Connect with us

Actualitate

Dragi disidenti de drept comun

Incisiv

Publicat

pe

(PRELUARE INPOLITICS.ROB.I.):

Informație de breaking news: disidenții care îl acuză pe procurorul general sunt, de fapt, deținuți de drept comun și, foarte probabil turnători odioși la Securitate. Nu sunt, ca să neînțelegem, disidenți din cei veritabili, curajoși, sfidători cu regimul, principiali. Sunt niște fakeuri fabricate de PSD pe vapor și livrate presei ca să compromită un om integru, fostul procuror comunist care și-a dedicat viața dreptății și adevărului, Augustin Lazăr. Există o singură problemă: rețeta e jenant de veche și e incredibil că după aamar de ani, sistemul nu a reușit să vină cu mecanisme de compromitere mai moderne, mai rafinate.

Sunt mulți români care își amintesc, probabil, metoda prin care s-a pus la cale compromiterea foștilor deținuți politici imediat după revoluție: acuzația permanentă că fuseseră, de fapt, nimic mai mult decît infractor de drept comun. Hoți, tîlhari, delapidatori șamd, plus turnători la securitate.

Borhotul era revărsat, cel mai adesea prin revistele de înaltă ținută morală ”România mare”, ”Europa”, ”Tricolorul” șamd. Din păcate, nu o dată cu largul concurs al unor oameni  care fuseseră, ei înșiși, deținuți politici, precum Radu Ciuceanu, dar fraternizaseră cu Vadim Tudor, Ilie Neacșu, Ilie Merce și alții ca ei.

Să luăm cazul reputatului Constantin Ticu Dumitrescu, președintele AFDPR încă de la înființare, autorul legii de deconspirare a colaboratorilor Securității, al unui proiect de lege a lustrației și artizanul CNSAS de azi. La vremea respectivă, în 2006, apărea logic ca instituția emanată de legea lui Ticu să fie condusă chiar de Ticu. Vadim, Băsescu, pesediștii și alții aveau altă părere. Pentru că propunerii logice a lui Ticu la șefia CNSAS, făcută de Călin Popescu Tăriceanu și PNL, i-a fost opusă propunerea fostului magistrat comunist Corneliu Turianu de către Traian Băsescu, susținut și de PSD și PRM.

Așa a ajuns Ticu Dumitrescu, țărănistul arestat încă de cînd era elev și însumînd 28 de ani de condamnări politice, să fie prezentat public, sistematic, drept infractor de drept comun care fura de pe șantierele unde lucrase după eliberare, hoț de benzină, turnător la Securitate, bolnav psihic și uzurpator al calității de deținut politic.

„Domnul Ticu Dumitrescu şi-a luat propriul dosar de securitate pentru că el a fost informatorul securităţii 100%… deci un analfabet ca Ticu Dumitrescu care fura benzină şi motorină de pe şantierele Moldovei, că d-aia a fost el închis a doua oară. Şi cine umblă acuma şi învârte ca purcica dovleacul şi cine umblă la aceste dosare? Umblă un Ticu Dumitrescu care e unul dintre cei care au scos din istorie gloriosul PNŢ al lui Iuliu Maniu şi Ion Mihalache, alţi martiri ai trupelor sovietice de ocupaţie. Partidul unor mari făuritori de ţară să dea 3 analfabeţi în CNSAS un: un şantierist care fura benzină şi motorină şi care cât a fost în puşcărie a fost capul şi-şi bătea şi-şi turna colegii la gardieni, altul: Dinescu – angajat pe post de pompier şi altul: Claudiu Secaşiu – ăsta scrie cu mâna lui CV, l-am văzut cu toţi în Parlament, a fost paznic, deci ăsta-i paznic, ălălalt e pompier, ălălalt hoţ de benzină. (…) Eu îi avertizez pe toţi că se va umbla cu un individ bolnav ca Ticu Dumitrescu, se va umbla şi se vor modifica documente, se vor fabrica, asta vorbeam cu senatori, cu oameni cu funcţii importante în Senat, de ce spun că e bolnav, ne spun oamenii, ne-au spus oamenii care îl cunoşteau şi care îl auzeau noaptea prin casă, umbla noaptea prin casă, sărea într-un picior şi cânta cotcodac, cotcodac, cotcodac. Domne, a zis bine Daniela Buruiană, omul are ceva la bibilică, domne, păi d-aia e poreclit cotcodac (…) el zice că a făcut detenţie politică, n-a fost, a fost închis pentru că era borfaş”.

L-ați recunoscut, probabil, pe Corneliu Vadim Tudor. În 2006, la OTV. A plătit în justiție despăgubiri consistente pentru minciunile sale, dar cît de mult se putea repara răul făcut?
Liberalii, prin deputatul Dan Motreanu, criticau de la trbuna parlamentului, tot pe atunci, un alt mare detractor:

”Domnul Traian Bãsescu a afirmat despre Ticu Dumitrescu, exact în zilele în care acesta era susținut de întreaga opinie publicã pentru conducerea CNSAS, cã a fost decorat de regimul comunist cu nu știu ce medalie a muncii clasa a III-a. Prin aceastã afirmație, mult utilizatã de Vadim & Co, Traian Bãsescu încerca sã pãteze trecutul anticomunist al lui Ticu Dumitrescu. Operând cu aceeași unitate de mãsurã și despre Vladimir Tismãneanu, cel care va conduce instituția înființatã de președintele Bãsescu, se poate spune cã este fiul unui Comisar sovietic, Leon Tisminețky, care în perioada rãzboiului transmitea de la Radio Moscova în limba românã mesaje anti românești, iar mai tîrziu a fost un slujitor fidel al regimului marxisto-leninist-stalinist; se poate spune cã a fost coleg de liceu cu Nicu Ceaușescu. Toate aceste date biografice spun mult mai mult decât o medalie a muncii clasa a III-a”.

Deputatul PRM Ilie Merce era de altă părere. Aceea că Ticu Dumitrescu era o relicvã a obsedantului deceniu:
”În sfârșit, Constantin Ticu Dumitrescu e pe cale sã-și îndeplineascã un vis râvnit de multã vreme. Propus de primul-ministru și susținut de alianța aflatã la putere, marele maestru de ceremonii, dat afarã din PNȚ-CD, contestat de Asociația Foștilor Deținuți Politici, pe care zice cã o conduce, acuzat cã și-a obținut dosarele personale de securitate prin șantaj, dar pe care n-a avut curaj sã le dea publicitãții, este acum susținut de putere sã fie propulsat în funcția de președinte al CNSAS, forțându-se și normele legale în vigoare, dar și cele de bun simț(…)Este cât se poate de clar cã CNSAS-ul n-a fãcut treabã serioasã și nici nu va reuși sã facã. Toatã munca acestui organism a fost și va fi, în continuare, fructificatã politic. Și Ticu Dumitrescu – setos de urã și rãzbunare, cum s-a remarcat și pânã acum – e garanție în acest sens”.

Nu lipsea nici PSD din corul detractorilor, convins fiind că Ticu Dumitrescu urma să se îmbogățească la șefia CNSAS din trafic de dosare:

”Acum un an am asistat la învierea lui Stolo, adus la viațã de cãtre cel care i-a luat locul la Cotroceni. Astãzi trãim clipele înãlțãtoare ale unui nou fenomen paranormal: Ticu a început sã dea semne de vioiciune! E la fel de verde ca în vremea în care colinda drumurile forestiere din Vrancea, ținut atât de zbuciumat încât și-a pus amprenta asupra caracterului și comportamentului vajnicului luptãtor împotriva totalitarismului. De la școala vieții a învãțat proverbul „Cui pe cui se scoate”, așa cã s-a pus voinicește pe treabã mare în regim de ocnaș. S-a documentat la arhivele celui de al treilea Reich, a studiat Oracolele din Dãmãroaia și ale Mamei Omida și s-a ales cu o lege care îi poartã numele, iar la cei 78 de ani cu un post bine remunerat la Arhivele Securitãții. Mare veselie s-a produs în sufletul lui, pustiit de atâta urã acumulatã împotriva vechilor structuri. Acum vor vedea ei, împricinații, cine este și ce poate Ticu! O sã-și blesteme zilele toți torționarii! Va fi ca în vremurile bune, când putea sã-și descarce amarul la Securitate și sã se bucure de patimile confraților lui de detenție, cãrora le va dovedi din nou cine e seful (nu al CNSAS, aceastã invenție modernã, care va dezbina societatea româneascã pentru multã vreme și va lãsa rãni adânci în multe familii). Se zvonește cã vom avea și multe momente vesele la Parlament, la Guvern, la Președinție și în celelalte instituții centrale și teritoriale, precum și la conducerile partidelor vom descoperi posesori de angajamente ferme, pe care le va pune în operã același domn Ticu, dupã ce va trage foloasele cuvenite de pe urma celor care vor dori totuși sã rãmânã în anonimat” declara deputatul Vasile Nicula.

Lupta pentru șefia CNSAS a fost cîștigată, finalmente, de omul susținut de anticomunistul Traian Băsescu, PD, PSD și PRM, fostul judecător  Corneliu Turianu, autor al celebrei cărți comuniste ”Reeducarea prin muncă”.

Azi, rolul lui Ticu Dumitrescu e jucat de cîțiva camarazi de suferință, în rolul judecătorului comunist Turianu joacă procurorul comunist Lazăr, Cartianu i-a luat locul lui Vadim, miza e o funcție încă mai grea decît odinioară, iar taberele de detractori și susținători s-au rearanjat nițel; PSD a făcut schimb de locuri cu PNL, doar Tăriceanu rămînînd pe poziții. Piesa proastă, din păcate, e aceeași.

 

Actualitate

Mutarea în casă nouă: cum să te organizezi pas cu pas

Publicat

pe

mutari-firme-sprintmove.ro

 

Mutarea într-o nouă locuință (sau la un nou sediu) poate fi destul de obositoare dacă nu te organizezi bine. În plus, lipsa atenției poate fi costisitoare în cazul în care unele lucruri se pierd sau sunt distruse. Tocmai de aceea o trecere prin cei mai importanți pași atunci când vine vorba de mutări este extrem de importantă înainte de a te apuca de strâns lucurile.

Pasul 1: organizarea ca la carte

Așa cum era de așteptat, organizarea este unul dintre cei mai importanți factori atunci când te apuci de strâns în vederea unei mutări. Poți începe totul cu o listă și poți inventaria obiectele așa cum vor fi ele organizate în cutii. Pune totul la îndemână și pregătește-te să notezi pe fiecare cutie ce conține. Acest lucru te va ajuta atât cu organizarea în timpul transportului, cât și cu despachetatul atunci când ajungi la destinație.

Când să apelăm la firme de mutări?

Pentru obiectele grele de mobilier poți apela la firme de mutari care te vor ajuta atât cu logistica și cu organizarea acestora, cât și cu protecția și garanția în timpul transportului.

Pasul 2: împachetarea obiectelor

Împachetarea tuturor obiectelor din casă este procesul de cea mai lungă durată, însă acesta este extrem de important pentru mutare, tocmai de aceea este absolut necesar să îl faci cât se poate de bine. Încearcă să faci totul din timp și nu lăsa totul pe ultima sută de metri, eventual poți împărți mutarea pe mai multe etape, astfel încât să poți împacheta totul cu răbdare.

Îți recomandăm să ai totul pregătit din timp: cutii, hârtii, eventual bureți sau alte materiale care să amortizeze șocul în timpul transportului. Poți începe împachetarea cu vesela pentru că la început vei avea mai multă răbdare și vei pune totul cu grijă în cutii. Nu lăsa lucrurile complicate în ultima parte a procesului de împachetare, s-ar putea să devină un haos.

Poți apela la firme mutari Bucuresti pentru a ajunge cu brio la destinație. Astfel vei beneficia de consultanța unui expert în logistică, dar și de alte servicii precum:

  • demontarea pieselor de mobilier;
  • protejarea acestora pe durata manipulării și a transportului;
  • transportul la destinație, fie ea reședința sau sediul;
  • asamblarea mobilierului și plasarea pe poziția finală la destinație;
  • despachetarea și reciclarea materialelor folosite în urma procesului de mutări mobila.

În unele cazuri, precum cel al comodelor sau al corpurilor de mobilier cu sertare, poți lăsa obiectele chiar acolo unde le este locul și poți împacheta ceva mai bine. Acest truc îți va scuti din timp și te va ajuta la despachetare, pentru că vei avea totul pregătit, chiar acolo unde trebuia să se afle.

Pasul 3: Transportul și despachetarea

După ce totul este pus la loc în cutii, nu mai rămâne decât să fie organizat în vehiculul cu care vei transporta obiectele dintr-un loc în altul. Ai grijă cum aranjezi totul în maișină astfel încât să nu existe niciun risc de distrugere în cazul unui șoc. Chiar și cu firme mutari Bucuresti care au echipe de experti, nu poți miza pe traficul din capitală atunci când transporți ceva fragil.

De asemenea, transportarea de la mașină la destinație sunt la fel de importante. Vei vedea că o bună organizare te va ajuta să despachetezi mult mai ușor. Gruparea tuturor obiectelor în cutii și aranjarea lor în mod organizat în dubă sau mașină vor face totul mult mai simplu. În plus, alegând firme de mutari vei beneficia de despachetarea și plasarea în poziția dorită a obiectelor transportate.

Ține cont de acești pași și vei vedea că mutarea e mai simplă decât pare. Iar dacă te gândești că serviciile unor firme de mutari sunt extrem de costisitoare, nu-ți face griji, costurile sunt calculate în funcție de volumul și complexitatea mobilierului/al documentelor/obiectelor personale, existența sau absența liftului, distanța dintre locațiile de preluare și de destinație, dar și materialele de protecție necesare. Poți contacta chiar acum un specialist pentru a face o treabă excepțională la următoarea ta mutare.

Ce mai aștepți?

Citeste in continuare

Actualitate

„Vataful” de la conducerea APM Prahova, interesul personal si favorizarea unor operatori economici in detrimentul altora

Incisiv

Publicat

pe

De

Florin Diaconu a fost pentru cei de la Incisiv de Prahova o figura „pitoreasca”, la nivelul redactiei noastre sosind zeci de sesizari. Nu dorim sa intram in can-canuri si nu ne vom lega in acest articol de vila pe care o construieste pe la Constanta (intelegem ca este la nivelul de mobilare, inclusiv cu tablouri-speram sa nu ajunga la performanta lui Darius Valcov cu o galerie de 180 de tablouri din bani negri) si/sau cum ii barfeste pe toti din Ministrul Mediului, de la secretari de stat in sus. Este problema lor daca il tin, inca, in “brate”.

Florin Diaconu a intrat, insa, in atentia noastra prin aceea ca isi utilizeaza functia si institutia in interese personale si/sau de grup.

Spicuim dintr-o plangere a unei societati comerciale:

Utilizarea atribuţiilor funcţiei dar si resurselor unei instituţii publice (APM Prahova) de către dl. Florin Diaconu – director executiv, in interes personal, cu favorizarea in mod explicit a unor operatori economici

Cu privire la promovarea intereselor personale ale dlui Florin Diaconu înţelegem sa probam starea de fapt astfel :

Prin adresa 15465/23.10.2018 a APM PRAHOVA, semnata doar de dl. Florin Diaconu, comunicata Ministerului dar si ANPM prin corespondenta anterioara, eram somaţi sa indicam date de colaborare cu dr.ing Viorica Avram care intocmeste documentarii de obţinere si /sau revizuire a autorizaţiilor de mediu, conform acestei adrese.

“ Îngrijorarea” dlui. Florin Diaconu cu privire la potenţialul conflict de interese coroborata cu cererile mai mult sau mai puţin voalate de revizuire a autorizaţiilor de mediu in cazul ALLIED GREEN CO SRL si KLT CO INDUSTRIES SRL, ne fac sa credem ca o eventuala documentaţie de revizuire va fi acceptata de dl. Florin Diaconu – director al APM PRAHOVA doar daca este intocmita de o persoana si / sau companie, care NU este intr-un “ eventual conflict de interese “ cu interésele personale ale dlui Diaconu Florin.

La data prezentei APM PRAHOVA NU poate furniza nici o autorizaţie de mediu emisa strict pentru un sistem mobil tip pompa cu furtun si / sau furtun echipamente utilizate la descărcarea unor fluide inclusiv uleiuri uzate , produse petroliere, din autovehiculele utilizate la transport ( inclusiv.

La data prezentei APM PRAHOVA, in mandatul dlui Florin Diaconu au fost emise cel puţin 5 autorizaţii de mediu posesorilor de centrale pe ulei uzat – ELCANI SRL, NAIROM SERV COM SRL, IATSA CAMPIÑA SA, INDECO GRUP SRL, PEX SRL.

Nici o autorizaţie nu are inclusa analiza parametrilor prevăzuţi de legea nr.278/2013 Anexa 6 partea a 3 a punctul 1, inclusiv metale grele. De remarcat faptul ca INDECO GRUP SRL pentru punctul de lucru din localitatea Bucov, sat Pleasa, jud. Prahova deţine autorizaţia de mediu nr. PH 61/20.04.2015 revizuita in mandatul dlui. Diaconu Florin – 29.08.2017 – autorizaţie care la fila 17 include o centrala pe ulei uzat. Evident ca nu sunt incluse analizele prevăzute de ANEXA 6 partea a 3 apunctul 1 din legea 278/2013.

Agenţia Naţionala de Protecţia Mediului, dar si persoanelor implicate, indicate in mod explicit in prezenta, care, folosindu-se de atribuţiile funcţiei, fara a indica insa vreo prevedere legala/ text de lege refuza aprobarea ANEXA 1 formular de transport, generator SOCEP SA, RATB , ECOMOCAR SRL,colector ALLIED GREEN CO SRL si valorificator societatea noastra”.

Intelegem din aceasta plangere ca sunt  destule elemente constitutive pentru savarsirea a mai multor infractiuni prevazute in legea penala. Poate se va sesiza si adormitele noastre organe de cercetare penala….

Chiar daca a fost un „control” al Directiei Corp Control Integritate si Antrifrauda din cadrul Ministerului Mediului- rezultatul acestuia a ramas „secret” chiar si pentru petitionari (probabil si pentru conducerea Ministerului Mediului).

Interesele economice ale  „vatafului” Florin Diaconu se pare ca NU se opresc aici.Nu ne vom referi in acest numar nici la NAC INDUSTRY, ca ar fi prea mult din primul articol, vom reveni cu acest subiect si promitem ceva cutremure!

Recent, un alt operator economic a intrat in linia sa de „ochire” (nu facem o referire la o probabila apartenta a sa la un serviciu secret, nu de altceva, specificam sa nu avem probleme in instanta).

Astfel, chiar daca  in Comisia de Analiza Tehnica s-a ajuns la o alta concluzie, „vataful” nostru a publicat pe site-ul institutiei o alta hotarare a sa, aceea de inchidere a operatorului in cauza.

In numarul viitor vom publica inregistrarea audio a sedintei Comisiei de Analiza Tehnica si decizia sa personala contrara celor stabilite in aceasta comisie, ca doar e „vataf” si institutia pe care o conduce este personala. Nu? (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Traficul de influenta, Serviciul Juridic al Politiei Locale Ploiesti si instanta

Incisiv

Publicat

pe

De

La data de 05.03.2019, Incisiv de Prahova publica articolul “EXCLUSIV/TRAFICUL DE INFLUENTA SI NESIMTIREA CELEBRULUI JURIST AL PRIMARIEI PLOIESTI, ADRIAN ANDRONE”

Va dezvaluiam ca, un caz incredibil s-a petrecut in Ploiesti, caz care denota aroganta si nesimtirea juristului Adrian Androne de la Primaria Ploiesti.

Celebrul jurist Adrian Androne a parcat masina personala, in mod neregulamentar, pe str CD Gherea din Ploiesti.

Ghinionul arogantului jurist a fost ca in apropiere se afla echipajul de la circulatie al Politiei Locale Ploiesti, echipaj format din politistii locali Mariana Buzia si Mateescu Adrian care i-au solicitat actele, conform procedurilor legale.

Cu un tupeu si o nesimtire iesita din comun, celebrul jurist Adrian Androne l-a contactat telefonic pe directorul general “interimar” al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida si, citam conform surselor noastre “este un prost de la tine care m-a oprit”.

In urma apelului primit, Adrian Vaida a contactat telefonic pe membrii echipajului de politie pentru a le solicita sa nu incheie proces-verbal de contraventie.

Din nefericire pentru jurist, politistii locali sus mentionati nu “au pus botul” la traficul de influenta si l-au sanctionat pe arogantul jurist pentru injurii si parcare neregulamentara, cu maximul prevazut de lege.

Date noi ne indica ca “tupeul” juristului nu are limite. Astfel, de frica plangerii penale pe numele sau, celebrul jurist a atacat in instanta procesul-verbal de contraventie, pe rolul judecatoriei Ploiesti fiind dosarul nr 7288/281/2019.

Interesant este ca unele informatii ajunse déjà la organele de cercetare penala conform surselor noastre releva faptul ca, juristul a contactat pe directorul general adjunct Pitariu Paula Maria care  l-a sunat pe Adrian Vaida pentru a interveni (nu cum am precizat noi in articol, in hora penala intrand si alte “personalitati” din conducerea institutiei) si faptul ca, intampinarea celebrului jurist s-a efectuat se pare chiar de catre Serviciul Juridic din cadrul Politiei Locale Ploiesti conform unor declaratii déjà date, adica chiar de catre cei care ar fi trebuit sa apere institutia. Dar, despre non-combatul celor de la Serviciul Juridic si profesionalismul acestora am mai scris. Vom reveni. (Sava N.).

Nr. unic (nr. format vechi) : 7288/281/2019
Data inregistrarii 27.03.2019
Data ultimei modificari: 16.04.2019
Sectie: Secţia Civilă
Materie: Civil
Obiect: plângere contravenţională PL 051616/26.02.2019
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
ANDRONE ADRIAN EDUARD Petent
POLIŢIA LOCALĂ PLOIEŞTI Intimat

 

 

Şedinţe

Nu există informaţii.

 

Căi atac

Nu există informaţii.

 

 

Citare prin publicitate

 

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate4 ore ago

„Vataful” de la conducerea APM Prahova, interesul personal si favorizarea unor operatori economici in detrimentul altora

Florin Diaconu a fost pentru cei de la Incisiv de Prahova o figura „pitoreasca”, la nivelul redactiei noastre sosind zeci...

Actualitate4 ore ago

Traficul de influenta, Serviciul Juridic al Politiei Locale Ploiesti si instanta

La data de 05.03.2019, Incisiv de Prahova publica articolul “EXCLUSIV/TRAFICUL DE INFLUENTA SI NESIMTIREA CELEBRULUI JURIST AL PRIMARIEI PLOIESTI, ADRIAN...

Actualitate4 ore ago

Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din IPJ Prahova este locul “optim” unde se “ingroapa” dosare/FALSURI-DOCUMENTE

DJFP PRAHOVA  a emis  avizul de inspectie fiscala nr . F-PH 122 DIN 29.10.2014  sub doua forme, unul cu 10...

Actualitate4 ore ago

Ministerul de Interne cu “parfum” de femeie/Amante, abuzuri si banii publici

Politisti platiti sa o terorizeze pe amanta unui sef din Ministerul de Interne, titrau colegii de la SPY News. Astfel,...

Actualitate4 ore ago

Puterea judecatoreasca este furata de la statul de drept si folosita de mafie

Mafia din justitie a cauzat atrocitati mai mari oamenilor normali decat Al Capone si toti gansterii impotriva gansterilor pe toata...

Actualitate4 ore ago

S-a detonat Hapau! Soc in sistem!

(Preluare National  – Catalin Tache): Cu toate ca a fost constant clamat drept inamicul public numarul unu al noii Puteri...

Actualitate4 ore ago

In paralel, a ramas si polițistă, de-asta, cu zurgălăi, și face ”cercetări”

Ce-avem noi aici? O polițistă care trebuia dată de mult timp afară din poliție, cercetată penal și condamnată. De ce?...

Actualitate4 ore ago

O PIEDICA IN CALEA UITARII/Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Lista lui Soros. Cine sunt oamenii care au schimbat România, cu sau fără voia noastră: miniștri, demnitari de rang înalt,...

Actualitate4 ore ago

De ce nu voia #rezistenta din justitie infiintarea Sectiei Speciale?

Şeful Inspecţiei Judiciare, Lucian Netejoru, a declarat, vineri seară, că instituţia pe care o conduce a finalizat controlul la DNA...

Actualitate4 ore ago

Liviu Dragnea a declanșat o bombă cu ceas

Bomba remanierii. Pe care mai întâi a trimis-o la Cotroceni. Ultimativ. Președintele a avut la dispoziție doar două zile. Termenul...

Actualitate3 zile ago

Protejarea sefilor SRI/Dosarul nr 104/P/2017, tergiversat la DNA Structura Centrala – Serviciul pentru Combaterea Infractiunilor savarsite de militari

V-am promis in articolele precedente ca vom mai publica extrase din petitiile, sesizarile, plangerile etc. celor doi ofiteri SRI de...

Actualitate3 zile ago

George Maior a lezat interesele partidelor politice si/sau ale persoanelor fizice ori juridice/A MINTIT Comisia de control

Preluare FLUX 24 Fostul director SRI George Maior a angajat instituţia, în perioada 2012 – 2015, în acţiuni “reprobabile”, care...

Actualitate3 zile ago

Iohannis, lovit in punctual slab…/Gata, acum i-o pot salta pe Carmen!

(Preluare National  – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam chiar ieri, Klaus Iohannis a facut o mutare cel putin surprinzatoare prin...

Actualitate3 zile ago

A ignorat si nu a actionat concret pentru eliminarea efectelor toxice in justitie produse de SRI in campul tactic al justitiei

Cred ca “profesionistul” T.T, acum la sfarsitul mandatului sau de ministru, ramane un zero al justitiei intrucat nu a facut...

Actualitate3 zile ago

Recalcularea corecta a sporului pentru Semnul Onorific (Meritul Militar)!

Recalcularea corecta a sporului pentru Semnul Onorific ( Meritul Militar)! Dupa stabilirea pensiei, in procent din pensie si nu cum...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv