Connect with us

Aveti un Pont

Lansarea echipei „Alianța pentru Prahova”

Publicat

pe

Administratie

„Ăsta e stat mafiot, na! Știu ce spun!”

Publicat

pe

De

„Băbăiatule! Nu există ceva mai tare! Cum a zis și Patriarhul nostru două propoziții să ne apere religia și manifestările ei, cum a sărit toată propaganda la denigrare.

O instituție care a tăcut mâlc și ni l-a ținut 10 ani președinte pe Petrov, și-a adus aminte că ar exista niște zvonuri cum că Daniel al nostru era „ciripitor”.

Vă imaginați cât de grav este dacă ar fi adevărat? Cel puțin la fel de grav ca în cazul Petrov, dacă nu chiar mai grav.

Și vă imaginați cât de credibilă poate fi această informație scoasă în acest moment? Spre zero sau chiar minus”.

„Ăsta e stat mafiot, na! Știu ce spun!”, mai precizeaza Ingrid Mocanu.

Reamintim ca, in data de 27.10.2020, pe Dealul Mitropoliei,  Patriarhul Daniel a declarat urmatoarele:

”În toamna anului 1989, cu ocazia hramului Sfântului Dimitrie cel Nou, autoritățile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaște. În clădirea de alături, unde era sediul Marii Adunări Naționale, patriarhul Teoctist, vrednic de pomenire, a fost obligat să transfere racla de pe Dealul Mitropoliei, de la Catedrală. Dar nu a dus-o prea departe. Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut, iar în clădirea de alături, la Palatul Patriarhiei, a fost înființat centru de radio al Patriarhiei, care transmite slujbele spre bucuria oamenilor din țară și din diaspora.

Prin aceasta vedem că Dumnezeu nu se lasă batjocorit! Fraților, nu vă lăsați păcăliți, Dumnezeu nu se lasă batjocorit, iar dreptatea Sa se arată atunci când el dorește îndreptarea oamenilor”. (Paul D.).

 

Citeste in continuare

Anchete

Președinta Uniunii Naționale a Judecătorilor din România face o dezvăluire care cutremură pur și simplu sistemul de Justiție – și pune sub un uriaș semn de întrebare aspectul controlului serviciilor

Publicat

pe

De

Un nou interviu de excepție acordat de judecătoarea Dan Gîrbovan lui Marius Tucă – și din nou s-au spus adevăruri de care lumea se ferește – inclusiv lumea… din opoziția parlamentară actuală.

De data asta a fost vorba de așa zisa ”reformă a justiției” și de ”acoperiții” din rândul magistraților.

”Suntem într-o permanentă reformă a Justiţiei – un pas înainte, doi înapoi!”, spune direct Dana Gîrbovan.

Aici intervine și dreptul cetățeanului de a beneficia de o justiție independentă, fără influențe oculte! Dar, mai înțelege, de fapt, cetățeanul ce înseamnă independența Justiției?

”Din cauza abuzurilor repetate şi constante, cetăţeanul şi-a pierdut exerciţiul libertăţii şi a început să se sprijine mai mult pe sloganuri, pe concepte deja mestecate de alţii, lucru profund nesănătos”, spune judecătoarea, care subliniază – ”Rolul fundamental al judecătorului e să se asigure că, în faţa sa, statul şi cetăţeanul sunt egali”.

Rolul judecătorului este să asigure cetățeanul că este ”protejat în faţa oricărui abuz, că toate drepturile lui sunt respectate atât în raport cu ceilalţi cetăţeni, cât şi în raport cu statul”.

Deși pare simplu, până la urmă, ”neavând exerciţiul ăsta al democraţiei şi al statului de drept, cetăţenii, din nefericire, tind să le trateze cu mult prea multă uşurinţă şi să se bazeze mai mult pe slogane.”

Problema separării celor două noţiuni: procuror şi judecător. Președinta UNJR consideră că separarea aceasta este ”e imperioasă într-un sistem de drept, un concept statuat în Legea 303 din 2005, privind Statutul Magistraţilor – iar  fiecare dintre aceste două profesii trebuie să aibă datorii independente”.

Tema infiltrării serviciilor în Justiție, o reminiscență a perioadei comuniste  – care ”nu pare să se anuleze, ci, dimpotrivă, să-şi găsească alte supape în societatea judiciară”.

Judecătoarea recunoaște: ”Nu ne trecea prin cap că serviciile secrete erau amestecate” și că pentru ea amploarea infiltrării serviciilor de informaţii. ”A fost un şoc să văd cât de adânc sunt infiltrate serviciile de informaţii şi, cumva, era un elefant roz în încăpere”.

Și, atenție la următoarea dezvăluire: ”Puţini ştiu despre modul în care au fost verificaţi acoperiţii din Justiţie, după ce, în 2015, un comunicat al CSAT emis către presă asigura lumea că, “în urma verificărilor efectuate, nu există acoperiţi în Justiţie””, spune Gîrbovan.

”Cum s-a efectuat verificarea statului? Foarte simplu: statul i-a întrebat pe magistraţi dacă sunt ofiţeri acoperiţi, iar magistraţii au răspuns, in corpore, că nu”, declară Gîrbovan.

Iar comentariul ei e singurul posibil: ”Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”. Iar concluzia pare clară – și o numesc dezvăluirea anului: ”Suntem incapabili, la nivel de instituţii, să rezolvăm o problemă spinoasă, aceea a serviciilor de informaţii, indiferent de ce tip de informaţii vorbim”.

”Cine sunt ofiţerii acoperiţi din Justiţie? Cine îi verifică? Cine ne dă garanţia că nu mai există, în prezent, ofiţeri acoperiţi, colaboratori sau informatori ai serviciilor de informaţii în Justiţie?”, sunt întrebări la care magistrații nu pot răspunde cu certitudine.

Intrând în culise, Dan Gîrbovan spune că desfiinţându-se SIPA în 2004 – 2006, ”am avut, în 2015, acea hotărâre a CSAT-ului, despre care spunea fostul preşedinte că a transformat corupţia într-o problemă de securitate naţională, s-au dat puteri largi SRI-ului pentru a combate, a forma echipele mixte”.

”Practic, acolo a fost izvorul protocoalelor”, consideră Gîrbovan, subliniind că există o corespondenţă: ”Când se desfiinţează SIPA se mută dincoace, la SRI, problema”.

Iar, în fapt, aceste adevăruri rămân doar subiecte de presă, ”umflate cumva cum a fost şi subiectul protocalelor, după care, la un moment dat, se dezumflă şi rămân în continuare problemele, nu sunt soluţionate”.

”Iar în anul 2020 discutăm din nou despre anularea puţinelor şi minimelor şi absolut necesarelor garanţii pe care cu mare greutate le-am obținut”, spune Dana Gîrbovan.

Dana Gîrbovan amintește de ceea ce a spus Monica Macovei, în 2004-2005, apropo de SIPA, că ”o parte din informaţii sunt adunate cu ajutorul ofiţerilor acoperiţi din Justiţie”.

„Ei, ăia cine sunt? Şi de atunci întrebarea a rămas: cine sunt ofiţerii acoperiţi din Justiţie? Cine îi verifică? Cine ne dă garanţia că nu mai există, în prezent, ofiţeri acoperiţi, colaboratori sau informatori ai serviciilor de informaţii în Justiţie?”, întreabă Dana Gîrbovan,

Întregul dialog Marius Tucă = Dana Gîrbovan îl puteți citi pe MEDIAFAX. (Sava N.).

https://m.ro.sputnik.md/analytics/20201028/32188532/Dana-Girbovan-dezvaluirea-ANULUI-in-Justitie.html?mobile_return=no&fbclid=IwAR1Wkc00wsPXj-e5BbjWdrBMEzsc46gbrjFnFoX9AW10LSakyS23PPL45P4

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

SIE știe! Cocoș l-a dat pe Ponta la DNA!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Cocoș și Udrea plăteau, Ponta încasa…

Cu toate că deja a reușit să îi ia fața până și unui competitor de talia lui Tiberiu Urdăreanu – UTI și să devină astfel campion absolut al delațiunii din România cu cele aproape o sută de denunțuri din ultimii șase ani, iată că nici măcar Dorin Cocoș nu poate chiar întotdeauna să satisfacă pe deplin cerințele anchetatorilor. Astfel că, după cum susțin sursele noastre, deși recent i s-ar fi cerut din nou predarea ” la cheie” a generalului Florian Coldea, operațiune pentru care ar fi fost suficient să confirme declarația fostei consoarte Elena Udrea, Cocoș s-a eschivat. Pariind și pe faptul că totuși Laura Codruța Kovesi oricum este destul de departe, plus că pe cuvântul acesteia nu se putea pune bază nici măcar când era în fruntea Direcției Naționale Anticorupție, dar păi acum când acționează doar prin intermediari tot mai puțini credibili.

Dorin Cocoș nu mai vrea înapoi…

În schimb, conștientizând pe deplin că în cazul său libertarea continuă să fie mai relativă decât cea a oricărui client fidel al procurorilor anticorupție, Dorin Cocoș ar fi făcut un ”pachet” care să trezească interesul celor de care are nevoie. Mai ales că ”împachetarea” lui Victor Ponta vine la țanc, într-un moment în care stresați de ”aroganțele” rezervistului Silviu Predoiu, cei de la SIE se află într-o minuțioasă operațiune de îndepărtare a celor care se agață încă de imaginea serviciului. Printre aceștia aflându-se nu doar Lucian Negrea, care ar urma oricum să fie debarcat de la Curtea de Conturi, dar mai ales Victor Ponta! Iar cum detonarea unui dosar despre care DNA-ul avea toate documentele necesare încă din 2014 vine la doar câteva zile după ce Vlad Stoica a fost uns noul președinte al ANCOM nu lasă loc niciunui dubiu cu privire la soarta lui Ponta. Cel care, după ce că este oricum tulburat de scenariul trădării fostului său șef de Cancelarie se așteaptă acum la ce este mai rău după ”spovedaniile” lui Dorin Cocoș și ale fostei sale asociate, Mihaela Irimia. Mai ales când vine vorba despre ”spoiala” de acoperire legală ce s-ar fi dat inclusiv ”contractelor morții” semnate de cei doi cu cele mai mari spitale din Capitală la cabinetul din Calea 13 Septembrie, nr. 226,bloc V-54, ap. 25, sector 5! Acolo unde își avea Victor Ponta locul de muncă înainte de a fi detașat la Palatul Victoria!

Mihaela Irimia face hora mare!

Până să devină ”bărbat de stat” la Palatul Victoria, ”băiețelul” Victor Ponta a supraviețuit, și încă la standarde de viață deloc de neglijat, datorită aproape exclusiv contractelor de conveniență oferite de către nenumăratele firme ale lui Dorin Cocoș. Dar și de unele societăți controlate de Elena Udrea. Și aici nu este vorba de simple vorbe, dar și de actele intrate atât în posesia noastră, cât și ale procurorilor anticorupție. Mai ales cele  care demonstrează cum Cocoș și Udrea plăteau cu generozitate și Ponta încasa constant bani frumoși, pentru prestarea unor servicii avocățești de-a dreptul puerile.

O va lua ”Nicușor” Bănicioiu pe urmele lui ”Vlăduț” Stoica?

Asta chiar dacă oamenii fostului premier și-au pus toate speranțele în incendiul suspect care a avut loc în urmă cu câțiva ani într-o clădire din centrul Capitalei și unde erau deținute mai multe contracte originale ale unor firme aparținând lui Dorin Cocoș. Numai că, ”ghinion”, uite că ”focul salvator” nu a șters chiar toate urmele colaborării intense dintre unii membri de frunte ai Guvernului și oameni de afaceri ”fezandați” între timp prin aresturile patriei. Cum sunt actele care demonstrează că societățile aparținând lui Cocoș recurgeau invariabil la Victor Ponta pentru orice ”răhățiș” birocratic pe care îl aveau de rezolvat. Și pentru care ”Victoraș” era răsplătit cu generozitate, deși nu era vorba de reprezentarea în Justiție, în cine știe ce dosare importante! Ci doar de întocmirea unor acte birocratice care, în lumea bună maschează de obicei ”sponsorizarea” unor avocați de casă pentru îndeplinirea a cu totul alte servicii.

Nici Predoiu nu îl mai poate opri pe Ponta din drumul pe care deja îl știe…

Și uite cum pentru a da astăzi doar câteva exemple, ”băiatul de mingi” Victor Ponta și-a pus semnătura pe aceeași pagină cu Dorin Cocoș pe ” Actul adițional la actele constitutive ale SC TELEMEDICA SA”, ” Actul adițional la contractul de comodat dintre SC EURO HOTELS INTERNATIONAL CO SRL și SC Centrul de Diagnostic Clinic Internațional SRL”, ” Contractul de cesiune acțiuni ale SC TELEMEDICA SRL”, ” Actul adițional la actele constitutive ale Centrului de Diagnostic Clinic Internațional SRL”. Plus nenumărate alte documente ”rezolvate” de Victor Ponta pentru alte firme din ”imperiul lui Cucoș” precum Centrul de Asistență Medicală SA, Centrul de Expertiză Medicală a Forței de Muncă SA, Medcomplex SRL, Odelga Operator SRL, Sanipharm SRL sau Teleradiodiagnostic SRL. Toate, dar toate aceste firme pe ale căror acte Victor Ponta își punea semnătura aflându-se pe ”lista neagră” întocmită de Mihaela Irimia pentru uzul procurorilor DNA ca fiind implicate în ”contractele morții” semnate cu spitalele bucureștene! Inclusiv cele prin care firmele lui Cocoș au vândut prin intermediul a șapte – opt firme controlate de mâna sa dreaptă, nimeni alta decât denunțătoarea Mihaela Irimia, zeci de tone de pulbere hemostatică. Pulbere care după recepție era pur și simplu aruncată la WC, spitalele neavând nevoie de asemenea cantități!

După ”Vlăduț” vine ”Nicușor”!

În actele aflate deja în posesia procurorilor anticorupție care instrumentează ultimul denunț depus de Mihaela Irimia se regăsesc și apelativele ”Vlăduț”, ”Victoraș” și ”Nicușor”. Ce-i drept, după proaspăta sa numire în fruntea ANCOM, ”Vlăduț” Stoica pare să își fi spălat deja păcatele în fața sistemului. Cu toate că este vorba despre același Vlad Stoica ”torpilat” de campania de dezvăluiri din ”NAȚIONAL” cu privire la ”milionul” care a dus la înscăunarea lui Traian Halalai în fruntea EXIMBANK. Ceea ce nu este deloc bine pentru ”Victoraș”… Mai ales că odată cu ridicarea imunității parlamentare, nici măcar Nicolae Bănicioiu nu are niciun dubiu cu privire la prima întrebare pe care i-o vor pune procurorii lui ”Nicușor” la audierea sa de peste doar câteva zile, de la sediul DNA. Cea despre ”circuitul banilor” denunțat de Mihaela Irimia și confirmat de Dorin Cocoș cu privire la sutele de contracte semnate cu sistemul medic de ”suveica” firmelor ale căror acte erau încheiate pe Calea 13 Septembrie…

 

 

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont17 ore ago

Gruparea interlopa care “sustine” PNL Prahova/IPJ Prahova isi continua somnul si „straja”…de „veghe”…

La data de 21.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul “Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în...

Aveti un Pont1 zi ago

Aduceti izoleta/Romania nu a mai vazut asta niciodata!

Deficitul bugetar la 9 luni a urcat la 67,27 miliarde lei (14 miliarde de Euro), adică 6,4% după numai primele...

chirugie-estetica chirugie-estetica
Diverse2 zile ago

Cele mai frecvente operatii de chirurgie estetica

Complexul legat de aspectul fizic este extrem de raspandit motiv pentru care numeoase sunt persoanele care apeleaza la chirurgia estetica....

Aveti un Pont2 zile ago

De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri?/ De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna

Ionut Cristache: „Ma stiti ca nu-s vreun fan Scripcaru, dar, TOTUSI, asa ceva? De asta se ocupa DNA in tara...

Aveti un Pont3 zile ago

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Aveti un Pont6 zile ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Aveti un Pont1 săptămână ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv1 săptămână ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv1 săptămână ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!