Connect with us

Aveti un Pont

Cioloș – Țiriac, război total!

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

”Noaptea cuțitelor lungi” la Cluj este mai aproape decât oricând… Ce-i drept, și altădată atât de legendatul ”grup de la Cluj” a trecut prin alte momente grele, dar de fiecare dată ”motoarele” acestei longevive ”frății transpartinice” și-a păstrat până la urma turația. Chiar și atunci când a intervenit ruptura dintre Vasile Dîncu și Ioan Rus,cei doi ajungând chiar să se amenințe reciproc cu pușcăria, după cum devăluiam în exclusivitate la acea vreme.

Țiriac își strânge oamenii ca să pună pe Bolojan premier

Numai că de această dată zici că și-a băgat Vulpea” coada în toată povestea de succes, de a fost risipită până și ultima brumă a armistițiului intermediat se pare de mai mulți influenți oameni de afaceri ardeleni. Cei care, simțind că Emil Boc nu mai este în stare să le ofere nicio posibilitate de trecere la ”next level” al investițiilor imobiliare au încercat să convingă ”latura politică” a ”Grupului de la Cluj” să se mute la București. Acolo unde să se tragă sforile guvernamentale necesare pentru ca oameni de talia lui Ioan Popa, cel care a investit 15 milioane de euro într-un teren de golf parcă doar pentru a se trage în poze Klaus Iohannis cu potentații sistemului să își extindă afacerile derulate momentan doar în Transilvania.

Cioloș a beneficiat în trecut de delegațiile germane puse pe tavă de miliardar

Numai că de acum praful și pulberea par să se aleagă deja de acest plan, până și edilul Emil Boc făcându-se și mai mic decât este, pentru a nu fi prins în ”războiul total” care se anunță în perioada următoare între Dacian Cioloș și Ion Țiriac. Și asta într-un moment oricum delicat, în care liderii ”Grupului de la Cluj” ajunseseră nu doar să tragă unul ”hăis” și altul ”cea”, dar chiar să se spargă în patru! Vasile Dîncu mergând pe linia moderată a conducerii Partidului Social Democrat, ”Vulpea” Virgil Ardelean făcând un ”lobby deșănțat” pentru Dacian Cioloș, Ioan Rus văzându-și de afaceri, dar fără a trăda PRO România. În timp ce, mai nou, magnatul Ion Țiriac forțează să își impună hegemonia asupra întregului grup. Acesta susținând din toate puterile ajungerea la Palatul Victoria a actualului președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.

Dîncu și Rus s-au certat pe bani

În luna mai a anului 2018 intervenea ruptura definitivă între Vasile Dîncu și Ioan Rus. Iar între timp ”răceala” relațiilor dintre cei doi foști lideri de necontestat ai ”Grupului de la Cluj” s-a transformat într-un adevărat război pe viață și pe moarte. Nu doar din punct de vedere al afacerilor, ce-i drept, dar și al suirii în bărci politice diferite. Și cum cei mai vechi ”combinagii” din politica românească aflați încă în activitate și-au făcut și aliați pe măsură, aceștia ajunseseră deja să își transmită unii altora amenințări că se vor scoate reciproc din joc. Și uite cum, mai ales ținând cont de conexiunile încă extrem de puternice din serviciile secrete ale acestor ardeleni cu apucături de dâmbovițeni, mare parte a sistemului stă deja pe un adevărat butoi de pulbere.

Lui Ioan Rus afacerile îi merg din plin în mandatul lui Emil Boc

Mai ales că nimeni de la vârful sistemului nu este chiar atât de ”naiv” încât să creadă că ”jivine” politice de talia lui Vasile Dîncu sau Ioan Rus ar fi călcat în picioare o prietenie de atâtea decenii, doar din simple controverse de doctrină politică. Mai ales că, în fond și la urma urmei, cei doi nu au făcut niciun secret din disponibilitatea lor proverbială de a se alătura oricărei formule politice, numai să fie la masa Puterii. ”Fitilul” dinamitării relațiilor dintre cei doi fiind aprins de la o ”dublă recomandare” făcută pentru o poziție cu puternice conotații financiare. Ca să nu mai vorbim aici și de tensiunile apărute în jurul împărțelii ”prăduirii” fondului de investiții din Germania condus de ”victima” Abris Lelbach. ”Moftul” lui Dîncu de cumpărare a echipei de fotbal CFR Cluj sub paravanul Abris adâncind și mai mult falia dintre acesta și Ioan Rus. Mai ales că același fond reprezentat de Lelbach fusese deja atras și într-o campanie paralelă de sponsorizare a campaniei lui Victor Ponta. Și uite cum Dîncu a rămas la PSD iar Rus la PRO România.

Taie SIIJ ”nodul gordian” de la DNA Oradea?

Iar subiectul dușmăniei dintre Dîncu și Rus este unul atât de delicat, încât dacă ”strănută” unul dintre ei, ”răcește” imediat și celălalt… Astfel că apropiații ”ideologilor” compromisurilor politice au încercat cu disperare să îi împace, dar în zadar. Mai ales că ”falia” dintre ei a fost iremediabil adâncită și de un ”buclucaș” dosar al procurorilor anticorupție. este vorba de dosarul ”Volga Neagră”, în care însă liderii ”Grupului de la Cluj” au jucat la două capete.

Chiar a scăpat Dîncu cu totul de ”Volga Neagră”…?

Unul mergând pe mâna Structurii Teritoriale DNA – Oradea iar celălalt ”clonând” speța la Structura Centrală DNA. Numai că în urmă cu doar câteva zile, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a solicitat primele dosare instrumentate de DNA Oardea și în care sunt implicate nume grele ale politicii transilvănene. Astfel că deși efectul poate fi unul de ”sinucidere în masă” pentru politicienii afiliați de –a lungul timpului ”Grupului de la Cluj”, se pare că unul dintre ei a aruncat totuși primul piatra…

”Vulpea” și-a prins singur ”coada” în capcană

Spre deosebire de ”domn profesor” Vasile Dîncu, cel care preferă încă să se joace de-a ideologia, Ioan Rus se bucură din plin de afacerile familiei. Unele care îi merg din plin, ce-i drept, sub mandatele de primar ale liberalului Emil Boc. Și care a atras, logic, nenumărate invidii. Mai ales că ”Nucu” nu doar că nu se dezminte de ”balamaua” PRO România, dar ”o ”unge” și el cât ”poate” ca să nu ”scârțâie” negocierile purtate pentru alipirea la vreo nouă alianță politică. Astfel că încercarea ”Vulpii” Virgil Ardelean de a îl ”racola” pe Ioan Rus în tabăra ”nepotului” Dacian Cioloș s-a lovit de intransigența fostului ministru de Interne. Mai mult decât atât, se pare că demersul lui Ardelean ar fi fost făcut și fără acceptul miliardarului Ion Țiriac, cel al cărui holding pompează totuși milioane de euro în afacerea de ”business intelligence” a fostului șef al serviciului secret al Ministerului de Interne. Ceea ce a turnat deja gaz peste focul supărării miliardarului care îl vrea musai pe Ilie Bolojan în locul lui Ludovic Orban. Ca și Vasile Blaga, de altfel…

Și care astfel nu mai de ”concurența neloială” a lui Julien Dacian Cioloș nu mai are nevoie! Astfel că după dezvăluirea din ”NAȚIONAL” a ”puciului de la Cluj”, perfectat în cadrul unei întâlniri de taină a cărui logistică a fost asigurată de Ion Țiriac inclusiv prin punerea la dispoziția participanților a unor avioane private, acesta din urmă a tunat și fulgerat împotriva rezerviștilor de la ”Doi ș un sfert”. Prima oară acuzându-l pe Virgil Ardelean de incompetență. De-abia apoi urmând o cu totul altă pistă… Și anume că ”Vulpea” ar fi permis intenționat penetrarea întâlnirii de la Cluj – Napoca, tocmai pentru a îi afecta astfel șansele lui Ilie Bolojan de a coagula la nivelul liderilor ardeleni ai PNL o mișcare care să îl impună premier! Astfel că este de așteptat ca Țiriac să declanșeze oricum ”Jihad”-ul împotriva lui Dacian Cioloș. În timp ce rămâne de văzut dacă ”Vulpea” își va mai salva și de această dată ”coada” prinsă în propria-i capcană…

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aveti un Pont

Războiul COVID, al treilea război mondial

Avatar

Publicat

pe

De

Că ne aflăm în stare de război e clar. De ce e clar? Pentru că cetățenii statelor nu pot da în judecată în nume propriu industria farma. Concret, Pfizer nu poate fi dată în judecată decât de către guvernele statelor în numele cetățenilor săi. Asta este tipic stării de război. Iar faptul că acest război COVID este mondial este un lucru deja dovedit. Cu câteva excepții, toate statele sunt supuse acelorași reguli draconice. Mai rămâne să vedem cine este la butoanele acestei conflagrații de tip nou.

Grație senzaționalului document dezvăluit zilele trecute de jurnalista de investigație Iosefina Pascal, am putut afla cu stupoare câteva realități cutremurătoare cu care se confruntă cetățenii lumii.

1. Statelor li s-a impus practic de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) un aranjament contractual și financiar care le subordonează și care le răpește componente importante ale suveranității naționale.

2. Contractele încheiate în numele cetățenilor lumii de către compania Pfizer și de către cele mai multe state ale lumii, și cele mai importante, sunt fără precedent în istorie întrucât absolut toate riscurile trec asupra cetățenilor care practic nu au niciun drept să se apere și, deasemenea, toate cheltuielile legate de vaccinuri, al căror cuantum este exclusiv în viitor apanajul Pfizer, indiferent de produsul care va fi distribuit.

3. Cetățenii lumii, prost reprezentați de către guverne, devin, din punctul de vedere al politicii sanitare, dependenți exclusiv de Pfizer. Și de celelalte componente ale industrie mondiale Big Pharma care merg în trend cu Pfizer.

4. Statele mai slabe cum este România, conform contractului încheiat în numele nostru de către UE, în măsura în care la un moment dat nu vor putea achita costurile vaccinurilor – care pot crește exponențial și care vor fi utilizate pe o perioadă nedeterminată – pot fi executate silit. Prin blocarea activelor pe care le dețin. Prin preluarea pe nimic datoriilor suverane de către fonduri de investiții.

5 Excepție de la această regulă, deci încă neangrenate până peste cap în acest război COVID, fac câteva state cum ar fi Federația Rusă sau China, care au fost capabile să își producă propriile vaccinuri, pe care le administrează cum le taie capul și care, prin consecință, nu devin legate ombilical de Pfizer.

Dar cine este de fapt Pfizer? Cine sunt investitorii? Cine stă în spatele acestui colos Pharma? Ce putere financiară ne conduce prin intermediul Pfizer? Prin ce mecanism statele lumii au ajuns să se subordoneze unui mecanism infernal și să participe cu mâinile legate, asumându-și toate riscurile, la un război global?

În încercarea de a lămuri câteva lucruri voi începe cu sfârșitul. Pe parcursul deceniului trecut, OMS a obținut un drept fără precedent. O putere colosală. Dreptul de a impune statelor decizii obligatorii legate de sănătatea cetățenilor lumii. Mai exact spus, începând din deceniul trecut nu mai este la latitudinea statelor dacă aplică sau nu recomandările OMS. Ele de fapt nu mai sunt recomandări. Devin pur și simplu legi. Așa se face că din momentul declanșării nebuniei COVID, cu toate episoadele ei, OMS a putut declara existența unei pandemii și a dobândit forța de a dicta statelor politica sanitară de urmat. În baza acestui statut, OMS a preluat politicile de sănătate, substituindu-se statelor.

Și acum să încercăm să răspundem la celelalte întrebări. O facem consultând Wikipedia, care citează cifre declarate oficial, ceea ce puteți să faceți și dumneavoastră pentru a obține detaliile de mai jos, precum și detalii suplimentare.

Pfizer, numarul unu mondial in sectorul Big Pharma, este deținută de fonduri de investiții între care și Vanguard Goup (8,13 %), BlackRock (7,7 %), State Street Corporation (5,28%), așa cum notează Wikipedia. Ca să ne facem o idee despre dimensiunile acestor entități financiare, la nivelul anului 2021 BlackRock gestionează active în valoare de 9 trilioane de dolari, Vanguard Group administrează active de 7 trilioane dolari, iar State Street Corporation 3,1 trilioane de dolari (management) și 38 trilioane dolari (custodie și administrare). Vă puteți ușor imgina că aceste fonduri sunt mai puternice decât statele lumii. Și majoritatea companiilor din Big Pharma este în aceeași situație.

La fel corporațiile din Big Tech – Google, Facebook, Microsoft, Amazon – sunt la rândul lor detțnute de fonduri de investiții, între care BlackRock, Berkshire Hathaway, Vanguard Group și așa mai departe. Spre exemplu, Bill Gates mai deține din Microsoft doar 1,36%. În același timp, presa și media americana mainstream sunt deținute de șase mari entități financiare private.

Aceasta ca să ne facem o imagine de ansamblu. Practic, fondurile de investitii controleaza întreaga economie mondiala, gestionează economiile pricipalelor puteri economice, țări și guverne. Au investitii încrucișate unele în altele. Și sunt anonimizate.

Iată, așadar, în ce situație ne găsim. Poate în felul acesta este mai ușor să înțelegem cum și în ce condiții și-a permis premierul Florin Cîțu să angajeze contra cost, pe miliarde de euro, cele 120 de milioane de doze de vaccin, cele mai multe Pfizer, și de ce îndatorează statul român mai mult decât s-a întâmplat oricând în istorie, asumându-și în numele nostru, dar fără să ne intrebe, pericolul ca într-o bună zi datoriile suverane ale României să fie preluate de fonduri de investiții. Probabil cele la care m-am referit mai sus. Încă o dată subliniez faptul că îi suntem datori pentru uluitoarele dezvăluiri jurnalistei Iosefina Pascal.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

Avatar

Publicat

pe

servere vps

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

În cazul unui magazin online, pe lângă funcționalitatea la standarde înalte de calitate și viteza optimă de încărcare, securitatea este un aspect foarte important.

Clienții trebuie să aibă încredere că datele lor vor fi în siguranță de fiecare dată când cumpără de la tine iar informațiile lor sunt perfect securizate. Te va ajuta nu numai la imaginea brandului, dar asta te va scuti și de multe bătăi de cap, mai ales de când a intrat în vigoare și GDPR-ul.

De aceea, dacă ai un site de e-commerce, pe lângă produse și prețuri competitive,  trebuie să alegi și soluții tehnice care te pot feri de orice atac cibernetic ce ar favoriza pierderea datelor clienților tăi.

În primul rând ar trebui să alegi o soluție de găzduire web care să impacteze în mod pozitiv nu numai o încărcare rapidă a paginii, indiferent de mărimea traficului și a categoriilor aflate pe site, ci și să ofere o securitate crescută a datelor.

O găzduire pe un server VPS KVM este una dintre cele mai bune soluții pentru care poți să optezi. Funcţionează similar unui server dedicat oferind și oferă un nivel similar de izolare a resurselor alocate şi securitate a datelor. KVM este o tehnologie de virtualizare dezvoltată în Linux care permite crearea de medii izolate – servere virtuale (VPS). Este parte a sistemului de operare Linux şi beneficiază imediat de orice actualizări sau imbunătăţiri ale sistemului de operare. Unul din avantajele KVM este utilizarea accelerării hardware oferită de procesoarele moderne pentru virtualizare.

Alege cel mai bun pachet de găzduire VPS KVM care să fie potrivit nevoilor tale

În al doilea rând este foarte important să alegi o platformă sigură pe care va funcționa site-ul tău de e-commerce. Și în general, cele mai populare platforme sunt și cele mai sigure, pentru că au număr mare de utilizatori și sunt mereu updatate și susținute de investiții constante de securitate.

Unele dintre cele mai bune platforme folosite pentru site-urile de comerț online sunt, dar și cele mai sigure sunt: WordPress, OpenCart, Joomla!, Drupal, WooCommerce sau Magento.

În al treilea rând este foarte important să faci toate update-urile necesare pentru platforma pe care ai ales-o. Dezvoltatorii lor lansează periodic versiuni îmbunătățite tocmai pentru a evita orice breșe de securitate, dar și pentru a avea design-uri și tool-uri cât mai interesante.

Ține cont de asemenea să ai un back-up al bazelor de date. De regulă, un site de comerț electronic este compus din sute de produse, descrieri și fotografii, dar și date de contact ale clienților care au comandat (adrese de email, numere de telefon, adrese fizice etc). Din diverse erori tehnice ale serverelor sau chiar din cauza unor persoane rău intenționate este posibil ca tot conținutul site-ului tău și implicit datele clienților tăi să fie pierdute. De aceea, este indicat să faci back-up la intervale regulate de timp și să salvezi bazele de date pe unități secundare pentru a avea ușor acces la ele, orice s-ar întâmpla.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Pensiune cu piscina Dambovita

Avatar

Publicat

pe

Pensiune cu piscina, la munte, la poalele Carpatilor Meridionali, intr-un colt de Rai, potrivita atat pentru odihna si relaxare, cat si pentru excursii si drumetii montane. Este Enothera, casa de vacanta din Valeni – Dambovita, locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp.

Pentru cazare sunt oferite sase camere cu toate facilitatile incluse, iar la dispozitia turistilor mai sunt puse parcarea privata gratuit la proprietate, o curte si gradina frumos amenajate, foisoare, facilitati de gratar, un loc generos de joaca pentru copii si nu in ultimul rand, o superba piscina exterioara, acoperita si incalzita.

Cu o priveliste minunata asupra padurilor inconjuratoare si a Muntilor Carpati, Enothera este locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp. Pensiunea ofera tot confortul de acasa, insotit de aer curat si liniste cat cuprinde.

Departe de zgomotul citadin, Enothera isi rasfata oaspetii intr-un decor rustic – elegant, fiind destinatia ideala pentru vacante, turismul de afaceri, evenimente speciale si de familie, ca de altfel, un loc de regasire pentru toti cei care viseaza la o oaza de liniste.

Pensiune cu piscina in aer liber

Pensiunea Enothera dispune de o piscina sezoniera in aer liber, inconjurata de un spatiu verde, ce ofera posibilitatea de evadare din mediul torid al orasului si totodata, o destindere totala, insotita de o panorama mirifica spre munti, absolut impresionanta.

La piscina incalzita in aer liber oaspetii isi pot bucura sufletul, limpezi mintea si odihni trupul. Ii ajuta muntii, padurea, linistea si starea de bine care ii va insoti pretutindeni. Amplasata ideal in zona montana, piscina Enothera, cu apa incalzita la 25 – 29 grade Celsius, ofera oaspetilor acces gratuit la sezlonguri cu umbrelute, unde se pot destinde si rasfata indiferent de moment.

Piscina reprezinta, de altfel, punctul forte al pensiunii, reprezentand pentru fiecare oaspete modalitatea ideala de relaxare atunci cand apa marii este prea rece sau cand afara este prea frig. Temperatura apei, mentinuta in permanenta la gradul ideal de confort, face ca piscina sa fie locul ideal de relaxare pentru orice vizitator, inclusiv pentru copii si persoane in varsta deopotriva.

 

 

 

Locul ideal de vacanta la munte

Aici, la poalele Carpatilor, pasionatii de drumetii montane si de aventuri pe munte gasesc locul ideal de vacanta. Enothera este locul perfect inclusiv pentru persoanele care isi doresc deconectare totala de la mediul urban, pentru a se incarca cu energie pozitiva pentru o noua saptamana.

Arhitectura cu specific montan, aerul curat de munte si imprejurimile fac din aceasta pensiune cu piscina locatia perfecta pentru distractie, relaxare si odihna, in intimitate. Gratie stilului aparte al pensiunii, dormitoarele nu sunt identice, insa toate dispun de aceleasi facilitati, oferind vedere la curtea interioara, la gradina, la piscina si la muntele de la care oaspetii nu-si mai pot lua privirea.

Pensiunea este perfect amplasata pentru a explora padurile si raurile, manastirile din zona si alte obiective de interes turistic sau atractii ce nu pot fi ratate  in zona. La pensiunea Enothera, fiecare isi va gasi locul preferat, unde frumusetea naturii, puritatea aerului si desisul padurilor sunt principalele elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare

Pe link aveti precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare. IPJ Mehedinti...

Exclusiv7 ore ago

De la obligarea urinării în sala de examen, la note de 10 transformate din nota 2.50/Jandarmeria Română, o instituție a absurdului!

În imaginile de mai jos veți putea vedea adevărate „miracole” ale examenului de admitere în școlile Jandarmeriei Române. După ce...

Exclusiv1 zi ago

Este haios când unii care habar n-au despre ce vorbesc n-au fost revoltați când în România drepturile absolute au fost încălcate, dar sunt revoltați acum când perfect legal poți îngrădi drepturi relative pentru protejarea sănătății populației

Potrivit Convenției CEDO, drepturile fundamentale se împart în 2 categorii: 5 drepturi absolute și 19 drepturi relative. Diferența dintre cele...

Exclusiv4 zile ago

O… emanatie scoasa de un sef de structura SRPT, cu pretentie de dispozitie, motivata de cvasicunoscutul „c-asa vrea p.. mea”!

Criticile noastre privind unele apucaturi manageriale de la nivelul IPJ Neamt risca sa creeze o perceptie incorecta asupra intregului colectiv....

Exclusiv5 zile ago

Noul comandant al Academiei de Poliție, Claudiu Chindriș, alaturi de sefi din D.I.P.I (Tiberiu – Silviu DUMITRACHE) au destructurat o grupare de crima organizata de la varful M.A.I.

Noul comandant/rector al Academiei de Poliție (numit la data de 16.septembrie 2021), Claudiu Chindriș, a avut diverse funcții în ambele...

Exclusiv5 zile ago

Nu există decât o soluție. Lockdown/Pentru că Parlamentul României nu știe să facă o lege/Acesta este nivelul

După aproape 2 ani, Parlamentul României n-a aflat că NU POȚI condiționa de certificat pe termen NELIMITAT ( starea de...

Exclusiv6 zile ago

GAME ON!/Jocul de-abia începe!/Ofiterul activ – SRI – care a fost, ilegal, consilier al Ministrului Justitiei (Robert Cazanciuc – PSD), a fost „plantat” intr-o multinationala, al treilea cel mai mare contribuabil al României

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv1 săptămână ago

Cea mai mare teapa data data de diversi Arafati asiguratilor de sănătate, cea mai mare teapa data tuturor asiguraților

Oare de ce nimeni nu vorbeste despre confiscarea lunara de la dumneavoastra a sumei de 600 de milioane de Euro,...

Exclusiv1 săptămână ago

La Poliția Locală Ploiești, contractul și acordul colectiv de muncă s-a prelungit în condițiile si dispozitiile art 20 din Legea 55/2020/Directorul Albu Catalin nu ar fi vrut alt contract colectiv de munca deoarece sindicatele solicitau zile libere in plus

Starea de alerta a fost benefica, pana acum, pentru climatul si linistea din Politia Locala Ploiesti. Prin disp. art. 20...

Exclusiv1 săptămână ago

Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa aprobe un Regulament de Functionare si Organizare al Politiei Locale Ploiesti plin de contradictii, omisiuni si greseli, in totala contradictie cu prevederile si dispozitiile legii de functionare si care pot avea ca efect atragerea in zona penala a functionarilor publici

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (III) Haosul de la Politia Locala Ploiesti In articolul „Port...

Exclusiv1 săptămână ago

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a...

Exclusiv2 săptămâni ago

EXCLUSIV/Dosarul privind vaccinările fictive ia amploare/Asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmeaza a fi retinuti saptamana viitoare

Potrivit unor surse judiciare, asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești  implicaţi în această reţea in care...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Rocada” la conducerea A.P.M. Prahova/Florin Diaconu pe „faras”!

Iata ca ultimele articole pe aceasta tema ce au fost cel publicate de Incisv de Prahova in data de 03.09.2021–„...

Exclusiv2 săptămâni ago

O piedica enorma in realizarea drepturilor politistilor o constituie secretizarea abuziva a normelor administrative emise de Guvern ( HG-uri) sau MAI ( OMAI-uri) avand ca obiect de reglementare, drepturi salariale

Secretizarea abuziva a normelor de salarizare se practica in MAI din urmatoarele motive: 1. De departe, cauza principala este banul,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma competenta „crasa”/(In)Competenta lui Albu Catalin tradusa doar prin calitatea de sot al Simonei Albu – city-manager

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim pentru „Telegrama”....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!