Connect with us

Actualitate

Mossad a arătat duba Serviciilor!

Incisiv

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Posibilitatea ca poliția cipriotă să destructureze cea mai secretă celulă a Mossad și să mai și ”umilească” public serviciul de Informații Externe al Israelului, sechestrând cea mai performantă tehnică de interceptare de pe pământ, la care nu au acces nici măcar americanii sau rușii nu doar că este extrem de mică, dar practic nu există! Pur și asimplu! Și mai ales în Cipru! Țară care, împreună cu Italia sunt state aflate de prea multă vreme și prea puternic ancorate în teribilele jocuri de influență geo-globale exercitate de către Mossad, serviciul care domină de ani buni topul mondial al structurilor informative externe. Și, cu toate astea, uite că ”minunea” s-a întâmplat!

De ce a sechestrat poliția din Larnaca duba israeliană…

Astfel că pe marile agenții de presă s-a scăpat pe surse ”știrea mileniului” : ” O dubă de spionaj israeliană care putea controla aparate electronice pe o rază de 500 de metri, pirata orice telefon și asculta conversații indiferent de nivelul lor de criptare a fost consfiscată de către Poliția din orașul cipriot Larnaca”! Mai mult decât atât, polițiștii ar fi dat ”lovitura” după ce chiar proprietarul mașinii conținând tehnică de nouă milioane de dolari a postat singur un filmuleț cu duba pe internet! Iar după ”percheziții”, proprietarul Tal Dilian, ”fost” ofițer al serviciilor de spionaj israeliene nu a fost reținut, ci doar ”a dat câteva explicații”. Adevărul este însă că această ”rușine fără precedent” pentru lumea spionajului mondial nu doar că nu i-a înfuriat pe responsabilii Secțiunii Tevel din cadrul Mossad-ului, dar este foarte posibil ca la Tel Aviv să  fi fost de fapt deschisă șampania! Pentru că astfel teribilul Mossad a transmis serviciilor secrete din această parte a Europei și nu numai un ”ultim avertisment” gen ”am putea avea absolut tot ce ați comunicat criptat, indiferent de aplicația folosită, de la WhatsApp la Signal și Telegram”… Asta ca să dăm doar trei exemple. Iar această știre profesionist ”plantată” a băgat pur și simplu spaima în ”grosul” serviciilor secrete românești! Acolo unde, după cum dezvăluiam chiar zilele trecute, tocmai ce a izbucnit, stranie coincidență, un mega scandal privind ”decriptarea aplicației Signal”! Iar tot zilele trecute, toți lucrătorii SPP au fost prelucrați contrainformativ cu privire la trecerea obligatorie pe Signal!

Tal Dilian, ”omul nostru ” din Larnaca

Halucinantă varianta de lucru ca un ofițer superior cu o lungă experiență profesională  în cadrul serviciilor secrete israeliene să facă o gafă pe care nici măcar un ”pui de sectorist”  începător din Poliția  de la Caracal nu ar face-o. Și anume să posteze de unul singur pe internet un filmuleț cu cea mai performantă tehnică de interceptare a serviciilor secrete israeliene, tehnica în valoare de aproape zece milioane de dolari fiind disimulată într-o dubă oarecare înregistrată pe numele firmei pe care ”fostul” ofițer Tal Dilian o are înregistrată în orașul cipriot Larnaca. Pe care anume firmă însă, nici măcar nu mai contează, Cipru fiind oricum ”paradisul” firmelor sub acoperire ale serviciului  israelian de informații externe. Cel care, alături de statul insular mai deține  un astfel de impresionant ”cap de pod” informativ și în Italia. Dar uite că tocmai un agent secret de top ca Tal Dilian a avut grijă ca filmulețul să apară pe internet, aici fiind remarcat nu de internauții obișnuiți, ci doar de o prestigioasă publicație din…. Statele Unite ale Americii. După care un politician comunist cipriot a făcut o sesizare și așa s-a ajuns ca, la peste două luni de la ”lansare”,  șeful poliției ciprote, Kipros Michaelidis să declare tam-nisam la un post local de radio din Larnaca amănunte incredibile despre ”capturarea dubei israeliene de spionaj”. Și să prezinte informații tehnice năucitoare despre performanțele SF de spargere a oricărei aplicații telefonice criptate, de parcă ”gaborii” ciprioți și-au dat seama la o simplă privire cum funcționează ”duba minune”.

