Connect with us

Diverse

Nu era mai frumos ca domnu’ Lazea sa ne explice, macar la 4 ani dupa fapte, cum a fost posibil ca un fost turnator la securitate sa isi dea prima de pensionare fara sa se pensioneze?

Publicat

pe

“Geniile” de la BNR, pe care le lasa nervii, continua sa bagabonteasca in spatiul media. Astazi, economistul sef al BNR, Valentin Lazea, a chiulit de la BNR (motiv pentru care fostul turnator al Securitatii, Manole, ar trebui sa ii taie o zi din salariu) pentru a bagabonti prin politica fiscala. In loc ca BNR sa reduca substantial dobanzile, e mai usot sa bagabontesti despre fiscalitate,. Asa-i? Eu insa ma intreb: cat tupeu sa exista pe briliantii astia care nu ai fost nemuritori (doar turnatori) nici inainte de Covid si nici dupa? Nu era mai frumos ca domnu’ Lazea sa ne explice, macar la 4 ani dupa fapte, cum a fost posibil ca un fost turnator la securitate sa isi dea prima de pensionare fara sa se pensioneze? Pentru ca eu de 4 ani intreb asta, dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani.

Epopeea ascunderii veniturilor reale de către guvernatorul BNR, domnul Mugur Isarescu continua:

 1. In 2014, eram asigurati ca guvernatorul BNR nu castiga mai mult de 12.000 de Euro pe luna (da, recunosc ca i-am provocat pe #ceimaipresusdelege (a se citi BNR), atunci cand am spus, si am avut dreptate, in 2014, ca veniturile conducerii ASF, pe care le-am comunicat transprent, inca din mai 2013, prin comunicat de presa, sunt sub cele ale conducerii BNR. ,,Adevarul” salariului de ,,cel mult 12.000 de Euro pe luna, cu tot cu indemnizatii”, a durat 2 ani, pana a fi demonstrat ca nu este real. A mintit conducerea BNR prin acest mesaj? Pana cand nu voi vedea declaratia de avere pentru anul 2014, pe baza datelor comunicate in prezent, inclin sa cred ca am avut de-a face cu un neadevar.
 2. In urma cu mai putin de o luna, in 4 august 2016, guvernatorul BNR mima transparenta zicand ca are un venit salarial de 13.601 Euro/luna. Acest ,,adevar” a durat mai putin de o luna. Ieri, 1 septembrie 2016, in conferinta de presa đe la BNR, purtatorul de cuvant al BNR marturisea ca in fapt veniturile guvernatorului ajung la 16.000 de Euro/luna (net). Ceea ce a oferit o viata de 28 de zile ,,noului adevar”. A mintit conducerea BNR cand a declarat, prin Mugur Isarescu ca domnia sa castiga 13.601 Euro/luna? Pai daca acum zice ca are 16.000, sigur ca a mintit!
 3. ,,Noul adevar” – cel de ieri, a durat mai putin de 24 de ore. Intr-un demers de transparenta care merita aplaudat, Agentia Nationala de Integritate a publicat veniturile nete din 2015 ale guvernatorului Isarescu. Surpriza: 1.144.069 lei net. Adică 95.339 lei pe luna. La cursul mediu al anului 2015 (4.4450 lei/Euro), asta inseamna, rotunjit, 21.450 de Euro net pe luna. Deci ,,noul adevar” arata ca in fiecare luna din 2016, domnul guvernator a incasat, pe medie, inca 5.450 de Euro fata de cei 16.000 de Euro declarati. In total, 5450*12 luni = 65.400 de Euro. Oricum ai da-o, suma asta nu reprezinta indemnizatia de pensionare a lui Mugur Isarescu din anul 2015, daca privim chiar datele BNR. Intrucat domnul Isarescu a lucrat la BNR (mult) mai mult de 5 ani, iar potrivit BNR, angajatii care au lucrat mai mult de 5 ani, ar avea voie sa incaseze 10 salarii nete (ca bonus de pensionare – revin), pentru cele 10 salarii, domnul guvernator ar fi fost inditruit 42.727 lei (9500 Euro) * 10, adica 427.727 lei / 4,5 lei/Euro = 95.000 Euro. Deci fie salariul domnului Isarescu a fost taiat pentru ca nu si-a atins obiectivele de performanta, fie e ceva putred (in fapt veniturile care ar fi inclus inca 2 salarii +participatii la profit ar fi trebuit sa fie mai mari, sau domnul Isarescu si-a platit bonusurile pentru 2015 in 2016).

Deci, domnul Isarescu a incasat, FARA SA SE PENSIONEZE, o indemnizatie de 95.000 de Euro în anul 2015. De aici trebuie sa intervina Curtea de Conturi, care ar trebui sa se autosesize si sa il puna sa dea banii inapoi. De ce?

Pentru ca, in 4 august 2016, domnul Isarescu declara:

,,Nu am depus cerere de pensie la casa teritoriala de pensii si ca urmare nu mi s-a  calculat, nu mi s-a stabilit, nu am incasat pensie si nu s-a cumulat pensia cu salariul”

Și atunci, daca domnul Isărescu nici macar nu a depus cerere de pensionare, pe baza a ce i-a platit BNR, condusa de domnia sa, indemnizatia de pensionare? Pe baza varstei biologice? Pentru ca parea genul predispus la pensionare (intre noi, chiar nu pare). Nu pe baza dosarului inaintat pentru pensionare? Eu nu pot sa concluzionez decat atat: Mugur Isarescu si-a platit indemnizatia de pensionare fara sa se pensioneze,PENTRU CA A PUTUT. Ramane de stabilit de catre Curtea de Conturi daca acest lucru este legal, si daca nu cumva domnul Isarescu va trebui sa returneze BNR suma de 95.000 de Euro (plus penalitati) pentru ca incasat un drept care i se cuvenea doar daca se pensiona (si nu un drept de varsta de pensionare), dar in fapt, nu s-a pensionat. Intr-un stat de drept, opinia mea este ca domnul Isarescu trebuie sa aduca inapoi la BNR cei 95.000 de Euro, intrucat domnia sa a incasat banii FARA SA ISI INAINTEZE DOSARUL DE PENSIONARE, conform propriilor declaratii.

In continuare nu pot sa fac decat o judecata de opinie, pornind de la faptul ca BNR nu a comunicat CAND a incasat Isarescu cei 95.000 de Euro. A fost o tentativa de manipulare prin presa cum ca ar fi incasat suma intrucat nu era sigur ca va mai prinde un mandat de guvernator BNR. Aici apar semnele de intrebare:

 1. a) domnul Isarescu a implinit varsta de 65 de ani in data de 1 august 2014. Anterior, in 14 iunie 2014, domnul Isarescu fusese re-validat, anticipat, ca si guvernator al BNR. Deci domnia sa, daca nu intentiona sa se pensioneze si sa cumuleze pensia cu salariul (asa cum face Misu Negritoiu, care a incasat in 2015 venituri din salarii de la ASF de 708.932 lei (157.540 Euro/luna, respectiv 13.128 Euro/luna) plus pensie pentru 7 luni de 52.137 lei (11.586 Euro deci 1.655 Euro pe luna din pensie), nu avea niciun motiv sa incaseze suma dupa 14 iunie 2014. A incasat domnul Isarescu indemnizatia de pensie (in 2015) fara a se pensiona inainte de 14 iunie 2014? Daca a incasat-o dupa, explicatia ca nu ar fi intentionat sa cumuleze pensia cu salariul – NU MAI TINE, intrucat tocmai primise, anticipat, un nou mandat de 5 ani (la fel ca Bogdan Olteanu).
 2. b) are vreo reglementare speciala BNR care ii scoate la pensie pe membrii conducerii BNR cu 80% din media lunara a veniturilor din ultimele 12 luni? Pentru ca, in opinia mea, doar asa se explica faptul ca Mugur Isarescu s-a repezit la cei 95.000 de Euro. Incasand indemnizatia fara sa se pensioneze, domnia sa si-a facut un calcul rece, de bancher, astfel incat pensia sa i se calculeze la o valoare medie lunara a veniturilor de 21.450 Euro pe luna, si nu de 13.601 Euro sau 16.000 de Euro/luna. Daca exista aceasta prevedere, potrivit carora angajatii BNR, la fel ca alte categorii, nu tin cont de principiul contributivitatii si isi calculeaza pensia in functie de veniturile ultimului an (spre exemplu 80%), domnul Isarescu si-ar fi putut face un calcul prin care sa mai ciupeasca de la bugetul de pensii niste mii de Euro, in fiecare luna, pana la sfarsitul celor 117 ani pe care ii va trai, din care minimum 50 ca Guvernator BNR. Spre exemplu, daca pensia i s-ar fi calculat ca 80% din 13.601 Euro, domnul Isarescu ar fi avut pensie lunara de 10.880 de Euro. Daca s-ar fi calculat ca 80% din 21.450 de Euro, pensia domnului Isarescu s-ar fi majorat la 17.160 de Euro lunar), deci, domnul Isarescu ar mai fi ciupit de la bugetul de pensii, lunar, inca 6.880 de Euro, pentru tot restul vietii. In cazul in care BNR nu are vreo astfel de prevedere (regim special de pensii) si domnul Isarescu este un umil beneficiar al principiului contributivitatii, imi cer inca de pe acum scuze. Daca nu, nu imi cer scuze intrucat nu reies decat 2 variante:
 3. Domnul Isarescu a incasat cei 95.000 de Euro nelegal, fara sa se pensioneze, caz in care va trebui sa dea explicatii Curtii de Conturi;
 4. Domnul Isarescu a mai dorit sa ciupeasca de la bugetul public de pensii niste mii de Euro suplimentar, si asta in fiecare luna, pana la implinirea varstei de 117 ani (pana in 2067), din care macar 50 de ani sa fi fost guvernator BNR.

Toate aceste speculatii ar putea fi spulberate/confirmate daca:

 1. a) Guvernatorul si-ar publica toate declaratiile de avere din 2007 pana in prezent, sau daca ANI ar face acest lucru, compensand lipsa de transparenta a BNR;
 2. b) Guvernatorul ar declara public cand a incasat cei 95.000 de Euro, si de ce i-a incasat daca nu si-a inaintat dosarul de pensionare;
 3. c) BNR ar transmite defalcat structura veniturilor din 2015/2016 a Guvenratorului BNR;
 4. d) BNR ar face public sistemul prin care li se calculeaza pensia si efectul indemnizatiei de pensionare asupra pensiei.

Pana cand BNR nu va raspunde public la aceste 4 intrebari (iar in momentul in care va raspunde le voi publica deindata aici pe blog), nu pot sa trag decat o concluzie: daca nu este parte a aceluiasi mecanism nelustrat, functionarii Curtii de Conturi ar trebui sa investigheze CUM a incasat domnul Isarescu cei 95.000 de Euro ca indemnizatie de pensionare – FARA SA ISI FI INAINTAT DOSARUL DE PENSIE.

Deocamdata, atat. (Cristina T.).

 

Diverse

Ce presupune o bucătărie modernă în 2024

Publicat

pe

Ce presupune o bucătărie modernă în 2024

Imagine de Roam In Color pe unsplash.com

 

În anul 2024, bucătăria modernă reprezintă mai mult decât un spațiu destinat doar pregătirii mâncării. Ea este inima casei, un loc unde tehnologia avansată se îmbină armonios cu designul estetic și funcționalitatea. 

Cum arată tehnologia în bucătăria modernă

1. Electrocasnice inteligente

Un aspect definitoriu al bucătăriei moderne este prezența electrocasnicelor inteligente. Frigiderele inteligente, de exemplu, sunt dotate cu ecrane tactile și conectivitate Wi-Fi, permițând utilizatorilor să își monitorizeze inventarul alimentar, să primească notificări atunci când produsele sunt pe cale să expire și să comande alimente online.

2. Cuptoare cu funcții multiple

Cuptoarele moderne sunt acum mult mai versatile, având funcții de gătit cu aburi, gătit sub presiune și chiar friteuze cu aer cald integrate. Aceste funcții permit prepararea alimentelor într-un mod sănătos și eficient, economisind timp și energie. Cuptoarele inteligente pot fi controlate de la distanță prin intermediul aplicațiilor mobile, oferind utilizatorilor flexibilitate și confort maxim.

3. Plite cu inducție și funcții de securitate

Plitele cu inducție sunt preferate în bucătăriile moderne datorită eficienței energetice și siguranței pe care le oferă. Ele se încălzesc rapid și răspund imediat la ajustările de temperatură, reducând timpul de gătit. 

4. Multicooker

Un multicooker este un gadget indispensabil în bucătăria modernă. Acest aparat multifuncțional poate găti sub presiune, fierbe lent, prăji, coace și chiar face produse lactate. Versatilitatea sa economisește spațiu și timp, oferind în același timp posibilitatea de a pregăti mese sănătoase și gustoase. Familiile ocupate pot opta dintr-o multitudine de multicookere de la altex.ro, astfel încât să pregătească rapid mese nutritive.

5. Purificatorul de apă

Calitatea apei este esențială pentru sănătate, iar un purificator de apă este un gadget esențial într-o bucătărie modernă. Aceste aparate elimină impuritățile și bacteriile din apa de la robinet, asigurându-se că apa pe care o consumi și o folosești la gătit este curată și sigură. Purificatoarele de apă moderne vin cu filtre avansate, fiind ușor de instalat și întreținut.

Designul bucătăriei moderne

Mobilierul și electrocasnicele ar trebui să fie plasate astfel încât să permită un flux de lucru optim. De exemplu, triunghiul de lucru (format din frigider, chiuvetă și aragaz) trebuie să fie bine definit pentru a facilita mișcările rapide și eficiente.

Materialele utilizate în bucătăriile moderne sunt alese pentru durabilitate și estetică. Blaturile din quartz, granit sau marmură sunt preferate pentru rezistența lor la zgârieturi și căldură, precum și pentru aspectul lor elegant. Dulapurile din lemn masiv sau MDF cu finisaje lucioase sau mate contribuie la un aspect sofisticat și modern.

Gestionarea deșeurilor este o altă componentă esențială a unei bucătării moderne. Coșurile de reciclare integrate și dispozitivele de compostare ajută la reducerea cantității de deșeuri care ajung la gropile de gunoi. Aceste soluții sustenabile nu doar că protejează mediul, dar și contribuie la menținerea unui spațiu de bucătărie curat și organizat.

În concluzie, bucătăria modernă din 2024 este un spațiu unde tehnologia avansată, designul ergonomic și sustenabilitatea se îmbină perfect pentru a crea un mediu de gătit eficient, confortabil și plăcut. Materialele de înaltă calitate și designul ergonomic asigură durabilitate și estetica necesară pentru a face din bucătărie inima casei. Astfel, bucătăria modernă din 2024 nu este doar un loc de gătit, ci și un spațiu de inovație și inspirație culinară.

Citeste in continuare

Diverse

Cum să îți pui bustul în evidență atunci când vrei să ajungi în pat cu bărbatul de care îți place

Publicat

pe

Cum să îți pui bustul în evidență atunci când vrei să ajungi în pat cu bărbatul de care îți place

Poză de Castorly Stock pe Pexels.com

 

Te-ai hotărât să ajungi în pat cu bărbatul de care îți place? Atunci trebuie să știi că există câteva trucuri prin care îți poți pune bustul în evidență. Dacă vrei să arăți senzațional și să îl faci să nu te mai uite niciodată, trebuie să fii sigură pe tine și să știi cum să îți pui în valoare atuurile.

Iată ce trebuie să faci pentru a arăta incendiar

În primul rând, trebuie să alegi o lenjerie intimă care să îți avantajeze sânii. Dacă ai sânii mici și vrei să îi faci să pară mai mari, alege un sutien cu burete sau push-up, care oferă un aspect mai plin și mai senzual. Aceste tipuri de sutiene nu doar că adaugă volum, dar și modelează frumos conturul sânilor, oferind un look atrăgător sub orice tip de haine. Dacă ai sânii mari și vrei să îi susții corect, alege un sutien cu cupe întărite sau cu bretele late, care să îți ofere un suport bun și să îți dea o senzație de confort. Te poți orienta chiar și spre lenjeria erotică de aici, de la Pasiune.ro – aceste sutiene sunt concepute pentru a oferi un look memorabil și sexy, indiferent dacă ai sânii mici sau mari.

În al doilea rând, trebuie să acorzi atenție și ținutei pe care o alegi. Dacă vrei să îți pui bustul în evidență, alege o bluză sau un top cu decolteu adânc, care să îți arate sânii fără să îi dezvăluie complet. Acest tip de decolteu poate adăuga un aer sofisticat și elegant ținutei tale. De asemenea, poți opta pentru o rochie cu decolteu sau un costum de baie cu push-up, care să îți scoată în evidență sânii și să îți ofere încredere în tine. Poți adăuga și accesorii precum un colier subțire, care să atragă atenția asupra decolteului, sau un blazer bine croit, care să îți sublinieze talia și să creeze un look armonios. Nu uita să alegi materiale de calitate, care să se așeze frumos pe corp și să îți ofere confort pe durata întregii zile.

În al treilea rând, este important să menții o postură corectă și să ai o atitudine încrezătoare. Stând dreaptă și cu umerii în spate, vei arăta mai înaltă și mai slim, ceea ce va atrage imediat atenția în jurul tău. De asemenea, o atitudine încrezătoare îți va da un aer de mister și senzualitate, care îl va face pe bărbatul de care îți place să fie atras de tine. Când te simți bine în pielea ta și proiectezi această încredere, totul devine mai ușor, iar oamenii din jurul tău vor fi mai înclinați să te observe și să te aprecieze.

În concluzie, dacă vrei să îți pui bustul în evidență atunci când vrei să ajungi în pat cu bărbatul de care îți place, trebuie să ai o lenjerie intimă care să îți avantajeze sânii, o ținută care să îți evidențieze decolteul, o postură corectă și o atitudine încrezătoare. Dacă urmezi aceste sfaturi, vei arăta senzațional și îl vei face pe bărbatul de care îți place să nu te mai uite niciodată.

Citeste in continuare

Diverse

Învață-l pe cel mic să fie organizat – TOP CINCI modalități prin care poți face acest lucru

Publicat

pe

Învață-l pe cel mic să fie organizat - TOP CINCI modalități prin care poți face acest lucru

Poză de Lisa Fotios pe Pexels.com

 

Ești părinte și ai observat că cel mic nu este foarte organizat? Nu îți face griji, există câteva metode prin care îl poți ajuta să devină mai organizat și să își dezvolte abilitățile necesare pentru a-și menține lucrurile în ordine. 

Iată TOP CINCI modalități prin care poți face acest lucru:

 • Creează o rutină zilnică

Prima modalitate prin care îl poți învăța pe cel mic să fie organizat este prin crearea unei rutine zilnice. O rutină bine stabilită îl va ajuta să fie mai organizat și să își planifice activitățile în timpul zilei. De exemplu, poți stabili ore fixe pentru trezire, mese, teme și joacă. În plus, rutina zilnică îi va îmbunătăți abilitățile de planificare și prioritizare. Aceasta nu doar că îi oferă un sentiment de siguranță și stabilitate, dar și creează un cadru în care copilul poate învăța să își gestioneze timpul eficient. Pe termen lung, aceste obiceiuri pot contribui la succesul său academic și personal.

 • Folosește un calendar pentru organizarea activităților

Un calendar este o modalitate excelentă de a-și organiza activitățile zilnice și de a-și gestiona timpul eficient. Poți folosi un calendar electronic, pe telefon sau pe calculator, sau unul fizic, pe hârtie, în funcție de preferințele copilului. Calendarul electronic are avantajul de a putea seta alarme și notificări, în timp ce unul fizic poate fi personalizat cu desene și culori. Poți să-i explici cum să adauge evenimente, cum ar fi antrenamente sportive sau teme pentru acasă, și să își seteze alarme pentru a nu uita de activități importante. De asemenea, poate fi util să revizuiți împreună calendarul la începutul fiecărei săptămâni pentru a planifica și a organiza mai bine toate activitățile.

 • Creează un spațiu de lucru organizat

Un spațiu de lucru organizat este important pentru a-și îndeplini sarcinile și a-și îmbunătăți abilitățile de organizare. Asigură-te că are un birou sau un loc de studiu bine iluminat și liniștit, de preferință lângă o fereastră care lasă să pătrundă lumina naturală. Ajută-l să își organizeze lucrurile și să își păstreze biroul curat și ordonat, folosind suporturi pentru documente, cutii pentru accesorii și un planificator pentru a-și gestiona mai bine timpul și activitățile. În acest sens, accesează Depozituldns.ro pentru că găsești aici bibliorafturi și alte elemente de organizare potrivite pentru biroul celui mic. Un mediu de lucru bine organizat contribuie la concentrare și eficiență, facilitând astfel atingerea obiectivelor și creșterea productivității.

 • Fă-l să își asume responsabilități

Învățarea responsabilității este un element crucial în dezvoltarea abilităților de organizare. Dă-i sarcini simple, cum ar fi să își facă patul sau să își strângă jucăriile după ce se joacă. Aceste sarcini îl vor ajuta să își dezvolte abilitățile de planificare și prioritizare.

 • Învață-l să facă o listă de sarcini

A-l învăța pe cel mic cum să facă o listă de sarcini este o modalitate excelentă de a-și organiza timpul și de a-și îmbunătăți abilitățile de organizare. Ajută-l să-și facă o listă cu sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească și să le prioritizeze în funcție de importanță. Această abilitate îi va fi de ajutor în viața de zi cu zi, precum și în viitorul său profesional.

 

În concluzie, există multe modalități prin care îl poți ajuta pe cel mic să devină mai organizat și să își dezvolte abilitățile necesare pentru a-și menține lucrurile în ordine. Crearea unei rutine zilnice, utilizarea unui calendar, crearea unui spațiu de lucru organizat, învățarea responsabilității și crearea unei liste cu sarcini sunt doar câteva dintre acestea.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Gemevo Gemevo
Exclusiv4 ore ago

Irigatoarele bucale: Soluția eficientă pentru persoanele cu aparate ortodontice sau lucrări dentare

Menținerea unei igiene orale impecabile este esențială pentru toată lumea, dar este deosebit de importantă pentru cei care poartă aparat...

Exclusiv9 ore ago

CSM Ploiești în criză: „MILITIANUL” Dănuț Burghelea, favorit pentru funcția de director în mijlocul controversei

CSM Ploiești a „anunțat” (pe şestache) organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director al instituției, fără a consulta aleșii...

Exclusivo zi ago

Confruntările de putere în subteranele Administrației Locale din Neamț

Când Șoarecele se Crede Leu Un grav accident în județul Neamț l-a pus într-o situație dificilă pe prefectul interimar –...

Exclusivo zi ago

Controverse în Legislația Rutieră: Confuzie și Presiune Asupra Polițiștilor Rutieri, dezvăluite de Sindicatul Europol

Sindicatul Europol a atras atenția asupra unei situații tensionate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și IGPR, referitoare la neactualizarea procedurilor...

Exclusiv2 zile ago

Conflicte Sindicale și Lipsa Transparenței în Administrarea Financiară la SC Hale și Piețe SA Ploiești

Sindicatul Administrației Publice și Asistenței Sociale „Alexandru Ioan Cuza” (SAPAS), reprezentat legal de către Președinte – domnul Radu Florian Constantin,...

Exclusiv2 zile ago

„Alba neagra” privind drepturile și libertățile cetățenești/Intrigă la o Secție de Poliție dintr-un oraș din Prahova (V)

Avem informații detaliate conform cărora, pentru a acoperi posibile abuzuri ale agentului de poliție Picior Alexandru de la Poliția Boldesti-Scaieni,...

Exclusiv2 zile ago

Ancheta complexă: Scandalul implicării politice și economice la Șantierul Naval 2 Mai și cheltuielile bugetare sub semnul întrebării

Pe data de 04 iulie 2024, ziarul nostru, Incisiv de Prahova, a publicat un articol intitulat „Jocuri dubioase politico-economice: Oprea...

Exclusiv2 zile ago

Opacitatea sumelor: RetuRO și enigma mafiotă de spălare de bani a sistemului de Garanție-Returnare

Conform dezvăluirilor din serialul nostru de la Incisiv de Prahova (aici, aici, aici, si aici, ), Returo este o schemă subtilă...

Exclusiv2 zile ago

Clarificarea informațiilor despre rațiile militare etichetate în limba română și pregătirea pentru exercițiul național din septembrie

Contextul clarificărilor: Deputatul Dumitru Coarnă a adresat o interpelare Ministrului Apărării legată de informațiile apărute despre rațiile militare etichetate în...

Exclusiv2 zile ago

Semnalare de fapte suspecte în dosarul despăgubirilor imobilelor: se apelează la Integritatea Judiciară

D. Ș., cu domiciliul în Orașul Otopeni, ne atrage atenția noua si Inspectorului șef al Inspecției Judiciare asupra unor posibile...

Exclusiv2 zile ago

Turbulențe și incertitudini în privința aplicării ordonanțelor privind testările antidrog pentru polițiștii rutieri din România

In cadrul unei intervenții la Digi 24, Cosmin Andreica, reprezentant al Sindicatului EUROPOL, a subliniat încă o dată faptul că...

Exclusiv2 zile ago

Controverse și acuzații în mediul poliției Neamț: de la proteste la posibile acte de corupție

Se pare că verificările privind protestul considerat „neautorizat” în fața sediului IPJ Neamț sunt efectuate de către comisarul șef de...

Exclusiv3 zile ago

Despre comunicare și diferențiere în scrierea publică: o analiză a Comunicatului Poliției Române

Prin școala generală am învățat că există diferențe de limbaj – extindem termenul la noțiunea de ”comunicare” – pentru diverse...

Exclusiv3 zile ago

Nemulțumiri profunde ale Polițiștilor din Constanța: Protest major împotriva Reorganizării IPJ și a condițiilor de muncă

Polițiștii din Constanța anunță un protest masiv: nemulțumiri profunde privind reorganizarea IPJ și condițiile de muncă, dezvaluie Sindicatul Politistilor- Sidepol....

Exclusiv5 zile ago

Discuții la MAI privind acordarea sporului operațional: avertisment cu privire la evaluările semestriale

Reprezentanții Sindicatului Sidepol au participat la o ședință organizată la sediul Ministerului Afacerilor Interne pentru a discuta despre modalitatea de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv