Connect with us

Anchete

Incisiv de Prahova solicita public demisia/demiterea directorului general al Politiei Locale Ploiesti, Albu Catalin/Nu mai confundati urbea noastra cu Sicilia ca nu avem nevoie de „La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
  1. Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, la data de 30 octombrie 2020, cand Simona Albu (43 de ani) a fost numită in functia city manager al municipiului Ploiesti, chiar daca si aceasta numire a fost una cel putin imorala.

„Orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăției sale printr-o hotărâre penală definitivă”!

Le place sau nu – unora, la data prezentei, Simona Albu are calitatea de intimat/inculpat in dosarul de coruptie nr. 122/42/2017 aflat pe rolul I.C.C.J., un dosar penal care se tot amana, in mod suspect, de peste un an de zile.

Le place sau nu – unora, la data prezentei, Simona Albu a fost achitata de Curtea de Apel Ploiești, rămânând nerezolvată însă problema prejudiciului, pentru recuperarea căruia Primăria Ploiești s-a constituit parte civilă. Motivarea sentinței date de instanța de fond arată și cum s-a ajuns la această decizie: “Referitor la soluționarea laturii civile a cauzei, Curtea va constata că prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr. 152/10.05.2016, transmisă Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești, cu adresa nr. 9254/10.05.2016 a Primăriei Municipiului Ploiești, unitatea administrativ teritorială s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 32.577.437,07 lei. Având în vedere temeiul achitării inculpatei (…), se va lăsa nesoluționată acțiunea civilă formulată de către partea civilă împotriva inculpaților, urmând ca (sic!) concluziile raportului de expertiză contabilă efectuat în prezenta cauză cu privire la prejudiciu adus părții civile să poată fi, eventual, valorificat într-un viitor cadru procesual civil”.
Cu toate acestea, la finalul anului 2019, Primăria Ploiești a înaintat apel la decizia luată de judecătorii Curții de Apel Ploiești.

Le place sau nu – unora, Simonei Albu i s-a menținut și sechestrul asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile, instituit de DNA Ploiești în anul 2016.

 

Deci, cum sa numesti – imoral – ca administrator public o persoana care are sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si imobile tocmai aceea persoana care a cauzat prejudiciu primariei?

II.            Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand un anumit personaj ataca pe Presedintele Consiliului Judetean Prahova si se plangea ca a primit bani mai putin ca Breaza, exact in ziua cand si-a mai angajat un consilier personal (unul din „Mafia Bravo”, daca va mai aduceti aminte), pe bani publici, pe banii prostilor – incercand sa ajunga in Cartea Recordurilor ca numar de consilieri si egaland probabil pana si pe Vlad Voiculescu pe cand acesta conducea Ministerul Sanatatii.

III.        Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand acelasi personaj utiliza institutiile din subordine pentru razbunari personale.

Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, cand printre primele ordine date de acest personaj au fost de a se controla firma detinuta de Monica, sotia jurnalistului Dragos Patraru, pentru a ii plati o datorie veche jurnalistului. Teapa, firma avea toate actele in regula si „corectia” de razbunare nu a mai putut fi aplicata (avea pana si contract cu Rosal).

IV.  Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand acest personaj incerca sa reinvie epoca de trista amintire, organizand alaturi de sefi din IPJ Prahova meciuri de fotbal. Nu are ce cauta un om politic in aceste anturaje ca de aceea se ajunge la dosare fabricate si „favoruri”.

V.         Nu am comentat la toate cele de mai sus si multe altele cu conotatii spre Codul Penal dar, nu putem sta cu mainile in „san” cand acest personaj ii crede pe toti tampiti si prosti, cand confunda Ploiestiul cu Sicilia si cand se depaseste orice bruma de bun simt si de respect pentru cetateni si banii Ploiestiului.

 Numirea lui Albu Catalin (sotul inculpatei Simona Albu – city manager al municipiului Ploiesti) in functia de director general al Politiei Locale Ploiesti s-a efectuat la data de 14.07.2021.

In mod grotesc, cu aceasta data au inceput sa „curga” comunicatele primariei cu laude despre actiunile intreprinse de Politia Locala Ploiesti, vezi Doamne, datorita managementului acestui „habarnist” Sanchi! Penibil!

Singura „grija” al „habarnistului” a fost sa discute formarea unei Comisii de Disciplina pentru a elimina din institutie toti oamenii lui Adrian Vaida, deci aceleasi procedee murdare, nimic nou „sub soare”.

De altfel, in ulltimii doi ani de zile, Albu Catalin s-a remarcat pe linia de serviciu printr-o absenta totala, disparand de dimineata si aparand la terminarea programului.

Daca ne uitam in calculatorul de serviciu al remarcabilului „profesionist” Albu Catalin cam vedem ce preocupari a avut si poate aceasta curiozitate o va avea si D.N.A.

In calculatorul acestuia gasesti 2% hartii de serviciu si restul declaratii de martori din procesul consoartei, declaratii pe care, personal, pe noi ne-au speriat.

Din aceste declaratii putem deslusi cum „martorii DNA-ului” si-au schimbat in totalitate declaratiile, unele au fost „nuantate”, etc.

Demn de remarcat este ca personajele care si-au schimbat declaratiile 180 de grade sunt si personajele vizitate de Albu Catalin (fiind vazut la domiciliul acestora), deci se poate spune ca a transpirat de atata munca, in folosul procesului penal, fiind o curea de transmisie, nu transpirand pentru munca pentru care a fost platit „gras” din banii ploiestenilor.

Printre documentele din calculatorul mentionat sunt si cateva care ne-au atras atentia, probabil la care organele de cercetare penala nu le-au dat atentie, cu cateva „golanii” la construirea Stadionului Petrolul. (Ne vom apleca noi asupra lor).

Ca o „picanterie”, despre „profesionalismul” lui Albu Catalin

Pe durata starii de urgenta instituite prin Decretul nr. 195/2020 si a starii de alerta, Politia Romana a condus operational, prin inspectoratele de politie judetene/ Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, politia locala care functioneaza in raza de competenta a acestora din care fac parte”.

Astfel, in calitate de coordonator activ al Politiei Locale Ploiesti, seful din cadrul Politiei Nationale l-a dat afara din birou pe Albu Catalin si s-a luat cu mainile de cap cand i-a vazut incopetenta crasa. Ulterior, acest sef din Politia Nationala  a fost „inundat” cu telefoane, banuiti de la cine, noi nici pe asta nu o comentam.

Fata de cele de mai sus, Incisiv de Prahova solicita public demisia/demiterea directorului general al Politiei Locale Ploiesti, Albu Catalin.

Vom solicita, public, in fiecare zi, aceasta demisie pana la reinstaurarea bunului simt, al respectului fata de cetateni si fata de banii Ploiestiului. Nu mai confundati urbea noastra cu Sicilia ca nu avem nevoie de „La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”! Vom reveni. (Crsitina T.).

 

 

 

Anchete

Politistii au descins la firma care l-a angajat pe Negulescu

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 Firma care l-a avut angajat pe „Portocala” dupa excluderea din magistratura a fost calcata de politisti, dezvaluie Lumea Justitiei, confirmand dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova.

Iata ce spune Romania TV:

Firma unde a lucrat cu carte de munca fostul procuror Negulescu dupa ce a fost exclus din magistratura, perchezitionata de Politia Economica! Saptamana trecuta, politistii economici de la Sectorul 2 al Capitalei au efectuat peste 60 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Prahova, Galati si alte trei judete din tara. In urma verificarilor, oamenii legii au descoperit intr-o padure de langa Ploiesti, un depozit ilegal de combustibil in care erau depozitate peste 300 de tone de pacura si produse petroliere, a caror origine nu a fost descoperita inca.

Combustibilul era tinut in trei bazine ingropate in pamant si in sapte rezervoare de suprafata si potrivit anchetatorilor, acesta urma sa fie vandut mai multor benzinarii din zona.

Zilele trecute, peste 40 de persoane pe care oamenii legii le suspecteaza ca stiau despre afacerea cu combustibil au fost duse la audieri, printre acestea se numara Muresan Catalin, proprietarul firmei Recop Recycling SRL, implicat in scandalul ‘Bomba ecologica de la Pleasa’, despre care se crede ca ar fi adevaratul proprietar al depozitului din padure.

Depozitul ilegal este situat in spatele manastirii Ghighiu de langa Ploiesti si a fost amplasat strategic in apropierea Drumului National 1 si de Autostrada A3 astfel incat sa faciliteze accesul cisternelor care incarcau saptamanal combustibilul sub denumirea de motorina. Potrivit anchetatorilor, din depozitul respectiv, produsul petrolier pleca cu documente intocmite fictiv catre diversi cumparatori. Tonele de combustibil erau achizitionate la negru de catre proprietar si ulterior erau vandute catre benzinariile mici din tara. Din aceasta afacere, proprietarul depozitului ar fi incasat pana in prezent, peste cinci milioane de euro”.

Citeste in continuare

Anchete

Unul dintre cele mai importante și folosite elemente de echipament din uniforma de poliție este pantalonul “tactic”

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Folosim ghilimelele pentru că ceea ce au primit cei peste 3000 de polițiști care au absolvit școala de agenți de poliție sau au fost încadrați direct în 2022, numai “tactici” nu pot fi numiți, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.
Materialul este de cea mai proastă calitate, a cedat după primele 5 spălări. Croiala nu respectă specificațiile, nici măcar buzunarele nu pot fi folosite pentru că sunt prea mici, probabil pentru că voiau să facă economie de material. Rezistența la uzură este inexistentă, materialul se sfâșie, scămoșează și fibra textilă se subțiază după primele spălări.
După ce vedeți imaginile de mai jos, puteți să trageți o singură concluzie, banii publici sunt “sifonați” la vedere. Mai mult, este semnificativă informația potrivit căreia, cel puțin până la mediatizarea acestor probleme de către Sindicatul EUROPOL, nu a fost înlocuit, în garanție, niciun element de uniformă. Și cu milioanele de euro plătite, și cu materiale de cea mai proasta calitate, mai precizeaza sursa citata. (Irinel I.).
Citeste in continuare

Anchete

Reprezentanții Ministerului Justiției va achiesa la viziune ANP, ca angajații din sistemul penitenciar să aibă acces in sectorul administrativ cu telefoanele personale?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Această conduită a fost exersată in perioada de pandemie ocazie cu care s-a constatat că nu au fost incidente provocate de acest drept de a comunica cu mediul extern, fiind o mică fărâmă prin care se face un pic de diferență intre statutul polițistului de penitenciare și condiția deținuților aflați in custodia sistemului penitenciar românesc.

proiect-de-modificare-a-rsld-13.12.2022

La această dată proiectul de OMJ a fost transmis spre consultare organizațiilor sindicale , urmând să aibă loc și o dezbatere intre reprezentanții ANP si cei ai organizațiilor sindicale și dacă va exista consens pe toate modificările, proiectul va fi inaintat la Ministerul Justiției unde sperăm ca cineva să nu se implice și să ne cenzureze această facilitate, precizeaza cei de la FPP. (Sava N.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv5 ore ago

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv17 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv18 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv18 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont2 zile ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv2 zile ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv2 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv4 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv4 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv4 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!