Avertismentul Tevel..!

Agenții Mossad ”nu uită și nu iartă”…

Dincolo de poveștile cu spioni ”demitizate” deja de producțiile cinematografice de la seria James Bond la Mr. Bean, nu există structură contrainformativă din lumea asta care să nu știe că dintre toate serviciile de spionaj, cu Mossad-ul chiar că nu este bine să ai ”glume în program”, fie că ești de la FBI sau FSB! Fie și pentru simplul fapt că agenții Mossad au drept motto oficial nu ”emoticoane emoționale”, ci își ”semnează” la propriu legendarele misiuni hibride executate în străinătate cu ”băieții care nu uită și nu iartă”… Iar dacă ”duba” a fost sechestrată de câțiva polițiști ciprioți din Larnaca atunci este doar pentru că așa a vrut Mossad-ul! De fapt Tevel, direcția care se ocupă cu colaborarea cu serviciile europene considerate prietene. Dar care nu întotdeauna își și respectă obligațiile asumate față de Tel Aviv… Și uite cum câteodată mai este nevoie și de câte un ”semn” cu efect de ”rangă în dinți”, precum găsirea ”dubei”… Care a fost relatată la cel mai înalt nivel, în toate marile cancelarii, cu titlul ”copy-paste” al analizelor informative ”Mossad poate decripta orice aplicație”! Iar pentru ca mesajul să fie și mai bine înțeles, șeful poliției cipriote a dat asigurări că tehnica din ”dubă” poate ”sparge orice” aplicație telefonică existentă, indiferent de nivelul superior de criptare al acesteia. După care tot Micahelidis a recunoscut că ”spionul” Tal Dilian ”doar a dat câteva explicații”, nefiind luată nici cea mai mică măsură împotriva sa sau a altor colaboratori, ceea ce de asemenea spune multe…

Serviciile noastre, prinse pe Signal!

Pahonțu a ordonat degeaba trecerea sepepiștilor pe Signal…

”STS a spart Signal”-ul titram pe 7 noiembrie, dezvăluind scandalul monstru care poate detona în orice clipă la nivelul CSAT, după ce o structură contrainformativă a avertizat la cel mai înalt nivel că ar fi fost ”decriptate codurile” aplicației telefonice pe care tot mai mulți lucrători din serviciile secrete sau alte structuri și instituții de forță se ”refugiaseră” după ”căderea” WhatsApp. Astfel că pe 7 noiembrie ”prognozam” că ” Scandalul Signal poate începe și va fi unul devastator, cel puțin la nivelul sistemului, acolo unde un raport informativ absolut incendiar avertizează cum convorbirile unor nume grele din sistem ar fi putut fi astfel monitorizate”! Au urmat ședințe contrainformative de urgență convocate de conducerea Serviciului de Protecție și Pază, prin care absolut toți angajații SPP au fost instruiți să discute între ei problemele de serviciu numai pe Signal. Asta în timp ce ”colegii” de la SRI sau SIE oricum fuseseră deja ”redirecționați” pe Telegram! Numai că, ”ghinion”, iată că pe 15 noiembrie are loc ”sechestrarea dubei” și prestigioasa agenție AFP anunță că serviciile secrete israeliene pot decripta absolut orice aplicație telefonică, indiferent de modelul  folosit sau de nivelul superior de criptare al aplicațiilor!

”Țeapa” cu armamentul ”compatibil NATO”

