Connect with us

Actualitate

Saracul primar…bogat!

Incisiv

Publicat

pe

Ceea ce urmează să vă dezvaluim în acest articol, cu siguranță va genera o undă de șoc la nivelul comunei Brănești și nu numai! După ce v-am prezentat modul de „jonglare la dublu” din partea șefului de post din această comună…..stați să vedeți cum se potrivește sintagma „peștele de la cap se-npute”…….Nu folosim această sintagmă întâmplător, deoarece am descoperit cu uimire cum se fac anumite jonglerii     „pe față ” cum s-ar spune intr-un mod cât mai direct. Așa cum toată lumea din localitatea respectivă cunoaște faptul că, restaurantul „Casa Pustnicul ” aparține familiei Cismaru, (familia Primarului în funcție ) în acte ……ce să vezi …..lucrurile nu sunt tocmai așa…..( atașăm alăturat….dovada)

Ce putem înțelege din aceste imagini? Ce fel de         „inginerii legale” sunt….având în vedere faptul că, atât în rândul comunității și nu numai se stie /se vede că familia Primarului o administrează? Oare soția și fiul Primarului din comuna Brănești sunt doar niște salariați? Mai poate fi credibil acest Primar? În acest sens, putem adăuga că vorbim despre un cerc vicios…..și-o spunem clar! De asemenea vă reamintim, așa cum am prezentat în articolele precedente…..angajarea familiei Frost în cadrul Primăriei Brănești, aceasta ridicând un semn de intrebare….

Familia Frost și anume:

1 Frost Răzvan Mihai a fost angajat în funcția de polițist local din cadrul Poliției Locale Brănești;

2 Frost Florica Ecaterina a fost angajată în cadrul Biroului Contabilitate/ Primăria Brănești.

Reiteram faptul că, susnumiții sunt soț/soție…Totuși nu putem să nu ridicăm semne de întrebare deoarece, cei doi soți sunt nepoții unei măicuțe din Mănăstirea Pasărea („maica econoamă”)….mănăstirea având lacul (balta) Pustnicul….Balta fiind în administrarea familiei Primarului (sau, cel puțin așa spune ” gura lumii”….din localitatea respectivă)….deși, nu mare ne-ar fi mirarea dacă nici acolo nu apare această familie…..

Angajarea doamnei Frost Florica Ecaterina pe lângă faptul că a fost „pe șest ” …. pur și simplu trebuia     „să fie în cărți ” ….se poate observa cu ochiul liber nivelul ” ridicat” de pregătire…..având în vedere punctajul obținut….. Cum putem să mai vorbim de integritate morală în această comună, domnilor……având în vedere faptul că, este vizibil, ceea ce afirmăm de la începutul investigațiilor …sintagma „…..noi /ai nostri ……pardon…..voi cu ai voștri….. Să mai vorbim despre respectarea întocmai a legii în acest sens? Nici vorbă de așa ceva …..cine să-i tragă la răspundere dacă însuși Primarul în funcție nu respectă legea. Apropo’ că tot am amintit de edilul comunei…..urmează să vă prezentăm raspunsul dat și semnat de dumnealui cu privire la încălcarea legii pe care a săvârșit-o…hai să fim înțelegători să spunem că poate nu a știut…(urmează să vă dezvaluim ce au hotărât organele de cercetare penală, în acest caz)…

 

Prezentul raspuns dat de mai marii Primăriei Brănești se referă la interceptarea fără drept pe care au acceptat-o ca mijloc de probă în cercetarea disciplinară a polițistului local Serban Victoria din cadrul Poliției Locale Brănești, ocazie în care ” lupul moralist ” … șeful de post Teodorescu Stelian Adrian a avut calitatea de martor și așa cum bine știți, s-a dispus destituirea din funcție polițistului local (pe o probă ilegală) …

Nici nu știm de unde să începem și unde să terminăm, atât de încurcate și întortocheate sunt încrengaturile la nivelul autorităților din comuna Brănești.

