Connect with us

Uncategorized

SEO – Evidentiaza-ti afacerea pe motoarele de cautare

Avatar

Publicat

pe

Vrei ca afacerea ta sa creasca si sa detii si controlul asupra acesteia? Atunci alege optimizarea SEO!

Astfel, se initiaza un proces vast pentru ca afacerea ta sa exsiste in mediul online prin motoarele de cautare.

Daca vrei sa beneficiezi de plusuri cum ar fi trafic, vanzare si brand awareness atunci alege Google.

Insa pentru o actiune reusita este de preferat sa te adresezi unei agentii de pe piata de marketing online, fiindca doar aceasta iti va putea conduce afacerea spre succes si o va putea populariza pe canale media care se adreseaza unor grupuri tinta.

Te invitam sa accesezi site-ul www.bullet.ro/optimizare-seo si vei avea sansa sa cunosti o echipa de success care iti va face cele mai potivite propuneri pentru optimizare SEO.

Pentru a obtine traficul dorit, vei putea ca impreuna cu specialistii nostri in marketing online sa analizezi toate elementele optimizarii SEO on-page. Impreuna vom stabili strategiile si fiecare etapa pas cu pas pentru ca afacerea ta sa aiba cel mai intens trafic.

Nu poate exista afacere fara marketing online, fiindca suntem in era predigitalizarii si ne pregatim pentru ca in curand digitalizarea va fi singurul mod de a-ti face cunoscuta afacerea indiferent de natura acesteia.

Insa pentru aceasta este nevoie acuta de optimizare SEO a continutului .

Optimizarea SEO, referinte pentru ca afacerea ta sa creasca

Pentru ca promovarea imaginii tale sa fie targhetata si sa aiba trafic este necesar ca in cadrul optimizarii SEO sa alegi cu atentie cele mai bune cuvinte cheie care vor timite automat pe cei care le acceseaza, catre site-ul tau.

Acestea se vor regasi si in titlul paginii tale web, conditie obligatorie pentru ca oportunitatea ca site-ul tau  sa fie printre primele pagini de cautare, sa creasca.

Utilizarea algoritmilor, este la fel ca si cuvintele cheie un factor important in optimizarea SEO si aici facem referire la faptul ca cei de la Google, spre exemplu, se bazeaza pe cautarea continutului in paginile site-ului pentru a face indexarea.

Desigur, un rol deosebit de important intr-o optimizare SEO, il ocupa imaginea fara de care nu se pot realiza atributele definite clar si anume Tiltle, Alt, Description si alte atribute pe care site-ul tau trebuie sa le contina oferind informatii de interes. Orice atribut are si menirea de a duce cat mai in fata site-ul tau pentru a primi un trafic mai intens.

Optimizarea SEO este cea care completeaza marketingul online, deoarece nu este suficient sa ai un site bine construit daca nu il promovezi sau nu il duci corect acolo unde trebuie pentru reusita actiunii publicitare. 

Nu trebuie sa fii un spectator la prosperitatea afacerilor altor firme concurente ci poti face echipa impreuna cu noi si ne poti contacta accesand site-ul de mai sus, pentru a afla unde te situezi si unde ai vrea sa ajungi.Optimizare SEO

Apoi, vom discuta in detaliu strategia pe care sa o folosim si in ultima faza vom fi bucurosi sa monitorizam succesul tau.

Alege optimizare SEO cu Bullet Advertising! Pentru ca impreuna cu noi, afacerea ta va deveni una de succes!

Anchete

Procurorul general al României, Gabriela Scutea, a trimis „indicaţii” pentru procurori: „Consideraţii teoretice privind preeminenţa dreptului UE faţă de ordinea juridică naţională”

Avatar

Publicat

pe

De

Nota trimisă de la cabinetului procurorului general al României, Gabriela Scutea, contrazice decizia definitivă şi obligatorie a Curţii Constituţionale a României din 8 iunie 2021.
Potrivit legii 304/2004 procurorul este liber să prezinte în instanţă concluziile pe care le consideră întemeiate, potrivit legii, ţinând seama de probele administrate în cauză.

Cabinetul procurorului general al României, Gabriela Scutea, a trimis zilele trecute o informare către procurorii secţiilor judiciare „care participă în şedinţele de judecată în cauzele în care urmărirea penală este efectuată de Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie”, scriindu-le că dreptul UE are preeminenţă faţă de ordinea juridică naţională, din perspectiva Hotărârii CJUE. … (Sava N.).
+citeste mai mult

Citeste in continuare

Featured

Twitter a început să suspende aseara conturile jurnaliștilor care obțin prin FOIA emailurile lui Fauci.

Avatar

Publicat

pe

De

Când a venit pandemia peste noi și a apărut Fauci în viața noastră, mulți au picat pe spate. Io am fost puțin mai reținută. Vă spun și de ce. Niște jurnaliști americani, foarte bright, au avertizat publicul. Hey, guys, proștilor, aveți grijă cu Fauci. Și au transmis oamenilor pe conturile lor publice de Twitter niște materiale pe care ei le scriseseră prin 2015 parcă despre Fauci. Înfiorător. Ei știau exact cine e Fauci. După ce am citit investigațiile alea, foarte bine documentate pe toată viața lui Fauci, m-am uitat altfel la Fauci. Mai.. reticent. Toți ai noștri erau atunci pe tavan, îndrăgostiți fleașcă de Fauci. Fauci în sus, Fauci în jos, Fauci Dumnezeul, grăit-a Fauci, să executăm ce zice Fauci. Și dacă vă aduceți aminte bine îl acuzau chiar pe Trump că îl izolează pe Fauci aiurea, că este o luptă politică, că Trump e invidios pe Fauci și că Fauci este izolat aiurea pentru că este democrat. Viața a dovedit că știa Trump ce știa. Au trecut alegerile, a dispărut Trump, a venit Biden și booom… a explodat chestiunea Fauci. Fauci este de 1 săptămână prăjit total pe toate posturile importante, chiar și cele democrate, că este de fapt un mic mincinos, care este băgat până la gât în povestea cu China, Wuhan și gain of function, finanțări, că a pitit chestii, că mințea, că avea orgolii și vanități de bătrânel sifilitic și astfel administrația Biden l-a prăjit pe Fauci punându-i toate emailurile cu toate ipocriziile în cap. Ce nu vedeți în România dar este festival total în SUA de câteva săptămâni, cu ratinguri pe măsură, sunt emailurile scrise chiar de Fauci în pandemie. Un fel de Hillary Clinton 2. Haios este că acum presa democrată din SUA își editează la modul industrial materialele vechi de pe vremea lui Trump de pe siteuri, în care Fauci era bun și Trump nenorocit și China nu avea nicio vină, modificând acum și scriind în aceleași materiale vechi, de anul trecut, că Fauci nu mai este bun, Trump tot nenorocit este și China este de fapt vinovată. Numai că alți băieți din presă au fost mai deștepți decât proștii celebri pe care îi urmăresc și vânează demult, pentru că ei știu exact ce zace în ei. Și au făcut capturi la materialele în forma inițială și cum apar acum. Și le pun în oglindă, făcându-i de bafta lumii. Muriți de râs. Ipocrizie mai mare decât în SUA nu există. Cine urmărește atent ce se întâmplă în SUA și UK de 2 săptămâni cred că nu mai are niciun dubiu că pandemia se va sparge în laboratorul din Wuhan, în Fauci democratul și-n capul Chinei. Și nu, nu este Trump. E chiar Biden președinte. Viața bate minciuna și ipocrizia în SUA iar pe coverupul presei deontoloage este circotecă totală.

Twitter a început să suspende aseara conturile jurnaliștilor care obțin prin FOIA emailurile lui Fauci. Vă las aici o mică parte. 3200 de pagini. Sunt zeci de mii, prin FOIA vin continuu mii de mailuri. Că moșulică Fauci vorbea ca să-și facă PR cu toată lumea. Unuia îi spunea să nu poarte mască, altuia îi spunea să poarte, știa ce face China și oricum ce scria el în emailuri zicea pe invers în public. Circotecă totală, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei. (Cerasela N.).

https://www.documentcloud.org/documents/20793561-leopold-nih-foia-anthony-fauci-emails?fbclid=IwAR2nkFMPq56QChO4CWL2-VXYQd6zIYrR93lW0aq-G3LNiHXhFeYncJkAjrE

 

Citeste in continuare

Anchete

Procurorul care anchetează alegerile de la Sectorul 1 afirmă că „există fraudă”/Reacţia Gabrielei Scutea: „Comunicarea trebuie să fie foarte rezervată, cercetările continuă”

Avatar

Publicat

pe

De

Procurorul general al României, Gabriela Scutea, spune că procurorii au obligaţia să respecte legea privind accesul la informaţiile publice şi ghidul CSM privind comunicarea publică, referindu-se la demersul procurorului SIIJ, Sorin Eugen Iaşinovschi.

Procurorul SIIJ Sorin Eugen Iaşinovschi a declarat într-un interviu că, în alegerile locale de la sectorul 1, „la nivelul secţiilor, există fraudă”, conform Mediafax.

Procurorul care anchetează alegerile de la Sectorul 1 afirmă că „există fraudă”. Reacţia Gabrielei Scutea: „Comunicarea trebuie să fie foarte rezervată, cercetările continuă”

„S-au încălcat nişte dispoziţii pentru că intrarea în acea sală putea fi făcută în anumite condiţii. Ceea ce au votat cetăţenii nu a fost şi consemnat. Şi cine se face vinovat ca să fie tras la răspundere. La nivelul secţiilor, există fraudă”, a declarat Sorin Eugen Iaşinovschi într-un interviu.

„Despre un dosar în lucru comunicarea publică trebuie să fie foarte rezervată, cu atât mai mult cu cât cercetările continuă. Nu este adecvat să formulez comentarii despre dosar. Toţi procurorii au obligaţia să respecte procedurile din legea privind accesul la informaţiile publice şi prevederile ghidului privind comunicarea publică”, a declarat procurorul general, Gabriela Scutea, pentru Mediafax, rugată fiind să confirme sau să infirme susţinerile procurorului Iaşinovschi despre cercetările din dosarul presupusei fraude de la Sectorul 1. (Sava N.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv6 ore ago

Depresie, anxietate si atacuri de panica dupa arestarea primarul comunei Ciorani inculpat în dosarul de fraudă electorală/Protagonistii din dosarele similare documentate la nivelul judetului Prahova – au intrat in „vrie”

„Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel...

D.N.A.6 ore ago

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA/Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitație pe nașpa

Dan Barna, co-președinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Șeful DNA stă cu potențialul suspect în tribună, la fotbal, cu...

Exclusiv1 zi ago

Prin PNRR-ul lor de cioace, incredintari directe si sifonari ale banului public, fundamentarea la misto a cheltuirii banului public a fost devoalata pe deplin de Comisia Europeana

Daca ei fundamenteaza la misto PNRR-ul (asa cum arata Comisia Europeana), va inchipuiti cum fundamenteaza si inventeaza ordonantarea cheltuielilor din...

Exclusiv2 zile ago

,,Dă dreapta” și ,,dă stânga”/Despre cei născuți din lup și care conduc Romania și AZI, la 73 de ani de la naționalizare

S-au implinit 73 de ani de la nationalizare. Am scris in urma cu 4 ani un articol, mertia sa il...

Exclusiv4 zile ago

O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe aia de la Bruxelles psd-isti ca nu-s in stare sa inteleaga profunzimea gandirii guvernului Citu!

S-a ales prafu’ si de PNRR! Ne-am batut singuri joc de noi! O sa iasa Ghinea acum sa-i faca pe...

Exclusiv5 zile ago

Adevarata fata/imagine a IPJ Prahova este data de profesionisti/Felicitari COMISARULUI ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA pentru profesionistii adusi in institutie si numirile efectuate/Document

La data de 12.08.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a...

Exclusiv5 zile ago

Fraudarea alegerilor locale de la Ciorani nu este nici macar o stire/noutate/Profesionalismul celor din IPJ Prahova care au documentat astfel de fraudari in peste 16 localitati din Prahova

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de...

Exclusiv5 zile ago

Astept in curand ca acelasi grup de comunicare strategica sa raporteze in zilele urmatoare in jur de 3-4 decese dar si eventual 7-8 invieri

Pe cand reinvierile la grupul de comunicare strategica? Privind cifrele de ieri, in care grupul de comunicare strategica a raportat...

Exclusiv6 zile ago

Ministrul rezist Claudiu Nasui dar si autoritatile publice in drept trebuie sa evalueze si sa analizeze informatiile in cauza avand in vedere relevanta publica a pozitiei executive a doamnei Alina Prahoveanu detinuta actualmente in cadrul Societatii Nationale a Sarii SA

Revenim cu date despre noul director general interimar al Societatii Nationale a Sarii SA – Salrom, doamna Alina Prahoveanu, unul...

Exclusiv1 săptămână ago

Atentat la siguranta nationala/Claudiu Nasui – ministrul #rezist MEAT – si noul CA Salrom dau cu flit Premierului Florin Citu si PNL-ului

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – si ale CA Salrom ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele...

Exclusiv1 săptămână ago

Una dintre firmele care sunt anchetate de Consiliul Concurenței pentru „licitații trucate la MAI” obtine un contract prin incredintare directa, de la Primaria Floresti/Prahova, chiar in ziua anuntului privind anchetarea sa

Numarul de licitatii trucate sesizate Consiliului Concurentei este in crestere, iar institutia risca sa nu mai faca fata investigatiilor Care...

Exclusiv1 săptămână ago

Comunicat de presa a celor de la ECO BURN care infioara sistemele de siguranta nationala/Asemănările izbitoare între regulile mafiei care a actionat la asasinatul cu bombă de la Arad si incercarea de asasinat a ECO BURN SRL

Societatea ECO BURN S.R.L. nu a fost niciodată amendată pentru poluarea mediului, ci din motive organizatorice sau administrative, asta indiferent...

Exclusiv1 săptămână ago

EXCLUSIV/Sindicatele clocotesc, Claudiu Nasui – ministrul #rezist (USR) MEAT – se scufunda/la un pas de remaniere!

Actiunile lui Claudiu Nasui – ministrul MEAT – ce au ca efect destabilizarea uneia dintre puținele companii profitabile lăsate la...

Exclusiv2 săptămâni ago

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%.

 Cum? Calculul este simplu: daca majoreaza varsta de pensionare la 70 de ani (multi dintre voi, nespecialii, vor munci pana...

Exclusiv2 săptămâni ago

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false

Va redam, fara sa comentam, un comunicat de presa a celor de ECO Burn, privind atacuri (fake news) ale unor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!