Connect with us

Actualitate

Saracul primar…bogat!

Incisiv

Publicat

pe

Ceea ce urmează să vă dezvaluim în acest articol, cu siguranță va genera o undă de șoc la nivelul comunei Brănești și nu numai! După ce v-am prezentat modul de „jonglare la dublu” din partea șefului de post din această comună…..stați să vedeți cum se potrivește sintagma „peștele de la cap se-npute”…….Nu folosim această sintagmă întâmplător, deoarece am descoperit cu uimire cum se fac anumite jonglerii     „pe față ” cum s-ar spune intr-un mod cât mai direct. Așa cum toată lumea din localitatea respectivă cunoaște faptul că, restaurantul „Casa Pustnicul ” aparține familiei Cismaru, (familia Primarului în funcție ) în acte ……ce să vezi …..lucrurile nu sunt tocmai așa…..( atașăm alăturat….dovada)

Ce putem înțelege din aceste imagini? Ce fel de         „inginerii legale” sunt….având în vedere faptul că, atât în rândul comunității și nu numai se stie /se vede că familia Primarului o administrează? Oare soția și fiul Primarului din comuna Brănești sunt doar niște salariați? Mai poate fi credibil acest Primar? În acest sens, putem adăuga că vorbim despre un cerc vicios…..și-o spunem clar! De asemenea vă reamintim, așa cum am prezentat în articolele precedente…..angajarea familiei Frost în cadrul Primăriei Brănești, aceasta ridicând un semn de intrebare….

Familia Frost și anume:

1 Frost Răzvan Mihai a fost angajat în funcția de polițist local din cadrul Poliției Locale Brănești;

2 Frost Florica Ecaterina a fost angajată în cadrul Biroului Contabilitate/ Primăria Brănești.

Reiteram faptul că, susnumiții sunt soț/soție…Totuși nu putem să nu ridicăm semne de întrebare deoarece, cei doi soți sunt nepoții unei măicuțe din Mănăstirea Pasărea („maica econoamă”)….mănăstirea având lacul (balta) Pustnicul….Balta fiind în administrarea familiei Primarului (sau, cel puțin așa spune ” gura lumii”….din localitatea respectivă)….deși, nu mare ne-ar fi mirarea dacă nici acolo nu apare această familie…..

Angajarea doamnei Frost Florica Ecaterina pe lângă faptul că a fost „pe șest ” …. pur și simplu trebuia     „să fie în cărți ” ….se poate observa cu ochiul liber nivelul ” ridicat” de pregătire…..având în vedere punctajul obținut….. Cum putem să mai vorbim de integritate morală în această comună, domnilor……având în vedere faptul că, este vizibil, ceea ce afirmăm de la începutul investigațiilor …sintagma „…..noi /ai nostri ……pardon…..voi cu ai voștri….. Să mai vorbim despre respectarea întocmai a legii în acest sens? Nici vorbă de așa ceva …..cine să-i tragă la răspundere dacă însuși Primarul în funcție nu respectă legea. Apropo’ că tot am amintit de edilul comunei…..urmează să vă prezentăm raspunsul dat și semnat de dumnealui cu privire la încălcarea legii pe care a săvârșit-o…hai să fim înțelegători să spunem că poate nu a știut…(urmează să vă dezvaluim ce au hotărât organele de cercetare penală, în acest caz)…

 

Prezentul raspuns dat de mai marii Primăriei Brănești se referă la interceptarea fără drept pe care au acceptat-o ca mijloc de probă în cercetarea disciplinară a polițistului local Serban Victoria din cadrul Poliției Locale Brănești, ocazie în care ” lupul moralist ” … șeful de post Teodorescu Stelian Adrian a avut calitatea de martor și așa cum bine știți, s-a dispus destituirea din funcție polițistului local (pe o probă ilegală) …

Nici nu știm de unde să începem și unde să terminăm, atât de încurcate și întortocheate sunt încrengaturile la nivelul autorităților din comuna Brănești.

