Connect with us

Actualitate

Dragi disidenti de drept comun

Incisiv

Publicat

pe

(PRELUARE INPOLITICS.ROB.I.):

Informație de breaking news: disidenții care îl acuză pe procurorul general sunt, de fapt, deținuți de drept comun și, foarte probabil turnători odioși la Securitate. Nu sunt, ca să neînțelegem, disidenți din cei veritabili, curajoși, sfidători cu regimul, principiali. Sunt niște fakeuri fabricate de PSD pe vapor și livrate presei ca să compromită un om integru, fostul procuror comunist care și-a dedicat viața dreptății și adevărului, Augustin Lazăr. Există o singură problemă: rețeta e jenant de veche și e incredibil că după aamar de ani, sistemul nu a reușit să vină cu mecanisme de compromitere mai moderne, mai rafinate.

Sunt mulți români care își amintesc, probabil, metoda prin care s-a pus la cale compromiterea foștilor deținuți politici imediat după revoluție: acuzația permanentă că fuseseră, de fapt, nimic mai mult decît infractor de drept comun. Hoți, tîlhari, delapidatori șamd, plus turnători la securitate.

Borhotul era revărsat, cel mai adesea prin revistele de înaltă ținută morală ”România mare”, ”Europa”, ”Tricolorul” șamd. Din păcate, nu o dată cu largul concurs al unor oameni  care fuseseră, ei înșiși, deținuți politici, precum Radu Ciuceanu, dar fraternizaseră cu Vadim Tudor, Ilie Neacșu, Ilie Merce și alții ca ei.

Să luăm cazul reputatului Constantin Ticu Dumitrescu, președintele AFDPR încă de la înființare, autorul legii de deconspirare a colaboratorilor Securității, al unui proiect de lege a lustrației și artizanul CNSAS de azi. La vremea respectivă, în 2006, apărea logic ca instituția emanată de legea lui Ticu să fie condusă chiar de Ticu. Vadim, Băsescu, pesediștii și alții aveau altă părere. Pentru că propunerii logice a lui Ticu la șefia CNSAS, făcută de Călin Popescu Tăriceanu și PNL, i-a fost opusă propunerea fostului magistrat comunist Corneliu Turianu de către Traian Băsescu, susținut și de PSD și PRM.

Așa a ajuns Ticu Dumitrescu, țărănistul arestat încă de cînd era elev și însumînd 28 de ani de condamnări politice, să fie prezentat public, sistematic, drept infractor de drept comun care fura de pe șantierele unde lucrase după eliberare, hoț de benzină, turnător la Securitate, bolnav psihic și uzurpator al calității de deținut politic.

„Domnul Ticu Dumitrescu şi-a luat propriul dosar de securitate pentru că el a fost informatorul securităţii 100%… deci un analfabet ca Ticu Dumitrescu care fura benzină şi motorină de pe şantierele Moldovei, că d-aia a fost el închis a doua oară. Şi cine umblă acuma şi învârte ca purcica dovleacul şi cine umblă la aceste dosare? Umblă un Ticu Dumitrescu care e unul dintre cei care au scos din istorie gloriosul PNŢ al lui Iuliu Maniu şi Ion Mihalache, alţi martiri ai trupelor sovietice de ocupaţie. Partidul unor mari făuritori de ţară să dea 3 analfabeţi în CNSAS un: un şantierist care fura benzină şi motorină şi care cât a fost în puşcărie a fost capul şi-şi bătea şi-şi turna colegii la gardieni, altul: Dinescu – angajat pe post de pompier şi altul: Claudiu Secaşiu – ăsta scrie cu mâna lui CV, l-am văzut cu toţi în Parlament, a fost paznic, deci ăsta-i paznic, ălălalt e pompier, ălălalt hoţ de benzină. (…) Eu îi avertizez pe toţi că se va umbla cu un individ bolnav ca Ticu Dumitrescu, se va umbla şi se vor modifica documente, se vor fabrica, asta vorbeam cu senatori, cu oameni cu funcţii importante în Senat, de ce spun că e bolnav, ne spun oamenii, ne-au spus oamenii care îl cunoşteau şi care îl auzeau noaptea prin casă, umbla noaptea prin casă, sărea într-un picior şi cânta cotcodac, cotcodac, cotcodac. Domne, a zis bine Daniela Buruiană, omul are ceva la bibilică, domne, păi d-aia e poreclit cotcodac (…) el zice că a făcut detenţie politică, n-a fost, a fost închis pentru că era borfaş”.

L-ați recunoscut, probabil, pe Corneliu Vadim Tudor. În 2006, la OTV. A plătit în justiție despăgubiri consistente pentru minciunile sale, dar cît de mult se putea repara răul făcut?
Liberalii, prin deputatul Dan Motreanu, criticau de la trbuna parlamentului, tot pe atunci, un alt mare detractor:

”Domnul Traian Bãsescu a afirmat despre Ticu Dumitrescu, exact în zilele în care acesta era susținut de întreaga opinie publicã pentru conducerea CNSAS, cã a fost decorat de regimul comunist cu nu știu ce medalie a muncii clasa a III-a. Prin aceastã afirmație, mult utilizatã de Vadim & Co, Traian Bãsescu încerca sã pãteze trecutul anticomunist al lui Ticu Dumitrescu. Operând cu aceeași unitate de mãsurã și despre Vladimir Tismãneanu, cel care va conduce instituția înființatã de președintele Bãsescu, se poate spune cã este fiul unui Comisar sovietic, Leon Tisminețky, care în perioada rãzboiului transmitea de la Radio Moscova în limba românã mesaje anti românești, iar mai tîrziu a fost un slujitor fidel al regimului marxisto-leninist-stalinist; se poate spune cã a fost coleg de liceu cu Nicu Ceaușescu. Toate aceste date biografice spun mult mai mult decât o medalie a muncii clasa a III-a”.

Deputatul PRM Ilie Merce era de altă părere. Aceea că Ticu Dumitrescu era o relicvã a obsedantului deceniu:
”În sfârșit, Constantin Ticu Dumitrescu e pe cale sã-și îndeplineascã un vis râvnit de multã vreme. Propus de primul-ministru și susținut de alianța aflatã la putere, marele maestru de ceremonii, dat afarã din PNȚ-CD, contestat de Asociația Foștilor Deținuți Politici, pe care zice cã o conduce, acuzat cã și-a obținut dosarele personale de securitate prin șantaj, dar pe care n-a avut curaj sã le dea publicitãții, este acum susținut de putere sã fie propulsat în funcția de președinte al CNSAS, forțându-se și normele legale în vigoare, dar și cele de bun simț(…)Este cât se poate de clar cã CNSAS-ul n-a fãcut treabã serioasã și nici nu va reuși sã facã. Toatã munca acestui organism a fost și va fi, în continuare, fructificatã politic. Și Ticu Dumitrescu – setos de urã și rãzbunare, cum s-a remarcat și pânã acum – e garanție în acest sens”.

Nu lipsea nici PSD din corul detractorilor, convins fiind că Ticu Dumitrescu urma să se îmbogățească la șefia CNSAS din trafic de dosare:

”Acum un an am asistat la învierea lui Stolo, adus la viațã de cãtre cel care i-a luat locul la Cotroceni. Astãzi trãim clipele înãlțãtoare ale unui nou fenomen paranormal: Ticu a început sã dea semne de vioiciune! E la fel de verde ca în vremea în care colinda drumurile forestiere din Vrancea, ținut atât de zbuciumat încât și-a pus amprenta asupra caracterului și comportamentului vajnicului luptãtor împotriva totalitarismului. De la școala vieții a învãțat proverbul „Cui pe cui se scoate”, așa cã s-a pus voinicește pe treabã mare în regim de ocnaș. S-a documentat la arhivele celui de al treilea Reich, a studiat Oracolele din Dãmãroaia și ale Mamei Omida și s-a ales cu o lege care îi poartã numele, iar la cei 78 de ani cu un post bine remunerat la Arhivele Securitãții. Mare veselie s-a produs în sufletul lui, pustiit de atâta urã acumulatã împotriva vechilor structuri. Acum vor vedea ei, împricinații, cine este și ce poate Ticu! O sã-și blesteme zilele toți torționarii! Va fi ca în vremurile bune, când putea sã-și descarce amarul la Securitate și sã se bucure de patimile confraților lui de detenție, cãrora le va dovedi din nou cine e seful (nu al CNSAS, aceastã invenție modernã, care va dezbina societatea româneascã pentru multã vreme și va lãsa rãni adânci în multe familii). Se zvonește cã vom avea și multe momente vesele la Parlament, la Guvern, la Președinție și în celelalte instituții centrale și teritoriale, precum și la conducerile partidelor vom descoperi posesori de angajamente ferme, pe care le va pune în operã același domn Ticu, dupã ce va trage foloasele cuvenite de pe urma celor care vor dori totuși sã rãmânã în anonimat” declara deputatul Vasile Nicula.

Lupta pentru șefia CNSAS a fost cîștigată, finalmente, de omul susținut de anticomunistul Traian Băsescu, PD, PSD și PRM, fostul judecător  Corneliu Turianu, autor al celebrei cărți comuniste ”Reeducarea prin muncă”.

Azi, rolul lui Ticu Dumitrescu e jucat de cîțiva camarazi de suferință, în rolul judecătorului comunist Turianu joacă procurorul comunist Lazăr, Cartianu i-a luat locul lui Vadim, miza e o funcție încă mai grea decît odinioară, iar taberele de detractori și susținători s-au rearanjat nițel; PSD a făcut schimb de locuri cu PNL, doar Tăriceanu rămînînd pe poziții. Piesa proastă, din păcate, e aceeași.

 

Actualitate

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XIII)/Fostul director al APM Prahova sub influenta bauturilor alcoolice in biroul sau

Publicat

pe

De

Cele mai noi escapade ale fostului director Florin Diaconu de la APM Prahova, pe ultima suta de metri, intre doua etape de sustragere de documente, seara, dupa orele de program evitand locatiile cunoscute, din capitala sau din Prahova, nenea’ a consimtit sa dea curs cererii finului doamnei Norica Nicolai de acum celebrul secretar general adjunct al ministerului Mediului, faimosul domn Teodor Dulceata, cu care Diaconu s-a intalnit acum doua zile, in conditii foarte discrete (dar monitorizate), intr-un restaurant situat la marginea Bucurestiului, pentru ca amandoi sa isi puna, la punct, in continuare, strategiile de protectie si de EXIT. Adica, cum sa iasa amandoi din situatia in care se afla si care i-a condus in atentia presei si a autoritatilor.

Desi au incercat sa fie echilibrati si rationali, domnul Teodor Dulceata, sub coordonarea unui inalt ofiter, care se lauda peste tot ca lucreaza si are influenta in cadrul unui Departament Specializat al administratiei Prezidentiale de la Cotroceni, cunoscut in Romania ca domnul Sandu, au consumat doar vinoase’ .
Totusi noi nu putem intelege chestia asta, pentru ca domnului „Dulceata” ii plac vinoasele’ iar Diaconu Florin ii place, mult, berea si, in special taria.
Va rog sa observati stimati cititori cum interesele de grup organizat ii aduc impreuna pe acesti stimabili „domni” desi valentele lor sunt diferite iar comuniunea de sisteme de valori infractionale ii conjuga.
Cat de puternic poate sa fie efectul lui BACHUS, astfel incat, chiar si astazi, vineri 28 februarie 2020, orele 10.30, domnul Diaconu Florin isi exercita, cu profesionalism, actul managerial-directorial, exceland in performanta evaluarii si semnand si rezolutionand probabil acte si documente ale agentiei sub efectul consumului de bauturi alcoolice.
Sa speram ca domnul „Dulceata” admirator al sporturilor de iarna, participant frecvent la agendele de taina Zaga-Zaga din judetul Vrancea nu va pasi pe urmele nasei sale doamna Norica Nicolai in locatiile secrete din judetul Prahova din zona Tohani cu conotatii si specific dacic. Uite ca acusi a venit si controlul de la minister…UPS. De la Corpul de Control, fiind mandatat, desemnat si imputernicit, oficial, sa preia/efectueze/coordoneze si sa conduca actul de control de fond respectabilul domn George Plotuna, specialist cu expertiza in domeniu, fost angajat MAI. Revenim (Cristina T.).

Citeste in continuare

Actualitate

Dr Bogdan Nica este noul director al APM Prahova/Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt din nou confirmate

Publicat

pe

De

Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate. Astfel, ziarul nostru a dezvaluit in exclusivitate – in data de 26.02.2020 – ca noul director al APM Prahova va fi specialistul Bogdan Nica, dezvaluiri efectuate in serialul „Increngatura politica ascunsa a gunoaielor XII”, privind mafia din acest domeniu.

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XII)/SURSE CONFIRMA/ Noul director al APM Prahova va fi numit dr Bogdan Nica


Specialist de anvergura, cu rezultate si performante corporatiste si manageriale, cat si directorale, care ar fi aceptat propunerile de la nivelulurile de decizii din cadrul ministerului de resort pentru a prelua nenorocirile si mostenirea dezastruoasa/penala lasata in urma de grupul clandestin organizat Florin Diaconu, Teodor Dulceata (din cadrul Ministerului, secretar general adjunct), Doina Gheorghe (Sef Serviciu Autorizari APM Prahova), Gabriela Munteanu (Director Garda de Mediu Prahova, fost sef serviciu al Directiei de Protectie Prahova), dna Corcodel (desi este economist a fost incadrata de Florin Diaconu pe o pozitie de referinta, in cadrul agentiei prahovene subminand continuu si sistematic fluxul de autorizare si de suspendare a autorizarii de mediu pentru agentii economici) si aghiotantul S.Ghe, de profesie „filor” (de la filaj) care extrage si transporta in conditii dubioase arhiva personala a lui Diaconu- sustrasa in ultima perioada din agentie. Acesta are un nas important care l-a sustinut in directia promovarii si angajarii pe functie bine platita in agentie desi este pensionar militar, pentru conferirea sistemelor de protectie structurii mafiote descrise.
Dinamica in speta se succede in cascada intrucat evenimentele din ultimale 24 de ore au generat un cutremur care a condus la numirea dr Bogdan Nica si la un control de amploare ce se deruleaza la APM Prahova, incepand de azi, de specialisti de la Centru.
Probabil doua persoane din aceasta institutie au intrat brusc in concediu (revenim pe aceasta tema).
Reamintim ca, in pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de infringement declanşate de Comisia Europeană impotriva României in domeniul tăierilor ilegale de lemn şi pentru nefinalizarea Programului national de control al poluarii, au fost analizate recent, la Bruxelles, de catre ministrul Mediului, Costel Alexe, si comisarul european pentru mediu, oceane şi pescuit, Virginijus Sinkevičius, catastrofele de mediu in Judetul Prahova au continuat, sub ochii si cu acordul si sprijinul celor doi directori Florin Diaconu si Gabriela Munteanu.
Comisia Europeana i-a reprosat Romaniei nerespectarea obligaliilor nationale, asumate prin directiva privind evaluarea strategică de mediu:
„ In cazul Romaniei, autoritatile nationale nu au fost în masură sa verifice efectiv operatorii si sa aplice sanctiuni corespunzatoare. Inconsecventele din legislatia natională nu permit interventia ferma a autoritatilor romane.”
Prin urmare, Comisia a decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere în intarziere, acordandu-i un termen de o luna, pentru a lua masurile necesare în vederea remedierii deficientelor identificate de Comisie. In caz contrar, Comisia poate decide sa trimita autoritatilor romane un aviz motivat.
Comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevičius, a subliniat ca apreciaza deschiderea pe care actuala conducere a Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor o manifesta catre societatea civila şi ca isi doreste sa viziteze cat mai curand România. Astfel, masurile nu au intarziat sa apara!
Vor fi luate la purificat TOATE autorizatiile de mediu emise ilegal de gasca lui F. Diaconu dar si toate avizele de suspendare. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Actualitate

PNL Prahova intra in normalitate/Adrian Dobre nu mai este presedintele PNL Ploieşti/La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase

Publicat

pe

De

Biroul politic permanent al PNL Ploieşti a fost dizolvat, joi seară, în urma unei şedinţe a Biroului Judeţean al PNL Prahova. Adrian Dobre nu mai este presedintele organizatiei. La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase.

Prin această hotărâre se intra in normalitate.
Reamintim ca, Incisiv de Prahova a anticipat aceasta masura si a dezvaluit in exclusivitate ca primarul Adrian Dobre NU va mai apuca sa candideze la alegerile parlamentare de pe locul I, la Senat.
Conducerea PNL Prahova a fost iritata de sicanele repetate ale primarului care este „prea bun pentru urbea noastra”, sicane care au culminat cu filaje efectuate de consilierii sai pe anumiti functionari publici din institutiile subordonate si/sau de executarea unor functionari publici, in mod ilegal, doar din razbunarea personala a primarului si cu acordul si sprijinul conducerii Politiei Locale Ploiesti (prin celebra si ilegala Comisie de Disciplina).
Prin această hotărâre PNL Prahova pune STOP prejudicierii imaginii cauzata de primarul Adrian Dobre si gasca cu care s-a inconjurat in organizatia creata dupa chipul si asemanarea sa. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate15 ore ago

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XIII)/Fostul director al APM Prahova sub influenta bauturilor alcoolice in biroul sau

Cele mai noi escapade ale fostului director Florin Diaconu de la APM Prahova, pe ultima suta de metri, intre doua...

Actualitate24 de ore ago

Dr Bogdan Nica este noul director al APM Prahova/Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt din nou confirmate

Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate. Astfel, ziarul nostru a dezvaluit in exclusivitate – in data de 26.02.2020...

Actualitate1 zi ago

PNL Prahova intra in normalitate/Adrian Dobre nu mai este presedintele PNL Ploieşti/La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase

Biroul politic permanent al PNL Ploieşti a fost dizolvat, joi seară, în urma unei şedinţe a Biroului Judeţean al PNL...

Actualitate1 zi ago

Gata, Vela a reorganizat Jandarmeria!

(Preluare National – Catalin Tache): Par să bată deja clopote de nuntă la vârful Ministerului de Interne, după ce seria...

Actualitate1 zi ago

„Nu e nicio problemă că acolo e viciu de legalitate, că legea aia n-o vedeți, să constatăm peste ani, când vouă nu vă mai convine nu știu ce sau când e pericol la bănișorii voștri”

Știu toate asociațiile de judecători că decretele au viciu. Dar știți ce zic? Nu e treaba noastră, e a procurorilor....

Actualitate1 zi ago

Agamita Dandanache si Farfuridi

Daca vreti sa ii vedeti pe Agamita Dandanache si pe Farfuridi, trebuie sa vedeti dialogul dintre demisul si refuzatul Ludovic...

Actualitate1 zi ago

GUVERNUL, PANDEMIA SI DOUA OBLIGATII ASUMATE DE PRESEDINTE PRIN STRATEGIA DE APARARE

(Preluare Inpolitics): Capitolul 1.3 care stabilește obiectivele naționale de securitate din Strategia de apărare a Țării elaborată de administrația prezidențială...

Actualitate2 zile ago

ANI este cea mai mica problema a primarului oraşului Băicoi- Marius Constantin/ In vizorul altor institutii ale statului

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în ceea ce-l priveşte pe Constantin Marius Ioan, primar al oraşului...

Actualitate2 zile ago

Primul caz de cornavirus confirmat în România/Arafat e singurul care stie ce vorbeste/ Costache e depasit din punct de vedere al comunicarii

Tot ceea ce au declarat Raed Arafat, Victor Costache si Marcel Vela despre primul caz de coronavirus confirmat in Romania…...

Actualitate2 zile ago

Din ”feisbuceală”, mama Daniela și băiatul Radu au fost băgați direct la guvernare. Și încă pe ce posturi!

(Preluare National – Catalin Tache): Deja Ludovic Orban face adevărate ”demonstrații de forță”, dovedind că este politicianul cel mai bun...

Actualitate2 zile ago

„Evident, o gluma precum Citu nu putea sa se nasca decit pe 1 aprilie!…”

Daca e dezastru, macar sa radem, ca doar rasul ne-a ramas, precizeaza cei de la Lumea Justitiei. Nu ne mai...

Actualitate2 zile ago

BOMBA DE LA BNR: 17 BANCI ANCHETATE PENTRU SPALARE DE BANI

(Preluare Inpolitics): O adevărată nucleară a fost detonată azi de Banca Națională, prin Nicolae Cinteză, director în Direcţia Supraveghere din...

Actualitate2 zile ago

Useristul Andrei Caramitru dorește închiderea bisericilor pe fondul apariției noului coronavirus și consideră Taina Sfântului Maslu ca fiind o practică medievală

Useristul Andrei Caramitru dorește închiderea bisericilor pe fondul apariției noului coronavirus și consideră Taina Sfântului Maslu ca fiind o practică...

Actualitate2 zile ago

Christine Lagarde, directoarea FMI de la aceea data: „Batranii traiesc prea mult si este un risc pentru economia globala, trebuie facut ceva”

La fiecare întâlnire semestrială, FMI supune analizei câte un subiect fierbinte. La întâlnirea de acest gen de la inceputul anului...

Actualitate2 zile ago

CUM NE-AM DAT CHILOȚII JOS ÎN FAȚA CRIZEI SCULATE ȘI A ISTERIEI GENERALIZATE

  Cu ocazia isteriei coronavirusului care plutește în aer și a proviziilor de sfârșitul lumii, am avut o revelație. Înainte...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!