Connect with us

Actualitate

Bogdan Licu, serviciile secrete, DIPI si cazul micutei Sorina…MAFIA in toata splendoarea ei…

Incisiv

Publicat

pe

Sorina Ruxandra Matei revine cu dezvaluiri cutremuratoare despre “caracatita” securistilor in cazul micutei Sorina din Baia de Arama.

Reamintim ca, Incisiv de Prahova a fost primul ziar care a devoalat mafia in aest caz si a atras atentia inca din 23 mai 2019 despre ilegalitatile din Mehedinti.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/05/23/cine-stie-dedesubturile-acestei-adoptii-refuzata-chiar-si-de-copil/

Citiţi şi vă cruciţi, „motivele” invocate de Bogdan Licu (procuror general al României!!!) pentru suspendarea deciziei în cazul micuţei Sorina. Staţi liniştiţi, NU EXISTĂ NICIUN MOTIV ŞI NICIUN ARGUMENT JURIDIC. A scris de botez, grădiniţă, şcoală, cameră, pat, haine, jucării. Ruşinea procuraturii româneşti- Bogdan Licu, încă procuror general al României în 2 pagini şi jumătate de o efectivă bătaie de joc şi joc dublu pe care l-a făcut minţind toată opinia publică din România. Asta n-a mai trimis-o la presă ca să fie lăudat pentru cât se zbate şi luptă el pentru micuţă că se făcea de toată bafta, practic nici n-ai ce să citeşti. Ghinion, o am eu. Iat-o.
P.S. Licule, vezi că te aştept cu dovada că ai solicitat vineri, la 17.35 datele de la ministerul Muncii. #NuScapi

Primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluţă, a pus DIPI (Serviciul Secret al Ministerului de Interne) în fruntea Direcţiei de Protecţie a Copilului. Prins cu DIPI la copii, primarul a minţit aseară, toată emisiunea. #EviscerareaDIPI #ExorcizareaDIPI

Puteţi vedea aici cât a minţit:
https://www.b1.ro/inregistrari/aktualitatea-romaneasca

Cel în cauză este: Dragoş Vasile Pelmuş
*Director general DGASPC Sector 4
*Secretar general adjunct Ministerul Transporturilor
*ANAF
*Ministerul Agriculturii Dezvoltării Rurale
*Ministerul Muncii- Departamentul de Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, şef serviciu Supraveghere informatică şi verificarea integrităţii
*SC Electrificare CFR SA
*SC Tarom SA
*Fondul Roman de Dezvoltare Sociala
*CNAIR
*Garda Naţională de Mediu
*MAI
*DGIPI
*Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Pro Alto
*Ministerul de Finanţe- Direcţia generală de Integritate
*Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publică- Birou Control Obiective Speciale în cadrul comisariatului General al Gărzii de Mediu
*Director General al Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4
*Director Executiv Adjunct- Direcţia Economică Sector 4

Câteva linkuri
http://www.ps4.ro/…/u…/2019/01/Pr-comisie-DGASPC-Refacut.pdf

http://ps4.ro/wp-content/uploads/2018/03/2203-4.pdf

http://dgaspc4.ro/despre-noi/conducere.html

http://www.dgaspc4.ro/despre-noi/organizare.html

https://jurnalul.antena3.ro/…/minerul-pensionara-si-veterin…

https://www.sfin.ro/…/dosarul-bancorex-devalizarea-bancore…/

https://jurnalul.antena3.ro/…/functii-date-pe-spranceana-13…

https://mae.ro/node/19558

http://www.grupul.ro/category/p/pandelea-pelmus/

https://0501.nccdn.net/4_2/000/000/00d/f43/STAT.pdf

https://0501.nccdn.net/…/000/008/486/Organigrama-30.03.2018…

http://www.dgaspc4.ro/despre-noi/organizare.html

lista salarii sector 4
https://0501.nccdn.net/…/…/000/019/c2c/doc20190327111156.pdf

După şeful Protecţiei Copilului Sector 4/PSD de la DIPI (serviciul secret al Ministerului de Interne), avem şeful Protecţiei Copilului Sector 6/PSD, de 14 ani în funcţie, de la Institutul Diplomatic, doctor în Informaţii, cu soţ colonel și avocat şi unul dintre cele mai marii salarii din ţară.
#AllTheWayUp

https://www.linkedin.com/in/gabriela-schmutzer-216a1448/…

https://www.protectiacopilului6.ro/protectiacopilului6ro_do…

Press One:
Una dintre surprizele clasamentului celor mai bogați angajaţi ai statului este Gabriela Schmutzer, șefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) de la Sectorul 6.

În primele 9 luni din 2016, ea a încasat un venit mediu brut de 43.870 de lei pe lună. În acea perioadă, ea ocupa funcția de director general adjunct al direcției economice, fiind promovată în fruntea DGASPC 6 abia pe 7 noiembrie 2016.

„Sunt salariile de bază, sunt salariile de pe proiecte și probabil că au fost lunile în care am avut drepturi de concediu de odihnă. Veniturile diferă în fiecare lună în funcție de numărul de zile din lună. Noi oricum avem salarii mari pentru că suntem încadrați pe grila de salarizare a celor de la Sănătate și Asistență Socială.

Așadar, salariile noastre pleacă de undeva de la 11.000-13.000 ca director, la care se adaugă sporurile. Eu sunt și doctor, am spor de doctorat. Se adaugă și drepturile pe proiectele europene, suntem fiecare în echipa de proiect”, a explicat, pentru PressOne, Gabriela Schmutzer.

În ultimii 17 ani, soții Gabriela și Rudolf Schmutzer s-au bucurat de un select anturaj politic, dar și de conexiuni în zona securității naționale.

Anul 2000, când Guvernul Năstase prelua puterea, o prindea pe Gabriela Schmutzer consilier de marketing la firma Dragon Star Impex. Devenea atunci și consilier local la sectorul 6 al Capitalei, din partea Alianței pentru România.

De altfel, în acel an, ea şi soțul ei au donat împreună 150 de milioane de lei vechi pentru campania electorală a Alianței pentru România (ApR) – o ramură pe care Teodor Meleșcanu a desprins-o din fostul PDSR (actualul PSD).

Pe selecta listă de donatori s-au mai numărat familia Meleșcanu, spionul Dan Dumitru și Andra Râșnoveanu, condamnată în dosarul terenurilor ANL din cartierul „Henri Coandă”.

Un an mai târziu, Gabriela Schmutzer era deja bugetară. Se afla pe statul de plată al Administrației Unităților de Învățământ Preuniversitar de Stat Sector 6, în poziția de director economic.

A mai lucrat doi ani ca director executiv adjunct la Serviciul Public de Asistență Socială (SPAS) Sector 6, iar din 2005 a ocupat aceeași funcție la DGASPC Sector 6, până anul trecut, când a devenit director general al instituției.

În declarația de avere pentru 2015, ea declara un venit anual de peste 3 ori mai mic decât salariul încasat în 2016.

Gabriela Schmutzer are un doctorat în Științele Apărării și Informații, obținut la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București.

Soțul ei, avocatul Rudolf Schmutzer, are o carte publicată de Editura Universității Naționale de Apărare.

De asemenea, el este vicepreședinte al Fundației Colegiului Național de Apărare, organizație de utilitate publică înființată în 1993, care sprijină financiar activitatea Colegiului.

În 2010, Rudolf Schmutzer a fost avansat de la gradul de soldat la cel de colonel.

În plus, Rudolf Schmutzer are certificat de revoluționar și este președintele Ligii Naționale a Luptătorilor pentru Victoria Revoluției și a Cinstirii Eroilor Martiri.

De asemenea, el este și vicepreședinte al Blocului Național al Revoluționarilor 1989, care l-a avut președinte de onoare pe Ion Iliescu. La conducerea acestui Bloc s-au mai aflat Dan Iosif și Dorin Lazăr Maior – condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul Romexterra.

În urmă cu 4 ani, Rudolf Schmutzer a fost implicat într-un scandal legat de obținerea frauduloasă a unui certificat de revoluționar de către un fost colaborator al Securității.

https://pressone.ro/bugetarii-care-castiga-mai-bine-decat-…/

*Şeful Protecţiei Copilului Sector 4/PSD – Dragoş Vasile Pelmuş de la DIPI (serviciul secret al Ministerului de Interne), numit chiar de primarul PSD Daniel Bălută în funcţie, Dragoş Vasile Pelmuş- plasat prin toate ministerele şi sinecurile pe bani publici (secretar general adjunct Ministerul Transporturilor, ANAF, ministerul Agriculturii, ministerul Muncii, Electrificare CFR SA, Tarom SA, ministerul Apelor şi Pădurilor- Garda Naţională de Mediu, ministerul de Finanţe, ministerul Dezvoltării, MAI, CNAIR, Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, DGIPI, Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Pro Alto, director general al Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4, director Executiv Adjunct- Direcţia Economică Sector 4), din familie de DIPI, generali DIPI, credit Bancorex, fosta Securitate.

*Şeful Protecţiei Copilului Sector 6/PSD- Gabriela Schmutzer, de 14 ani !!! în funcţie, de la Institutul Diplomatic, doctor în “Informaţii”, cu soţ colonel și avocat şi unul dintre cele mai marii salarii din ţară, precizeaza Sorina Ruxandra Matei.

Noi, cei de la Inciisv de Prahova atragem atentia ca, multe astefl de persoane au fost mediatizate si promovate la o televiziune de casa a „MASONERIEI”, respectiv ORIZONT TV, ceea ce complica enorm de mult onvestigatiile si implicarile in acest caz….(Paul D.).

 

 

Actualitate

Ministru Sănătății a stabilit responsabilitatea pentru testarea elevilor împotriva coronavirus

Avatar

Publicat

pe

De

Ministrul Sănătății și ministrul Educației apar în trei videoclipuri făcând teste.

„Fiecare școală are un director. Directorul este responsabil pentru managementul acelei școli. Va apela la colegi, cadre didactice, va apela la personal didactic și didactic auxiliar, personal nedidactic, și acolo unde există un rol foarte important, îi rog pe cei care sunt angajați ai Ministerului Sănătății, asistenți medicali, să se implice în acest proces. Sunt convins că se vor implica… Personalul medical din școli va trebui să sprijine procesul. Personalul medical din școli, acolo unde există”, a spus Cîmpeanu la Antena 3.

„Acolo unde profesorii consideră că nu se pot implica în acest proces sau nu există infrastructură, elevii primesc testele pentru o săptămână și pot fi administrate acasă, sub supravegherea părinților. Dacă se administrează de către părinți sau în prezența părinților, în mod evident, nu mai necesită acordul expres al acestora, deoarece părinții sunt cei care le administrează”.

Ministrul Sănătății și ministrul Educației apar în trei videoclipuri în care arată cum se pregătesc și se realizează testele antigen de salivă pentru depistarea covid la copii. (Irinel I.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Iata ce beneficii decisive iti ofera efectuarea unui audit energetic industrial!

Avatar

Publicat

pe

De

audit energetic industrial

 

Problemele aparute la nivelul economiei globale in contextul pandemiei de coronavirus au scos la iveala multe neajunsuri ale companiilor. Activitatile nerentabile din punct de vedere financiar cauzate de gestionarea slaba a resurselor este una dintre cele mai importante dificultati.

 

Cum pot fi, insa, economisite resursele fara a fi afectata productia? Primul pas care poate fi facut in aceasta directie este efectuarea unui audit energetic industrial. Daca detii o firma a carei activitate necesita ajustari, afla din acest articol ce reprezinta conceptul de audit si cum te poate ajuta cu afacerea ta!

 

Ce este un audit energetic industrial

Pentru ca lucrurile sa se poata imbunatati, firmele trebuie sa ia masuri si sa schimbe strategia. Economisirea resurselor este un element ce devine absolut necesar pentru ca profitul unei companii sa ramana stabil sau chiar sa creasca.

 

Energia electrica si cea termica sunt resurse pe care orice companie le utilizeaza pentru a putea sa isi desfasoare activitatile de productie. Aceste resurse sunt, insa, costisitoare si pot sa provoace cheltuieli semnificative in fiecare luna. Auditul energetic ajuta la identificarea masurilor care pot fi implementate pentru ca energia consumata sa fie la un nivel mai scazut. Sunt vizate doar masurile care au ca efect doar scaderea cantitatii de resurse consumate, fara afectarea nivelului productiei.

 

Pentru ca auditul sa fie unul desfasurat in cele mai avantajoase conditii pentru firma ta, este necesar sa apelezi la ingineri experimentati si bine pregatiti in domeniu. Acestia vor analiza statisticile referitoare la consum pe care firma ta le-a inregistrat in ultimii trei ani, iar apoi vor face si o evaluare a situatiei sediului in care functioneaza afacerea. In baza acestor analize, se elibereaza un document care atesta efectuarea auditului. Pentru companiile din Romania, cu exceptia IMM-urilor, documentul este necesar si din punct de vedere legal.

 

In afara certificatului care atesta efectuarea unui auditu energetic industrial, se elibereaza si un set de masuri care trebuie implementate in vederea ajustarii eficiente a consumului de energie. Odata implementate aceste masuri, facturile la gaz si electricitate vor fi mai mici, iar activitatea firmei mai eficienta.

 

Ce beneficii primesti

Asadar, primul beneficiu de care te bucuri in urma auditului energetic industrial este cel al unui consum de resurse mai scazut pentru obtinerea aceluiasi nivel de productie. Un alt avantaj important consta in obtinerea unei analize profunde si detaliate a flotei de echipamente si a cladirii pe care firma ta le detine. Prin implementarea masurilor recomandate de catre inginerii auditori, aceste resurse pot fi ajustate si imbunatatite. Astfel, se intarzie sau chiar se impiedica degradarea ori defectarea lor. Pe termen mediu si lung, se vor constata economii foarte importante.

 

Pe langa ajutorul pe care ti-l ofera din punct de vedere economic, un audit energetic industrial te ajuta si sa te asiguri ca respecti legea. In Romania, toate firmele, cu exceptia IMM-urilor, au obligativitatea de a efectua un audit energetic industrial o data la patru ani. Masura este impusa prin legea nr. 121 din 2014 si are ca obiectiv atat ajustarea companiilor din punct de vedere economic, cat si protejarea resurselor naturale si a mediului.

 

Daca doresti sa beneficiezi de un audit efectuat cu seriozitate si pricepere, apeleaza la o companie consacrata din domeniu. Bucura-te de garantia calitatii si de masuri care iti ofera certitudinea ca rezultatele economice ale firmei tale se vor imbunatati in mod semnificativ.

Citeste in continuare

Actualitate

HOTĂRÂRE nr.108 din 28.11.2021 pentru modificarea clasificării țărilor cu risc epidemiologic ridicat, modificare reguli acces în România pentru persoane din zone cu risc

Avatar

Publicat

pe

De

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința din data de 28 noiembrie 2021, Hotărârea numărul 108, pentru modificarea clasificării țărilor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat și pentru modificarea regulilor de acces asupra persoanelor care sosesc în România din zone de risc epidemiologic. (Paul D.).

1638096587305-hcnsunr108din28112021

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Presa, poliția și monolitul din tablă/Mass-media… frica e intrată în oase și atârnă ca sabia lui Damocles deasupra oricărui ”nefericit” ce se poate trezi imediat vinovat de întinarea imaginii – altminteri imaculată, desigur – instituției, Poliției Române

Nu este un secret că șefimea din Poliția Română manifestă o angoasă specifică față de mass-media. Este chiar mai accentuată...

Exclusiv8 ore ago

E timpul pentru proteste!/E timpul să renunțăm la micile orgolii și să ne unim pentru a ne obține DREPTURILE

Bine, timpul pentru proteste ar fi fost mai mereu în ultimii 30 de ani, având în vedere ignoranța guvernanților în...

Exclusiv8 ore ago

Avansarile in grad profesional inainte de termen/Conditia meritelor exceptionale e un ditamai copacul care iti sare in ochi, ea a devenit cvasi-invizibila pentru cei care trebuie sa isi recompenseze oamenii de incredere

Vine 1 decembrie si, bineinteles, vor aparea si avansarile in grad profesional inainte de termen, pentru ” merite exceptionale”. Avansarile...

Exclusiv1 zi ago

Exista alocații bugetare necesare promovării polițiștilor în funcții de execuție

Având în vedere că în ultima perioadă am primit foarte multe întrebări referitoare la subiectul promovărilor în funcții, venim în...

Exclusiv2 zile ago

Pentru a-si satisface acest „fetiș”, inspectorul șef IPJ Brasov, indisponibilizează zilnic 1 echipaj polițiști care asigură „garda de onoare” pe trotuar, mai ceva la la Palatul Buckingham

Dacă vă întrebați de ce nu vedeți polițiști rutieri prin Brașov, vă spunem noi că îi găsiți în fața Inspectoratului,...

Exclusiv2 zile ago

De cand nu ati mai vazut o triplare a inflatiei anuale? Ca furt de motorina de 2 milioane de dolari dintr-o baza NATO sunt convins ca nu ati mai văzut :)

Ce ne spune noua rectificarea bugetara? Ce ne spune noua triplarea inflatiei, de la an la an? Ce ne spun...

Exclusiv3 zile ago

Domnul comisar șef de poliție Mihai-Ginel PREDA, IMPUTERNICIT șef al IPJ Prahova, este pacalit sa gireaze/semneze, fara sa vrea, abuzurile comise de cei de la Serviciul Rutiera al IPJ Prahova (DOCUMENTE)

Incepem acest articol cu o „erata” la cel publicat in data de 26.11.2021: „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius...

Exclusiv4 zile ago

Reactie prompta a conducerii IPJ Prahova la articolul nostru „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”

La data de 26.11.2021, ziarul Incisiv de Prahova a publicat articolul „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de...

Exclusiv4 zile ago

Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal

36 de percheziții au avut loc, joi dimineață, într-o amplă anchetă în care zeci de polițiști de la Brigada de...

Exclusiv5 zile ago

PANICA TOTALA/Dosarul S.C Rompetrol Rafinare S.A aflat in cercetare la DIICOT ST Ploiesti si instrumentat foarte profesional si de BCCO Ploiesti este, in fapt, un dosar „MAMUT”

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv5 zile ago

„Dottore”/În urmă cu 7 ani, dublul academician Sorin Cîmpeanu introducea în legea educației una dintre cele mai mari infamii legislative posibile: opțiunea de a renunța benevol la titlul de doctor

Prevederea a fost creată „cu dedicație” pentru cel mai notoriu plagiator, Victor Ponta, pe atunci premier. Acesta voia să scape...

Exclusiv6 zile ago

DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova/Catastrofa ecologica din Prahova

FELICITARI DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti pentru actiunea intreprinsa! In pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de...

Exclusiv1 săptămână ago

Deleanu cercetat penal pentru că a vândut fiilor săi Podgoria Cotnari

Modul în care Constantin Deleanu a vandut prin interpuși Podgoria Cotnari  către o firma controlată de cei doi fii ai...

Exclusiv1 săptămână ago

CCR se va pronunța pe exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art I, alin 1 din OUG nr 226/2020!

Începând cu data de 01.01.2021, Guvernul  a impus ordonanța austerității prin care s-a suspendat aplicarea etapizată a Legii nr. 153/2017...

Exclusiv2 săptămâni ago

Încă o reținere în cazul amenințării cu moartea a șefului IPJ Dâmbovița

Este vorba despre cazul individului care în vara acestui an a distribuit un videoclip în mediul online în care îl...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!