Connect with us

Actualitate

Penali, penali…Cine-i ține în brațe?

Incisiv

Publicat

pe

Primarul PSD, omul cu care Aladin Georgescu face și desface în Orșova și partenerul de poze al deputatei PSD- Alina Teiș, a fost trimis în judecată pentru faptă penală!

Stoica Marius este cercetat penal pentru: Delapidare, Fals intelectual și uz de fals!!!

Nr. unic (nr. format vechi) : 573/274/2019

Data inregistrarii 14.05.2019

Data ultimei modificari: 14.05.2019

Sectie: JUDECATORIA ORSOVA

Materie: Penal

Obiect: delapidarea (art.295 NCP) -fals intelectual(art.321 alin.1 CP),uz de fals(art.323 CP)

Stadiu procesual: Fond…

Ei bine același Stoica îl bagă la apă și pe șeful lui!

MARIUS STOICA, a făcut un… DENUNȚ PUBLIC LA ADRESA LUI ALADIN GEORGESCU, mai avem instituții?

Primarul municipiului Orșova, Marius Simion Stoica, s-a autodenunțat  într-un interviu acordat ziarului „Cronica de Severin”.

Stoica îl pune într-o situație cu iz penal chiar pe președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, cu care susține că s-a înțeles că dacă PSD va câștiga alegerile parlamentare la Orșova, Stoica va primi în schimb demiterea Doiniței Mariana Chircu de la conducerea Muzeului Regiunii Porților de Fier și înlocuirea ei cu un manager din Orșova. Pentru fapte similare, Sorin Frunzăverde a primit doi ani cu suspendare!

Declarații șocante făcute de primarul Orșovei, Marius Simion Stoica, trebuie să facă  obiectul unui dosar penal.

Declarațiile uluitoare date public de Stoica, în dubla sa calitate de primar al Orșovei și de președinte al PSD Orșova, îl incriminează pe președintele Consiliului Județean Mehedinți – Aladin Georgescu, totodată și președinte al PSD Mehedinți, adică șeful pe linie de partid al domnului Stoica.

Suntem convinși  că,  primarul Stoica, în calitatea sa de primar și de lider politic, a avut tot discernământul când a scos din gură asemenea acuzații și nu luăm în calcul sub nicio formă că ar fi bătut câmpii sau că nu și-ar fi dat seama de consecințele declarațiilor sale, făcute, repetăm, public, într-un ziar.

În aceste condiții, iată ce spune Marius Stoica: „Datorită rezultatului bun pe care l-a avut Partidul Social Democrat la Orșova, 56 la sută, peste scorul electoral la nivel național, evident că mi-am întărit și consolidat poziția ca primar și ca membru al PSD, m-am ținut de cuvânt față de domnul Aladin Georgescu și aștept ca și domnia sa să se țină de cuvânt, cu privire la promisiunea făcută către mine. Ca atare, solicit public, datorită rezultatelor pe care le-am avut, ca postul de manager la Muzeul Regiunii Porților de Fier, care, după părerea mea, este condus de către o persoană incompetentă, să revină unei persoane mult mai competente, de aici din Orșova. Solicit domnului președinte al Consiliului Județean, domnului Aladin Georgescu, public, să facă o analiză pertinentă a doamnei Doinița Mariana Chircu și sunt sigur că va constata în secunda 2 că aceasta a avut un management defectuos, ca atare nu ar mai trebui să stea pe acea poziție. Avem destui oameni competenți la Orșova, care o pot înlocui oricând…”.

Stoica, tu ai vorbit serios, fiindcă avem de a face cu un troc penal?!

 

Ce se înțelege de aici? Se înțelege că, înainte de alegeri, Marius Stoica și Aladin Georgescu ar fi avut o discuție de campanie, în care Aladin Georgescu i-a promis lui Marius Stoica că dacă va scoate un rezultat foarte bun pentru PSD la Orșova, el îl va răsplăti cu demiterea Doiniței Mariana Chircu din postul de manager al Muzeului Regiunii Porților de Fier, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Mehedinți. Mai exact, Stoica pretinde că Aladin Georgescu și-ar fi folosit influența de președinte al CJ Mehedinți și șef al doamnei manager de la Muzeu, pentru a obține un folos pentru partidul politic al cărui președinte județean este. Asta dincolo de gradul de competență de care crede că dispune Marius Stoica atunci când se aventurează în evaluarea unui manager al Muzeului Regiunii Porților de Fier!

În primul rând, funcția cu pricina nu se repartizează politic, ca pe vremea lui Eugen Nicolicea , ci se obține prin concurs și nu poate, legal vorbind, face obiectul unui troc mizerabil de genul „Scoate voturi pentru partid, că îți pun un om la o instituție din subordinea CJ-ului condus de mine!”. Este foarte posibil, totuși, ca președintele CJ Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, care este un om politic serios, avocat de profesie, să nu fi făcut astfel de promisiuni penale, iar toată povestea să fie doar o fabulație a primarului Stoica, dornic să epateze.

Dar, ciudat, domnul președintele al CJ Mehedinți, a luat poziția struțului și nu a făcut o conferință de presă să dezmintă denunțul!

 

Declarația devenită publică, după apariția ei în „Cronica de Severin”, este un bun motiv pentru organele abilitate ale statului, în speță DNA, să se autosesizeze și să facă o cercetare mai amănunțită. Totodată, președintele Consiliului Județean Mehedinți și al PSD Mehedinți, avocatul Aladin Georgescu, trebuie urgent să facă o conferință de presă în care să dezmintă afirmațiile primarului Marius Stoica, pentru că altfel devine parte a unor grave lucrări cu caracter penal. Pentru fapte similare, dovedite desigur, fostul președinte al CJ Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde (PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru folosire a influenței în vederea obținerii unui folos necuvenit, în dosarul vizând alegerile prezidențiale din 2014.

Cazul Sorin Frunzăverde, relatat de HotNews

In iulie 2015, procurorii anticorupție au decis trimiterea în judecată, sub control judiciar, a fostului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, acuzat de „săvârșirea infracțiunii de folosire, de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, a influentei ori a autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”.

În același dosar a fost trimis în judecată, în stare de libertate, și fostul vicepreședinte al CJ Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni, acuzat de „folosire, de către o persoana care deține o funcție de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, a influentei ori a autorității in scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, influențarea declarațiilor (trei infracțiuni), fals intelectual si uz de fals”.

Potrivit procurorilor, in perioada cuprinsa intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale din luna noiembrie 2014, „Sorin Frunzăverde si-a folosit influenta pe care o avea in calitatea sa de președinte al CJ Caras-Severin si de vicepreședinte al unui partid politic (PNL – n.r.), asupra lui Ionesie Ghiorghioni, vicepreședinte al CJ si membru in același partid politic, pentru obținerea unor foloase necuvenite, respectiv sa obțină, in al doilea tur de scrutin, un număr mai mare de voturi pentru candidatul formațiunii din care făceau parte si, implicit, sa-si consolideze poziția in cadrul acestei formațiuni politice, dar si in plan administrativ, prin condiționarea repartizărilor bugetare de rezultatul votului”.

„Ulterior, în zilele de 12 si 13 noiembrie 2014, inculpatul Ghiorghioni Ionesie a luat legătura cu noua primari cărora le-a solicitat, folosindu-se de autoritatea si influenta sa de vicepreședinte al CJ Caras-Severin, sa facă demersuri favorabile in direcția respectiva. De asemenea, pentru a-i determina sa procedeze in acest sens, inculpatul Ghiorghioni Ionesie le-a transmis acestora ca, de rezultatul votului, vor depinde alocările bugetare efectuate de Consiliul Județean către primarii in anii 2015 si 2016, respectiv pana la terminarea mandatului conducerii CJ Caras Severin”, arata DNA. ( A. Ghiciulescu).

 

Actualitate

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

Incisiv

Publicat

pe

De

Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime, dau dovadă de o naivitatea  demnă de un titlu nobel de prostie,  dacă ar fi posibil să se premieze mizeria de sub unghiile cu care se scarpină în creștet și cur, de unde iese aceiași materie…Fie ea și cenușie!

Trăim vremurile, nebunilor de funcții,  bețivanilor de putere, hoților de vise și groparilor de oamenii vi, ce au ajuns să se creadă nemuritorii ce decid destine. Din păcate ești doar beat…

Șefu

În ochii tuturor,

ai rămas și  ești

un ilustru trecător,

muritor, ca noi toți,

din păcate șefu,

ești hoț, ce furi destine

tu ai și un preț,

te vei vinde chiar și pe tine.

 

Plătit cu ură, și pândit,

de toți, urât fiind, chiar,

de pe vremea când erai mic,

de cei cu care găinii,

furați, acum abandonandu-i în sărăcie,

chipurile că ai uitat…Te dai domn?

Atunci le ziceai frați!

 

Se schimbă vremea,

în rău,

din farmec, în  sărăcie,

și ce-ai să-mi faci,

ești ca și mine, cum mă faci,

așa îți zici, așa îmi zici…Milog!

Poate citi oricine,

scrisoarea mea,

glas poporului a dat

fiind publicată  cu sânge,

suferință și sărăcie,

din călimara ochiilor, scrisă…Cu ura lor la adresa ta, aprinsă!

Și ce-ți rămâne în urmă?

Vreme urâtă  și sărăcie!

Nobil ai fost?

Dar nu drept și blând.

Ai fost viclean, ești rău.

Și-ți vine răutatea la îndemână,

mai ești și prost, răzbunarea

îți e stăpână.

Cu lingușitorii,

Șefu, tu faci casă bună.

Hrănindu-ți viața,

din a altor alte mii de vieții.

Nu-ți ți cuvântul dat,

Nu-ți vine la îndemână,

Ești un trepăduș viclean.

Artist ești, să înșeli,

cu făgăduințe false,

mulțimea ce o minți

Jigodi-o, ce te joci cu visele lor arse.

Când ai facut-o odată,

nu poți să nu mai minți.

Ai ucis și ucizi,

pe ce-i care ți-au făcut bine.

Cauți  să-i umpli

de pete și de rușine,

Căcat cu ochii…De nobil…

Ce ai lăsat în urmă,

doar urât și sărăcie,

Blestem îți e, aici și-n veșnicie.

Iubită ai?

Pe-a altora…Ce are,

mâinii reci,

și sufletul vândut.

Tu joci politică,

Ea, cu destinul altor bărbați,

barbut…

Că zdreanță știe,

o are, cine dă mai mult!

De fapt, ai și cerut

Pentru spital,

mult mai mult…

O ți prizonieră,

În castelul, din spate,

la același spital?

Zbârcit ești și tu!

Zbârcită e și ea!

Lingușitor tu!

Lingușitoare și ea!

Ce soartă crudă,

în relația voastră,

dezgustătoare

recunoscută doar,

pe rețelele de socializare. (A GHICIULESCU).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Pastila zilei/Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii

Incisiv

Publicat

pe

De

Constantin Miclau, se poate lauda că este inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii…Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, cu un termen de supraveghere de 2 ani şi şase luni în cel mai răsunător dosar cu prostituate de lux din Severin, în care au fost implicaţi politicieni, avocaţi, medici, primari şi oameni de afaceri din Mehedinţi. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT Mehedinţi şi s-a judecat la Secţia penală şi pentru cauze cu minori din cadrul Curţii de Apel Craiova.

Şi Miclău este obligat ca pe durata termenului de supraveghere, să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile, la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin…

Ei bine se poate lăuda că a desființat,  a ras de pe fața pământului un parc și o bucată din faleza Dunării din Drobeta Turnu Severin și și-a tras cort de nunți!Va urma. (A. GHICIULESCU).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Cine a mințit în Declarații…? Nicolicea din Parlament ori “Nicolicii” din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!?

Incisiv

Publicat

pe

De

Șoc și groază…După ce am publicat cum COMUNISTUL ZIMȚEA a luat cancelaria școlii în Severin și locuiește în ea…Acum vă prezentăm…Clanul Nicolicea, care locuiește în sediul băncii  BANKCOOP din Drobeta Turnu Severin.

Pe strada Aurelian din Severin au fost două sedii de bancă, (Banca națională a României), care a ajuns casă de locuit pentru preafericitul Nicodim și cea de a două bancă, (Bankcoop),care este, casă de locuit pentru preapoliticienii NICOLICEA!

Da ați citit bine și dacă vreți să și vizualizați:

Bankcoop a fost o bancă din România. Înființată în 1990, pe scheletul fostului Centrocoop, Banca de Credit Cooperatist „Bankcoop” a fost a doua „gaură neagră” (după Bancorex) care a secătuit sistemul financiar postdecembrist din România.

În anul 1999, Bankcoop avea 200 de filiale și sucursale și aproximativ 600.000 de depunători. La data de 8 Februarie 2000, Bankcoop a intrat în faliment. Deponenții și-au ridicat banii prin BRD-Societe Generale, plafonul de garantare fiind la acel moment de 54,7 milioane de lei vechi…În Drobeta Turnu Severin, director era Ioan Suru, omul de casă al familiei Nicolicea, familie care la susținut pe vremea PSD-ului,  pe funcția de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, și pe alte funcții: subprefect,  consilier în camera deputaților, șef serviciu în cadrul Parlamentului României, iar acesta în momentul în care Bankcoop a dat faliment,  (în 2000), a facilitat vânzarea sediului băncii, pe care a condus-o din 1993 până la faliment, familiei Nicolicea, la un preț derizoriu! Practic așa și-a  achitat serviciile

Ciudat este că,  acest imobil din imagini, nu apare pe nicio declarație de avere în familia Nicolicea, mai mult dacă privim declarațiile celor trei bărbați Nicolicea: Eugen Nicolicea,  Liviu Nicolicea și Alin Nicolicea,  cei ce dețin Galaxy și cei ce împart dividendele…Neregulile se țin scai de ei.

Cei din clanul Nicolicea și-au inventat niște dividende pe care firma lor nu le-a produs, și  nu apare, la niciunul în declarațiile de avere,  sediul băncii Bankcoop…Deci, pețitorul mâinii justiției, Nicolicea, e vulnerabil.

După ce, în inconștienta lui, a schimbat geografia României, „știți, au scris ziarele, insula Belina nu mai e insulă”, Eugen – mecanicul de la Dreptul la distanță, venind odată în cancelaria liceului Decebal,  turist și s-a întors în Parlamentul României, jurist, el, cel  care nu a venit niciodată la universitatea Spiru Haret, nu a fost văzut nici măcar în timpul examenelor la Severin– a inventat și niște bani în declarația de avere.

În ultima declarație de avere, Eugen Nicolicea a scris că are de încasat peste 110.000 de lei de la Galaxy SRL, o firmă din Drobeta Turnu Severin, între timp, firma s-a mutat la București…Să evite una/alta!

Din Galaxy SRL, conform declarației de interese, Nicolicea deține 50%.

Așadar, dacă numai Nicolicea (care are 50% din părțile sociale, deci dreptul la jumătate din profit) are de încasat dividende de peste 110.000 de lei, atunci profitul Galaxy SRL este de minimum 221.000 de lei, adică de două ori mai mult decât partea lui Nicolicea. Logic?

Păi, să cercetăm la Ministerul de Finanțe, asta e firma…(vezi foto)

Și să vedem și performanțele financiare. În 2016, profit, într-adevăr: peste 52.000 de lei.

În 2015, tot profit: peste 44.000 de lei.

Dar, din 2014 (inclusiv) înapoi pe scara timpului, pierderi. În 2014, de exemplu, aproape 20.000 de lei.

Deci, dacă luăm în calcul tot profitul Galaxy SRL din ultimii ani, nu ies la socoteală mai mult de vreo 96.000 de lei. Din care Nicolicea, care are jumătate din firmă, ar avea dreptul la dividende de vreo 48.000 de lei, nicidecum la peste 110.000 de lei, cum a declarat.

Altfel spus, omul a plusat, din pix, cu peste 62.000 de lei. Nu e mult, dar este…

Ciudat în declarațiile de avere ale lui Alin Nicolicea și ale lui Liviu Nicolicea,  nu apare jumătatea  sumelor  de bani ce apar la Nicolicea Eugen,  deci cine a mințit în Declarații…Nicolicea din Parlament ori Nicolicii din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!

Îi așteptăm acum pe cei trei Nicolici, să ne explice cum nu pricepem noi aritmetică și cum, de fapt, dividendele sunt dreptul lor divin la bani când vor, fără nici o legătură cu profitul?!?

Ciudat este că: Eugen Nicolicea ,(PSD), desființează opoziția în capitală,  Rareș Bogdan (PNL), îl desființează pe Nicolicea,  dar în Oltenia, Nicolicea Alin și Liviu,  sunt susținătorii PNL și a lui Rareș Bogdan! Va urma…(A. GHICIULESCU).

 

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri


Știri calde

Actualitate3 ore ago

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime, dau dovadă de o naivitatea  demnă de un titlu...

Actualitate3 ore ago

Pastila zilei/Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii

Constantin Miclau, se poate lauda că este inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii…Un condamnat la 2 ani şi...

Actualitate3 ore ago

Cine a mințit în Declarații…? Nicolicea din Parlament ori “Nicolicii” din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!?

Șoc și groază…După ce am publicat cum COMUNISTUL ZIMȚEA a luat cancelaria școlii în Severin și locuiește în ea…Acum vă...

Actualitate3 ore ago

Pe moșia SENATORULUI SIBINESCU…/Să vedeți, mâna dreaptă a lui Călin Popescu Tăriceanu, luptă din plin pentru STATUL PARALEL … Să îl susțină

ALDE Mehedinţi a fost în mod sigur revelaţia ultimului  scrutin parlamentar din anul 2016 în judeţ. A obţinut în judeţ...

Actualitate3 ore ago

Ponta, faci si tu un miting?

(Preluare National  – Catalin Tache): Iata ca probabil si pe fondul ”repatrierii” iminente in Romania, chiar daca nu pe deplin...

Actualitate3 ore ago

Cotroceni all inclusive: Iohannis, la miting cu sefa de protocol

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Că președintele Klaus Iohannis a convocat un referendum național de zeci de milioane de euro, dar a uitat...

Actualitate17 ore ago

Revenirea lui Gabriel Oprea pe scena politica, da roade!/UNPR, surpriza alegerilor/Analiza

“Zilele astea toată lumea se concentrează pe soarta partidelor mari. Când, de fapt, adevăratele surprize se întâmplă în cazul celorlalte...

Actualitate1 zi ago

Comunicat de presă/Se solicită intervenția Guvernului României pentru soluționarea situației privind îndepărtarea monumentului ecvestru al Domnitorului Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea

20.05.2019 Președintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, luni, Primului-ministru Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă în care solicită intervenția Guvernului României...

Actualitate2 zile ago

SRI nu are competente teritoriale în exterior/ Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații este Coldea?

Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații de securitate nationala si lipsit de cunoștințe juridice poate fi un general...

Actualitate2 zile ago

Ramane sa reflectati cine este si cum se repliaza sistemul paralel!

Iata cum se poate obtine un consens politic absolut in Parlamentul Romaniei, mai ales in Senat, unde cu 104 de...

Actualitate2 zile ago

A dispărut un dosar/denunţ din DNA: pe fostul şef SRI

În decembrie 2015, un om de afaceri, reţinut şi ulterior trimis în judecată de DNA, denunţă la DNA pe fostul...

Actualitate2 zile ago

Sunt primar mă doare în…PARCUL NAȚIONAL…Mă apără judecătorul!

Cum poți construi ilegal într-o arie protejată cu voie de la Romsilva și Tribunal? O fâneață dintr-o zonă protejată dintr-un...

Actualitate2 zile ago

Primarul PSD din municipiul Orșova, Marius Stoica este un PENAL

Primarul municipiului Orşova, social-democratul Marius Stoica, a fost trimis în judecată într-un dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni, precum...

Actualitate2 zile ago

Editorial/Scrisoarea unui subaltern!

„Chiar dacă umbli năuc zi și noapte ești mai singur și mai marginalizat ca niciodată! Toți te mint, toți îți...

Actualitate2 zile ago

De ce a rupt-o Dragnea cu Carmen Dan!

(Preluare National  – Catalin Tache): Liviu Dragnea i-a dat interzis lui Carmen Dan in campania electorala! Masura radicala, fara precedent...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv