Connect with us

Featured

Oamenii de la Apele Române au muncit pe moșia lui Costel Alexe (DALLAS-ul LUI ALEXE)/Secretul deconspirat: „Am fost de mai multe ori acolo”

Avatar

Publicat

pe

* Într-o înregistrare incognito, Dumitru Stroi, muncitor la Administrația Bazinală Prut-Bârlad, a recunoscut că a forat mai multe puțuri pe domeniul de 4 ha deținut de Costel Alexe la Sculeni
* Înregistrarea este pusă la dispoziție de REPORTER DE IAȘI
* Președintele Consiliului Județean visează un parc de distracții la 20 km de Iași, cu animale exotice, restaurant, spații de cazare și un lac artificial, pe care se chinuie să-l umple cu apă
* Folosirea muncitorilor de la Apele Române, agenția condusă de cumătrul său, Petru Avram, a fost un subiect vehiculat în ultimele luni, dar negat categoric de cei implicați
* Acum, adevărul e relativ: „Poate au lucrat în timpul liber”
* Muncitorul a spus: „Am fost de mai multe ori acolo, am folosit motocompresor”
* Prin regulamentul de organizare, Apele Române n-au voie să execute astfel de lucrări la terți, persoane fizice sau juridice
* Administrația Națională trebuie să administreze bazinul hidrografic al României

 

Politician tânăr, apucături de ciocoi bătrân. Anul trecut, pe când Costel Alexe era ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, la ferma familiei din Sculeni au fost aduși muncitori de la Apele Române pentru a-i amenaja puțurile. „Eu am făcut mai multe puțuri acolo. Cu motocompresor am făcut denisipare”, au fost două dintre explicațiile lui Dumitru Stroi, muncitor la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad.

Declarația lui Stroi a fost dată unui jurnalist REPORTER DE IAȘI care a acționat incognito. Chestionat oficial, Stroi a fost lovit de amnezie: „Nu am nimic de spus, vă țineți de prostii”.

Șeful său, Petru Avram, a născocit un răspuns convenabil: „Dacă s-a dus acolo, s-o fi dus în timpul liber”. Iar cel care administrează domeniul de la Sculeni, Mihai Alexe, fratele demnitarului, are lacăt la gură: „Eu cu dumneavoastră n-am ce să vorbesc”.

Unul dintre puțurile de pe domeniul lui Costel Alexe de la Sculeni

Stroi, tată și fiu, angajați la Apele Române

În toamna anului trecut, surse din Apele Române au indicat pentru REPORTER DE IAȘI că la ferma familiei Alexe din Sculeni au lucrat angajați ai Administrației Naționale. Informația a revenit la acest început de an, în contextul scandalurilor uriașe care au avut în centru detașările de la primării comunale la ABA Prut-Bârlad.

Sursele au arătat că, printre alții, la ranch-ul lui Costel Alexe (fost ministru al Mediului, actual președinte al Consiliului Județean Iași) au lucrat doi salariați Dumitru Stroi, tată și fiu, cu prenume și nume identice.

Pentru a obține mărturia, un jurnalist REPORTER DE IAȘI l-a sunat pe Stroi jr. Ziaristul a pretins că este patronul unei firme de profil care a fost solicitată de familia Alexe pentru a decolmata unul dintre puțuri. Lui Stroi i s-au cerut detalii despre lucrare, în condițiile în care el acționase acolo anterior.

Iar muncitorul ABA Prut-Bârlad a căzut în capcană și a oferit informații certe care au atestat munca prestată pe moșia de la Sculeni. Din discuția Stroi – jurnalist incognito, a reieșit că respectivul a fost de mai multe ori pe proprietate.

Grupul sanitar din exterior a fost pomenit de muncitorul Dumitru Stroi: „Se înfunda puțul de lângă grupul sanitar din capăt”

Discuția cu Stroi: „Am făcut mai multe puțuri acolo”

Jurnalist incognito: – Bună ziua, domnu’ Stroi, am numărul de la domnul Alexe, de la Sculeni. Ați făcut o lucrare acolo…
– Dumitru Stroi: Spuneți…
– Și m-au chemat că s-a colmatat nu știu ce, eu n-am fost acolo. Spuneți-mi ce-i acolo ca să mă duc să văd.

– EU AM FĂCUT MAI MULTE PUȚURI ACOLO, dar nu știu care s-a colmatat dintre ele.

Dumitru Stroi, aici în vacanță cu familia, un om simplu care a executat ordinele directorilor săi de la Apele Române, care, la rândul lor, trebuiau să-l servească pe șeful lor politic, Costel Alexe, cel care i-a pus în funcții

– La ce adâncime erau?

– Nu mai știu.
– Ca să știu ce utilaje îmi aduc…
– Cu motocompresor eu când am fost acolo am făcut denisipare.
– Și totul era în regulă?
– Când am fost ultima oară era în regulă. (…) Am mai avut probleme cu el, m-am mai dus o dată acolo, cu ăla de la wc-ul, din capăt, de la hala aia. (…) Ei au pus și au tras cu două pompe de-acolo. Forajul nu dă cât vrea ei, forajul dă, le-am spus eu atunci cât dă, nu mai știu sigur că n-am hârtiile la mine acum.
– Cu cine ați vorbit atunci, cu Mihai sau cu Costel Alexe?
Dumitru Stroi: Mihai era acolo.

Petru Avram, directorul ABA Prut-Bârlad, făcut celebru de RECORDER pentru angajarea chelneriței de la Master Club, spune că muncitorii săi e posibil să fi lucrat la conacul cumătrului său, Alexe, dar „în afara orelor de program”

Dat în vileag, Dumitru Stroi a închis telefonul
Contactat oficial ulterior, și telefonic și față în față la locuința sa din comuna Erbiceni, Dumitru Stroi a refuzat să discute cu REPORTER DE IAȘI. Se dăduse consemnul pe unitate să refuze dialogul.

Muncitorul spusese la telefon că e liber, dar în fața casei sale, din Erbiceni, pe 10 februarie, soția sa ne-a spus că e la serviciu: „Mi se pare și mie interesant!”. L-a sunat, bărbatul nu i-a răspuns. Apoi REPORTER l-a sunat din nou și ne-am divulgat identitatea. Dumitru Stroi a replicat: „Sunt la serviciu, unde să fiu? Nu mai declar nimic. Voi vă țineți de prostii”.

Costel Alexe, anchetat de DNA, diabolizat de presă la nivel național, merge imperturbabil mai departe

Directorul Petru Avram: „Poate s-a lucrat în timpul liber”

Directorul „Apele Române” Iași, Petru Avram, cumătrul președintelui Consiliului Județean Costel Alexe, a fost pus în încurcătură de discuția cu REPORTER DE IAȘI. „Sunt martori, înregistrări, e momentul să o dăm pe bune!”, i s-a spus. Petru Avram n-a mai negat categoric posibilele lucrări efectuale la conacul de la Sculeni al lui Alexe, dar a insistat pe faptul că el n-a obligat pe nimeni să meargă acolo.

„Nu știu. Dacă o fi făcut ceva, o fi făcut pe timpul lor, pe banii lor. N-am nicio legătură eu cu ele (puțurile – n.r.). Treaba lui ce face în timpul liber, eu n-am nicio legătură cu asta”, a fost declarația lui Petru Avram, directorul ABA Prut-Bârlad.

Acesta nu a negat ferm că oameni de la Apele Române ar fi lucrat pe domeniul de la Sculeni, ci doar că, dacă au făcut-o, acest lucru s-a întâmplat în afara orelor de program. Detaliu: Avram este vicepreședinte al PNL Iași, filială condusă de cumătrul său, Costel Alexe.
REPORTER DE IAȘI a verificat dacă Dumitru Stroi ar fi putut efectua lucrări la conacul lui Alexe pe cont propriu, dar nu are înregistrată nicio firmă, SRL, PFA sau Întreprindere Individuală. Putea munci cel mult la negru.

Iazul săpat cu excavatorul de oamenii lui Costel Alexe. Acesta vrea să-l umple cu apă, pentru plimbări de agrement cu barca, în cadrul viitorului său parc zoologic

Visul lui Alexe: să umple cu apă un lac artificial de 1 hectar

La Sculeni, viitorul parc de distracție al președintelui PNL Costel Alexe, situația lucrărilor hidrologice este mai complicată. REPORTER a aflat detalii tehnice din surse autorizate. Alexe vrea să umple cu apă un lac artificial, de agrement, cu o suprafață de circa 1 ha. Are nevoie de foarte multă apă, iar pentru pomparea din Prut, aflat la circa 200 m distanță, e nevoie de pompe consumatoare de curent și de două conducte subterane, care să traverseze liziera de pe graniță. Pentru aceasta e nevoie de aprobări speciale.
Costel Alexe a încercat, mai simplu, să tragă apă din subteran, prin săparea unor drenuri, dar pânza freatică este foarte nisipoasă, astfel că orice captare se înfundă relativ repede. Pentru aceste lucrări a apelat la muncitorii de la Apele Române, conform surselor REPORTER dar și a declarației înregistrate a lui Dumitru Stroi: „Am fost de mai multe ori acolo”.

Mihai Alexe, fratele lui Costel, cel care supraveghează zilnic lucrările pe domeniul de la Sculeni, a refuzat dialogul cu REPORTER DE IAȘI. A ascultat întrebarea referitoare la muncitorii de la Apele Române care au lucrat la Sculeni, apoi a spus: „Nu stau de vorbă”.

Între Prut și viitorul iaz al lui Costel Alexe sunt câteva sute de metri, care traversează o pădure. Să bagi conducte pe domeniul forestier e o problemă

Alexe toarnă ciment la turație maximă în parcul de distracții
Acum câteva zile, la ferma întinsă pe 4 hectare se lucra la turație maximă. Mai multe construcții pe schelet metalic fuseseră căptușite cu cherestea, iar pe latura proprietății lipită de biserică și cimitir se turnase o fundație. O amprentă la sol de câteva sute de metri pătrați.

Sub rezerva anonimatului, un specialist din Apele Române a declarat că la moșia de la Sculeni a familiei Alexe nu s-a găsit încă o rezolvare pentru alimentarea consistentă și continuă cu apă. Puțurile trebuie curățate frecvent. „Denisiparea este acea operație executată asupra unui foraj pentru a elimina nisipul. Practic, prin denisipare se obține o decantare a particulelor aflate în suspensie, de cele mai multe ori acestea fiind nisip mai mult sau mai puțin fin”, se arată pe site-ul www.foraje-pentru-apa.ro.

Conacul de la Sculeni își așteaptă vizitatorii

Conacul de 1 milion de euro, visul de mărire care l-a mistuit pe Costel Alexe
Povestea fermei de la Sculeni de care se leagă mai multe acțiuni controversate ale lui Costel Alexe:
– firma Corporex, cu unic asociat Raluca Alexe (soția președintelui CJ), a cumpărat, în 2015, întregul complex din Sculeni de la Construcții Hidrotehnice în schimbul a doar 42.000 euro. Un chilipir. Domeniul măsoară 3,8 hectare de teren la care se adaugă 1.697 mp suprafață construită la sol. Construcții Hidrotehnice a fost controlată de deputatul PNL Mihai Lupu, din Constanța, și apoi de către fiica acestuia
– Conacul de la intrarea în fermă are trei niveluri. Amprenta la sol este de 211 mp. Are demisol și două etaje. Clădirea a trecut, recent, prin ample lucrări: izolația exterioară a fost refăcută, geamurile și ușile înlocuite, acoperișul a fost schimbat. Încă se mai fac amenajări interioare

În ciuda dosarului DNA cu tabla primită de la fostul Sidex Galați, Costel Alexe continuă în forță lucrările la parcul de distracții. Tabla ar fi fost depozitată chiar aici, la Sculeni, proprietatea fiind trecută pe firma Corporex, administrată de soția președintelui CJ. Cei doi au divorțat în toamnă, dar afacerea merge mai departe

– Intenția inițială a lui Alexe a fost de-a face o fermă cu vaci, însă, în ultimii ani, au demarat lucrările pentru amenajarea unei pensiuni agro-turistice, cu spații de cazare, restaurant, sală de evenimente și o mini grădină zoologică, un loc de relaxare la doar 20 de kilometri de Iași, pe granița cu Republica Moldova, un adevărat paradis verde
– Ultimii indicatori de bilanț ai Corporex datează din 2017: cifră de afaceri netă de 96.000 lei și profit net de numai 448 lei. Doar doi angajați. Obiectul de activitate: consultanță. Pentru anii 2018, 2019, 2020 nu există raportări pe site-ul Ministerului de Finanțe
– Aici au fost declarate sediile sociale pentru mai multe firme ale familiei:
1) Mobilis Ideas a fraților Mihai și Florin Alexe
2) Arca Broderie cu unic asociat Elena Costin, soacra ministrului
3) Domeniul Arca a lui Costel Alexe
4) Concept Art Event care, din toamna trecută, este deținută de Adina Dura, sora lui Costel Alexe
– La Domeniul Arca administrator pentru o perioadă a fost Ștefan Andrei Cazacu, unul dintre oamenii „de casă” ai președintelui Consiliului Județean Iași. Cazacu l-a urmat pe Alexe peste tot: i-a fost consultant parlamentar la cabinetul de deputat, consilier cât Alexe a fost ministru al Mediului. Același Cazacu a fost secretar de stat și președinte al Administrației Fondului pentru Mediu. De câteva săptămâni, Andrei Cazacu este administrator public la Consiliul Județean Iași al cărui președinte este Alexe
– Concept Art Event, a surorii Dura, este editorul publicației online „Pulsul ieșean”, care-i laudă pe liberalii ieșenii și-i critică pe adversarii politici
– La începutul acestui an, Costel Alexe a fost acuzat de DNA că ar fi luat mită, pe când era ministru al Mediului, constând în 22 de tone de tablă. Alexe a fost pus sub urmărire penală, presa centrală speculând că marfa ar fi ajuns la Sculeni, punct de lucru al Corporex, firma soției
– La sfârșitul anului trecut, Costel Alexe ar fi divorțat de soția sa, Raluca, una dintre ipoteze fiind aceea că ar fi vrut să-și pună averea la adăpost în eventualitatea apariției unor dosare penale

Article image

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Noul comandant al Academiei de Poliție, Claudiu Chindriș, alaturi de sefi din D.I.P.I (Tiberiu – Silviu DUMITRACHE) au destructurat o grupare de crima organizata de la varful M.A.I.

Avatar

Publicat

pe

De

Noul comandant/rector al Academiei de Poliție (numit la data de 16.septembrie 2021), Claudiu Chindriș, a avut diverse funcții în ambele servicii de informații (D.I.P.I si S.R.I), iar printre acestea a fost șef al Departamentului de Informații și Protecție Internă din Ministerul de Interne, șeful Serviciului Județean de Protecție Internă Cluj și șeful Departamentului de Analiză din Academia SRI.

Din Rechizitoriul din 10 mai 2016, dosar nr 20/P/2016, reiese ca, actualul comandant/Rector al Academiei de Politie alaturi de alti ofiteri si sefi din D.I.P.I (printre care si actualul sef al DGIPI- general de brigadă Tiberiu – Silviu DUMITRACHE- care a fost numit la conducerea acestei structuri la data de 21 septembrie 2021) au destructurat o grupare de crima organizata de la varful M.A.I coordonata de secretarul de stat Nicolae Gheorghe.

De altfel, despre aceasta grupare de la varful M.A.I., Incisiv de Prahova a dezvaluit multe aspecte cu conotatii in domeniul penalului.

Dupa foarte multa vreme vedem si noi un rechizitoriu bine intocmit de catre D.N.A, respectiv de procuror sef serviciu, Florentina Mirica. (Ec Adrian Radu).

DNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Nu există decât o soluție. Lockdown/Pentru că Parlamentul României nu știe să facă o lege/Acesta este nivelul

Avatar

Publicat

pe

De

După aproape 2 ani, Parlamentul României n-a aflat că NU POȚI condiționa de certificat pe termen NELIMITAT ( starea de alertă e de mai bine de 1 an și jumătate) TOATE drepturile și libertățile. (Ex: legea Franței condiționează specific și pe termen limitat: 15 Noiembrie, trecută prin filtrul constitutional. Franța pregătește acum noua lege cu prelungire a condiționării tot limitată pana în Iulie 2022, pentru ca statele UE sănătoase la cap se pregătesc deja de valul 5 si 6)
După aproape 2 ani, Parlamentul României n-a aflat că respectivele CONDIȚII trebuie să fie în LEGE, nu HG sau ordine de ministru.
Analfabetism funcțional în Parlamentul României. Deși legea o au mai multe state europene, ai noștri nu știu s-o scrie ca sa fie si constituțională. Atât a putut Senatul României, acum legea e la deștepții de deputați.
Ce scrie în Constituție, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei:
Art. 53 – Restrângerea exerciţiului UNOR drepturi sau al UNOR libertăţi
(1) EXERCIȚIUL UNOR drepturi sau al UNOR libertăţi poate fi restrâns NUMAI PRIN LEGE şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.
(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie PROPORȚIONALĂ cu SITUAȚIA care a determinat-o, să fie aplicată în mod NEDISCRIMINATORIU şi FĂRĂ A ADUCE ATINGERE EXISTENȚEI dreptului sau a libertăţii. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Featured

CEDO condamnă Bulgaria pentru șicanarea unei judecătoare incomode

Avatar

Publicat

pe

De

„Lasati-ne sa vorbim!
În limite legale si de bun simt!
Fara sa aducem atingere justitiei și colegilor, fara sa comentam hotarari judecatoresti!
Nu o facem pentru ca vrem sa fim vedete!
Nu o facem pentru ca ne place sa ne bagam in seama!
Nu avem stapani sau papusari in spatele nostru!
Nu vrem functii sau onoruri!
Vrem ca adevarul sa fie spus si cunoscut.
Vrem sa aveti parte de justitie dreapta si magistrati independenti.
Vrem sa ne fie recunoscut dreptul la libera exprimare!
Muncim cu totii si vrem sa va respectam si sa fim respectati!
Si da, vrem ca cei care mint si dezinformeaza sa plateasca.
Vrem ca cei care fac politica pe fata sa plece in politica, sa nu se mai ascunda dupa roba de magistrat pentru a face prozeliti.
Iar CEDO va spune cam acelasi lucru.
Si da, trebuie sa ramanem decenti, sa ne respectam colegii, sa nu sarim calul si sa nu improscam cu noroi in stanga si in dreapta.
Multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje, s-au interesat de soarta mea, aratandu-mi ca le pasa”, precizeaza judecătoarea Adriana Stoicescu cu referire si la faptul ca CEDO condamnă Bulgaria pentru șicanarea unei judecătoare incomode.
CEDO condamnă Bulgaria pentru șicanarea unei judecătoare incomode
Autor:
Ionel Dancu, Reporter
Bulgaria a fost condamnată marţi de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) pentru că a declanşat urmăriri disciplinare împotriva unei judecătoare care critica guvernul şi Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), pentru a o „sancţiona” şi „intimida”, informează AFP.
„Aleasă în 2009 preşedinte al Uniunii Judecătorilor din Bulgaria (UJB), principala asociaţie profesională de magistraţi, Miroslava Stefanova Todorova a criticat în mai multe rânduri acţiunile CSM, printre care unele numiri de preşedinţi de jurisdicţii, precum şi politica guvernamentală în materie de justiţie”, precizează CEDO într-un comunicat.
La scurt timp, CSM i-a reproşat Miroslavei Stefanova Todorova întârzieri în analizarea dosarelor juridice şi ea s-a pomenit cu salariul redus, apoi a fost retrogradată pentru o durată de doi ani, după ce a fost cât pe ce să fie revocată şi a fost privată de remunerare timp de un an.
„Scopul principal al urmăririlor disciplinare angajate împotriva reclamantei”, foarte mediatizată la acea vreme, şi al sancţiunilor impuse de CSM „nu era de a asigura respectarea termenelor pentru finalizarea dosarelor, ci cel de a o sancţiona şi intimida” pe Miroslava Stefanova Todorova, din cauza „luărilor sale de poziţie critice faţă de CSM şi puterea executivă”, a apreciat CEDO în decizia sa.
„Urmăririle disciplinare îndreptate împotriva ei şi sancţiunile care i-au fost impuse au constituit o ingerinţă în exercitarea dreptului său la libertate de exprimare, (ingerinţă) care nu era necesară într-o societate democratică”, a subliniat CEDO, cu sediul de la Strasbourg.
„CSM a dat dovadă de o severitate aparte la adresa celei vizate, ordonând iniţial revocarea ei”, în final anulată, a continuat CEDO, o sancţiune de o „severitate excepţională” şi „disproporţionată”, denunţată de „o mare parte a comunităţii judiciare şi juridice din Bulgaria, de ministrul justiţiei, de mass-media, de ONG-uri”, precum şi de „organizaţii internaţionale”.
„Dorinţa de a utiliza procedura disciplinară cu titlu de represalii pentru luările de poziţie ale reclamantei este cu precădere preocupantă”, au mai subliniat judecătorii paneuropeni, care au condamnat Sofia la plata sumei de 1340 de euro reclamantei cheltuieli de judecată se mai arata in postarea de pe facebook. (Paul D.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv6 ore ago

Noul comandant al Academiei de Poliție, Claudiu Chindriș, alaturi de sefi din D.I.P.I (Tiberiu – Silviu DUMITRACHE) au destructurat o grupare de crima organizata de la varful M.A.I.

Noul comandant/rector al Academiei de Poliție (numit la data de 16.septembrie 2021), Claudiu Chindriș, a avut diverse funcții în ambele...

Exclusiv6 ore ago

Nu există decât o soluție. Lockdown/Pentru că Parlamentul României nu știe să facă o lege/Acesta este nivelul

După aproape 2 ani, Parlamentul României n-a aflat că NU POȚI condiționa de certificat pe termen NELIMITAT ( starea de...

Exclusiv1 zi ago

GAME ON!/Jocul de-abia începe!/Ofiterul activ – SRI – care a fost, ilegal, consilier al Ministrului Justitiei (Robert Cazanciuc – PSD), a fost „plantat” intr-o multinationala, al treilea cel mai mare contribuabil al României

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv2 zile ago

Cea mai mare teapa data data de diversi Arafati asiguratilor de sănătate, cea mai mare teapa data tuturor asiguraților

Oare de ce nimeni nu vorbeste despre confiscarea lunara de la dumneavoastra a sumei de 600 de milioane de Euro,...

Exclusiv3 zile ago

La Poliția Locală Ploiești, contractul și acordul colectiv de muncă s-a prelungit în condițiile si dispozitiile art 20 din Legea 55/2020/Directorul Albu Catalin nu ar fi vrut alt contract colectiv de munca deoarece sindicatele solicitau zile libere in plus

Starea de alerta a fost benefica, pana acum, pentru climatul si linistea din Politia Locala Ploiesti. Prin disp. art. 20...

Exclusiv4 zile ago

Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa aprobe un Regulament de Functionare si Organizare al Politiei Locale Ploiesti plin de contradictii, omisiuni si greseli, in totala contradictie cu prevederile si dispozitiile legii de functionare si care pot avea ca efect atragerea in zona penala a functionarilor publici

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (III) Haosul de la Politia Locala Ploiesti In articolul „Port...

Exclusiv5 zile ago

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a...

Exclusiv6 zile ago

EXCLUSIV/Dosarul privind vaccinările fictive ia amploare/Asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmeaza a fi retinuti saptamana viitoare

Potrivit unor surse judiciare, asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești  implicaţi în această reţea in care...

Exclusiv6 zile ago

„Rocada” la conducerea A.P.M. Prahova/Florin Diaconu pe „faras”!

Iata ca ultimele articole pe aceasta tema ce au fost cel publicate de Incisv de Prahova in data de 03.09.2021–„...

Exclusiv6 zile ago

O piedica enorma in realizarea drepturilor politistilor o constituie secretizarea abuziva a normelor administrative emise de Guvern ( HG-uri) sau MAI ( OMAI-uri) avand ca obiect de reglementare, drepturi salariale

Secretizarea abuziva a normelor de salarizare se practica in MAI din urmatoarele motive: 1. De departe, cauza principala este banul,...

Exclusiv1 săptămână ago

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma competenta „crasa”/(In)Competenta lui Albu Catalin tradusa doar prin calitatea de sot al Simonei Albu – city-manager

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim pentru „Telegrama”....

Exclusiv1 săptămână ago

BULLYINGUL DE LA FICȚIUNE LA REALITATE/CONSILIUL NAȚIONAL pentru COMBATEREA DISCRIMINĂRII a stabilit că sunt întrunite elementele constitutive ale faptei de discriminare, aplicând persoanei reclamate- șeful unei structuri de poliție, sanctiunea amenzii în cuantum de 2000 de lei

În urma demersurilor SPR Diamantul, CONSILIUL NAȚIONAL pentru COMBATEREA DISCRIMINĂRII prin hotărârea nr. 611 din data de 25.08.2021, a stabilit...

D.N.A.1 săptămână ago

Scheleţii (cu Damf Penal) din dulapul premierului desemnat /Dacian Ciolos a fost implicat direct in procesul de absorbtie a fondurilor comunitare si in punerea pe picioare a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)

Din evaluarea CV-ului fostului premier, Dacian Colos,  rezulta unele aspecte interesante: 2005 – 2007: Consilier al Ministrului Agriculturii si purtator...

Exclusiv1 săptămână ago

Klaus Iohannis a desemnat pe cineva in calitate de – premier desemnat – Pe Cumintenia Pamantului si pe firul rosu/Ciolos si spirala salarii-pret

Serios Klaus? Pe tipul care nu stie diferenta dintre debitor si creditor l-ai desemnat tu sa fie premier (vedeti video)?...

Exclusiv1 săptămână ago

Doctorand la SRI/Așa faci din prietenul lui Hayssam șef de partid, compromițând ideea de opoziție în România/Rețeta imposturii, cu personaje manipulabile de carton

Securitatea aka Sistemul când pune șefi de partid în România tot timpul îi alege pe cei mai proști și cu...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!