EXCLUSIV/Confirmarea rezultatelor anchetei noastre la UPG- S.R.I.!

0
473

Plecand de la ceea ce am reusit sa va facem cunoscut in articolele noastre anterioare, va prezentam dovada ca acest grup infractional organizat functioneaza, fara sa fie deranjat de autoritati, sub aripile protectoare ale SRI si PSD. Oricat de insistenti am parea, va reamintim ca lipsa de bun simt din partea conducerii UPG este condamnata de majoritatea membrilor comunitatii academice. Catelusul se tot vaita ca nu are bani pentru salriile angajatilor UPG si ca echipa aleasa de el, este  slaba (nu a avut pe altcineva de ales). Domnule catelus, condus de pisicuta numita prorector, aveti curajul sa spuneti ca nu sunt bani pentru salariile angajatilor UPG atat timp cat ati fost, impreuna cu grupul infractional constituit din prieteni, ce ar trebui sa plece la pensie, promotorul mentinerii in activitate a unor personaje ce depasesc varsta de 65 de ani care au, pe langa echipa dumneavoastra, salarii nesimtit de mari (efort foarte, foarte mare pentru bugetul universitatii). Ca sa va convingem, dragi cititori, va rugam sa accesati Hotararea Senatului UPG din data de 26.09.2017 la.adresa https://www.upg-ploiesti.ro/node/102. Aici este evidentiata complicitatea la infractiunea de devalizare a bugetuluu UPG si implicit a celui de Stat, comisa de conducerea UPG, cu sprijinul CA si membrilor ce fac parte din Senatul UPG. Prin votul unanim al acestora, ce a favorizat continuarea activitatii persoanelor ce au depasit varsta de 65 de ani si reducerea normei didactice pentru cei care conduc cu incompetenta si nesimtire aceasta universitate catre faliment, s-a sprijinit grupul infractional, pentru a-si mari si dumnealor veniturile. Cum remuneratia pentru plata cu ora este infima, iar pentru conducere, nu mai este tentanta, s-a recurs la aceasta smecherie, si anume, anularea gestului de solidaritate ce consta in renuntare la diminuarea normei didactice (votata in plenul Senatului inainte de vacanta de vara).

Revenind la remuneratiile, cu o mireasma de bataie de joc, a activitatilor prestate in regim de plata cu ora si a celor ale personalului auxiliar, putem sa subliniem ca, diferentele pana la valoarea reala sunt practic sursa de venit pentru salariile foarte mari, mai mari chiar decat cel al Presedintelui Romaniei, ale Conducerii UPG. Sa retinem ca in unele cazuri, pentru cadrele didactice care muncesc in zilele de week-end, remuneratia ar trebui sa fie dubla. ITM trebuie sa se autosesizeze pentru incalcarea Codului Muncii si sa desfasoare o ancheta in acest caz, iar sanctiunile pentru aceste nereguli sa fie imputate Conducerii UPG nu institutiei. Tot la aceeasi adresa https://www.upg-ploiesti.ro/node/102, in Hotararea Senatului UPG din data de 28.09.2017, se poate observa la.o simpla lectura, aparitia unor cadre de nadejde, venite ca suport tehnic, din randul tinerilor pensionari de la SRI. Aici putem identifica fara greutate, personaje ca domnii Rizea, Nita etc., ce au fost aduse prin actiuni specifice serviciilor ce slujesc tara, in randul cadelor didactice colaboratoare la UPG. Sub nici o forma nu credem ca acestia sunt platiti cu acelasi tarif infim brut de 20 lei pe ora (poate diferentele vin din alte parti?)!. Se poate ca prin prestatiile dumnealor sa aduca un plus de valoare corpului de cadre didactice colaboratore cu sau in slujba SRI. Ar trebui, la atatea sesizari si confirmari ale acestor fapte cu iz penal, sa se inceapa un control amanuntit al organelor abilitate, control care sa scoata la iveala toate faptele comise de Conducerea acestei universitati de prestigiu.

Vom reveni, asa cum am promis cu Raportul Curtii de Conturi pentru a devoala aceasta grupare “nesimtita”. (Cerasela N.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here