Connect with us

Exclusiv

O altă minciună marca Volosevici/”Studiul de FEZABILITATE facut de BANCA MONDIALA” la Spitalul PPP Ploieşti

Publicat

pe

Primarul Ploieștiului Andrei Volosevici a fost invitat, in data de 08.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV.

Alina Tănăsescu si Sarmiza Andronic au analizat temele zilei si starea deplorabila a urbei incercand sa gaseasca solutii pentru „salvarea” Ploiestiului.

In stilul sau caracteristic, Andrei Volosevici a demonstrat cu un tupeu inimaginabil ca  minte, minte de îngheață apele!

Printre aberatiile si minciunile expuse de acesta, enumeram:

  1. A indeplinit 60% din ce a promis in campania electorala.
  2. In legatura cu problema spinoasa si penala a BCR-ului a precizat ca va efectua o refinantare demonstrand o slaba pregatire si in domeniul administratiei. Refinantare? NU! Este vorba de o suma ce urma a fi pusa la dispozitie de BCR si care nu o mai pune. Trebuie alta licitatie, alta procedura. Deci, NU refinantare draga „Faraoane””. O prostie, halal primar. Ce refinanteaza? Bautura din stomacul sau? Trebuie alta procedura de achizitie si primaria NU se mai poate imprumuta ca are arierate (alea care a incercat sa le falsifice!), plati restante si nu este buna platnica (primaria) in baza de date a bancilor pe care declara ca le cauta. Cauta cai verzi pe pereti!
  3. Proiectele cu fonduri europene vor fi finalizate ca „mai este un an de mandat”, dar majoritatea se vor pierde deoarece au termen de finalizare 31.12.2023.
  4. Cu privire la solicitarile organelor de cercetare penala privind ilegalitatile savarsite in primarie, edilul a inceput sa se „balbaie” si a recunoscut doar ca s-au solicitat acte de la Veolia si pentru un bazin, etc.
  5. La intrebarile pertinente ale moderatoarelor cu privire cate posturi sunt ocupate prin concurs si cate prin numire prin dispozitie pe perioada determinata (fara concurs, dupa bunul sau plac), onor primar a precizat ca TOATE sunt prin concurs.

Incisiv de Prahova a promis cititorilor ca va demonta toate aberatiile si minciunile expuse in fata ploiestenilor de catre edil.

Am inceput, in primul episod, cu ultima minciuna din emisiune, cu posturile ocupate prin „concurs”, precizand ca vom reveni, separat, cu celelalte MINCIUNI si ABERATII!

Andrei Volosevici minte, minte de îngheață apele!

O alta minciuna GOGONATA spusa pe TV ploiestenilor de „Faraon” este urmatoarea, pe care nu am specificat-o in cele 5 grave MINCIUNI si aberatii din emisiune:

La intrebarea moderatoarei: „Nu cumva ati promis, poate gresesc, ati promis un spital nou”?

Un edil pus pe tot felul de aranjamente oneroase, care aruncă Ploieştiul în prăpastie. Prieteni plasaţi în funcţii bine plătite, apropiaţi implantaţi în diverse instituţii fără a avea vreo jenă pentru irosirea banului public, un primar care arunca vina pe oricine si orice.

Edilul nostru cu nas lung (foarteeee lung, ca de un veritabil campion Pinocchio),  raspunde nonsalant, dupa ce a avut un atac suburban la adresa consilierilor locali, Presedintelui PNL Ploiesti, Presedintelui PNL Prahova: „ Eu l-am pregatit cu studiul de FEZABILITATE facut de BANCA MONDIALA….”, nici nu mai are rost sa reproducem aberatiile si minciunile acestui individ care nu se poate numi PRIMAR!

Doar mai facem o precizare esentiala dupa materialul „clientului”, adica lui Pinocchio, tot din emisiunea mentionata „…pe care o parte din presa nu stiu ce sugereaza ca nu stiu ce mismasuri le-as fi facut eu, ceea ce este jenant…”:

NU sugeram draga „FARAOANE”, te acuzam cu subiect si predicat, jenant este ceea ce faci si ca un „Faraon” crezi pe toata lumea proasta!

Sa va explicam postura dumneavoastra, chiar jenanta, penibila si penala:

În data de 11 11 2020 Andrei Volosevici  declara  într-un interviu acordat Agerpres  ne dorim la PLOIEȘTI UN NOU SPITAL MUNICIPAL DE URGENȚĂ, CARE SĂ SE ÎNVÂRTEASCĂ DUPĂ STELE, acesta fiind obiectivul major al mandatului său

Sub sloganul  mă întorc la primărie,  de ce totuși v-ați întors?  acesta afirma:  să fac treabă, orașul să redevină unul din primele orașe din ROMÂNIA.

AM VĂZUT CU TOȚII!

Folosit cu succes drept slogan de campanie electorală construcția unui spital municipal de urgență în municipiul Ploiești, începând cu anul 2008, spitalul a rămas la stadiul de promisiune și așa va râmăne! numai că Volosevici Andrei trebuie să găsească vinovații  de serviciu și de data aceasta  dă vina pe consilierii locali! RUSINE!

În campanie și la începutul mandatului, susținea și credea  cu tărie,   că spitalul  se va  face cu ajutorul CNI  pentru  partea de construcții, iar dotările din fonduri interne și fonduri europene.

Numai că,  urmare a unor negocieri ascunse  intermediate de consilierul angajat la cabinetul său,   Câju Mariana, in decembrie 2021 promitea parteneriat intre Banca Mondiala și Primărie  pentru construirea Spitalului Municipal de Urgență. Tot atunci promitea în conferințe de presă, că după încheierea parteneriatului va fi realizat un Studiu de Fezabilitate care va fi achitat parțial din fonduri de la I.F.C.   – Corporația Financiară  Internațională, divizie a Băncii Mondiale.

Promisiuni deșarte!

După ce a fost realizat un așa -zis  studiu conceptual, nicidecum un studiu de fezabilitate  și plătit din banii ploieștenilor (cum a declarat in MOD MINCINOS in emisiune pentru ploiesteni),  acesta s-a dorit a deveni SECRET DE STAT,  CONSILIERII LOCALI fiind obligați să semneze un acord de confidențialitate dacă doresc să citească studiul, fiindu-le interzisă dezvăluirea datelor din acel document. (Speram ca cei de la SRI care au efectuat o vizita la dvs ieri, sa nu incerce sa va acopere ilegalitatile, stiti la ce ne referim, nu am dat informatia deoarece credem in verticalitatea acestei institutii si dupa scchimarea legilor privind codul penal aceasta institutie are drept de ancheta in dosarele penale!).

Că doar edilul a promis și TRANSPARENȚĂ TOTALĂ!, la început de mandat.

 În concluzie, ca să nu îî taie pofta nebună  de a susține o nouă conferință de presă ,  alături de Albu Simona, nașa edilului  și  Câju Mariana, omul care consiliază zi lumină primarul încă în funcție (chiar daca se spune ca ar avea o anumita afinitate catre un serviciu secret, doar se spune, dar noi dezvaluim doar cu probe si documente si nu ne luam dupa „gura lumii”),  se plătește un studiu de pre-pre-fezabilitate negociat și plătit din bani publici în sumă de 100 000 euro, fără vreo finalitate , in conditiile în care în mandatul  lui Dobre Adrian s-a mai plătit un studiu,  tot în vederea realizării unui spital municipal, studiu care ar fi trebuit  doar actualizat.

Probabil că ori nu mai vorbeau la momentul predării mandatului de primar, ori Dobre a fugit  cu studiul  la Câmpina și nu mai există în Primăria Ploiești.

Cu privire la amplasament acesta a fost schimbat de nenumărate ori, cel puțin de 5 (cinci) ori.

În luna mai 2022 se promitea de către primarul Volosevici , in urma unei vizite de lucru a diviziei de  investiții  a Băncii Mondiale sau a unei firme din București, intermediară a afacerii,   inaugurarea spitalului in anul 2025, dupa ce in decembrie 2021   primarul a semnat o scrisoare de angajament pentru realizarea unui studiu preliminar, iar pana la sfarșitul anului 2022 se obliga în fața ploieștenilor  scoatem la licitatie proiectarea plus executia spitalului.  aceasta fiind o altă minciună marca Volosevici.

Sunt declarațiile primarului.

Sa ne răspundă primarul la întrebarea:  cine s-a opus realizării și respectării termenelor asumate?

Consilierii locali nu au votat  sau nu s-au prezentat la ședințele de consiliu local ori de câte ori au fost convocați?

Interesante sunt acuzațiile aduse membrilor consiliului local în emisiunea  la care a fost invitat, din care rezultă că aceștia nu au fost  de acord cu construcția spitalului.

FALS! MINCIUNA GOGONATA!

412_27.09.2022_aprobare_documentatie_spital

În data de 27.09.2022,  a fost aprobată  H.C.L  nr.  412 privind aprobarea documentaţiei „Spitalul PPP Ploieşti – Raport privind conceptul proiectului” potrivit căreia  Consiliul Local al Municipiului Ploieşti aprobă:

Art. 1 Se ia act de documentaţia „Spitalul PPP Ploieşti – Raport privind conceptul proiectului” (Anexa 1), elaborată conform Scrisorii de angajament aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr. 544/23.12.2021.

 Art. 2 În vederea realizării dezbaterii publice și aducerii la cunoștința cetățenilor a proiectului, raportul menționat va fi publicat pe site-ul primăriei. Se vor excepta de la publicare acele părți/informații care, potrivit furnizorului, conțin date cu caracter confidențial, informații comerciale privind terți sau drepturi de proprietate intelectuală.

Art. 3 Se împuternicește Primarul Municipiului Ploiești să analizeze, în condițiile legii, toate variantele de finanțare identificate pentru construcția Spitalului Municipal de Urgență, urmând să fie întocmit un studiu comparativ care va fi prezentat Consiliului Local.

Conform Codului Administrativ  primarul este obligat să ducă la îndeplinire  hotărârile consiliului local.

Având în vedere că, membrii Consiliului Local al Municpiului Ploiești  l-au împuternicit pe primar să analizeze în condițiile legii toate variantele de finanțare identificate, urmând a se întocmi un studiu comparativ care va fi prezentat Consiliului Local, poate ne spune primarul cu ce au greșit domnii consileri, care sunt măsurile identificate de către acesta și cum a adus la cunoștință cetățenilor proiectul/raportul plătit în valoare de 100.000 euro.

Pe site-ul  Primăriei Ploiești a fost publicată documentația aprobată conform art.1?

Este mai simplu a se văicări în stilul caracteristic, a aduce acuzații grave membrilor consiliului local, salariaților etc.

Posibil, că tot se pregătește de campanie electorală, să asistăm la sarabanda conferințelor de presă  sau a comunicatelor de presă, pline de minciuni și acuze la adresa tuturor?  Poate sa se „spele” pe cap cei de la PSD cu un asemenea personaj? In loc de „sampon”, intrebam pentru cunoscatori si cativa prieteni! Vom reveni. (Cerasela N.).

Promisa ”administrație la firul ierbii” și reala administrație la pământ realizata de edilul Andrei Volosevici:

Va rugam sa scuzati limbajul, nu este al nostru (este de inteles totusi revolta alegatorilor!)!

N. R – Avand in vedere ca nu avem aprobarea trustului de presa Ploiesti TV de a prelua materialele de la acestia si nu avem o comunicare cu acestia, pentru acuratetea dezvaluirilor noastre va prezentam link-ul emisiunii aici si nu in cadrul articolului:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FSVds2asllEU%3Ffbclid%3DIwAR0GzqO32ivA-Pm0pT0J8sKs7Cd3iuBm6gz0FhRp4DiOcnh65i7KSZovtEc&h=AT3DcomAivLWpJoESF4ecgdRP3GxN3Pmhkyy8tnxVc1UzBOgWdV3GKwua1Kqm_o4eT_O28SpbJZdVT8e-8h9ZsVR7qMy5fE9-NoeCNJoJk3UqIqdsDNk9ESDkfFsGVF_oZ7Vow

 

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

 

 

 

Exclusiv

Pentru societatea românească polițistul român trebuie să fie organ de represiune, dar și funcționar care să umble cu mânuși de catifea, în funcție de preferințele populare

Publicat

pe

De

Discutăm despre cazul polițiștilor Secției 17 Poliție Urbană – D.G.P.M.B. din data de 18.09.2023 când au intervenit asupra unei persoane ce prezenta un comportament haotic și autoagresiv, aspecte confirmate și de Ministerul Public care a ieșit cu un comunicat de presă în acest sens.

Persoana a decedat ulterior la data de 26.09.2023, conform constatării I.N.M.L. decesul ar fi survenit ca urmare a leziunilor traumatice meningo-cerebrale ce s-au putut produce prin lovire de corp/plan dur. 

Imediat, tipic mioritic, după decesul individului ”tribunale populare”, ”instanțe mass-media” și alte entități ”pseudo-judiciare” ad-hoc constituite pe baza sentimentului ”revoluționar” populist și demagog au concluzionat: polițiștii l-au omorât.
Respectarea prezumției de nevinovăție a ajuns opțională atât pentru societatea civilă, cât și pentru presă sau politic, însă să ferească Dumnezeu ca vreun polițist să o încalce în vreo circumstanță. Nu contează că există numeroase, poate chiar prea multe, organisme de cercetare și anchetă care să elucideze cazul individului decedat, contează postacii și postările lor care au un talent deosebit de a anatemiza polițiștii, iar poporul român are o afinitate nativă pentru sentimente anti-poliție, sentimente tot mai exacerbate în ultimii ani.

Reiese clar și fără echivoc că individul nu a respectat solicitările polițiștilor de a adopta o poziție inofensivă și de a nu se apropia de aceștia conform Legii 218/2002:

Articolul 33 – (1)Polițistul este îndreptățit să solicite persoanei care face obiectul legitimării să țină mâinile la vedere și, după caz, să renunțe temporar la mijloacele ce pot fi folosite pentru un atac armat.

(2)Polițistul este îndreptățit să solicite persoanei care face obiectul controlului corporal să adopte o poziție inofensivă, ce permite realizarea efectivă și în siguranță a acestui control. Prin poziție inofensivă se înțelege:

a) ținerea mâinilor deasupra capului sau paralel cu solul;

b) depărtarea picioarelor;

c) adoptarea poziției șezut;

d) adoptarea poziției culcat;

e) altă poziție a corpului, care previne săvârșirea unei acțiuni violente îndreptate împotriva polițistului și respectă demnitatea umană.

(3)Solicitarea de a adopta o poziție inofensivă trebuie să fie adecvată pericolului pe care îl poate reprezenta persoana și să nu depășească nevoile reale pentru atingerea scopului intervenției. Se interzice solicitarea adoptării poziției șezut sau culcat în cazul femeilor cu semne vizibile de sarcină, persoanelor cu semne vizibile ale unei dizabilități și copiilor.

(4)În înțelesul prezentei legi, prin atac armat se înțelege atacul săvârșit de o persoană cu o armă de foc sau cu obiecte, dispozitive, substanțe sau animale ce pot pune în pericol viața, sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor.

(5) Se prezumă intenția săvârșirii unei acțiuni violente îndreptate împotriva polițistului fapta persoanei de a se apropia de acesta după ce, în prealabil, a fost avertizată prin cuvintele: Poliția, stai! – Nu te apropia! ori de a nu se conforma solicitărilor prevăzute la alin. (1), referitoare la renunțarea temporară la mijloacele ce pot fi folosite pentru un atac armat, sau alin. (2).”

Articolul 42 – (1)Polițistul este îndreptățit să folosească forța fizică în scopul înfrângerii rezistenței fizice a persoanei care, fără a folosi violențase opune ori nu se supune solicitărilor legale ale polițistului, potrivit art. 31 alin. (1) lit. m)-o) sau referitoare la:

a) conducerea la sediul poliției sau al altor organe judiciare;

b) efectuarea percheziției potrivit normelor de procedură penală, a controlului corporal și al bagajelor persoanei legitimate, precum și a vehiculului utilizat de aceasta;

c) aplicarea cătușelor sau a altor mijloace de imobilizare.

(2)Folosirea forței fizice nu trebuie să aibă ca scop provocarea unor suferințe fizice, altele decât cele inerente înfrângerii rezistenței fizice a persoanei.

(3)Polițistul este îndreptățit să utilizeze mijloace adecvate pentru a opri și a pătrunde în vehicule sau pentru a pătrunde în orice spații închise în care se află persoana care se regăsește în situațiile prevăzute la alin. (1), în scopul extragerii acesteia.”

Textul de lege este clar, desigur pentru cei care au capacitatea funcțională de a citi și înțelege un text și capacitatea morală de a înțelege că legea produce efecte obligatorii indiferent de persoană vizată.
Pentru societatea românească polițistul român trebuie să fie organ de represiune, dar și funcționar care să umble cu mânuși de catifea, în funcție de preferințele populare. Această nație nu poate înțelege că nerespectarea legii atrage după sine consecințele legale stabilite de legiuitor, iar vremea când legea străzii era în ”vigoare” a trecut, iar cine crede că România poate fi o junglă, este invitat să părăsească societatea civilizată și să caute jungla pe care și-o dorește.

Poliția Română avea responsabilitatea să iasă cu un comunicat de presă similar celui emis de Ministerul Public încă din momentul când avea la îndemână toate informațiile necesare, să-și apere angajații așa cum toate celelalte instituții publice se comportă cu angajații lor.

Opriți ”măcelul mediatic” declanșat la adresa polițiștilor, opriți manipularea și dezinformarea care nu fac altceva decât să paveze drumul către anarhie, campanie arhi-susținută din toate colțurile societății: politic, mass-media, societatea civilă și, mai ales, hoardele de ”activiști” care în ultima vreme pe lângă sumele uriașe de bani pe care le încasează din denigrarea și decredibilizarea instituției Poliției.

Degeaba ca organizație sindicală s-a transmis ministerului și I.G.P.R.-ului în ultimii ani de zile zeci de propuneri referitoare la modalitățile de reformare și reorganizare a sistemului polițienesc, fiindcă toate sunt tratate cu o indiferență greu de înțeles mai ales atunci când vorbim de segmentul de ordine și siguranță publică, mai dezvaluie sursa citata. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Cam suspect “atacul” lui Nea Marcel la “industria pacanelelor”

Publicat

pe

De

Pe principiul ca “cea mai buna aparare e atacul”. Oare sa aiba legatura apararea asta a lui Ciolacu cu modul extrem de facil in care o societate cu radacini in industria “pacanelelor” (si nu numai, daca ar fi sa mergem pe relatii de rudenie care duc un pic catre “premiantii” regimului de dinainte de 89), a obtinut avizul de la conducerea ASF-ului pentru emitere de asigurari RCA, printr-o analiza superficiala a conditiilor reputationale? In conditiile in care director de cabinet la presedintele asefeu era ub fost lucrator al securitatii de dinainte de 89, ulterior propasit director adjunct SRI si sef de cabinet la ASF? Si inca ceva: daca Marcel sustine ca “mafiei” pacanelelor i-a fost extrem de usor sa stea la masa cu Guvernul Romaniei, cat de greu i-o fi fost sa se aseze pe masa pseduo-supraveghetorilor din asefeu, in timp ce “supraveghetorii” stateau care prin dulap, care prin curte, care prin case obtinute fara drept de la RAPPS. In sustinerea teoriei mele pun si extras din punctul de vedere al lui Ciolacu din urma cu circa o luna, in care, ca premier, NU sustinea “atacul”asupra pacanelelor, mai dezvaluie analistul Radu Teodor Soviani. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Criminalii/torționarii/milițienii de la Secția 17 Poliție, așa cum au fost numiți de 2 săptămâni încoace, pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre NEVINOVĂȚIA lor

Publicat

pe

De

Drama tânărului care se afla sub efectul a 5 substanțe psihoactive a fost generată de efectul drogurilor. Halucinații, stare de anxietate, agitație, incoerență ș.a. sunt doar câteva dintre simptomele vizibile pe care le trăiește un consumator, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.
Din păcate pentru acest tânăr, acestea au fost fatale. Până la sosirea primului echipaj de poliție, în urma celor două apeluri 112, tânărul a fost surprins de camerele video, dar și de martori în timp ce se aruncă peste autoturismele din parcare și chiar se aruncă pe asfalt provocându-si vătămări care i-au adus sfârșitul.
Înțelegem drama familiei, dar nu putem să nu vorbim despre presiunea mediatică și acuzațiile nefondate aruncate în cârca polițiștilor și care au avut un puternic impact emoțional.
Dincolo și de ultrajul a căror subiecți au fost polițiștii, e important că azi avem o expertiză științifică ce confirmă că nu intervenția polițiștilor a cauzat decesul tânărului, ci loviturile pe care și le-a cauzat, mai dezvaluie sursa citata. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv14 ore ago

Pentru societatea românească polițistul român trebuie să fie organ de represiune, dar și funcționar care să umble cu mânuși de catifea, în funcție de preferințele populare

Orice eveniment negativ din țara asta trebuie să aibă anumiți vinovați de serviciu, iar pentru majoritatea cazurilor cei care răspund...

Exclusiv14 ore ago

Cam suspect “atacul” lui Nea Marcel la “industria pacanelelor”

Pe principiul ca “cea mai buna aparare e atacul”. Oare sa aiba legatura apararea asta a lui Ciolacu cu modul...

Exclusiv2 zile ago

Criminalii/torționarii/milițienii de la Secția 17 Poliție, așa cum au fost numiți de 2 săptămâni încoace, pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre NEVINOVĂȚIA lor

Drama tânărului care se afla sub efectul a 5 substanțe psihoactive a fost generată de efectul drogurilor. Halucinații, stare de...

Actualitate2 zile ago

Clasamentul Anvelopelor – Top Super Anvelope 225 45 R17 în 2023

Alegerea anvelopelor potrivite pentru vehiculul dvs. nu este doar o chestiune de estetică sau de preț. Este o decizie care...

Exclusiv3 zile ago

MĂRUL STRICAT DIN PENTENCIARUL PLOIEȘTI – ZEUS! NEPRIHANITUL!!!

În dezvăluirile din articolul „TRIUMVIRATUL/Versiunea 2.0”  ă precizam la sfârșitul lui: „ Cu promisiunea că vom continua epopeea comisiilor de...

Exclusiv3 zile ago

Nu stăm să numărăm orele care au trecut de când ,,ministrul” Bogdan Despescu, chestor general cu 4 stele, a ,,ucis” fără să-și dea seama limba română

Nu putem, pentru că domnia sa a punctat niște lucruri ce ne-au facut să scormonim puțin achizițiile poliției, iar surprizele...

Exclusiv3 zile ago

Valer Kovacs – Polițistul avertizor, hărțuit din nou/”Se dorește aducerea mea la tăcere”

Valer Kovacs, polițist IPJ Timiș și lider de sindicat, care a vorbit public în mai multe rânduri despre problemele din...

Exclusiv3 zile ago

Un ofițer de poliție care și-a lovit soția, care a fost sub efectul a două ordine de protecție, nu mai poate fi lucrător control intern sub nicio formă

Suntem nevoiți să vă înștiințăm despre un caz, dacă nu nedeontologic, cel puțin grav, privitor la domnul comisar șef Ursache...

Exclusiv5 zile ago

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P/”CONTINUĂM PROTESTELE!”

In timp ce alții deja s-au retras și s-au resemnat, Federația Polițiștilor de Penitenciare continuă seria protestelor vizând aplicarea integrală...

Exclusiv6 zile ago

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune/„De beți ce erau s-au urinat în curtea secției”/Doi politisti de la IPJ Timis, denunt penal impotriva inspectorului sef Alin Petecel/La IPJ Prahova lucrurile sunt si mai grave

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune. Petrecere în stil mare în sediul poliției din Nehoiu titreaza Stiri pe Surse...

Exclusiv6 zile ago

„Vă mulțumim pentru lecțiile de exprimare prin viu grai, domnule secretar de stat Despescu, pardon, domnule ministru!”

Am asistat la conferința de presă prezidată de către secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, de fapt de către...

Exclusiv6 zile ago

Potrivit art.7 din legea 153 din 2017, solda de funcţie/salariul de funcţie reprezintă suma de bani la care are dreptul lunar personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare

Joi, Guvernul a aprobat o hotarare de guvern pentru creșterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată,...

Exclusiv7 zile ago

”Vă stăm la dispoziție cu întrebări la răspunsurile dumneavoastră…”/Tartorul MAI

Într-o funcție de secretar de stat e bine să nu stai mai mult de 4-5 ani, tocmai pentru că asta...

Exclusiv7 zile ago

Structurile  de criminalistică din Romania trec printr-un amplu proces de modernizare în această perioadă

Ramura bio-criminalisticii sau a geneticii judiciare, cum este ea cunoscută în limbajul de specialitate, se modernizează prin achiziția de către...

Exclusiv7 zile ago

Nu ne dam seama cum sprijina gimnastele si centrul cultural, activitatea de politie

Raspuns interesant de la CMDTA PLOIESTI! Sunt 56 medici pe functii de politist ( ofiter) si 46 asistenti pe functii...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!