Oare ,nu este nimeni „mai răsărit” să pună legea în matca ei? Toți sunt la fel? Oare, criteriile de angajare au la bază ….conformismul și obediența? Tindem să credem că da…. deoarece la o analiză mai amănunțită, nimeni nu este „fără rost” … adică          „singuratic” (toată lumea „are pe cineva”). Și acum, așa cum v-am obișnuit, ne permitem să adresăm o intrebare: este posibil să organizați un concurs de angajare la nivelul Primăriei Brănești cu o informare prealabilă, încât să dați șansa și altor persoane să participe……nu doar „oamenii voștri?

De asemenea ținem morțiș să reiteram faptul că, încălcarea legii din Comisia de Disciplină de la nivelul Primăriei Brănești sub directa coordonare a doamnei Secretar U.A.T, Vasile Mariana Liliana…..Presedintele Comisiei de Disciplina constituie obiectul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Vom urmări cu atenție parcursul dosarului penal și vom prezenta toate informațiile de interes public.

Prin urmare, dorim să precizăm faptul că unora le    v-a părea un articol alambicat, cu siguranță așa este….dar totul are o noimă, lucru pe care la prima vedere nimeni nu le poate observa fără „săpături mai adânci ” … din care reiese că, în această localitate un grup de oameni fac legea după bunul lor plac. Aici, se confirmă ipoteza că „ei”, sunt mai presus de lege”….da, domnilor au fost mai presus decât legea, dar s-a terminat….cineva trebuie să-i oprească….

Cât despre acești indivizi care au în mână frâiele comunității nu putem afirma decât…probabil, ține de slaba pregătire profesională în ceea ce privește aplicarea legii! Având în vedere organigrama Primăriei Brănești de unde se poate observa „arborele genealogic ” al angajaților, ce putem spune? Să fie perfect valabil zicala ” toți o apă și un pământ „….cam așa pare! Dacă toți sunt neamuri, chiar familii întregi! Prin această descriere din acest articol, dorim să semnalăm toate neregulile care se petrec la nivelul autorităților locale din această comună, mai ales cele care privesc angajarile la stat. Cum reușesc rubedeniile să se tragă rând pe rând și să se înmulțească ca ciupercile după ploaie intr-o administrație publică! (Cerasela N.).

 

Actualitate

Tatăl lui Ludovic Orban, Imre Orban, a fost ofițer de Securitate

Incisiv

Publicat

pe

De

Bugetul.ro a mers pe urmele acestei dezvăluiri, descoperind chiar o declarație făcută de șeful liberalilor în acest sens.

În anul 2006, Ludovic Orban a recunoscut că tatăl său a fost angajat al Securității, conform HotNews.ro. Însă, șeful PNL a precizat că Imre (Emeric) Orban a încheiat orice colaborare cu Securitatea înainte de a se naște el.

„Liberalul Ludovic Orban a declarat in cadrul emisiunii 100% (Realitatea TV), raspunzand intrebarilor de final, ca Securitatea a incercat sa-l racoleze in perioda cand se afla in armata, dar ca a refuzat categoric. „Am si suferit de pe urma acestui refuz fiindca mi s-a violat corespondenta si a trebuit sa rad diferite chestii uscate de pe faianta de la WC”, a declarat Orban.

Orban a recunoscut ca tatal sau a fost angajat al Securitatii avand gradul de capitan in rezerva, dar spune ca a incheiat orice colaborare cu Securitatea inainte de a se naste el”, scria HotNews.ro.

Inclusiv pe site-ul CNSAS apare parcursul profesional al lui Orban Imre, născut la 3.10.1920 și decedat în anul 2005.

Tatăl lui Ludovic Orban a lucrat pentru Securitate între 1948 și 1956. Conform CNSAS, la 29.02.1956, el a fost trecut în rezervă, confirmându-se astfel ce a declarat șeful PNL, anume că tatăl său a încheiat colaborarea cu Securitatea înainte de a se naște el.

Unitatea pentru care a activat Imre Orban a fost Direcția Regională Brașov/Stalin, potrivit CNSAS precizeaza publicatia sus mentionata.

Incisiv de Prahova vine cu noi precizari:

Deci. Imre Orban  a fost ofiter de Securitate intre 1947 si 1958. A fost dat afara odata cu plecarea consilierilor sovietici. Asta spune multe!…Nu?…
Ăsta a fost Orban Imre (Emeric). Nascut in 1920 in Odorheiul Secuiesc. Ofiter de miliție si apoi de securitate. Copii: Leonard (primul comisar european din partea Romaniei); Ludovic (Lajos) – prim ministru. Cum tot numai ăstia, tovarăși ?!? (Cristina T.).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

“Nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Dar de “Manole” cunoscut si ca Mugur Isarescu aveti retineri?

Incisiv

Publicat

pe

De

Il aud la tv pe domnul Tariceanu, “nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Bravo domnule Tariceanu! Cand ati facut alianta in 2004 cu turnatorul securitatii petrov, nici dumneavoastra nu stiati, ca petrov, ca Directia de informatii a armatei era parte a securitatii? Astept din partea dumneavoastra si continuarea declaratiei: “nu mi se pare normal ca la cel mai inalt nivel sa il avem pe turnatorul securitatii – Manole. Cunoscut si ca Mugur Isarescu”. Daca va retine ceva sa declarati asta, va informez eu ca DIE, care se ocupa cu spionarea NATO inainte de 1989, era tot parte a fostei securitati, precizeaza pe pagina sa de socializare analistul Radu Teodor Soviani. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Actualitate

Cine a băgat ”conserve” la USR!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Creatorii ”partidului anti-sistem” Uniunea Salvați România au avut mare grijă ca să respecte de la bun început chiar prima regulă a sistemului! Și anume aceea ca pe funcțiile de conducere să fie promovați tocmai oameni șantajabili! Iar ”găsirea” la țanc a dosarului de la CNSAS a atât de vocalei lidere a USR-ului bucureștean, Roxana Wring este doar prima ”conservă” deschisă parcă special pentru a umple Uniunea cu mirosul pestilențial al colaboraționismului cu serviciile, încă de pe vremea Securității ceaușiste.

De asemenea, la doar câteva zile după decaparea Roxanei Wring i s-a arătat ”pisica” și rivalului de moarte al președintelui Klaus Iohannis pe dreapta politică românească… Însă în cazul lui Dan Barna aceasta nu a fost chiar ”moartă” cu totul! Pentru că ”ancheta jurnalistică”, adică publicarea unui dosar de la minister arată mai mult o crasă imoralitate, decât o ilegalitate evidentă. Dar cel puțin astfel i s-a transmis ”incontrolabilului” Barna că oricând cel care a băgat ”conservele” la USR le poate deschide public. Asta dacă adevărații băieți deștepți consideră că oricum acestora li se apropie ”termenul de expirare”, dacă nu cumva chiar s-au ”împuțit” cu totul între timp…

De ce nu o fi jucat a LOTO?

Cu toate că speța de acum fostei lidere useriste ar trebui în mod normal să se afle în mijlocul unei puternice controverse, cazul ei de colaborare cu Securitatea a fost ”îngropat” imediat cu demisia din fruntea Organizației USR București. Dar, totuși, biografia mai mult sau mai puțin romanțată a Roxanei Wring lasă în urma sa o mare întrebare : cum de nu o fi jucat aceasta la LOTO, la ce ”baftă” a putut avea în viață, mai ales pe vremea comuniștilor? Pentru că, în anul de grație 1977, imediat după terminarea facultății aceasta a fost angajată direct la ONT Carpați, la sediul central din ”buricul” Capitalei! Repet, în 1977, atunci când miile de studenți care la fel au terminat studiile universitare credeau că l-au luat pe Dumnezeu de picior dacă apucau la repartiție un loc unde totuși barem puteau ajunge direct cu trenul! Ce-i drept, după doi-trei ani sistemul relațional intervenea și atunci și se mai puteau obține derogări pentru întoarcerea în marile orașe unde au studiat. Dar ca Roxana Wring să fie repartizată direct de pe băncile facultății la ONT Carpați, asta da minune! Și cu toate că ghizii cu normă întreagă sau colaboratorii care aveau privilegiul însoțirii grupurilor de turiști străini erau de departe privilegiații sorții acelor vremuri, iată că Roxana Wring a părăsit instituția după doar doi ani! Ea lucrând la ONT Carpați între septembrie 1977 și noiembrie 1979, perioadă în care l-ar fi cunoscut pe britanicul Michael Roland Wring, un inginer petrolist care ulterior a făcut afaceri și în România. Iar comuniștii cei răi nu i-au dat drumul să plece din țară Roxanei Wring ”decât după șase luni”! Ce-i drept, un termen care în afară de Roxana Wring tuturor celorlalți care au încercat să părăsească România ceaușistă li se pare iarăși un adevărat miracol, din moment ce până și evreii, sașii sau șvabii erau fericiți dacă primeau această permisiune după doi-trei ani…

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate1 zi ago

Tatăl lui Ludovic Orban, Imre Orban, a fost ofițer de Securitate

Bugetul.ro a mers pe urmele acestei dezvăluiri, descoperind chiar o declarație făcută de șeful liberalilor în acest sens. În anul...

Actualitate1 zi ago

“Nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Dar de “Manole” cunoscut si ca Mugur Isarescu aveti retineri?

Il aud la tv pe domnul Tariceanu, “nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe...

Actualitate1 zi ago

Cine a băgat ”conserve” la USR!

(Preluare National – Catalin Tache): Creatorii ”partidului anti-sistem” Uniunea Salvați România au avut mare grijă ca să respecte de la...

Actualitate1 zi ago

Vasilica ia lectii de drept pe Facebook

Ridicati-va, intra instanta! Mai precis, onorata instanta Vasilica Danilet, dezvaluie colegii de la Lumea Justitiei. Credeati ca a lasat Vasilica...

Actualitate1 zi ago

Uzina de cancer: companie austriaca, acuzata de genocid industrial in Romania

(Preluare Inpolitics): O mare companie austriacă specializată în producția de aluminiu, Hammerer Aluminium Industries, este ținta unor acuzații extrem de...

Actualitate3 zile ago

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri teribile despre un important judecator din Romania

“Justiția în România. Fiți atenți aici. Un judecător important dintr-o instanță mare din România pe care o știe toată lumea-...

Actualitate3 zile ago

,Economia globală se află într-o încetinire sincronizată și, ne revizuim încă o dată ÎN JOS creșterea economică pentru 2019”

,Economia globală se află într-o încetinire sincronizată și, ne revizuim încă o dată ÎN JOS creșterea economică pentru 2019, la...

Actualitate3 zile ago

S-a dat ”oralul” la Corpul de control!

(Preluare National – Catalin Tache): Miercuri, 16 octombrie, de la ora 16.10, a fost programat interviul pentru titularizarea împuternicitului de...

Actualitate3 zile ago

Ponta, etichetat drept ”psihopat” si analizat alaturi de mari criminali

(Preluare Inpolitics): Am avut un eveniment spectaculos și grav, totodată, după dezvăluirile Rise Project privind afaceri neprincipiale ale unui politician...

Actualitate3 zile ago

In apărarea lui Klaus Iohannis

O importantă instituție autonomă a statului român și-a încălcat statutul și a intervenit în plină campanie electorală printr-o decizie politică,...

Actualitate3 zile ago

DEZILUZIE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI

Pe data de 09.10.2019, Incisiv de Prahova publica articolul “Comisarul de poliție ANA MARIUS CĂTĂLIN de la DNA ST Ploiesti...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/Iata cate ceva despre gasca lui Orban din sfere ale puterii PSD…/Oare nu or fi stiut PSD – isti despre relatiile oculte ale lui Orban propus premier acum!

Laura Rusescu „amanta” lui de pe vremea ministeriatului 2007,  se pare ca are si un copil cu ea cam acum...

Actualitate4 zile ago

Doamna Laura Codruta Kovesi va avea de oscilat in privinta primului caz din Romania pe care il va investiga: sa fie Teldrum sau ,,Grupul” lui Dan Barna

Am reusit cu greu (pentru ca site-ul se incarca greu) sa citesc investigatia riseproject: Adevarul despre Dan Barna. O investigatie...

Actualitate4 zile ago

RESTAURATIA SISTEMULUI TICALOSIT

Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului avertizeaza intr-un comunicat emis luni. AJADO il distruge pe Iohannis: „Intentia declarata a Presedintelui...

Actualitate4 zile ago

Premiera in justitie- Decizia Curtii Constitutionale privind specializarea completurilor de judecata invocata in procesul lui Cristinel Toader la Tribunalul Prahova.

Consiliul Superior al Magistraturii și Colegiul de conducere al instanței supreme ar fi trebuit să elaboreze un set de reguli...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv