Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/Conferenţiarul universitar de la UPG/SRI hăituit de SRI şi DGA, pedepsit aspru pentru că nu a dat şpagă la SRI și OMV PETROM, scutit de control judiciar

Publicat

pe

In privinta procesului conferentiarului de care s-a mentionat anterior in presa:

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/04/exclusiv-conferentiarul-universitar-de-la-upgsri-haituit-de-sri-si-dga-pedepsit-aspru-pentru-ca-nu-dat-spaga-la-sri-si-omv-petrom-ascultat-si-supravegheat-cu-disperare-de-autoritati/

Pe 10.01.2018 a avut loc a cincea ședință pentru reaudiere de studenti suspecti de dare de mita si transformati cu bunavointa Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova in martori, scapand deci de titulatura de suspecti de dare de mita, in schimbul acuzarii profesorului prin declaratii mincinoase. Primii 5 martori fusesera convocati inca de pe 17.10.2017, dar datorita faptului ca in dimineata acelei zile avocatul inculpatului a fost accidentat de o masina care a dat peste dansul (intamplator, conform unei coincidențe), termenul s-a amanat, intre timp fiind convocati suplimentar pentru data de 06.11.2017 (a doua ședință de reaudiere martori) si urmatorii 5 martori, dar fara a fi instiintati inculpatul si avocatul acestuia, pentru a nu avea timp sa le pregateasca intrebarile. Tot ca o coincidenta, exact în noaptea zilei de 11.08.2017, când a început judecata conferentiarului pe fond, prezidată de judecatoarea Trandafirescu Zinica, fosta agenta a Securităţii ca poliţie politică comunistă şi stabilită de ÎCCJ că a încălcat drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, a fost arestat avocatul Coltuc Marius Vicenţiu, patronul casei de avocatura care il reprezinta pe conferentiarul periculos.

La audierea urmatoare din 20.11.2017 (a treia ședință de reaudiere martori) s-au prezentat insa doar 6 din cei 10 martori convocati, care bineinteles au facut declaratii diferite, impletite cu alte minciuni flagrante, fata de cele date in urma cu un an la Parchet, in fata procurorului (avocatul de atunci al inculpatului nu a participat la audierea majoritatii martorilor, facand jocul Parchetului si dezavantajand clientul, de care era platit regeste!). S-a stabilit in mare graba ca urmatoarea audiere sa fie pusa pe repede inainte pe data de 12.12.2017, urmand sa fie convocati urmatorii 15 martori (!).

La audierea din 12.12.2017 (a patra ședință de reaudiere martori) s-au prezentat 12 din cei 15 martori convocati, plus inca unul care a lipsit pe data de 20.11.2017, care conform bunului lor obicei, au facut declaratii diferite, completate cu alte minciuni flagrante, fata de cele date in urma cu un an la Parchet, in fata procurorului de caz Enășescu Roxana. Este interesant de semnalat ca marea majoritate a martorilor au declarat ca de fapt conferentiarul universitar spagar notoriu si pericol social de importanta majora pe plan national si mondial (după spusele unei procuroare de la Curtea de Apel Ploiești) nu le-a pretins nimic, ci ei au decis unilateral sa-i ofere o atentie (cadou) profesorului, mai ales ca peste o saptamana era Craciunul. De aceea nici unul din studentii care pretind ca i-ar fi oferit bonuri de carburant conferentiarului nu a facut plangere dupa examen.

În cadrul şedinţei de judecată pe fond în dosarul penal 1092/105/2017 de la Tribunalul Prahova din 20.11.2017 inculpatul a remarcat că o martora nu seamănă fizic cu nici o studentă dintre cele cărora le-a predat şi au dat examen cu dansul în cursul anilor 2015-2016.

Având în vedere cele constatate de Grigoras Ioan Dan, se considera că există suspiciunea că persoana care a fost la cursuri şi a dat examen cu inculpatul să nu fie aceeaşi persoană cu cea care a dat declaraţii la Parchet şi la Tribunal în dosarul menţionat. Cele constatate au facut obiectul a 2 plangeri adresate Tribunalului Prahova si Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.

De asemenea Grigoras Ioan Dan a mai facut 2 plangeri adresate Tribunalului Prahova si Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova in care roaga autoritatile mentionate să-i comunice dacă în prezent există un ordin de ascultare a telefonului sau, al soţiei, ascultare ambientală în locuinţa aflata în proprietatea sa şi în autoturism, deoarece a constatat mai multe zgomote suspecte atât în casă cât şi în autoturism de la echipamente electronice, activări ale sistemelor de supraveghere şi alarmă, precum şi telefoane suspecte primite, unele chiar în mijlocul nopţii de la numere necunoscute şi defecţiuni ale unor echipamente electronice din casă şi autoturism, în urma interferenţelor menţionate cu eventuale echipamente de ascultare (toate aceste manifestări ale echipamentelor tehnice fiind similare cu cele observate de Grigoras Ioan Dan în cele două luni în care a fost ascultat oficial: iunie şi septembrie 2016). Atât judecător Trandafirescu Zinica, cât şi procuror de şedinţă Trandafir Florina şi-au declinat orice responsabilitate în a-i da un răspuns.

Interesant este faptul ca dupa formularea ultimelor 2 plangeri, intensitatea ascultarilor si interceptarilor a scazut. De exemplu in perioada de inainte si dupa Ziua națională a României interceptarile au fost atat de furibunde, incat sistemul de alarma al imobilului se activa intempestiv din sfert in sfert de ora, cu actionarea sirenei exterioare (spre disperarea vecinilor), iar sistemul de navigatie al autoturismului s-a defectat din nou, similar manifestarilor din iunie şi septembrie 2016, iar apoi s-a „reparat” singur, conform protocolului de supraveghere. Simultan cu defectarea sistemului de navigatie, bateria autoturismului s-a descarcat complet (!). Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova a dat un răspuns ambiguu la plângerea formulată de inculpat, conform căruia „nu este înregistrat nici un dosar penal în cadrul căruia să se efectueze cercetări față de dvs.” Cu toate acestea interceptările și ascultările continuă.

Un aspect interesant legat de ascultări este faptul că în luna septembrie a anului trecut soția lui Grigoraș Ioan Dan a primit o factură pentru abonamentul de telefonie mobilă de la ORANGE de cca. 90 Euro în condițiile când abonamentul respectiv nu a fost utilizat ani de zile, iar costul lunar nu depășea cca. 1,5 Euro! S-a constatat că fusese activată abuziv o opțiune de acces la internet și apoi telefonul respectiv ar fi fost cuplat în permanență la internet, deși soția inculpatului nu a folosit de loc acest telefon. Telefonul respectiv nu figura pe lista telefoanelor ascultate de Parchet, deși s-au primit și pe acesta apeluri provocatoare. Telefoanele familiei Grigoraș ascultate oficial au fost doar cele 2 aferente abonamentului la VODAFONE. Incidentul relatat a fost rezolvat elegant de ORANGE, care a anulat factura buclucașă și apoi a acceptat rezilierea abonamentului în vechime de cca. 15 ani. După anularea abonamentului la ORANGE, zgomotele suspecte ale unor echipamente electronice din casa inculpatului au reapărut, indicând faptul că securiștii au folosit opțiunea de internet introdusă abuziv pentru interceptare. Și mai relevant este faptul că imediat după rezilierea abonamentului la ORANGE inculpatul a fost sunat cu disperare de două persoane apropiate pe numărul de la VODAFONE, care l-au întrebat contrariate ce s-a întâmplat cu numărul de la ORANGE. Persoanele respective nu mai luaseră legătura cu inculpatul de foarte mult timp (de fapt una dintre ele nu-l sunase niciodată până atunci!).

Interesant este si comportamentul unui asa zis prieten de familie al inculpatului Grigoras Ioan Dan, coordonator la o sucursala a unei importante institutii financiare, care a fost coleg de liceu cu primul avocat al conferentiarului si anume Popa Mihai Eugen, cel mai renumit penalist din Ploieşti, care după o săptămână i-a dat ţeapă, renunţând să-l mai reprezinte, dar şi fără să-i returneze banii. Cu totul întâmplător, acest asa zis prieten de familie este mâna dreaptă și omul de casă al fostei soții a lui Grigoras Ioan Dan. Aceasta a făcut o afacere profitabilă la partaj, rămânând cu un apartament (pe care l-a închiriat imediat după separare), contravaloarea unei jumătăți de garsonieră și o mașină. Dânsa s-a hotărât să divorțeze după ce și-a descoperit dragostea față de un prieten de familie și coleg de servici, pe timpul când Grigoras Ioan Dan lucra din greu în Nigeria. După ce Grigoras Ioan Dan a reușit să-i faciliteze angajarea iubitului la o companie americană, fosta soție a rămas însărcinată, dar a plecat de la domiciliul comun doar după ce și-a luat alt apartament împreună cu viitorul nou soț. Tot acest asa zis prieten de familie, a fost coleg de liceu si cu Enășescu Roxana, procurorul care a fabricat dosarul penal al inculpatului Grigoras Ioan Dan. Tot acest asa zis prieten de familie, i-a recomandat un avocat conferentiarului Grigoras Ioan Dan, prin intermediul unui fost colaborator al col. (r) SRI Titus Ştefan si al lui Valentin Teodorescu, fost maior SRI şi transferat în decembrie 2012 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care a preluat initial dosarul penal al lui Grigoras Ioan Dan. In final acest asa zis prieten de familie al conferentiarului a trecut la amenintari explicite, dupa ce a incercat sa faca trafic de influenta, fara succes.

Grigoras Ioan Dan a mai primit recomandari de angajare avocati, toate dovedite ulterior ca fiind primite prin filiera serviciilor de informatii, cu scopul de a-l face pe acesta sa-si asume toate acuzatiile fabricate din dosarul penal confectionat la comanda. Toti avocatii propusi cu deosebita bunavointa au fost interesati de asemenea de aflarea de diferite elemente din dosarul penal fabricat cu sarguinta de specialisti in delatiuni.

Primii avocaţi plătiţi în avans ai lui Grigoraş Ioan Dan au fost Popa Mihai Eugen, cel mai renumit penalist din Ploieşti, care după o săptămână i-a dat ţeapă, renunţând să-l mai reprezinte, dar şi fără să-i returneze banii şi partenerul său, Olteanu Nicolae Florin, colegul de şcoală primară şi de liceu al lui Grigoraş Ioan Dan, fiind prieten cu el de 54 de ani, care nu a scris nici o hârtie cu excepţia facturii şi din 45 de martori audiaţi a asistat numai la 7. În plus bunul său prieten a colaborat cu Parchetul împotriva lui Grigoraş Ioan Dan şi a favorizat unul din martori, pe care îl apăra într-un dosar separat de evaziune fiscală produsă de LUKOIL. Tot acest avocat i-a recomandat lui Grigoras Ioan Dan un renumit avocat din Bucuresti si de asemenea lector universitar la o renumită universitate particulară, care s-a oferit initial sa-l asiste „pro bono”, dar care a disparut curand in ceata, asa cum a aparut, dar dupa ce s-a interesat insa de diferite elemente din dosarul penal si dupa ce s-a informat cu atentie de stategia de aparare aleasa de conferentiar.

Toţi avocaţii au avut un rol pur decorativ, întrucât toate actele, memoriile, plângerile, cele 8 sesizări la Inspecţia Judiciară Grigoras Ioan Dan le-a elaborat personal impreuna cu soţia acestuia.

La audierea din 10.01.2018 (a cincea ședință de reaudiere martori) nu s-a prezentat nici unul din cei 10 martori convocați, toți fiind absenți și la convocările anterioare. S-a hotărât de către instanță ca la următoarea ședință din data de 25.01.2018, primii 5 martori care au fost absenți să fie convocați cu mandat de aducere. Totodată în cadrul ședinței inculpatul Grigoraș Ioan Dan și-a declarat neîncrederea față de obiectivitatea instanței, ținând seama de desfășurarea de până acum a procesului. În continuare s-a trecut la analizarea măsurii preventive restrictive de drepturi a controlului judiciar asupra conferențiarului universitar. Avocatul inculpatului a susținut necesitatea ridicării acestei măsuri întrucât au trecut 14 luni de când s-a aplicat acestă restricție, iar inculpatul a respectat cu strictețe toate obligațiile impuse, iar procuroarea de ședință a afirmat că nu a trecut suficient timp pentru ca această măsură să fie anulată. Când i s-a dat cuvântul, inculpatul a menționat că datorită frigului starea sa de sănătate s-a înrăutățit și se deplasează foarte greu la controlul săptămânal de la Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IJP Prahova din cauza discopatiei lombare de care suferă și că va incepe un tratament la o clinică de specialitate. A mai menționat că refuzul de a i se ridica măsura de control judiciar constituie încă o dovadă a lipsei de obiectivitate a instanței. Judecătoarea a decis amânarea pronunțării până a doua zi, 11.01.2018, când s-a hotărât revocarea măsurii preventive restrictive de drepturi a controlului judiciar asupra conferențiarului universitar. Oricum conferențiarul hulit nu va profita prea mult de această hotărâre căci nu mai dorește să predea la UPG și vrea să se bucure de pensie, nu are de gând să ia legătura cu denunțătorii mincinoși în vecii vecilor și nu intenționează să fugă în Serbia, Madagascar sau Costa Rica. Singurul avantaj real este acela că nu va mai trebui să se prezinte săptămânal la Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IJP Prahova.

Interesant este faptul că după ce a plecat de la Tribunal, inculpatul s-a întâlnit pe 10.01.2018 lângă Curtea de Apel Ploiești cu distinsul lector universitar doctor avocat recomandat de prietenul și colegul său de liceu care l-a apărat inițial. Domnul avocat doctor în drept a refuzat să discute cu inculpatul, după ce ultima dată îl convocase de urgență la București împreună cu avocatul plătit al acestuia, pentru a se informa de strategia de apărare și apoi l-a mai convocat pe conferențiarul universitar încă o dată la Ploiești pentru o întâlnie la care Domnia Sa nu a mai apărut și apoi a rupt orice legătură cu inculpatul.

La audierea din 25.01.2018 (a șasea ședință de reaudiere martori) au fost prezenți cu mandat de aducere de către Poliție doar 2 din cei 5 martori convocați. Reaudierea nu a mai avut loc întrucât Doamna Judecător Trandafirescu Zinica nu s-a putut prezenta, fiind bolnavă.

Datorită faptului că a refuzat să le facă parte din profitul firmei rectorului Universităţii Petrol-Gaze (UPG) din Ploieşti Coloja Mihai Pascu – informator SRI, după ultimele dezvăluiri din presă (ataşate) şi decanului Nistor Iulian (precum şi la numeroşi şefi de departamente/catedre, ca şi preşedintelui de sindicat), buni prieteni şi colegi de facultate cu o figură proeminentă din OMV PETROM, Florin Mocănescu, patronul firmei căpuşă OMV PETROM: RFD OIL and GAS (pentru care ADDECO era firmă concurentă şi deranja), înregistrată în Cipru şi în România, unul din principalii sponsori ai UPG, cu sprijinul NR. 2 SRI Prahova, col. (r) Titus Ştefan (pensionat forţat în iunie 2016 şi angajat imediat la ELECTRICA Ploieşti ca şef serviciu de către naşul său de cununie, directorul societăţii), căruia Grigoraş Ioan Dan i-a refuzat acordarea unor foloase necuvenite în bani, i s–a fabricat în ianuarie 2016 un dosar penal de luare de mită fără probe materiale, bazat iniţial pe interceptări ilegale, care nu l-au incriminat în nici un fel şi apoi după o urmărire penală asiduă de cca. 10 luni, fără să se reuşească organizarea unui flagrant, au fost obţinute sub presiune declaraţii false de la 32 studenţi, majoritatea angajaţi OMV PETROM, care au cumpărat fără aprobarea lui Grigoraş Ioan Dan şi fără delegaţie, bonuri de carburant pe firma ADDECO S.R.L., firma conferențiarului inculpat, de la o staţie distribuţie OMV PETROM, fără ca ADDECO S.R.L. să aibă contract cu aceasta.

Totuşi pe data de 09.10.2017, la avertismentul ADDECO S.R.L., OMV PETROM a acceptat să storneze toate cele 23 facturi emise ilegal pentru clientul fictiv ADDECO S.R.L., recunoscându-şi practic greşeala şi prin urmare faptele de care Grigoraş Ioan Dan este acuzat nu mai există. Însă procesul continuă, pentru că cei care refuză să dea şpagă trebuie aspru pedepsiţi.

Menţionăm că OMV PETROM este principalul sponsor al UPG şi Grigoraş Ioan Dan a primit numeroase ameninţări de la rectorul şi decanul menţionaţi pentru că pe data de 20 iunie 2013, a semnalat Consiliului Naţional de Etică faptul că există elemente de plagiat, copiate după teza sa de doctorat – susţinută în anul 1999, în teza de doctorat susţinută în anul 2007 la UPG Ploieşti de către prietenul rectorului UPG/SRI, Marcian Gheorghe, director la OMV PETROM.

Grigoraş Ioan Dan a fost forţat să accepte cererea lui Nistor Iulian, decanul de la facultatea Foraj (IPG) de a-i angaja nepoata (absolventa UPG) la firma dânsului, ADDECO S.R.L., în perioada 2009-2011 (care pleca din timpul programului de la ADDECO S.R.L. sub diverse pretexte, aflând ulterior că era angajată şi lucra în acelaşi timp şi la UPG). Nepoţica decanului a plecat în anul 2011 de la ADDECO S.R.L. prin demisie, deoarece unchiul Nistor Iulian îi găsise o bursă de doctorat în Olanda la Universitatea Utrecht, prin Universitatea Bucureşti. De asemenea în anul 2012 prodecanul de la facultatea Foraj (IPG), Stoianovici Doru i-a solicitat lui Grigoraş Ioan Dan să-i angajeze soţia la firma acestuia, ADDECO S.R.L. Conferențiarul buclucaș nu a putut să-i onoreze cererea, întrucât firma nu mai avea activitate. În compensaţie, rectorul Coloja Mihai Pascu a preluat soţia prodecanului la programul său de doctorat cu bursă plătită de UPG.

Rectorul Mihai Pascu Coloja de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, împreuna cu decanul Facultăţii de Ingineria Petrolului si Gazelor, profesorul Nistor Iulian, amândoi buni prieteni si colegi de facultate, care conduc UPG in prezent după bunul lor plac, i-au făcut loc la Departamentul de Geologie Petrolieră şi Inginerie de Zăcământ (GPIZ) ca profesor lui col. (r) SRI Marian Rizea, fost agent al Securităţii ca poliţie politică comunistă. Si ca securistul Marian Rizea sa aibă obiectul muncii, adică cursuri de predat, Mihai Pascu Coloja si Nistor Iulian, au îndepărtat cu ”ajutorul” col. (r) SRI Ştefan Titus un cadru didactic cu vechime de 30 de ani in UPG (Grigoraş Ioan Dan) si l-au lăsat pe drumuri. Grigoraş Ioan Dan avea toate cursurile tipărite, dar si pe format electronic, ca sa-l „ajute” in munca pe col. (r) SRI Marian Rizea.

Operaţiunea de îndepărtare a lui Grigoraş Ioan Dan de la UPG Ploieşti in folosul col. (r) SRI Marian Rizea a avut loc cu ajutorul unui ofiţer de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE), Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, Iulian I. Iordache, soţul lui Iordache Adriana Florentina (fostă Şelaru), fosta studenta, angajata OMV PETROM si principal delator al cadrului didactic (Grigoraş Ioan Dan) pedepsit cu un dosar penal. Ofiţerul SICE Iulian I. Iordache a fost recompensat pentru „lucrare” cu transferul de la Politia Buşteni, Prahova la SICE IJP Prahova Ploieşti si cu dublarea salariului (!). Dosarul penal fabricat într-o singură zi la SICE a fost trimis de urgenţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, fostului colaborator al col. (r) SRI Titus Ştefan şi anume Valentin Teodorescu, fost maior SRI şi transferat în decembrie 2012 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Descinderea la locuinţa lui Grigoraş Ioan Dan din data de 21.11.2016 a fost una în forţă, la care au participat 4 ofiţeri DGA şi 4 mascaţi de la Jandarmerie, dar în urma percheziţiei corporale, auto şi imobiliare, precum şi a actelor firmei, nu au găsit nimic care să le atragă atenţia şi care să-l incrimineze în mod direct, după cum au recunoscut şi dânşii. A fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova cu mare alai, fără cătuşe însă, unde au fost aşteptaţi de toate televiziunile marcante, deşi i se promisese contrariul. Cazului i s-a făcut o publicitate excesivă în mass media, i s-a arătat clar şi faţa, spre deosebire de cazul colegului său, tratat cu discreţie, care fusese arestat în septembrie 2016 în urma unui flagrant reuşit în care s-au găsit cca. 8000 Euro primiţi mită în aceeaşi zi de la cca. 80 studenţi. Acesta a fost condamnat recent la 3 ani cu suspendare si apoi la 2 ani cu suspendare in alt dosar penal. Alt coleg a avut un caz similar în octombrie 2015 şi a fost condamnat atunci la 2 ani cu suspendare, soţia dânsului fiind judecător. Totodată o distinsă procuroare a afirmat într-o şedinţă publică, uitând de aceste cazuri menţionate mai sus, sau de faptul că Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti a fost desemnată de Coaliţia pentru Universităţi Curate (Societatea Academică din România, Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România şi Federaţia Studenţilor din Elveţia) drept cea mai coruptă universitate din România, în Raportul integrităţii universitare din România, că Grigoraş Ioan Dan a distrus imaginea UPG, atât pe plan naţional, cât şi mondial (!).

Alt delator al lui Grigoraş Ioan Dan a fost studentul Ibrahim Desouky Ahmed Abd El-Latif (director la prestigioasa firma de servicii petroliere WEATHERFORD, principal sponsor al UPG, cu o importanta baza in Ploiesti, dupa achizitia ATLAS GIP), pătruns prin admitere frauduloasă la programul de Master în limba română (atât în anul 2014, cât şi în anul 2016), care declară că nu cunoaşte limba română (menţionăm că în conformitate cu Regulamentul UPG, orice student masterand înscris la cursurile în limba română, trebuie să participe la cursurile obligatorii pregătitoare de 1 an pentru învăţarea limbii române sau să prezinte un certificat de competenţă lingvistică pentru limba română, eliberat de către instituţii abilitate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice), cu atât mai mult cu cât acesta a obţinut la examenul de admitere în limba română note de 10. De altfel acest student a devenit recent eroul unui scandal în presă, cu privire la faptul că la UPG se dau masterate şi doctorate, fără ca studenţii să cunoască limba română. În prezent dânsul este fericitul deţinător de două diplome false de masterat în limba română obţinute cu ajutorul rectorului UPG Coloja Pascu Mihai şi decanului UPG Nistor Iulian şi a fost admis cu nota 10 la doctorat sub coordonarea decanului UPG Nistor Iulian.

Grigoraş Ioan Dan a ajuns într-un mare impas căci exact în noaptea zilei de 11.08.2017, când a început judecata pe fond, prezidată de Trandafirescu Zinica, agent al Securităţii ca poliţie politică comunistă şi stabilită de ÎCCJ că a încălcat drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, avocatul său Coltuc Marius Vicenţiu a fost arestat. Soţul lui Trandafirescu Zinica a fost implicat indirect în fabricarea dosarului meu penal de către SICE, iar fiul Doamnei Judecător, fost poliţist şi avocat, este în arest la domiciliu, pentru organizare grup infracţional şi trafic de ţigări, dar lui Grigoraş Ioan Dan i s-a refuzat recuzarea acesteia, deşi a făcut şi sesizare la Inspecţia Judiciară în acest sens. Trandafirescu Zinica i-a sugerat în şedinţă publică în două rânduri să continue procesul cu o avocată propusă de Domnia Sa (!).

Dosarul penal a fost iniţiat pe baza unor interceptări ilegale, care nu-l incriminează pe Grigoraş Ioan Dan în nici un fel, interceptările oficiale şi urmărirea ambientală oficială au fost făcute pe baza declaraţiei false (lipsă din dosarul penal!) a unui fals student (!). A fost ascultat şi telefonul soţiei care nu este implicată în dosarul penal.

Col. (r) SRI Titus Ştefan le-a ascultat ilegal telefoanele, al său şi al soţiei, încă de la începutul anului 2014. El este persoana căreia îi dădea raportul renumitul procuror Mircea Negulescu „Portocală-Zdreanţă”, după cum se relatează recent şi în presă.

Pe parcursul anchetei Grigoraş Ioan Dan a primit nenumărate provocări pentru încălcarea controlului judiciar, printre care: încercarea de a fi contactat de un martor important, primirea de telefoane la ore nepotrivite (în toiul nopţii) de pe numere ascunse sau ciudate, chemarea sa la supraveghere judiciară pe 02.06.2017, zi liberă, când sediul Poliţiei era închis, dar a reuşit să cheme la poartă un poliţist care a venit totuşi cu dosarul pregătit pentru a semna de prezenţă (!). A fost provocat de o persoană de la ANPC Braşov să facă o intervenţie pentru un student la UPG, de contabilul firmei ADDECO pentru altă intervenţie la un profesor de la UPG, sau de medicul de familie pentru a lua legătura cu unii martori. Toate persoanele menţionate sunt şantajabile şi Grigoraş Ioan Dan nu a răspuns la nici o provocare şi nici la apeluri suspecte de la numere de telefon necunoscute sau ascunse.

Grigoraş Ioan Dan speră ca totuşi puterea justiţiei să triumfe în statul de drept, iar în cele din urmă adevărul să iasă la iveală.

În dosarul penal 1092/105/2017 de la Tribunalul Prahova, conform actualului cod penal şi de procedura penală Grigoraş Ioan Dan riscă cca. 40 de ani de închisoare pe nedrept. Dacă există totuşi statul de drept şi Grigoraş Ioan Dan speră cu tărie acest lucru, va fi declarat nevinovat, conform adevărului. Dacă nu, va fi nevoit să-şi caute dreptatea la CEDO.

Grigoraş Ioan Dan a făcut petiţii la Societatea Română pentru Drepturile Omului, Ministerul Justiţiei, Ministrul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Prim-Ministru, Avocatul Poporului, Preşedintele României, Preşedintele Senatului, Preşedintele Camerei Deputaţilor, Uniunea Naţională a Judecătorilor din România, Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din Parlamentul României, Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, TRANSPARENCY INTERNATIONAL ROMANIA, Institutul de Cercetari Juridice Academician Andrei Radulescu, Organizatia Pentru Apararea Drepturilor Omului, Asociatia pentru Monitorizarea Justitiei, Asociația Magistraților din România, APADOR-CH ROMANIA, Asociația pentru consolidarea democrației și protejarea drepturilor omului – PRODROM, Romanian Community Coalition-Coalitia Romanilor pentru Combaterea Coruptiei, România Curată, RISE PROJECT etc. dar după cum se aştepta nu a primit nici un răspuns concret, sau instituţiile menţionate şi-au declinat competenţa. Se pare că în România dreptatea nu este pentru oamenii care muncesc şi trăiesc decent, cinstit şi respectă cu stricteţe legile statului.

Menţionăm că pe parcursul vieţii sale de 61 de ani Grigoraş Ioan Dan nu a primit niciodată nici o sancţiune, atât personal, cât şi pe firmă şi şi-a plătit întotdeauna toate taxele la stat, fără întârziere şi a ajuns la concluzia că răsplata unei munci cinstite este doar UMILINŢA.

După cum se poate remarca din documentul de faţă, aportul SRI la fabricarea şi instrumentarea dosarului penal al lui Grigoraş Ioan Dan a fost determinant, conform celor declarate de profesor redactorilor Incisiv de Prahova. (Cerasela N.).

 

Pentru conformitate se menționează următoarele 17 articole apărute în presă, cu referire la acest caz incredibil:

 

17

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/04/exclusiv-conferentiarul-universitar-de-la-upgsri-haituit-de-sri-si-dga-pedepsit-aspru-pentru-ca-nu-dat-spaga-la-sri-si-omv-petrom-ascultat-si-supravegheat-cu-disperare-de-autoritati/

 

16

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/11/22/exclusivconferentiarul-universitar-de-la-upgsri-haituit-de-sri-si-dga-pedepsit-aspru-pentru-ca-nu-dat-spaga-la-sri-si-omv-petrom-primit-raspuns-de-la-comisia-cercetare-abuzurilor-combaterea/

 

15*

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/11/13/exclusivs-r-prahova-fost-condusa-numai-de-lucratori-ai-securitatii-sau-dupa-caz-agenti-ai-politiei-politice-comunistelista-securistilor-din-s-r-prahova/

 

14

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/11/10/exclusivconferentiarul-universitar-de-la-upgsri-haituit-de-sri-si-dga-pedepsit-aspru-pentru-ca-nu-dat-spaga-la-sri-si-omv-petrom-primit-un-raspuns-partial-de-la-comisia-control-activitate-sri/

 

13

http://www.ziareph.ro/2017/10/25/procesul-public-al-conferentiarului-de-la-upgsri-haituit-de-sri-si-dga-pedepsit-aspru-pentru-ca-nu-a-dat-spaga-la-sri-si-omv-petrom-a-inceput/

 

12

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/10/25/exclusiv-procesul-public-al-conferentiarului-de-la-upgsri-haituit-de-sri-si-dga-pedepsit-aspru-pentru-ca-nu-dat-spaga-la-sri-si-omv-petrom-inceput/

 

11

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/27/exclusiv-conferentiarul-de-la-upg-sri-haituit-de-sri-si-dga-pedepsit-aspru-pentru-ca-nu-a-dat-spaga-la-sri-si-omv-petrom-licitatii-trucate-si-lipsa-de-transparenta/

 

10

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/26/exclusivacademia-u-p-g-ploiesti-s-r-i-presa-fara-agenturi-din-s-r-i-daca-mai-exista-este-invitata-la-procesul-public-pe-fond-al-conferentiarului-de-la-upg-ploiesti-haituit/

 

9

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/16/exclusivrectorul-coloja-mihai-pascu-informator-sri-de-la-universitatea-petrol-gaze-din-ploiestisri-incurajeaza-plagiatele-la-tezele-de-doctorat/

 

8

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/02/exclusiv-universitatea-petrol-gaze-din-ploiesti-a-fost-preluata-de-s-r-i-noi-dezvaluirisalarii-nesimtite-la-universitatea-s-r-i/

 

7

http://www.flux24.ro/exclusiv-universitatea-sri/

 

6

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/07/30/exclusiv-universitatea-petrol-gaze-din-ploiesti-este-subordonata-sri/

 

5

http://www.flux24.ro/exclusiv-fabrica-de-masterate-si-doctorate-acoperita-de-sri/

 

4

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/07/28/exclusiv-la-universitatea-petrol-gaze-din-ploiesti-se-dau-masterate-si-doctorate-fara-ca-studentii-sa-cunoasca-limba-romana-cu-acoperirea-celor-de-la-d-j-i-s-r-i-prahova-d-n-a/

 

3*

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/07/lista-publicata-in-decembrie-2015-de-lumeajustitiei-ro-cu-procurorii-si-judecatorii-declarati-lucratori-sau-colaboratori-ai-securitatii-precum-si-numele-conspirative-ale-acestora/

 

2

http://www.flux24.ro/exclusiv-omul-procurorului-portocala-om-cheie-la-revolutie-mineriada-si-anchetator-la-brasov-in-1987/

 

1*

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/05/30/exclusiv-noua-mafie-din-republica-lui-ghita-xi-se-joaca-la-doua-capete/

 

Actualitate

Cu serviciul de inchirieri auto calatoresti in siguranta

Publicat

pe

De

Romania este vizitata zilnic de sute de turisti si oameni de afaceri atrasi de frumusetea si diversitatea acestei tari. De la peisaje naturale impresionante la orase pline de istorie si traditii autentice, Romania a devenit rapid o destinatie de top pentru calatorii curiosi si profesionisti in cautarea de noi oportunitati. Aceasta crestere in popularitate a dus la o dezvoltare semnificativa a serviciilor de inchirieri auto in Bucuresti, care au devenit esentiale pentru asigurarea mobilitatii si confortului necesar vizitatorilor.

Evolutia Turismului in Romania: Un Magnet pentru Vizitatori

Romania ofera o varietate impresionanta de atractii turistice care atrag tot mai multi vizitatori internationali. Transilvania, renumita pentru legendele sale despre Dracula si castelele medievale, este un loc de fascinatie pentru pasionatii de istorie si mister. Delta Dunarii, un paradis pentru iubitorii de natura si observatorii de pasari, ofera o experienta unica datorita biodiversitatii sale. Marile orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca si Brasov combina elementele moderne cu traditia, oferind o gama larga de activitati culturale, culinare si de divertisment.

Aceasta varietate face din Romania o destinatie deosebita atat pentru turisti, cat si pentru oamenii de afaceri. Tara gazduieste anual numeroase conferinte, expozitii si evenimente de afaceri, atragand profesionisti din diverse domenii. In acest context, mobilitatea este cruciala, iar inchirierea unei masini devine solutia ideala pentru multi dintre vizitatori.

Dezvoltarea Serviciilor de Inchirieri Auto in Bucuresti: Oportunitati si Beneficii

Cresterea fluxului de turisti si oameni de afaceri a dus la o dezvoltare semnificativa a serviciilor de inchirieri auto in Bucuresti. Aceste servicii ofera multiple avantaje, de la confort si flexibilitate, pana la costuri competitive si optiuni variate. Majoritatea vizitatorilor aleg sa inchirieze masini pe durata sejurului lor, pentru a se deplasa usor si eficient intre diferitele destinatii.

Varietatea Flotei: Optiuni pentru Fiecare Necesitate

Unul dintre principalele avantaje ale serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti este diversitatea flotei disponibile. Companiile de inchirieri auto ofera vehicule pentru toate gusturile si necesitatile, de la masini economice, ideale pentru deplasari in oras, pana la modele spatioase de 7 sau 9 locuri, perfecte pentru grupuri mari.

Masinile economice, cum ar fi Volkswagen Polo, Ford Fiesta sau Dacia Sandero, sunt ideale pentru cei care doresc sa se deplaseze rapid si economic prin oras. Aceste vehicule sunt usor de manevrat, consuma putin combustibil si sunt usor de parcat, facandu-le perfecte pentru traficul aglomerat din Bucuresti.

Pentru familii sau grupuri de prieteni care calatoresc impreuna, companiile de inchirieri auto ofera vehicule mai spatioase, cum ar fi Renault Grand Scenic, Volkswagen Sharan sau Mercedes-Benz Vito. Aceste masini de 7 sau 9 locuri ofera suficient spatiu pentru pasageri si bagaje, asigurand in acelasi timp confort si siguranta pe durata calatoriei.

Rezervarea Anticipata: O Alegere Economica si Convenabila

Planificarea din timp a inchirierii unei masini aduce numeroase beneficii. In primul rand, rezervarea anticipata asigura disponibilitatea vehiculului dorit, mai ales in perioadele de varf, cand cererea este foarte mare. In al doilea rand, multe companii ofera discounturi semnificative pentru rezervarile facute in avans, reducand considerabil costul total al inchirierii. De asemenea grupurile mai mari de persoane pot opta pentru inchirieri auto Bucuresti 7 locuri unde vor gasii masini de calitate.

Inchirierea din timp permite, de asemenea, clientilor sa compare mai multe oferte si sa aleaga cea mai potrivita optiune pentru nevoile lor. Multe platforme online ofera posibilitatea de a vizualiza si compara diferite oferte de inchirieri auto, facilitand luarea unei decizii informate.

Beneficiile Inchirierii unei Masini in Bucuresti

Inchirierea unei masini in Bucuresti aduce numeroase avantaje care contribuie la o experienta de calatorie mai placuta si lipsita de stres. Printre aceste avantaje se numara:

  1. Mobilitate si Flexibilitate: Inchirierea unei masini ofera libertatea de a va deplasa oriunde si oricand doriti, fara a fi constransi de orarele transportului public. Aceasta flexibilitate este esentiala atat pentru turistii care doresc sa exploreze diverse atractii, cat si pentru oamenii de afaceri care au intalniri in diferite locatii.
  2. Economisirea Timpului: Utilizarea transportului public sau a taxiurilor poate fi uneori costisitoare si consumatoare de timp, mai ales in perioadele de varf. Inchirierea unei masini permite evitarea acestor inconveniente, oferind un mijloc de transport rapid si eficient.
  3. Confort si Siguranta: O masina inchiriata ofera un nivel superior de confort si siguranta comparativ cu alte mijloace de transport. Vehiculele sunt bine intretinute, echipate cu toate dotarile necesare si asigurate corespunzator, astfel incat calatorii sa se simta in siguranta pe toata durata deplasarii.
  4. Costuri Competitive: Inchirierea unei masini poate fi o optiune mai economica decat utilizarea constanta a taxiurilor, mai ales pentru calatoriile pe distante lungi sau pentru zile intregi de explorare. Tarifele de inchiriere sunt adesea mai avantajoase, iar clientii pot beneficia de diverse promotii si discounturi.
  5. Varietate de Optiuni: Companiile de inchirieri auto ofera o gama variata de vehicule, de la masini economice la vehicule de lux, astfel incat clientii sa poata alege masina care se potriveste cel mai bine nevoilor si preferintelor lor.

Servicii de Inchirieri Auto pentru Oameni de Afaceri

Pentru oamenii de afaceri, inchirierea unei masini in Bucuresti ofera numeroase avantaje specifice. Mobilitatea este esentiala pentru profesionisti care au intalniri, conferinte sau evenimente in diferite locatii ale orasului sau in afara acestuia. Inchirierea unei masini asigura ca acestia pot ajunge rapid si eficient la destinatie, fara a pierde timp pretios. Companiile ofera si solutii de inchirieri masini Otopeni cat se poate de avantajoase chiar in aeroport.

De asemenea, masinile de inchiriat pentru oamenii de afaceri sunt adesea echipate cu dotari speciale, cum ar fi sisteme de navigatie GPS, internet Wi-Fi si scaune confortabile, care faciliteaza munca in timpul deplasarilor. Vehiculele de lux, cum ar fi BMW Seria 5, Audi A6 sau Mercedes-Benz E-Class, sunt adesea preferate pentru calatoriile de afaceri datorita confortului si prestigiului pe care le ofera.

Turismul si Inchirierile Auto: Un Parteneriat de Succes

Dezvoltarea turismului in Romania si cresterea cererii pentru servicii de inchirieri auto merg mana in mana. Odata cu cresterea numarului de turisti care viziteaza tara, cererea pentru inchirieri auto a crescut considerabil, determinand companiile de profil sa isi extinda si sa isi diversifice ofertele.

Turistii care sosesc in Romania prin Aeroportul Otopeni beneficiaza de avantajul de a inchiria o masina imediat dupa sosire, ceea ce le ofera libertatea de a incepe explorarea tarii fara intarziere. Majoritatea companiilor de inchirieri auto au birouri in aeroport sau in imediata apropiere a acestuia, facilitand procesul de preluare si predare a vehiculului.

Experiente Personalizate pentru Turisti

Companiile de inchirieri auto din Bucuresti sunt constiente de diversitatea clientilor lor si ofera servicii personalizate pentru a raspunde nevoilor specifice ale fiecarui turist. De exemplu, pentru familiile cu copii, companiile ofera scaune pentru copii si spatii generoase pentru bagaje. Pentru cuplurile in cautarea unei vacante romantice, sunt disponibile vehicule elegante si confortabile, echipate cu toate facilitatile necesare pentru o calatorie placuta.

Turistii pot opta, de asemenea, pentru diferite tipuri de asigurari care sa acopere eventualele incidente sau daune, asigurand astfel o calatorie lipsita de griji. Serviciile de asistenta rutiera sunt disponibile non-stop, oferind suport in caz de urgenta, fie ca este vorba de o pana, o defectiune tehnica sau alte situatii neprevazute.

Concluzie: Inchirierile Auto – O Componenta Cheie a Experientei de Calatorie in Romania

In fiecare zi, Romania isi intampina vizitatorii cu peisaje pitoresti, atractii istorice si o cultura vibranta. Pentru a explora in voie toate aceste minunatii, serviciile de rent a car Bucuresti ofera solutii de mobilitate flexibile si avantajoase. Diversitatea flotelor, care include vehicule economice, medii si de lux, permite turistilor si oamenilor de afaceri sa gaseasca masina perfecta pentru nevoile lor. Inchirierea din timp asigura nu doar disponibilitatea vehiculului dorit, ci si tarife mai avantajoase, contribuind astfel la o experienta de calatorie fara stres.

In concluzie, dezvoltarea turismului in Romania si cresterea serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti reprezinta un parteneriat de succes, care imbunatateste considerabil experienta vizitatorilor. Fie ca sunteti in tara pentru afaceri sau pentru placere, inchirierea unei masini va ofera libertatea si confortul necesar pentru a va bucura pe deplin de tot ceea ce Romania are de oferit. Daca aveti nevoie de o solutie cat se poate de avantajoasa veti gasii cele mai atractive optiuni doar pe Inchirieriauto-bucuresti.com de asemenea daca veniti in scop turistic compania va ofera inchirieri auto aeroport Otopeni chiar in parcarea de la sosiri.

Citeste in continuare

Actualitate

Cultul dezvoltat în jurul teoriei sincronismului nu este foarte diferit de cultul dezvoltat în jurul teoriei dacismului.

Publicat

pe

De

Să explicăm. Dacismul are ca și carte de căpătâi „Dacia preistorică” a lui Nicolae Densușianu, apărută în 1913. Din punct de vedere științific în ziua de azi nu mai face multe parale. Nici la momentul apariției cartea lui Densușianu nu avea mari merite științifice, dincolo de capacitatea autorului de a aduna o cantitate gigantică de informație și a o pune într-o grilă de interpretare pe cât de originală, pe atât de eronată.

O circumstanță atenuantă ar fi entuziasmul autorului de a scoate din piatră seacă o „vârstă de aur” a poporului român și o reacție tardivă la excesele latinismului pe linia articolului lui Hașdeu „Perit-au dacii?” După mai bine de un secol de cercetări arheologice și sistematizări/ interpretări ale surselor de altă natură, cartea lui Densușianu rămâne o ciudățenie, care ar putea fi folositoare la seminariile facultăților de istorie, unde studenții să fie puși să identifice erorile de metodologie.

În paralel, teoria sincronismului are ca și carte de căpătâi „Istoria civilizației române moderne” a lui Eugen Lovinescu – care la rândul ei nu mai are valoare științifică în ziua de azi și nu prea avea nici la momentul apariției sale în 1925. Lovinescu și-a fundamentat teoria sincronistă pe teoria imitației sociale a sociologului francez Gabriel Tarde (1890). Problema este că teoria imitație sociale a lui Tarde fusese demontată de Emile Durkheim (1897).

Lovinescu știa că baza teoretică a sincronismului cam șchiopăta, însă nu prea avea ce să pună în loc, așa că a mers înainte cu „pierzătorul” disputei dintre Tarde și Durkheim. După ce Immanuel Wallerstein a publicat cele patru volume ale „The Modern World System” (1974-2011) ar fi trebuit să fie clar că teoria sincronismului este lipsită de orice utilitate în lumea contemporană. (Asta fără să mai amintim de o luuungă serie de dezbateri anterioare care deja lăsaseră de căruță sincronismul lovinescian).

Ca și în cazul clasicilor marxismului dialectic, Eugen Lovinescu este citat fără să fie citit în ziua de azi. O teorie marginală și cu un fundament teoretic deja demontat la momentul lansării, transformată într-un soi de cult al cărui fundament este îngenuncherea irațională în fața unei teorii desuete pentru a semnala apartenența la un anumit grup.

George Damian

Citeste in continuare

Actualitate

Gama de Conveioare și Lifturi Hidraulice de la SKBS România: Calitate și Performanță Garantată

Publicat

pe

conveioare romania

SKBS România se afirmă pe piața echipamentelor industriale printr-o diversificată gamă de conveioare și lifturi hidraulice, proiectate pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor de logistică și producție. În acest articol, vom analiza avantajele și caracteristicile acestor echipamente, explicând de ce SKBS România este partenerul de încredere pentru afacerea ta.

De ce să Alegi Gama de Conveioare și Lifturi Hidraulice de la SKBS România?

Fiabilitate și Rezistență

Produsele SKBS România sunt recunoscute pentru durabilitatea lor, fiind fabricate din materiale de înaltă calitate. Aceste echipamente sunt concepute să reziste în condiții de utilizare intensivă, garantând o funcționare pe termen lung fără probleme.

Eficiență Operațională Superioară

Gama de conveioare și lifturi hidraulice de la SKBS România este optimizată pentru performanță maximă. Datorită tehnologiei avansate, aceste echipamente permit manipularea rapidă și eficientă a materialelor, reducând timpul de operare și costurile asociate.

Adaptabilitate și Versatilitate

Indiferent de dimensiunea și tipul materialelor transportate, gama de conveioare și lifturi hidraulice oferită de SKBS România poate fi personalizată pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei afaceri. Aceste soluții flexibile maximizează eficiența și productivitatea.

Tipuri de Conveioare Disponibile la SKBS România

Conveioare cu Bandă

Concepute pentru transportul produselor de dimensiuni variate și forme diverse, conveioarele cu bandă oferite de SKBS România asigură o mișcare lină și continuă a materialelor. Acestea sunt ideale pentru diverse aplicații industriale.

Conveioare cu Role

Aceste conveioare sunt perfect adaptate pentru transportul produselor grele sau voluminoase. Sistemele cu role de la SKBS România sunt robuste și eficiente, capabile să manipuleze sarcini mari fără dificultăți.

Conveioare Modulare

Pentru flexibilitate maximă, conveioarele modulare sunt alegerea perfectă. Acestea permit configurarea și extinderea sistemului în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect. SKBS România oferă conveioare modulare care pot fi integrate cu alte echipamente pentru soluții personalizate.

Lifturi Hidraulice de la SKBS România

Lifturi Scissor (Foarfecă)

Aceste lifturi sunt ideale pentru ridicarea și poziționarea precisă a încărcăturilor. SKBS România oferă lifturi scissor cu capacități variate de ridicare, adaptabile pentru diverse aplicații industriale.

Lifturi cu Platformă

Proiectate pentru ridicarea materialelor la diferite niveluri, lifturile cu platformă sunt echipate cu sisteme de siguranță avansate, asigurând o operare sigură și eficientă.

Lifturi Verticale

Pentru transportul materialelor pe verticală în spații limitate, lifturile verticale sunt soluția ideală. SKBS România oferă lifturi verticale fiabile și eficiente, potrivite pentru depozite și unități de producție.

De ce să Colaborezi cu SKBS România?

Expertiză și Profesionalism

Echipa de specialiști de la SKBS România, cu vastă experiență în domeniu, se angajează să ofere soluții personalizate și suport tehnic de înaltă calitate.

Tehnologie de Vârf

Utilizând tehnologii de ultimă generație, SKBS România asigură performanța și fiabilitatea echipamentelor sale. Investițiile constante în inovație permit companiei să ofere produse de top, adaptate nevoilor pieței.

Servicii Complete

SKBS România oferă nu doar echipamente de calitate, ci și servicii complete de instalare, mentenanță și suport tehnic. Astfel, fiecare client beneficiază de soluții integrate și eficiente.

Concluzie

SKBS România se remarcă prin gama sa variată de conveioare și lifturi hidraulice de înaltă performanță. Cu o combinație de fiabilitate, eficiență și flexibilitate, aceste echipamente sunt alegerea ideală pentru orice afacere care dorește să-și optimizeze operațiunile. Alegând SKBS România, investiți în calitate și profesionalism, asigurând succesul pe termen lung al afacerii dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre gama de conveioare și lifturi hidraulice de la SKBS România, vizitați site-ul nostru oficial și descoperiți soluțiile adaptate nevoilor dumneavoastră.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Diverse7 ore ago

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Exclusiv16 ore ago

Practici santajiste ale unor sefi de IPJ impotriva sindicatului, prin folosirea art.304 Cod Penal

A venit momentul sa dezvaluim si sa detaliem, pentru prima oara, practici santajiste reale carora sunt supusi uneori, reprezentantii sindicatului,...

Exclusiv2 zile ago

Sefa SRU de la IPJ Vaslui a incalcat de mai multe ori un text foarte clar dintr-o lege in vigoare

Abuzatoarea de la IPJ Vaslui, dezvaluie Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul! Conduita abuziva a sefei de resurse umane de...

Exclusiv3 zile ago

„La IPJ Galati au nevoie de timp suplimentar, ca sa activeze fiecare, cate doua celule nervoase”

La Galati, exista sefi cu creier de broasca testoasa, dezvaluie cei de la Sindicatul Diamantul! Desi termenul limita de actualizare...

Exclusiv3 zile ago

Sună toaca prin toată armata

Conform promisiunilor făcute de un reprezentant al guvernului delegației protestatarilor din data de 07.06.2024 din fața Palatului Victoria, Guvernul urma...

Exclusiv4 zile ago

Hora șmecheriei/Mafia deșeurilor și statul paralel/Mafia deșeurile prin turnătorul șef reușește sa închidă firma Gentoil/Care este legătura între firma Geodis și Recop?

Returo este un mecanism sofisticat, profitabil pentru unii, complicat pentru alții, care învîrte bani și adună ambalaje. SGR Returo au...

Exclusiv4 zile ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (III)

Ziarul Incisiv de Prahova continua sa dezvaluie o investigatie complexa, in mai multe episoade, pentru a deslusi impreuna cu dumneavoastra...

Exclusiv5 zile ago

Maurul – Gerard Georgescu- și-a făcut datoria, inca o data!/Semnal de alarma privind razbunarea „Wlăduț & Volosevici” si Organigrama Politiei Locale Ploiesti

Maurul – Gerard Georgescu, pe pagina sa de socializare: „Eu am fost bucuros că Volosevici a plecat, dar bucuria a...

Exclusivo săptămână ago

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,...

Exclusivo săptămână ago

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la...

Exclusivo săptămână ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (II)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusivo săptămână ago

Mafia deșeurilor, statul paralel și politicienii

Mai multe spitale din Prahova dau contractele, la troc, unui personaj controversat Amenință șantajează sau mituiesc pe cei ce nu...

Exclusivo săptămână ago

De ce ai nevoie de sefi sa propuna cand e clar ca beneficiarii sunt personalul de conducere si consilierii de integritate?

S-a emis ordinul MAI nr. S/84/31.05.2024 pentru completarea OMAI S /7/2018 cu reglementari privind acordarea majorarii anticoruptie de 12.5% din...

Exclusivo săptămână ago

PROMO/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova. Soţul înşelat a utilizat iar politia si subordonatii in scop de razbunare (I)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Coruptul putinist „Capitan la 15 ani” si un nou comportament deviant/Simte ca are politia pe urmele sale?

Reamintim ca, coruptul putinist „Capitan la 15 ani” s-a autoinvitat, acum ceva timp, la o petrecere a politistilor din activitate,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv