Connect with us

Actualitate

A ignorat si nu a actionat concret pentru eliminarea efectelor toxice in justitie produse de SRI in campul tactic al justitiei

Publicat

pe

Cred ca “profesionistul” T.T, acum la sfarsitul mandatului sau de ministru, ramane un zero al justitiei intrucat nu a facut ceva pentru justitiabilii, cetatenii Romaniei dupa devoalarea protocoalelor clasificate, ingerintei si abuzurilor grave produse de cooperarea SRI-MP-ICCJ. Practic a ignorat si nu a actionat concret pentru eliminarea efectelor toxice in justitie produse de SRI in campul tactic al justitiei etc. El pleaca dar, din pacate, raul produs asupra cetatenilor afectati de implicarea brutala si nelegala a SRI in justitie, ramane!, precizeaza pe pagina sa de socializare expertul SRI, col ® Ion Dedu. (Paul D.).

Actualitate

Dachdecker Service: Specialiștii în Vospire de Acoperișe

Publicat

pe

De

Într-o lume în care protecția și confortul casei tale sunt prioritare, alegerea unei companii de încredere pentru serviciile de vospire de acoperiș devine esențială. În acest sens, Dachdecker Service se distinge ca un lider în domeniul renovărilor și reparărilor de acoperișuri în Austria. Cu o experiență vastă și o reputație solidă, Dachdecker Service este dedicată oferirii celor mai bune soluții pentru clienții săi. De la mici reparații până la renovări complete și izolări termice eficiente, echipa noastră de specialiști este pregătită să facă față oricăror provocări. Dachdecker Service este recunoscută pentru expertiza sa într-o gamă largă de servicii, incluzând:
  1. Dachsanierung: Renovarea completă a acoperișului pentru a-i reda siguranța și funcționalitatea.
  2. Dachreparatur: Reparații profesionale și prompte pentru orice tip de daune sau probleme ale acoperișului.
  3. Dachrenovierung: Modernizarea și îmbunătățirea acoperișului pentru a corespunde standardelor actuale de calitate și eficiență energetică.
  4. Dachausbau: Extinderea și adaptarea acoperișului pentru a crea spații suplimentare și funcționale în locuință.
  5. Dachisolierung: Izolarea termică profesională pentru a reduce pierderile de căldură și a îmbunătăți eficiența energetică a locuinței.
Ce ne diferențiază de alți furnizori este angajamentul nostru față de calitate și atenția la detalii. Folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate și tehnici de lucru avansate pentru a asigura rezultatele de durată și satisfacția deplină a clienților noștri. Pe lângă serviciile excelente, oferim și consultanță personalizată și soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client. Echipa noastră de experți este mereu disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi sfaturi practice în ceea ce privește întreținerea și îngrijirea acoperișului. Dacă vă interesează servicii de vospire de acoperișuri de cea mai înaltă calitate, nu ezitați să ne contactați. Dachdecker Service este partenerul de încredere de care aveți nevoie pentru a vă asigura că acoperișul dumneavoastră este în cele mai bune mâini.
Citeste in continuare

Actualitate

Preşedintele Consiliului Judeţean  Prahova, candidează din partea PNL pentru pentru un al doilea mandat de preşedine în aceeaşi funcţie/Mesaj emoționant  si elocvent

Publicat

pe

De

„Stimaţi prahoveni,

Vreau să vă informez că mi-am depus astăzi candidatura pentru încă un mandat în fruntea Consiliului Judeţean.
Nu a fost o decizie simplă, dar, din respect pentru dumneavoastră, pentru munca depusă în ultimii ani şi pentru aleşii locali, am hotărât să candidez pentru un nou mandat şi să ofer continuitate la nivelul Consiliului Judeţean.
Împreună cu aceşti oameni – primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni –, am reușit să facem în 3 ani în Prahova ce nu s-a făcut în 30 de ani înainte.
 Avem contracte pe fonduri europene de peste trei miliarde de euro.
 Am început proiecte de infrastructură extrem de necesare: centurile de la Comarnic, Azuga – Buşteni, Mizil, Păuleşti, Câmpina.
 Am modernizat Spitalul Judeţean şi avem astăzi cel mai modern bloc operator din România.
 Am început lucrări de extindere a reţelei de canalizare şi alimentare cu apă în 42 de localități ale județului Prahova, în valoare de aproape un aproape un miliard de euro.
 Am reuşit să construim reţeaua de gaze în localităţile de pe Valea Slănicului și urmează racordul la magistrala de gaze.
Dotăm școlile din 59 de localități cu echipamente digitale de ultimă generație, mobilier, materiale didactice și echipamente de specialitate.
Sunt lucruri concrete, punctuale şi măsurabile. Nu sunt vorbe, nu sunt promisiuni, ci realităţi care dau măsura lucrurilor pe care le-am făcut pentru Prahova în calitate de președinte al Consiliului Județean.
În ultimele luni, PSD Prahova, condus de Clanul Cosma, a încercat să exercite asupra mea presiuni colosale, aruncând în spațiul public râuri de minciuni. Mai mult, o serie de primari din județ au fost amenințați, au fost defăimați și s-a încercat blocarea investițiilor din localitățile pe care aceștia de conduc. Scopul era de a-i forța pe primari să treacă în PSD-ul care a ținut pe loc Prahova vreme de 30 de ani. Dacă nu ar fi existat aceste atacuri de tip mafiot la adresa primarilor din județ, probabil că nici nu aș mai fi candidat. Am însă obligația să fiu solidar cu primarii și le garantez că proiectele începute în Prahova vor fi finalizate. Eu, primarii, consilierii locali şi judeţeni, candidaţii PNL vom face tot posibilul ca mafia clanului Cosma să nu se întoarcă la butoanele de decizie.
Intru în competiția electorală bărbăteşte, deschis şi asumat, cu determinarea unui om care a trecut prin furtună și cu convingerea că am datoria să duc la bun sfârșit proiecte atât de necesare pentru ca prahovenii să aibă o viață mai bună.
În legătură cu dosarul penal în care am fost implicat, vreau să transmit un mesaj clar: sunt nevinovat, am încredere în Justiție, știu că adevărul va ieşi la iveală şi că se va face dreptate.
Dragi prahoveni, vă mulțumesc că mi-ați fost alături în acest mandat, chiar și în vremurile dificile. Vă aștept la vot în 9 iunie. Continuăm împreună să ducem Prahova Pe Primul Loc. (Sava N.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Iulian Dumitrescu a depus semnăturile şi dosarul de candidat pentru un al doilea mandat de preşedine al Consiliului Judeţean Prahova/„PNL va câștiga alegerile locale în Prahova, în ciuda agitației și minciunilor PSD-iștilor din județ”

Publicat

pe

De

„PNL va câștiga alegerile locale în Prahova, în ciuda agitației și minciunilor PSD-iștilor din județ”.

PNL Prahova a anunțat miercuri printr-un comunicat de presă că Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, din calitatea de președinte al PNL Prahova.

Într-o declaraţie transmisă prin intermediul unui comunicat de presă dat publicităţii miercuri după amiază de PNL Prahova, Iulian Dumitrescu a precizat urmatoarele:

”Nu a fost o decizie simplă, dar, din respect pentru prahoveni şi pentru aleşii locali, am hotărât să candidez pentru un nou mandat şi să ofer continuitate la nivelul Consiliului Judeţean. Împreună cu aceşti oameni – primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni –, am reuşit să facem în 3 ani în Prahova ce nu s-a făcut în 30 de ani înainte”, a afirmat Iulian Dumitrescu, conform documentului citat.

De altfel, PNL susţine că decizia lui Dumitrescu de a candida din nou ”a fost luată în urma discuţiilor cu primarii şi ceilalţi aleşi locali care i-au solicitat lui Dumitrescu să existe continuitate la nivelul administraţiei judeţene în contextul proiectelor de peste trei miliarde de euro din fonduri europene pe care CJ Prahova a reuşit să-i atragă în mandatul acestuia”.

”Intru în competiţia electorală bărbăteşte, deschis şi asumat, cu determinarea unui om care a trecut prin furtună şi cu convingerea că am datoria să duc la bun sfârşit proiecte atât de necesare pentru ca prahovenii să aibă o viaţă mai bună. În legătură cu dosarul penal în care am fost implicat, vreau să le spun cetăţenilor clar: sunt nevinovat, am încredere în Justiţie, ştiu că adevărul va ieşi la iveală şi că se va face dreptate”, mai spune Iulian Dumitrescu.

Presedintele Iulian Dumitrescu a acuzat „presiuni colosale” făcute asupra sa de PSD Prahova.

”O serie de primari din judeţ au fost ameninţaţi, au fost defăimaţi şi s-a încercat blocarea investiţiilor din localităţile pe care aceştia le conduc (aici). si (aici) .

Scopul era de a-i forţa pe primari să treacă în PSD-ul care a ţinut pe loc Prahova vreme de 30 de ani. Dacă nu ar fi existat aceste atacuri de tip mafiot la adresa primarilor din judeţ, probabil că nici nu aş mai fi candidat. Am însă obligaţia să fiu solidar cu primarii şi le garantez că proiectele începute în Prahova vor fi finalizate. Eu, primarii, consilierii locali şi judeţeni, candidaţii PNL vom face tot posibilul ca mafia clanului Cosma să nu se întoarcă la butoanele de decizie”, adaugă Dumitrescu.

„PNL va câștiga alegerile locale în Prahova, în ciuda agitației și minciunilor PSD-iștilor din județ”.

”Am o veste proastă pentru ei. Sunt președintele PNL Prahova și vom câștiga alegerile”. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv22 de ore ago

Primăria Ploiesti ii face campanie electorală, pe bani publici, candidatului –  Andrei Volosevici (candidat PSD!)?/DNA si Curtea de Conturi fac „joc de glezne”?

Primăria Municipiului Ploiesti se află, oficial, în campanie electorală, deși acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Cum nicio...

Exclusiv22 de ore ago

Tupeul fără margini al USR-iștilor a făcut din reforma pensiilor militare subiect de condiționare PNRR

”Nu trebuie să vină rușii să ne submineze instituțiile (statului), le subminăm noi!” este una dintre observațiile expertului în geopolitică...

covoare traditionale covoare traditionale
Exclusiv2 zile ago

Amenajarea unui living modern cu influențe tradiționale românești

În căutarea echilibrului perfect între modernitate și tradiție, mulți dintre noi ne dorim să transformăm livingul într-un spațiu care să...

Exclusiv2 zile ago

„Un sef de IPJ, si incompetent si ipocrit, deschide actiune in raspundere civila delictuala (in numele IPJ-ului) impotriva unei subordonate”

Un sef de IPJ, si incompetent si ipocrit, deschide actiune in raspundere civila delictuala (in numele IPJ-ului) impotriva unei subordonate,...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER (XXXII)/Vinovatii reali sunt inca protejati

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv7 zile ago

EVADARILE DIN PENITENCIARELE ROMANESTI, INSTITUTII IN SUBORDINEA MINISTERULUI JUSTITIEI, O AMENINTARE LA ADRESA SIGURANTEI NATIONALE !?

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Exclusiv7 zile ago

Solicitare de a-i înceta calitatea de „desemnat” a ofițerului de nota 4,09/Cms. șef  Mititelu Daniel este împuternicit de fostul împuternicit inspector șef Terciu Ciprian – Ioan succesiv, timp de 12 luni pe această funcție

Realizam ca nu numai la IPJ Prahova se intampla lucruri „absconse”! (aici) Dacă nu am fi avut observator la concursul...

Exclusiv7 zile ago

Pensionarii militari, foste cadre militare, au sanse in perioada asta, sa dezghete, insa doar pentru ei, actualizarea „soldei de grad”/Pensionarii militari, fosti politisti, spera sa li se aplice si lor/Nicio sansa

Pensionarii militari, foste cadre militare, au sanse in perioada asta, sa dezghete, insa doar pentru ei, actualizarea „soldei de grad”,...

Exclusivo săptămână ago

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție.

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți, în timp ce se plimba pe străzile din orașul Lupeni, județul Hunedoara...

Exclusivo săptămână ago

Ordinul ministrului bate fisa cadru de la DOP

Sunt IPJ-uri care au inteles ca ordinul MAI 62/2018 trebuie pus in executare, inclusiv pentru sefii de post, indiferent de...

Exclusivo săptămână ago

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Exclusivo săptămână ago

„Dorel” de la Dolj/DGF cloceste si livreaza inselaciunea

Nici  IPJ Dolj nu a auzit de expresia ” salariul de functie in plata”! DGF cloceste si livreaza inselaciunea iar...

Exclusivo săptămână ago

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusivo săptămână ago

Avem și noi Mafie?/Fostul politist Frangulea Alexandru – alias „Capitan la 15 ani” a protejat afacerile murdare ale sefilor SRI Prahova

Realitatea este insa ca in nici o tara din lume lupta impotriva infractorilor nu se poate duce cu politisti si...

Exclusivo săptămână ago

Garda de Mediu Prahova si IPJ Prahova nu sunt interesate de sănătatea populației!?/Este o problema de siguranta nationala, de SRI!

In parcarea de la Kaufland Comarnic stationeaza autoturisme cu deseuri periculoase în ele, mai exact cu deseuri medicale? Ce rețele...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!