Connect with us

Actualitate

INTERCEPTARI TELEFONICE ILEGALE LA POLITIA LOCALA BRANESTI/ILFOV- UNDE DAI…ȘI UNDE CRAPĂ!

Incisiv

Publicat

pe

Reiterăm în acest articol cazul polițistului local Șerban Victoria din cadrul Poliției Locale Brănești/județul Ilfov, unde încălcarea legii reprezintă „sport național” ……protagoniștii fiind șefii din conducerea Primăriei.

Da, știam….dar la așa ceva, chiar nu ne așteptam, de aceea vă prezentăm alăturat anumite înscrisuri din care, se poate concluziona ceea ce, jurnaliștii din cadrul „Incisiv de Prahova ” au depistat încă de la începutul investigațiilor și anume, faptele ilicite din partea unor funcționari publici din conducerea Primăriei.

În primă parte publicăm petiția polițistul local în cauză prin care solicită domnului Primar în funcție, un răspuns cu privire la modul în care s-a făcut interceptarea convorbirilor telefonice pe telefonul acestei instituții. De asemenea, reiterăm faptul că, această interceptare (ilegală- FAPTA PENALA, sac!) a fost folosită ca mijloc de probă în cercetarea disciplinară din Comisia de Disciplină, prin care s-a creat prejudicii polițistului local

Așa cum puteți observa, cerințele au fost clare și la obiect. Deși, din Raportul Comisiei de Disciplina reiese clar cine a efectuat această interceptare          (ilegală) numai că, aceștia sunt pașii legali pentru a intra în posesia unui răspuns din partea reprezentantului legal. Mare a fost uimirea jurnaliștilor când au intrat în posesia răspunsului dat de către această instituție…crezând că le-am „văzut pe toate” …mai mare prostie, nu se poate! Alooo, DIICOT-ul chiar doarme in “bocanci cazoni”? Sa il trezim, noi atunci printr-o sesizare oficiala!

Reluăm așadar, cu scuzele de rigoare, pentru repetiție…polițistul local se adresează edilului și cere un nume (deși, acest nume se știe din Raportul Comisiei de al Disciplina….acesta fiind inegalabilul șef Birou Poliția Locală Brănești, Tănase Liess Liviu Mihai…) al funcționarului care a comis această ilegalitate (interceptare fără drept) motiv pentru care edilul îi cere probabil, chiar acestuia să întocmească un răspuns scris. Mai pe înțelesul tuturor, persoana reclamată de acest fapt, se ocupă de întocmirea răspunsului pentru reclamant               (polițistul local)…. De aici și titlul acestui articol ” UNDE DAI…..ȘI UNDE CRAPĂ”… ce s-a cerut/ ce s-a răspuns.

În primul rând, numele celui care a întocmit prezentul document nu este însoțit de titulatură…..nu apare ștampila Poliției Locale Brănești (căci acest domn, ocupă funcția de Șef Birou) . Domnul în cauză tot susține ” sus și tare” Codul Civil, Codul Muncii….Dar de Codul Penal nici pomeneală! Ce putem înțelege din aceste înscrisuri? Că la Brănești este un fel de Republică a lui “Portocala”, un fel de Stat în Stat căci nu-i așa           „suntem U.A.T.” ( Unitate Administrativ Teritorială) unde Constituția României nu s-a citit încă ….de anumiți funcționari ai statului.

Greu, dar Incisiv de Prahova promite ca, cu siguranță vor învăța Codul Penal în fața organelor de cercetare penală! Din păcate anumite instituții publice ale statului român sunt coordonate de astfel de funcționari nepregătiți care au fost puși în funcție doar pe alte criterii și nu cele de performanță, ca și în cazul de față al acestui șef Birou Poliția Locală Brănești….doar pentru că este fiul fostului Primar, iar în acest sens, cuvintele sunt de prisos! Raman doar artiolele din CODUL PENAL. (Critina T.).

Actualitate

Cetățenii sunt invitați să-și spună părerea

Incisiv

Publicat

pe

De

Ieri, 28 octombrie 2020, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a lansat in consultare publică:
* Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea bugetului rectificat de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, instituţie publică aflată sub autoritatea…

Citeste in continuare

Actualitate

UMF „Carol Davila” din București inițiază activitățile Centrului de Inovație și e-Health – CieH

Incisiv

Publicat

pe

De

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București continuă dezvoltarea proceselor de digitalizare și modernizare tehnologică în plan educațional și operațional realizând noi platforme și structuri inovative ce au ca principal obiectiv punerea la dispoziția studenților săi a unor plaje informaționale extinse, superpozabile instituțiilor de învățământ superior medical occidentale.

Astfel, UMF „Carol Davila” demarează seria proiectelor și activităților din cadrul Centrului de inovație si e-Health (CieH) a cărui activitate se dorește a fi în concordanţă cu viziunea, misiunea şi politica Universităţii, dar şi cu dinamica naţională, europeană şi internaţională, având ca scopuri principale dezvoltarea de noi aptitudini digitale pentru studenţi şi cadre didactice, întărirea relaţiilor cu autorităţile guvernamentale şi aducerea de finanţări suplimentare prin proiecte din fonduri nerambursabile sau cu parteneri privaţi.

„Pe lângă educația și cercetarea în sectorul e-Health, CieH vizează dezvoltarea de aplicații inovative pentru sectorul sănătății digitale, pentru a deservi actorii implicați în domeniul medical. Acesta va susține și transferul tehnologic al soluțiilor viabile și valorificarea rezultatelor acestora a declarat Prof Dr. Viorel Jinga, Rectorul  Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Centrul de Inovație și e-Health are în componență 4 nuclee:

· Nucleul pentru soluții digitale și tehnologii inovative;

· Nucleul pentru analiză big data;

· Nucleul pentru inteligență artificială în sănătate;

· Nucleul hub antreprenorial.

 

Laboratorul de Printare 3D

Printre primele proiecte demarate în cadrul CieH se remarcă Laboratorul de Printare 3D. Bazele acestuia au fost puse prin colaborarea Asociaţiei Medicală Română de Biomodelare 3D (AMRB 3D) și CieH. Acest parteneriat a luat naștere prin suprapunerea ambițiilor comune de inovație și cercetare, într-un moment de criză și schimbare în care căutarea soluțiilor a devenit prioritatea principală. Acesta vizează multiple ramuri medicale, dar și pe cele auxiliare precum inginerie și aparatură medicală, tehnică dentară etc.

Laboratorul este dotat cu 50 de imprimante ce utilizează tehnologia FDM (Fused Deposition Modeling) și imprimante ce utilizează tehnologia SLA (stereolitografie), varietatea imprimantelor și tehnologiilor de printare permițând realizarea unor proiecte cât mai diverse. De asemenea, tot aici studenții pot invăța să opereze cu noi software-uri de prelucrare a imaginilor CT (Computer Tomograf) sau de design virtual. Varietatea modelelor anatomice realizate prin tehnologia printării 3D stau la dispoziția tuturor acelora ce doresc să se alăture dezvoltării de noi proiecte de cercetare științifică medicală, aceștia având la dispoziție și o bogată bibliotecă CAD (computer-aided design) dotată cu modele anatomice virtuale disponibile pentru explorarea anatomiei, fiziologiei și patologiei.

“Pentru cei care au fost mereu în căutarea performanței și experimentarea noilor tehnologii, pentru cei care consideră că inovația este esențială în practica medicală, Laboratorul de Printare 3D este locul perfect unde veți putea iniția și dezvolta proiecte cu această tehnologie modernă. Vom organiza în curând un webinar live pentru a informa comunitatea academică cu privire la toate proiectele care sunt inițiate în Laborator cât și pentru a arăta toate oportunitățile pe care le va oferi acesta. Ne propunem să sprijinim și să susținem ideile și ambițiile studenților, doctoranzilor și ale cadrelor didactice din UMFCD, pentru a pune astfel, bazele unei noi educații medicale inovative și revoluționare” a menționat coordonatorul Laboratorului de Printare 3D, Dr. Eduard Liciu, președintele AMRB 3D.

“Chiar dacă întreg contextul pandemic actual este foarte dificil, sunt sigur că tânăra echipă din cadrul Laboratorului de Printare 3D va contribui la dezvoltarea procesului educațional din UMFCD atât prin componenta de educație online susținută de derularea webinariilor instructive cât și prin dezvoltarea de modele virtuale 3D cu aplicabilitate în diverse discipline (precum histologie, biologie celulară) sau modele printate 3D ce vor fi folosite pentru exersarea tehnicilor practice în stomatologie de la distanță”, a precizat Prof. Dr. Viorel Jinga, Rector al UMFCD.

Centrul de Inovaţie şi E-health (CieH) din cadrul UMFCD a fost lansat in concordanţă cu viziunea, misiunea şi politica Universităţii  dar şi cu dinamica naţională, europeană şi internaţională, având ca scopuri principale dezvoltarea de noi aptitudini digitale pentru studenţi şi cadre didactice, întărirea relaţiilor cu autorităţile guvernamentale şi aducerea de finanţări suplimentare prin proiecte din fonduri nerambursabile sau cu parteneri privaţi.

Această strategie de dezvoltare vine și în contextul în care UMF „Carol Davila” se poziționează astăzi în ierarhia unuia dintre cele mai prestigioase clasamente internaționale ale universităților TOP Shanghai, în intervalul 151-200 în domeniul ”Medical Sciences”, pe subiectul ”Clinical Medicine”

Citeste in continuare

Actualitate

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua lui: „Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze” – FOTO

Incisiv

Publicat

pe

De

Fostul ministru de Interne Camren Dan i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, fost lider PSD, cu ocaziza zilei sale de naștere pe care și-a celebrat-o incarcerat fiind în penitenciarul Rahova. Aceasta susține că l-a găsit „acelaşi om puternic şi semeţ”.

Carmen Dan i-a transmis lui Liviu Dragnea miercuri, 28 octombrie, cu ocazia zilei sale de naștere, un mesaj printr-o postare de Facebook în care subliniază faptul că nu i-a fost niciodată rușine de eticheta „omul lui Liviu Dragnea”. Aceasta îi transmite că nu i-a fost rușine să lucreze ani de zile alături de el.

Carmen Dan: Nu mi-a fost niciodată rușine de eticheta „omul lui Liviu Dragnea”!

„Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni. Pentru cei mai mulţi, Carmen Dan este «omul lui Liviu Dragnea». Niciodată nu mi-a fost ruşine de o astfel de etichetă, cu atât mai puţin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulţi ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani şi mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, aşa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific «oamenii lui Liviu Dragnea». Pentru a nu detalia, spun doar că şi atunci preşedintele partidului îşi dădea OK-ul final pe listele parlamentare şi mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar şi cei care astăzi au funcţii de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viaţa merge înainte. Şi cel mai important cred că este să nu regreţi nimic din ce ai făcut, ci doar să înveţi continuu. Despre oameni şi despre fapte”, transmite fostul ministru de Interne pe Facebook.

De asemenea, Carmen Dan susține că a regăsit „acelaşi om puternic şi semeţ, pe care cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”.

„Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”

„Acestea sunt doar o parte din gândurile pe care astăzi am ţinut să le împărtăşesc cu Liviu Dragnea. De ce astăzi? Pentru că aşa cum fac de mai bine de 20 de ani pe data de 28 octombrie, am ales să fiu şi în acest an aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulţi ani cu sănătate, alături de cei dragi. Am regăsit acelaşi om puternic şi semeţ, pe care cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, mai scrie aceasta pe rețeaua de socializare.

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua lui: „Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze” - FOTO
Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua lui: „Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”

Un alt prieten și coleg al lui Liviu Dragnea care i-a urat un mesaj de ziua lui este Codrin Ștefănescu, care a declarat pentru Gândul.ro că fostul șef al PSD are mari probleme de sănătate, și, mai mult, risca să fie singur de ziua lui, pentru că procedurile de vizită sunt complicate.

Liviu Dragnea a împlinit miercuri, 28 octombrie, 58 de ani.

 

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont16 ore ago

Gruparea interlopa care “sustine” PNL Prahova/IPJ Prahova isi continua somnul si „straja”…de „veghe”…

La data de 21.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul “Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în...

Aveti un Pont1 zi ago

Aduceti izoleta/Romania nu a mai vazut asta niciodata!

Deficitul bugetar la 9 luni a urcat la 67,27 miliarde lei (14 miliarde de Euro), adică 6,4% după numai primele...

chirugie-estetica chirugie-estetica
Diverse2 zile ago

Cele mai frecvente operatii de chirurgie estetica

Complexul legat de aspectul fizic este extrem de raspandit motiv pentru care numeoase sunt persoanele care apeleaza la chirurgia estetica....

Aveti un Pont2 zile ago

De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri?/ De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna

Ionut Cristache: „Ma stiti ca nu-s vreun fan Scripcaru, dar, TOTUSI, asa ceva? De asta se ocupa DNA in tara...

Aveti un Pont3 zile ago

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Aveti un Pont6 zile ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Aveti un Pont1 săptămână ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv1 săptămână ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv1 săptămână ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!