Connect with us

Exclusiv

Despre Dreptul la Replică  Maica Stareță T. M.

Publicat

pe

Drăguță doamnă ! Noi nu facem jurnalism de dragul de a face sau fără probe evidente.!

Suntem ziar de investigații, iar documentele prezentate provin dintr-un dosar penal care se află în cercetare la Poliția Ploiești. Foarte, foarte important este faptul că acest dosar a fost deja in instanță, unde ,,Ghinion” s-a respins ,,Clasarea” și cercetările până la acest moment sunt publice.

Pe surse cică urmează să dați și dvs. niste explicații. Când vine citația la Penitenciar ne puneți și nouă o copie pe adresa de email a redacției?

Noi sincer nu am vrut să vă expunem , întrucât am înțeles aspirația dumneavoastră la funcția de Director Penitenciar. Așa că era mai bine să vă abțineți. Cum zice vorba românului ,,Dacă tăceai filozof rămâneai”.

Vă vom facem o scurtă prezentare , după cum urmează:

  1. Ați fost numită prin dispoziția domnului director B.C să conduceți o comisie de inventariere prin care să se separe bunurile personale ale gestionarului popotă de bunurile achiziționate de penitenciar.
  2. Dumneavoastră și comisia de inventariere pe care ați condus-o , prin inventarierea pe care ați efectuat-o ați încălcat perevederile legale a OMFP 2861/2009, OMJ 1846/2010, Legea Gestionarului , Legea Contabilității 82/1991, deși le-ați menționat la începutul Procesului verbal întocmit de dumneavoastră. Păi de ce ???? ,,Legea este pentru căței”
  3. Astfel prin nerespectarea Legii ați furat o parte din bunurile personale ale gestionarului, introducându-le ilegal în patrimoniul unității.
  4. De ce nu v-ați făcut datoria de cetățean, când s-au găsit bunurile furate……..????? De ce nu ați chemat Poliția??????, De ce ați continuat inventarierea, alterând probele ????? Aveți calitate de polițist de judiciar sau de procuror??????

Cu ce drept le-ați inventariat și opisat dumneavoastră???? Nu cumva ați dorit să acoperiți furtul documentelor, facturile de provenință  a bunurilor achiziționate de gestionar(in dubio pro reo)?

Aveați obligația ca cetățean să opriți inventarierea și să sigilați camera. După ce poliția își desfășura ancheta și ridica bunurile reclamate furate, puteați continua dar numai  când vi se dădea permisiunea.

Special pentru dumneavoastră. Din declarația dată organelor de cercetare penală domnul director BC nu recunoaște  faptul că l-ați informat despre găsirea documentelor furate.

Pe scurt sunteți complice la furt și favorizarea făptuitorului pentru că ați ascuns probe într-un dosar penal. Necunoașterea legii nu vă absolvă de vinovăție.

  1. Ca dovadă a complicității dumneavoastră, preacurată și nevinovată, de a acoperii autorii spargerii Popotei din data de 23.03.2020 este că ați trecut în procesul verbal două documente recunoscute de către penitenciar ca fiind false (dispoziția 25436/23.03.2020 și Procesul –Verbal 25728/26.03.2020), deși cunoșteați că sunt false.
  2. Ati coordonat falsificarea listelor de inventar , care au fost editate în format Excel și nu generate automat din Financiar-Programul ,,Contabilitate”.
  3. Ați auzit de ,,Raport de Cauzalitate”, scurt toate activitățile dvs arată că ați urmărit să acoperiți infracțiuni printr-o activitate ce avea caracter legal. Vom da detalii……
  4. Pentru a ascunde furtul din gestiune, ați cerut de la Logistică întâi listele de casare și perisabilități la data de 02.06.2020 , urmând ca în data de 22.06.2020 să întocmiți listele de inventar. Sunteți mentalistă, ghiciți viitorul sau doar un alt funcționar public corupt?

Pe parcursul a mai multor articole, episoade, o să vă detaliem ,,Infracționalitatea din penitenciarul Ploiești,, și cum persoane cu funcții importante fentează Legea, falsifică documente sub semnătură.

Precizăm că datorită falsificării inventarierii condusă de T.M., doamna gestionar CC a fost furată, șantajată, umilită  și constrânsă să părăsească sistemul, deși era nevinovată.

Nici până în prezent, nimeni din cadrul MJ, ANP și Penitenciarul Ploiești nu și-au cerut măcar scuze  față de neplăcerile create și suportate.

Câtă ingratitudine!!!! Când te gîndești că maica stareță ……..a mâncat și a băut din bunurile cumpărate de CC!!!

Dacă tot vă dați ,,virgină”, vă dăm noi ,,penicilină” penală ca să nu mai existe dubii privind imparțialitatea noastră

Drăguță doamnă!,, Prin urmare și așa deci!,, Mergeți la Ghighiu și făceți-vă stoc de aghiasmă, cel puțin pentru câteva băi! Vom reveni cu un serial strict pe aceasta tema! (Redactia Incisiv de Prahova)

Din nou revenim la Mânăstire!/Ați ghicit!  Penitenciarul Ploiești!/ Subiectul nostru Maica stareță ,, Magdalena”(Toma Magdalena)/Update – Drept la Replica

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Publicat

pe

De

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum că a ieșit pe bune președinte la alegerile din 2022, astăzi avem în vedere a vă preciza alte abureli delicioase ce au fost descoperite de către noi și neprecizate până acum.

Nu putem să nu observăm că am ajuns la exemplul 25, iată câte nereguli și ilegalități mai mici sau mai mari v-am adus la cunoștință până acum… și încă mai sunt…

Exemplul 26:

      Pornind de la Exemplul 20: unde vă precizam că drepturile proprietarilor din Asociația MRS Smart sunt încălcate cu bună știință de cei doi concubini: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  & Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel vă aduceam la cunoștință despre facturile care subit au dispărut din a mai fi atașate pe platforma e-bloc.

       Inițial am considerat că aceste facturi sunt scoase de la Don Quijote de la Mancha Alfa, asta după ce concubinii au fost obligați să îi ofere lui, ca și altor proscriși, drepturile la aplicație. Evident că spadasinii noștri au simțit frica de a fi făcuți de râs de Alfa și au încercat blocarea lui.

      Dar dacă întâi l-au blocat și apoi au scos facturile sau viceversa nu putem afla, nu că ar conta prea mult… concluzia a fost doar una: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  a semnat contracte mult mai mari, pentru firmele aduse tot de el și de spadasinul cu 7 atestate mortale”(pentru proprietari).

       Contracte ce nu au fost contrasemnate de ceilalți Cavaleri ai mesei rotunde, loiali președintelui și în niciun caz trecute prin Adunarea Generală ca să știe poporul ce învârteli pentru binele lui face spadasinul D‘Artagnan.

      Pentru că buba a fost spartă de noi când am anunțat proprietarii aici că au rămas fără acces la ele, pentru a piti facturile(acestea pot fi cerute lunar de proprietari prin adresa către președinte) au dat acces la toți doar la niște plăți, plăți pe care nici Albert Einstein nu ar ști să le verifice.

       TOTUL CA SĂ PROSTEASCĂ ÎN CONTINUARE, apărați fiind de frate spadasin de la Compartimentul Monitorizare Asociații Proprietari: Porthos, alias Iordăchescu Ionuț ce precizează:

       DECI, mai bine îi blochează pe toți… de la facturile asociației…

         Păi, de ce? Păi, dacă arătau facturile… cei interesați puteau vedea la ce valori au fost modificate acum câteva luni de hrăpăreții noștri spadasini. Și apoi urma măcelul…

      Dar așa… tăcere totală… nimeni nu știa nimic… mai ales că majoritatea oamenilor nici nu se sinchiseau să verifice ce mai fac concubinii noștri…   

     Exemplul 27:

      În situația în care nu mai aveți explicații legale de ce nu vreți să convocați adunarea generală a proprietarilor, permiteți-ne să vă dăm noi câteva motive(ilegale),  pe care le-am cules de la cei doi analfabeți funcționali cu reale valențe de genii în prostirea masei de proprietari adunați sub formă de cârd de gâște.

      Evident că motivul real sunt penele de aur ale gâștelor dar și faptul că, totuși, se gândesc că, dacă le scot afară când nu mai au pene, pot muri și rămân fără păsări să le mai jumulească.

 

      Porthos, alias Iordăchescu Ionuț, consideră în lipsa lui de corectitudine că în Legea Asociațiilor de proprietari, ediția proprie a spadasinilor, „condițiile meteo nefavorabile” pe care ei le prevăd cu 14 zile înainte, precum și a faptului că proprietarii( poate chiar constructorul) nu au pus pană de la pană sau ou de la ou să facă un spațiu propice, gen sală de bal, unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  să îi prostească câteva ore… sunt motive LEGALE să nu convoace A.G.P. in primul trimestru al anului!

           Să le fie rușine gâștelor că nu ouat mai mult ca să îi facă lui  D‘Artagnan o sală!

       În legea 196/2018, versiunea din Monitorul Oficial, aceste aberații sunt amendate… căci nu mai sunt la primele abateri…

      Ne spunem și noi o părere, poate cineva o fructifică… ba chiar mai face o sesizare pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu…

       Exemplul 28:

       Colac peste pupăză Meșterul Manole(angajatul spadasinului Corcodel) cu mișcări de Ninja – căci nu este de văzut prin Asociație,  nu a putut prevesti năpasta ce îi pândea pe proprietarii din C4-C6, cu toate că omul după cum spune „spadasinul cu 7 atestate mortale” are chiar facultate…

      Ce năpastă, vă întrebați?

       Păi, dacă își făcea treaba și stătea prin condominiul acesta și nu prin altele pe care le „repară” în același timp pe bani dubli, poate observa contorul de la rampele încălzite ale parcărilor subterane… acolo unde… au venit facturi plătite de proprietari de câteva sute de lei/ per apartament… pe luna!!!

           Lucru ce putea fi preîntâmpinat dacă acest Ninja era acolo de unde al lui șef ia peste 20.000 lei/lună.

      Dar nu este problemă, din informațiile noastre au gâștele de aur câteva ouă ce se pot amaneta pentru a plăti incompetența dovedită a spadasinilor.

      Am mai rămas datori cu un subiect de tura trecută pe care doar îl precizăm urmând să îi facem o analiză în curând: alegerile dorite de proprietarii care au înțeles ceva din ceea ce se întâmplă pe la ei prin curte.

Și discutăm despre cele de președinte, în principal… unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  se ia la trântă cu Prâslea și din informațiile noastre chiar cu Don Quijote de la Mancha Alfa.

       Nu putem să nu observăm(printul de mai sus face parte din campanie) că Prâslea a reușit să se ridice de la un membru în comitetul executiv pus într-o Adunare generală nestatutară, care a început prin a-l acoperi pe D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  în balivernele presărate in procesele-verbale ale Comitetului, la un proprietar care merge pe un drum corect, un drum ce ar fi trebuit să fie al fiecărui Cavaler al Mesei rotunde, al fiecărui spadasin.

Dacă peste noua atitudine mai punem în balanța cu care îl comparăm cu „Minciunică” și faptul că știe matematică,  știe să lucreze pe un calculator, ba chiar să facă grafice și previziuni… noi deja aplaudăm.

„Minciunică”  nici când trebuia să își dea singur salariu în 2020 nu a putut să facă un calcul simplu…

În episodul viitor avem de gând, pe lângă cele obișnuite, să comparăm pe cei doi care, din punctul nostru de vedere, au ce cele necesare să conducă o Asociație Premium de proprietari: Prâslea și Don Quijote de la Mancha Alfa.

         Considerăm că pe D‘Artagnan îl tot comparăm de 8 episoade și ne-am dat seama de „profesionalismul” său și promitem că încercăm să îl lăsăm să se ocupe de afacerile familiei poate acolo nu mai țepuiește asociații…

POINT !

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

 Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Foto: https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

Publicat

pe

De

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza cu o problema simpla de neconstitutionalitate?
Singurul raspuns rational este ca juzii CCR se afla sub influenta unor persoane care au un interes in amanarea deciziei pe OUG 59/2017. Sau poate chiar ei au un interes in amanarea deciziei, in sensul ca folosesc cauza ca un levier sa protejeze/sa negocieze niste drepturi ale magistratilor, ca sa nu fie afectate prea tare de politicieni.
Actualul presedinte CCR este Marian Enache, fost parlamentar FSN si PSD. Fost consilier al lui Iliescu. In 2022, ziarele scriau despre el ca incaseaza anual aproape 813.000 de lei (173.000 de euro) din salariul de judecator cumulat cu indemnizatia de revolutionar si trei pensii (de stat, de avocat si cea speciala, de parlamentar). Venitul sau lunar depaseste 15.000 de euro.
Virgil Burla a scris despre el ca ar fi avut dosar de colaborator al securitatii, care insa ar fi disparut misterios.
Deci si CCR este dotata cu baieti de baieti, asa cum este si prin parlament, asa cum ii vedem si prin guvern. Crème de la crème, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Publicat

pe

De

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de interne, Lucian Bode, a anunțat in această zi că isi apără oamenii și , incepând cu data de 01.06.2023, 119.168 de cadre ale MAI vor beneficia de acordarea unei diferențe salariale pentru Legea 153/2017, cu un efort bugetar de 76 milioane de lei, iar după rectificarea din 01.08.2023 vor primi si restul diferentei astfel că Legea 153/2017 li se va aplica in totalitate.

Ministrul Justitiei, Cătălin Predoiu, incă se gândește să organizeze o comisie mixtă de dialog social, un manager public din M.J. fiind numit să facă ceremoniile, si asta doar după solicitări scrise ale sindicatelor.

Știm deja replica ministrului justitiei: ” Nu vă voi lăsa in urmă”, dar nici inainte nu ne-a pus niciodată.

Ministerul Afacerilor Interne, 119.168 de angajati vor primi cele doua tranșe care inchid aplicarea celei mai controversare legi a salarizării . Penitenciarele au aproximativ 12.000 de angajati, deci Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I., insă……

Până se hotărăște ministrul justiției să vorbească cu noi, noi ne vom tine de calendarul de proteste și le vom dovedi, de această dată doar ca un avertisment, că dacă vrem ii blocăm, dezvaluie cei de la FPP..

In doua zile, pe foarte repede inainte, cele trei federatii ( FPP, SNLP si FSSP) au strans aproximativ 6000 de semnături, gânditi-vă cum vor fi lunile viitoare când vom avea timp să ne organizăm mai bine!

Așadar azi este prima zi de proteste din calendarul comun asumat, mai stipuleaza sursa citata. (Sava N.).

https://www.mai.gov.ro/comunicat-de-presa-803/

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv19 ore ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv19 ore ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv19 ore ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv2 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv2 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv3 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv3 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv3 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusiv6 zile ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv7 zile ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusivo săptămână ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusivo săptămână ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusivo săptămână ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusivo săptămână ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Exclusivo săptămână ago

„Oportuniștii, lingăii, purtătorii de legitimații de poliție primesc salarii de excelență pentru că dorm frumos și nu-și deranjează colegii”

Ne cerem scuze colegilor care au fost în patrula ieri cu agentul de poliție Cănărău Ioan pentru că meritele lor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!