Desigur că o asemenea știre ar putea panica comunitatea de informații din România doar dacă ar exista lideri ”vizați” direct! Și există! Altfel fiind imposibil de explicat căderea unor nume grele ale sistemului, dar și ale politicii și aparatului central guvernamental în ”ghearele paranoice” ale posibilității ca eventuale înregistrări ale discuțiilor ”private” de pe WhatsApp, Signal, Telegram sau orice altă explicație să se scurgă către ”elemente incontrolabile” … Și să se afle astfel cele mai secrete convorbiri dintre lideri de servicii sau de structuri cheie ale statului român! Mai ales că, după cum bine se știe la un anumit nivel al sistemului, ”partea română” și-a cam bătut joc în ultima vreme de ”afacerile cu evreii ăia”… Mai ales atunci când a fost vorba de respectarea angajamentelor privind înzestrarea Armatei Române!  Pentru că în absolut toate ultimele ”caiete de sarcini” sau ”acorduri cadru” s-a renunțat la posibilitatea cumpărării de ”armament compatibil NATO”, fiind astfel refuzate din start marile companii producătoare israeliene. De la care, culmea, tot cumpărăm respectivul armament avantajos și de calitate, dar doar ”sub pavilionul” altor state europene care nu pun această condiție discriminatorie… Și cu comisioanele aferente samsarilor de armament care forțează în aceste zile ”îngenuncherea definitivă” și a industriei românești de armament, atât cât a mai rămas din ea. Astfel că ”mahării serviciilor” care au vorbit ”nevorbite” pe ”iconițe”, fie el verzi sau albastre, chiar că au de ce să se panicheze la știrea cu ”duba Mossad sechestrată în Larnaca”… Mai ales după precedentul batjocoritoarei operațiuni SPP de ”extragere” de la Hotelul ”Marriott”, executată de ”acoperiții” din U.M. 0163L a colonelului  Păunică…

 

Actualitate

Delonghi, electrocasnice de calitate italienească

Publicat

pe

De

Delonghi a fost înființată în 1902 de către familia cu același nume, ca un atelier de fabricare a diverselor piese sau componente industriale. Cu sediul în Treviso, Italia, aceasta a devenit un mare producător de aparate de aer condiționat și aparate portabile de înălzire, extinzându-se, ulterior, în aproape toate categoriile de electrocasnice.

Delonghi sunt în special cunoscuți pentru seria de espressoare Artista, aparatele de înghețată Delonghi și pentru aparatul portabil de aer condiționat, Pinguino. Design-ul produselor companiei Delonghi este cel ce le face unice. Linia Esclusivo de electrocasnice de bucătărie a câștigat premiul pentru design Red Dot în 2007, iar Directorul de Design, Giocomo Borin a fost recunoscut de către Home Furnishing News drept unul dintre cei mai influenți designeri în 2006.

În 2017, 5 dezumidificatoare Delonghi au primit Certificatul Asthma and Allergy Friendly de la Asthma and Allergy Foundation of America și Allergy Standards Limited. Acesta au fost primele dezumidificatoare ce au primit acest titlu din partea progamului.

Compania este prezentă și în România din 2013, când a început să producă espressoare de cafea în parcul industrial Tetarom din Cluj. În acel an, firma avea deja 213 angajați și înregistra o cifră de afaceri de 139 milioane de lei.

Dacă doriți să vă achiziționați un espressor Delonghi, aveți la alegere dintr-o gamă variată de modele disponibile pe site-ul eMAG. Puteți opta pentru:

  1. Esspresor manual Delonghi EC221.B

Delonghi

espressor Delonghi

Acest espressor are o putere de 1100 W și o presiune a pompei de 15 bari. Capacitatea rezervorului de apă este de 1 litru. Acesta prepară espresso, dar și Cappuccino System care îți permite să îți faci manual un cappuccino prin mixarea aburului, aerului și a laptelui într-o spumă cremoasă și bogată. Acest aparat poate fi folosit atât cu cafea măcinată cât și cu pods. Are două duze de cafea, sistem anti-picurare, oprire automată, sistem eco și indicatoare luminoase.

  1. Espressor automat Delonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B

Cu o putere de 1450 W și o presiune a pompei de 15 bari, acest espressor poate prepara atât clasicul espresso cât și cappuccino. Sistemul de spumare al laptelui este de această dată unul automat. Poate fi alimentat atât cu cafea măcinată cât și cu cafea boabe. Rezervorul de apă măsoară 1.8 litri, iar cel de cafea 200 de grame. Poți prepara 2 cafele simultan. Printre funcțiile acestui espressor Delonghi se mai numără și oprirea automată, curățarea automată, sistemul eco, sistem de decalcifiere, setare temperatură, setare cantitate cafea, setare grad de măcinare, menținerea la cald a cănii și râșnița. Tehnologia CRF cu care este dotat constă într-un sistem compact, fără tuburi, boabele fiind măcinate instat, cafeaua fiind astfel una plină de savoare.

Dacă sunteți un iubitor al cafelelor și doriți să aveți parte de o cafea de calitate în fiecare zi, în interiorul propriei case, un espressor Delonghi este o alegere minunata. Sunt aparate de calitate, cu performanțe foarte bune și sunt create de părinții espresso-ului, italienii. Dacă vei alege cafeaua potrivită, alături de un espressor Delonghi, te vei bucura de cea mai bună cafea în fiecare dimineață.

Citeste in continuare

Actualitate

Un prahovean a fost numit consilierul prim-ministrului pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului

Publicat

pe

De

Președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL, Virgil Guran, a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.
Virgil Guran a fost președinte al PNL Câmpina si a fost si vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Prahova, iar din octombrie 2018 este președinte al PNL Dâmbovița. În același timp, este vicepreședinte PNL la nivel național.
Totodata, Virgil Guran a fost deputat în mandatul 2012-2016. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Actualitate

5 motive sa utilizezi echipamente si robineti electrici de la Bartom

Incisiv

Publicat

pe

De

In sectorul de produse industriale in domeniul controlului fluidelor, seriozitatea si calitatea sunt doua constante extrem de importante. Fie ca doresti sa dezvolti un proiect mic, fie ca vrei sa realizezi unul de amploare calitate, precizia si seriozitatea sunt aspectele care asigura reusita. Astfel ca alegerea partenerului care furnizeaza robineti electrici, solutii pentru preparare aer, cuple, conectori, fitinguri, dispozitive de control al fluidelor dar si solutii de implementare si mentenanta pentru acestea este o sarcina importanta. Specialistii din domeniu si numerosii clienti multumiti recomanda Bartrom. In randurile urmatoare ne propunem sa descoperim motivele pentru care acestia sunt partenerii de incredere indiferent de anvergura proiectului.

1. Bartrom  – varietate de produse, diversitate

Cand alegi Bartrom nu alegi o singura solutie, ci un numar mare de optiuni care sa se plieze perfect proiectului dezvoltat. Compania specializata in comercializare de dispozitive pneumatice si control al fluidelor vine cu o gama foarte variata de produse, accesorii si instrumente menite sa faciliteze realizarea proiectelor pe acest segment. Propun un numar mare de echipamente si accesorii care sa ofere solutii viabile si de durata atat pentru lucrari rezidentiale cat si pentru cele industriale.

2. Bartrom – eficienta ridicata

Un alt aspect care nu trebuie neglijat in domeniul controlului fluidelor este automatizarea. Proiectele care se dezvolta pe aceasta linie sunt mai usor de gestionat, sunt realizate pe termen lung si ofera randament imediat, fara costuri suplimentare. Instrumentele propuse de Bartrom sunt de durata. Pot fi implementate cu succes in diferite arii industriale si nu numai. Investitia in dispozitive si elemente recomandate de consilierii Bartrom, reprezinta o investitie inteligenta in eficienta, randament si contribuie la optimizarea activitatii.

3. Bartrom  –  solutii sustenabile

Intrucat Bartrom inseamna eficienta, echipamentele propuse de acestia sunt durabile, sustenabile si prietenoase cu mediul inconjurator. Toate elementele si accesoriile furnizate au amprenta calitatii si garanteaza lucrurile bine facute. Un alt detaliu important de care vei beneficia este legat de cel de consiliere. Colaborand cu specialistii vei beneficia de informatii utile astfel ca vei putea alege cea mai buna solutie pentru businessul pe care il desfasori sau pentru proiectul pe care il derulezi. Consilierea, mentenanta si logistica sunt detalii importante in acest domeniu atat de specializat.

4. Bartrom  – optiuni numeroase de control

In domeniul industrial componenta de control este la fel de importanta ca cea de automatizare. Elementele de siguranta, elementele de actionare si cele ce executie bine implementate sunt esentiale pentru realizarea unor proiecte de amploare. In aceasta nisa optiunile de verificare si control sunt esentiale pentru buna functionare a sistemelor dar si pentru siguranta personalului. In vederea optimizarii si eficientizarii activitatii de control fluide, Bartrom vine cu numeroase instrumente ce ajuta la imbunatatirea activitatii, atat pentru cei cu planuri mari cat si pentru antreprenorii cu businessuri mici.

5. Bartrom  – profesionalism, experienta, promptitudine

Ca si in alte domenii si in cel de pneumatica si control al fluidelor profesionalismul, experienta si promptitudinea sunt atuuri importante. Orice business durabil incepe cu oameni dornici de a ajuta, de aceea specialisti Bartrom iti stau la dispozitie cu sfaturi, informatii si solutii potrivite. Aceste aspecte sunt confirmate de sutele de clienti multumiti care continua sa se dezvolte cu ajutorul profesionistilor din aceasta echipa!

Citeste in continuare

Parteneri

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate21 de ore ago

OPINIE/Suntem slugile hoților ce controlează societatea!!!

Analiza efectelor ne ocupă majoritatea timpului în care am putea acumula experiență reală, cultură și civilizație și am putea îndrepta...

Actualitate21 de ore ago

„Au trecut totusi 135 de ani de la Farfuridi si Catavencu, si totusi, doamna Turcan, domnu’ Orban, ne aratati si noua de ce sunteti diferiti?”

Gata. M-am lamurit. Este a 35-a zi a guvernului de restauratie si am inteles, fara sa pot accepta, ca in...

Actualitate21 de ore ago

„Obositoriiph.ro”

„Raspuns la santajul facut de „obositorii”: Dupa ce unii din redactia „obositorii” erau slugi pe plantatie la „monitorii” si se...

Actualitate21 de ore ago

E groasă! Putin, scos din sărite de Ciucă!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că în timp ce clasa politică românească este în continuare cuprinsă de aceeași isterie...

Actualitate21 de ore ago

Guvernul Orban, lovitură pentru Hidroelectrica, Nuclearelectrica și Complexurile Energetice Oltenia și Hunedoara: PLUS 23%

(Preluare FLUX 24): Ministerul Mediului vrea să majoreze cu 23% contribuțiile specifice de gospodărire a resurselor de apă încasate de...

Actualitate21 de ore ago

Orban, prea periculos pentru România

Intenția anunțată de Ludovic Orban de a trece la o privatizare masivă a activelor statului român este extrem de periculoasă....

Actualitate21 de ore ago

DECORAREA LUI KLEMM SAU CUM A AJUNS STEAUA ROMANIEI O ”AFACERE” AMERICANA

(Preluare Inpolitics): Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, va fi decorat azi de către președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei...

Actualitate2 zile ago

Incompetenta conducerii Politiei Locale Ploiesti taxata de instanta

Despre crasa incompetenta a conducerii Politiei Locale Ploiesti am mai scris. Despre abuzurile si incompetenta acesteia am mai dezvaluit, actiuni...

Actualitate2 zile ago

Alinso Group, a contribuit semnificativ ca judetul Prahova sa fie pe locul 4 în 2018 în ceea ce privește PIB-ul realizat (I)

De la intrarea României în UE în 2007, PIB-ul țării a crescut constant de la 123,7 miliarde de euro la...

Actualitate2 zile ago

„Sper ca ministrul Finantelor nu a dorit sa inceapa a spune adevarul mintind prin omisiune”

Ministrul finantelor, Florin Cîțu, ne promite o premieră: ,,luni, 9 decembrie 2019, va fi pentru prima oara in ultimii 3...

Actualitate2 zile ago

Caracatița Ministrului Mediului

(Preluare FLUX 24): Știrea de Iași face dezvăluiri explozive despre ministrul mediului Costel Alexe. DEZVĂLUIRILE DIN ȘTIREA DE IAȘI: International...

Actualitate2 zile ago

Felicitări domnului Iohannis!

(Preluare Incisiv National): Acum, pentru ca i-ati decorat pe domnii Helvigh și R. Ionescu, foarte bine, comparatia cu predecesorii acestora...

Actualitate2 zile ago

Una dintre victimele “Unitatii Haules” DNA Ploiesti pleaca din magistratura

Si pleaca dupa ce a fost aruncat dupa gratii si hartuit ani de zile de gasca lui Lucian Onea si...

Actualitate2 zile ago

Captivii de la conducerea României

A fost generat din nou un scandal uriaș. În urmă cu câteva zile. Când sute de oameni s-au călcat în...

Actualitate2 zile ago

Orice ”rezervist” trebuie să decidă ce alege : ori pensia ori leafa de la stat!

(Preluare National – Catalin Tache): Prevederea ar urma să se aplice inclusiv tuturor rezerviștilor din sistem, indiferent dacă au ieșit...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv