Connect with us

Uncategorized

SEO – Evidentiaza-ti afacerea pe motoarele de cautare

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Vrei ca afacerea ta sa creasca si sa detii si controlul asupra acesteia? Atunci alege optimizarea SEO!

Astfel, se initiaza un proces vast pentru ca afacerea ta sa exsiste in mediul online prin motoarele de cautare.

Daca vrei sa beneficiezi de plusuri cum ar fi trafic, vanzare si brand awareness atunci alege Google.

Insa pentru o actiune reusita este de preferat sa te adresezi unei agentii de pe piata de marketing online, fiindca doar aceasta iti va putea conduce afacerea spre succes si o va putea populariza pe canale media care se adreseaza unor grupuri tinta.

Te invitam sa accesezi site-ul www.bullet.ro/optimizare-seo si vei avea sansa sa cunosti o echipa de success care iti va face cele mai potivite propuneri pentru optimizare SEO.

Pentru a obtine traficul dorit, vei putea ca impreuna cu specialistii nostri in marketing online sa analizezi toate elementele optimizarii SEO on-page. Impreuna vom stabili strategiile si fiecare etapa pas cu pas pentru ca afacerea ta sa aiba cel mai intens trafic.

Nu poate exista afacere fara marketing online, fiindca suntem in era predigitalizarii si ne pregatim pentru ca in curand digitalizarea va fi singurul mod de a-ti face cunoscuta afacerea indiferent de natura acesteia.

Insa pentru aceasta este nevoie acuta de optimizare SEO a continutului .

Optimizarea SEO, referinte pentru ca afacerea ta sa creasca

Pentru ca promovarea imaginii tale sa fie targhetata si sa aiba trafic este necesar ca in cadrul optimizarii SEO sa alegi cu atentie cele mai bune cuvinte cheie care vor timite automat pe cei care le acceseaza, catre site-ul tau.

Acestea se vor regasi si in titlul paginii tale web, conditie obligatorie pentru ca oportunitatea ca site-ul tau  sa fie printre primele pagini de cautare, sa creasca.

Utilizarea algoritmilor, este la fel ca si cuvintele cheie un factor important in optimizarea SEO si aici facem referire la faptul ca cei de la Google, spre exemplu, se bazeaza pe cautarea continutului in paginile site-ului pentru a face indexarea.

Desigur, un rol deosebit de important intr-o optimizare SEO, il ocupa imaginea fara de care nu se pot realiza atributele definite clar si anume Tiltle, Alt, Description si alte atribute pe care site-ul tau trebuie sa le contina oferind informatii de interes. Orice atribut are si menirea de a duce cat mai in fata site-ul tau pentru a primi un trafic mai intens.

Optimizarea SEO este cea care completeaza marketingul online, deoarece nu este suficient sa ai un site bine construit daca nu il promovezi sau nu il duci corect acolo unde trebuie pentru reusita actiunii publicitare. 

Nu trebuie sa fii un spectator la prosperitatea afacerilor altor firme concurente ci poti face echipa impreuna cu noi si ne poti contacta accesand site-ul de mai sus, pentru a afla unde te situezi si unde ai vrea sa ajungi.Optimizare SEO

Apoi, vom discuta in detaliu strategia pe care sa o folosim si in ultima faza vom fi bucurosi sa monitorizam succesul tau.

Alege optimizare SEO cu Bullet Advertising! Pentru ca impreuna cu noi, afacerea ta va deveni una de succes!

Featured

Avem brățări electronice însă nu avem suficienți polițiști pentru a putea asigura protecția cetățenilor în condiții optime

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Poliția Română a finalizat atribuirea acordului cadru pentru implementarea Sistemului Informatică de Monitorizare Electronică (SIME) către Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații (CSR) pentru o valoare de aproximativ 33,2 milioane euro, dezvaluie sindicatul Europol.

Relevant este faptul că lucrurile se mișcă rapid, iar la mai puțin de o săptămână de la semnarea acordului cadru, avem la acest moment și primul contract subsecvent semnat, în valoare de 38.172.385 lei fără TVA (aprox. 7,76 milioane euro).

Prin intermediul acestui contract subsecvent, IGPR a reușit să achiziționeze elemente de hardware și software necesare monitorizării persoanelor față de care au fost dispuse măsuri de supraveghere, astfel:

  • toată infrastructura hardware și software necesară implementării sistemului;
  • 1.000 de kit-uri de monitorizare (brățări electronice).

Din analiza datelor publice referitoare la procedura de licitație rezultă faptul că IGPR a oferit un preț de 12.500 lei/buc. kit de monitorizare care conține un smartphone, o brățară si dispozitivul în cauză.

Pentru a fi cât mai expliciți cu privire la rolul Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică (SIME), precizăm că acesta poate să asigure următoarele:

  • monitorizarea în timp real a persoanei supravegheate/protejate;
  • afișarea pe hartă a poziției persoanei care poartă dispozitivul de monitorizare;
  • posibilitatea de construire pe hartă a unor zone în forme de poligon și/sau circulară, care să aibă caracteristică de zonă de incluziune (în care persoana supravegheată are permisiunea de a sta) și zonă de excludere (în care persoana supravegheată nu are permisiune de a intra);
  • generarea de alerte – alerte de părăsire a imobilului, alertă de depășire a perimetrului, alertă de apropiere, alertă de defecțiune, alertă de sabotaj, alertă de testare.

SIME este format din:

  • sistem informatic de creare a semnalarilor (SICS);
  • sistem informatic de generare a alertelor (SIGA);
  • dispozitive electronice de supraveghere – 15.000 buc.

Garanția solicitată este de minim 60 de luni pentru întregul sistem, iar licențele pentru aplicațiile software trebuie să aibă drept de utilizare acordat life-time.

Aplicația software aferentă SICS trebuie să permită introducerea cel puțin a datelor biometrice și de identificare ale persoanelor supravegheate/protejate, inclusiv fotografia acestora, precum și datele judiciare aferente (măsura judiciară, numărul mandatului sau al ordinului de protecție), măsurile de urmat, datele de contact ale organului de supraveghere etc.

Aplicația va avea capacitatea de a permite încărcarea și utilizarea aceleiași hărți din cadrul SNUAU 112.

Începând cu contractul subsecvent nr. 2, achiziția se va axa exclusiv pe partea de kit-uri de monitorizare, acoperindu-se astfel numărul maxim de 15.000 de bucăți prevăzute în acord.

În ceea ce privește stadiul proiectului de monitorizare electronică, vă putem preciza că acesta a fost implementat chiar de astăzi,  în mai multe zone ale țării, urmând ca până în anul 2024, acesta să devină funcțional pe întreg teritoriul României.

Pe această cale salutăm implementarea la nivelul Poliției Române a acestui proiect mai mult decât necesar în munca operativă, dar nu putem să nu remarcăm faptul că până la acest moment, instituția nu și-a depășit handicapul referitor la resursa umană necesară operaționalizării, aceasta lipsind cu desăvârșire, iar toate sarcinile vor cădea tot pe umerii actualilor polițiști de ordine publică și ai celor ce își desfășoară activitatea în cadrul centrelor operaționale și dispeceratelor, mai dezvaluie cei de la sindicatul Europol.

Astfel, pe lângă activitatea de soluționare a sutelor de petiții și dosare penale pe care polițiștii le au de soluționat și pe lângă activitățile de predare-primire a armamentului, gestionarea sutelor de apeluri 112, interogări în bazele de date și fișele de eveniment pe care le au de transmis în cadrul activităților de raportare, colegii noștri din teritoriu vor avea încă o atribuție, instituția riscând în acest sens să între în colaps.

Mai mult decât atât, constatăm faptul că alte elemente ce țin de evidența acestor dispozitive electronice au fost trecute cu vederea de IGPR, șefii structurilor operative cu atribuții pe linia gestionării acestora, neavând registre special tipărite pentru această activitate, au făcut ceea ce această instituție promovează de mai bine de 30 de ani, au realizat la modul empiric un ”Registru privind evidența kit-urilor de monitorizare electronică”, așa cum se poate vedea din imaginile de mai jos, și, vă spunem noi că la cum arată a fost cumpărat tot din banii colegilor noștri.

Cu alte cuvinte, avem brățări electronice însă nu avem suficienți polițiști pentru a putea asigura protecția cetățenilor în condiții optime, aflându-ne la acest moment în situația în care vom desfășura în plus o nouă activitate, fără a fi plătiți pe măsura volumului imens de muncă pe care îl avem, mai precizeaza sursa citata. (Sava N.).

Citeste in continuare

Uncategorized

Motive pentru a alege o Honda CBR125

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Honda CBR este o motocicleta traditionala care iti aduce numeroase satisfactii. Cu ajutorul acesteia, vei reusi sa fii mereu la inaltime, sa cutreieri cei mai inalti munti, sa cunosti cele mai palpitante trasee. Intr-un cuvant, ce mai, sa fii cel mai tare rider din univers! Dar, oare, cat de multe lucruri stii tu despre partenerul tau de drum, Honda CBR 125? Care sunt performantele acesteia?

Iata, in continuare, cum se diferentiaza o Honda CBR 125 de o alta motocicleta din aceeasi categorie!

 

Despre Honda CBR 125

CBR 125R este o motocicleta sport rutiera ce apartine producatorului japonez de motociclete Honda din 2004. CBR 125R a intrat în producție în 2004, extinzand segmentul de CBR-uri, care acopera, de asemenea, un alt sector si scade varsta minima pentru a putea conduce un drum sportive. In plus, se dovedeste a fi primul 125 care a refolosit cu un 4 timpi motor dupa hegemonia motorului in doi timpi.

Aceasta motocicleta a fost aproape singura bicicleta din segmentul rutier 125 4T, pana in 2008, cand Yamaha si-a propus propriul model, denumit Yamaha YZF-R125. In plus, te poti baza pentru Honda ta CBR 125 pe un kit ambreiaj de calitate premium.

 

Un stil aparte

Cu un styling supersport, noul „Honda CBR125R” vine in sprijinul celor care cauta atat performanta cat si un look atractiv. Primesti o doza de adrenalina inca de cand urci in sa, iar sentimentul nu te paraseste pana la lasarea intunericului. Pornind de la farurile duale multi-reflector, continuand cu cadrul usor, jantele din aluminiu si incheind cu forma eleganta, aerodinamica, motocicleta Honda CBR125R iti ofera o senzatie unica. Motorul in patru timpi cu racire pe lichid vine in completarea imaginii perfecte pe care acceleratia cu raspuns rapid o duce la un nivel superlativ.

 

Perfecta la manevrari si pilotaj

Usor de condus, Honda CBR125R ofera pilotilor incepatori senzatia ca sunt adevarati campioni pe pista si pe sosea. Tu ce mai astepti? Carenajul aerondinamic in stilul motocicletelor de curse incorporeaza o pereche de faruri multi-reflector si un tablou de control cu indicatoare separate pentru temperatura si combustibil, plus un vitezometru electronic si un turometru asemenea motocicletelor mari. Motorul este sustinut de un cadru solid din otel care sporeste rezistenta.

 

Evolutie spectaculoasa

Honda CBR 125 este motocicleta cu cea mai sppectaculoasa evolutie dintre toate, fapt care a facut-o extrem de populara in randul riderilor.

Modelele produse intre anii 2004-2006 copiaza versiunea superioara CBR600F4I si utilizeaza u carburator ca parte componenta a sistemului de alimentare. Anul urmator, in 2005, a fost introdusa schema de culori Repsol, insa aceasta a continuat sa fie utilizata doar in cadrul modelului CBR125R55/6.

In 2007, CBR125R a primit cateva modificari majore. Acest model a primit diferite carene fata pentru a semana cu versiunea sora CBR600RR, precum si modificari ce tin de culoarea bratului oscilant si furcii telescopice fata, care acum sunt negre.

Modificările la motor au inclus implementarea sistemului de injectie de combustibil PGM-FI, IACV (Valve de control al aerului in gol), care functioneaza alaturi de PGM-FI si senzorul de oxigen HECS3 pentru a respecta normele de poluare impuse de tip EURO 3.

Un moment de cotitura in evolutia Honda CBR 125 R a fost inregistrat in anul 2011, ocazie cu care CBR125R a primit prima revizie majora de la inceputuri, transformand aspectul sau in concordanta cu CBR250R din 2011, care, la randul sau, imprumuta de la sport tourer-ul VFR1200F.

Citeste in continuare

Uncategorized

Oamenii prevazatori isi comanda rezervoare GPL

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 De mult timp nu a mai nins ca in povestile nordicilor in Romania. Cel putin ultimele doua-trei ierni au fost blande cu romanii si toata lumea a fost multumita pe deplin.

Cand nu este ger, se consuma mai putin gaz si mai putina electricitate sau lemne de foc. Cu toate acestea, oamenii trebuie sa fie prevazatori, mai ales in contextul actual in care criza energetica este acuta si razboiul o amplifica.

Inca putin si se va lasa frigul, iar oamenii nu stiu ce solutie sa aleaga pentru casele lor.

Un rezervor gpl reprezinta solutia eficienta daca este cumparat de la furnizorul potrivit.

Rezervorul gpl ideal corespunde urmatoarelor criterii:

-corespunde 100% nevoilor clientului de apa calda, de caldura si de sursa la care isi prepara mancarea;

-sunt insotite de certificate de garantie, fiindca sunt facute din cele mai bune si rezistenta materiale si prevazute cu sisteme de siguranta;

-pot fi montat oriunde, dar trebuie sa se aiba in vedere si usurinta masinilor care vin sa reincarce aceste rezervoare gpl;

-nu sunt necesare butelii mai mici in cladire.

Radcomgaz.ro reprezinta furnizorul ideal de rezervoare gpl fiindca realizarile vorbesc de la sine despre seriozitatea firmei.

Acest furnizor vinde rezervoare din otel rezistente si le monteaza, dar se ocupa si de reincarcarea lor, adica de distributia propanului la adresa indicata. Intre solicitant si furnizor nu se interpune alta firma, serviciile fiind complete si directe.

Calitatea rezervoarelor, a gazului si a serviciilor se explica prin cei 11 ani de experienta pe piata din tara. Zilnic aproape 700 de clienti sunt multumiti pe deplin de ceea ce le ofera acest furnizor de gaz la domiciliu, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze.

Posesorii de butelii stiu foarte bine cum sunt nevoiti ca la golire sa puna in masina butelia respectiva si sa o duca la o statie de alimentare sau la un centru de butelii. Toate aceste operatiuni implica riscuri si eforturi. Este mult mai simplu sa se aleaga un rezervor mare care sa asigure consumul casnic pentru doua-trei luni si in acest fel sa fie asigurat gazul pentru intreaga iarna.

Aceasta investitie se impune sa fie facuta in acest moment, chiar daca sau cu atat mai bine exista in gospodarie doua-trei butelii.

Rezervoarele gpl au fort testate atent si inspectate si rezista la temperaturi cuprinse intre -40 grade Celsius si +40 grade Celsius.

In functie de locul in care sunt amplasate, rezervoarele pot fi orizontale, verticale si subterane. Cele mai mici rezervoare orizontale au 990 litri, iar cele mai mari rezervoare 5000 de litri. Capacitatile  rezervoarelor verticale sunt cuprinse intre 1650 de litri si 2250 de litri, iar cele subterane sunt concepute pentru 1750 de litri si 3000 de litri.

Romanul care asteapta iarna cu rezervorul plin de gaz va fi cu adevarat fericit si nu se va ingrijora in ceea ce priveste ziua de maine. El stie ca are gaz suficient pana la primavara si se poate bucura de confort in locuinta lui.

Vizitatorii site-ului pot comanda aceste rezervoare, dar pot cere sfaturi specialistilor firmei si pot pune intrebari referitoare la produsele si serviciile lor.

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Edilul Andrei Volosevici ne propune si o administratie plina de analfabeți functionali creativi

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri...

Exclusiv1 zi ago

Catastrofa ecologica din municipiul Câmpina/Colectarea deșeurilor constituie o bombă cu ceas și în Prahova (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe fondul catastrofelor ecologice din judetul Prahova, problemele de poluare & deseuri se extind si se amplifica. Municipiul Campina...

Exclusiv2 zile ago

INCISIV TV – Televiziunea ta online/Lansare oficiala luni 10 octombrie 2022

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinGrupul de presă INCISIV anunță lansarea pe data de 10.10.2022 a primei televiziuni în flux digital ce poate fi...

Exclusiv3 zile ago

Un tată se luptă pentru copilul său!/Mama, dependentă de cannabis și…directoare a unei instituții din subordinea Primăriei Sinaia!

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinUn proces încâlcit pentru soarta unei fetițe de numai doi ani ar trebui să ducă la o anchetă serioasă...

Exclusiv3 zile ago

Va era dor de Giluela Deaconu – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinFostul procuror Mircea Negulescu „Portocala” se aude dandu-i indicatii colegei de la DNA Ploiesti Giluela Deaconu in sensul ca...

Exclusiv3 zile ago

Reorganizare pentru ”ultimii mohicani” ai „tătuțului” Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPana sa ii loveasca virusul DNA-ului, ”ultimii mohicani” ai „tătuțului” Andrei Volosevici, incercau o reorganizare prin ocuparea unor posturi...

Exclusiv3 zile ago

Nu mai există competenţă de cercetare penală în rândul lucrătorilor de siguranţă publică şi patrulare/Nu vor mai avea repartizate, spre soluţionare, dosare penale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDispoziția IGPR nr. 118/2022 ce înlocuieşte şi abrogă Dispoziţia IGPR nr. 23/2015, privind specializarea organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare (competenţele...

Exclusiv5 zile ago

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la...

Exclusiv6 zile ago

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupă ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu...

Exclusiv1 săptămână ago

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale? Dupa ce Politia Locala...

Exclusiv1 săptămână ago

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Nu-mi plac bilanțurile pentru că oamenii sunt reduși la nivelul unor cifre! Avem „n” inculpați trimiși în judecata. Ura!...

Exclusiv1 săptămână ago

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova a publicat, inainte de sedinta Consiliului Local Ploiesti de ieri, doua articole: „Doua proiecte cu cantec...

Exclusiv1 săptămână ago

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinEdilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice...

Exclusiv1 săptămână ago

Maria Floricică, directorul Transport Urban Sinaia, a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu substanțe interzise în bagaje

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDirectoarea pleca în vacanță cu familia, iar la un control de rutină, ofițerii antidrog au găsit un pachețel cu...

Exclusiv1 săptămână ago

Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 27 septembrie 2022 au fost...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!