Connect with us

Administratie

Documentul scurs de la Guvern a fost doar cireasa de pe tort pentru multi reporteri, in special, pentru cei acreditati la Guvern si la PNL.

Avatar

Publicat

pe

In trei luni de zile, unii jurnalisti au auzit si au primit din partea consilierei de stat pe probleme de comunicare a Guvernului urmatoarele:
– Banii partidului nu mai sunt acum la Orban, ci la Robert Sighiartau
– La solicitarea reporterilor care voiau sa stie la ce conferinte judetene ajunge Citu, a facut un grup de whatsapp in care sa anunte programul politic. Nu se stie pe ce criterii i-a ales pe reporterii care sa aiba acces la agenda politica al lui Florin Citu, dar reporteri acreditati la PNL si la Guvern de la anumite trusturi nu aveau acces la asemenea informatii. Sau aveau, dar cand era prea tarziu.
– Cand i s-a cerut de catre un reporter sa fie introdus in acel grup, consiliera de stat a tinut sa-i precizeze ca i-a ascultat niste live-uri cu o zi inainte cu care nu fusese de acord. Era nemultumita ca reporterul nu numarase filialele detinute de Citu, la acel moment, precum numara Pristanda steagurile
– Le-a interzis unor politicieni apropiati de Citu sa mai vorbeasca cu anumiti reporteri. A impartit reporterii, la fel cum a facut si cu aproape toate trusturile de presa, intre reporteri pro-Citu si reporteri pro-Orban. Unul dintre politicienii care chiar au si ascultat-o vrea sa fie viitorul ministru de Finante si secretar general al PNL. Culmea, chiar parea unul dintre politicienii civilizati, cu mintea la el.
– Intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern, pe un alt reporter l-a intrerupt cand adresa o intrebare: de ce insisti pe o “non-stire”. Non-stirea era legata de cheltuielile cu campania de informare privind vaccinarea.
– Au fost reporteri care au fost dati la o parte de la microfon atunci cand adresau intrebari ministrilor
– A intrerupt si o conferinta de presa cu ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, care a fost intrebata despre campania de informare privind vaccinarea. De fata cu toata presa de la Guvern, ii spune ministrului Sanatatii sa raspunda ca sunt campanii diferite.
In mod normal, acest mesaj l-as fi scris din momentul in care s-au intamplat cele relatate mai sus. M-am abtinut pentru ca desi nu am fost niciodata nici macar amice, am fost colege. M-am abtinut, in ciuda unor mizerii si povesti pe care le-a tesut despre mine si alti colegi.
Probabil ca daca, in locul ei, consilier de stat era acum orice alt fost reporter, multi s-ar fi eschivat sau ar fi fost incomod pentru ei sa intrebe despre speta cu documentul. Cand petreci cu orele pe teren, in fiecare zi, raman niste legaturi si suntem jurnalisti, dar si oameni, deopotriva. Intrebi pentru ca nu poti sa ignori un astfel de subiect, dar esti usor stanjenit.
In cazul de fata, nu a fost reporter care sa nu vina macar cu o intrebare de completare pe subiect adresata lui Florin Citu, ieri. Daca nici asta nu-ti ridica niste semne de intrebare ca trebuie sa-ti schimbi atitudinea, ca nu-ti intelegi fisa postului si rolul tau in functia aia, atunci poate ca a venit momentul ca Anca Alexandrescu sa se simta amenintata de faptul ca urmasii sai o depaseasc la capitolul mizerii facute presei acreditate.
P.S. Imi pare rau ca Dana Pacurar este bagata in aceeasi oala. Nu au nicio legatura cele doua, ba dimpotriva. Dana este de-o calitate umana si profesionala care nu cred ca ii poate fi contestata de nimeni. Cel putin, nu de oamenii care-o cunosc si care au lucrat cu ea.
 Despre declaratiile de ieri si de astazi ale lui Citu, pur si simplu, nu ai ce sa comentezi., conchide jurnalista Madalina Mihalache. (Sava N.).

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administratie

Elevii nevaccinați din cadrul Școlii de agenți de poliție ,,Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca sunt ,,încarcerați”!

Avatar

Publicat

pe

De

Într-un exces de zel de neînțeles, de aproximativ o luna de zile, directorul unității de învățământ, cms. șef de politie Dr. Liviu Gabriel Dumitru, într-o maniera de un totalitarism autocratic, interzice de la sine putere elevilor care au ales sa nu se vaccineze părăsirea unității de învățământ.
Acesta refuză să le aprobe elevilor nevaccinați să părăsească unitatea în weekend-uri pentru a-și vizita familiile. Prin această măsură ilegală încearcă să îi determine pe elevi să se vaccineze. În tot acest timp, cei vaccinați poți părăsi școala fără probleme.
Această segregare nu numai că este discriminatorie, dar este în contradicție cu drepturile constituționale ale elevilor.
În încercarea de a-l determina să renunțe la aceste abuzuri, unul dintre reprezentanții organizației noastre l-a contactat telefonic. Răspunsul acestuia a fost halucinant: „…câtă vreme sunt directorul școlii pot să fac ce consider eu de cuviință și nu trebuie să dau explicații nimănui. Dacă vor refuza în continuare să se vaccineze (n.r. elevii), nu le voi aproba să părăsească școala”.
Pentru a contracara acest comportament de dictator al directorului școlii de agenți de poliție din Cluj Napoca, am sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Avocatul Poporului, dar și conducerea Ministerului Afacerilor Interne.
Poate că acest personaj ar trebui să fie lăsat „la vatră” pentru a nu mai nenorocii destinele tinerilor agenți de poliție care sunt marcați încă înainte de a intra în sistem, dezvaluie Sindicatul Europol. (Sava N.)..

Citeste in continuare

Administratie

Au demarat concursurile pentru încadrarea din sursă externă de ofițeri, agenți și personal contractual în Poliția Română

Avatar

Publicat

pe

De

Poliția Română scoate la concurs 1.828 de posturi, din sursă externă.
Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.
Ce trebuie să știți este că sunt 645 de posturi de ofițer de poliție, 657 de posturi de agent de poliție și 536 de posturi pentru personal contractual.
Pentru posturile de ofițeri și agenți, perioada de înscriere a început azi, 23 septembrie și are termen limită 5 octombrie.
Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs în perioada următoare.
Posturile scoase sunt în specialitățile acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ.
Informații complete cu privire la posturile existente le găsiți începând cu documentarea de aici: https://www.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs

 

Citeste in continuare

Administratie

10 beneficiari din cadrul unităților DGASPC Prahova așteaptă, cu emoție și bucurie, transferul în grija asistentului personal profesionist pentru a trăi în cadrul unui mediu cât mai apropiat de cel familial

Avatar

Publicat

pe

De

 De aceea, informăm cetățenii prahoveni cu privire la faptul că au fost identificați beneficiarii protejați în unitățile noastre de asistență socială, respectiv, 6 beneficiari în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect A”, care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pentru a fi transferați în rețeaua de asistenți personali profesioniști.
 Proiectul este cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020, fiind disponibile 12 posturi de asistenți personali profesioniști.
 Consiliere și informații suplimentare în vederea recrutării pot fi acordate la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Ploiești, Șoseaua Vestului nr. 14-16, Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap, telefon/fax: 0244/586.100, 0244/511.400, interior 223, e-mail: dgaspcph@yahoo.com sau la Serviciul Resurse Umane, telefon/fax: 0244/586.100, 0244/511.400, interior 248, e-mail: resurseumanedgaspc@yahoo.com.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance?

Procurorii români care au dormit tot anul 2021 (și în trecut) au ajuns la City Insurance abia ieri, 23 septembrie!...

D.N.A.2 zile ago

GRAV/Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova/Inregistrari audio si DOCUMENTE/ Asteptam reactiile oficiale ale organelor de cercetare penala (I)

Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost acuzați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție că ar fi constituit un...

Exclusiv2 zile ago

Ministerul Muncii a confirmat/Vaccinarea nu poate fi obligatorie/Impunerea vaccinării împotriva COVID-19 de către angajator nu este într un cadru legal

Niciun angajat nu poate fi obligat de către angajator sa se vaccineze împotriva COVID-19, vaccinarea este un act medical preventiv,...

Exclusiv3 zile ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații (II)

Revenim la reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv3 zile ago

Din prima zi în care Nicu Marcu a fost numit Preşedinte ASF (28 iunie 2020), el a acţionat în scopul acoperirii fraudei de la City Insurance prin mângâierea pe creştet a City Insurance şi neobligarea în mod real de a aduce capital

Nicu Marcu a oferit mai mult de un an societăţii City Insurance, timp în care societatea, cu o cotă de...

Exclusiv4 zile ago

„V-am spus vreodata ca Misu Negritoiu, un alt lucrator in comertul exterior la Securitatii ne-exclusiviste, se ducea la sportul ne-exclusivist Golf, cu elicopterul?”

,,Incurajez pe cat mai multi sa descopere jocul de Golf. Acest frumos sport deloc exclusivist. Se poate practica la orce...

Exclusiv1 săptămână ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Vorbim despre reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv1 săptămână ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv1 săptămână ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv1 săptămână ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv2 săptămâni ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins...

Exclusiv2 săptămâni ago

Vântul schimbării bate în Politia Locala Ploiesti

Zvonurile conform carora „Calaretului pe calb alb” i s-ar pregati “debarcarea”de la sefia Politiei Locale Ploiesti par sa se adevereasca,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost eliberată din funcție ieri seară

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!