Connect with us

Featured

In toamna asta Romania va avea prima bancnota pe care apare chipul unei femei – Ecaterina Teodoroiu/Mare pacat ca bacnota va fi semnata de un turnator la Securitate, Mugur Isarescu

Publicat

pe

In toamna asta Romania va avea prima bancnota pe care apare chipul unei femei – Ecaterina Teodoroiu. Foarte bine! Mare pacat ca bacnota va fi semnata de un turnator la Securitate, Mugur Isarescu, ale carui preocupari originare erau sa toarne la Securitate femei ,,divortate”, ,,nemultumite”, ,,singure în casă” care ,,se etalau exagerat la servici”, care ,,deranjau colegii” și mai erau și nemultumite de ,,transportul din Drumul Taberei, de încălzirea locuinței, de aprovizionare cu alimente” și care mai și făceau ,,comparații cu situația din alte țări socialiste”, precizeaza analistul Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

Exclusiv

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

Publicat

pe

De

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide ochii. Ziarul Incisiv de Prahova dezvaluie despre aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata de cca 3 ani de zile (aici)!

Gruparea infracțională care a terorizat Ploieștiul în perioada pseudo-procurorului Portocală, continuă și astăzi să distrugă viețile oamenilor. Șantaj, mită, totul la „caterinca” pentru interese personale, infracțiuni de tot felul sunt doar câteva din „isprăvile” unui grup apropiat de băieții „șmecheri” ai orașului, grup care îl țin captiv chiar și pe primarul Volosevici, un grup de crima organizata protejata de la varful M.A.I si I.P.J Prahova, de ofiteri corupti, prin tandemul toxic pentru aceasta instituitie de siguranta nationala, tandem format din chestorul Eduard Miritescu, de, eternul sifon al gruparilor de crima organizata, comisarul Ginel Preda, inca adjunct la IPJ Prahova si de imoralul Marcel BĂLAN! Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulante!

Va dezvaluiam ca, preudo jurnalistul santajist si spagar Catalin Stavri a mers de bună voie la parchet pentru a povesti „mizeriile” făcute de LUPU MIHAI, desi până la acel moment erau prieteni buni. Stilul sau caracteristic: aici.

Va mai dezvaluiam si faptul ca, lipsiti de griji (sperand ca l-au pacalit pe procurorul de caz), pseudo-ziaristul santajist si spagar impreuna cu prietenul sau Catalin Muresan (aici ) au scos Asul de „Trefla” la intalniri de „taina” (dar, monitorizate de organele de cercetare penala) in domeniul deseurilor cu ambalaje intrand pe circuitul RetuRO SGR.

Cea mai mare fraudă imobiliară din istoria Ploiestiului, cu un prejudiciu de peste un milion de euro

Candidatul PSD la fotolilul de Primar, pentru un nou mandat, a „livrat pe  tava” si Termo Ploiesti

Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești: „Avem de-a face cu un primar iresponsabil…nu ești prost o data, ci că ești prost de două ori. Prost administrator, desigur”, declara parlamentarul prahovean!

Primarul Andrei Volosevici era la curent cu infractiunile de coruptie si trafic de influenta

Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!

Înființată în toamna anului 2022, pentru a furniza apă caldă și căldură ploieștenilor de la bloc, după doar doi ani de zile iese adevarul la suprafata, totul sub protectia mafiei din institutiile statului de drept.

Prezentam azi, schema si personajele implicate, pe scurt:

Cum câștiga Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL licitațiile pe la Termo …?

Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

Becheanu Bogdan director Termo accepta ce se creionează de cei de mai jos ba mai exista și câte o intervenție):

Secretara acestuia, Doina Savu (este mătușa Cătălinei Mureșan) – la ea ajung inițial informațiile și de aici începe jocul, un joc „operativ” interceptat de organele de cercetare penala!.

Finii lui Becheanu, Silviu Draghici director distributie Termo coordonator pentru bunul mers al afacerii familiei Catalin Mureșan și soția acestuia ce lucrează la achiziții Andra Draghici –  achiziții Termo (asculta de ordine și creează disciplina pentru a se semna contractele).

Sabina Iordache Macovei fina interpopolui Catalin Mureșean (angajata Recop Recycling SRL) și finul plimbareț – Vlad Iordache (angajat Recop Recycling SRL).

Din când în când mai apare câte o discuție între cei de la Termo cu o anume Mihalcea Raluca Iancu – serviciu externalizare mediu, ca sa avem schema pe scurt, urmand a devoala pe larg in articolele ce urmeaza.

Si normal, totul cu sprijinul pseudo-ziaristului narcoman, santajist si spagar care apasa pe acceleratie sa prinda contracte cu Termo, ca doar isi ia „zeciuiala” si de la celelalt sifon- interpop Catain Muresan.

Referitor la cazul WHITE TOWER , magistrații Curții  de Apel Ploiești au prelungit, ieri, durata măsurii arestului la domiciliu dispuse față de inculpații Nichita Vlad (avocat), Lupu Mihai, Lupu Mărioara (ambii dezvoltatori imobiliari) și Tudose George Radu implicați în mega-dosarul White Tower.

Solutia pe scurt: „În baza art. 222 alin. 2) C.p.p., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, în consecinţă, prelungeşte durata măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpatul Nichita Vlad, pentru 30 de zile, începând cu data de 20.04.2024, până la data de 19.05.2024, inclusiv. În baza art. 222 alin. 2) C.p.p., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, în consecinţă, prelungeşte durata măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpatul Lupu Mihai, pentru 30 de zile, începând cu data de 20.04.2024, până la data de 19.05.2024, inclusiv. În baza art. 222 alin. 2) C.p.p., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, în consecinţă, prelungeşte durata măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpata Lupu Marioara, pentru 28 de zile, începând cu data de 22.04.2024, până la data de 19.05.2024, inclusiv. În baza art. 222 alin. 2) C.p.p., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, în consecinţă, prelungeşte durata măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpatul Tudose George-Radu, pentru 28 de zile, începând cu data de 22.04.2024, până la data de 19.05.2024, inclusiv. În baza art. 221 alin. 6) C.p.p., respinge cererea formulată de inculpatul Nichita Vlad, de încuviinţare a părăsirii adresei unde execută arestul la domiciliu, pentru a se deplasa la locul de muncă, Cabinet individual de avocat cu sediul în mun. Ploieşti, str. Romană nr. 41, bl. C3, ap. 1, jud. Prahova, în intervalul luni-vineri, în intervalul 09:00-16:00. În baza art. 221 alin. 6) C.p.p., admite cererea formulată de inculpata Lupu Mărioara Domnica, şi, în consecinţă, încuviinţează acesteia părăsirea adresei unde execută arestul la domiciliu, pentru a se deplasa: -la data de 22.04.2024, în intervalul orar 08:30-13:00, pentru a se deplasa la Clinica Medicală Medis Work Ploieşti, (…) -la data de 23.04.2024, în intervalul orar 12:00-17:00, pentru a se deplasa la Spitalul Municipal Ploieşti-Secţia Oncologie, din mun. Ploieşti, str. Ana Ipătescu nr. 59, jud. Prahova, (…); -la data de 26.04.2024, în intervalul orar 11:30-13:00, pentru a se deplasa la Cimitirul Viişoara din Ploieşti, str. Constantin Brezeanu, judeţ Prahova, la mormântul mamei sale, Gheorghe Domnica. În baza art. 275 alin. 3) C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare, pentru Ministerul Public şi pentru inculpaţi. Pronunţată în de cameră de consiliu astăzi, 15.04.2024.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  15.04.2024.”

  • LUPU MĂRIOARA – Intimat (Inculpat) – dezvoltator imobiliar – cercetată fiind pentru pentru săvârșirea a 15 infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, două infracțiuni de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună, 26 de infracțiuni de complicitate la fals intelectual, o infracțiune de complicitate la tentativă la fals intelectual, 15 infracțiuni de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor și 15 infracțiuni de bancrută frauduloasă.
  • NICHITA VLAD – Contestator (intimat inculpat) – avocat și dezvoltator imobiliar – cercetat pentru pentru săvârșirea a 15 infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, două infracțiuni de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună, 15 infracțiuni de complicitate la abuz de încredere prin fraudarea creditorilor cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună,
  • LUPU MIHAI – Contestator (intimat inculpat) – dezvoltator imobiliar – cercetat pentru pentru săvârșirea a 15 infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, două infracțiuni de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună, 26 de infracțiuni de complicitate la fals intelectual, o infracțiune de complicitate la tentativă la fals intelectual, 15 infracțiuni de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor la infracțiunea continuată.
  • TUDOSE GEORGE-RADU – Contestator (Inculpat) – notar – cercetat pentru 15 infracțiuni de fals intelectual, șase infracțiuni  de complicitate la înșelăciune în formă continuată, șase infracțiuni de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună și 15 infracțiuni de bancrută frauduloasă.
  • TUDOSE MARIA – Intimat (Inculpat) -notar – cercetată pentru patru infracțiuni de complicitate la înșelăciune în formă continuată, patru infracțiuni de complicitate la înșelăciune, o infracțiune de complicitate la tentativă de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună, nouă infracțiuni de fals intelectual și o infracțiune de tentativă la fals intelectual.

Trebuie să precizăm că în acest mega-dosar al mafiei imobiliare din Ploiești multe persoane ÎNCĂ nu au depus plângeri penale din diverse motive (amenințări sau chiar suspecți) și pot să apară noi inculpați, noi suspecți, noi martori. În tentativa de a deruta organele de cercetare, grupul infracțional a pregătit cu lux de amânunte o schemă care, însă, a fost devoalată de anchetatori., picand pe tehnica chiar si cu …termia.

„Bomba ecologica de la Pleasa”, adica Recop Recycling SRL coordonata de interpopul Muresan Catalin.

.

Vom reveni. (Cristina T.).

Canabis pe toate strazile

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

„Dorel” de la Dolj/DGF cloceste si livreaza inselaciunea

Publicat

pe

De

Nici  IPJ Dolj nu a auzit de expresia ” salariul de functie in plata”!
DGF cloceste si livreaza inselaciunea iar structurile de suport teritoriale detin slugile perfecte care preiau tamp orice minciuna livrata de DGF si o propaga mai departe, catre petenti, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.
In cazul de fata, „Dorel” de la Dolj, subcomisar si responsabil Legea 544/2001, este unul din prostii de serviciu, de care se foloseste DGF ca sa livreze gogosi.
Citez din legea pe care este de presupus ca pana si Gogu de la Craiova o cunoaste:
Legea 153 din 2017, anexa VI, art.87:
„Art. 87. –
(1) Drepturile băneşti stabilite a fi acordate, prin alte acte normative, în raport cu solda de bază sau solda lunară se vor calcula faţă de solda de funcţie aflată în plată.
(2) Drepturile băneşti stabilite a fi acordate poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, prin alte acte normative, în raport cu salariul de bază se vor calcula faţă de salariul de funcţie aflat în plată.”
Toti astia care azi sunt livratori de gogosi pentru DGF, maine poimaine ies la pensie si se alatura corului de pensionari care tipa maniosi ca au fost inselati de DGF la salarii si la pensie.
Asa cum fac zilele astea, pensionarii fosti sefi de directii, sefi de financiar, sefi de personal suparati fierti ca au fost inselati de DGF cu majorarea anticoruptie si excelenta.
Ma intreb si eu, da’ oare cand erati sefi in activitate si semnati toti ca primarii, fise de post defectuoase si acte de salarizare ale altora, intampinari impotriva politistilor sau raspunsuri idioate catre Diamantul, nu aveati vreo jena sa fiti complici la scamatoriile DGF, asa e ? Erati bucurosi ca sunteti sefi si va interesa doar sa va pastrati scaunul.
Acu’, cand ati iesit la pensie, va simtiti furati! S-a intors roata, nu mai sunteti prieteni ( complici).
Daca ieri Pascut si Diamantul erau dracu’, azi sunt omul, prietenul la care apelati sa va ajute cu sfaturi in batalia contra DGF. Va ajut, cam cu strangere de inima ca nu prea meritati, dar observ amuzat cat de incurcate sunt caile Domnului, mai declara Emil Pascut de la sindicatul Diamantul!
(Multi ati facut parte din tabara raului. Ati fost ani de zile, slugile, complicii DGF si eram in dubii daca sa explic public sau nu, cum au procedat)
Chiar ma intreb, Armasu asta de la DOP, oare el ce face zilele astea, cu fisa postului pentru el si sefii de servicii din DOP? O sa isi bage toti, repejor, atributii de prevenire coruptie si o sa ceara majorare anticoruptie, dupa ce au invatat carte de la mine? Sau asteapta prudenti sa iasa mai intai la pensie si dupa aia o sa zbiere maniosi ca i-a furat DGF cu 12,5% ?
O sa urmaresc pe portalul instantelor sa vad daca sefii din DOP intra reclamanti in vreun proces sa ceara majorare anticoruptie. Si daca ii prind pe acolo, le fac un articol frumos, cu dedicatie, mai declara Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. (cerasela N.).
May be an image of text
Citeste in continuare

Featured

Producția de energie, în cădere liberă

Publicat

pe

De

Ultimele date ale Institutului Național de Statistică arată clar eșecul politicilor din sectorul energetic. Producția de energie electrică s-a prăbușit dramatic pe toate capacitățile de producție, mai puțin la fotovoltaice, care au produs în perioade de excedent în UE, și la nuclear, cu o creștere simbolică de 0,8%. În același timp, importurile au explodat, crescând cu 31,5% în primele două luni ale acestui an. Cea mai mare reducere a fost înregistrată la eoliene, unde producția a scăzut cu 15,2%.

(Preluare National – Claudia Marcu):

În perioada 1 ianuarie-29 februarie 2024, resursele de energie primară au crescut cu 1,5%, iar cele de energie electrică au rămas constante, se arată în ultimul raport al Institutului Național de Statistică (INS). Producţia internă a însumat 2971,7 mii mii tone echivalent petrol (tep), în scădere cu 23,0 mii tep (-0,8%) faţă de perioada 1.I-28.II.2023, iar importul a fost de 2230,1 mii tep, în creștere cu 101,4 mii tep.

Față de perioada similară a anului 2023, producția de cărbune a scăzut cu 5,6%, iar cea de țiței s-a redus cu 2,9%. Producția de gaze a crescut ușor, cu 2%, iar importurile au crescut și ele cu 18,2%. Importurile de energie electrică au crescut cu 31,5%, ceea ce reprezintă un record absolut. Producţia din termocentrale a fost de 3.700,6 milioane kWh, în scădere cu 108,9 milioane kWh (-2,9%).

Producţia din hidrocentrale a fost de 2.959,3 milioane kWh, în scădere cu 12,4 milioane kWh (-0,4%), iar cea din centralele nuclearo-electrice a fost de 1.980,6 milioane kWh, în creștere cu 16,5 milioane kWh (+0,8%). Producţia din centralele electrice eoliene, în perioada 1.I-29.II.2024, a fost de 1.552,6 milioane kWh, în scădere cu 277,4 milioane kWh față de perioada 1.I-28.II.2023, iar energia solară produsă în instalaţii fotovoltaice în această perioadă a fost de 245,6 milioane kWh, în creștere cu 78,8 milioane kWh față de perioada 1.I-28.II.2023.

Creștere anemică a consumului

Consumul final de energie electrică în această perioadă, a fost de 8.616,2 milioane kWh, cu 1,7% mai mare față de perioada 1.I-28.II.2023, în timp ce consumul final de energie electrică în economie a crescut cu 3,0%. Totodată, iluminatul public a înregistrat o creștere cu 12,0%, iar consumul populaţiei a scăzut cu 2,6%. Exportul de energie electrică a fost de 2.050,5 milioane kWh, în scădere cu 126,2 milioane kWh. Consumul propriu tehnologic în reţele şi staţii a fost de 1.055,0 milioane kWh, în scădere cu 18,1 milioane kWh.

Operatorii din piață sunt tot mai pesimiști în ce privește revenirea consumului de energie, pe fondul unei căderi economice din ce în ce mai accentuate și a sărăcirii populației. Entuziasmul regenerabilelor a început să se lovească de o piață a prețurilor negative, cu pierderi atât pentru producători, cât și pentru consumatori, care vor plăti un preț mai mare la energie. Cu prioritatea intrării în sistem a regenerabilelor și opririle repetate ale capacităților de producție clasice, costurile de producție cresc generalizat, cu doar un an înaintea stopării plafonării prețurilor.

Stocarea, fără soluții

România are nevoie, până în 2030, de 4.000 MW stocare a energiei, a afirmat Sebastian Burduja, ministrul Energiei, după ce a primit informările de la Dispecerul Energetic Național. Ministrul consideră că jumătate din acești MW trebuie să fie stocați în baterii, iar cealaltă jumătate, în centrale de acumulare prin pompaj.

”Pregătim o schemă pe stocare din Fondul pentru Modernizare, cu buget estimat de jumătate de miliard de euro, care să intre în Comitetul din toamnă al Fondului pentru Modernizare”, a precizat Sebastian Burduja. În ce privește centrala de la Tarnița, ministrul susține că nu va renunța la ea și că va căuta un parteneriat public-privat.

”Nu renunţ, să ştiţi. Este adevărat, din ceea ce comunică SAPE, există interes din piaţă. Dar dacă nu reuşim nici acum vom merge pe o variantă de parteneriat public-privat, dar nu vreau să vorbesc despre asta până nu văd rezultatul procedurii de atribuire. În parteneriat public-privat, sunt parteneri mari, cu unii dintre ei m-am văzut, ei ar putea intra încă de la momentul acesta. Nu avem studiu de fezabilitate, îşi asumă o parte din costuri şi apoi la momentul în care ai studiu de fezabilitate, se rediscută ponderile în acţionariat. Dar nu avem cum să renunţăm la această investiţie”, a mai declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusivo oră ago

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Exclusivo oră ago

„Dorel” de la Dolj/DGF cloceste si livreaza inselaciunea

Nici  IPJ Dolj nu a auzit de expresia ” salariul de functie in plata”! DGF cloceste si livreaza inselaciunea iar...

Exclusivo zi ago

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusivo zi ago

Avem și noi Mafie?/Fostul politist Frangulea Alexandru – alias „Capitan la 15 ani” a protejat afacerile murdare ale sefilor SRI Prahova

Realitatea este insa ca in nici o tara din lume lupta impotriva infractorilor nu se poate duce cu politisti si...

Exclusivo zi ago

Garda de Mediu Prahova si IPJ Prahova nu sunt interesate de sănătatea populației!?/Este o problema de siguranta nationala, de SRI!

In parcarea de la Kaufland Comarnic stationeaza autoturisme cu deseuri periculoase în ele, mai exact cu deseuri medicale? Ce rețele...

Exclusivo zi ago

Administrația Națională a Penitenciarelor contabilizează, controlează, sancționează și pe alocuri delirează !

ANP are  un  director al Direcției de Siguranță și Regim Penitenciar capabil să gestioneze situațiile de criză? https://youtu.be/MuYmQpRkw6Q?t=3 Din câte...

Exclusivo zi ago

Conform DGF, excelenta a crescut in ianuarie 2024 prin magie, fara sa fie implicat programul de salarizare MAISAL. Asta probabil ca au auzit ei prin targ ca niste fosti sefi BCCO ii ameninta cu plangeri penale pentru modificarea ilegala a programului informatic

Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i! Un fost sef de financiar mi-a explicat magistral, in cateva cuvinte, tehnica lui Grecu,...

Exclusivo zi ago

„Șefii din poliție au imunitate/Îi sfătuim pe agenții de siguranță să refuze să mai semneze procesele-verbale de instruire! Și așa spun procurorii și judecătorii că n-au nicio valoare juridică”

Un procuror și un judecător au „legiferat” falsul intelectual la Poliția Roman! S-a creat un precedent extrem de grav, dezvaluie...

Exclusivo zi ago

USR-iștii și toți confrații lor au pentru polițiști și militari o ”vitrină” goală, din care străbate un miros urât de medicamente netestate suficient și înghițite odinioară

USR-iștii au fost cei mai nerăbdători să se arunce în cursa euro-parlamentarelor, de departe un soi de pizdulicea măcelarului (pentru...

Exclusiv3 zile ago

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga

Politist corupt pensionar, fost sef al SERVICIULUI ARME, EXPLOZIVI ŞI SUBSTANŢE PERICULOASE si fost sef al Serviciul Județean Anticorupție Prahova a...

Exclusiv4 zile ago

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Exclusiv5 zile ago

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023!

Am extins investigațiile vizând dinamica pensionărilor de la Poliția Română, la Jandarmeria Română și Pompieri. Trebuie să mărturisesc întâi că...

Exclusiv5 zile ago

De ce le este rușine unor șefi din Poliția Română să poarte uniforma?

O simplă poză la prima vedere cu o oarecare activitate a Carabinierilor italieni la care sunt prezenți la fața locului...

Exclusiv6 zile ago

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova

Țeapa imobiliară de la WHITE TOWER nu înseamnă doar cea mai mare fraudă din istoria Ploieștiului, acoperita de politisti corupti...

Exclusiv6 zile ago

Ipocrizia lui Ciolacu sau cum trecutul urmareste pe oricine

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!