Connect with us

Actualitate

Iohannis, lovit in punctual slab…/Gata, acum i-o pot salta pe Carmen!

Incisiv

Publicat

pe

(Preluare National  – Catalin Tache):

Dupa cum dezvaluiam chiar ieri, Klaus Iohannis a facut o mutare cel putin surprinzatoare prin recurgerea la serviciul secret austriac BVT pentru a-i face ”mapa neagra”. Iar ”radicalizarea” vadita din ultima vreme a sefului statului este pusa tocmai pe seama informatiei prin care austriecii se pare ca i-au castgat increderea ”neamtului”. Este vorba despre convingerea lui Iohannis ca ”nucleul dur” al PSD-ului, constientizand ca acesta nu ar putea fi altfel infrant la alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului va declansa o operatiune ”blitzkrieg” de inculpare a primei doamne! Iar precipitarea ejectarii lui Tudorel Toader din Guvern la atat de putin timp dupa ce a intarziat ”nepermis” desemnarea unui nou procuror general nu a facut decat sa-l convinga si mai tare pe Iohannis ca semnalul de alarma tras de austrieci chiar este unul real. Chiar daca structurile noastre contrainformative ezita inca sa se hazardeze cu un ”diagnostic” daca BVT-ul doar l-a impins astfel in ”prapastia” unei adevarate paranoia extreme pe Iohannis sau chiar vor sa-i salveze prima doamna.

Mai ales ca, intr-adevar, odata cu executia sumara a ”mosmonditului” ministru al Justitiei, inculparea lui Carmen Iohannis se poate derula de acum inainte ”pe repede inainte”. Pentru ca odata cu audierea primei doamne, fie si ”noaptea, ca hotii” si cu baticul pe cap, actele procedurale sunt ca si definitivate. Iar noul ministru al Justitiei nu ar trebui decat sa desemneze cat mai repede un nou procuror general in locul lui Augustin Lazar, pentru ca tratamentul cu totul preferential, daca nu chiar imunitatea de care s-a bucurat Carmen Iohannis in mandatul lui ”nea Gusti” sa se anuleze. Si uite cum, in functie si de Referendum se poate da oricand, tehnic vorbind, comunicatul oficial privind inculparea acesteia. Iar teama de a-si vedea sotia transformata in ”penala” si astfel anulate toate sansele de a mai intra intr-o noua campanie electorala  il vor obliga pe presedinte sa recurga la orice gest, oricat de disperat, pentru a trage barem cat mai mult de timp instalarea unui nou ministru al Justitiei, mai ales unul adept al liniei dure pesediste. Pentru ca, din acel moment efectul de domino produs de numirea si a unui nou procuror general nu va mai putea fi oprit de nimeni si de nimic…

Nu de la Ordonante i s-a tras!

Oricum nu mai credea nimeni de la varful PSD ca Tudorel Toader va mai da vreodata asa-zisele Ordonante de urgenta pe Justitie…Mai ales ca Viorica Dancila apucase sa-i asigure pe mai-marii comisari europeni de la Bruxelles ca Guvernul Romaniei nu va calca pe becul MCV  chiar in halul asta. Iar dupa ce si-a consumat momentul de glorie personal al debarcarii reusite a Laurei Codruta Kovesi din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, Toader putea sa faca orice la Justitie, ca prietenii din ALDE sau PSD nu se suparau pe el!. Iata insa ca Tudorel a facut totusi o eroare fatala, care a declansat sumara sa executie politica. Si anume s-a incapatanat sa-si faca ”hachitele” profesorale in ceea ce priveste nominalizarea unui nou procuror general al Romaniei. Numai ca reluarea de la zero a procedurilor a fost una de neacceptat pentru artizanii strategiei de scoatere cu totul din jocul prezidential a lui Klaus Iohannis. Strategie care se bazeaza aproape exclusiv pe inculparea ”de indata” a lui Carmen Iohannis, mai ales ca stadiul in care se afla dosarul permite pe deplin trecerea la ”next level”. Iar pentru aceasta este nevoie ”ca de aer” de desemnarea cat mai urgent a unui nou procuror general. Ceea ce cu Tudorel Toader era absolut imposibil…

Care ezita,  Dragnea sau Iohannis?

Culmea este insa ca desi asaltul impotriva sa a statului paralel pare  oricum mai agresiv decat cel al PSD-ului asupra justitiei, Liviu Dragnea a ezitat pana acum sa recurga la ”solutia finala”. Cu toate ca este pe deplin constient ca alti cinci ani petrecuti cu Iohannis suflandu-i in ceafa de la Cotroceni ii vor fi fatali. Mai ales ca eventuala realegere a actualului presedinte va ingreuna substantial operatiunea si asa timida de curatire a sistemului si justitiei deopotriva de fanaticii adepti ai statului paralel. Astfel ca, de aceasta data, daca nu va autoriza de urgenta operatunea ”Carmen”, se poate spune ca Liviu Dragnea tocmai ce si-a facut-o cu mana sa! Asta in timp ce Klaus Iohannis a decis deja sa joace la rupere, dupa ce BVT-ul l-ar fi avertizat ca va fi lovit in adevaratul sau punct slab. Iar groaza resimtita deja de acesta este accentuata si de avertismentele primite cel mai probabil pe acelasi canal ca orgoliul nemasurat al lui Rares Bogdan nu va putea fi satisfacut cu un simplu post de europarlamentar. Si ca, daca se va ajunge la inculparea primei doamne, puternic sustinutsi de ”camarila” financiara din spatele sau, Rares Bogdan va fi primul care va sari sa preia stindardul luptei cu ”ciuma rosie”. Astfel ca dupa pierderea grea a lui Augustin Lazar, Iohannis va face acum orice ca sa impiedice numirea unui nou ministru al Justitiei si implicit a unui nou procuror general…

 

 

Actualitate

MLPDA, prin POCA 2014-2020, sprijină reformarea sistemului de justiţie

Incisiv

Publicat

pe

De

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, continuă să sprijine Consiliul Superior al Magistraturii în ceea ce priveşte reformarea sistemului de justiţie, prin finanţarea următoarelor proiecte:

Optimizarea managementului la nivelul sistemului judiciar. Componenta de parchete (Cod SIPOCA 761/cod MySMIS 133850)

Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea capacităţii manageriale a Ministerului Public, ca parte esenţială a sistemului de justiţie în materie penală, prin implementarea unor instrumente standard de management integrat la nivelul unităţilor teritoriale ale parchetelor, cu scopul de a crea premisele necesare pentru un proces predictibil de luare a deciziilor manageriale, în special în privinţa componentelor de resursă umană, capacitate de gestionare a volumului de muncă, estimare corectă a necesarului de resursă umană şi distribuire a sarcinilor la nivelul procurorilor din cadrul aceleiaşi unităţi teritoriale.

Proiectul are un buget total de 15.521.407,21 lei şi o perioadă de implementare de 36 de luni.

CPCI – Creşterea performanţei şi calităţii instituţionale prin îmbunătăţirea sistemului de evaluare şi asistenţă psihologică la nivelul sistemului judiciar (Cod MySMIS 135456 /Cod SIPOCA 762)

Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea sistemelor de recrutare a judecătorilor şi procurorilor şi de asistenţă şi evaluare psihologică a acestora pe întreg parcursul evoluţiei profesionale, inclusiv sub aspectul accesului în funcţii de conducere, în scopul final al creşterii calităţii actului de justiţie şi îmbunătăţirii performanţei profesionale a sistemului judiciar în ansambul său.

Proiectul se implementează în parteneriat cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu Inspecţia Judiciară şi cu Institutul Naţional al Magistraturii, are un buget total de 35.214.830,23 lei şi o perioadă de implementare de 36 de luni.

Consolidarea capacităţii organizaţionale şi administrative a Consiliului Superior al Magistraturii (Cod MySMIS 135225/Cod SIPOCA 760)

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea unui sistem de justiţie modern, adaptat cerinţelor societăţii contemporane, prin îmbunătăţirea competenţelor strategice şi manageriale, consolidarea capacităţii operaţionale, în calitate de factor de decizie responsabil pentru buna gestionare a sistemului judiciar, pentru asigurarea condiţiilor de organizare şi funcţionare a instanţelor şi parchetelor, precum şi pentru gestionarea corectă şi echilibrată a carierei judecătorilor şi procurorilor.

Proiectul are un buget total de 18.598.881,39 lei şi o perioadă de implementare de 36 de luni.

Citeste in continuare

Actualitate

Declarația unui medic care a ajutat răniții din explozia din Beirut care a șocat o lume întreagă: „A fost cel mai rău lucru pe care l-am văzut vreodată”

Incisiv

Publicat

pe

De

Explozia a fost atât de mare, încât Emad Abour, medic,  a crezut că o bombă nucleară a căzut lângă spitalul unde lucrează în Beirut. Pământul s-a rostogolit că un cutremur. Ferestrele decojite din ramele lor metalice s-au spulberat. Ușile grele ale secției au fost ridicate de pe balamale și aruncate pe podea.

Valul de explozie s-a izbit cu forța unui cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade, potrivit centrului german de științe GFZ, și a fost resimțit peste Mediterana, în Cipru., potrivit The Independent.

La Spitalul St George, la aproximativ un kilometru de epicentrul exploziei din portul Beirut, medicul Abour se înghesuia la unitatea de terapie intensivă pentru a verifica pacienții.

Declarația unui medic care a preluat răniții din explozia care a șocat o lume întreagă: „A fost cel mai rău lucru pe care l-am văzut vreodată”

Cel puțin 100 de persoane au fost ucise și peste 4.000 de răniți de explozia care a zguduit capitala libaneză, aplatizând o mare parte din port și trimitând spre cer un nor de cenușă de culoare gri și roșu.

„A fost cel mai rău lucru pe care l-am văzut vreodată”, a spus tânărul de 21 de ani, cu sâng  pe față, de la scoaterea răniților din dărâmături.

„Am văzut că oamenii sângerează până la moarte, unii au murit fără oxigen. ”

Departamentul de urgență al spitalului a fost distrus și puterea a fost redusă de valul de explozie. Medicii au înființat secții improvizate în afara parcării care, înainte de explozie, au servit ca unitate de testare a coronavirusului.

Acolo s-au luptat pentru a trata un flux de  răniți în aer liber, în timp ce alții au încercat să salveze pacienții și medicii de la dărâmăturile spitalului propriu-zis. Membrii familiei uimiți s-au strâns afară în timp ce personalul a strigat: „Nu avem electricitate – cum putem trata oamenii? ”

„Este un dezastru, un dezastru complet, încercăm cât putem”, a spus asistenta, cu lacrimi, în timp ce o persoană rănită urla de durere în fundal.

Nu s-a cunoscut imediat cauza exactă a exploziei.

Președintele libanez, Michel Aoun: ”Este inacceptabil faptul că atât de multe materiale explozive au fost depozitate timp de sase ani”

Primul ministru libanez, Hassan Diab, a declarat că a existat o explozie „periculoasă” la un depozit din port, în timp ce ministrul de interne Mohammed Fahmi a declarat unui post de televiziune local că se pare că explozia a fost cauzată de detonarea a mai mult de 2.750 de tone de azotat de amoniu, depozitat într-un doc de când a fost confiscat de la o navă de marfă din 2014.

Președintele libanez, Michel Aoun, a declarat ulterior pe Twitter că este „inacceptabil” faptul că atât de multe materiale explozive au fost depozitate într-un depozit timp de șase ani fără măsuri de siguranță suficiente și a promis că cei responsabili vor face față celor „cele mai dure pedepse”.

Filmele video realizate în apropiere de scenă au arătat un incendiu inițial și o explozie mai mică înghițind portul înainte să pară să prindă o clădire din apropiere, declanșând o a doua explozie care a trimis o undă de șoc prin centrul Beirutului, dărâmând străzile și cartierele pe o rază de câțiva kilometri. Rapoartele inițiale din mass-media libaneză au spus că primul incendiu a fost provocat de un depozit de artificii care s-a aprins.

Charbel Haj, care lucrează în port, a declarat că explozia a început cu mici explozii care arătau ca petarde.

Unii dintre cei care au simțit explozia au spus că au început un nou război.

„Presiunea exploziei m-a lovit în piept, am simțit că o bombă atomică s-a stins. Ferestrele au fost dărâmate, întreaga stradă este distrusă – toate drumurile sunt acoperite cu geamuri spulberate „, a spus o femeie, de 56 de ani, care a fost asistentă in războiul civil din Liban de 15 ani și in conflictul cu Israel în 2006.

„Am căzut la pământ, fiul meu a strigat:„ Războiul a început din nou. ”

Nashaat, în vârstă de 25 de ani, care lucrează în calitate de medic stagiar într-un spital din districtul Geitawi din Beirut, a declarat că a ajutat la tragerea cadavrului prietenului său, o asistentă de 27 de ani.

„Nu știu ce s-a întâmplat”, a spus el. „Suntem unul dintre cele trei spitale care sunt acum închise astfel. Nu știu cum va supraviețui Libanul. ”

În spatele lui, un administrator medical a strigat: „Stai deoparte pentru cazurile de coronavirus”, în timp ce încercau să separe cu disperare cei evacuați de la spital care erau tratați pentru Covid-19 de cei răniți în explozie.

Liban, criză financiară fără precedent

Libanul a trecut deja printr-o criză financiară fără precedent, care a declanșat o revoluție în octombrie anul trecut, înainte ca pandemia să ajungă la țărm în martie, adăugându-se necazurilor țării.

Deprecierea rapidă a monedei libaneze a pierdut 80 la sută din valoarea sa de la începutul anului, declanșând aproape hiperinflația, deoarece produsele alimentare costă mai mult fiind dublate în preț. O lipsă de combustibil inactivă a însemnat că cetățenii au prins până la 20 de ore de întrerupere a energiei pe zi.

Explozia, numărul crescând de victime și distrugerea nu pot adăuga decât la această presiune.
Firass Abiad, șeful Spitalului Universitar Rafic Hariri, care este principalul centru medical pentru coronavirus, a redactat deja miercuri dimineață că a fost aproape de capacitate. Cel puțin 5.000 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate, în timp ce 65 au murit din cauza virusului.

Pe fondul crizei de sănătate și financiare fără precedent, spitalele au fost lăsate neamenajate pentru a face față exploziei de miercuri.

O sursă de securitate a spus că victimele au fost preluate pentru tratament în afara orașului, deoarece spitalele din Beirut au fost deja ambalate cu răniți. Ambulanțele Crucii Roșii din nordul și sudul țării și Valea Bekaa spre est au fost chemate să facă față taxei imense.

Spitalul hotelului Dieu de France, aflat la doar câțiva kilometri de epicentrul exploziei, a declarat că este forțat să alunge unii răniți, întrucât se afla la capacitate maximă.

„Am văzut cel puțin 12 morți, majoritatea au hemoragii interne sau leziuni la nivelul capului”, a declarat Emad, 31 de ani, un medic în secția de urgență.

„Nu avem mai mult spațiu aici, sunt prea mulți răniți. Nu avem nici o idee despre cum va face față sistemul de sănătate. ”

Donald Trump a declarat că și-a trimis simpatiile în Liban pentru zeci de oameni uciși și mii de răniți într-o explozie masivă, pe care a aruncat-o ca atac, și a oferit ajutor american.

„Statele Unite sunt gata să asiste Libanul”, a declarat domnul Trump în cadrul unui briefing la Casa Albă. „Vom fi acolo pentru a vă ajuta. Pare un atac teribil. ”

Boris Johnson a confirmat că resortisanții britanici au fost printre cei prinși în urma exploziei. Guvernul Regatului Unit a mai spus că este „gata să ofere sprijin în orice fel putem”, iar secretarul extern, Dominic Raab, a declarat că Marea Britanie este solidară cu Libanul.

Guvernatorul Beirutului, Marwan Abboud, a izbucnit în lacrimi în timp ce a vizitat zona unde s-a produs explozia, exclamând: „Beirut este un oraș devastat”.

Premierul Hassan Diab a promis că „cei responsabili vor plăti”.

Dar, în spital, răniții stăteau cu capul în mâini.

„Nu avem bani, nici mâncare, nici electricitate, acum casele noastre sunt distruse, iar membrii familiei lipsesc. Se simte ca sfârșitul lumii. ”

Citeste in continuare

Actualitate

Bilanț: 1.309 cazuri noi de persoane infectate și 41 de decese în ultimele 24 de ore în România

Incisiv

Publicat

pe

De

De la ultima raportare, au fost înregistrate 1.309 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 922 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Au fost înregistrate 41 de decese (28 bărbați și 13 femei), iar la ATI sunt internați 464 pacienți.

Până miercuri, 5 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 56.550 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

28.584 de pacienți au fost declarați vindecați și 5.370 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.309 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Nr. crt.

Județ

Număr de cazuri confirmate(total)

Număr de cazuri nou confirmate

1.

Alba

780

14

2.

Arad

1172

30

3.

Argeș

3705

98

4.

Bacău

1623

57

5.

Bihor

1106

59

6.

Bistrița-Năsăud

921

17

7.

Botoșani

1188

1

8.

Brașov

3413

91

9.

Brăila

962

19

10.

Buzău

1426

35

11.

Caraș-Severin

329

14

12.

Călărași

330

10

13.

Cluj

1332

38

14.

Constanța

1054

30

15.

Covasna

488

19

16.

Dâmbovița

2092

49

17.

Dolj

839

10

18.

Galați

2331

42

19.

Giurgiu

436

2

20.

Gorj

948

39

21.

Harghita

574

14

22.

Hunedoara

1050

26

23.

Ialomița

773

5

24.

Iași

1609

25

25.

Ilfov

1393

26

26.

Maramureș

522

20

27.

Mehedinți

822

11

28.

Mureș

1023

9

29.

Neamț

1431

38

30.

Olt

827

27

31.

Prahova

2271

76

32.

Satu Mare

114

2

33.

Sălaj

202

7

34.

Sibiu

966

11

35.

Suceava

4633

34

36.

Teleorman

385

5

37.

Timiș

1432

58

38.

Tulcea

310

8

39.

Vaslui

773

46

40.

Vâlcea

544

11

41.

Vrancea

1859

32

42.

Mun. București

6509

143

43.

53

1

TOTAL

56550

 

1309

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 922 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Distribuția pe județe a acestor cazuri o regăsiți în tabelul de mai jos.

Nr. crt.

JUDEȚ

PROBE POZITIVE LA RETESTARE

1

Alba

6

2

Arad

19

3

Arges

76

4

Bacau

22

5

Bihor

13

6

Bistrita Nasaud

9

7

Botosani

10

8

Brasov

49

9

Braila

42

10

Buzau

6

11

Caras Severin

0

12

Calarasi

8

13

Cluj

27

14

Constanta

26

15

Covasna

4

16

Dambovita

40

17

Dolj

15

18

Galati

37

19

Giurgiu

3

20

Gorj

23

21

Harghita

7

22

Hunedoara

1

23

Ialomita

0

24

Iasi

34

25

Maramures

2

26

Mehedinti

32

27

Mures

8

28

Neamt

29

29

Olt

21

30

Prahova

62

31

Satu Mare

7

32

Salaj

0

33

Sibiu

11

34

Suceava

51

35

Teleorman

17

36

Timis

7

37

Tulcea

5

38

Vaslui

0

39

Valcea

4

40

Vrancea

47

41

Bucuresti

116

42

Ilfov

26

 

Total

922

Până astăzi, 2.521 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 04.08.2020 (10:00) – 05.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 41 de decese (28 bărbați și 13 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Dâmbovița, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Neamț, Olt, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

Dintre acestea, 2 decese s-au înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 11 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 17 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani.

40 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru un deces nu au fost raportate comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.919. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 464 pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.295.222 de teste. Dintre acestea 24.108 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 15.956 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 8.152 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 2.215 teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 5 august.

Pe teritoriul României, 5.568 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 4.736 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 18.710 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 174 de persoane.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 962 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 777 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore 834 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 167.970 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 2 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară.

Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 5.611 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 1.891 în Italia,  570 în Spania, 124 în Franța, 2.672 în Germania, 157 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 4 în SUA,  111 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia, 2 în Islanda, 2 în Belarus, 18 în Grecia, 2 în Cipru  și câte unul  în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia, India, Bulgaria, Kazakhstan, Ucraina, Suedia și Republica Congo. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 123 de cetățeni români aflați în  străinătate, 31 în Italia, 19 în Franța, 43 în Marea Britanie, 9 în Spania, 14 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA, unul în Brazilia și unul în Republica Congo, au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 189 au fost declarați vindecați: 159 în Germania, 18 în Franța, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont10 ore ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Aveti un Pont1 zi ago

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Poate cineva sa spuna care este articolul si din ce lege un cetatean poate fi amendat pentru nepurtarea mastii de...

Aveti un Pont2 zile ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Aveti un Pont4 zile ago

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Aveti un Pont6 zile ago

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Peste o luna, se împlinesc sapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului...

Aveti un Pont6 zile ago

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred...

Aveti un Pont6 zile ago

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Acum 9 zile Avocatul Poporului a trimis o solicitare cu privire la transmiterea bazei de date cu pacienti, existenta la...

Aveti un Pont1 săptămână ago

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Magistrații Tribunalului Prahova au emis, in data de 24.11.2014, mandate de arestare preventivă pe numele acționarilor clubului de fotbal Petrolul...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

(Preluare Inpolitics): O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen...

Administratie1 săptămână ago

EXCLUSIV/Ofiter activ din cadrul IPJ Prahova santajeaza public judecatori/„Se va face dreptate. Cu putin noroc, ajunge si Cosma tot la ea”…

La data de 20 iunie 2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie...

Anchete2 săptămâni ago

Breaking News/Procurorul Negulescu Mircea adus la starea de „pisic” in arestul unde a distrus destine/Cazat in camera 5 in arestul de la Campina

Azi am dezvaluit in exclusivitate ca, mai multi oameni de afaceri din judetul Prahova refuza sa se dezica de procurorul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Breaking News/Oamenii de afaceri din Prahova refuza sa se dezica de procurorul Negulescu Mircea/Documente

Mai multi oameni de afaceri din judetul Prahova refuza sa se dezica de procurorul Negulescu Mircea aflat in CENTRUL DE...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!