Connect with us

Featured

Capul lui Ciucă, cerut de Tel Aviv și Paris!

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Iată că Emmanuel Macron nu doar că l-a trimis pe Iohannis ”după semințe”, așa după cum titram ”lovitura” din 6 aprilie, dar președintele francez a avut grijă ca acesta să fie lăsat și fără ”banii de buzunar”. Cei din Planul Național de Redresare și Reziliență. Iar așa după cum avertizam, ”este doar începutul”!

Ciucă refuză semnarea contractelor corvetelor și dronelor!

Și uite că, în timp ce premierul Cîțu cel școlit pe banii lui Isărescu la Grinnell College, în SUA, refuză, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să o primească în audiență pe ambasadoarea Franței, Laurence Auer, Cristian Ghinea își ia flit după flit la Bruxelles! Iar dacă în noua tragere de timp de o lună de zile, Ministerul Apărării Naționale nu își onorează responsabilitățile asumate prin organizarea licitației internaționale câștigate de Naval Group prin semnarea, în ședința de negocieri de după Paște a contractului corvetelor, atunci chiar că nu mai pupă Cristian Ghinea acceptarea planului de redresare. Oricât de bine l-ar face de data asta…

Câte mai pătimește Iohannis de la Macron pentru Ciucă!

Însă cea mai bună dovadă că pentru ”eroul de la Dăbuleni” Ministerul Apărării Naționale se dovedește deja o ”caschetă” prea mare este târârea statului român într-un nou incident diplomatic de care chiar că nu aveam nevoie! Astfel că, de parcă nu ar fi fost de ajuns că nivelul relațiilor bilaterale franco – române sunt la cel mai scăzut nivel al istoriei, Ciucă a reușit să scoată din sărite și Tel Aviv-ul! Pentru că suntem în măsură să informăm în exclusivitate că, după francezii de la Naval Group, și israelienii de la Elbit Sistem se simt pur și simplu ofensați de ministrul Ciucă! Cel care, după ce s-a împăunat luându-și oficial angajamentul internațional, refuză acum, sub tot felul de pretexte jenante, la fel ca și în cazul negocierilor purtate cu Naval, să își asume contractul dronelor. Astfel că, fapt fără precedent, atât de la Paris, cât și de la Tel Aviv mai nou, se cere insistent ”capul” ministrului Apărării. Vorbind aici, dincolo de atât de costisitorul parteneriat strategic cu SUA, de cei mai importanți prieteni ai statului român pe plan internațional, Franța și Israel. Și asta la nivel practic, nu doar  la cel al ”gargarei politice” cu eliminarea vizelor pentru State…

Au ignorat avertismentul MCV

Iată că, din păcate, avertismentele noastre repetate cu privire la iminenta reacție a președintelui francez Emmanuel Macron la tratamentul batjocoritor al ministrului român al Apărării se adeveresc pe deplin. Astfel că, la doar câteva zile de când ”guvernul meu” defila public cu marea veste că va fi ridicat înjositorul tratament MCV la adresa României, strict de dragul noii coaliții guvernamentale, Klaus Iohannis a primit o adevărată ”rangă în dinți” diplomatică. Parisul anunțând nu doar că nu susține ridicarea MCV, dar chiar și că va bloca un astfel de demers la nivelul Comisiei Europene! Era un ultim avertisment că principalul aliat al României la nivelul Uniunii Europene ar putea fi transformat într-un adversar de temut. Culmea, nu din cauza unor interese geo-strategice divergente, ci doar pentru ca generalul Nicolae Ionel Ciucă să își poată onora angajamentele luate pe persoană fizică în fața samsarilor americani de armament. Cum însă la București și acest ultim avertisment a fost ignorat, francezii au avut grijă să îi dea lui Cristian Ghinea cu PNRR-ul în cap! Profitând din plin de ”tocana” cu care ministrul Fondurilor Europene s-a prezentat la Bruxelles.

Cîțu nu o primește pe Auer, Ghinea nu trece PNRR la Bruxelles!

Ceea ce l-a făcut până și pe Klaus Iohannis să se alerteze, acesta dând semne de-abia acum că a priceput ”bătutul obrazului” venit de la Paris. Astfel că, ieșind din starea sa cvasitotală de ”autism politic” la nivel internațional, ”neamțul” a convocat în cele din urmă la Cotroceni o ședință pe subiectul refuzului CE de a accepta Planul Național de Redesare și Reziliență. Cel cu care Iohannis trebuia să închidă gura tuturor că a adus 80 de miliarde de euro în țară. Numai că, de la instalarea sa în fruntea Guvernului și după ce prima sa grijă a fost să îl ejecteze din Palatul Victoria pe Tănase Stamule, afectând astfel grav relațiile franco – române, Florin Cîțu nu a catadicsit nici măcar să răspundă cererilor oficiale ale ambasadoarei Laurence Auer. Cea care a solicitat în zadar o întrevedere oficială, pentru a discuta agenda europeană și relațiile bilaterale. Urmarea? După ce Bucureștiul nu a luat în serios poziția Franței pe MCV, Parisul ne-a trecut la ”țepari neserioși” și ne tratează ca atare! Lipsa sprijinului pentru bani europeni deja începe să se vadă… Ambasadoarea Auer a transmis la rândul său cât se poate de ferm ”înghețarea” relațiilor bilaterale franco-române, cel puțin până la semnarea contractului corvetelor… Grupul Renault se pregătește să anunțe și el ”decisiva de la Mioveni”, prin retragerea din producție a unui nou model DACIA… Și asta tocmai acum, când Franța se pregătește să preia conducerea Comisiei Europene! Iar premierul României, după ”execuția” lui Stamule, nu a desemnat încă niciun oficial, fie el și de rang inferior, pentru coordonarea guvernamentală pe relația cu Franța…

Colonele Popa Robert, ai auzit de Gherghe?

Alertați de campania ”NAȚIONAL” și conștientizând că deja își riscă libertatea dacă își mai asumă ”șmenuirea” documentelor oficiale, generalii Armatei Române au început să dea înapoi. Și să găsească diverse pretexte pentru a nu mai fi trimiși ”carne de tun” în Comisia parcă expres constituită pentru a bloca, ci nu a finaliza ultimele amănunte ale semnării contractului corvetelor cu Naval Group. Astfel că ministrul Ciucă nu l-a mai lăsat pe generalul Teodor Incicaș să iasă la pensie, deși acesta apucase să își depună raportul! Însă până și obedientul ”breloc” Incicaș a început să se plângă că ar vrea să fie lăsat să își vadă de pensia lui specială în libertate… Astfel că ”ultima soluție” pentru tot mai ”înghesuitul” Ciucă a reprezentat-o ”plantarea” în fruntea Comisiei a colonelului Robert Popa.

”Brelocul” Incicaș plânge că vrea la pensie…

Cel care continuă să îndeplinească orbește ”sinucigașa misiune” de ”sabotare” a contractului corvetelor, de parcă nici nu ar fi auzit că și adjunctului DGIA, generalul Gherghe i se promisese, pe aceeași filieră, ”protecție totală” în fața procurorilor militari. Astfel că, pe lângă ”oficiile” de a trimite acasă, rând pe rând, delegațiile franceze ale NAVAL, colonelul Popa și-a asumat pe propria răspundere, legal vorbind, semnarea contractului pentru bateriile de coastă NSM. Aici nemaiavând nimic de negociat colonelul Popa! Deși ”cooperarea industrială” nu este definită și nici semnată de către americani! La fel ca la Piranha, unde ”plătim, cumpărăm și pe urmă mai vedem”… După ce de la Kongsberg se dă semnalul că ”s-a închis cercul” comisioanelor, bineînțeles… Însă executantul colonel Popa, șeful comisiei de negocieri și cel care a ”îngropat” toate programele de înzestrare militară pe care le-a avut în coordonare până acum a devansat totuși întâlnirea cu francezii, din iunie pe săptămâna viitoare. Fără ca lui Ciucă să îi pese însă că poate președintele României avea nevoie chiar la CSAT-ul convocat expres pentru situația ”explozivă” din Marea Neagră să anunțe Rusia că Armata Română se va putea baza pe corvetele multirol ale francezilor de la Naval Group și pe dronele Hermes 450 ale israelienilor de la Elbit Sistem! Astfel că poate îl întreabă și Iohannis pe Ciucă- că Hăpău oricum este ocupat cu ”ciorditul” cazurilor de contra-spionaj documentate de alte structuri!- de ce nu semnează contractul cu Naval? Și nici cel cu Elbit System…

Exclusiv

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

Avatar

Publicat

pe

De

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova” titram ”lovitura” din 10.06.2021 care a panicat mai multe grupari din Prahova.

Precizam ca, vestea proasta pentru corupti este ca au fost finalizate alte 15 dosare de fraudare ale alegerilor locale din Pucheni, Floresti, etc si….surpriza chiar din Ploiesti.

Cazul de la Ploiesti cel mai colosal, a creat o adevarata panica cand am precizat ca este documentat atat pe interceptarile efectuate pe signal cat si pe filmari audio-video efectuate in zona Rompetrol si/sau alte zone, cum se „dadeau” bani pentru fraudarea alegerilor unor categorii de personaje, inclusiv rromi, deoarece cei care au fost protagonistii acestei operatiuni s-au recunoscut si au realizat ca sunt date dintr-un dosar penal si nu sunt simple „informatii aruncate pe surse”, la „misto”, ca si cum ar fi cu adevarat din anchete, cum fac anumite site-uri de „ziare locale”.

Dupa ce Tribunalul Prahova a hotarat ca “lotul Ciorani” poate fi cercetat în stare de liberatate s-a resimtit o usurare in gruparile care au actionat la fraudarea alegerilor din Prahova sperand ca se va merge pe „burta” ca pana in prezent, cu o protectie „divina” si/sau politica.

Decizia de ieri, prin care PCA Ploiești a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, înregistrată la unitatea de parchet sub nr. 2148/III-2/2021, împotriva încheierii nr. 47 din 10.06.2021 pronunţată de Judecătoria Ploieşti în dosarul penal nr. 11609/281/2021 şi a dispus luarea măsurii arestării preventive a 16 persoane din cele 17 a creat  o adevarata depresie, anxietate si atacuri de panica printre cei vizati in celelate dosare penale documentate.

Mai mult, tot in articolul din 10.06.2021, am dezvluit ca, mult hulitul Laurențiu Drăghici, șeful Biroului Rutier Ploiești, a finalizat doua dosare penale pe care le-a inaintat la procuror pentru conducere sub influenta alcoolului si amenintari ale unui personaj important din urbea noastra care are obiceiul sa mearga prin control noaptea.

Cu acest „cartof” fierbinte in curte, unitatea de parchet a dispus de urgenta demararea audierile si pentru a evita presiunile/interventiile si influentele unor eventuale „divinitati” incearca sa plaseze aceasta „bomba”, in mod operativ, in bratele judecatorilor.

Apropo de aceasta, asa cum am mai precizat, va rugăm mai aveți încredere și în noi, nu numai in pseudo-jurnalisti cu stiri despre vreme, decesul lui Gabi Lunca, incendii la gunoaie, că nu va servim baliverne după zeci de ani de muncă în SRI și în presa scrisă

Deci, urmeaza scene si scenete incredibile in Prahova, un adevarat „CIRC SI PANARAME SAU, MAI ELEVAT, BÂLCIUL DESARTACIUNILOR”. Vom reveni. (Cristina T.).

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

 

 

Citeste in continuare

D.N.A.

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Avatar

Publicat

pe

De

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa. De independent ce este.
Ludovic Orban, președinte PNL, este în dosarele jaf UNIFARM. Șeful DNA stă la VIP cu personajul din dosarele DNA, că este obiectiv.
Nicușor Dan, primarul Capitalei de la PNL, este petent în dosarele DNA, a depus plângeri penale împotriva vechii administrații. Șeful DNA stă cu petentul pe stadion, de imparțial ce este.
Lucian Bode, ministrul de Interne PNL care a băgat 2 polonezi în spital, este într-un dosar penal la PG. Șeful DNA stă lângă “Electrica Zalău” că sunt prieteni. Și de loc. Și de accidente de mașină. Ambele “rezolvate” de Miliție+PG.
Problema nu este cu țara. Problema sunt oamenii.
M-am mai interesat. La alte instituții, FRF/Mitroi/Burleanu n-a trimis invitații. Doar la suckerii ăștia pe care i-ați văzut mai jos. Burleanu (sufrageristul) este prieten cu Dâncu de pe vremea sufrageriei. Că doar ei l-au pus pe Burleanu la FRF. Așa a ajuns Dâncu de la sufragerie pe sufrageria stadionului PeNeLeu. Pe Bologa l-a luat Bode, băieții din Sălaj/ Zalău, lângă care și stă. Așa șeful DNA a ajuns să defileze cu oamenii politici de la guvernare pe care ar trebui să-i investigheze pe stadion. Că îi place, de independent și obiectiv și imparțial ce este. Restul n-a primit nimic de la FRF/ Razvan Mitroi/ Burleanu. Îi înjură/ boscorodește toată lumea, inclusiv procurorii (“s-au urcat scroafele pe stadion”. Tabloul nulităților românești. Invitațiile veneau de obicei prin Jandarmerie/Miliție/ MAI, acum au venit cu dedicație specială. Bine că totuși au fost lăsați Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu etc să intre pe stadion. Hei, este un pas înainte. La ce zero absolut era la VIP de nu mai aveai loc de ei, gloriile meritau să stea afară, la popcorn televizat, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei. (Paul D.).
Mai jos poze sufrageriști.

 

Citeste in continuare

Featured

Coleg de facultate cu Barna, Pîrlog sare la gâtul lui Iohannis

Avatar

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Barna își pune dulăul pe Iohannis!

Dosar DNA Militar: Procurorul 10 August, deconturi șocante” titram ”lovitura” din 1 aprilie. Atunci când dezvăluiam, cu documente, cum procurorul militar Bogdan Pîrlog s-a înfruptat din bugetul Ministerului Justiției, sub tot felul de justificări absolut halucinante.

Coleg de facultate cu Barna, Pîrlog sare la gâtul lui Iohannis

Iar ținând cont de ”probatoriul administrat”, pur și simplu procurorii SIIJ nu aveau decât să dea număr de penal dosarului pe care erau obligați, prin chiar fișa postului, să îl deschidă de urgență celui mai ”radicalizat” procuror din întreg sistemul judiciar de la noi. Numai că pentru asta mai trebuie să ai și ”cojones”.

Iar procurorii de la SIIJ clar că nu au.. În schimb are Pîrlog! Cel care, după două luni și jumătate de la dezvăluirea noastră bazată pe documente scrise, a prins curaj și a ieșit cu o poziție publică în care susține că ”nu e adevărat scandalul cu deconturile. Am făcut deplasări în interesul serviciului fără neamuri”. Ceea ce poate că are dreptate, că doar polițista care l-a însoțit la mare chiar nu are cum să fie trecută la neamuri… Însă slăbiciunea superiorilor lui Pîrlog i-a dat din nou acestuia ”gura de oxigen” necesară nu doar de a respira, dar și de a declanșa un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis. Și asta cu doar câteva zeci de ore înainte de luarea în discuție, în Consiliul Superior al Magistraturii a unei plângeri semnate de peste o sută de magistrați colegi împotriva lui Pîrlog. Cel care are grijă ca în paralel cu ”săritul la beregata” șefului statului să își aducă aminte – stranie coincidență- că a fost coleg de an în facultate cu vicepremierul Dan Barna…

A atacat decretele președintelui!

”Am atacat în instanță decretele lui Iohannis! A încălcat MCV” se împăunează procurorul militar Bogdan Pîrlog. Cel care susține și că ”Decizia Curții Constituționale din 8 iunie încalcă, ca să zic așa, toate principiile de drept care țin de dreptul comunitar, care țin de calitatea noastră de membru în Uniunea Europeană, va atrage mai mult ca sigur procedura de infrigement… Constituția a operat un transfer de autoritate către structurile europene… CCR a încălcat Constituția, absolut, în momentul în care a emis această decizie care este contrară până la urmă și principiilor de drept”. Însă nu la fel de ”franc” este Pîrlog și atunci când se dă ”lovit” că nu el ar fi postacul ” Caius Marcus” din scandalul ”Justice Leaks” și care în care ia apărarea procurorului militar și în comentariile din ”NAȚIONAL”. Și nici cum salariul lui de ”procuror civil” îi poate satisface setea neostoită de limuzine BMW de ultime fițe…

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv6 ore ago

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel...

D.N.A.6 ore ago

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu...

Exclusiv1 zi ago

Prin PNRR-ul lor de cioace, incredintari directe si sifonari ale banului public, fundamentarea la misto a cheltuirii banului public a fost devoalata pe deplin de Comisia Europeana

Daca ei fundamenteaza la misto PNRR-ul (asa cum arata Comisia Europeana), va inchipuiti cum fundamenteaza si inventeaza ordonantarea cheltuielilor din...

Exclusiv2 zile ago

,,Dă dreapta” și ,,dă stânga”/Despre cei născuți din lup și care conduc Romania și AZI, la 73 de ani de la naționalizare

S-au implinit 73 de ani de la nationalizare. Am scris in urma cu 4 ani un articol, mertia sa il...

Exclusiv4 zile ago

O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe aia de la Bruxelles psd-isti ca nu-s in stare sa inteleaga profunzimea gandirii guvernului Citu!

S-a ales prafu’ si de PNRR! Ne-am batut singuri joc de noi! O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe...

Exclusiv5 zile ago

Adevarata fata/imagine a IPJ Prahova este data de profesionisti/Felicitari COMISARULUI ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA pentru profesionistii adusi in institutie si numirile efectuate/Document

La data de 12.08.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a...

Exclusiv5 zile ago

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de...

Exclusiv5 zile ago

Astept in curand ca acelasi grup de comunicare strategica sa raporteze in zilele urmatoare in jur de 3-4 decese dar si eventual 7-8 invieri

Pe cand reinvierile la grupul de comunicare strategica? Privind cifrele de ieri, in care grupul de comunicare strategica a raportat...

Exclusiv6 zile ago

Ministrul rezist Claudiu Nasui dar si autoritatile publice in drept trebuie sa evalueze si sa analizeze informatiile in cauza avand in vedere relevanta publica a pozitiei executive a doamnei Alina Prahoveanu detinuta actualmente in cadrul Societatii Nationale a Sarii SA

Revenim cu date despre noul director general interimar al Societatii Nationale a Sarii SA – Salrom, doamna Alina Prahoveanu, unul...

Exclusiv1 săptămână ago

Atentat la siguranta nationala/Claudiu Nasui – ministrul #rezist MEAT – si noul CA Salrom dau cu flit Premierului Florin Citu si PNL-ului

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – si ale CA Salrom ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele...

Exclusiv1 săptămână ago

Una dintre firmele care sunt anchetate de Consiliul Concurenței pentru „licitații trucate la MAI” obtine un contract prin incredintare directa, de la Primaria Floresti/Prahova, chiar in ziua anuntului privind anchetarea sa

Numarul de licitatii trucate sesizate Consiliului Concurentei este in crestere, iar institutia risca sa nu mai faca fata investigatiilor Care...

Exclusiv1 săptămână ago

Comunicat de presa a celor de la ECO BURN care infioara sistemele de siguranta nationala/Asemănările izbitoare între regulile mafiei care a actionat la asasinatul cu bombă de la Arad si incercarea de asasinat a ECO BURN SRL

Societatea ECO BURN S.R.L. nu a fost niciodată amendată pentru poluarea mediului, ci din motive organizatorice sau administrative, asta indiferent...

Exclusiv1 săptămână ago

EXCLUSIV/Sindicatele clocotesc, Claudiu Nasui – ministrul #rezist (USR) MEAT – se scufunda/la un pas de remaniere!

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele companii profitabile lăsate la...

Exclusiv2 săptămâni ago

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%.

 Cum? Calculul este simplu: daca majoreaza varsta de pensionare la 70 de ani (multi dintre voi, nespecialii, vor munci pana...

Exclusiv2 săptămâni ago

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false

Va redam, fara sa comentam, un comunicat de presa a celor de ECO Burn, privind atacuri (fake news) ale unor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!