Connect with us

Featured

Zisu, executat! Ciucă își ia Senior Acquisition Advisor!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Hăpău, vezi că-ți rupe capul Ciucă!” titram ”lovitura” din 9 ianuarie anul trecut. Atunci când îl avertizam pe generalul Marian Hăpău să nu mai fie chiar atât de ”Happy”, pentru că Nicolae Ionel Ciucă nu uită și nu iartă ! Mai ales că șeful Direcției Generale de Informațiia Armatei a vrut să îl ”ardă” atunci când îi era mai greu, la apogeul asaltului dezlănțuit împotriva sa de fostul ”el lider maximo” Liviu Dragnea. Atunci când generalul Hăpău a apăsat mai mult sau mai puțin la vedere toate ”butoanele” oficiale sau pe persoană fizică aflate la dispoziția sa. Șeful DGIA apelând la orice metodă, numai ca să îl impună în locul lui Ciucă, în fruntea Marelui Stat Major al Armatei Române, pe ”nemuritorul” general Cătălin Ștefăniță Zisu!

Zisu plătește pentru că a vrut să îi ia locul lui Ciucă

Și doar încăpățânarea oricum proverbială a lui Klaus Iohannis s-a dovedit în cele din urmă salvatoare pentru Ciucă, generalul considerat și acum cel mai loial ”iohannist” din întreg sistemul. Ciucă având de atunci și mai multe motive de recunoștință față de șeful statului. Dar și o sete mai mare de răzbunare față de ”siamezii” Marian Hăpău și Cătălin Ștefăniță Zisu. Cuplul care a încercat să îl documenteze ca pe atâția alți șefi ai Armatei Române sau chiar miniștri ai Apărării. Astfel că, așa după cum dezvăluiam în urmă cu un an, vremea vendetei tot va veni, până și generalul Hăpău fiind avertizat că, gata, Ciucă va face orice ca să îi ”rupă capul”, atunci când va putea…

Strănută Gherghe, răcește Hăpău

Iar după ce ”numărul doi” din DGIA, generalul Iulian ”Cristi” Gherghe a fost executat printr-un dosar care l-a ”îngropat” definitiv, aerul Informațiilor Militare a devenit deja ”irespirabil” pentru ”numărul unu”. Hăpău apelând deja la calculul ”proiecției de pensie”, dar ezitarea de ultim moment de a părăsi sistemul atât cât o mai putea face de bună voie și nesilit de nimeni s-ar putea să îl coste scump. Pentru că a dat deja cu subsemnatul la Secția Militară a Direcției Naționale Anticorupție. Dar mai ales a aflat, din ”NAȚIONAL” – cam ”rușinos” pentru un ditamai serviciu de informații militare! – că generalul Gherghe a pus la bătaie pentru obținerea unui ARV( Acord de Recunoaștere a Vinovăției) informația unei tranșe de 480.000 dolari pe care ar fi încredințat-o superiorului ierarhic.

Conduce ”Frăția Intendenței” încă de pe vremea lui Oprea

El fiind ”numărul doi”… Însă nu doar generalul Hăpău a intrat în ”depresie” după arestarea adjunctului său, generalul Gherghe. Pentru că în fișa postului acestuia se regăsea și supervizarea tuturor activităților logistice și de achiziții ale Armatei Române! Adică Gherghe garanta că generalul Cătălin Ștefăniță Zisu ”nu făcea prostioare” la achzițiile de sute de milioane de euro ale Armatei Române!

Numai că procurorii anticorupție au obținut deja mărturisirea acestuia că ”băga mâna” în fondurile operative. Iar în ciuda tuturor promisiunilor neoficiale primite după reținerea sa de acum câteva luni, generalul Gherghe este încă în arest, instanța respingându-i încă o dată solicitarea eliberării condiționate. Astfel că, fiecare noapte petrecută în arest îi poate provoca insomnii și coșmaruri nu doar generalului Gherghe, dar și celorlalți generali care se tem că acesta ar putea plăti ”prețul corect” solicitat de către procurori pentru libertatea sa. Ceea ce ar și putea explica în bună măsură de ce, după cum susțin sursele noastre, acestuia i-a cam stat ”în gât”, în ultima vreme, celebra sa vișinată de casă… Mai ales că, în cluburile de fițe continuă să curgă dedicațiile însoțite de sticle de șampanii de mii de euro ”pentru Zisu, Zisu, Zisu”… Plus că sunt inițiați până la vârful sistemului care mai că ar băga mâna în foc că același nume ar trebui trecut pe lista celor mai bogați români…

Am trăit să o vedem și pe asta!

Multe controverse a mai iscat ”actul managerial” al generalului pensionar Nicolae Ionel Ciucă de la fruntea Ministerului Apărării Naționale, dar pe asta chiar nu credeam să o mai vedem! Pentru că, pur și simplu, de la București, compania americană Sincerus Gobal Solutions, Inc. a declanșat procedura de recrutare pentru funcția de ” Senior Acquisition Advisor to Romanian Ministry of Defense ( Global Defense Reform Program”!!! O mutare pe cât de surprinzătoare, pe atât de ”suspectă” pentru cei care deja se întreabă cum de viitorul ”rege al achizițiilor” pentru Armata Română va fi recrutat de o ”firmă mamă” americană… Și implicit ”pentru cine este postul dedicat”…

Cât o să mai ”curgă șampania” prin cluburi…?

Oricum, pentru ca agresiva propagandă operativă a ministrului Ciucă să nu mai aibă ce ”demonta” și cu speranța că generalii de la vârful MApN se descurcă barem cu ”Google translate”, publicăm în varianta originală ”fișa postului ” : ” Job description. Are you looking to make a difference in security cooperation? Sincerus is looking for an experienced Defense Acquisition professional to provide expert advisory services to the Romanian Ministry of Defense (MOD) in support of Global Defense Reform Program (GDRP) initiatives. GDRP is a US State Department – funded program that, in close coordination with US Department of Defense, focuses on assisting Partner Nations with defense reform and civil – military institutional capacity building efforts. Advisors will serve a twelve – month commitment abroad in the Host Nation”.

Cătăline, te încadrezi?

Și cum cam nimeni din clasa politică sau din sistem nu cred că mai are dubii cu privire la ”obediența” ministrului Ciucă față de așa-numitul parteneriat strategic, deja multora le este clar că tocmai un american va fi ”marele câștigător” care să ”supervizeze” viitoarele achiziții militare pentru Armata Română. Acum, desigur că sunt tot la fel de mulți și cei cărora nu le vine să creadă că generalul Zisu chiar poate fi vreodată detronat din postura de ”rege al achizițiilor” militare pe viață, una pe care o ocupă de atâta vreme, de când Gabriel Oprea i-a predat steagul ”Frăției Intendenței” din MApN.

Achizițiile militare vor fi ”consiliate” de un american

Însă ultima șansă pentru ca Zisu să rămână pe poziție ar fi ca acesta să câștige concursul în care deja zarurile par aruncate pentru vreun rezervist al ”Department of Defense” sau cel mult vreo ”săgeată” autohtonă a influentelor Agenții guvernamentale de peste Ocean.

Comandantul Suprem a decis…

Dar, pentru asta, Zisu ar trebui să se și încadreze condițiilor de înscriere la interviul de recrutare. Ceea ce pare a nu fi cazul, chiar și dacă generalul Zisu își face singur ”punctajul”, tot după ”Google translate”, bineînțeles :

” –Master’s degree AND at least SIX (6) years of U.S. military and/ or U.S. civilian experience in defense acquisition, including but not limited to personnel with experience as former officers or government offcials in the field of Armed Forces Acquisitions (Programming/ Execution), Strategist( Planning/ Programming), or Finance/ Comptroller ( Budgeting/ Execution), OR;

–    Bachelor’s degree and at least TEN (10) years of U.S. military and/or U.S. civilian experience in defense acquisition (…)

–    Reached, at a minimum, the rank of 0 – 5 in the military or equivalent in a civilian capacity (i.e. FS – 02/GS – 14);

–    Experience working either on Joint Staff or another Major Service Component Staff, or within the Office of the Secretary of Defense;

–    Prior experience working or living abroad for minimum of six (6) months;

–    Experience advising or mentoring foreign military or foreign government;

–    Experience working at U.S. European Command ( USEUCOM) or in the European Area of responsability;

–    Experience working on relevant issues in an interagency environment;

–    Strong communication skills;

–    Prior demonstrated professional experience writing reports at the strategic, executive level, such as SITREPs, briefings, AARs, memoranda, letters, and training material for consumption by military commanders or civilian leaders.”

Deci este destul de clar că generalul Cătălin Ștefăniță Zisu nu are cum să se încadreze în acest profil, zilele sale la ”butoanele operative” ale achizițiilor militare ale Armatei Române. Astfel că generalul Ciucă reușește să împuște mai mulți ”iepuri” dintr-o lovitură : le pune americanilor un om care să ”consilieze” achizițiile militare- ghici de la cine !-, îl ”execută” pe Zisu și îl izolează pe Hăpău, înaintea loviturii ”decisive”!

Hăpău, tot mai izolat…

Iar mai în glumă, mai în serios, noul ”senior advisor” ar putea intra ”în pâine” consiliindu-l pe ministrul Ciucă cum să iasă din dilema în care l-a băgat propria guvernare, cu prevederea – ce-i drept, una încă ambiguă – a imposibilității cumulării salariului cu pensia. Mai ales că acesta are o pensie de 215.880 lei și un salariu de ministru de ”doar” 168.613 lei. În timp ce pensia soției care a lucrat la ”Contrainformațiile” DGIA, în chiar subordinea generalului Gherghe este și ea de aproximativ 60.000 lei…

Exclusiv

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Publicat

pe

De

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai.

Acei oameni care sunt devotați, care fac cu drag aceasta meserie, care sunt corecți.

Acei oameni care, din păcate nu își mai găsesc locul, intr-un sistem condus de interesele infractorilor. Care sunt dați la o parte, aruncați, jigniți că nu sunt ca ei, că nu fac parte dintre cei care nu au regrete când sar linia legalității doar pentru ca pot si pentru ca așa dictează o anume atracție dolosivă.

Si acum se vede si reversul medaliei, oamenii nu mai doresc sa vină in asemenea sisteme ale statului atât de căutate înainte, atât de sigure.  Cine nu a auzit la interviuri ca motiv de intrare in sistemele de apărare ale statului : „salariul stabil si beneficiile”?

În prezent le ai, mâine poate deloc…

Acum, ba că discutam de corupție, ba de salariile prost dimensionate in realitatea economică europeană, ba de lipsa stimulentelor pe care politicienii fără experiența si minte doresc sa le retragă, toate duc la lipsa oamenilor, deci si a oamenilor de calitate.

Cei tineri trebuie educați, trebuie învățați sa lucreze pe anumite calapoade corect aplicate. Păi, cine să o facă? Cei care conduc se gândesc doar la reverențe, uitând ca progresul in societate nu este înapoi… ca atunci când nu mai ești cinstit strici atâtea cariere de sub tine… doar pentru ca momentan poți sa iți tragi partea.

Cu toții lăudam norvegienii, dar avem coruptibilitatea la niveluri mari in rândul funcționarilor publici de zeci de ani… statistica spune 6/10 funcționari sunt percepuți ca fiind corupți in 2023. Acum 10 ani erau 4/10…

Ușor, ușor lăsat mereu sub preș… mormanul de mizerie creste, iar covorul se îmbibă de toate acestea fiind din ce in ce mai greu să îl ții orizontal, darămite să îl mai cureți.

Nimeni nu mai este interesat SĂ FACĂ ceva, dar toți știu să se plângă de situație.

Este greu si neplăcut, fără îndoială. Va fi si mai greu, desigur!

Astăzi ne luăm la revedere de la un om corect si integru al sistemului penitenciar: comisarul șef Radu Mădălin, vremelnic pensionat căci nu se mai regăsea în cerințele unui sistem putred, care nu mai este interesat de oamenii proprii de ani buni.

Ofițer de cariera, absolvent al Academie de Politie Alexandru Ioan Cuza, a învățat din studenție că pentru a rămâne corect nu trebuie sa treci linia niciodată: cine fură azi un ou, mâine va fura un bou.

Și a aplicat ceea ce a învățat si s-a ținut drept.

Capabil si exigent a fost rapid avansat pe funcții de comanda, ba plătit, ba pe ochi frumoși, caci pe timpuri altele erau valorile sistemului.

Si-a sfârșit cariera de ofițer cu mândrie pentru drumul ales, motiv pentru care in ziua de azi, oricine merită aplaudat!

Pentru cei care nu îl știu de pe nume, dânsul este cel lovit pentru controlul inopinat de acum 6 șase luni  de la secția exterioara a Penitenciarului Ploiești, Movila Vulpii.

În urma acelui control „corect” a fost singurul pedepsit…de unde a înțeles ca nu mai este dorit pe funcția de director adjunct. Și-a depus hârtia de încetare a împuternicirii cu demnitate.

Acum două săptămâni tot de acolo Penitenciarul Ploiești s-a înregistrat cu o evadare. Daca in cazul unui simplu „control de rutină” a picat directorul adjunct pe pază, iată că la o evadare a picat ultimul agent.

Conducerea actuală a unității nu a fost găsită vinovată de nimic, implementaseră totul perfect, doar soarta l-a ajutat pe deținut sa evadeze.

Iar soarta nu poate fi trasa la răspundere… doar arătată cu degetul..

Probabil că gustul amar lăsat de inechitatea ultimelor luni au pus capac, probabil ca a înțeles că in troaca porcilor nu se mai merita să faci curat. Probabil…

  Noi am fost căutați de niște foști colegi care au simțit ca prin noi își pot lua „la revedere”  așa cum trebuie de la un de la un adevărat ofițer, șef si coleg.

Ne face plăcere să mai avem si asemenea idei de pus pe pagina, chiar daca… într-o tristă conjunctură.

Domnul Radu mesajul colegilor dvs. este acesta:

„Ave Caesar! Morituri te salutant!”

„Pensie lungă si multă sănătate!” (Ec Adrian Radu).

Citeste in continuare

Exclusiv

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Publicat

pe

De

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum că a ieșit pe bune președinte la alegerile din 2022, astăzi avem în vedere a vă preciza alte abureli delicioase ce au fost descoperite de către noi și neprecizate până acum.

Nu putem să nu observăm că am ajuns la exemplul 25, iată câte nereguli și ilegalități mai mici sau mai mari v-am adus la cunoștință până acum… și încă mai sunt…

Exemplul 26:

      Pornind de la Exemplul 20: unde vă precizam că drepturile proprietarilor din Asociația MRS Smart sunt încălcate cu bună știință de cei doi concubini: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  & Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel vă aduceam la cunoștință despre facturile care subit au dispărut din a mai fi atașate pe platforma e-bloc.

       Inițial am considerat că aceste facturi sunt scoase de la Don Quijote de la Mancha Alfa, asta după ce concubinii au fost obligați să îi ofere lui, ca și altor proscriși, drepturile la aplicație. Evident că spadasinii noștri au simțit frica de a fi făcuți de râs de Alfa și au încercat blocarea lui.

      Dar dacă întâi l-au blocat și apoi au scos facturile sau viceversa nu putem afla, nu că ar conta prea mult… concluzia a fost doar una: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  a semnat contracte mult mai mari, pentru firmele aduse tot de el și de spadasinul cu 7 atestate mortale”(pentru proprietari).

       Contracte ce nu au fost contrasemnate de ceilalți Cavaleri ai mesei rotunde, loiali președintelui și în niciun caz trecute prin Adunarea Generală ca să știe poporul ce învârteli pentru binele lui face spadasinul D‘Artagnan.

      Pentru că buba a fost spartă de noi când am anunțat proprietarii aici că au rămas fără acces la ele, pentru a piti facturile(acestea pot fi cerute lunar de proprietari prin adresa către președinte) au dat acces la toți doar la niște plăți, plăți pe care nici Albert Einstein nu ar ști să le verifice.

       TOTUL CA SĂ PROSTEASCĂ ÎN CONTINUARE, apărați fiind de frate spadasin de la Compartimentul Monitorizare Asociații Proprietari: Porthos, alias Iordăchescu Ionuț ce precizează:

       DECI, mai bine îi blochează pe toți… de la facturile asociației…

         Păi, de ce? Păi, dacă arătau facturile… cei interesați puteau vedea la ce valori au fost modificate acum câteva luni de hrăpăreții noștri spadasini. Și apoi urma măcelul…

      Dar așa… tăcere totală… nimeni nu știa nimic… mai ales că majoritatea oamenilor nici nu se sinchiseau să verifice ce mai fac concubinii noștri…   

     Exemplul 27:

      În situația în care nu mai aveți explicații legale de ce nu vreți să convocați adunarea generală a proprietarilor, permiteți-ne să vă dăm noi câteva motive(ilegale),  pe care le-am cules de la cei doi analfabeți funcționali cu reale valențe de genii în prostirea masei de proprietari adunați sub formă de cârd de gâște.

      Evident că motivul real sunt penele de aur ale gâștelor dar și faptul că, totuși, se gândesc că, dacă le scot afară când nu mai au pene, pot muri și rămân fără păsări să le mai jumulească.

 

      Porthos, alias Iordăchescu Ionuț, consideră în lipsa lui de corectitudine că în Legea Asociațiilor de proprietari, ediția proprie a spadasinilor, „condițiile meteo nefavorabile” pe care ei le prevăd cu 14 zile înainte, precum și a faptului că proprietarii( poate chiar constructorul) nu au pus pană de la pană sau ou de la ou să facă un spațiu propice, gen sală de bal, unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  să îi prostească câteva ore… sunt motive LEGALE să nu convoace A.G.P. in primul trimestru al anului!

           Să le fie rușine gâștelor că nu ouat mai mult ca să îi facă lui  D‘Artagnan o sală!

       În legea 196/2018, versiunea din Monitorul Oficial, aceste aberații sunt amendate… căci nu mai sunt la primele abateri…

      Ne spunem și noi o părere, poate cineva o fructifică… ba chiar mai face o sesizare pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu…

       Exemplul 28:

       Colac peste pupăză Meșterul Manole(angajatul spadasinului Corcodel) cu mișcări de Ninja – căci nu este de văzut prin Asociație,  nu a putut prevesti năpasta ce îi pândea pe proprietarii din C4-C6, cu toate că omul după cum spune „spadasinul cu 7 atestate mortale” are chiar facultate…

      Ce năpastă, vă întrebați?

       Păi, dacă își făcea treaba și stătea prin condominiul acesta și nu prin altele pe care le „repară” în același timp pe bani dubli, poate observa contorul de la rampele încălzite ale parcărilor subterane… acolo unde… au venit facturi plătite de proprietari de câteva sute de lei/ per apartament… pe luna!!!

           Lucru ce putea fi preîntâmpinat dacă acest Ninja era acolo de unde al lui șef ia peste 20.000 lei/lună.

      Dar nu este problemă, din informațiile noastre au gâștele de aur câteva ouă ce se pot amaneta pentru a plăti incompetența dovedită a spadasinilor.

      Am mai rămas datori cu un subiect de tura trecută pe care doar îl precizăm urmând să îi facem o analiză în curând: alegerile dorite de proprietarii care au înțeles ceva din ceea ce se întâmplă pe la ei prin curte.

Și discutăm despre cele de președinte, în principal… unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  se ia la trântă cu Prâslea și din informațiile noastre chiar cu Don Quijote de la Mancha Alfa.

       Nu putem să nu observăm(printul de mai sus face parte din campanie) că Prâslea a reușit să se ridice de la un membru în comitetul executiv pus într-o Adunare generală nestatutară, care a început prin a-l acoperi pe D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  în balivernele presărate in procesele-verbale ale Comitetului, la un proprietar care merge pe un drum corect, un drum ce ar fi trebuit să fie al fiecărui Cavaler al Mesei rotunde, al fiecărui spadasin.

Dacă peste noua atitudine mai punem în balanța cu care îl comparăm cu „Minciunică” și faptul că știe matematică,  știe să lucreze pe un calculator, ba chiar să facă grafice și previziuni… noi deja aplaudăm.

„Minciunică”  nici când trebuia să își dea singur salariu în 2020 nu a putut să facă un calcul simplu…

În episodul viitor avem de gând, pe lângă cele obișnuite, să comparăm pe cei doi care, din punctul nostru de vedere, au ce cele necesare să conducă o Asociație Premium de proprietari: Prâslea și Don Quijote de la Mancha Alfa.

         Considerăm că pe D‘Artagnan îl tot comparăm de 8 episoade și ne-am dat seama de „profesionalismul” său și promitem că încercăm să îl lăsăm să se ocupe de afacerile familiei poate acolo nu mai țepuiește asociații…

POINT !

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

 Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Foto: https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

Publicat

pe

De

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza cu o problema simpla de neconstitutionalitate?
Singurul raspuns rational este ca juzii CCR se afla sub influenta unor persoane care au un interes in amanarea deciziei pe OUG 59/2017. Sau poate chiar ei au un interes in amanarea deciziei, in sensul ca folosesc cauza ca un levier sa protejeze/sa negocieze niste drepturi ale magistratilor, ca sa nu fie afectate prea tare de politicieni.
Actualul presedinte CCR este Marian Enache, fost parlamentar FSN si PSD. Fost consilier al lui Iliescu. In 2022, ziarele scriau despre el ca incaseaza anual aproape 813.000 de lei (173.000 de euro) din salariul de judecator cumulat cu indemnizatia de revolutionar si trei pensii (de stat, de avocat si cea speciala, de parlamentar). Venitul sau lunar depaseste 15.000 de euro.
Virgil Burla a scris despre el ca ar fi avut dosar de colaborator al securitatii, care insa ar fi disparut misterios.
Deci si CCR este dotata cu baieti de baieti, asa cum este si prin parlament, asa cum ii vedem si prin guvern. Crème de la crème, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Exclusiv4 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv4 zile ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv4 zile ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv5 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv5 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv6 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv6 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv6 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusivo săptămână ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusivo săptămână ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusiv2 săptămâni ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusiv2 săptămâni ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusiv2 săptămâni ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusiv2 săptămâni ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!