Connect with us

Administratie

Raspunsul hilar dat de Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI unui cetatean abuzat de aceasta institutie

Incisiv

Publicat

pe

 

In data de 26.02.2017, Nicolae Moldoveanu se adreseaza cu o petitie (nr 775/06.02.2017) la Comisia de control parlamentar asupra activitatii SRI, prin care reclama mai multe abuzuri savarsite de angajatii SRI.

Prin adresa nr 4c-20/21/20.03.2017, Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii- emite petentului un raspuns cel putin “halucinant”. Ii precizeaza petentului faptul ca, cele sesizate nu se confirma deoarece Brigada Antiterorista a SRI nu are atributii pe cele semnalate.

Frumos coane’ Fanica, alias Tutuianu Adrian. Pai, tocmai de aceea, cetateanul prejudiciat a semnalat  Comisiei pe care o conduceti excederea cadrului legal al celor de la Brigada Antiterorista a SRI.

Astfel, cetateanul preujudiciat de cei de la SRI revine cu un MEMORIU la comisia parlamentara care   s-a facut ca cerceteaza cele sesizate initial, memoriu inregistrat sub nr 1788/27.03.2017, cu probele aferente. Va redam mai jos…

 

Domnului Presedinte Tutuianu Adrian

Subsemnatul Nicolae Moldoveanu, cetatean roman, CNP ____, cu domiciliul in Israel si resedinta in Bucuresti str. …… sector 1, ap. 2, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania din anul 1994, membru al comunitatii evreilor din Romania, de profesie designer,

si

Iancu Jeny cetatean roman, CNP _____, pensionara, membra a comunitatii evreilor din Romania si membra a A.E.R.V.H. , Asociatia Evreilor din Romania Victime ale Holocaustului,

 

prin prezenta va comunicam si va solicitam urmatoarele:

 

In conformitate cu legislatia in vigoare va supunem atentiei mai multe situatii cu care familia noastra s-a confruntat incepand cu anul 2011, situatii din care rezulta implicarea in mod nelegal si abuziv a SRI, prin angajati ai SRI din cadrul brigazii antitero, fosti angajati ai SRI, subcontractori ai SRI (reprezentanti ai unor societati comerciale)

Aceste persoane si entitati m-au contactat pe mine, fratele meu, mama mea si in mod direct si indirect ne-au amenintat, intimidat, s-au implicat in activitati nelegale abuzive intervenind in actul de justitie impiedicand accesul nostru la justitie ca ulterior sa intre in posesia proprietatilor familiei noastre si ca si efect ulterior sa ma condamne intr-un proces in care nu am fost niciodata citat.

Formulam aceasta solicitare si dupa ce am aflat din mass media ca acestei comisii nu i-au fost aduse niciodata la cunostinta niciodata fapte neconforme cu legea comise de angajati in functie ai SRI.

Solicitam de asemenea Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii S.R.I. sa ne audieze in conditile legi pentru a putea oferii mai multe detalii si informatii necesare.

 

1In perioada 2012 cautam pe internet pe portalul instantelor termenul de judecata pentru procesul cu ce avea ca obiect incredintarea fetitei mele si am aflat ca am fost condamnat intr-un dosar penal in care la o solicitare a BNR, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti s-a sesizat din oficiu si a deschis dosarul penal nr 44485/299/2012 dosar care s-a judecat cu lipsa de procedura , si am fost condamnat penal pentru o fapta inexistenta, practic cele mai mari abuzuri au fost comise aici si aici se poate vedea amploarea pe care acest grup de crima organizata o are! (atasat aveti investigatia facuta de ziaristul Mihai Pilsu in doua articole consecutive la ziarul ziarul Puterea.ro) ulterior ca urmare a demersurilor mele pe cai extraordinare de atac am castigat a doua oara acest proces dupa 18 ani.

Practic dupa ce in urma cu 18 am castigat un proces prin care s a dispus restituirea sumei de 90.000 s.u.a. prin anularea unui proces verbal de confiscare, dupa 18 ani statul roman m-a condamnat si a solicitat confiscarea din nou a acestor sume.

Urmare a dosarului BNR prin care am fost condamnat penal si s-a dispus “confiscarea sumelor dobandite prin savarsirea faptei” am inceput pe calea instantei  , parchetului si politiei  mai multe demersuri legale si in paralel am contactat prin intermediul fratelui meu care lucreaza la postul tv PROTV, un reporter.

Dupa ce am contactat postul de televiziune  ProTV , reporterul Mihai Peticila care l-a inceput a fost foarte interesat de acest dosar mi-a comunicat ulterior ca nu se mai poate ocupa de caz deoarece s-au facut si se fac in continuare presiuni de catre persoane din justitie ( practic reporterul mi-a spus ca s-a sunat la biroul juridic al Protv ) si s-a comunicat ca acest demers jurnalistic trebuie oprit deoarece sunt interese ale statului in acest dosar.

La fel in aceeasi perioada fratele meu, care la fel lucreaza la acelasi post TV ca editor, a fost abordat cu scopul de a fi intimidat de catre o masina a S.R.I. ( o duba inscriptionata  ANTI TERO a S.R.I. ). in timp ce se afla pe strada Dionisie Lupu insotit de sotia lui. Urmare a demersurilor mele ulterioare am aflat ca este vorba de doi frati cu numele de Cornel Gresoi si Stefan Gresoi ambii din cate am cunostinta fiind angajati ai SRI, nu pot preciza care din ei la abordat pe fratele meu deoarece sunt frati gemeni.

In acest moment prin sentinta penala nr. 898/R din 28.06.2013 a Tribunalului Bucuresti Sectia I a penala in dosarul nr 18274/299/2013 am castigat pentru a doua oara dupa 18 ani acest proces si am infirmat sentinta prin care am fost condamnat nelegal in anul 2012.

 

2 – Ca urmare a acestor actiuni coordonate si in urma condamnarii ce a avut loc ca urmare a actiunii nelegale a BNR , unul din apartamentele familiel mele a fost castigat in urma unei licitatii trucate de un domn pe nume Niculescu Malin care detine intamplator sau nu o societate comerciala MAR ACTIV INTERNATIONAL subcontractoare a S.R.I.. Aceasta societate comerciala intamplator sau nu face broderiile pentru uniformele brigazii antitero a S.R.I.

Aceasta licitatie nu a fost facuta public nicaieri singura persoana care a avut acces la dosarul de licitatie fiind fosta mea sotie care cu putin timp ca licitatia sa aiba loc a facut o cerere de copiere a dosarului de executare.

– Astfel in anul 2012 mama mea Iancu Jeny a fost evacuata din ap proprietate personala de numitul Niculescu Malin Niculescu Malin

Numitul Niculescu Malin Niculescu Malin a comunicat de mai multe ori ca el lucreaza pentru S.R.I. si ca daca nu vom parasi casa de buna voie in doar 3 zile , fara ca acesta sa fi facut in prealabil o notificare asa cum prevede legea va face uz de relatile sale in cadrul S.R.I.

Ca urmare a acestor abuzuri mama mea a fost nevoita sa se mute in str Grigore Cobalcescu nr 13 ap 2 intr-un ap detinut in proprietate de subsemnatul , unde mama mea locuieste in baza unei clauze de usufruct viager.

 

3 – Dupa ce mama mea s-a mutat in in str Grigore Cobalcescu nr 13 ap 2 la scurt timp ap in cauza a fost incendiat  brigada I.S.U. sosita la fata locului constatand ca si cauza focul pus cu intentie.(am atasat anterior poces verbal)

In mod coordonat si cu intentie ca urmare a refuzului meu si al mamei mele de a vinde acest ap. numitului Tomescu Alexandru si avocatului acestuia Rosca Radu, cei doi au intentat numai putin de 15 actiuni in instanta pe care le-au pierdut, precizez ca acestia sunt reprezentati in instanta de fostul ministru de justitie Valeriu Stoica.

Prin manopere dolozive si declaratii false acestia au reusit sa obtina executarea silita a ap. nostru pentru o suma modica de 7500 euro dupa ce au cumparat fara respectarea prevederilor legale o creanta a susbsemnatului de la Banca Transilvania pentru suma de 7500 euro. Precizez ca aceasta datorie catre BTR a fost acumulata in urma condamnarii nelegale in dosarul BNR la care am facut referire mai sus.

 

4 – Pentru a inlatura aceste actiuni am contactat in luna ianuarie 2016 pe prietena mea A.B. –si pe sotul acesteia cetatean francez pentru a obtine de la aceastia cu titlu de imprumut suma de 15.000 euro suma ce urma sa o achit acestei grupari infractionale pentru a pune capat executarii silite si a nu pierde  si acest ap  (evaluat de un expert autorizat ANEVAR chiar la cererea Bancii Transilvania la suma de 178.000 de euro)  ce se afla vizavi de parcul Cismigiu.

5 – In data de 14 ianuarie a vorbit la telefon cu prietena mea Alexandra Busuioc-Andra si urma sa ma intalnesc cu aceasta pe 15 ianuarie.

Preciez ca in momentul in care am vorbit la telefon cu Alexandra Busuioc-Andra impreuna cu mine se afla si mama mea Iancu Jeny care a auzit aceasta discutie.

Intalnirea din 15 ianuarie 2016 nu a mai avut loc deoarece in data de 15 ianuarie Alexandra Busuioc in timp ce conducea ziua, masina personala in zona Obor a fost oprita in trafic de o masina a brigazii Antitero S.R.I.

Aceasta conform celor spuse de ea la telefon, a fost data jos din masina, pusa la pamant, perchezitionata si ea si masina. Angajatii SRI au spus ca ei cauta sume nedeclarate de bani ce s-ar fi aflat ascunse in masina acesteia, mai precis in una din rotile masinii sau in interior asa cum mi-a spus aceasta.

Precizez ca S.R.I. nu are astfel de atribuitii si ca astfel de activitatii intra in atribuitile organelor de cercetare penala respectiv ministerul public si politie si se pot face numai in baza unui mandat.

Ca urmare a acestei actiuni nu am mai putut beneficia de acest imprumut.

 

6 – In data de 22.04.2014 in jurul orelor 12:00 m-am deplasat impreuna cu mama mea Iancu Jeny la sinagoga din Bucuresti cu ocazia sarbatorilor de paste.

Eu am ajuns mai devreme la sinagoga si in intentia mea de a intra in acest lacas am trecut pe langa masina de la S.R.I. cu nr inmatruculare B-74- XKM care era la poarta fara a avea nici un fel de problema, la scurt timp a ajuns si mama mea.

La scurt timp a venit un domn de la S.R.I. care nu s-a recomandat cu toate ca era in uniforma si mi-a spus ca trebuie sa parasesc zona. Am ramas absolut surprins de cele intamplate , am incercat sa explic ca nu e prima oara cand vin la sinagoga si ca niciodata nu ne-a fost oprit accesul. In acest moment domnul de la SRI ne-a cerut sa facem dovada achitarii cotizatiei sau daca avem legitimatie, i-am spus ca nu purtam cu noi aceste chitante, si ca niciodata nu ni s-a interzis accesul. Domnul de la SRI ne-a spus pe un ton jignitor ca nu il intereseaza si ca in lipsa unei legitimatii, chitante de plata cotizatie, s-au orice alt act care sa justifice prezenta noastra acolo nu ne poate lasa sa intram.

Arat faptul ca de la varsta de 11 ani merg de 2-3 ori pe an la sinagoga de paste de iom kipur si de anul nou si niciodatra nu mi a fost interzis accesul. Dealtfel in nici un lacas de cult din Romania si din lume indiferent de religie accesul nu se face in baza unei legitimatii, cotizatii, astfel incat consider actiunea celor de la SRI ca una nelegala  si abuziva care nu le intra in atributii. Practic eu si mama mea Iancu Jeny supravietuitoare a Holocaustului am fost evacauati cu forta din sinagoga.

 

7 – Vazand ca toate demersurile mele legitime si legale catre autoritatile din Romania nu au nici un success si sunt tergiversate fara motiv si ca in urma demersurilor mele ca si o consecinta ap ce il detin in proprietate a fost obiectul a doua incendii consecutive intr-o perioada de numai 1 an de zile , I.S.U. constatand de fiecare data ca si cauza foc pus cu intentie, am incercat sa ne adresem ambasadei statului Israel al carei cetateni suntem.

Astfel in 27.05.2013 m-am deplasat impreuna cu mama mea Iancu Jeny la sediul ambasadei. Aici in mod surprizantor nu am fost supus controului anti tero care trebuia facut de cei de la SRI ci doar mi s-au luat documentele  care le aveam asupra mea si care erau destinate exclusive uzului ambasadei (nu documentele de identitate ci adrese si probe ce doream sa le predau ambasadei) si nu mi s-a dat voie sa ma adresez personalului ambasadei prin interfonul aflat la parterul imobilului. Personalul SRI avand un limbaj neadecvat si lipsit de politete. Mai mult documetele destinate uzului ambasadei au fost citite , rasfoite si comentate in mod suburban de catre personalul SRI.

In final ne-a fost interzis accesul cu toate ca intrune-am conditile legale (detine-am un pasaport israelian valabil si unul emis de autoriatile romane) si nu aveam asupra mea nimic care sa puna in pericol ambasada sau personalul acesteia. Dupa ce am iesit din ambasada eu si mama mea , personalul SRI a mers dupa noi pana in statia de autobuz cu scopul vadit de a ne intimida.

 

8 – In luna martie 2016 persoane care si-au declinat calitatea de angajati ai RDS RCS si care s-au deplasat la adresa str Grigore Cobalcescu 23 sector 1 Bucuresti cu o masina inscriptionata RDS RCS, au solicitat sa intre in imobilul din str Grigore Cobalcescu 23 sector 1 Bucuresti invocand un presupus upgrade la  modemul RDS care se afla instalat la acea adresa. Precizez ca acest contract este incheiat pe numele mamei mele Iancu Jeny.

Am solicitat acestora sa se legitimeze fapt refuzat de acestia, moment in care au inceput sa invoce lucruri care nu aveau nici o legatura cu prezenta lor la imobil.

In momentul in care am inceput sa apelez serviciul RDS pentru a verifica care este motivul prezentei lor acestia au plecat in graba cu masina inscriptionata RDS.

 

Ulterior angajatii RDS RCS, telefonic cat si la sediul acestora mi-au comunicat ca nu a fost nici o echipa RDS RCS la adresa  adresa str Grigore Cobalcescu 23 sector 1 Bucuresti in luna martie nimeni de la RDS nu a fost la noi pentru a face un upgrade la modemul de la aceasta adresa.

In  urma unei adrese catre RDS (atasata) acestia  au refuzat timp de 2 luni sa raspunsa in scris, dar telefonic mi-au confirmat inca odata ca in luna martie nimeni de la RDS nu a fost la aceasta adresa si nu este necesar nici un upgrade la modemul nostru.

In urma acestei situatii am facut o verificare a modemului instalat de cei care s-au recomandat ca angajati RDS si am constatat ca acest modem are sigiliul rupt si in interior pe placa de baza are lipite piese in mod artizanal si pe piesele lipite exista si o amprenta a celui care a adaugat aceste piese.

Urmare a acestor adrese catre RDS si a insistentelor mele de a afla ce se intampla cu acest modem in data de 19.09.2016 alti angajati RDS RCS s-au prezentat pentru a lua acest modem, fapt care l-am refuzat, acestia au insistat sa le dau voie sa intre in locatie si sa ia modemul fara a avea un motiv anume, dupa in prealabil reprezentanti RDS au negat instalarea si existenta aestui modem, ca urmare a refuzului meu dupa ce acestia au plecat am avut in permanenta serviciul de internet sistat, motiv pentru care am fost nevoit sa fac alt contract la alt furnizor de internet.

Atasez pe dvd in atentia dvs fotografii cu acest modem si partile componente modificate.

 

9 – In urma cu 10 ani am cunoscut cu totul intamplator pe numitul Petre Gainescu care reprezenta o societate de paza din bucuresti cu care am avut un contract pe o perioada foarte scurta de cateva luni, contractul fiind inchis deoarece nu am fost multumit de servicile prestate.

In mod surprinzator perioada 2013-2014 am fost contactat de numitul Petre Gainescu, despre care ulterior am aflat ca este fost angajat al USLA in cadrul unei divizii ANTI GRU.( atasez articol in dovedire) Acesta m-a vizitat la biroul meu si dupa aceea m-a invitat la el acasa unde mi-a spus printre altele citez: …”vezi ca fosta ta sotie e foarte cunoscuta in domeniu si totul vine foarte de sus” in acelasi timp acesta facand un gest amplu cu mana aratand spre tavanul camerei, in continuare tot acesta mi a spus: …” vezi ca astia te considera agent israelian reactivat, ar fi bine sa numai faci atatea plangerii, ar fi pacat sa ai de suferit si nu esti numai tu mai ai aici si mama si frate.”…. tot acesta mi a spus: …”numai face recurs la procesul cu fetita lasa lucrurile asa si se vor rezolva de la sine”… nu am dat curs acestor incercari de intimidare si am continuat demersurile legale. Mai arat faptul ca acesta mi-a spus ca este cumnat cu unul dintre fosti consilierii pe probleme NATO ai fostului presedinte Traian Basescu, ca este fin cu fostul ministru al dezvoltarii Liviu Dragnea si ca este in foarte bune relatii cu fostul sef al DGIPI Virgil Ardelean, cu acesta din urma oferindu se sa imi face si cunostinta, dar nu m-a interest acest lucru. Aceasta discutie poate fi probata.

 

10 –  In urma cu 9 ani am cunoscut prin intermediul unei retele de socializare pe numita Maria Chiru despre care ulterior am aflat ca este angajata a S.R.I. Precizez ca am facut cunostinta deoacere aceasta era interesata de lucrarile de grafica pe care le faceam.

Nu am mai tinut legatura cu aceasta deoarece aceasta avea o problema reala cu alcoolul.

In mod cu totul surprinzator in urma cu aproximativ 1 si jumatate aceasta m-a cautat si mi-a spus ca este interesata sa cumpere de la mine un numar de 6 fotolii , fotolii la care numai materialele costau 3000 lei. Precizez ca este vorba de un proiect de design care a fost patentat in SUA in anul 2000 si care a fost prezentat si la televiziune in anul 2012. Am fost surprins sa primesc o astfel de solicitare de la aceasta, deoarece niciodata nu am avut niciodata cu aceasta o relatie comerciala si nicidoata nu am discutat pe astfel de teme, in final nu am dat curs acestei solicitari.

 

11 – Tot in aceeasi perioada am fost parte a unui contract cu firma Alpha Rocas din aeroport, reprezentantii acestei firme ma refer al doamna Casandra Ionita au ajuns la mine la sugestia numitului Cornel Bortan de la firma Bacos print. In urma semnarii acestui contract (singurul in ultimii 3 ani! de cand am fost condamnat in urma actiuni nelegale a BNR)  , toate cunostintele mele m-au intrebat cum ajuns sa lucrez cu cei din Aeroport deoarece este de notorietate ca toate firmele din aeroport sunt apropiate sau subcontractoare ale SRI.

Acestia m-au cautat in conditile in care pe aceasta piata foarte restransa a publicitatii bugetele in ultimii ani au scazut cu 80% si de regula noi prestatorii de astfel de servicii facem demersurile catre client si nu invers, in cei 20 de ani de actvitate nu am fost contactat niciodata de catre un client ci contactul l-am facut numai eu. Firma Alpha Rocas si Baby spa  a fostului director ANAF Dan Stroe, fiind singurele care m-au contactat, ambele facand acest lucru la initiativa dl Cornel Bortan, care am cunostinta ca are legatura cu SRI.

La scurt timp dupa ce am incheiat cele 2 proiecte am trimis contractele la semnat si colaboratorilor, pentru a platii sumele de bani aferente.

Tot in momentul in care am finalizat acest contract am fost contactat prin email si telefon de reprezentanta Alpha Rochas Casandra Ionita care mi-a spus ca a primit un email foarte lung de la firma lor de consultanta Soter s.a. care ii anunta ca practic eu fac evaziune fiscala. Am luat legatura cu departementul nostru juridic care a pus la dispozitie toate actele necesare astfel incat si aceasta tentativa de a mi se inscena un dosar de evaziune fiscala a ramas fara obiect, deocare contractele s-au dovedit a fi legal incheiate si platite

 

12 – Tot dl Cornel Bortan m-a “recomandat” doamnei Anca Grecu de la Baby spa srl (firma ce apartine dl Dan Stroe fost director de achizitii al ANAF) doamna Anca Grecu in aceeasi maniera ca cei de la clubul Sevlar si Alpha Rocas , accepta din prima oferta mea in valoare de 3750 de euro, eu pentru a testa am trimis o oferta dubla fata de orice exista pe piata in momentul respectiv. Insasi faptul ca doamna Anca Grecu a acceptat oferta fara a face nici un fel de verificare si negociere mi-a dat de gandit si mi-a confirmat ceea ce stiam deja si anume ca este inca o incercare a celor de la S.R.I. de a inscena dosar de evaziune fiscala. Astfel in ziua cand trebuia semnat contractul la biroul Baby spa era si dl Cornel Bortan care nu il chemase nimeni si in mod surprinzator doamna Anca Grecu imi propune sa las oferta asa si sa imi plateasa toti bani la negru, citez: …” nu este pacat de TVA ul ala” i am spus ca nu lucrez decat pe baza de contract. Evident la cateva zile mi-a comunicat ca proiectul nu se mai poate face deoarece in mod inexplicabil numai au bani.  Aceasta discutie poate fi probata.

 

13 –  Dupa acest eveniment dl Cornel Bortan nu m-a mai cautat 2 luni dupa care in mod inexplicabil m-a sunat pe numarul 0730 344 794 in data de 20.01.2014  la ora  11.04 si m-a intrebat daca sunt la birou, i-am spus ca da si dupa aceea a inchis. La doar cateva minute acesta sunat la usa biroului meu din str Grigore Cobalcescu nr 23 sector 1 Bucuresti, i-am deschis l-am invitat inauntru dar acesta nu a dorit sa intre. Am lasat usa deschisa si am vorbit cu acesta in curte. Acesta fara nici o legatura cu tentativele de contracte m-a intrebat daca il pot ajuta, l-am intrebat cu ce? Acesta mi-a spus ca are un fin care doreste sa isi inscrie fata la liceul Cervantes care este la cateva strazi de mine , si ca nu poate inscrie fata pentru ca nu are domiciliu in zona. L-am intrebat cu ce il pot ajuta? Acesta mi-a spus ca vrea sa ii fac un contract fictiv de inchirieie la apartamentul meu din str Grigore Cobalcescu nr 13 sector 1 (imobilul meu care a fost incendiat de ori cu intentie in acelasi an). Am ramas surprins sa aud acest lucru deoacere nu i-am spus niciodata acestua ca locuiesc pe aceeas strada, la nr 13. L-am intrebat : “ dar de unde sti acest lucru?” Acesta a raspuns : Mi-ai spus tu. In momentul acela am realizat ca este inca o incercare jalnica a SRI de a intra in posesia ap in care locuia mama mea Iancu Jeny. Astfel i-am spus dl Cornel Bortan ca stiu ca SRI e cu ochii pe mine moment in care acesta si-a schimbat brusc expresia fetei, m-a salutat si a plecat grabit. De atunci nici el , nici cei de la Alpha Rocas, Soter s.a si Baby Spa nu m-au mai cautat.

 

14 –  Arat faptul ca am luat legatura cu prietenul meu Radu Fatulescu despre care stiam ca este membru PNL si journalist-blogger.

I-am relatat pe scurt situatia in care ma aflu si acesta a inceput o ancheta jurnalistica care privea atat demersulu legal facut in a obtine custodia fetitei mele cat si actiunea prin care am fost condamnat nelegal de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti in urma unui process sumar la care nu am fost citat.

In urma acestor 2 anchete jurnalistice dl Radu Fatulescu a fost amenintat de sefa OFL PNL Sector 2 Alexandra Fontoura si de baiatul Acesteia Alexander Radulescu , in sensul ca i-a fost adus la cunostinta ca numita Catalina Vasilica Moldoveanu este sub protectia generalului SIE Dan Chiriac si ca ar fi bine sa renunte la orice demers pe aceste subiecte s-au va avea de suferit.

La putin timp dupa ce am formulat aceste plangeri, amicul meu Radu Fatulescu a fost chemat la o intalnire pe str. General Cristescu nr 12 ( vizavi de DNA ) de catre dl Florin Ghiumbelghian cu care a avut 2 intalniri sub pretextul unor discutii pe tema PNL si la finalul celor 2 discutii dl Ghiumbelghian i-a spus de fiecare data printre altele fara nici o legatura cu cele discutate “ ca daca eu Nicolae Moldoveanu doresc sa imi rezolv problemele din justitie sa vin acolo si sa ma intalnesc cu procurorul Miclescu” (fostul sef PNA) desigur ca amicul meu mi-a relatat imediat acest lucru si nu am dat curs in nici un fel acestei solicitari. Codul penal pedepseste aceste activitati prin art 291 si art 292.

 

pe aceasta cale va solicitam:

 

1 –  Sa fim audiati de catre Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii S.R.I.

2 – Sa afectuati verificari conform competentelor dvs fata de cele sesizate punctual mai sus si sa ne comunicati rezultatul acestor verificari.

3 – Va solicitam sa ne comunicati daca subsemnatul , fetita mea Maya Moldoveanu , mama mea Iancu Jeny , fratele meu Vlad Moldoveanu fac obiectul activitatii legale sau nelegale a SRI incepand cu anul 2011 si pana in prezent.

 

In dovedirea prezentei solicitari atasez:

– Copie legitimatie AERVH Iancu Jeny

1 – Copie act proprietate ap din str Grigore Cobalcescu nr 13 fila 1-3

2 – Rezolutia din 07.12.1994 emisa de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in dosarul 1634/P/1994 prin care s a dispus anularea procesului verbal de confiscare a banilor fila 4-6

3 – Sentinta civila nr 4095 din 20.04.1995 pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti in dosarul 1708/1995 prin care s a dispus restituirea banilor. Fila 7-8

4 – Sentinta penala nr 878/2012 din 03.10.2012 pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti in dosarul 44485/299/2012 prin care dupa 18 ani s a dispus confiscare din nou a acestor sume si condamnarea mea. Fila 9-12

5 – Adrese emise de Biroul Executari Penala catre  BNR si Directia Finantelor Publice Bucuresti  prin care a dispus executarea dispozitivului sentintei penale mai sus mentionate cu privire la confiscarea sumei de bani. Fila 13-14

6 – Decizia Penala nr 898R pronuntata de Tribunalul Bucuresti in dosarul 18274/299/2013, prin care am dovedit a doua oara dupa 18 ca sunt nevinovat fila 15-19

7 – Procese verbale ISU din care rezulta ca ap din str Grigore Cobalcescu nr 13 a fost incendiata de 2 ori in acelasi an de fiecare data cu intentie.fila 20-21

8 – Articol nr 1 in ziarul Puterea format online si tiparit fila 22-32

9 – Articol nr 2 in ziarul Puterea format online si tiparit fila 33-40

10 – Articol blog despre mama mea Iancu Jeny care a fost scris initial de dl Radu Fatulescu fila 41-48

 

11 – DVD (fila 49)

ce contine:

– articolele publicate in presa online  despre fetita mea Maya Moldoveanu si mama mea Iancu Jeny si probele ce au stat la baza articolelor de presa.

– emisiunile de stiri de la Antena 3, Antena 1, PROTV, ACASA TV si RTV.

– Fotografiile cu modemul RDS modificat artizanal.

– Interviu luat de doamna Bianca Nae de la Antena 3, dl. Radu Fatulescu dupa ce a fost amenintat de adjunctul SIE generalul Dan Chiriac.

 

Cu stima

Nicolae Moldoveanu                                               Iancu Jeny

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administratie

A zis Iohannis, ieri, ca prima lui optiune de premier ramane Orban!/Pai si noi de ce mai votam?/De ce mai insisti cu votarea?/De unde stie el ca PNL va castiga si il va desemna pe Orban premier?

Publicat

pe

De

O nuanta foarte importanta de la Cotroceni, mai ales in contextul fortarii alegerilor. A zis Iohannis, ieri, ca prima lui optiune de premier ramane Orban! Pai si noi de ce mai votam? De ce mai insisti cu votarea? De unde stie el ca PNL va castiga si il va desemna pe Orban premier? Nu stiu, poate 60% dintre romani voteaza cu USR si UDMR, ce faci? Cum sa nu-ti lasi, ca presedinte, o portita de scapare, cum sa te antepronunti in felul acesta, mai ales ca incerci sa ne convingi de necesitatea imperioasa a alegerilor si ca „romanii vor decide”? Mai si spui ca nu faci politica de partid…, precizeaza jurnalistul Ionut Cristcahe. (Sava N.).

Citeste in continuare

Administratie

PNL Prahova iese la atac cu „penali”

Publicat

pe

De

Covid, necovid, mii de cazuri, nu conteaza, PNL s-a pus pe treaba si si-a desemnat candidatii la Senat si Camera Deputatilor. Atat de pe graba s-au facut listele, ca sa fie siguri ca nu se amana alegerile programate pentru 6 decembrie 2020, ca PNL a si uitat sa tina cont de printipiile si crezurile candidatilor si ale propriei linii de partid. Cum era cu „fara penali in functii publice”? Ca pare ca s-a uitat la PNL de treaba asta, si acum constatam ca pe lista propunerilor se regaseste fix un „penal”, daca e sa ne luam dupa definitia data chiar de Iohannis. Ce ziceti, spre exemplu de candidatura lui Mircea Rosca (foto, sageata albastra, in spatele lui Predoiu), pe locul 3 la Camera Deputatilor in Prahova? Stiti, Mircea Rosca de la PNL care a mai ajuns in Parlament, in 2012, pe listele USL, insa nu a reusit sa isi termine mandatul pentru ca a fost arestat in 2014 pentru trafic de influenta si o pretinsa mita/spaga de 20.000 euro in scopul obtinerii unor terenuri in Azuga pentru o cunostinta. Din cate stim noi, Mircea Rosca, cel care astazi se afla pe lista PNL la Camera Deputatilor, pozitia 3, a cam fost condamnat de Inalta Curte la fond, la o pedeapsa de 3 ani. E drept, acum dosarul sau se rejudeca, deci inca nu e nimic definitiv. Ce e si mai tare este ca pe aceeasi lista cu Rosca il gasim si pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Si nu oricum, ci cap de lista, lista pe care ii mai regasim si pe George Ionescu, Mircea Rosca (Camera Deputatilor), Roberta Anastase si Razvan Prisca (Senat). E bine asa, se intreaba si cei de la Lumea Justitiei. (Irinel I.).

 

Citeste in continuare

Administratie

Este surprinzător cum discursu’ schizofrenic al acestui individ prinde de minune la „inteligentu’ dă driapta”!

Publicat

pe

De

Dacă nu știaț’!

Populația României s-a mărit cu vreo 398.000.000 locuitori.

Dacă nu știaț'!Populația României s-a mărit cu vreo 398.000.000 locuitori. Este surprinzător cum discursu' schizofrenic al acestui individ prinde de minune la "inteligentu' dă driapta"!

Publicată de David Coldea pe Marţi, 22 septembrie 2020

Este surprinzător cum discursu’ schizofrenic al acestui individ prinde de minune la „inteligentu’ dă driapta”, precizeaza pe pagina sa de socializare David Coldea. (Paul D.).

 

 

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont22 de ore ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont2 zile ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv3 zile ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv3 zile ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont3 zile ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont4 zile ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont7 zile ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont7 zile ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont7 zile ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Domnul Petrescu, șef al ORNISS, este încă în funcție?/Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu: Diploma de Bacalaureat, Diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție, etc

Domnule Petrescu, șef al ORNISS… pe bani publici, desigur! Haideți să vă informez de când și ce se știa despre...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Insula Șerpilor revenire la matca/Octavian Buzatu, romanul care a învins Ucraina în „finala“ de la Haga..

„Bianca Dragusanu, Raduleasca, Botezatu, Negru, Teo, Maruta n-au nicio valoare in comparatie cu un domn de 42 de ani pe...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!