Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/Vlase știa deja că va fi șef la SIE atunci cînd a elaborat în grabă un proiect de lege cel puțin ciudat, care azi a depășit primul hop parlamentar

Incisiv

Publicat

pe

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO):

Cînd l-a anunțat pe Gabriel Vlase drept propunere pentru șefia SIE, la jumătatea lunii iunie, președintele Iohannis a mărturisit public că a făcut-o după o analiză lungă și atentă. Plauzibil, dacă ne gîndim că SIE a stat un an și jumătate fără șef. La rîndul lui, Dragnea se miră că s-a tergiversat așa mult cu propunerea, semn că jocurile era făcute mai din timp. Avem motive temeinice să credem, deci, că Vlase știa deja că va fi șef la SIE atunci cînd, cu o lună înaintea numirii, a elaborat în grabă un proiect de lege cel puțin ciudat, care azi a depășit primul hop parlamentar.

E vorba de legea privind înfiinţarea instituţiei pentru promovarea valorilor naţionale “Regele MIHAI I”, inițiată de Gabriel Vlase de unul singur și susținută ulterior prin semnăturile mai multor colegi din PSD și ALDE, care azi a trecut tacit de Camera Deputaților.

Propunerea legislativă poate fi numit pe drept cuvînt extrem de controversată, nu doar din cauza modului în care s-a născut, a statutului inițiatorului ei ori pentru că prevederile i-au au fost hăcuite zdravăn de Consiliul Legislativ, de Guvern, de Comisia Juridică, ci și din cauza unor consecințe extrem de importante pe care ar urma să le aibă.

Modul în care s-a născut e controversat pentru că, reamintim, a existat o propunere care a făcut multe valuri, inițiată de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, prin care Casă Regală devenea un apendice straniu al statului republican, propunere care a sfîrșit prin a fi retrasă de inițiatori după ce isterizase pînă și – sau mai ales – monarhiștii.

Abia ieșită din schemă legea Dragnea-Tăriceanu, hop, sare din tufiș legea Vlase. Cu certitudinea  numirii la SIE în buzunar, deputatului PSD îi ardea, pe ultima sută de metri, de omagierea Regelui Mihai.

Care lege are tot Casa Regală în vizor, dar într-o formă cu totul aparte față de cealaltă lege.

Astfel, actualul director al SIE propune înființarea instituției pentru promovarea valorilor naționale ,,Regele MIHAI I”, organizată ca autoritate administrativă autonomă, cu personalitate juridică, sub control parlamentar. Sediul ar urma să fie Palatul Elisabeta.

Cu ce s-ar ocupa noua instituție?

Cu activități în vederea ”promovării tradițiilor, obiceiurilor și simbolurilor naționale, a persoanelor și realizărilor de valoare din domeniul știintific, cultural, educațional, sportiv și economic; promovării unor evenimente cu semnificație istorică și a unor programe de dezvoltare pe termen mediu și lung; dezvoltării socio-culturale, sportive și educaționale pe plan local, regional, național și internațional; promovării, cu avizul MAE, a imaginii României, investițiilor și turismului, artei, științei, educației și a monumentelor istorice față de personalități, investitori și instituții din străinătate”.

Instituția ar urma să organizeze studii și cercetări în țară și străinătate, reuniuni internaționale, vizite și evenimente în țară și peste hotare șamd.

Pentru toate aceste cheltuieli, statul român ar urma să-i vireze anual, prin bugetul Senatului, suma de 860.000 de euro. Instituția ar urma să fie condusă de un director, propus de Custodele Coroanei și votat de cele două camere ale Parlamentului, și care ar beneficia de serviciile a 20 de angajați.

La data întrării în vigoare a legi, Palatul Elisabeta ar urma să se transmită din administrarea RAPPS în cea a instituției ”Regele Mihai”.

De aici, două concluzii mari și late par să se desprindă.

Prima este aceea că există undeva, în anumite sfere ale statului român, un puternic interes ca familia regală să primească bani grei de la buget, într-o formă sau alta și să se țină Casa Regală în viață, pe cît se poate, fie și ”pe aparate”.

A doua, că eșecul primei legi de acest gen – făcută mai mult ca sigur în numele acelorași interese oculte – a condus la o repoziționare a sforarilor, în sensul că s-a revenit cu o formă care presupune și anumite sacrificii din partea familiei Duda-Margareta.

Mai exact, odată ce palatul Elisabeta devine sediu de instituție cu acte în regulă, alimentată direct de la bugetul statului, el nu mai are cum să rămînă locuință de protocol pentru urmașii Regelui. Oricum, moartea fostului suveran anihila acest privilegiu, dar principesa spera că legea Casei Regale pritocită de PSD și ALDE să găsească o formulă magică.

Legea în cauză, însă, nu a prins, iar acum vine o lovitură grea pentru Duda și Margareta, care vor trebui să-și caute alt domiciliu, chiar dacă vor avea acces, pe mai departe în palat.

Important de menționat, la momentul elaborării legii, Casa Regală a anunțat public că cei 21 de oameni din schema instituției nu vor proveni din rîndurile familiei regale.

Totuși, dincolo de pierderi, cuplul domnesc se poate consola cu statutul de tutori ai noii instituții, care ar putea avea destule beneficii de pe urma ei.

Sigur că războiul nu s-a terminat: proiectul de lege a fost forfecat zdravăn, cum spuneam, de instituții grele precum Consiliul Legislativ, Comisia Juridică ori de Guvernul României, care au cerut modificări majore.

S-au ridicat obiecții ample, spre exemplu, față de finanțarea în sumă fixă de la buget, ori față de prevederea că directorul instituției este numit și revocat din funcție de către Parlament, la propunerea Custodelui Coroanei României, ceea ce contravine prevederilor constituționale.

Mai exact, membrii Casei Regale își moștenesc privilegiile prin naștere, ”Or, conferirea dreptului de a exercita prerogative de putere publică unor persoane pe criteriul legăturii de rudenie sau de afinitate, contravine prevederilor art.4 alin.(2) i art.16 alin.(1) din Constituție, care consacră principiul egalității în drepturi a cetățenilor” arată Consiliul Legislativ.

Nici măcar statutul, per ansamblu, al acestei instituții nu e clar Consiliului, adică dacă ea se încadreaza în categoria autorităților administrative autonome ori guvernamentale.

Nici guvernul nu e mai blînd, în poziția oficială, arătînd că activitatea instituției se suprapune peste cele ale ICR, Academiei Române, Ministerul Educației, al Culturii șamd, schimbarea destinației palatului Elisabeta produce confuzii legislative, alocarea banilor de la buget e insuficient argumentată și reglementată și nici măcar adresa Palatului nu a fost trecută corect. Și multe alte observații similare, care, deocamdată, sunt nule, dat fiind că legea a trecut fix în forma lui Vlase.

Una peste alta, se vede că, după eșecul fostei legi, s-a pritocit în mare grabă una nouă, mult diferită ca formă, dar cu același motiv, în fapt: conservarea cu orice preț a unui statut special pe care l-au avut anumiți membri ai Casei Regale în ultimele două decenii, de pe vremea cînd Radu Duda, suspectat de legături cu fosta Securitate și făcut colonel al armatei la apelul bocancilor, devenea bugetar de lux al statului român și trimis să bată mapamondul în misiuni costisitoare cu rezultate rămase permanent neclare.
Cum neclar a fost, spre exemplu, și rolul său în afacerea fregatelor vândute de compania britanică BAE Systems Ministerului Apărării pentru suma de 116 milione de lire sterline, Duda avînd anumite întîlniri cu cei de la BAE Systems, în calitate de Reprezentant Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare și Dezvoltare Durabilă și de patron al Camerei de Comerț Romîno-Britanice.

Iar faptul că inițiatorul unic al legii e fostul șef al Comisiei SIE și actualul șef al serviciului nu face, desigur, decît să sporească și mai mult bănuielile că povestea are un substrat ceva mai special decît și-ar dori monarhiștii onești. (Bogdan Tiberiu IACOB)

 

Actualitate

Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate în penitenciar. Anunțul Irinei Tănase, logodnica ex-liderului PSD. “I s-a făcut un RMN, iar de luni a început tratamentul!”

Incisiv

Publicat

pe

De

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate, potrivit spuselor Irinei Tănase, logodnica omului de afaceri închis la Penitenciarul Rahova.

În prezent, Liviu Dragnea ar urma un program de recuperare, asta după ce a efectuat un RMN care a arătat că suferă de probleme la coloana vertebrală. În perioada următoare, medicii vor stabili dacă ex-liderul PSD trebuie să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, potrivi fanatik.ro.

Grație demersurilor făcute de avocat, Liviu Dragnea a obținut dreptul să primească îngrijiri medicale, în contițiile în care este la închisoare. “De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a mai precizat Irina Tănase.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, apel disperat: “I s-a agravat starea de sănătate!”

Pe 10 septembrie, Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, semnala faptul că oamenii din conducerea Penitenciarului Rahova comit abuzuri împotriva clientului ei.

Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. Afecțiunile clientului meu erau cunoscute publicului cu mult înainte de începerea executării pedepsei privative de libertate, fiind cunoscut că a fost luată în calcul o operație mai amplă. Domnul Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflată în zona cervicală și o parte în zona lombară.

După comunicarea online care a fost făcută publică, domnul Dragnea a făcut o cerere să meargă la Spitalul Foișor că avea dureri de spate. Acesta a menționat clar în cerere ca orice cost să fie suportat de dânsul. Cererea a fost aprobată, însă domnul Dragnea nu a fost transportat la spital nici până astăzi.

În 25 iunie, după această convorbire, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, situație care se menține și astăzi. După câteva zile i s-a comunicat că sa declanșat o anchetă pentru a se stabili dacă a încălcat regulamentul”, spunea avocata fostului lider al PSD.

Citeste in continuare

Actualitate

Când ar putea reveni spectatorii pe stadioanele din România. Ionuț Stroe a făcut anunțul mult așteptat. “Săptămâna viitoare…”

Incisiv

Publicat

pe

De

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a anunțat că partida România – Norvegia, programată pe 15 noiembrie, ar putea fi prima care s-ar desfășura cu spectatori. Accesul fanilor a fost oprit pe 8 martie, odată ce au apărut primele cazuri de coronavirus în țară.

Anunțul a fost făcut de Ionuț Stroe în cadrul emisiunii ProSport Live. Ultima partidă de pe teritoriul României care s-a disputant cu suporteri în tribune a fost Rapid – CSM Reșița, scor 0-1, din 8 martie.

Prima evaluare în raport cu această decizie va fi luată după data de 1 octombrie. Probabil că săptămâna viitoare vom concluziona și vom oferi o informație vizavi de perspectiva redeschiderii. Mi-ar plăcea să începem cu competițiile care nu au frecvență foarte mare a meciurilor, de exemplu, de ce nu, România – Norvegia din 15 noiembrie să fie meciul cu care să deschidem. Urmând ca progresiv să ajungem și la Liga 1 și la alte competiții”, a declarat ministrul Tineretului și Sportului la ProSport Live.

Ionuț Stroe: “Există, deja, discuții cu FRF și LPF!”

Pe 23 septembrie, Ionuț Stroe preciza că prioritate va avea accesul spectatorilor la competițiile care se desfășoară în aer liber, unde riscul de infectare cu coronavirus este mai mic.

Prezența spectatorilor în săli deocamdată e destul de complicată. Prioritate vor avea sporturile în aer liber. Riscul de infectare e mult mai mare în spații închise. Probabil că în acest an (n.red. va fi permis accesul suporterilor), eu sunt un optimist. La nivel normativ suntem pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane, ne trebuie doar un moment oportun.

Există deja discuții pe care le avem cu FRF și LPF. Va trebui apoi să discutăm cu cluburile și cu suporterii, gradul în care se vor conforma regulilor este unul esențial. Cu toții cunoaștem emoția participării la astfel de evenimente, de multe ori te face să te manifești altfel”, afirma ministrul Tineretului și Sportului.

Citeste in continuare

Actualitate

Studiu Deloitte: Creditarea și-ar putea reveni în 2021 cu ajutorul unor măsuri de sprijin din partea autorităților

Incisiv

Publicat

pe

De

Băncile din Europa Centrală și de Est se așteaptă la o revigorare a activității de creditare în 2021, cu ajutorul unor măsuri de sprijin în acest sens din partea autorităților de reglementare în domeniu, după ce în 2020 aceasta a scăzut semnificativ față de anul anterior, conform unui studiu privind impactul COVID-19 asupra sectorului bancar din ECE, efectuat de Deloitte în 12 țări din regiune, inclusiv România. Cererea de credite a scăzut în al doilea trimestru al anului 2020 în sectoare precum ospitalitate, transport și depozitare, imobiliar și construcții, precum și producție. Pe de altă parte, în sectoare precum comerț și agricultură, cererea de credite a crescut, conform studiului.

Peste 60% din respondenți anticipează o înăsprire a condițiilor de creditare atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, în principal din cauza înrăutățirii previziunilor economice, a riscului crescut al creditării și a toleranței mai scăzute a băncilor față de risc. Tendința de înăsprire a condițiilor de creditare a început din primul trimestru al anului 2020, conform Autorității Bancare Europene, dar într-un ritm mai puțin drastic decât evoluția din timpul crizei din 2008-2009.

Băncile din regiunea Europei Centrale și de Est și-au îmbunătățit semnificativ calitatea activelor de la criza financiară globală, au rezerve mai mari de capital și și-au întărit pozițiile de lichiditate, subliniază studiul, așadar au intrat în perioada de scădere economică într-o formă mai bună decât în cazul crizei financiare. Deși se așteaptă la o revenire economică lentă în următoarele 12 luni – în formă de U (39% din respondenți) sau L (22%) -, băncile participante la studiu nu estimează o deteriorare semnificativă a calității activelor. Peste 80% din respondenți anticipează că rata creditelor neperformante va crește cu maximum cinci puncte procentuale pentru creditele acordate persoanelor fizice și companiilor. În mod previzibil, ei se așteaptă ca sectoare precum ospitalitate, transport și depozitare și imobiliar și construcții, care sunt cele mai afectate de pandemie, să înregistreze cele mai mari rate de credite neperformante pe segmentul persoanelor juridice.

„Volumele de credite neperformante din Europa Centrală și de Est au scăzut considerabil în ultimii ani și au ajuns la o medie de 3,3% în primul trimestru al anului 2020, datorită creșterii economice, măsurilor de prevenție luate de autoritățile de supraveghere și bunei gestionări de către bănci a acestei zone. Cu toate acestea, băncile trebuie să înceapă să evalueze provocările cu care se pot confrunta clienții lor și să se pregătească pentru a putea reacționa rapid în cazul în care efectele reale ale crizei se dovedesc mai puternice decât așteptările, odată cu încheierea perioadei de moratoriu. Cu cât vor analiza mai rapid situația financiară a debitorilor și vor identifica riscurile care ar putea fi cauzate de diverși factori (eventual chiar provizionând sumele acordate debitorilor care dau semne că ar avea dificultăți majore), cu atât mai ușor va fi pentru toate părțile implicate să găsească soluții de remediere”, a spus Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România.

Viteza de reacție din partea guvernelor și a băncilor naționale privind măsurile anunțate pentru a atenua efectele economice negative a fost în general apreciată de băncile din Europa Centrală și de Est. Peste 60% din respondenți au spus că autoritățile locale au reacționat la timp față de pandemia de COVID-19, iar trei sferturi dintre ei cred că aplicarea moratoriului este o măsură eficientă pentru menținerea stabilității financiare.

În ceea ce privește tranzacțiile cu credite neperformante, aproape un sfert din respondenți intenționează să vândă astfel de portofolii în următoarele șase luni. Aproape 22% din respondenți au declarat că au amânat tranzacțiile de vânzare de credite neperformante pe care le aveau în desfășurare sau în pregătire din cauza contextului actual generat de pandemia de COVID-19. De asemenea, majoritatea investitorilor spun că intenționează să continue să cumpere astfel de portofolii, în ciuda pandemiei, dar vor face o selecție mai atentă.

Împrumuturile fără garanții acordate persoanelor fizice vor domina piața tranzacțiilor cu credite neperformante, peste o treime din bănci estimând că vor vinde portofolii provenind în principal din această clasă de active. Aceste așteptări ar putea fi explicate de creșterea din ultimii ani a ponderii împrumuturilor negarantate pentru persoane fizice în portofoliile băncilor, precum și de faptul că băncile au vândut deja cea mai mare parte a expunerilor neperformante pe segmentul companiilor, conform studiului.

Studiul privind impactul COVID-19 asupra sectorului bancar din Europa Centrală și de Est a fost efectuat în rândul coordonatorilor departamentelor de risc și de restructurare a creditelor din Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Kosovo, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. Rezultatele integrale sunt disponibile aici.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 330.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a 2.000 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont12 ore ago

Am înțeles ce înseamnă noaptea minții – metode de fraudare in Prahova – halucinante/Fraudarea votului cu bolnavi cu handicap mintal grav: Floresti/Prahova

Azi am înțeles in redactia Incisiv de Prahova, pe deplin,  ce înseamnă așa-zisa “noapte a minții”. Candidatul PSD, Paul Tretiacenco,...

Aveti un Pont12 ore ago

Au ascuns cu consecventa situatia epidemiologica reala (testand insuficient) si au favorizat astfel raspandirea virusului/Un soi de neglijenta, criminala

M-am uitat din nou pe datele din pandemie. In 10 martie 2020, cand s-a luat decizia inchiderii scolilor in pandemie...

Aveti un Pont1 zi ago

WOOOW/Comandă politică pentru polițiști în ziua votării/Trimisi sa pazeasca rubedeniile lui Vela care candidau la alegerile locale/ Luati cu „lamaie” daca mai credeti ca se vor cerceta fraudele, in special cele din Prahova

Zeci de polițiști de frontieră din județele Timiș și Mehedinți au fost trimiși în ”misiune” în noaptea, cât și în...

Exclusiv1 zi ago

Când SPP-istul ministrului Lucian Bode a produs acel accident intrând pe contrasens, Parchetul General a preluat cu maximă grijă și rapiditate dosarul de la Parchetul Militar/După nici 24 de ore/Acum, de 24 de ore, o țară întreagă se uită la dovezile de fraudă electorală, însă Parchetul General nu mișcă nimic.

Când SPP-istul ministrului Lucian Bode a produs acel accident intrând pe contrasens, Parchetul General a preluat cu maximă grijă și...

Aveti un Pont2 zile ago

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de...

Actualitate6 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Actualitate6 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Diverse6 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Primarul suspendat al Primariei Filipestii de Padure si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, Morarescu Costel, cel cu falsuri,...

Actualitate6 zile ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Exclusiv1 săptămână ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate1 săptămână ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate1 săptămână ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate1 săptămână ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate1 săptămână ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete1 săptămână ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv