Administratie
Procurorul Negulescu Mircea si povestea misterioasa a martorilor protejati de identități false/Sa ii cunoasca si opinia publica: Nicolae Cantemir Vasile (căruia i s-a atribuit pseudonimul Constantin Mugurel), etc

Instanța a decis ca mai mulți martori ce erau protejați de identități false să fie audiați sub adevăratele nume. Ei fuseseră „audiați” de Mircea Negulescu sub protecție.
La data 1 iulie 2021, judecătoarea Lavinia Nușa Miu de la Tribunalul Prahova a dispus audierea a 9 martori cărora fostul procuror de la DNA, „Portocala”, le-a luat declarații cu identități protejate.
Noi zicem sa ii cunoasca si opinia publica ca poate asa se va intelege anumite fenomene ce au loc si in prezent!
Dispune audierea martorilor:
Schiopulescu Valentin Vasile (căruia i s-a atribuit pseudonimul Dauna Costel),
Nicolae Dan (căruia i s-a atribuit pseudonimul Marc Antonio) – vestitul camatar „Meliu”;
Nicolae Cantemir Vasile (căruia i s-a atribuit pseudonimul Constantin Mugurel),
Bălănescu Mihail Iulian (căruia i s-a atribuit pseudonimul Crângașu Gabriel),
Radu Nicolae Manuel (căruia i s-a atribuit pseudonimul Georgescu Zamfira),
Capră Daniel (căruia i s-a atribuit pseudonimul Dobre Cosmin),
Capra Nicolae (căruia i s-a atribuit pseudonimul Rădulescu Adiță),
Mihai Ramona Mihaela (căreia i s-a atribuit pseudonimul Ștefănescu Genoveva),
Abagiu Manuel (căruia i s-a atribuit pseudonimul Tomescu Costel);
Mihalache Emanuel zis „Roco” cu numele conspirativ Costea Valentin, un nume de la fostul SIF pentru a crea confuzie în rândul politistilor asa cum a fost ales și Balanescu cu Crângașu Gabriel, etc;
Recunoastem ca despre decizia curajoasa a judecătoarei Lavinia Nușa Miu de la Tribunalul Prahova am aflat imediat ce s-a metionat pe portalul intantei (02.07.2021) dar nu am dorit sa peturbam acest complet profesionist care doreste cu adevarat sa faca lumina in acest dosar cu foarte multe increngaturi.
Insa, acest subiect nu a scapat altor jurnalisti de investigatii:
Facem doar o singura mentiune: Incisiv de Prahova a dezvaluit, in exclusivitate, inca de acum un an de zile, surprizele ce vor aparea in acest dosar si calitatea de martor protejat ale unora, precum Nicolae Cantemir Vasile. Vom reveni. (Cerasela N.).
N.R – A nu se uita ce dezvaluiam dupa ce „Portocala” a scapat de arest si control judiciar…A fost vazut la poarta la Nicolae Cantemir Vasile (căruia i s-a atribuit pseudonimul Constantin Mugurel). Oare de ce? Vom afla, in curand!
Administratie
Salvamontiștii din Bran intervin pentru recuperarea a doi turiști italieni blocați în Munții Bucegi
Administratie
Activitatea Poliției de Frontieră Române: Noutăți și statistici
Administratie
195 de ani de la crearea milițiilor pământene sărbătoriți la Poligonul Cincu

Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica” din Cincu, cunoscut sub numele de Poligonul Cincu, a fost fundalul perfect pentru aniversarea celor 195 de ani de la crearea milițiilor pământene și a străjilor călări, eveniment marcând și renașterea infanteriei române în epoca modernă. Vremea aspră, cu vânt puternic și lapoviță, nu a împiedicat desfășurarea evenimentului comemorativ. Aceasta informație a fost transmisă de Florin Șperlea pentru Agenția Media a Armatei.
Exercițiu militar demonstrativ impresionant
Oaspeții, inclusiv locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Terestre, general-maior Daniel Pop, au asistat la un exercițiu demonstrativ cu trageri de luptă, organizat de militarii din Divizia 4 Infanterie „Gemina”. Exercițiul a arătat abilitatea forțelor române, poloneze și portugheze de a opera într-un mediu interoperabil, demonstrând coeziunea tehnicii, a armamentului și a procedurilor militare.
Premii pentru excelența militară
Ceremonialul a inclus și premierea câștigătorilor competițiilor „Cel mai bun infanterist” și „Cel mai bun pluton de infanterie”. Caporalul clasa a III-a Bogdan Motogna, din Batalionul 812 Infanterie „Bistrița”, a fost ales cel mai bun infanterist. Un pluton din Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” a câștigat competiția plutoanelor. Premii și diplome de apreciere au fost oferite de general-maior Daniel Pop și general-maior Bogdan Cernat, precum și de oficiali ai Fundației „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință.”
Expoziție militară și lansare de carte
Evenimentul a inclus și o expoziție militară statică, unde invitații au primit informații despre armele și tehnica de luptă expuse. De asemenea, maiorul Cristian Alexandru a lansat lucrarea „Infanteria română. Sacrificii și izbânzi, de la Războiul de Independență la apartenența la NATO”, oferind o perspectivă asupra evoluției și succeselor infanteriei române de-a lungul timpului.
-
Exclusivacum 3 zile
Alerta roșie: FSANP cere acțiuni imediate pentru siguranța penitenciarelor din România
-
Ancheteacum 2 zile
Decontarea serviciilor turistice pentru personalul din apărare și ordine publică în 2025
-
Exclusivacum 4 zile
CSM acordă certificat de bună purtare foștilor procurori de la DNA Ploiești/„Dezvăluiri de noaptea minții”
-
Exclusivacum 3 zile
Procurorul „aruncat”: Mâna nevăzută a senatorului „Melcilor” asupra justiției
-
Exclusivacum 3 zile
Mușamalizarea organizată: Răspunsuri insălătoare și coordonate de la vârful IGPR
-
Exclusivacum 2 zile
Sâmbăta Mare: Tradiții, obiceiuri și ce nu trebuie să faci in această zi
-
Featuredacum 4 zile
Probleme în sistemul judiciar: Rata scăzută a dosarelor trimise în judecată și creșterea prescripțiilor
-
Exclusivacum 3 zile
Analiză juridică asupra inaplicabilității interdicțiilor din proiectul de lege privind mercenariatul pentru polițiștii suspendați