Connect with us

D.N.A.

De ce se doreste revenirea lui DIMA Gheorghe la Primaria Barcanesti?/”Caracatita” procurorului Negulescu Mircea la un pas sa puna mana pe Primaria Barcanesti

Publicat

pe

la data de 14 august, orele 19.31, Incisiv de Prahova a publicat articolul: „Portocala” va incepe atacul media prin „oamenii” sai din gasca penala”.

Ce a urmat, cunoastem cu totii, la doar trei zile…

Un atac „media” comandat de forte politice pe un canal Tv al carui patron apreciaza infractorii, un  atac media indreptat cu precadere spre PSD Prahova si PRO Romania doar ca „Alianța pentru Prahova” sa piarda alegerile locale.

Deci, dupa ce a fost utilizat in aceasta campanie electorala, iata ca gasca sa incearca sa puna mana pe Primaria Barcanesti!

Totul se leaga, recititi articolul:

Tragi-comedia din „statul Republica PLOIESTI”/Increngaturi periculoase: DNA, DIPI, Negulescu Mircea, Sergiu Lascu, Laura Codruta Kovesi, Adrian Dobre si Andrei Volosevici/Recompensa administratiei liberale fata de gasca penala (I)

In spatele candidaturii PNL la Primaria Barcanesti sta un „trio fatidic” pentru locuitorii din comuna  si adevaratul motiv pentru care Dima Gheorghe a fost reactivat este ca Ion Petre sa ajunga sa conduca comuna prin prisma cumnatului sau.

Cum?… SIMPLU!…

Datorita problemelor de sanatate pe care la are Dima Gheorghe cumnatul lui, Ion Petre, ar prelua conducerea primarie.

In acest demers acesta este sutinut, pe fata, de Nicolae Cantemir si Dan Meliu cunoscuti publicului din dezvaluirile noastre cu procurorul „Zdreanta” si utilizati de procurorul Negulescu Mircea ca denuntatori sub diverse identitati, in mai multe cauze penale „fabricate”.

Sa reaminitim cititorilor si votantilor din Barcanesti:

Concret, am sesizat cu privire la manoperele dolosive efectuate de procurorul NEGULESCU MIRCEA în legătură cu vila edificată pe un teren cu statut juridic fraudulos dobandit în satul Strejnicu, comuna Târgşorul Vechi.
1. Magistratul a obţinut terenul de sub construcţie şi cel aferent şi a ridicat casa în condiţii nelegale, frauduloase, interpunându-l pe fiul său, NEGULESCU DRAGOŞ ALIN.
Astfel, pe baza unor înscrisuri cunoscute a fi false, Primăria comunei Târgşoru-Vechi (prin expunerea de motive) şi consilierii locali (prin decizie), au aplicat abuziv legislaţia privind acordarea unor facilităţi tinerilor în vârstă de până la 35 de ani, concesionându-i, pe o perioadă de 90 ani, fiului procurorului NEGULESCU MIRCEA, NEGULESCU DRAGOŞ ALIN, o suprafaţă de teren cu destinaţie rezidenţial – construcţie casă.
Pentru a se face dovada domiciliului în acea localitate, s-a încheiat un contract fictiv de locaţiune / închiriere locuinţă, între o proprietară de sex feminin, bătrână, cu handicap sever, nevăzătoare, şi numitul NEGULESCU DRAGOŞ ALIN. Proprietara-locator nu cunoaşte să-şi fi dat vreodată acordul ca numitul NEGULESCU DRAGOŞ să-şi stabilească domiciliul la ea în casă şi nici nu a semnat contractul de închiriere. Este posibil ca actul juridic să fie semnat, în locul titularei, de fiul acesteia, ŞTEFAN, fost ofiţer de poliţie, acum pensionat, aflat în relaţii de prietenie cu procurorul NEGULESCU MIRCEA, căruia, în timpul activităţii, îi înmâna „fişicuri cu bani”.
Uzând de înscrisul fals, NEGULESCU DRAGOŞ ALIN a înşelat SPCLEP Prahova care i-a emis o Carte de Identitate cu domiciliul la adresa respectivei proprietare din com. Târgşorul Vechi-sat Strejnicu.
Despre aceste fapte am precizat ca cunosc şi vecinii pesoanei la care NEGULESCU jr. şi-a stabilit domiciliul, dar şi primarul comunei, DRĂGAN NICOLAE, identificat cu CI seria P__- nr. 17____, eliberat de SPCLEP Tirgsoru Vechi, la data de ____, CNP: 16_____06.
2. Construcţia propriu-zisă este realizată cu încălcarea gravă a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor deconstructii– republicată şi actualizată 2016, completată şi modificată prin OUG nr. 41/2015 şi a Legii nr. 10 din 18 ianuarie 1995 privind calitatea în construcţii, actualizată la 6 iulie 2015 cu Legea nr. 177 /2015 publicată în M.O. nr. 484 din 2 iulie 2015 .
Procurorul NEGULESCU MIRCEA nu are acte justificative pentru materiale, manoperă lucrări şi alte prestări servicii, iar cele pe care, totuşi, le-a procurat, sunt false:
– anumite facturi au fost achitate de numitul VÂLCEA ION, cămătar din Comarnic, îndeosebi tabla acoperişului marca WETTER BEST, pe care acesta a achitat-o firmei SC DEPACO SRL Băicoi[1],
– alte lucrări şi plăţi au fost făcute de cămătarii CANTEMIR NICOLAE VASILE şi MELIU din comuna Bărcăneşti si de catre
– VLAD CONSTANTIN, zis “ŞOMERU’ ”, căruia NEGULESCU MIRCEA i-a cerut să-i cumpere materiale[2].
Notă: redam, dintr-o înregistrare audio, afirmaţiile din luna ianuarie a. c. ale lui VLAD CONSTANTIN:
(V.C-tin.) – Geamurile i le-a făcut Băcanu (n.n. – de la casa construită de Negulescu Mircea în sat Strenicu, com. Târgşor, jud. Prahova)…
(V.C-tin.) – Fierul beton mi l-a cerut mie.
(V.C-tin.) – A modificat proiectul fără avize / autorizaţii (n.n. – la casa din Strejnicul)…Casa a fost făcută de cămătarii Cantemir şi Melinte. Nu are acte justificative, niciunul!!
Menţionez că VLAD CONSTANTIN, alias “ ȘOMERU’ ”, care a făcut DENUNŢURI la cererea magistratului, a mai afirmat că procurorul i-ar fi cerut să evite anumite nume, printre care cel al lui CANTEMIR NICOLAE VASILE din Bărcăneşti, jud Prahova.
In context, va sesizez ca NEGULESCU MIRCEA a mai dobandit, recent, tot in conditii frauduloase, un alt teren in comuna vecina, Târgşorul Nou.
1. De remarcat este faptul ca, NEGULESCU MIRCEA a actionat pentru obtinerea terenului cu statut juridic fraudulos dobandit în satul Strejnicu, comuna Târgşorul Vechi, chiar la confierile judecatorului TEISANU D. FLORENTIN de la CURTEA DE APEL PLOIESTI, conform unor inregistrari audio aparute in spatiul public si difuzate pe mai multe posturi Tv, dar si din discutiile purtate cu mai multi oamnei de afaceri din Prahova.
Astfel, procurorul Negulescu Mircea a achizitionat acest teren cu statut juridic fraudulos dobandit în satul Strejnicu, comuna Târgşorul Vechi, dupa ce acest „pont” a fost vandut de judecatorul mentionat si dupa ce acesta si sotia sa Teisanu Mihaela, grefier la Judecatoria Ploiesti au obtinut in acelasi mod fraudulos un teren în satul Strejnicu, comuna Târgşorul Vechi.
De mentionat ca, la data comiterii faptei cei sus mentionati erau in functie, respectiv Teisanu D.Florentin-judecator la Curtea de Apel Ploiesti si, Teisanu Mihaela – grefier la Judecatoria Ploiesti.
Unul dintre criteriile de atribuire al acestor terenuri era ca conform 1.4. din Caietul de Sarcini:
Conditii cumulative pe care trebuie sa le indeplineasca persoanele care se vor inscrie la licitatia publica organizata in vederea vanzarii
– sa fie persoane fizice (casatorite sau necasatorite), cu varsta de minim 18 ani, avand domiciliul in comuna Tirgsoru Vechi;
– sa nu detina alt imobil (teren intravilan sau casa) in proprietate, indiferent de locul amplasarii acestora; in acest sens, persoana care se va inscrie la licitatia publica va depune la dosar o declaratie data in forma autentica din care sa rezulte ca nu detine alt imobil in proprietate.
Conform declaratiei de avere a judecatorului Teisanu D.Florentin-judecator la Curtea de Apel Ploiesti, din anul 2015 reiese ca impreuna cu sotia sa detineau un apartament in Ploiesti inca din anul 2005, existand indicii temeinice ca acestia au dat o declaratie pe propia raspundere in fals.
….Pe parcursul anilor 2014, 2015, 2016 şi în intervalul ianuarie – februarie 2017, NEGULESCU MIRCEA (zis „Portocală”, alias „Zdreanţă”), în calitate de procuror al Serviciului Teritorial Ploieşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, anterior în aceeaşi funcţie la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti a fost un adevarat si brav „Ucigaş de destine”, cu fetisurile sale.
În timpul scandalului monstru declanşat urmare unor multiple dezvăluiri în spaţiul public, şi-a înaintat demisia din magistratură (cererea fiind înregistrată la CSM pe 20.02.2017, număr lucrare 4262/2017), refuzată de CSM.
Împotriva sa, Inspecţia Judiciară a declanşat două acţiuni disciplinare, iar la 28.02.2017, Secţia pentru procurori a dispus suspendarea din funcţie până la definitivarea cercetărilor disciplinare (dosar nr. 2/P/2017).
Personajul NEGULESCU MIRCEA – de o moralitate îndoielnică şi un profesionalism precar, cu o patologie care poate fi studiată în facultăţile de medicină şi în stagiile de specializare pe psihiatrie – în fosta sa funcţie de procuror la diferite unităţi de parchet, a avut un comportament tipic exponentului unui grup de interese politice şi economico-financiare, prin activităţile sale impulsive, abuzive, pseudo judiciare, a acţionat din interese proprii, din sentimente de răzbunare sau/şi la comanda unor grupuri locale de interese, împotriva unor persoane fizice şi juridice, ca un instrument al materializarii unor repoziţionări locale / preluări ostile străine de legităţile concurenţei loiale de piaţă, în sfera afacerilor comerciale frauduloase. Scopurile reale au fost, fără putinţă de tăgadă, o reconfigurare, frauduloasă şi abuzivă, a unor zone de influenţă politico-financiară, respectiv dobândirea, de către alţi poli locali de putere economică, a controlului asupra unor mari segmente din activitatea comercială de pe piaţa afacerilor din Ploieşti şi judeţul Prahova.
Concret, printr-o exaltare a eului (narcisism primar), procurorul NEGULESCU MIRCEA a deschis şi lucrat discreţionar – contrar oricăror principii ale unui proces penal şi cu înfrângerea tuturor drepturilor procesual penale ale părţilor / subiecţilor, de regulă administratori de firme de pe piaţa locală a judeţului Prahova (nominalizate în cuprinsul denunţului), dar şi alte persoane fizice pe care le percepea a fi în relaţii de duşmănie cu el ori cu entităţi „prietene” – exemplu relevant fiind cazul unor  foşti ofiţeri superiori din Prahova ai Serviciului Român de Informaţii, zeci de dosare de cercetare / urmărire penală, în instrumentarea cărora, apoi:
– cu complicitatea unor judecători, ca de exemplu DINU IULIAN, TRANDAFIRESCU ZINICA, Nita Constantin sau avocaţi, exemplu TĂNASE CLAUDIA, etc.
– cu sprijinul unor denunţători şi martori puşi în dependenţă (unii cu o identitate aşa de protejată, că sunt deja cunoscuţi – sărut mâna, domnişoara Cristina!),
– şi profitând de lipsa inexplicabilă de reacţie instituţională a unor procurori din DNA,
– i-a şantajat pe aşa-zişii făptuitori cu evoluţia negativă a dosarului penal al fiecăruia (îndeosebi cu reţinerea şi arestarea preventivă).
De altfel, este de notorietate în Ploieşti că procurorul NEGULESCU MIRCEA participa la diferite evenimente unde se consumau în mod exagerat băuturi alcoolice[1], localurile fiind: ”La Cazemată” (Cartierul Mica Romă-Bucov); Club “Laguna” zona Teleajen, Ploiești; Cinque Terre (fost Vienna Caffe) din str. Ana Ipatescu, Ploieşti; Restaurantul “Mon-Jardin” din B-dul. Independenţei, Ploieşti; Terasa „La Strada” de la Halele Centrale Ploieşti, Terasa „La Strada T&T” din parcul Sălii Sporturilor „Olimpia” Ploieşti, Hotel – Restaurant “Colina Grande” Valea Călugărească etc, unele alese special in afara oraşului Ploieşti.
Cu aceste ocazii, participanţii luau la cunostinţă, divulgate de către magistrat în timpul discuţiilor, despre diverse date / informaţii confidenţiale din dosarele instrumentate de acesta, privind: persoanele vizate de anchete penale, data, timpul, locul, modul sau mijloacele prin care urmau a se administra probe. Pe fondul consumului de alcool, avea dese astfel de accese de lăudăroşenie şi pălăvrăgeală despre activitatea sa profesională ori a altor colegi procurori. Ajungând, aproape întotdeauna, în stare de ebrietate, procurorul NEGULESCU MIRCEA depăşea în mod evident limitele legale ale obligaţiei de a nu divulga informaţii secrete de serviciu ori nedestinate publicităţii, pe care le cunoştea datorită atribuţiilor de serviciu, informaţii care, ulterior, erau diseminate de terţii convivi în alte diferite medii (interlope, de afaceri, politice), fiind folosite de cei interesaţi potrivit propriilor scopuri ori de grup, fiind astfel afectate grav interesele sau / şi activitatea atât a unităţii de parchet, cât şi a altor persoane. (Cerasela N.).

 

Aveti un Pont

Noi probleme pentru Crin Bologa în fruntea DNA/Focar de COVID-19 la DNA! Audierile au fost anulate!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

În loc de coadă, acum este pustiu la intrarea în DNA!

Iată că nici măcar cea mai temută instituție a statului român nu a scăpat din ”strânsoarea” tot mai nebunească a infectărilor cu COVID – 19! Astfel că, deși din motive totuși lesne de înțeles s-a încercat ca totul să se rezolve strict în sânul structurii, sursele noastre de la vârful sistemului susțin că în această săptămână a fost identificat în cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție un posibil focar de infectări cu COVID -19!

Iar cu toate că nu se știe exact încă dacă suspiciunile de infectare se referă chiar la procurori anticorupție, la ofițerii de poliție judiciară detașați pe lângă aceștia sau la alte categorii de personal auxiliar, cert este doar că lucrurile sunt deja destul de grave! Altfel neputând fi explicată situația fără precedent în toată istoria Direcției Națioanle Anticorupție și prin care pur și simplu zilele acestea au fost anulate mai multe audieri. Desigur, la fel ca și alte structuri de Parchet, și la DNA s-a încercat procedurizarea digitală la maxim, astfel că denunțurile sau alte plângeri se puteau face deja de ceva vreme bună prin intermediul unui email oficial. După cum la fel și unele înștiințări din partea instituției erau deja transmise tot pe cale digitală…

Audierile suspecților au fost amânate

Numai că de această dată vorbim de anularea audierilor unor persoane suspecte în dosare extrem, dar extrem de importante! Și mediatizate pe măsură, bineînțeles… Numai că unele din numele grele ce urmau a fi audiate au fost deja înștiințate că ”spovedaniile” suspendate urmează să aibă loc la o dată ulterioară, ce va fi stabilită și comunicată între timp. Motivarea pentru aceste măsuri excepționale fiind suspiciunea cu privire la existența unui posibil focar de COVID – 19 în cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție!

Se intră în carantină?

În condițiile în care aproape că nu mai este instituție a statului român care să nu fi fost atinsă de pandemie, faptul că a intrat COVID-ul și în DNA chiar că nu ar trebui să mire din cale afară pe cineva! Atâta doar că ținând cont de condițiile specifice ale muncii celor de la Direcția Națională Anticorupție, indiferent că vorbim aici de procurori, polițiști judiciari sau personal auxiliar uite că a fost totuși nevoie de luarea unor măsuri excepționale, prin care să se împiedice eventuala răspândire a virusului și implicit scăparea lucrurilor cu totul de sub control.

Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că dacă suspendarea audierilor nu va da roade, atunci se poate ajunge în scurt timp la o operațiune totală de izolare a sediului central al DNA din Bulevardul Știrbei Vodă. Iar posibila carantinare a Direcției Naționale Anticorupție pică într-un moment cum nu se poate mai prost… Adică în plină desfășurare a concursului pentru numirea în funcții de execuție în cadrul DNA!

Noi probleme pentru Crin Bologa în fruntea DNA

E ”foame” de procurori!

Pentru că după valurile de epurări care au avut loc la nivelul superior al Direcției Naționale Anticorupție în ultimii ani, structura s-a confruntat cu o acută criză de personal. De fapt de procuori. Și mai ales de procurori prin care să se poată ”plomba” găurile tot mai vizibile de la vârful organigramei. Drept urmare a fost declanșat un amplu concurs la care s-au înscris nu mai puțin de 11 procurori care vizează ocuparea unor funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Este vorba despre Gheorghe Berce – de la PICCJ, detașat la DNA Oradea; Origel Cotoi – de la Parchetul Tribunalului Iași, delegat la DNA Iași; Melinda Elena Diaconescu – de la Parchetul Tribunalului București, delegat la DNA Structura Centrală; Ionuț Ioan Dincă – de la Parchetul Judecătoriei Galați, delegat la DNA Galați; Silvana Purcarin – de la Parchetul Curții de Apel Timișoara, delegat la DNA Timișoara; Loredana Michaela Teodorescu – de la Parchetul Tribunalului Gorj, delegat la DNA Structura Centrală; Ioan Tomoioagă – de la Parchetul Tribunalului Maramureș, delegat la DNA Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare; Marcel Sandu – de la Parchetul Curții de Apel București, delegat la DNA Structura Centrală; Marinel Corneliu Pavel – de la Parchetul Tribunalului Olt, delegat la Parchetul Judecătoriei Slatina; Irina Perjoiu – de la DIICOT Vaslui și Ionuț Auraș Petrescu – de la Parchetul Tribunalului București.

Cu toții fiind până în prezent în grafic, mai ales după ce au fost declarați admiși și la proba evaluării rechizitoriilor sau actelor întocmite în ultimii cinci ani! Ceea ce arată că este ”foame” mare de procurori la DNA, din moment ce niciunul dintre candidați nu s-a împotmolit până acum. Numai că acum rămâne de văzut și dacă – dar și cum!- concursul va continua conform programului stabilit… Sau la fel ca în cazul anumitor audieri se va prefera suspendarea procedurilor, cel puțin până se va evalua exact situația din cadrul structurii conduse de procurorul șef Crin Bologa…

 

Citeste in continuare

Anchete

Procurorul de caz din dosarul respectiv era Danut Volintiru, deducem ca politistul retinut acum a colaborat cu faimosul procuror pentru infundarea lui Valcov

Publicat

pe

De

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat luni, 19 octombrie 2020, punerea sub control judiciar a unui ofiter de politie judiciara care a activat in acelasi parchet pana in martie 2020. Avocata Cosmina Cerva l-a identificat in fotografiile de mai jos, facute in seara zilei de 25 martie 2015, cand DNA il retinea pe fostul ministru al Finantelor Darius Valcov pentru presupuse fapte de trafic de influenta. Or, stiind ca procurorul de caz din dosarul respectiv era Danut Volintiru, deducem ca politistul retinut acum a colaborat cu faimosul procuror pentru infundarea lui Valcov. Oricum: daca vreti sa aflati cum il cheama pe ofiterul de politie judiciara si ce acuzatii ii aduce DNA, dati un click aici, precizeaza Lumea Justitiei. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Aveti un Pont

200 de cazuri! Uite cine a căzut pe tehnică la Senat!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Izabela Chencian, secretarul general al Senatului

Unul dintre cele mai extinse focare de COVID 19 pare a fi în chiar Parlamentul României! Acolo unde deși s-au recunoscut oficial, în cele din urmă, doar 19 cazuri de infectări, situația reală pare să fie mult mai gravă. Dintr-un raport informativ incendiar de ultimă oră intrat în posesia noastră reieșind că deja ar fi vorba de nici mai mult nici mai puțin de 200 de cazuri de infectări în rândurile personalului angajat la Camera Deputaților și mai ales la Senat!

Timotei Stuparu a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare

Culmea este însă că s-a aflat de existența acestui veritabil focar de infectări fără egal în vreo altă instituție publică nu în urma vreunei anchete epidemiologice stricte, ci după ce mai mulți senatori cu funcții importante ar fi fost atent monitorizați în ultima vreme. Existând ”suspiciuni rezonabile” că la adăpostul isteriei create de pandemie, în ultimele săptămâni aflate în funcții, unii dintre cei cu funcții de conducere ar forța organizarea unor concursuri care ar fi atras deja asupra lor atenția structurilor. Cum ar fi cel de director la Direcția Secretariat General al Senatului României. Sau cel de la Direcția Control. Ițele întregii monitorizări ducând până la vârful Senatului, la secretarul general Izabela Chencian și secretarul general adjunct , Timotei Stuparu.

Degeaba s-au purtat măști în Senatul României

Ceea ce și poate explica de altfel, în mare măsură, ”eforturile logistice” depuse pentru a nu se afla încă adevărata dimensiune a dezastrului de la Senat. Cel puțin până ce nu se vor finaliza concursurile ai căror favoriți cerți la ”cota pariurilor” din sistem sunt dați drept șefa de cabinet a Izabelei Chencian, Alexandra Raluca Zota și fata condamnatului Timotei Stuparu!

Izabela Chencian – Raluca Zota – Secretariatul General

Iată că îți vine să îi mai dai dreptate și președintelui Klaus Iohannis, atunci când șeful statului o tot ține ”langa” cu ”toxicitatea” actualului Parlament. Acolo unde continuă să se organizeze concursuri pentru ocuparea unor importante funcții, deși restul instituțiilor publice se confruntă cu o criză de resurse umane pe care nu o pot gestiona sub nicio formă. Pur și simplu pentru că în timpul pandemiei nu pot organiza concursurile atât de necesare pentru posturile de conducere deficitare.

Are și Marian Pavel slăbiciunile lui…

În schimb, uite că Senatul României poate! Mai ales atunci când este vorba de Secretariatul General condus de Izabela Chencian și Timotei Stuparu. O dovedește de altfel pe deplin și documentul oficial intrat în posesia noastră, înregistrat la Senatul României cu numărul XXXVIII 1937/09/10.2020. Și pe care îl publicăm integral, pentru a nu lăsa loc niciunei eventuale interpretări.

”Parlamentul României – Senat – Direcția Resurse Umane

Rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul organizat în data de 15 octombrie, respectiv 29 octombrie 2020, pentru ocuparea unui(1) post vacant de conducere, funcționar public parlamentar – director, la Direcția Secretariat General:

  1. Dănănae Gabriela – ADMIS
  2. Alexandrescu Ionuț Bogdan – RESPINS
  3. Zota Raluca Alexandra – ADMIS.
  4. Candidații admiși se vor prezenta la examen pe data de 15.10.2020, ora 10.30, la Senatul României, intrarea A1, având în posesie Cartea de identitate. Proba scrisă, conform calendarului concursului, începe la ora 11.00”.

Concurs care, ce-i drept,  va fi mai urmărit decât un derby de fotbal Steaua – Dinamo… Mai ales că unii ar băga deja mâna în foc că nu este loc de nicio surpriză, din moment ce deja a fost admis și dosarul actualei șefe de cabinet a Izabelei Chencian, Raluca Zota… Oricum, după cum susțin sursele noastre, Izabela Chencian ar face astfel o ultimă faptă bună la nivelul Secretariatului General al Senatului, aceasta fiind ”în cărți” penrtu a fi transferată pentru lista eligibilă a Partidului Social Democrat de la Camera Deputaților. Mai ales că, după cum bine se știe atât la nivelul partidului, dar mai nou și al sistemului, proaspătul ales președinte al Consiliului Județean Ialomița, Pavel Marian, chiar nu îi poate refuza nimic Izabelei Chencian… Prietenii intimi știu bine de ce…

Timotei Stuparu, condamnat, dar lăsat la conducere!

Însă un alt post care pare deja adjudecat este cel de la Direcția Control din Senat. Acolo unde ar fi așteptată chiar fiica secretarului general adjunct al Senatului, pesedistul Timotei Stuparu. Cel care continuă să ocupe acest post în ciuda condamnării penale la 1 an și 7 luni cu suspendare și la 90 de zile de muncă în folosul comunității. Pentru că nimeni din conducerea Senatului nu vrea să citească barem decizia din data de 10 aprilie 2017, prin care Timotei Stuparu a fost condamnat definitiv de către completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție , în dosarele 3841/1/2015 și 66/1/2017 pentru fals intelectual, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, cu ”parte vătămată Senatul României”! Același unde, în loc să se declanșeze o amplă anchetă epidemiologică pentru identificarea întregului focar, se organizează concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere, pentru a se securiza astfel respectivele posturi chiar la adăpostul pandemiei…

 

 

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont8 ore ago

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Aveti un Pont3 zile ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Aveti un Pont4 zile ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont5 zile ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv7 zile ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv7 zile ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont7 zile ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!