Connect with us

Administratie

Enel – pentru unii mumă, pentru alții, ciumă

Avatar

Publicat

pe

In data de 20.07.2021, m-am întors intempestiv dintr-o vacanță mult așteptată în Delta Dunării. Deoarece până acum am vizitat toate zonele minunate ale țării, mai puțin Delta Dunării, am fost nerăbdător să văd și această zonă de vis cu care Dumnezeu a binecuvântat România.

Din păcate, deși această vacanță a fost mult așteptată am întrerupt-o prematur din cauza… Enel, mai precis a E-Distribuție Dobrogea. La prima vedere, această afirmație pare a fi, cel puțin, ciudată, deoarece majoritatea concediilor sunt nereușite și/sau întrerupte brusc din cauza condițiilor de cazare și masă. Din fericire pentru ideea oferirii unor servicii de clasă turiștilor, serviciile oferite de gazda noastră, Hotelul Paradise Delta House, au fost la înălțime din toate punctele de vedere.

Din nefericire pentru mine, familia mea și, cu siguranță, pentru toți ceilalți turiști, români sau străini aflați în Delta Dunării, condițiile excelente de cazare, mesele delicioase preparate de gazde și servirea ireproșabilă, nu au fost suficiente pentru a avea parte, și în România, de un concediu de vis. Ceea ce se întâmplă în zona Deltei Dunării, este de neconceput într-un stat civilizat în secolul XXI: aproape zilnic se întrerupe furnizarea energiei electrice, pe perioade mai scurte sau mai lungi.

Este adevărat faptul că, de când am ajuns în Deltă (15 iulie), până la 18 iulie 2021, furnizarea energiei electrice a fost întreruptă, pe perioade scurte, de mai multe ori pe zi, dar ceea ce s-a întâmplat pe 19 iulie a depășit limita suportabilului: furnizarea energiei electrice a fost întreruptă de la ora 8,15 până la ora 20,30!?!

Deoarece ziua de luni a fost dedicată relaxării la hotel, nu doar că am resimțit, din plin, ce înseamnă o zi toridă de vară în beznă totală, dar am fost și martorul disperării managerului hotelului, domnul Alexandru Hancu, care nu doar că era disperat că nu primea, cu prilejul apelurilor la Dispeceratul E-Distribuție Dobrogea, un orizont de timp al remedierii avariei, dar se și întreba ce aparate de uz casnic se vor mai defecta în hotel și câte produse alimentare se vor altera.

Cu prilejul discuțiilor avute cu domnul Hancu, acesta mi-a explicat „entuziasmul” cu care angajații hotelului au încărcat într-o barcă, cu o săptămână înainte, un frigider care s-a defectat din cauza prea deselor întreruperi ale furnizării energiei electrice și „bucuria” cu care au descărcat frigiderul, după ce a fost reparat în Tulcea.

Văzând disperarea localnicilor din Delta Dunării, disperare cauzată de faptul că din luna mai 2021, întreruperile furnizării energiei electrice sunt prea numeroase, aș fi crezut că Enel sabotează turismul românesc dacă nu aș ști că și mie mi s-au defectat o mașină de spălat și o centrală din cauza repetatelor întreruperi ale furnizării energiei electrice în București, Sectorul 4.

Până acum huleam turismul românesc din cauza faptului că, în schimbul unor prețuri exorbitante, hotelierii ofereau servicii execrabile. Acum, când din ce în ce mai mulți hotelieri au început să fie competitivi, oferind servicii de calitate la prețuri corecte, după ce au fost crunt loviți de pandemia generată de Sarv Cov 2, virusul devenit celebru peste noapte, agenții economici care operează în domeniul HoReCa sunt permanent sabotați de Enel care, nu doar că provoacă disconfortul turiștilor prin faptul că sunt obligați să facă saună din cauza nefuncționării aparatelor de aer condiționat, dar le generează și numeroase pagube materiale prin faptul că se defectează numeroase frigidere, aparate de aer condiționat și televizoare și se alterează produsele alimentare aflate în frigidere.

Pentru a nu ne mai uita cu jind la vecinii maghiari care, dintr-o baltă numită Balaton, realizează venituri din turism mai mari decât noi care avem atâtea zone turistice fabuloase, ar trebui ca autoritățile competente să ia măsurile necesare astfel încât operatorii din turism să nu mai întâmpine și alte dificultăți în afara celor pe care chiar nu le pot evita, de exemplu pandemia Covid 19.

Deoarece cuvintele rostite de doamna Monica Hodor, cu prilejul numirii sale în funcția de Director General al E-Distribuție Banat, Dobrogea și Muntenia Sud : „Sunt onorată să îmi reiau activitatea în România la conducerea celui mai performant operator de distribuție din țară. Ca urmare a investițiilor realizate, societățile E-Distribuție sunt în topul calității serviciului de distribuție și al digitalizării, cu beneficii directe pentru clienți”, s-au dovedit a fi simple alegații, sper ca recenta numire a doamnei Atena Adriana Groza în funcția de Guvernator cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării” să se dovedească a fi benefică, în sensul ca aceasta să se implice rapid și ferm cu scopul de a rezolva problemele care afectează normala activitate a agenților economici din zona Deltei Dunării.

Pentru a nu exista nicio confuzie referitoare la titlul articolului, menționez faptul că, în mod evident, Enel este mumă pentru companiile care produc și vând produse electrocasnice și ciumă pentru consumatorii persoane fizice sau juridice, persoane care sunt obligate să schimbe diverse produse electrocasnice din cauza defectării lor generate de prea desele sincope existente în furnizarea energiei electrice.

Av. Florin Constantin Durgheu

În urma publicării, în data de 22.07.2021, a articolului cu titlul ” Enel – pentru unii mumă, pentru alții, ciumă”, vă rugăm să preluați în corpul materialului de presă reacția reprezentanților E-Distribuție Dobrogea:

“În data de 19.07.2021 la care autorul articolului face referire, E-Distribuție Dobrogea a avut programată o lucrare de mentenanță a rețelelor de energie electrică din zona dintre Crișan și Mila 23, unde se află și clădirea menționată în material. Lucrarea a fost anunțată pe toate canalele oficiale ale companiei și semnalată autorităților locale precum și presei regionale. Realimentarea totală a consumatorilor s-a efectuat în condiții de siguranță la ora 19:27, după ce au fost remediate și alte defecțiuni neprevăzute. “

Biroul de presă E-Distribuție Dobrogea

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administratie

Elevii nevaccinați din cadrul Școlii de agenți de poliție ,,Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca sunt ,,încarcerați”!

Avatar

Publicat

pe

De

Într-un exces de zel de neînțeles, de aproximativ o luna de zile, directorul unității de învățământ, cms. șef de politie Dr. Liviu Gabriel Dumitru, într-o maniera de un totalitarism autocratic, interzice de la sine putere elevilor care au ales sa nu se vaccineze părăsirea unității de învățământ.
Acesta refuză să le aprobe elevilor nevaccinați să părăsească unitatea în weekend-uri pentru a-și vizita familiile. Prin această măsură ilegală încearcă să îi determine pe elevi să se vaccineze. În tot acest timp, cei vaccinați poți părăsi școala fără probleme.
Această segregare nu numai că este discriminatorie, dar este în contradicție cu drepturile constituționale ale elevilor.
În încercarea de a-l determina să renunțe la aceste abuzuri, unul dintre reprezentanții organizației noastre l-a contactat telefonic. Răspunsul acestuia a fost halucinant: „…câtă vreme sunt directorul școlii pot să fac ce consider eu de cuviință și nu trebuie să dau explicații nimănui. Dacă vor refuza în continuare să se vaccineze (n.r. elevii), nu le voi aproba să părăsească școala”.
Pentru a contracara acest comportament de dictator al directorului școlii de agenți de poliție din Cluj Napoca, am sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Avocatul Poporului, dar și conducerea Ministerului Afacerilor Interne.
Poate că acest personaj ar trebui să fie lăsat „la vatră” pentru a nu mai nenorocii destinele tinerilor agenți de poliție care sunt marcați încă înainte de a intra în sistem, dezvaluie Sindicatul Europol. (Sava N.)..

Citeste in continuare

Administratie

Au demarat concursurile pentru încadrarea din sursă externă de ofițeri, agenți și personal contractual în Poliția Română

Avatar

Publicat

pe

De

Poliția Română scoate la concurs 1.828 de posturi, din sursă externă.
Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.
Ce trebuie să știți este că sunt 645 de posturi de ofițer de poliție, 657 de posturi de agent de poliție și 536 de posturi pentru personal contractual.
Pentru posturile de ofițeri și agenți, perioada de înscriere a început azi, 23 septembrie și are termen limită 5 octombrie.
Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs în perioada următoare.
Posturile scoase sunt în specialitățile acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ.
Informații complete cu privire la posturile existente le găsiți începând cu documentarea de aici: https://www.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs

 

Citeste in continuare

Administratie

10 beneficiari din cadrul unităților DGASPC Prahova așteaptă, cu emoție și bucurie, transferul în grija asistentului personal profesionist pentru a trăi în cadrul unui mediu cât mai apropiat de cel familial

Avatar

Publicat

pe

De

 De aceea, informăm cetățenii prahoveni cu privire la faptul că au fost identificați beneficiarii protejați în unitățile noastre de asistență socială, respectiv, 6 beneficiari în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect A”, care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pentru a fi transferați în rețeaua de asistenți personali profesioniști.
 Proiectul este cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020, fiind disponibile 12 posturi de asistenți personali profesioniști.
 Consiliere și informații suplimentare în vederea recrutării pot fi acordate la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Ploiești, Șoseaua Vestului nr. 14-16, Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap, telefon/fax: 0244/586.100, 0244/511.400, interior 223, e-mail: dgaspcph@yahoo.com sau la Serviciul Resurse Umane, telefon/fax: 0244/586.100, 0244/511.400, interior 248, e-mail: resurseumanedgaspc@yahoo.com.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance?

Procurorii români care au dormit tot anul 2021 (și în trecut) au ajuns la City Insurance abia ieri, 23 septembrie!...

D.N.A.2 zile ago

GRAV/Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova/Inregistrari audio si DOCUMENTE/ Asteptam reactiile oficiale ale organelor de cercetare penala (I)

Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost acuzați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție că ar fi constituit un...

Exclusiv2 zile ago

Ministerul Muncii a confirmat/Vaccinarea nu poate fi obligatorie/Impunerea vaccinării împotriva COVID-19 de către angajator nu este într un cadru legal

Niciun angajat nu poate fi obligat de către angajator sa se vaccineze împotriva COVID-19, vaccinarea este un act medical preventiv,...

Exclusiv3 zile ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații (II)

Revenim la reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv3 zile ago

Din prima zi în care Nicu Marcu a fost numit Preşedinte ASF (28 iunie 2020), el a acţionat în scopul acoperirii fraudei de la City Insurance prin mângâierea pe creştet a City Insurance şi neobligarea în mod real de a aduce capital

Nicu Marcu a oferit mai mult de un an societăţii City Insurance, timp în care societatea, cu o cotă de...

Exclusiv4 zile ago

„V-am spus vreodata ca Misu Negritoiu, un alt lucrator in comertul exterior la Securitatii ne-exclusiviste, se ducea la sportul ne-exclusivist Golf, cu elicopterul?”

,,Incurajez pe cat mai multi sa descopere jocul de Golf. Acest frumos sport deloc exclusivist. Se poate practica la orce...

Exclusiv1 săptămână ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Vorbim despre reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv1 săptămână ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv1 săptămână ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv1 săptămână ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv2 săptămâni ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins...

Exclusiv2 săptămâni ago

Vântul schimbării bate în Politia Locala Ploiesti

Zvonurile conform carora „Calaretului pe calb alb” i s-ar pregati “debarcarea”de la sefia Politiei Locale Ploiesti par sa se adevereasca,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost eliberată din funcție ieri seară

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!