Connect with us

Anchete

Incisiv de Prahova solicita public demisia/demiterea directorului general al Politiei Locale Ploiesti, Albu Catalin/Nu mai confundati urbea noastra cu Sicilia ca nu avem nevoie de „La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”!

Avatar

Publicat

pe

  1. Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, la data de 30 octombrie 2020, cand Simona Albu (43 de ani) a fost numită in functia city manager al municipiului Ploiesti, chiar daca si aceasta numire a fost una cel putin imorala.

„Orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăției sale printr-o hotărâre penală definitivă”!

Le place sau nu – unora, la data prezentei, Simona Albu are calitatea de intimat/inculpat in dosarul de coruptie nr. 122/42/2017 aflat pe rolul I.C.C.J., un dosar penal care se tot amana, in mod suspect, de peste un an de zile.

Le place sau nu – unora, la data prezentei, Simona Albu a fost achitata de Curtea de Apel Ploiești, rămânând nerezolvată însă problema prejudiciului, pentru recuperarea căruia Primăria Ploiești s-a constituit parte civilă. Motivarea sentinței date de instanța de fond arată și cum s-a ajuns la această decizie: “Referitor la soluționarea laturii civile a cauzei, Curtea va constata că prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr. 152/10.05.2016, transmisă Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești, cu adresa nr. 9254/10.05.2016 a Primăriei Municipiului Ploiești, unitatea administrativ teritorială s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 32.577.437,07 lei. Având în vedere temeiul achitării inculpatei (…), se va lăsa nesoluționată acțiunea civilă formulată de către partea civilă împotriva inculpaților, urmând ca (sic!) concluziile raportului de expertiză contabilă efectuat în prezenta cauză cu privire la prejudiciu adus părții civile să poată fi, eventual, valorificat într-un viitor cadru procesual civil”.
Cu toate acestea, la finalul anului 2019, Primăria Ploiești a înaintat apel la decizia luată de judecătorii Curții de Apel Ploiești.

Le place sau nu – unora, Simonei Albu i s-a menținut și sechestrul asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile, instituit de DNA Ploiești în anul 2016.

 

Deci, cum sa numesti – imoral – ca administrator public o persoana care are sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si imobile tocmai aceea persoana care a cauzat prejudiciu primariei?

II.            Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand un anumit personaj ataca pe Presedintele Consiliului Judetean Prahova si se plangea ca a primit bani mai putin ca Breaza, exact in ziua cand si-a mai angajat un consilier personal (unul din „Mafia Bravo”, daca va mai aduceti aminte), pe bani publici, pe banii prostilor – incercand sa ajunga in Cartea Recordurilor ca numar de consilieri si egaland probabil pana si pe Vlad Voiculescu pe cand acesta conducea Ministerul Sanatatii.

III.        Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand acelasi personaj utiliza institutiile din subordine pentru razbunari personale.

Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, cand printre primele ordine date de acest personaj au fost de a se controla firma detinuta de Monica, sotia jurnalistului Dragos Patraru, pentru a ii plati o datorie veche jurnalistului. Teapa, firma avea toate actele in regula si „corectia” de razbunare nu a mai putut fi aplicata (avea pana si contract cu Rosal).

IV.  Nu am comentat nimic si nu am luat atitudine, nici macar cand acest personaj incerca sa reinvie epoca de trista amintire, organizand alaturi de sefi din IPJ Prahova meciuri de fotbal. Nu are ce cauta un om politic in aceste anturaje ca de aceea se ajunge la dosare fabricate si „favoruri”.

V.         Nu am comentat la toate cele de mai sus si multe altele cu conotatii spre Codul Penal dar, nu putem sta cu mainile in „san” cand acest personaj ii crede pe toti tampiti si prosti, cand confunda Ploiestiul cu Sicilia si cand se depaseste orice bruma de bun simt si de respect pentru cetateni si banii Ploiestiului.

 Numirea lui Albu Catalin (sotul inculpatei Simona Albu – city manager al municipiului Ploiesti) in functia de director general al Politiei Locale Ploiesti s-a efectuat la data de 14.07.2021.

In mod grotesc, cu aceasta data au inceput sa „curga” comunicatele primariei cu laude despre actiunile intreprinse de Politia Locala Ploiesti, vezi Doamne, datorita managementului acestui „habarnist” Sanchi! Penibil!

Singura „grija” al „habarnistului” a fost sa discute formarea unei Comisii de Disciplina pentru a elimina din institutie toti oamenii lui Adrian Vaida, deci aceleasi procedee murdare, nimic nou „sub soare”.

De altfel, in ulltimii doi ani de zile, Albu Catalin s-a remarcat pe linia de serviciu printr-o absenta totala, disparand de dimineata si aparand la terminarea programului.

Daca ne uitam in calculatorul de serviciu al remarcabilului „profesionist” Albu Catalin cam vedem ce preocupari a avut si poate aceasta curiozitate o va avea si D.N.A.

In calculatorul acestuia gasesti 2% hartii de serviciu si restul declaratii de martori din procesul consoartei, declaratii pe care, personal, pe noi ne-au speriat.

Din aceste declaratii putem deslusi cum „martorii DNA-ului” si-au schimbat in totalitate declaratiile, unele au fost „nuantate”, etc.

Demn de remarcat este ca personajele care si-au schimbat declaratiile 180 de grade sunt si personajele vizitate de Albu Catalin (fiind vazut la domiciliul acestora), deci se poate spune ca a transpirat de atata munca, in folosul procesului penal, fiind o curea de transmisie, nu transpirand pentru munca pentru care a fost platit „gras” din banii ploiestenilor.

Printre documentele din calculatorul mentionat sunt si cateva care ne-au atras atentia, probabil la care organele de cercetare penala nu le-au dat atentie, cu cateva „golanii” la construirea Stadionului Petrolul. (Ne vom apleca noi asupra lor).

Ca o „picanterie”, despre „profesionalismul” lui Albu Catalin

Pe durata starii de urgenta instituite prin Decretul nr. 195/2020 si a starii de alerta, Politia Romana a condus operational, prin inspectoratele de politie judetene/ Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, politia locala care functioneaza in raza de competenta a acestora din care fac parte”.

Astfel, in calitate de coordonator activ al Politiei Locale Ploiesti, seful din cadrul Politiei Nationale l-a dat afara din birou pe Albu Catalin si s-a luat cu mainile de cap cand i-a vazut incopetenta crasa. Ulterior, acest sef din Politia Nationala  a fost „inundat” cu telefoane, banuiti de la cine, noi nici pe asta nu o comentam.

Fata de cele de mai sus, Incisiv de Prahova solicita public demisia/demiterea directorului general al Politiei Locale Ploiesti, Albu Catalin.

Vom solicita, public, in fiecare zi, aceasta demisie pana la reinstaurarea bunului simt, al respectului fata de cetateni si fata de banii Ploiestiului. Nu mai confundati urbea noastra cu Sicilia ca nu avem nevoie de „La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa”! Vom reveni. (Crsitina T.).

 

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anchete

Santaj in CSM: vaccinare sau incetare detasare

Avatar

Publicat

pe

De

Vrem sa credem ca nu e adevarat ceea ce am auzit. Cica prin Consiliul Superior al Magistraturii – ajuns la cel mai jos nivel sub conducerea lui Bogdan Mateescu – exista o mare agitatie in randul angajatilor si a magistratilor detasati in aceasta structura. Motivul: acestia ar fi fost amenintati ca daca nu inteleg sa se vaccineze impotriva Covid, atunci vor fi dati afara. Mai exact, li se vor inceta detasarile. Practic, daca asa stau lucrurile, avem de-a face cu un santaj in toata regula, cu o incercare de constrangere a unor persoane de a face ceva cu forta. Stim ca Bogdan Mateescu este un baiat de felul lui mai panicat din cauza carcalacului, dar chiar sa mearga pana acolo incat sa faca asa ceva? Poate totusi nu stie ce se intampla in cotetul pe care il pastoreste, iar ideea creata ii apartine vreunui alt sefulet. Dar daca intr-adevar nu stie de acest santaj, atunci ar trebui sa se intereseze si sa stopeze amenintarile. Nimeni nu poate fi obligat sa se vaccineze impotriva vointei sale. Or, nu cumva de cand s-a cocotat pe scaunul de sef a uitat si de drepturile si libertatile cetatenilor? Nu era CSM garantul idependentei justitiei? Noi credem ca nu se interpreteaza doar in sensul scriptic, ci are un inteles si o acoperire mult mai ample care au legatura inclusiv cu libertatea judecatorilor si procurorilor, dezvaluie Lumea Justitiei! (Irinel I.).

Citeste in continuare

Anchete

31 de tone de deșeuri, oprite la Giurgiu

Avatar

Publicat

pe

De

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu alături de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a două ansambluri rutiere, nereguli privind documentele de transfer ale unor transporturi de deșeuri din plastic și metal. Acestea au fost returnate societăților expeditoare.

În ziua de 20.09.2021, la diferite intervale de timp, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra a două ansambluri rutiere, conduse de către un cetățean român, în vârstă de 33 de ani și un cetățean leton, respectiv 40 de ani.

Primul șofer transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cantitatea de 15.000 de kilograme deșeuri din plastic, iar cel de-al doilea șofer transporta cantitatea de 16.760 de kilograme deșeuri metalice.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestor transporturi, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii de Mediu Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul documentele de transfer prezentate autorităților de control erau incomplete. La cercetări s-a mai stabilit faptul că deșeurile sus-menționate erau încărcate din Bulgaria și erau destinate unor societăți din Belgia și Letonia.

În acest context, având în vedere aspectele constatate,  nu s-a  permis accesul pe teritoriul României celor două mijloace de transport, deșeurile fiind returnate societăților expeditoare, se precizeaza in comunicatul Politiei de Frontiera Romana. (Sava N.).

Citeste in continuare

Anchete

Avocata Rodica Constantinovici – relateaza calvarul pe care a trebuit sa il indure dupa ce a fost retinuta de DNA intr-un dosar ANRP, apoi arestata nelegal si nevinovata de judecatoarea Mariana Ghena din CSM

Avatar

Publicat

pe

De

Judecatoarea Mariana Ghena din CSM are motive de fericire. Cartea in care este unul dintre personajele principale (evident, un personaj negativ) s-a vandut ca painea calda. Ne referim la romanul de memorii “Aici nu suntem la Onalesti”, publicat de Editura Solomon, in care autoarea – avocata Rodica Constantinovici – relateaza calvarul pe care a trebuit sa il indure dupa ce a fost retinuta de DNA intr-un dosar ANRP, apoi arestata nelegal si nevinovata de judecatoarea Mariana Ghena din CSM, pe cand aceasta presta la ICCJ (click aici pentru a citi). Un dosar care ulterior a fost inchis chiar de DNA. Din ce am auzit, tot tirajul cartii “Aici nu suntem la Onalesti” s-a vandut integral in doar cateva zile, motiv pentru care Editura Solomon va scoate da la tipar un nou set. Iar asta pentru ca cererea e foarte mare, atat din randul magistratilor si avocatilor, cat si din randul cetatenilor simpli, care doresc sa citeasca istoria unui crunt abuz. Si uite asa tot mai multi romani vor afla despre practicile DNA, dar si despre cum o judecatoare care a arestat nevinovat o femeie, la pachet cu o gravida in 8 luni la randul ei nevinovata, a ajuns mare sefa in CSM si pana in prezent nu a patit absolut nimic. Nici macar nu a fost obligata sa suporte cei 50.000 lei pe care statul roman trebuie sa ii plateasca drept daune morale pentru arestarea nelegala a avocatei Rodica Constantinovici.

Cine doreste sa comande cartea “Aici nu suntem la Onalesti” o poate face aici, dezvaluie Lumea Justitiei. (Irinel I.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv9 ore ago

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance?

Procurorii români care au dormit tot anul 2021 (și în trecut) au ajuns la City Insurance abia ieri, 23 septembrie!...

D.N.A.2 zile ago

GRAV/Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova/Inregistrari audio si DOCUMENTE/ Asteptam reactiile oficiale ale organelor de cercetare penala (I)

Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost acuzați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție că ar fi constituit un...

Exclusiv2 zile ago

Ministerul Muncii a confirmat/Vaccinarea nu poate fi obligatorie/Impunerea vaccinării împotriva COVID-19 de către angajator nu este într un cadru legal

Niciun angajat nu poate fi obligat de către angajator sa se vaccineze împotriva COVID-19, vaccinarea este un act medical preventiv,...

Exclusiv3 zile ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații (II)

Revenim la reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv3 zile ago

Din prima zi în care Nicu Marcu a fost numit Preşedinte ASF (28 iunie 2020), el a acţionat în scopul acoperirii fraudei de la City Insurance prin mângâierea pe creştet a City Insurance şi neobligarea în mod real de a aduce capital

Nicu Marcu a oferit mai mult de un an societăţii City Insurance, timp în care societatea, cu o cotă de...

Exclusiv4 zile ago

„V-am spus vreodata ca Misu Negritoiu, un alt lucrator in comertul exterior la Securitatii ne-exclusiviste, se ducea la sportul ne-exclusivist Golf, cu elicopterul?”

,,Incurajez pe cat mai multi sa descopere jocul de Golf. Acest frumos sport deloc exclusivist. Se poate practica la orce...

Exclusiv1 săptămână ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Vorbim despre reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv1 săptămână ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv1 săptămână ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv1 săptămână ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv2 săptămâni ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins...

Exclusiv2 săptămâni ago

Vântul schimbării bate în Politia Locala Ploiesti

Zvonurile conform carora „Calaretului pe calb alb” i s-ar pregati “debarcarea”de la sefia Politiei Locale Ploiesti par sa se adevereasca,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost eliberată din funcție ieri seară

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!