Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/Singurii, care au MANIPULAT aceste ÎNCADRĂRI sunt PROCURORII ROMÂNI, ce au lucrat până în prezent la aceste cauze/CRIMELE COMUNISMULUI (IV)

Publicat

pe

“Moartea unui om este o tragedie dar moartea unui milion de oameni este o simplă statistică” I.V.STALIN

CRIMELE COMUNISMULUI, intr-o dezvaluire halucinanta a Asociației 21 Decembrie 1989, Președinte Teodor MĂRIEȘ, in acest numar revenim cu ultimul numar din acesta dezvaluire in exclusivitate.
REVOLUȚIA DIN DECEMBRIE 1989
Criminalii n-au ales victimele și practic au tras asupra a tot ce mișca pe străzile orașelor din România, în persoane vârstnice până la copii de câteva luni.
Cele mai multe victime s-au înregistrat:
– București 3.484 (morți, răniți și reținuți);
– Timișoara cu 1.600 (morți, răniți și reținuți);
– Sibiu – 740 de victime (morți, răniți și reținuți);
– Brașov – 332 victime (morți, răniți și reținuți);
– Brăila – 205 victime (morți, răniți și reținuți);
– Buzău – 125 victime (morți, răniți și reținuți);
– Constanța – 128 victime(morți, răniți și reținuți);
– Reșița – 112 victime (morți, răniți și reținuți);
– Ilfov – 190 victime (morți, răniți și reținuți);
– Cluj – 127 (morți, răniți și reținuți) și altele.
Să nu uităm cele câteva mii de copii rămași orfani după părinții lor uciși în revoluție dar și pe cei peste 400 de copii (1 lună – 17 ani) omorâți, răniți și reținuți de forțele de represiune comuniste, începând cu copii de câteva luni care se aflau în locuințele în care s-a tras sau în brațele părinților, până la tineri care sfidând forțele de ordine au demonstrat și au strigat ”libertate” și ”jos dictatorul” dar și pe cei peste 800 de copii rămași orfani prin pierderea unui părinte.
Crimele din decembrie 1989 au afectat:
– peste 8.500 de victime căzute sub puterea adversarului politic;
– peste 400 de copiii au fost victime și peste 800 au rămas orfani prin pierderea unui părinte;
– peste 900 de femei au căzut victime (decedate, rănite sau reținute);
– au afectat patrimoniul cultural prin distrugerea unor biblioteci, muzee și colecții de artă (numai la Biblioteca Universitară din București în care s-a tras cu tunul de către militari au fost distruse peste 500.000 cele mai multe cu valoare de patrimoniu);
– au fost distruse zeci de clădiri în care s-a tras cu arme de război (numai în Sibiu au fost distruse peste 60 de case unele cu valoare de patrimoniu și zeci de mașini);
– au fost distruse grădinițe, spitale și salvări prin arme de foc. Biblioteca Centrală Universitară Inspectoratul de Miliție Sibiu
Peste 1.000 de cauze penale privind victimele din decembrie 1989 au soluții de CLASARE și zac în arhivele Parchetelor Militare
Peste 1.000 de cauze penale privind victimele din decembrie 1989 au soluții de CLASARE și zac în arhivele Parchetelor Militare
Singurii, care au MANIPULAT aceste ÎNCADRĂRI sunt PROCURORII ROMÂNI, ce au lucrat până în prezent la aceste cauze.
Pentru edificare, redăm cele statuate de C.E.D.O.
în Cauza „Mocanu, Asociația 21 decembrie 1989 și Teodor Mărieș” contra Statului Român, Marea Camera, 2014”: MANIPULAREA ÎNCADRĂRII JURIDICE A EVENIMENTELOR ÎN LITIGIU, ASTFEL ÎNCÂT ACESTEA SĂ FACĂ OBIECTUL UNOR TERMENE DE PRESCRIPȚIE, CARE NU AR FI FOST APLICABILE DACĂ ACESTE EVENIMENTE AR FI FOST ÎNCADRATE CORECT, CONTRAVINE ÎNSUȘI OBIECTULUI ȘI SCOPULUI ART. 2 ȘI 3 DIN CONVENȚIA EUROPEANĂ A DREPTURILOR OMULUI”.
În același sens, Instanța Europeană, în Cauza „Vlase, Asociația 21 deembrie 1989 și Teodor Mărieș” contra Statului Român, 2011, paragraful 125, precizează următoarele: „…În cele din urmă, Curtea reamintește că obligațiile statului în temeiul art.2 nu ar putea fi indeplinite prin simpla acordare de despăgubiri, în urma unei proceduri civile deschisă la inițiativa reclamantului și nu a autorităților…Ancheta cerută de art. 2 din Convenție trebuie să poată duce la identificarea celor ce pot fi trași la raspundere…”.
MINERIADA 13-15 IUNIE 1990
Bechir Mariana Florica, 23 ani, studentă la Facultatea de Filosofie.
În dimineața zilei de 14.06.1990 în timp ce se afla în sediul Universității București a fost bătută de mineri. ”Acesta (minerul) m-a lovit cu tăișul metalic al toporului în partea dreaptă a craniului, ștergându-mi scalpul, provocându-mi o leziune ce a sângerat abundent. Mi-am pierdut cunoștința, revenindu-mi în momentul în care eram transportată de doi mineri la ieșirea din facultate.”
A fost transportată la sediul Ministerului de Interne și înainte de a fi introdusă în sediu a observat că în dispozitivul militar de la această instituție se afla vărul ei, care a salvat-o și a transportată la Policlinica M.I. Vătămările suferite la nivelul capului au necesitat 2 luni de îngrijiri medicale, fiind internată la Spitalul 9.
Gîjgă Petre, 41 ani, cercetător științific la Institutul de Cercetări Transporturi
În dimineața zilei de 14.06.1990 în timp ce se afla pe Bulevardul Magheru a fost atacat de un grup de mineri care l-au bătut.”Din reflex am pus mâinile în cap, am simțit o împunsătură de suliță în coapsa stângă.
Lovitura finală am primit-o în brațul stâng, care a fost rupt…și am leșinat. Când mi-am revenit eram așezat pe trotuar lângă Hotelul Negoiu, într-o baltă de sânge.”
A fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca cu diagnosticul: ”traumatism cranio-cerebral cu hemoragie,brațul stâng rupt cu osul sfărâmat pe o lungime de 15-20 cm, lovituri pe tot corpul, spatele înnegrit, stare de șoc, înjunghiere în coapsa stângă cu hemoragie puternică, barba spartă. Am fost internat din 14.06.1990 până în data de 03.07.1990, la braț mi s-a aplicat o placă cu 4 șuruburi. Pe 28.06.1990 în urma loviturilor primite în cap am intrat în comă 2 zile. După externare am avut timp de 3 ani tratament pentru cap.”
Popescu Eugen Tiberiu, 27 ani, secretar de redacție la Ziarul ”Glasul”- 1
În dimineața zilei de 14.06.1990 în timp ce se afla în sediul Facultății de Arhitectură a fost atacat de un grup de mineri. ”minerii au continuat să mă lovească cu răngile de metal la nivelul spatelui, instigându-se unul pe altul, cu replici gen ”Omorâți-l, dați-i în cap”, iar în momentul în care a început să-mi curgă sânge, s-au bucurat spunând ”Hai, a început să-i iasă borșul pe nas”. Cred că am numărat în jurul meu circa 18 mineri, care m-au lovit până mi-am pierdut cunoștința, revenindu-mi când eram târât de picioare, pe scări, considerându-mă probabil mort. De-a lungul scărilor se aflau alte grupuri de mineri, care continuau să mă lovească cu sălbăticie, deși cei doi care mă târau pe scări, afirmau că sunt mort. Unul dintre mineri a vrut să vadă dacă sunt mort și mi-a înfipt o șurubelniță în genunchiul drept. În acel moment mi-am pierdut cunoștința, revenindu-mi abia când domnul Prorector Vlăsceanu se afla aplecat asupra mea, întrebându-mă dacă mai trăiesc și reproșându-le minerilor modul în care mă bătuseră, eu fiind nevinovat….
Popescu Eugen Tiberiu, 27 ani, secretar de redacție la Ziarul ”Glasul”- 2
…Minerii m-au scos în stradă după ce fusesem lovit cu picioarele de doi polițiști la nivelul spatelui. Fiind abandonat pe stradă, de mine s-a apropiat un individ care mi-a pus mâna la nivelul inimii, spunând ”ăsta nu e mort, crăpații capul”. S-au apropiat de mine 4 femei în etate, robuste, având sacoșe asupra lor, care au început să mă lovească cu picioarele, strigând ”derbedeii ăștia, ar trebui călcați în picioare”. Mi-am pierdut din nou cunoștința, revenindu-mi în momentul în care 2 bărbați m-au luat de mâini și de picioare și m-au aruncat într-o mașină, sfătuindu-se dacă să mă ducă la morgă sau la spital. În autovehicul am început să gem, iar cele două persoane au zis că trebuie să mă ducă la spital”.
Voinea Ion, 37 ani, lăcătuș mecanic ”Electroaparataj”.
În dimineața zilei de 14.06.1990 în timp ce se afla pe stradă discutând cu un coleg a fost atacat de mineri care l-au lovit în cap și pe tot corpul până și-a pierdut cunoștința.
În data de 14.06.1990 ora 21.30 a fost internat la Spitalul de Urgență București cu diagnosticul de politraumatism cranio-facial.
”Din acel moment starea generală a sănătății soțului meu nu s-a mai îmbunătățit. Au urmat mai multe internări până în data de 24.12.1990 când a paralizat. L-am internat la Spitalul Colentina unde a intrat în comă, l-am mutat la Spitalul nr.9 unde a fost operat la cap. Nici una din aceste intervenții nu a reușit așa că în data de 19.02.1991 soțul meu a decedat…De asemenea îmi amintesc faptul că Ion Iliescu le-a mulțumit public minerilor pentru activitățile desfășurate în București. Printre alte activități pe care le-au desfășurat minerii au fost agresarea și omorârea soțului meu, care nu avea nici o vină sau legătură cu manifestațiile antiputere din acea perioadă.”
Dosarul privind Mineriada 13-15 iunie 1990 a fost trimis în judecată în anul 2017 (după 28 de ani de la săvârșirea faptelor), însă judecătorul de cameră preliminară a decis anularea Rechizitoriului precum și a întregului material de urmărire penală, dispunând restituirea cauzei la Secția Parchetelor Militare. În acest context este clar că, în această cauză, urmărirea penală se va relua „de la zero”, asa cum a preconizat in exclusivitate Incisiv de Prahova.
În loc de concluzii:
– prin neînregistrarea de cauze penale și prin neefectuarea de cercetări, conform legii, pentru cele 2.500.000 victime ale comunismului, organele judiciare românești acționează și în prezent după principiul (enunțat mai sus) al lui IOSIV VISARIONOVICI STALIN;
– legislația penală și procesual penală românească obligă organele judiciare să efectueze cercetări în toate aceste cauze;
– încercările sporadice făcute până în prezent de justiția românească de a soluționa astfel de cauze au fost sortite eșecului, atâta timp cât organele judiciare românești au declansat cercetari doar în 6 cauze, în 2 dintre acestea urmărirea penală a durat 30 ani, iar la final doar în 2 cauze s-au pronuntat soluții de condamnare, celelalte 4 fiind „ratate”;
-având în vedere experiențele pozitive anterioare din domeniile luptei anticoruptie și împotriva criminalității organizate (prin infiintarea structurilor specializate D.N.A. si D.I.I.C.O.T.), APRECIEM CĂ SINGURA SOLUȚIE EFICIENTĂ ESTE ÎNFIINȚAREA UNEI SECTII PENTRU INVESTIGAREA CRIMELOR COMUNISMULUI SI A INFRACTIUNILOR CONTRA UMANITATII.
De remarcat este faptul ca, Asociația 21 Decembrie 1989 a depus la Președinția României, Guvernului României și Ministerului Justiției un proiect de act normativ pentru înființarea acestei Secții, ca singura soluție realistă de aflare a adevărului. (Ec Adrian Radu).

EXCLUSIV/Cadavrele lor au fost expuse în stradă, acolo unde au fost împușcați, în văzul tuturor, și au fost lăsate așa, timp de 2 zile și 2 nopți”/CRIMELE COMUNISMULUI (III)

EXCLUSIV/”Securiștii i-au deschis un testicol cu cuțitul și i-au băgat sare înăuntru și apoi l-au bătut până l-au ucis”/CRIMELE COMUNISMULUI (II)

EXCLUSIV/Când și cine va ancheta această ,,simplă statistică” de 2.500.000 de victime?/CRIMELE COMUNISMULUI (I)

 

Actualitate

Topoloveni a devenit marcă înregistrată la OSIM datorită notorietății

Incisiv

Publicat

pe

De

Toponimul Topoloveni, devenit cunoscut publicului larg datorită Magiunului din prune Topoloveni și celorlalte produse ale Sonimpex Topoloveni este oficial marcă înregistrată la OSIM. Certificatul de înregistrare a mărcii Topoloveni a fost obținut de către Sonimpex Topoloveni pentru mai multe categorii de produse, de la magiunuri, dulcețuri, zacuște, bulion sau sarmale până la produse de patiserie și cofetărie care conțin magiunuri sau dulcețuri și, de asemenea, până la o listă lungă de fructe și legume proaspete. Certificatul de înregistrare a fost eliberat de către OSIM la 5 august 2020, iar durata de protecție a mărcii este de 10 ani de la data depozitului sau data solicitării (26 iulie 2019), cu posibilitate de reînnoire. Procesul de înregistrare a mărcii a fost coordonat de agenția de proprietate intelectuală Nomenius.

Topoloveni a devenit treptat mai mult decât un nume de localitate, o dată cu fiecare pas înainte al afacerii Sonimpex. În 2011, magiunul din prune Topoloveni a primit din partea Uniunii Europene certificarea de Indicație Geografică Protejată (IGP), Sonimpex fiind  primul producător din industria alimentară de la noi care a obținut această formă de protecție a unui produs și, din 2011 până în 2016, singurul. O unicitate în plus a Indicației Geografice Protejate pentru magiunul din prune Topoloveni este că, dintre cele aproximativ 1500 de certificări de calitate oferite de Uniunea Europeană, este singurul IGP care a fost acordat unui producător individual și nu unui Grup.

Certificarea IGP, îmbogățirea ofertei cu numeroase dulcețuri, zacuște etc. și, în primul rând, calitatea produselor Sonimpex Topoloveni au transformat toponimul Topoloveni într-o marcă identificată de consumatori cu produsele alimentare din categoria magiunurilor și dulcețurilor de calitate, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți și fără aditivi alimentari. Devenit sinonim cu magiunurile și dulcețurile produse de Sonimpex, Topoloveni este de acum încolo și marcă înregistrată.

Înregistrarea mărcii e un demers suplimentar al Sonimpex Topoloveni de protecție a brand-ului propriu. „Din păcate, notorietatea toponimului Topoloveni, construită de către Sonimpex, a fost exploatată de către concurență, prin simpla și ilegala utilizare a toponimului pe etichetele proprii. Tot din păcate, de data aceasta pentru consumator, concurența a preluat doar un nume, fără a copia și calitatea produselor Sonimpex. Rezultatul a fost inducerea în eroare și înșelarea așteptărilor cumpărătorilor. Indicația Geografică Protejată și renumele mărcii au fost pentru noi mai curând niște motive de satisfacție profesională. Cât despre protecția brand-ului în România, singura entitate care a depus eforturi pentru protejarea mărcii și respectarea legii am fost noi înșine.“ – a declarat Bibiana Stanciulov, Director General Sonimpex Topoloveni. Potrivit Legii mărcilor, articolul 36, certificatul de înregistrare a mărcii Topoloveni conferă de acum încolo titularului său drept de exclusivitate asupra utilizării, folosirile neautorizate intrând sub incidența prevederilor legate de contrafacere.

În interiorul țării, calitatea produselor Topoloveni este recompensată prin aprecierea cumpărătorilor și, de asemenea, prin titlul de Furnizor al Casei Regale a României. În plus, produsele Topoloveni reprezintă România și tradiția ei gastronomică în Uniunea Europeană și în întreaga lume. Deținând unica Indicație Geografică Protejată din Uniunea Europeană acordată unui producător individual și nu unui Grup, Sonimpex Topoloveni a beneficiat de sprijinul Comisiei Europene pentru recunoașterea IGP-ului în Canada și în Japonia. În 2019, Sonimpex Topoloveni a fost selectat să îl însoțească în Japonia pe Phil Hogan, Comisarul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, într-o misiune economică la nivel înalt, destinată promovării produselor alimentare de calitate din UE. În ultimii ani, Uniunea Europeană a oferit Sonimpex Topoloveni fonduri de aproximativ 2.000.000 de euro pentru promovarea magiunului din prune în Elveția, Norvegia, Rusia, SUA, Japonia, Emiratele Arabe Unite, Brazilia și Vietnam.

 

Citeste in continuare

Actualitate

Prognoza meteo, 11 august 2020. Vreme călduroasă, dar și cu averse în unele regiuni

Incisiv

Publicat

pe

De

Potrivit prognozei meteo de marți, 11 august, vremea va fi în continuare călduroasă la amiază în zonele de câmpie și podiș, izolat caniculară în Lunca Dunării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când local în zonele de munte, în nordul, estul și centrul teritoriului și pe arii mai restrânse în sud, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi și condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor fi însemnate.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo în Bucuresti, pe 11 august 2020

În Capitală, vremea se va menține călduroasă, iar cerul va fi variabil, cu vânt va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 19-21 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în perioada 10-23 august

Vremea va continua să fie călduroasă în cea mai mare parte din ţară, arată ultima prognoză a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 10-23 august.

După data de 16 august, valorile termice maxime vor scădea chiar şi cu 7-8 grade, până la 28 – 29 grade.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor rămâne ridicată aproape zilnic, mai puţin în Moldova, Dobrogea şi Muntenia, unde şansele vor fi reduse.

Cum va fi vremea până pe 16 august 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni, 3 august, prognoza pentru următoarele două săptămâni, mai precis perioada 3-16 august.

Prognoza meteo la munte, până pe 16 august 2020

Media maximelor termice va avea variații între 18 și 22 de grade Celsius, iar a minimelor în general între 10 și 14 grade Celsius. Din data de 4 august, local, vor fi perioade cu averse în fiecare zi.

Citeste in continuare

Actualitate

Cursuri valutare anunţate de BNR, 10 august

Incisiv

Publicat

pe

De

Banca Națională a României a anunțat, luni, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate.

VALUTA COD RON
Dolarul australian AUD 2,9421
Leva bulgareasca BGN 2,4725
Dolarul canadian CAD 3,0721
Francul elvetian CHF 4,4883
Coroana ceha CZK 0,1841
Coroana daneza DKK 0,6493
Lira egipteana EGP 0,2574
Euro EUR 4,8359
Lira sterlina GBP 5,3702
100 Forinti maghiari HUF 1,4001
100 Yeni japonezi JPY 3,8802
Leul moldovenesc MDL 0,2465
Coroana norvegiana NOK 0,4552
Zlotul polonez PLN 1,0982
Rubla ruseasca RUB 0,0558
Coroana suedeza SEK 0,4701
Lira turceasca TRY 0,5606
Dolarul american USD 4,1129
Randul sud-african ZAR 0,2319
Realul brazilian BRL 0,7562
Renminbi-ul chinezesc CNY 0,5901
Rupia indiana INR 0,0549
100 Woni sud-coreeni KRW 0,3463
Peso-ul mexican MXN 0,1832
Dolarul neo-zeelandez NZD 2,7085
Dinarul sarbesc RSD 0,0411
Hryvna ucraineana UAH 0,1490
Dirhamul Emiratelor Arabe AED 1,1197
Kuna croata HRK 0,6480
Bahtul thailandez THB 0,1321
Gramul de aur XAU 268,7021
DST XDR 5,7895

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate11 ore ago

Patru ani de la reluarea aparitiei in mediul on-line a Ziarului „Incisiv de Prahova”

Cu cerbicie, am zice, am reusit sa reconstruim Ziarul „Incisiv de Prahova” in august 2016, pe ruinele fostei publicatii si...

Aveti un Pont4 zile ago

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu...

Aveti un Pont5 zile ago

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei! Rizea Cocuța susține că a...

Aveti un Pont6 zile ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Aveti un Pont7 zile ago

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Poate cineva sa spuna care este articolul si din ce lege un cetatean poate fi amendat pentru nepurtarea mastii de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Aveti un Pont1 săptămână ago

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Peste o luna, se împlinesc sapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Acum 9 zile Avocatul Poporului a trimis o solicitare cu privire la transmiterea bazei de date cu pacienti, existenta la...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Magistrații Tribunalului Prahova au emis, in data de 24.11.2014, mandate de arestare preventivă pe numele acționarilor clubului de fotbal Petrolul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

(Preluare Inpolitics): O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!