datelor de interes public privind vaccinarea.
Da, acele date care ne-au arătat că, în vremea în care mulți dintre dumneavoastră mergeau la zeci sau sute de km să se vaccineze, existau mai multe centre de vaccinare dedicate doar esențialilor (peste 500) decât cele disponibile tuturor românilor. Mioara Costin a invocat informații “pe surse” pentru a deturna discuția spre presupuse breșe de securitate cauzate de consilier și, atenție, de fratele acestuia din Germania.
O teorie a conspirației rulată apoi de numeroși pseudo-jurnaliști, care preferau să vâneze vrăjitoare, ceea ce acoperea cu zgomot inutil adevăratele știri de interes public: cum a fost amânată și mai apoi ratată vaccinarea celor vulnerabili – bătrâni și bolnavi – și prioritizată vaccinarea esențialilor și a familiilor acestora. Pseudo-jurnaliști care au sărit la beregata celor care transparentizează date publice, cu o campanie de dezinfomrare, prin acuzații nefondate și nedovedite până azi.
La rândul lui, Cîțu a alimentat această campanie prin trimiterea corpului de control care l-a interogat pe Ștefan Voinea vreo 6 ore. Un om care lucra voluntar pentru Ministerul Sănătății și care acționase doar în interes public, cu nou-născut acasă, a trebuit să vină de la Cluj în București pentru a sta ore întregi în fața interogatorilor probabil trimiși să găsească orice l-ar putea compromite. Astăzi, 4 luni mai târziu, nimic nu a fost publicat încă. Au reușit totuși să deturneze discuția de la realitățile incomode ce reieșeau din datele publicate.
La doar câteva săptămâni după această campanie de dezinformare ca la carte, Mioara Costin este angajată de dl. Cîțu la guvern — unde aflăm acum că ea continuă să se ocupe tot de propagandă politică.
Cu ce ar fi trebuit de fapt să se ocupe doamna Mioara Costin?
Ceea ce face lucrurile cu atât mai grave este că doamna Mioara Costin era până ieri șefa Grupului de Comunicare Strategică. Așadar prioritatea zero a dânsei ar fi trebuit să fie nimic altceva decât campania de vaccinare. Se pare însă că altele au fost directivele de la domnul Florin Cîțu, șeful său direct.
Dacă Liviu Dragnea a deturnat resurse publice de la copii săraci, Cîțu a deturnat resurse publice de la campania de vaccinare. Nu e de mirare că aceasta este un eșec.
Campanie de vaccinare a pornit cu picioarele legate de prioritizarea esențialilor în fața celor bătrâni și bolnavi (contrar propunerii de atunci a Ministerului Sănătății) și s-a înecat în campania internă a PNL, reflectând de la început până astăzi prioritățile reale ale premierului și președintelui: servirea sistemului și jocurile politice menite să le asigure puterea totală” scrie fostul ministru.

Acesta nu uită să precizeze, în final, că Mioara Costin, autoarea strategiei de campanie a lui Cîțu pentru alegerile din PNL, a avut statutul de demnitar al statului, întrucît postul de consilier de stat ”este o poziție de demnitate publică, cu proprii angajați, potențial cu mașină, șofer etc”.

Citeste in continuare

Anchete

„Toată comunicarea în birourile guvernamentale se bazează pe blocarea accesului la informațiile publice și lipsă de transparență, pe negare și irelevanță. Bătaia de joc față de presă și cetățean trebuie să caracterizeze toate activitățile”.

Avatar

Publicat

pe

De

Mă uitam la extrasul din strategia de comunicare a guvernului Suediei făcut public de Ambasada Suediei pe pagina de Facebook.
„Toată comunicarea în birourile guvernamentale se bazează pe valorile esențiale ale transparenței, factualitate și comprehensibilitate, relevanță și actualitate. Accesul și supravegherea publicului trebuie să caracterizeze toate activitățile”.
Mă gândeam cum ar putea să arate strategia nescrisă de comunicare a guvernului României – PNL + USR/PLUS + UDMR.
„Toată comunicarea în birourile guvernamentale se bazează pe blocarea accesului la informațiile publice și lipsă de transparență, pe negare și irelevanță. Bătaia de joc față de presă și cetățean trebuie să caracterizeze toate activitățile”.
Dincolo de ceea ce ați aflat în ultimele zile despre comunicarea publică a Guvernului, mai pun și eu un mic exemplu de abjecție instituțională. Guvernamentală, desigur. Fac cerere acum o lună la Ministerul Educației pentru a obține o copie după un document public. În aceeași zi, trimit aceeași cerere, pentru același document, și la UEFISCDI, care îmi răspunde a doua zi că nu mi-l poate da pentru că nu l-a primit de la Ministerul Educației.
După o lună de zile, cu mare, mare greutate, după ce fac shaming public și nepublic, primesc răspuns de la Ministerul Educației, condus de marele academician în securitate națională fără operă scrisă: documentul trebuie solicitat la UEFISCDI, ei îl pot comunica. Întreb din nou la UEFISCDI care îmi spune că mi-ar da documentul, însă nu i-a fost comunicat de Ministerul Educației, dezvaluie Emilia Sercan. (Sava N.)..

 

Citeste in continuare

Anchete

Citu – executat penal de #Rezisti pe altarul Rosia Montana

Avatar

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics(:

Comunitatea Declic a anunțat iwei că va depune un denunț penal pe numele premierului Florin Cîțu și pe cel al consilierei de stat Mioara Costin, pentru infracțiunile de instigare la abuz în serviciu și abuz în serviciu.

Decizia vine după ce în spațiul public a apărut un document cu antetul Guvernului, prin care unul dintre consilierii de stat angajați în cadrul Executivului trasa linii de comunicare politică pentru strategia lui Florin Cîțu în lupta internă pentru șefia PNL, relatează DcNews.ro.

”Avocații Declic au analizat speța și au concluzionat că sunt suspiciuni potrivit cărora premierul ar fi putut comite o faptă de instigare la abuz în serviciu. Ne dorim ca prim-miniștrii României, ca toți demnitarii, de fapt, să înțeleagă că funcțiile din stat nu sunt instrumente pentru câștigarea luptelor politice interne. Nimeni nu poate trata instituția publică pe care a ajuns să o conducă temporar ca pe propria moșie, nu poți folosi resursele publice în interes personal, indiferent ce funcție ai avea”, a declarat directorul executiv al Declic, Tudor Brădățan.

Comunitatea Declic este, trebuie spus, cel mai activ jucător din România în lupta pentru blocarea exploatării Roșiei Montane, iar directorul Brădățan a înființat ONG-ul după ce condusese campania ”Salvați Roșia Montana”.
În ultimele zile, Declic a atacat la baionetă guvernul Cîțu pe tema anunțului acestuia că Roșia Montana ar putea fi scoasă de pe lista de patrimoniu a UNESCO, ceea ce ar mări considerabil șansele exploatării minereurilor de acolo.

”Vă solicităm să nu întreprindeți niciun fel de act sau de procedură administrativă prin care să blocați discutarea candidaturii Roșiei Montane la UNESCO din iulie 2021. Vă solicităm să acordați un mandat ferm delegației care va reprezenta Statul Român la reuniunea Comitetului în sensul susținerii fără echivoc a candidaturii Roșiei Montane pentru includere în Lista Patrimoniul Mondial UNESCO” se arată într-o somație la adresa lui Cîțu de pe siteul ONG-ului.

Cazul Roșia Montana se tranșează peste trei zile, adică duminică, atunci cînd Comitetul Patrimoniului Mondial ar urma să decidă dacă înscrie dosarul ”Peisajul Minier Roșia Montană” în Patrimoniul Mondial UNESCO.
Denunțul penal al Declic ar urma să fie depus abia de luni încolo.
Cîțu are timp să se gîndească bine pînă duminică.
Șantaj cu denunțuri penale sau simplă coincidență?

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici?

Cand este consecvent Andrei Volosevici? Probabil cand primarul Andrei Volosevici nu il va contrazice pe primarul Andrei Volosevici si cand...

Exclusiv2 zile ago

„Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?”

Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința...

Exclusiv2 zile ago

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici/Reactii pe banda video

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici. Precizam ca aceleasi reactii pertinente le...

Exclusiv3 zile ago

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti.

Comisia le-a dat in cap cu cioaca de jumatate de miliard de Euro pentru GSP-Gabriel Comanescu, asa cum arata bratul...

Exclusiv4 zile ago

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Exclusiv5 zile ago

Raportul Comisiei Europene pe statul de drept nu numai zici că e scris de bucătăreasa USR dar conține și falsuri grosiere.

 Comisia Europeană scrie că DNA a avut rezultate mai bune în condițiile în care chiar DNA în scrie în bilanțuri...

Exclusiv6 zile ago

Cu PNRR-ul esuat si cu cele mai mari dobanzi din UE, premierul Romaniei ne zice: “va vand…”

Iar a incurcat indicatorii! ,,Va vand un mic secret, urmează alte estimari, care vor duce creşterea economica aproape de două...

Exclusiv6 zile ago

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici, lucreaza de zor pentru alegerea sa la sefia PNL, adica intr-o chestiune absolut privata!

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici,...

Exclusiv1 săptămână ago

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna/Iulian Bulai este un tantalau/Tantalaul zice ca Bula si cu Drula au obtinut (deja) 5.1 miiiarde pentru autostrazi

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor...

Exclusiv1 săptămână ago

Bomba “ecologica”si…penala!/Personajul care “pastoreste” “La nuova mappa del crimine”, “Famiglia mafiosa” care a cucerit „Republica Ploiesti” este cercetat in doua dosare penale la DNA si sub “subpravegherea” mai multor servicii secrete, el si mentorii sai

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

Exclusiv1 săptămână ago

Staţia de epurare, o bombă urat mirositoare pe banii Ploieştiului/Reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro

Șansele ca Ploieștiul să finalizeze „noua” stație de epurare sunt egale cu zero, având în vedere problemele legate de imposibilitatea...

Exclusiv1 săptămână ago

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii, Manole.

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii,...

Exclusiv1 săptămână ago

”Famiglia mafiosa”, parfumurile scumpe si un sejur in Turcia

Un membru dintr-o ”Famiglia mafiosa” (prezentata in articolul de ieri) a primit de la o vaduva mai multe parfumuri scumpe...

Exclusiv2 săptămâni ago

Faptul ca programul “Romania educata” este o flatulenta dospita 7 ani rezulta si din stahanovismele definite drept “tinte concrete”

Faptul ca programul “Romania educata” este o flatulenta dospita 7 ani rezulta si din stahanovismele definite drept “tinte concrete”. Gen:...

Exclusiv2 săptămâni ago

Cea mai tipică manieră a ministrului academician în securitate națională Sorin Cîmpeanu: au fost puse în dezbatere aceste controversate modificări ale Regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU și a metodologiei de verificare a sesizărilor de plagiat

Ministerul Educației a pus ieri în dezbatere publică Ordinul de ministru care vizează modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!