Connect with us

Diverse

Ponta – Predoiu – Hăpău: Ținte în mișcare!

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Lui Iohannis i s-a dat o nouă preocupare…

Klaus Iohannis scrâșnește din dinți după ce o parte a sistemului cel puțin i-a dat de înțeles că totuși este prea mult să creadă cu adevărat povestea cu ”masculul alfa”. Cel puțin în ceea ce privește serviciile secrete, că doar în relațiile cu clasa politică Iohannis este lăsat încă să se zburlească la cine vrea el. Dar, totuși, șeful statului resimte pe zi ce trece că sistemul nu îi mai acordă, odată cu intrarea în al doilea și ultimul mandat, decât ”libertatea tramvaiului”. Astfel că deși nu a fost lăsat să mute direct la vârful SIE, președintele a primit acum un premiu de consolare… Iar noua ”jucărie” este reprezentată, după cum susțin sursele noastre, de posibilitatea de a ”vâna” din plin trio-ul format din Victor Ponta, Silviu Predoiu și Marian Hăpău.

I se va lua ”brelocul” PRO România lui Ponta

Toți aceștia fiind deja ”marcați” ca și ”ținte în mișcare”, operațiunea de ”destructurare” a grupării coordonate din spate de ”cumetrii” Predoiu și Hăpău fiind deja girată, fie și tacit, de cam toată lumea bună a sistemului. Sătulă atât de aerele de ”fată mare” a lui Victor Ponta, cât mai ales de intrigile ”frustraților” generali Predoiu și Hăpău. Primul adaptându-se mai greu decât era de așteptat la civilie, după peste un deceniu petrecut la butoanele operative ale Serviciului de Informații Externe. În timp ce Hăpău suferă prin separeuri că a ajuns să nu mai reprezinte mare în lucru în sistem, după ”izolarea” sa de către ceilalți șefi de servicii. Și cu toate că atât fostul șef al SIE, cât și actualul comandant al Direcției Generale de Informații a  Armatei nu ratează un moment să epateze cu patriotismul lor extrem manifestat prin ”statutul locativ” reprezentat de către doar câte un apartament de bloc, uite că inițiații sistemului sunt gata să-i facă hatârul președintelui României.

Greu se mai adaptează la civilie rezervistul Silviu Predoiu

Și să îi ofere astfel acestuia posibilitatea de a se mai amăgi barem o bucată de vreme că încă reprezintă ceva în sistem. Pentru a a da astfel un semnal ”de orgoliu” și adevăraților oameni rămași loiali președintelui pe persoană fizică, deși nu mai sunt chiar atât de mulți. Drept urmare, pentru adevărații băieți deștepți ai sistemului Victor Ponta este deja istorie. La fel  ca și ”brelocul” PRO România, pe care generalul rezervist Silviu Predoiu și-l agățase deja la cheile apartamentului. Iar Hăpău este la rândul său în vrie, după ce președintele Iohannis a semnat decretul de retragere de la post a nu mai puțin de 26 de ambasadori dintr-un singur foc. Cam cu toții ajunși pe posturi pe vremea când generalul Silviu Predoiu avea încă un cuvânt greu de spus în ceea ce privește numirile din ”Centrala” MAE… Ceea ce înseamnă implicit că urmeză o retragere masivă și a  atașaților militari, spre disperarea șefului DGIA, cel care își pierde astfel poate chiar ultima sa sferă de influență.

Se dărâmă ”șandramaua” rezerviștilor SIE

Puține, foarte puține mișcări s-au făcut în diplomația românească în ultimii ani. Ceea ce și explică ”nemurirea” pe  care deja o visau în diplomație unii ambasadori aflați și de aproape un deceniu pe posturi călduțe, deși erau cel puțin ”legendați” la nivelul sistemului drept ”conserve SIE”. Mai ales că tocmai acest statut ambiguu le-a asigurat de altfel ”permanența” pe posturi, prea puțini fiind liderii politici care să îndrăznească să stârnească astfel teribilul ”viespar” de la vârful Ministerului Afacerilor Externe. Numai că, așa după cum dezvăluiam în urmă cu ceva vreme, premierul Ludovic Orban s-a decis să acționeze și să deschidă un nou ”front de lucru” în complicata întreprindere de a își pune oameni loiali Cabinetului Orban în cât mai multe ministere. Iar retragerea consulului român de la Odesa, Emil Rapcea  a fost un prim semnal că premieurl nu glumește. Și că, așa după cum titram ”lovitura” din 16 august, ”Panică la MAE și SIE : Orban rade tot”!

Hăpău, prestanță de șef de serviciu secret la întâlnirile externe…

Și uite că, deși pârât inclusiv la Washington că ar vrea să umble la acoperiții din reprezentanțele României în străinătate, premierul nu a dat înapoi și a forțat, atât cât a trebuit, o ”decizie istorică” a lui Klaus Iohannis în acest sens. Astfel că Președintele României a provocat un ”tsunami” fără precedent în diplomația românească, după  retragerea celor 26 de ambasadori. Dintre care oamenii președintelui nici măcar nu ajungeau să fie numărați pe degetele de la o singură mână. În timp ce grosul celor retrași erau fie păstrați pe funcții încă de pe vremea ”tutelei” generalului Predoiu asupra ”Centralei” MAE, fie ”blaturi” transpartinice precum Ferdinand Nagy. Soțul șefei ONAC care se afla la post în Muntenegru deja de șapte ani de zile, pentru ca nu cumva să se supere UDMR-ul și să ”calce strâmb” la vreo moțiune de cenzură.

”Execuții în masă” și printre atașații militari

Și uite că de acum înainte pensionarul Silviu Predoiu va avea mai mult timp pentru a se ocupa de consilierea ”pupilului bătrân” Victor Ponta și de a se lăsa răscolit de amintirile de pe vremurile când încă era activ. Pentru că odată cu retragerea multora dintre ambasadorii din ”Lotul celor 26”, ultimele rămășițe de influență ale lui Predoiu în ”Centrala” MAE au cam dispărut și ele. Plus că este greu de crezut că un rezervist va mai avea influența de a mai ”muta căsuțele” prin ”Centrala” MAE, pentru ca ”sifoanele” sale arhicunoscute să mai prindă vreun post mai acătării pe undeva ”pe harta” lumii. Iar situația actuală nu este una mai roz nici pentru ”cumătrul” său, generalul Marian Hăpău. Pentru că, după ce ajunsese să se plângă la cine mai avea timp să îl asculte că de la Palatul Cotroceni i se returnează plicurile galbene cu informările DGIA, fără ca acestea să fie măcar deschise, acum ”Happy” are și un alt motiv să îl urască și mai mult pe președinte. Pentru că, așa după cum avertizam cu ceva vreme în urmă, după ambasadori urmează acum și atașații militari! Fiind anunțate adevărate ”execuții în masă” printre aceștia…

Aurescu mai are de făcut nominalizările și poate pleca liniștit la ONU

Iar fiecare rechemare din perioada următoare a unui atașat militar de pe lângă reprezentațele unde au fost deja schimbați ambasadorii reprezintă o nouă lovitură pentru Hăpău. Mai ales că acesta va fi cu siguranță scos din jocurile pentru numirea înlocuitorilor și rotirea cadrelor militare la acest nivel. Ceea ce înseamnă implicit că demnitarii, politicienii sau alți factori ai opiniei publice ”atârnători” de sejururi petrecute în discrete destinații externe nu mai au de acum înainte  de ce să apeleze la generalul Hăpău… Astfel că, per total, ministrul Bogdan Aurescu și-a îndeplinit deja bună parte din ultima misiune primită în fruntea Ministerului Afacerilor Externe. Drept urmare, nu îi mai rămâne decât să înainteze noile nominalizări pentru posturile vacantate și poate pleca liniștit la New York. Acolo unde îl va înlocui pe actualul ambasador al României la Organizația Națiunilor Unite, Ioan Jinga.

”Fumigena” cipriotă…

Desigur, cea mai ”surprinzătoare” rechemare de la post asumată de Iohannis este cea a lui Dan Mihalache de la Londra. Mai ales că acesta a fost, este și va continua să fie unul dintre cei mai apropiați oameni ai președintelui. Numai că ”legendarea” parcă ”prea ca la țară” cu care se forțează înșelarea vigilenței în rândul SIE cu o ”iminentă” numire a lui Mihalache drept ambasador în Cipru indică la un anumit nivel al sistemului că Mihalache nu a renunțat la votul său… Cel pe care a mai fost la un pas să și-l îndeplinească…  Numai că ”de vină a fost PSD-ul”… Iată însă că de această dată ”ciuma roșie” nu mai are puterea să influențeze regulile jocului la vârful serviciilor secrete. Și este totuși greu de crezut că Iohannis l-a retras pe Mihalache din Marea Britanie ca să îl trimită în Cipru.

Mihalache își pregătește vendeta personală pentru ”somnicul” de la Belgrad

Aceasta fiind probabil varianta de rezervă, ”planul B”, dacă Iohannis ratează din nou numirea unuia dintre proprii oameni de încredere în fruntea SIE, după ce Dan Motreanu pur și simplu s-a speriat de această oportunitate. Numai că în cazul lui Mihalache nu trebuie uitat că acesta are totuși polițe de plătit, după ”somnicul” surprins în deplasarea de la Belgrad, se știe doar atât de bine de către cine… Astfel că în timp ce în următoarea perioadă consumul de pop corn va crește odată cu intensificarea dezvăluirilor despre Victor Ponta și celelalte ”ținte în mișcare” ale noului sistem, generalii Predoiu și Hăpău, adevărata bătălie se poartă ”pe frontul” SIE. Mai ales că toată lumea așteaptă răspunsul ”izbăvitor” de la ”Înalta Poartă” a Washington-ului, pentru a se ști dacă mutările prevăzute sunt sau nu agreate…

 

Diverse

5 motive pentru care să investești în criptomonede

Incisiv

Publicat

pe

De

5 motive pentru care să investești în criptomonede

Investițiile financiare sunt, în general, motivații, fie personale, fie obiective. Desigur, atunci când vorbim despre cea mai bună investiție a banilor tăi, nu trebuie să ne lăsăm conduși de emoțional, de ambiții sau diverse știri. Dintotdeauna, noul a atras pentru că este inedit, însă teama de necunoscut poate juca un rol important, dacă nu există motive serioase la mijloc. Criptomonedele înseamnă schimbarea sistemului financiar actual, iar noi vrem să vă prezentăm câteva motive pentru care trebuie să investești în ele.

Față de un depozit într-o monedă fiduciară, criptomonedele au avantajul valotilitatii, de creșterea prețului în funcție de popularitate și de volumul de tranzacționare. Spre norocul nostru, nu există o singură monedă, ceea ce înseamnă că aveți diversitate. Puteți cumpără Cardano sigur și rapid, fiind o monedă accesibilă, având un volum mare de tranzacționare și fiind o monedă destul de cunoscută în rândul investitorilor. Puteți cumpăra cu 100 de EURO o cantitate mare de moneda. Desigur, nu puteți cumpăra doar Cardano, acesta trebuie combinat cu alte monede: Bitcoin, Ether și alte monede a căror White Paper vă atrage.

2. Taxe mici

Spre deosebire de un transfer bancar, trimiterea monedelor este realizată prin minarea criptomonedelor. Această minare este ieftină și rapidă. În funcție de moneda aleasă, transferul se poate realiza instant sau să așteptați câteva minute. Fiind o piață volatilă, oricât de mult sau puțin vi s-ar părea fee-ul perceput de mineri, acesta poate fi recuperat in câteva minute. Desigur, puteți face și tranzacții NON STOP, neavând grijă unui program bancar sau al unei companii. Tot ce va trebuie este o conexiune bună la internet.

3. Garanție

Dobânzile băncilor sunt aproape 0, sunt foarte mici, însă inflația reală depășește 10% pe an, astfel banii voștri își pierd valoarea în timp. Pe de altă parte, Bitcoin este descentralizat, a fost creat într-o cantitate limitată, ca majoritatea criptomonedelor, ceea ce face ca valoarea să în timp să crească. Fiind în conțină expansiune, investiția in criptomonede înseamnă generalizare a utilizării acestora.

4. Siguranță

Tehnologia Blockchain permite utilizatorilor să vadă toate tranzacțiile realizate, orice intervenție externă este monitorizată, un hacker neputând să-și șteargă urmele. În principiu blockchain este o rețea, o bază de date, care stochează atât datele utilizatorilor, dar și toate operațiunile. Structura unui blockchain, după nume, este constituită din mai multe blocuri, fiecare având o identitate unică, numită hash. Fiecare bloc conține informații hash-ul blocului anterior, până se ajunge la blocul original. Avantajul tehnologiei blockchain este că poate fi accesată de oricare dintre utilizatori, dacă aceștia au un dispozitiv digital și acces la internet. Ceea ce înseamnă că doi oameni pot tranzacționa monede între ei fără a fi nevoie de o a treia parte. Când se face un astfel de schimb, fiecare block primește câte o copie a registrului. Astfel, orice operațiune nu rămâne într-un singur loc, ci în toate dispozitivele implicați la un moment dat la baza de date. Acest lucru face ca unui hacker să ii fie aproape imposibilă accesarea, pentru că nu poate pătrunde clandestin în tranzacție fără să afle cel care a inițiat tranzacția originală.

5. Utilitate

Sunt deja multe țări care au început să accepte Bitcoin ca modalitate de plata. În continuare o să dăm câteva exemple:

 • Google Pay acceptă Bitcoin ca metodă de plată pentru serviciile oferite;
 • Puteți plăti jocurile pe Xbox prin Bitcoin;
 • În Venezuela, în majoritatea magazinelor din cel mai mare aeroport se acceptă și Bitcoin;
 • În Canada Burger King și Pizza Hut sunt două dintre magazinele care permit plata cu Bitcoin.

Citeste in continuare

Diverse

Paleți de plastic- avantaje față de paleții din lemn

Incisiv

Publicat

pe

De

Cu dimensiunile standardizate, paleții simplifică încărcarea, depozitarea și preluarea mărfurilor de toate tipurile. Dar există aplicații în care paletul de lemn își atinge limitele. Există paleți plastic care sunt deosebit de populari în comerțul cu produse alimentare. Sunt ușor de spălat și au o greutate redusă. O comparație a avantajelor paleților de plastic față de paleții din lemn, arată de ce sunt în măsură să depășească gama paleților din lemn.

Paleți plastic – avantaje

 • Lavabil, curat și igienic
 • Greutate redusă (12-25 kg) care rămâne întotdeauna aceeași
 • Imun la dăunători și mucegai
 • Stabil dimensional permanent
 • Durată lungă de viață: mai mult de zece ani
 • Până la 80% reciclabil.

Paleţii din plastic se caracterizează printr-o durată de viață foarte lungă și astfel, realizează un număr foarte mare de circulații în distribuție. În comparație cu durata de viață și susceptibilitatea la reparații a altor tipuri de paleți, cei din plastic oferă avantajul decisiv al costurilor. Greutatea redusă a paleților din plastic duce la costuri de transport mai mici. Acesta este un factor deosebit de important în transportul aerian. Paleții din plastic sunt ușori și exportabili, ocupă mai puțin spațiu în timpul transportului gol și în depozit.

Paleții din plastic au o durată de viață mult mai lungă, deoarece sunt rezistenți la intemperii. Dimensiunile, greutatea și forma rămân neschimbate în orice moment. De exemplu, paletul igienic H1 este pe deplin operațional chiar și după mai mult de 10 ani de utilizare practică dură în industria cărnii. Mai ales în circuitele interne sau închise, avantajele paletului de plastic de înaltă calitate în ceea ce privește longevitatea, este pe deplin superior paletului din lemn.

Mai sigur

Capacitatea portantă a unui palet din lemn nou, este destul de comparabilă cu capacitatea portantă a unui palet bun din plastic. Problema cu capacitatea de încărcare este cu paleții din lemn care sunt în circulație de mult timp sau au fost deteriorați. Și acest lucru poate fi rapid: paletul de lemn absoarbe umezeala sau umezeala, formează așchii pe suprafață, eventual putrezește și își pierde calitatea generală. Acest lucru cu greu poate fi evitat deoarece paleţii din lemn intră în contact cu umezeala din cauza vremii. Acestea sunt câteva dintre neajunsurile paleților din lemn. Paleţii din plastic pot fi curățați ușor, rapid și temeinic. Astăzi, curățenia sau igiena nu mai sunt o cerință exclusivă în industria alimentară și farmaceutică. În multe ramuri ale industriei, cum ar fi industria furnizorilor de energie electrică sau auto, există cerințe precum curățenia, lipsa prafului etc. Aceste cerințe necesită nu numai anumite proprietăți ale suportului de încărcare, ci și un standard de calitate garantat și constant. Și acest lucru nu poate fi îndeplinit de paleții din lemn în aceeași măsură ca și paleții de plastic.

Mai sănătos

Deoarece paleții din plastic sunt mai ușori decât versiunile din lemn și metal, ei protejează sănătatea angajaților (de exemplu, a celor cu probleme cu spatele). În special în zonele de aplicare în care paleții goi trebuie mutați și stivuiți manual, acest lucru înseamnă o reducere considerabilă a volumului de muncă pentru personal.

 

 

Citeste in continuare

Diverse

Din ce cauze apare fibromul uterin si cum se poate trata?

Avatar

Publicat

pe

Fibromul uterin reprezinta o formatiune tumorala necanceroasa care apare la nivelul uterului. Dimensiunea fibroamelor poate varia, ele putand fi de marimea unei seminte sau de marimea unei portocale.

Deoarece simptomele depind in mare parte de marimea fibroamelor, majoritatea femeilor sunt asimptomatice, fibroamele fiind detectate de obicei in timpul consultatiilor de rutina. Cu toate acestea, atunci cand fibromul este mai mare, se poate intampla sa puna presiune pe anumite organe, ducand astfel la aparitia urmatoarelor posibile simptome:

 • Ciclu menstrual dureros;
 • Dureri abdominale;
 • Dureri lombare;
 • Nevoia frecventa de a urina;
 • Constipatie;
 • Durere sau disconfort in timpul contactului sexual.

Mai mult decat atat, fibromul uterin poate afecta sarcina si fertilitatea unei femei, motiv pentru care persoanele care doresc sa aiba copii in viitor ar trebui sa apeleze la consultatii si investigatii specializate.

Cauzele fibroamelor uterine

Chiar daca nu este stiuta cu exactitate cauza care poate duce la aparitia fibroamelor uterine, exista insa anumiti factori care pot influenta formarea acestora.

Factori hormonali

Estrogenul si progesteronul sunt hormoni produsi de ovare care au un rol in regenerarea membranei uterine la fiecare ciclu menstrual si care pot stimula si formarea de fibroame.

Cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie in baza informatiilor obtinute, fibroamele analizate avand, de regula, mai multi receptori de estrogen si progesteron decat celulele normale uterine. Studiile au dezvaluit ca aceste formatiuni au tendinta de a se micsora dupa menopauza, atunci cand productia de hormoni este diminuata.

Factori genetici si istoric familial

Majoritatea fibroamelor contin schimbari genetice care difera de cele gasite in celulele uterine normale. Mai mult decat atat, riscul de dezvoltare a fibroamelor creste inclusiv in functie de istoricul medical familial si de prezenta acestora la membrii de familie sau rude. Chiar daca motivele exacte de aparitie a acestor formatiuni nu sunt stiute inca, vestea cea buna este ca exista numeroase metode terapeutice disponibile.

Tratamentul fibromului uterin

De la tratament medicamentos la cel minim invaziv si chirurgical, medicul specialist are la dispozitie o gama variata de optiuni din care sa aleaga.

Tratamentul medicamentos

Aceasta forma de tratament nu poate elimina fibroamele uterine, insa le poate micsora, ducand astfel la o ameliorare a simptomelor. Tratamentul medicamentos se axeaza pe hormonii care regleaza ciclul menstrual, tratand astfel simptome cum ar fi sangerarile abundente in timpul ciclului menstrual sau durerile pelvine.

Tratament minim invaziv

Aceasta forma de tratament implica distrugerea fibromului fara a fi necesara indepartarea acestuia prin interventie chirurgicala si poate include mai multe abordari, cum ar fi:

 • Embolizarea fibromului uterin – O procedura formata din mai multe etape (vezi aici pregatirea pentru embolizare impotriva fibromului uterin la Centrul Ares), care intrerupe circulatia sanguina catre fibrom prin injectarea de material emboligen, ducand astfel la micsorarea fibromului si la reducerea simptomelor prezentate.
 • Miomectomia laparoscopica – O interventie laparoscopica pentru anumite tipuri si marimi de fibroame, chirurgul indepartandu-le de la nivelul uterului, lasandu-l pe acesta din urma neatins.
 • Ablatie endometriala – Procedura care implica distrugerea mucoasei uterine pentru a trata anumite simptome severe cum ar fi metroragiile (sangerari uterine in afara ciclului menstrual). Aceasta procedura nu este recomandata pentru persoanele care doresc sa aiba copii in viitor.

Tratament chirurgical

Atunci cand fibroamele sunt prea mari sau prea adanci si nu pot fi elimintate prin celelalte forme de tratament disponibile, medicul va putea recomanda indepartarea acestora prin proceduri chirurgicale traditionale.

 • Miomectomia – Varianta clasica a miomectomiei laparoscopice, aceasta fiind folosita pentru fibroamele multiple si foarte adanci care pot fi indepartate doar prin chirurgie abdominala deschisa.
 • Histerectomia – Interventie chirurgicala de extirpare a uterului, aceasta reprezentand pana in acest moment singura solutie permanenta dovedita pentru fibroamele uterine. Datorita modului de realizare a acestei proceduri, histerectomia va inlatura abilitatea de a concepe in viitor.

Toate aceste optiuni si multe altele sunt disponibile in clinici si in spitale specializate, motiv pentru care trebuie apelat la un consult medical cat mai curand posibil daca exista simptome evidente sau daca se doreste conceperea unui copil in viitor.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

Precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare

Pe link aveti precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare. IPJ Mehedinti...

Exclusiv7 ore ago

De la obligarea urinării în sala de examen, la note de 10 transformate din nota 2.50/Jandarmeria Română, o instituție a absurdului!

În imaginile de mai jos veți putea vedea adevărate „miracole” ale examenului de admitere în școlile Jandarmeriei Române. După ce...

Exclusiv1 zi ago

Este haios când unii care habar n-au despre ce vorbesc n-au fost revoltați când în România drepturile absolute au fost încălcate, dar sunt revoltați acum când perfect legal poți îngrădi drepturi relative pentru protejarea sănătății populației

Potrivit Convenției CEDO, drepturile fundamentale se împart în 2 categorii: 5 drepturi absolute și 19 drepturi relative. Diferența dintre cele...

Exclusiv4 zile ago

O… emanatie scoasa de un sef de structura SRPT, cu pretentie de dispozitie, motivata de cvasicunoscutul „c-asa vrea p.. mea”!

Criticile noastre privind unele apucaturi manageriale de la nivelul IPJ Neamt risca sa creeze o perceptie incorecta asupra intregului colectiv....

Exclusiv5 zile ago

Noul comandant al Academiei de Poliție, Claudiu Chindriș, alaturi de sefi din D.I.P.I (Tiberiu – Silviu DUMITRACHE) au destructurat o grupare de crima organizata de la varful M.A.I.

Noul comandant/rector al Academiei de Poliție (numit la data de 16.septembrie 2021), Claudiu Chindriș, a avut diverse funcții în ambele...

Exclusiv5 zile ago

Nu există decât o soluție. Lockdown/Pentru că Parlamentul României nu știe să facă o lege/Acesta este nivelul

După aproape 2 ani, Parlamentul României n-a aflat că NU POȚI condiționa de certificat pe termen NELIMITAT ( starea de...

Exclusiv6 zile ago

GAME ON!/Jocul de-abia începe!/Ofiterul activ – SRI – care a fost, ilegal, consilier al Ministrului Justitiei (Robert Cazanciuc – PSD), a fost „plantat” intr-o multinationala, al treilea cel mai mare contribuabil al României

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv1 săptămână ago

Cea mai mare teapa data data de diversi Arafati asiguratilor de sănătate, cea mai mare teapa data tuturor asiguraților

Oare de ce nimeni nu vorbeste despre confiscarea lunara de la dumneavoastra a sumei de 600 de milioane de Euro,...

Exclusiv1 săptămână ago

La Poliția Locală Ploiești, contractul și acordul colectiv de muncă s-a prelungit în condițiile si dispozitiile art 20 din Legea 55/2020/Directorul Albu Catalin nu ar fi vrut alt contract colectiv de munca deoarece sindicatele solicitau zile libere in plus

Starea de alerta a fost benefica, pana acum, pentru climatul si linistea din Politia Locala Ploiesti. Prin disp. art. 20...

Exclusiv1 săptămână ago

Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa aprobe un Regulament de Functionare si Organizare al Politiei Locale Ploiesti plin de contradictii, omisiuni si greseli, in totala contradictie cu prevederile si dispozitiile legii de functionare si care pot avea ca efect atragerea in zona penala a functionarilor publici

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (III) Haosul de la Politia Locala Ploiesti In articolul „Port...

Exclusiv1 săptămână ago

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a...

Exclusiv2 săptămâni ago

EXCLUSIV/Dosarul privind vaccinările fictive ia amploare/Asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmeaza a fi retinuti saptamana viitoare

Potrivit unor surse judiciare, asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești  implicaţi în această reţea in care...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Rocada” la conducerea A.P.M. Prahova/Florin Diaconu pe „faras”!

Iata ca ultimele articole pe aceasta tema ce au fost cel publicate de Incisv de Prahova in data de 03.09.2021–„...

Exclusiv2 săptămâni ago

O piedica enorma in realizarea drepturilor politistilor o constituie secretizarea abuziva a normelor administrative emise de Guvern ( HG-uri) sau MAI ( OMAI-uri) avand ca obiect de reglementare, drepturi salariale

Secretizarea abuziva a normelor de salarizare se practica in MAI din urmatoarele motive: 1. De departe, cauza principala este banul,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma competenta „crasa”/(In)Competenta lui Albu Catalin tradusa doar prin calitatea de sot al Simonei Albu – city-manager

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim pentru „Telegrama”....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!