Connect with us

Actualitate

Mossad a arătat duba Serviciilor!

Incisiv

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Posibilitatea ca poliția cipriotă să destructureze cea mai secretă celulă a Mossad și să mai și ”umilească” public serviciul de Informații Externe al Israelului, sechestrând cea mai performantă tehnică de interceptare de pe pământ, la care nu au acces nici măcar americanii sau rușii nu doar că este extrem de mică, dar practic nu există! Pur și asimplu! Și mai ales în Cipru! Țară care, împreună cu Italia sunt state aflate de prea multă vreme și prea puternic ancorate în teribilele jocuri de influență geo-globale exercitate de către Mossad, serviciul care domină de ani buni topul mondial al structurilor informative externe. Și, cu toate astea, uite că ”minunea” s-a întâmplat!

De ce a sechestrat poliția din Larnaca duba israeliană…

Astfel că pe marile agenții de presă s-a scăpat pe surse ”știrea mileniului” : ” O dubă de spionaj israeliană care putea controla aparate electronice pe o rază de 500 de metri, pirata orice telefon și asculta conversații indiferent de nivelul lor de criptare a fost consfiscată de către Poliția din orașul cipriot Larnaca”! Mai mult decât atât, polițiștii ar fi dat ”lovitura” după ce chiar proprietarul mașinii conținând tehnică de nouă milioane de dolari a postat singur un filmuleț cu duba pe internet! Iar după ”percheziții”, proprietarul Tal Dilian, ”fost” ofițer al serviciilor de spionaj israeliene nu a fost reținut, ci doar ”a dat câteva explicații”. Adevărul este însă că această ”rușine fără precedent” pentru lumea spionajului mondial nu doar că nu i-a înfuriat pe responsabilii Secțiunii Tevel din cadrul Mossad-ului, dar este foarte posibil ca la Tel Aviv să  fi fost de fapt deschisă șampania! Pentru că astfel teribilul Mossad a transmis serviciilor secrete din această parte a Europei și nu numai un ”ultim avertisment” gen ”am putea avea absolut tot ce ați comunicat criptat, indiferent de aplicația folosită, de la WhatsApp la Signal și Telegram”… Asta ca să dăm doar trei exemple. Iar această știre profesionist ”plantată” a băgat pur și simplu spaima în ”grosul” serviciilor secrete românești! Acolo unde, după cum dezvăluiam chiar zilele trecute, tocmai ce a izbucnit, stranie coincidență, un mega scandal privind ”decriptarea aplicației Signal”! Iar tot zilele trecute, toți lucrătorii SPP au fost prelucrați contrainformativ cu privire la trecerea obligatorie pe Signal!

Tal Dilian, ”omul nostru ” din Larnaca

Halucinantă varianta de lucru ca un ofițer superior cu o lungă experiență profesională  în cadrul serviciilor secrete israeliene să facă o gafă pe care nici măcar un ”pui de sectorist”  începător din Poliția  de la Caracal nu ar face-o. Și anume să posteze de unul singur pe internet un filmuleț cu cea mai performantă tehnică de interceptare a serviciilor secrete israeliene, tehnica în valoare de aproape zece milioane de dolari fiind disimulată într-o dubă oarecare înregistrată pe numele firmei pe care ”fostul” ofițer Tal Dilian o are înregistrată în orașul cipriot Larnaca. Pe care anume firmă însă, nici măcar nu mai contează, Cipru fiind oricum ”paradisul” firmelor sub acoperire ale serviciului  israelian de informații externe. Cel care, alături de statul insular mai deține  un astfel de impresionant ”cap de pod” informativ și în Italia. Dar uite că tocmai un agent secret de top ca Tal Dilian a avut grijă ca filmulețul să apară pe internet, aici fiind remarcat nu de internauții obișnuiți, ci doar de o prestigioasă publicație din…. Statele Unite ale Americii. După care un politician comunist cipriot a făcut o sesizare și așa s-a ajuns ca, la peste două luni de la ”lansare”,  șeful poliției ciprote, Kipros Michaelidis să declare tam-nisam la un post local de radio din Larnaca amănunte incredibile despre ”capturarea dubei israeliene de spionaj”. Și să prezinte informații tehnice năucitoare despre performanțele SF de spargere a oricărei aplicații telefonice criptate, de parcă ”gaborii” ciprioți și-au dat seama la o simplă privire cum funcționează ”duba minune”.

Avertismentul Tevel..!

Agenții Mossad ”nu uită și nu iartă”…

Dincolo de poveștile cu spioni ”demitizate” deja de producțiile cinematografice de la seria James Bond la Mr. Bean, nu există structură contrainformativă din lumea asta care să nu știe că dintre toate serviciile de spionaj, cu Mossad-ul chiar că nu este bine să ai ”glume în program”, fie că ești de la FBI sau FSB! Fie și pentru simplul fapt că agenții Mossad au drept motto oficial nu ”emoticoane emoționale”, ci își ”semnează” la propriu legendarele misiuni hibride executate în străinătate cu ”băieții care nu uită și nu iartă”… Iar dacă ”duba” a fost sechestrată de câțiva polițiști ciprioți din Larnaca atunci este doar pentru că așa a vrut Mossad-ul! De fapt Tevel, direcția care se ocupă cu colaborarea cu serviciile europene considerate prietene. Dar care nu întotdeauna își și respectă obligațiile asumate față de Tel Aviv… Și uite cum câteodată mai este nevoie și de câte un ”semn” cu efect de ”rangă în dinți”, precum găsirea ”dubei”… Care a fost relatată la cel mai înalt nivel, în toate marile cancelarii, cu titlul ”copy-paste” al analizelor informative ”Mossad poate decripta orice aplicație”! Iar pentru ca mesajul să fie și mai bine înțeles, șeful poliției cipriote a dat asigurări că tehnica din ”dubă” poate ”sparge orice” aplicație telefonică existentă, indiferent de nivelul superior de criptare al acesteia. După care tot Micahelidis a recunoscut că ”spionul” Tal Dilian ”doar a dat câteva explicații”, nefiind luată nici cea mai mică măsură împotriva sa sau a altor colaboratori, ceea ce de asemenea spune multe…

Serviciile noastre, prinse pe Signal!

Pahonțu a ordonat degeaba trecerea sepepiștilor pe Signal…

”STS a spart Signal”-ul titram pe 7 noiembrie, dezvăluind scandalul monstru care poate detona în orice clipă la nivelul CSAT, după ce o structură contrainformativă a avertizat la cel mai înalt nivel că ar fi fost ”decriptate codurile” aplicației telefonice pe care tot mai mulți lucrători din serviciile secrete sau alte structuri și instituții de forță se ”refugiaseră” după ”căderea” WhatsApp. Astfel că pe 7 noiembrie ”prognozam” că ” Scandalul Signal poate începe și va fi unul devastator, cel puțin la nivelul sistemului, acolo unde un raport informativ absolut incendiar avertizează cum convorbirile unor nume grele din sistem ar fi putut fi astfel monitorizate”! Au urmat ședințe contrainformative de urgență convocate de conducerea Serviciului de Protecție și Pază, prin care absolut toți angajații SPP au fost instruiți să discute între ei problemele de serviciu numai pe Signal. Asta în timp ce ”colegii” de la SRI sau SIE oricum fuseseră deja ”redirecționați” pe Telegram! Numai că, ”ghinion”, iată că pe 15 noiembrie are loc ”sechestrarea dubei” și prestigioasa agenție AFP anunță că serviciile secrete israeliene pot decripta absolut orice aplicație telefonică, indiferent de modelul  folosit sau de nivelul superior de criptare al aplicațiilor!

”Țeapa” cu armamentul ”compatibil NATO”

Desigur că o asemenea știre ar putea panica comunitatea de informații din România doar dacă ar exista lideri ”vizați” direct! Și există! Altfel fiind imposibil de explicat căderea unor nume grele ale sistemului, dar și ale politicii și aparatului central guvernamental în ”ghearele paranoice” ale posibilității ca eventuale înregistrări ale discuțiilor ”private” de pe WhatsApp, Signal, Telegram sau orice altă explicație să se scurgă către ”elemente incontrolabile” … Și să se afle astfel cele mai secrete convorbiri dintre lideri de servicii sau de structuri cheie ale statului român! Mai ales că, după cum bine se știe la un anumit nivel al sistemului, ”partea română” și-a cam bătut joc în ultima vreme de ”afacerile cu evreii ăia”… Mai ales atunci când a fost vorba de respectarea angajamentelor privind înzestrarea Armatei Române!  Pentru că în absolut toate ultimele ”caiete de sarcini” sau ”acorduri cadru” s-a renunțat la posibilitatea cumpărării de ”armament compatibil NATO”, fiind astfel refuzate din start marile companii producătoare israeliene. De la care, culmea, tot cumpărăm respectivul armament avantajos și de calitate, dar doar ”sub pavilionul” altor state europene care nu pun această condiție discriminatorie… Și cu comisioanele aferente samsarilor de armament care forțează în aceste zile ”îngenuncherea definitivă” și a industriei românești de armament, atât cât a mai rămas din ea. Astfel că ”mahării serviciilor” care au vorbit ”nevorbite” pe ”iconițe”, fie el verzi sau albastre, chiar că au de ce să se panicheze la știrea cu ”duba Mossad sechestrată în Larnaca”… Mai ales după precedentul batjocoritoarei operațiuni SPP de ”extragere” de la Hotelul ”Marriott”, executată de ”acoperiții” din U.M. 0163L a colonelului  Păunică…

 

Actualitate

AURSF salută decizia ASF de modificare a Normei RCA solicitată săptămâna trecută. Veste bună pentru șoferi

Incisiv

Publicat

pe

De

Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF) a luat act că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dat curs solicitării de modificare a Normei 20/2017. Norma modificată privește amenzile primite de șoferii care, deși au încheiat asigurarea RCA, nu aveau asupra lor exemplarul original al acesteia atunci cand erau opriți pentru control de reprezentanții Poliției Rutiere, informează site-ul Financialintelligence.

ASF a modificat norma într-un timp scurt. Veste bună pentru șoferi

In cadrul ședinței Consiliului ASF de astăzi, a fost aprobată punerea în dezbatere publică a modificării Normei 20/2017, în vederea rezolvării acestei probleme, arată un comunicat AURSF.

În ședința de astăzi a fost aprobată o procedură simplificată de dezbatere publică, cu un termen redus. Noua procedură va permite adoptarea modificărilor în una dintre următoarele ședințe ale Consiliului ASF din cursul lunii august și intrarea lor în vigoare imediat după publicarea în Monitorul Oficial al României.

“O prevedere care a afectat în mod nedrept și absurd foarte mulți proprietari de autovehicule corecți dispare din legislație, într-un interval de timp record, în urma unei colaborări excelente între AURSF, asociație care reprezintă interesele consumatorilor utilizatori de servicii financiare și ASF, autoritatea care reglementează și supraveghează funcționarea  piețelor financiare nebancare.

Nu este o coincidență că acest lucru se întâmplă la doar câteva săptămâni de la momentul în care ASF are un nou președinte, după o perioada de aproape un an de vacanță a acestei funcțîi și țin să îi mulțumesc în mod public pentru implicarea decisivă în rezolvarea acestei probleme noului președinte al ASF, Nicu Marcu.

De asemenea, se cuvin adresate mulțumiri și celorlalți responsabili din cadrul ASF, vicepreședintelui Cristian Roșu și colegilor săi din cadrul Sectorului Asigurări, dar și reprezentanților mass-media care au adus în ultima vreme în atenția opiniei publice situația rezolvată acum.

Sperăm ca, împreună și cu ceilalți stakeholderi, să reușim să schimbăm într-un interval de timp cât mai scurt și alte articole ale Normei RCA 20/2017 care creează probleme unei funcționari corecte și eficiente a pieței RCA și, de asemenea, să promovăm activ în legislația primară și în cea secundară digitalizarea, care este de natură să aducă importante avantaje tuturor celor implicați – asigurați, păgubiți, societăți de asigurare, unități reparatoare, etc”, a spus Alin Iacob, președintele Asociației Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF).

Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare a transmis în dată de 05.08.2020 o scrisoare conducerii ASF în care a solicitat modificarea alin. (11) al articolului 10 din Normă 20/2017, pentru a permite prezentarea poliței RCA sub formă digitală în cazul controlului realizat de reprezentanții Poliției Rutiere.

Citeste in continuare

Actualitate

Parlamentarii au omagiat azi un coleg inexistent. Gafa lui Marcel Ciolacu

Incisiv

Publicat

pe

De

Ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului a debutat miercuri cu un moment de reculegere în memoria lui Oliviu Gherman, la propunerea lui Marcel Ciolacu. Liderul camerei inferioare a Parlamentului a greșit însă prenumele fostului coleg.

Fostul parlamentar de stânga Oliviu Gherman a fost omagiat în Parlament, joi, la propunerea lui Marcel Ciolacu.

„Stimați colegi, permiteți-mi să vă propun să păstrăm un moment de reculegere în memoria domnului Ovidiu Gherman, fost parlamentar și președinte al Senatului”, a spus Marcel Ciolacu, la debutul ședinței comune, transmisă online.

Oliviu Gherman a murit marți, la vârsta de 90 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de fostul lider PSD, Adrian Năstase. Oliviu Gherman, fizician, politician, profesor universitar și diplomat, a fost președinte al Senatului (1992-1996), ambasador la Paris și președinte al FDSN,  transformat apoi în PSD. Oliviu Gherman a fost senator de Dolj pentru patru mandate.

Ion Iliescu: „Am pierdut un prieten și un camarad”

Și fostul președinte al României, Ion Iliescu, a transmis un mesaj de condoleanțe. „A fost un exemplu pentru o întreagă generație de oameni de stânga, care au găsit în Oliviu Gherman un model și un sprijin. Am pierdut un prieten și un camarad în efortul nostru de reconstrucție democratică a României, pentru modernizarea ei, pentru afirmarea stângii moderne într-o țară care se confruntă și acum cu sărăcia și cu inechitățile economice și sociale. Dumnezeu să-l odihnească! Transmit sincerele mele condoleanțe familiei lui Oliviu Gherman”, a scris Iliescu, pe blogul său.

„Am aflat cu tristețe despre dispariția dintre noi a lui Oliviu Gherman, unul dintre diplomații și policitienii de stânga marcanți de după Revoluție. Fost președinte al PDSR și al Senatului, Oliviu Gherman va rămâne în amintirea noastră ca un om echilibrat, care a slujit întotdeauna idealurile și valorile social-democrate în strânsă concordanță cu obiectivele României. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu.

Citeste in continuare

Actualitate

O filmare video arată că un băiat de 8 ani cu dizabilități a fost arestat la școală de poliție

Incisiv

Publicat

pe

De

Poliția din Key West din Florida a arestat un băiat de 8 ani cu dizabilități de la o școala primară, în decembrie 2018, doar că si-a dat seama că încheieturile băiatului erau prea mici pentru cătușe.

Mama băiatului mic, Bianca N. Digennaro, a intentat un proces federal pentru drepturile civile în legătură cu incidentul. Ea crede că fiul ei a fost arestat și aproape cătușat după ce a trecut printr-o criză de sănătate mintală la școală. A fost diagnosticat cu tulburare opozantă, depresie, anxietate și ADHD.

„Refuz să îi las să-l facă criminal”, a spus ea într-o conferință de presă marți.

O parte din materialul video a fost lansat luni de avocatul drepturilor civile Ben Crump, care reprezintă mama băiatului.

În clipul polițiștilor pot fi văzuți făcând declarații precum „Înțelegeți că acest lucru este foarte grav, OK?” și „Știi unde te duci? Vei merge la închisoare. ”

Apoi, ofițerul de politie a fost instruit să se ridice și să pună mâinile pe un dulap metalic, pe holul școlii sale elementare. Înăbușindu-se in lacrimi, băiatul își pune mâinile în spate, dar încheieturile erau atât de mici încât cătușele au continuat să alunece.

Cazul fusese respins după ce a fost efectuată o evaluare a sănătății mentale pe băiat, împreună cu avocatul său, și asta a stabilit că este în interesul superior al copilului să respingă acuzațiile, pe baza vârstei și evaluării mentale a băiatului.

Departamentul de poliție Key West a apărat comportamentul ofițerilor săi într-o scurtă declarație.

„Pe baza raportului, au fost urmate procedurile standard de operare”, a declarat Sean T. Brandenburg, șeful de poliție din West West.

Clipul de două minute a acumulat peste 2 milioane de vizualizări încă de marți.

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont16 ore ago

UE a anticipat pandemia generată de coronavirus: l-a finanțat pe PINTOIU de România cu fonduri europene pentru lumânări, coșciuge și colivă/Nu a anticipat panica si boala ce se propaga cu repeziciune in jurul Grațielei Gavrilescu, incepand chiar cu Pintoiu Toma

În condițiile în care, în România, corupția e un fenomen generalizat, iar corupții sunt mai numeroși decât ciupercile după ploaie,...

Aveti un Pont1 zi ago

Du-te, bre, Raede și te caută!/ Oprește-te odată, ești ridicol!

Du-te, bre, Raede și te caută! Auzi voci, simți respirația vrăjmașului în ceafă, te persecută oamenii răi. Vorbești despre tine...

Actualitate3 zile ago

Patru ani de la reluarea aparitiei in mediul on-line a Ziarului „Incisiv de Prahova”

Cu cerbicie, am zice, am reusit sa reconstruim Ziarul „Incisiv de Prahova” in august 2016, pe ruinele fostei publicatii si...

Aveti un Pont6 zile ago

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu...

Aveti un Pont7 zile ago

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei! Rizea Cocuța susține că a...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Aveti un Pont1 săptămână ago

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Poate cineva sa spuna care este articolul si din ce lege un cetatean poate fi amendat pentru nepurtarea mastii de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Peste o luna, se împlinesc sapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Acum 9 zile Avocatul Poporului a trimis o solicitare cu privire la transmiterea bazei de date cu pacienti, existenta la...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!