Connect with us

Actualitate

Sus în deal stă o casă cu tot cu „valea mea”, domnule Primar…/Probleme?

Incisiv

Publicat

pe

Un titlu poetic am putea preciza, noi cei din redacția ziarului „Incisiv de Prahova „…care ,urmărim de ceva vreme prestația conducerii Primăriei Brănești din județul Ilfov. În acest articol dezvăluim incompetența edilului alături de echipa sa, mai ales cea a consilierilor locali care, în vara anului precedent au decis ca terenul din imaginile alăturate să fie pus in posesia unui cetățean (fiul unui consilier local) pentru a-și edifica o construcție. Nimic ieșit din comun până acum, numai că ce să vezi….acest teren aparține cetățeanului S.M. cel care deține și locuința „din deal”….iar Primarul și ai lui au vrut „valea” omului… !

La scurt timp după ce a fost pus în posesia celuilalt cetățean în urma unei decizii votate în ședința Consiliului Local Brănești…unde vezi Doamne nu s-a știut că aparține cetățeanului SM…conducerea Primăriei Brănești a trimis utilajele din cadrul SC G.M.T. Brănești pentru a curăța terenul pregătindu-l de construcție. Degeaba se dădea proprietarul de drept de „ceasul morții ” spunând în stânga și dreapta că-i terenul său căci nimeni nu-l lua în seamă. Cum a fost posibilă o asemenea gafă de proporții din partea autorităților locale?

Secretarul U.A.T Brănești, doamna Vasile Mariana Liliana…..

Vocea Secretarului U.A.T. Brănești prin persoana doamnei Vasile Mariana Liliana nu prea s-a auzit, să fie vorba de rea-credință sau de incompetență? Așteptăm la adresa redacției un punct de vedere cu privire la acest articol!

Primarul „alba-neagra” -Branesti, Ilfov

În timp ce lucrătorii Primăriei Brănești dădeau de zor, zi-lumină să ducă la bun-șfârsit “misiunea” de nivelare a terenului, proprietarul de drept demonstrează cu acte-n regulă că acel teren îi aparține. Și acum „stop-joc” am putea spune deoarece s-a dispus încetarea activităților de pe terenul omului iar angajații Primăriei Brănești ” și-au luat „jucăriile ” (utilajele) și au plecat lăsând în urmă dezastrul pe care îl puteți observa din imagini. Cine suportă consecințele acestei grave erori? Cum s-a putut permite o asemenea greșeală? În calitate se Secretar, doamna Vasile Mariana Liliana are obligația de a verifica fiecare act, să înțelegem că această eroare a fost cu intenție sau fără? Cu siguranță la această întrebare vom găsi un raspuns în urma verificărilor efectuate de către procurorii din cadrul D.N.A. Central unde a fost înaintată o sesizare cu privire la această situație.

Referitor la situația creată nu putem să nu întrebăm de ce s-a făcut această eroare, deoarece urma să fie împroprietărit fiul unui consilier local? Ceea ce ne-a atras atenția în mod deosebit a fost faptul că această posesie ar fi fost posibilă încălcând legea în mod flagrant, deoarece fiul consilierului nu este căsătorit și nu provine dintr-o familie nevoiașă, deci…ne lovim de sintagma „noi ai noștri „… așa a ales edilul să conducă comuna respectivă.

Rușinos de-a dreptul, cuvintele sunt de prisos în acest caz. Din câte știm proprietarul de drept al acestui teren nu a depus plângere împotriva Primăriei Brănești, probabil din teamă sau doar pentru faptul că este un om de bună-credință și a „înghițit gălușca” că ar fi vorba de o eroare din partea autorităților locale…

Bizar este că acest cetățean, în acel an, și-a căsătorit unicul fiu, iar după căsătorie acest cuplu tânăr avea dreptul legal de a intra în posesia unui teren din partea Primăriei Brănești, conform legilor in vigoare!

Eroare, prostie pe față sau hoție? (Cristina T.).

N.R. – Incisiv de Prahova are în atenție o posibilă mușamalizăre în cazul unei morți suspecte a unui cetățean din Brănești!

– Totodata, avem în atenție jocul “alba-neagra” al Primarului Cismaru Niculae în ceea ce privește averea familiei care “este” dar lipseste cu desavarsire – in acte!

Actualitate

Ploaie torențială, grindină și trafic blocat pe DN22, în Constanța

Incisiv

Publicat

pe

De

O ploaie torențială cu grindină a inundat, luni, 20 de gospodării din localitatea Cerchezu şi cartierul Palazu al municipiului Constanţa.  Vântul a rupt mai mulți copaci care au ajuns pe carosabil. Traficul este blocat luni pe DN22, la intrare în localitatea Mihai Viteazu din județul Constanța, după ce un camion a derapat, iar în localitatea Palazu Mic circulația este îngreunată din cauza noroiului și pietrelor care au ajuns pe șosea. Mai multe localități au rămas fără curent electric.

Inundații și copaci căzuți pe carosabil

Un număr de 20 de apeluri au fost primite luni dimineaţă, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Dobrogea”, fiind sesizate autorităţile de inundarea unor gospodării şi căderea de copaci pe carosabil în localitatea Cerchezu şi cartierul Palazu al municipiului Constanţa.

„De la intrarea în vigoare a codului portocaliu şi până în momentul de faţă, prin SNUAU 112 s-au primit peste 20 de apeluri ce sesizează gospodării sau case inundate, dar şi copaci căzuţi pe carosabil. S-au anunţat autorităţile locale (primăriile), dar şi echipaje de pompieri care acţionează pe raza localităţilor Palazu Mic şi Cerchezu„, a transmis ISU „Dobrogea”.

Potrivit Regiei Autonom Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, începând cu ora 8,00, mai multe staţii de pompare au înregistrat variaţii şi căderi de tensiune, neputându-se furniza apă potabilă, ca urmare a lipsei de energie electrică în localităţile Topraisar, Cobadin, Viişoara şi Valu lui Traian.

Circulația întreruptă pe DN22

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe DN22 Constanța – Tulcea, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, din cauza unei furtuni și a carosabilului umed, un autocamion a derapat și a rămas imobilizat de-a latul pe suprafața de rulare.

Nu au fost înregistrate victime, dar circulația este întreruptă pe ambele sensuri.

De asemenea, traficul este îngreunat din cauza condițiilor meteorologice și în zona localității Palazu Mic, pe DN 22, unde o cantitate mare de noroi și pietre a ajuns pe șosea. Se acționează pentru remedierea situației, au transmis polițiștii.

Cod galben de inundații, valabile pe râuri din județele Tulcea și Constanța

Hidrologii au emis luni dimineața avertizări Cod galben de inundații, valabile pe râuri din județele Tulcea și Constanța.Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție pe râurile mici din județel Tulcea și Constanța.

Avertizarea este valabilă până la ora 12.00 în județul Cosntanța și până la ora 14.00 în Tulcea.

Județele Constanța și Tulcea au fost luni dimineața sub Cod portocaliu de ploi și vijelii

Si meteorologii au emis, luni, dimineața, o avertizare Cod portocaliu de ploi și vânt puternic, valabilă în județele Tulcea și Constanța până la ora 9.00. Alte nouă județe din țară sunt sub avertizare Cod galben de ceață.

Potrivit ANM, Codul portocaliu vizează localitățile Mihail Kogălniceanu, Lumina, Cogealac, Mihai Viteazu, Istria, Săcele, Târgușor, Fântânele, Grădina din județul Constanța și localitățile Topolog, Cerna, Casimcea, Dăeni, Ostrov, Peceneaga, Dorobanțu din județul Tulcea.

În aceste zone se vor semnala averse ce vor depăsi 35 l/mp; frecvente descărcări electrice; grindină de mici dimensiuni și intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie.

Citeste in continuare

Actualitate

Director de penitenciar din România, fotografiat în concediu cu un interlop arestat pentru trafic de minori! Imaginile care demască legăturile / La solicitarea GÂNDUL.RO, conducerea închisorii a deschis o ”anchetă”, dar… (FOTO & DETALII EXCLUSIVE)

Incisiv

Publicat

pe

De

În mai puțin de o lună, la Penitenciarul Giurgiu au murit trei deținuți. Cercetările sunt ”în curs de desfășurare”, așa cum susțin oficialii centrului de detenție, numai că acum apare o altă informație care zguduie din temelii penitenciarul. De data aceasta, elementele sunt de cu totul altă natură, iar rolul personajului principal este ”jucat” de unul dintre directorii adjuncți ai închisorii, Alina Ionela-Gheorghișor.

În trecut, GÂNDUL.RO a solicitat ministrului Justiției să demareze, de urgență, o anchetă la Penitenciarul Giurgiu, informațiile obținute ÎN EXCLUSIVITATE oferind o imagine de adevărat loc al ”pierzaniei definitive”.

Sursele noastre au dezvăluit că deținuții consumă droguri ”la discreție”, trei dintre ei fiind descoperiți fără semne vitale, iar primele indicii arată că ar fi vorba despre supradoze administrate acestora. -La vremea respectivă, sursele GÂNDUL.RO au dezvăluit, în exclusivitate, că a fost identificat chiar și furnizorul drogurilor, Giani al lui Șobolanca. Doi dintre adjuncții directorului penitenciarului – comisar șef de poliție penitenciară Marius Lucian Fulga – au fost demiși.

Cum se face educație și asistență psihosocială în concediu

Conducerea Penitenciarului Giurgiu, în urma întrebărilor GÂNDUL.RO, a răspuns că aceste destituiri nu au legătură cu ancheta referitoare la decesul celor trei deținuți, iar în ceea ce privește traficul și consumul de droguri din interiorul penitenciarului nu au fost oferite informații, ancheta nefiind încheiată.

”Dezbaterea publică a aspectelor sesizate are potențialul de a periclita eventuale verificări ale organelor judiciare abilitate”

Conducerea Penitenciarului Giurgiu

GÂNDUL.RO a intrat însă în posesia unor alte informații și imagini-bombă, ÎN EXCLUSIVITATE. Potrivit surselor noastre, comisarul de poliție penitenciară Alina Ionela-Gheorghișor, director adjunct Educație și Asistență Psihosocială, pare a avea în anturajul său membri ai unei rețele infracționale.

Alte semne de întrebare la Penitenciarul Giurgiu

Alina Ionela-Gheorghișor, împreună cu familia, a făcut mai multe concedii alături de un interlop, Florin Marian Ștefan, care se află, acum, arestat în Penitenciarul Rahova pentru trafic de persoane, sclavie și prostituție. Mai mult, din grupul lor de prieteni face parte și cumnatul lui Florin Marian Ștefan, care este șef Serviciu Asistență Psihosocială la același penitenciar, respectiv la Giurgiu. Cu alte cuvinte, cumnat cu interlopul și subordonat Alinei Gheorghișor. În acest sens, reporterii noștri prezintă și IMAGINI EXCLUSIVE. Ce este foarte interesant,  afirmă sursele GÂNDUL.RO, această ”prietenie” cel puțin suspectă se menține și în prezent.

La solicitarea redacției, conducerea Penitenciarului Giurgiu a transmis un răspuns din care reiese că – la nivelul penitenciarului – a fost declanșată o anchetă internă referitoare la situația semnalată.

”Au fost dispuse verificări, la nivelul unității, la acest moment, în baza declarației persoanei indicate, nefiind identificate încălcări ale codului deontologic. Administrația locului de deținere se asigură ca personalul din subordine să respecte prevederile legale, iar atunci când sunt constatate încălcări se dispun măsurile legale care se impun”, precizează comisarul șef de poliție penitenciară Marius Lucian Fulga, directorul Penitenciarului Giurgiu.

Directorul adjunct al Penitenciarului Giurgiu a punctat la capitolul… socializare

E drept că ORDINUL  Nr. 2724/C/2018 din 10 iulie 2018 – pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a penitenciarelor – precizează că directorul adjunct ”reintegrare socială” are atribuții specifice (articolul 10).

  • a) organizează, coordonează şi răspunde de activitatea sectorului reintegrare socială, asigurând planificarea, organizarea, coordonarea, controlul şi evaluarea demersurilor educative, de asistenţă psihologică şi asistenţă socială desfăşurate la nivelul unităţii;
  • b) întocmeşte obiectivele individuale anuale şi fişele posturilor pentru personalul din subordine, în concordanţă cu metodologiile specifice
  • n) realizează evaluarea anuală a nevoilor persoanelor private de libertate în domeniile educaţie, asistenţă psihologică şi asistenţă socială, în scopul fundamentării iniţierii demersurilor specifice desfăşurate la nivelul unităţii;
  • p) se informează constant, în cadrul programului de audienţe stabilit, cu privire la problemele persoanelor private de libertate în scopul cunoaşterii şi soluţionării acestora;
  • y) participă la realizarea unor studii şi cercetări privind fenomenul criminalităţii şi evoluţia sistemului penitenciar
Alina Ionela-Gheorghișor, Director Adjunct Educație și Asistență Psihosocială Penitenciar Giurgiu, relaxare alături de interlopul Ștefan Florin Marian

Dar aceste atribuții se referă la persoanele aflate în penitenciar, scopul tuturor măsurilor fiind reintegrarea socială a acestora. Iată că directorul adjunct al Penitenciarului Giurgiu, Alina Ionela-Gheorghișor, a ajuns la concluzia că interacțiunea cu persoane acuzate/condamnate pentru trafic de minori poate fi considerată educație și asistență psihosocială și pe perioada… vacanțelor.

Și, dacă ținem cont de faptul că această interacțiune a avut loc înainte ca interlopul să fie reținut de DIICOT, se poate afirma că Alina Ionela-Gheorghișor… nu a reușit să-și ”atingă obiectivele profesionale”, dar a punctat la capitolul socializare alături de traficanți de minori.

Alina Ionela-Gheorghișor, Director Adjunct Educație și Asistență Psihosocială Penitenciar Giurgiu a punctat la capitolul… socializare

Cine este interlopul care și-a făcut concediul alături de directorul adjunct al Penitenciarului Giurgiu

Sursele GÂNDUL.RO au dezvăluit, în exclusivitate, că Alina Ionela-Gheorghișor, comisar de poliție penitenciară și director adjunct la Penitenciarul Giurgiu, s-a relaxat – nu cu foarte mult timp în urmă – alături de ”celebrul” Ștefan Florin Marian. Acesta a fost reținut anul trecut – în urma unei anchete DIICOT -, pe data de 19 septembrie, pentru… trafic de minori.

”La data de 19.09.2019 procurorii DIICOT-B.T.Giurgiu au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Ş. F. M. (n.red. – Ștefan Florin Marian), Ș. P., Ș. A.-D., Ș. M. A. (n.red. – Ștefan Marian Alexandru), M. M. D. şi T. A. I., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. La data de 12.09.2019, organele de urmărire penală au fost sesizate de către o persoană cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, elevă în clasa a 9 la un liceu din municipiul din Giurgiu, ar putea fi victima infracțiunii de trafic de minori, în sensul că ar putea fi exploatată sexual prin practicarea prostituției, în scopul obținerii unor foloase materiale, de către membrii unei familii din municipiul Giurgiu”, au transmis procurorii DIICOT printr-un comunicat.

Alina Ionela-Gheorghișor, directoare adjunctă Penitenciar Giurgiu, ”legături periculoase”

În data de 18.09.2019 a fost identificată o a doua parte vătămată minoră,în vârstă de 16 ani, din declaraţia căreia a rezultat faptul că a fost racolată, cazată şi obligată la practicarea prostituţiei de către membrii grupului precum şi faptul că la locuinţa acestora se mai află în prezent un număr de 3 minore. La data de 18.09.2019 procurorii DIICOT-B.T.Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Giurgiu şi Bacău, în urma descinderilor fiind găsite 4 minore care se aflau în locaţiile respective.

Extras din comunicatul DIICOT

Florin Marian Ștefan se află în arest preventiv

Pe data de 20 februarie a acestui an, procurorii DIICOT – biroul teritorial Giurgiu – au trimis în judecată mai multe persoane, toate fiind acuzate de o infracțiune gravă – constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de minori, în formă continuată.

”… constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. (…) din 09.10.2019 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, privind pe inculpaţii Ștefan Florin Marian, trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de minori, în formă continuată (5 acte materiale – persoane vătămate minore D. D.I, C. A.R, S.Ş.A, F.I. şi L. A. M.) și Ștefan Marian Alexandru, trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de minori, în formă continuată”

Alături de ”partenerii de concediu” ai Alinei Ionela-Gheorghișor, comisar de poliție penitenciară și director adjunct la Penitenciarul Giurgiu, au mai fost trimise în judecată alte 5 persoane, toate fiind acuzate de aceeași infracțiune.

”Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Ștefan Florin Marian, Tudorachi Adrian Ionuț zis Adicu, Ștefan Marian Alexandru, Ștefan Petronela zisă Mama; Musi Mihai Dănuţ zis Lis, Ștefan Andreea Diana zisă Soli şi Paţa Ionela Sorana. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu, astăzi, 20.02.2020. Încheiere finală camera preliminară – 20.02.2020”

Pe data de 8 septembrie a acestui an, judecătorii de la Tribunalul Giurgiu au analizat cererile formulate de incupații Ştefan Florin Marian, Ştefan Marian Alexandru & ceilalți implicați în rețeaua care se ocupa cu traficul de minori.

Cu toții au dorit ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu aceea a ”arestului la domiciliu”. În ceea ce îi privește pe ”prietenii de relaxare” ai directorului adjunct de la Penitenciarul Giurgiu, judecătorii au fost tranșanți, având în vedere că aceștia prezintă un grad mare de pericol public.

”Respinge ca nefondată cererea formulată de inculpatul Ştefan Florin Marian, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. Respinge ca nefondată cererea formulată de inculpatul Ştefan Marian Alexandru, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. În baza art. 362 alin. 1 şi 2 Cod procedură penală raportat la art. 208 alin. 2, 3, 4 Cod procedură penală, Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpaţii Ştefan Florin Marian şi Ştefan Marian Alexandru, şi menţine măsura arestului preventiv faţă de cei doi inculpaţi. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 08.09.2020, ora 14,46”, au hotărât judecătorii.

Citeste in continuare

Actualitate

HISTORY marchează 145 de ani de la nașterea Reginei Maria prin transmiterea documentarului „Maria – Inima României”

Incisiv

Publicat

pe

De

Pentru a marca 145 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai influenți monarhi ai istoriei noastre – Regina Maria a României, HISTORY transmite documentarul istoric de succes „Maria – Inima României”, joi 29 octombrie 2020, de la ora 20:00.

Documentarul prezintă publicului povestea extraordinară a rolului politic și a interesantei vieți private a Reginei Maria a României. Nepoată a Reginei Victoria, ea s-a căsătorit cu Prințul Moștenitor al României în 1893. Vom vedea cum a condus țara în timpul ororilor Primului Război Mondial, până la victoria de la Conferința de Pace de la Paris din 1919. Filmul nu evită aspectele mai puțin strălucitoare ale vieții Reginei. Fiul său, Carol, și-a disprețuit părinții și când a devenit Rege a alungat-o pe Maria de la curte. Iar când comuniștii au ajuns la putere, în 1945, au șters-o din istorie.

Filmul a fost realizat pe parcursul a 2 ani cu filmări în 9 țări și o documentare realizată în 14 arhive naționale. Oferă șansa publicului de a auzi vocea originală a Reginei și de a vedea filmări și imagini originale ale epocii, colorizate cu ajutorul tehnologiei moderne și prin implicarea unei echipe interdisciplinare de experți pentru a surprinde cât mai exact realitatea acelor vremuri.

„În fiecare colț al țării, românii s-au reîndrăgostit de o eroină care s-a născut cu generații în urmă. Mulțumim HISTORY pentru numeroasele transmisiuni ale documentarului, precum și pentru cea din 29 octombrie. Ați ajutat la inspirarea atâtor români, în special tinerii, care abia o cunoșteau”, a declarat producător executiv al documentarului John Florescu.

„29 octombrie 2020 este un moment istoric. România celebrează 145 de ani de la nașterea legendarei Regina Maria a României, cea care a pus România mare pe harta Europei după Primul Război Mondial, în 1919, alături de Regele Ferdinand și politicienii de la acea vreme. Alegerea televiziunii HISTORY de a transmite documentarul Maria – Inima României este cel mai bun mod de a creiona această mișcare istorică, mai ales în vremurile noastre care, așa cum, însăși Regina Maria spunea, indiferent cât de grea e viața, întotdeauna îți rămâne speranța”, a transmis producător asociat Dan Drăghicescu.

Din echipa de producție a documentarului mai fac parte Trevor Poots, care a semnat regia și scenariul, producătorul senior Viorel Chesaru , precum și editorul Mircea Lăcătuș. Filmul este narat de actorul Marcel Iureș. „Maria – Inima României” este o producție independentă Chainsaw Film Productions și se bucură de susținerea Academiei Române și a Institutului Cultural Român.

Difuzat în 42 de țări, inclusiv pe HISTORY și HISTORY2, filmul „Maria – Inima României”, alături de filmul documentar „Regele care l-a trădat pe Hitler”, face parte din „Turneul Național Maria: Inima României”, un eveniment itinerant susținut de HISTORY ce a avut până acum loc în mai multe orașe din România, pentru a marca cea de-a 100 aniversare a rolului crucial pe care Regina Maria l-a avut pentru țara sa în cadrul Conferinței de Pace de la Paris, din anul 1919.

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont20 de ore ago

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Aveti un Pont4 zile ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Aveti un Pont5 zile ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont6 zile ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv1 săptămână ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv1 săptămână ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!