Oare ,nu este nimeni „mai răsărit” să pună legea în matca ei? Toți sunt la fel? Oare, criteriile de angajare au la bază ….conformismul și obediența? Tindem să credem că da…. deoarece la o analiză mai amănunțită, nimeni nu este „fără rost” … adică          „singuratic” (toată lumea „are pe cineva”). Și acum, așa cum v-am obișnuit, ne permitem să adresăm o intrebare: este posibil să organizați un concurs de angajare la nivelul Primăriei Brănești cu o informare prealabilă, încât să dați șansa și altor persoane să participe……nu doar „oamenii voștri?

De asemenea ținem morțiș să reiteram faptul că, încălcarea legii din Comisia de Disciplină de la nivelul Primăriei Brănești sub directa coordonare a doamnei Secretar U.A.T, Vasile Mariana Liliana…..Presedintele Comisiei de Disciplina constituie obiectul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Vom urmări cu atenție parcursul dosarului penal și vom prezenta toate informațiile de interes public.

Prin urmare, dorim să precizăm faptul că unora le    v-a părea un articol alambicat, cu siguranță așa este….dar totul are o noimă, lucru pe care la prima vedere nimeni nu le poate observa fără „săpături mai adânci ” … din care reiese că, în această localitate un grup de oameni fac legea după bunul lor plac. Aici, se confirmă ipoteza că „ei”, sunt mai presus de lege”….da, domnilor au fost mai presus decât legea, dar s-a terminat….cineva trebuie să-i oprească….

Cât despre acești indivizi care au în mână frâiele comunității nu putem afirma decât…probabil, ține de slaba pregătire profesională în ceea ce privește aplicarea legii! Având în vedere organigrama Primăriei Brănești de unde se poate observa „arborele genealogic ” al angajaților, ce putem spune? Să fie perfect valabil zicala ” toți o apă și un pământ „….cam așa pare! Dacă toți sunt neamuri, chiar familii întregi! Prin această descriere din acest articol, dorim să semnalăm toate neregulile care se petrec la nivelul autorităților locale din această comună, mai ales cele care privesc angajarile la stat. Cum reușesc rubedeniile să se tragă rând pe rând și să se înmulțească ca ciupercile după ploaie intr-o administrație publică! (Cerasela N.).

 

Actualitate

Apa Nova: Staţii de pompare din Sectorul 6 oprite din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică

Incisiv

Publicat

pe

De

Apa Nova anunţă că mai multe staţii de pompare şi repompare din Sectorul 6 au rămas vineri fără energie electrică din cauza unei căderi de tensiune.

„Echipele operaţionale Apa Nova au intervenit de urgenţă astăzi, 07.08.2020, în jurul orei 12,50, după ce Staţia de Potabilizare Roşu, dar şi mai multe staţii de pompare şi repompare ale Apa Nova din Sectorul 6 au rămas fără energie electrică din cauza unei căderi de tensiune apărute la Staţia 110 KV Enel. Ca urmare a lipsei de alimentare cu energie, staţiile de pompare au fost oprite parţial sau integral în Sectorul 6, dar au fost afectate şi zone din sectoarele 1, 2 şi 5, pentru aproximativ 30 de minute.
Echipele Apa Nova au intervenit atât în teren, cât şi din Dispecerat prin manevre şi acţiuni specifice pentru diminuarea pe cât posibil a efectelor căderii de tensiune”, anunţă Apa Nova, prin intermediul unui comunicat.

Conform companiei, în jurul orei 13,15, furnizorul de electricitate a reluat serviciul de distribuţie a energiei, iar sistemul de pompare şi distribuţie a fost repornit.

„Urmare a acestei căderi de tensiune şi a şocului hidraulic există posibilitatea ca pentru o scurtă perioadă de timp apa să-şi piardă din limpezime (apa tulbure), în special în zone din Sectorul 6. Echipele operaţionale Apa Nova vor continua acţiunile în teren, pentru a interveni în aceste situaţii punctuale ce pot apărea în cursul zilei. Apa Nova îşi cere scuze persoanelor din zonele afectate pentru disconfortul creat”, menţionează sursa citată. 

Citeste in continuare

Actualitate

Momentul când o bătrână din Timișoara este tâlhărită, surprins de camerele de supraveghere. Un bărbat i-a smuls lanțul de aur de la gât (VIDEO)

Incisiv

Publicat

pe

De

Polițiștii timișoreni au fost sesizați, vineri, 8 august, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că pe bulevardul 16 Decembrie din Timișoara o femeie de 81 de ani, a fost deposedată de către o persoană necunoscută, prin violență, de lănțișorul de aur pe care îl purta la gât.

După aproximativ cinci ore, în urma investigațiilor efectuate, politistii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara împreună cu polițiștii Secției 3 Timișoara, au identificat un bărbat de 34 de ani din Timișoara, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

În luna mai, și o bătrână din Piatra Neamț a fost bătută și tâlhărită în plină stradă. Femeia ținea de mână un copil mic, când a fost atacată

O bătrână a fost atacată de un tânăr necunoscut, care i-a smuls geanta în care se aflau documentele personale și portofelul.

Femeia, în vârstă de 63 de ani, se plimba pe o stradă din Piatra Neamț, iar când a fost atacată ținea de mână un copil mic.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, în data de 3 mai, cu privire la această faptă, care a fost surprinsă și ea de camerele de supraveghere din zonă, la fel ca și în cazul din Timișoara.

Bătrână aflată în izolare, cercetată penal după ce a ieșit să își cumpere de mâncare. Femeia a mâncat zile întregi doar zahăr

O femeie de 71 de ani din Gorj este cercetată penal, sub acuzația de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce s-a dus să-și cumpere de mâncare, în timp ce se afla în izolare.

Bătrâna a fost găsită pe stradă la doar câteva zile după ce fiica sa, confirmată cu Covid-19, fusese internată la spitalul din Târgu Cărbunești, scrie digi24.ro.

Bătrâna a stat singură în casă mai multe zile și a mâncat doar zahăr, deoarece nu avea alte alimente.

Citeste in continuare

Actualitate

CNPP: Peste 956.000 de pensionari au primit indemnizaţie socială în iunie 2020

Incisiv

Publicat

pe

De

Numărul de beneficiari ai indemnizaţiei sociale pentru pensionari a fost, în iunie 2020, de 956.586 persoane, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Din totalul beneficiarilor de indemnizaţie socială înregistraţi în iunie, 803.094 erau pensionari din sistemul public şi 153.492 erau pensionari agricultori.

În cazul pensionarilor din sistemul public, valoarea medie a indemnizaţiei suportate de la bugetul de stat a fost de 261 de lei. Cele mai mari valori au fost înregistrate în judeţele Cluj – 305 lei, Bistriţa-Năsăud – 299 lei şi Hunedoara – 293 lei.

Cei mai mulţi beneficiari ai acestei indemnizaţii erau în Bucureşti – 35.544 şi în judeţele Suceava – 32.371 pensionari, Iaşi – 28.976 şi Dolj – 28.156.

În ceea ce priveşte pensionarii agricultori, indemnizaţia socială medie suportată de la bugetul de stat a fost de 142 de lei, valoarea ce mai mare fiind înregistrată în Bucureşti (între 176 lei şi 213 lei) şi în judeţele Ilfov – 227 de lei şi Gorj – 207 lei.

Numărul cel mai mare de beneficiari se înregistra în judeţele Iaşi – 10.322 persoane, Dolj – 10.071 persoane şi Botoşani – 9.644 persoane. 

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont1 zi ago

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu...

Aveti un Pont2 zile ago

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei! Rizea Cocuța susține că a...

Aveti un Pont3 zile ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Aveti un Pont4 zile ago

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Poate cineva sa spuna care este articolul si din ce lege un cetatean poate fi amendat pentru nepurtarea mastii de...

Aveti un Pont5 zile ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Aveti un Pont7 zile ago

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Aveti un Pont1 săptămână ago

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Peste o luna, se împlinesc sapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului...

Aveti un Pont1 săptămână ago

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Acum 9 zile Avocatul Poporului a trimis o solicitare cu privire la transmiterea bazei de date cu pacienti, existenta la...

Aveti un Pont1 săptămână ago

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Magistrații Tribunalului Prahova au emis, in data de 24.11.2014, mandate de arestare preventivă pe numele acționarilor clubului de fotbal Petrolul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

(Preluare Inpolitics): O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen...

Administratie2 săptămâni ago

EXCLUSIV/Ofiter activ din cadrul IPJ Prahova santajeaza public judecatori/„Se va face dreptate. Cu putin noroc, ajunge si Cosma tot la ea”…

La data de 20 iunie 2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!