Connect with us

Actualitate

Dragi disidenti de drept comun

Incisiv

Publicat

pe

(PRELUARE INPOLITICS.ROB.I.):

Informație de breaking news: disidenții care îl acuză pe procurorul general sunt, de fapt, deținuți de drept comun și, foarte probabil turnători odioși la Securitate. Nu sunt, ca să neînțelegem, disidenți din cei veritabili, curajoși, sfidători cu regimul, principiali. Sunt niște fakeuri fabricate de PSD pe vapor și livrate presei ca să compromită un om integru, fostul procuror comunist care și-a dedicat viața dreptății și adevărului, Augustin Lazăr. Există o singură problemă: rețeta e jenant de veche și e incredibil că după aamar de ani, sistemul nu a reușit să vină cu mecanisme de compromitere mai moderne, mai rafinate.

Sunt mulți români care își amintesc, probabil, metoda prin care s-a pus la cale compromiterea foștilor deținuți politici imediat după revoluție: acuzația permanentă că fuseseră, de fapt, nimic mai mult decît infractor de drept comun. Hoți, tîlhari, delapidatori șamd, plus turnători la securitate.

Borhotul era revărsat, cel mai adesea prin revistele de înaltă ținută morală ”România mare”, ”Europa”, ”Tricolorul” șamd. Din păcate, nu o dată cu largul concurs al unor oameni  care fuseseră, ei înșiși, deținuți politici, precum Radu Ciuceanu, dar fraternizaseră cu Vadim Tudor, Ilie Neacșu, Ilie Merce și alții ca ei.

Să luăm cazul reputatului Constantin Ticu Dumitrescu, președintele AFDPR încă de la înființare, autorul legii de deconspirare a colaboratorilor Securității, al unui proiect de lege a lustrației și artizanul CNSAS de azi. La vremea respectivă, în 2006, apărea logic ca instituția emanată de legea lui Ticu să fie condusă chiar de Ticu. Vadim, Băsescu, pesediștii și alții aveau altă părere. Pentru că propunerii logice a lui Ticu la șefia CNSAS, făcută de Călin Popescu Tăriceanu și PNL, i-a fost opusă propunerea fostului magistrat comunist Corneliu Turianu de către Traian Băsescu, susținut și de PSD și PRM.

Așa a ajuns Ticu Dumitrescu, țărănistul arestat încă de cînd era elev și însumînd 28 de ani de condamnări politice, să fie prezentat public, sistematic, drept infractor de drept comun care fura de pe șantierele unde lucrase după eliberare, hoț de benzină, turnător la Securitate, bolnav psihic și uzurpator al calității de deținut politic.

„Domnul Ticu Dumitrescu şi-a luat propriul dosar de securitate pentru că el a fost informatorul securităţii 100%… deci un analfabet ca Ticu Dumitrescu care fura benzină şi motorină de pe şantierele Moldovei, că d-aia a fost el închis a doua oară. Şi cine umblă acuma şi învârte ca purcica dovleacul şi cine umblă la aceste dosare? Umblă un Ticu Dumitrescu care e unul dintre cei care au scos din istorie gloriosul PNŢ al lui Iuliu Maniu şi Ion Mihalache, alţi martiri ai trupelor sovietice de ocupaţie. Partidul unor mari făuritori de ţară să dea 3 analfabeţi în CNSAS un: un şantierist care fura benzină şi motorină şi care cât a fost în puşcărie a fost capul şi-şi bătea şi-şi turna colegii la gardieni, altul: Dinescu – angajat pe post de pompier şi altul: Claudiu Secaşiu – ăsta scrie cu mâna lui CV, l-am văzut cu toţi în Parlament, a fost paznic, deci ăsta-i paznic, ălălalt e pompier, ălălalt hoţ de benzină. (…) Eu îi avertizez pe toţi că se va umbla cu un individ bolnav ca Ticu Dumitrescu, se va umbla şi se vor modifica documente, se vor fabrica, asta vorbeam cu senatori, cu oameni cu funcţii importante în Senat, de ce spun că e bolnav, ne spun oamenii, ne-au spus oamenii care îl cunoşteau şi care îl auzeau noaptea prin casă, umbla noaptea prin casă, sărea într-un picior şi cânta cotcodac, cotcodac, cotcodac. Domne, a zis bine Daniela Buruiană, omul are ceva la bibilică, domne, păi d-aia e poreclit cotcodac (…) el zice că a făcut detenţie politică, n-a fost, a fost închis pentru că era borfaş”.

L-ați recunoscut, probabil, pe Corneliu Vadim Tudor. În 2006, la OTV. A plătit în justiție despăgubiri consistente pentru minciunile sale, dar cît de mult se putea repara răul făcut?
Liberalii, prin deputatul Dan Motreanu, criticau de la trbuna parlamentului, tot pe atunci, un alt mare detractor:

”Domnul Traian Bãsescu a afirmat despre Ticu Dumitrescu, exact în zilele în care acesta era susținut de întreaga opinie publicã pentru conducerea CNSAS, cã a fost decorat de regimul comunist cu nu știu ce medalie a muncii clasa a III-a. Prin aceastã afirmație, mult utilizatã de Vadim & Co, Traian Bãsescu încerca sã pãteze trecutul anticomunist al lui Ticu Dumitrescu. Operând cu aceeași unitate de mãsurã și despre Vladimir Tismãneanu, cel care va conduce instituția înființatã de președintele Bãsescu, se poate spune cã este fiul unui Comisar sovietic, Leon Tisminețky, care în perioada rãzboiului transmitea de la Radio Moscova în limba românã mesaje anti românești, iar mai tîrziu a fost un slujitor fidel al regimului marxisto-leninist-stalinist; se poate spune cã a fost coleg de liceu cu Nicu Ceaușescu. Toate aceste date biografice spun mult mai mult decât o medalie a muncii clasa a III-a”.

Deputatul PRM Ilie Merce era de altă părere. Aceea că Ticu Dumitrescu era o relicvã a obsedantului deceniu:
”În sfârșit, Constantin Ticu Dumitrescu e pe cale sã-și îndeplineascã un vis râvnit de multã vreme. Propus de primul-ministru și susținut de alianța aflatã la putere, marele maestru de ceremonii, dat afarã din PNȚ-CD, contestat de Asociația Foștilor Deținuți Politici, pe care zice cã o conduce, acuzat cã și-a obținut dosarele personale de securitate prin șantaj, dar pe care n-a avut curaj sã le dea publicitãții, este acum susținut de putere sã fie propulsat în funcția de președinte al CNSAS, forțându-se și normele legale în vigoare, dar și cele de bun simț(…)Este cât se poate de clar cã CNSAS-ul n-a fãcut treabã serioasã și nici nu va reuși sã facã. Toatã munca acestui organism a fost și va fi, în continuare, fructificatã politic. Și Ticu Dumitrescu – setos de urã și rãzbunare, cum s-a remarcat și pânã acum – e garanție în acest sens”.

Nu lipsea nici PSD din corul detractorilor, convins fiind că Ticu Dumitrescu urma să se îmbogățească la șefia CNSAS din trafic de dosare:

”Acum un an am asistat la învierea lui Stolo, adus la viațã de cãtre cel care i-a luat locul la Cotroceni. Astãzi trãim clipele înãlțãtoare ale unui nou fenomen paranormal: Ticu a început sã dea semne de vioiciune! E la fel de verde ca în vremea în care colinda drumurile forestiere din Vrancea, ținut atât de zbuciumat încât și-a pus amprenta asupra caracterului și comportamentului vajnicului luptãtor împotriva totalitarismului. De la școala vieții a învãțat proverbul „Cui pe cui se scoate”, așa cã s-a pus voinicește pe treabã mare în regim de ocnaș. S-a documentat la arhivele celui de al treilea Reich, a studiat Oracolele din Dãmãroaia și ale Mamei Omida și s-a ales cu o lege care îi poartã numele, iar la cei 78 de ani cu un post bine remunerat la Arhivele Securitãții. Mare veselie s-a produs în sufletul lui, pustiit de atâta urã acumulatã împotriva vechilor structuri. Acum vor vedea ei, împricinații, cine este și ce poate Ticu! O sã-și blesteme zilele toți torționarii! Va fi ca în vremurile bune, când putea sã-și descarce amarul la Securitate și sã se bucure de patimile confraților lui de detenție, cãrora le va dovedi din nou cine e seful (nu al CNSAS, aceastã invenție modernã, care va dezbina societatea româneascã pentru multã vreme și va lãsa rãni adânci în multe familii). Se zvonește cã vom avea și multe momente vesele la Parlament, la Guvern, la Președinție și în celelalte instituții centrale și teritoriale, precum și la conducerile partidelor vom descoperi posesori de angajamente ferme, pe care le va pune în operã același domn Ticu, dupã ce va trage foloasele cuvenite de pe urma celor care vor dori totuși sã rãmânã în anonimat” declara deputatul Vasile Nicula.

Lupta pentru șefia CNSAS a fost cîștigată, finalmente, de omul susținut de anticomunistul Traian Băsescu, PD, PSD și PRM, fostul judecător  Corneliu Turianu, autor al celebrei cărți comuniste ”Reeducarea prin muncă”.

Azi, rolul lui Ticu Dumitrescu e jucat de cîțiva camarazi de suferință, în rolul judecătorului comunist Turianu joacă procurorul comunist Lazăr, Cartianu i-a luat locul lui Vadim, miza e o funcție încă mai grea decît odinioară, iar taberele de detractori și susținători s-au rearanjat nițel; PSD a făcut schimb de locuri cu PNL, doar Tăriceanu rămînînd pe poziții. Piesa proastă, din păcate, e aceeași.

 

Actualitate

Horoscopul zilei de marți, 14 iulie 2020. Berbecii nu sunt foarte inspirați

Incisiv

Publicat

pe

De

Horoscopul zilei de marți, 14 iulie 2020. Nativii din zodia Rac sunt nevoiți să-și planifice foarte bine acţiunile şi să muncească din greu, chiar peste program.

Berbec

Vrei să laşi deoparte raţiunea şi să începi să adaugi detalii, care nu sunt adevărate, poveştilor cu care vrei să încânţi colegii de muncă. Nu eşti inspirat şi rişti să devii ridicol în faţa tuturor.

Taur

Te-ai hotărât să iei decizii bazate pe fapte simple şi sigure. Cu toate astea, logica îţi este afectată şi s-ar putea ca ceea ce vezi, să nu fie şi ceea ce vei obţine.

Gemeni

Nori de nesiguranţă încep să se adune, creând o instabilitate emoţională puternică. În mod surprinzător, te simţi creativ şi te refugiezi în activităţi care te liniştesc. Ai mai multă grijă de sănătate.

Rac

Eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune. Mai mult, eşti nevoit să-ţi planifici foarte bine acţiunile şi să munceşti din greu peste program.

Leu

S-ar putea să vezi un potenţial în orice persoană şi orice activitate pe care ţi-ai dori să o începi, dar vei exagera şi vei ajunge mult prea departe cu iluziile. Așadar, fii realist în tot ceea ce vrei să faci.

Fecioară

Eşti hotărât să abordezi într-un mod cu totul diferit relaţiile cu persoane dragi din jurul tău, datorită unor dorinţe care te inspiră să faci nişte schimbări în comportamentul tău.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Horoscop 13-20 iulie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici: Scorpionul este favorizat în această săptămână

În perioada 13-20 iulie fericitul zodiacului este Scorpionul, în timp ce Leul va trebui să facă față multor provocări nu prea plăcute săptămâna aceasta.

Mihai Voropchievici a intrat în atenția pasionaților de horoscop pentru previziunile sale pe care le acordă runelor (cifrelor sau semnelor magice, în funcție de fiecare semn zodiacal în parte).

În această săptămână, celebrul numerolog prevestește schimbări importante pentru Rac, Săgetător și Berbec. Și pentru Balanță este o săptămână prielnică, spune numerologul.

Horoscop rune 13-20 iulie 2020, cu Mihai Voropchievici

„Berbec – este pe cale de a se muta din casă sau de-și schimba locul de muncă. În cele din urmă, cei născuți în această zodie vor acţiona aşa cum le dictează intuiţia. Oricum ar fi, sunt pe picior de plecare.

Taur – au convingerea că cineva care se gândeşte la ei intens le va trimite şi un cadou. În această săptămână sunt favorizaţi cu daruri. Așadar așteptați-vă la multe cadouri.

Gemeni – trebuie să aibă răbdare, să nu-și forțeze norocul, pentru că toate lucrurile frumoase vor veni la ei numai dacă ştiu să aştepte.

Rac – va urma o săptămână cu schimbări foarte importante acasă ăentru nativii din zodia Rac, așa că trebuie să fie pregătiți să le întâmpine

Leu – trebuie să aibă forţă, putere, tărie în această săptămână, pentru că vin provocări mai puţin benefice care îi pun la încercare. Deci, trebuie să-şi ia măsuri de prcauție și să aibă atenţie la sănătate!

Fecioară – are o săptămână plină de mesaje, telefoane, mailuri, scrisori, povestiri.

Balanţă – dă lovitura şi se va produce un salt calitativ în existenţa ei în săptămâna următoare.

Scorpion – e favorizat în aceasta săptămână, s-a localizat la el Vunjo, adică câştigă din toate punctele de vedere: şi financiar, şi amoros, şi la muncă.

Săgetător – sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă, primesc un soi de renaştere, revigorare pe mai multe planuri: fizic, psihic, financiar.

Capricorn – au intrat sub protecţia divină a protectorului Superior pentru săptămâna ce urmează.

Vărsător – cadouri şi o sumă de bani importantă vin la ei. Veşti bune, deci, pentru săptămâna viitoare”, a prezentat horoscopul la Antena 3 Mihai Voropchievici.

Prognoza meteo de marți, 14 iulie 2020. Vremea se va încălzi, în cea mai mare parte a țării

Marți, 14 iulie 2020, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în mare parte din țară, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în est și sud-est.

După-amiaza vor fi înnorări și ploi de scurtă durată, în special în zona montană, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20°C în depresiuni și 29°C în Oltenia.

Citeste in continuare

Actualitate

Primăria Capitalei, noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric

Incisiv

Publicat

pe

De

Primăria Capitalei propune noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, în contextul pandemiei COVID 19: între terasele vecine trebuie montate separatoare de sticlă sau jardiniere înalte, perimetrul terasei va fi trasat de municipalitate, astfel încât să se respecte un culoar de trecere de 4 m pe mijlocul străzii, iar televizorul va fi permis la marile evenimente cultural – sportive. 

În regulamentul din 2016 se cerea respectarea culoarului de 4 m, dar majoritatea comercianților nu respectau, iar folosirea televizorului pe terasă era interzisă.

Ce reguli propune Primăria Capitalei pentru terasele din Centrul Istoric:

– amplasamentul teraselor va fi trasat de Administrația Străzilor și delimitat de agentul comercial astfel încât să fie lăsat un culoar de trecere de 4 m. Și până acum trebuia asigurat un culoar de 4 m pentru trecere, dar prevederea nu era respectată.

”La avizare și amplasare se vor utiliza dungile de ghidaj/delimitare ce vor fi figurate pe planurile anexă la prezentul regulament astfel încât să asigure pe axul străzii o distanță (culoar) liberă de 4 m. Este obligatia agentului economic să aibă terasa delimitată. În situaţia în care nu este delimitată avizul nu este valabil. Operatiunea de trasare se va face de către Administrația Străzilor.”, se arată în regulamentul propus.

– terasele trebuie separate între ele și față de stradă cu geam securizat sau jardiniere din lemn și metal.

 

”Între terase se va putea realiza o separare faţă de vecini si maximum 2,5 m față de stradă exclusiv din elemente de mobilier urban din: a) Sticlă (geam securizat) clară, dimensiune maximă L= 1,25m, H=1,50m, montată în cadre metalice, negre, sprijinită pe tălpici şi nefixată în pavajul străzii, nedepăşind suprafața spațiului închiriat. b) Jardiniere de lemn/metal, dimensiuni maxime L=1,25m, H=1,50m, 1=0,50m, simplu aşezate pe pavajul străzii.”, se arată în regulamentul propus.

 

– terasele nu pot fi amplasate în dreptul clădirilor cu faţade degradate, cu pericol de prăbuşire a elementelor decorative, tencuieli etc. Constatarea va fi făcută de către o comisie stabilită prin Dispoziție a Primarului General.

 

– aprovizionarea unităților se va desfăşura zilnic între orele 06:00 şi 10:00. Accesul în afara acestui interval se va putea face cu plata unui tarif în valoare de 300 lei/acces. Plata se va face către Administraţia Străzilor Bucureşti. Mijloacele auto care asigură aprovizionarea vor avea acces în Centrul istoric astfel: intrare pe str. Doamnei şi str. Lipscani şi ieşire pe str. Şelari şi str. Căldărari.

 

– pe terasele sezoniere sunt interzise: mobilierul pentru servire, inclusiv automatele de vânzare, instalaţiile frigorifice, de preparare a produselor sau de spălare a veselei, standurile/vitrinele de prezentare a produselor şi aparatura electronică de tip TV, plasmă, LCD, LED, video-proiectoare, inclusiv alimentarea cu energie electrică a acestora, cu excepţia marilor evenimente cultural sportive.”

 

Ce prevede regulamentul aprobat în 2016:

 

– pe arterele fără trotuare trebuie păstrată, pe mijlocul străzii, o zona cu o lățime de minim 4 metri pentru intervenții de urgență.

 

– pe străzile cu trotuare, terasele sezoniere se avizează numai pe trotuarele care au lățimea minimă de 2 metri și dacă se va păstra un spațiu liber, pentru circulația pietonală, cu o lățime minimă de 1,5 metri.

 

– este interzisă amenajarea teraselor pe carosabil cu excepția străzilor exclusiv pietonale.

 

– mobilierul trebuie să fie în culori deschise, alb-beige și să fie din lemn, răchită sau metal.

 

– aprovizionarea se face între orele 6.00-10.00, iar muzica și spectacolele live trebuie să se încheie la ora 22.00.

– pe terasele sezoniere sunt interzise: Mobilierul pentru servire, inclusiv automatele de vânzare, instalațiile frigorifice, de preparare a produselor sau spălare a veselei, standurile/vitrinele de prezentare a produselor și aparatura electronică de tip TV, plasmă, LCD, LED, video-proiectoare, inclusiv alimentarea cu energie electrică a acestora.

Citeste in continuare

Actualitate

UE îi solicită Turciei să anuleze decizia de transformare în moschee a fostei Catedrale „Sfânta Sofia”

Incisiv

Publicat

pe

De

Uniunea Europeană a solicitat, luni, Turciei să revină asupra deciziei de transformare în moschee a fostei Catedrale ortodoxe „Sfânta Sofia” din Istanbul, scrie agenţia Associated Press.

Miniștrii de exsterne din UE, împotriva deciziei Turciei

Șefii misiunilor diplomatice din statele Uniunii Europene „condamnă decizia Turciei de transformare a unui monument emblematic precum Sfânta Sofia”, a spus Josep Borrell, Înaltul reprezentat UE pentru Afaceri Externe şi Politici de Securitate.

„În mod inevitabil, această decizie va alimenta neîncrederea, va accentua noile diviziuni între comunităţile religioase şi va submina eforturile pentru dialog şi cooperare”, a mai spus Borrell.

„Există o susţinere largă pentru a le cere autorităţilor turce să reconsidere şi să anuleze decizia”, a mai adăugat diplomatul.

Rusia critică decizia Turciei de a transforma Hagia Sofia din Istanbul în moschee

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a transmis omologului său turc Recep Tayyip Erdogan, luni, prin intermediul unei convorbiri telefonie, nemulţumirea Rusiei faţă de decizia Turciei de a retransforma din nou fosta bazilică Sfânta Sofia în moschee.

Astfel, liderul de la Kremlin „i-a atras atenţia lui Recep Tayyip Erdogan cu privire la dezaprobarea semnificativă provocată în Rusia de decizia de a schimba statutul bisericii Sfânta Sofia din Istanbul”, precizează preşedinţia rusă, într-un comunicat citat de Agerpres, după discuţia telefonică purtată de cei doi lideri.

Potrivit Administrației de la Kremlin, „Erdogan a dat explicaţiile relevante şi a semnalat că accesul la acest monument unic al civilizaţiei mondiale va fi garantat pentru toţi, inclusiv pentru cetăţenii străini, şi vor fi prezervate sanctuarele creştine”.

O instanță din Turcia a decis, vineri, să anuleze un decret guvernamental emis în 1934, prin care Catedrala Sfânta Sofia de la Istanbul era transformată în muzeu.

Decizia Consiliului de Stat, cea mai înaltă instanță administrativă a Turciei, deschide calea pentru retransformarea monumentului, aflat pe lista patrimoniului UNESCO, în moschee, în pofida avertismentelor primite de Turcia la nivel internațional de a renunța la această mișcare.

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont1 zi ago

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

In curând, Incisiv de Prahova va publica o serie de stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

Aveti un Pont7 zile ago

Cititi si va minunati de emanatiile normative ale guvernantilor!/ Iata lucrul bine facut, pe jumatate doar!

Nu veti intelege ceva dar cred ca vor fi modificari in Parlament! Definitiile sunt ciudate, generale si fara logica normativa,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cetatenii trebuie sa se trezeasca din starile induse de guvernantii de azi si sa evalueze calitatea mentala a politicienilor puterii actuale, dar si a celor ce mimeaza opozitia virtuala fata de abuzurile institutionale din aceasta perioada trista a Romaniei

Acest ciudat al politicii PNL, fost jurnalist sustinator al sistemului binomial si campului tactic in justitie, se pare ca acesta...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Legea 192/2019 instituie obligatii si pentru politie cum ar fi: “7. La articolul 31, după alineatul (2) se introduce un...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Cititi si veti intelege ce nemernicie au indus guvernantii liberari in societate, cu atat mai mult acestia insista si acum in stare de alerta prin masuri coercitive si limitative/restrictive de drepturi!

Motivare CCR privind carantina/izolarea… Din lecturarea si analiza considerentelor motivarii in cauza se poate constata ca tot ce declarat critic...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Procurorii respectivi trebuiau cercetați pentru infracțiuni contra umanității în cazul cărora nu operează prescripția răspunderii penale, motiv pentru care nu există în cauză posibilitatea clasării acestei cauze pe motivul prescripției

În lunile mai- iunie 1990, pe raza Municipiului București , în Piața Universității, a avut loc cea mai mare și...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Infracțiuni contra umanității săvârșite de funcționarii statului român în era comunistă și ignorate de justiție

In perioada 15-16 mai 2020 a avut loca la Bucuresti Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale cu...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Ludovic Orban anunță că DECIZIA CCR cu privire la internare, carantinare și izolare NU se aplică în prezent. Ludovic al...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Valentin ,,Loază”, economist șef la Benereu, nu înțelege că deconspirarea turnătorului Manole nu e pentru el. Prin urmare, pozează în pedagog de școală nouă.

Despre Valentin Lazea – ,,economișche” șăf al BNR, am mai scris cu mai multe ocazii, atât în ianuarie 2008 când...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 !!??

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 – dezvaluie Constantin Campeanu pe...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor de bani publici, de la buget, la scutul pandemiei

Cat de lung este ,,bratul lung al legii”? Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și un înger

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Focar de infectie si o nepasare vadita fata de lege la o asociatie de proprietari din Ploiesti/Primaria, ISU si DSP PRAHOVA sunt in letargie

La nivelul redactiei noastre au fost obtinute date si informatii certe in baza numeroaselor sesizari primite conform carora la nivelul...

ANDREI PAVEL3 săptămâni ago

Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA – seful IPJ Prahova/Negulescu Mircea, atacul la judecatori si „homosexualii” sai din presa online

Ca urmare a informațiilor primite de la colegii noștrii ph-online.ro, în data de 10 iunie 2018 am publicat articolul: https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/10/exclusiv-negulescu-portocala-prins-cu-amanta-poiana-brasovamanta-este-politista-la-ipj-prahova/....

Aveti un Pont4 săptămâni ago

EXCLUSIV/Document/Avocatul Poporului: Sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la prevederile Legii pentru completarea Legii nr 227/2015 privind codul fiscal

EXCLUSIV/Avocatul Poporului: Sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la prevederile Legii pentru completarea Legii nr 227/2015 privind codul fiscal

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!