Connect with us

Administratie

Raspunsul hilar dat de Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI unui cetatean abuzat de aceasta institutie

Publicat

pe

 

In data de 26.02.2017, Nicolae Moldoveanu se adreseaza cu o petitie (nr 775/06.02.2017) la Comisia de control parlamentar asupra activitatii SRI, prin care reclama mai multe abuzuri savarsite de angajatii SRI.

Prin adresa nr 4c-20/21/20.03.2017, Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii- emite petentului un raspuns cel putin “halucinant”. Ii precizeaza petentului faptul ca, cele sesizate nu se confirma deoarece Brigada Antiterorista a SRI nu are atributii pe cele semnalate.

Frumos coane’ Fanica, alias Tutuianu Adrian. Pai, tocmai de aceea, cetateanul prejudiciat a semnalat  Comisiei pe care o conduceti excederea cadrului legal al celor de la Brigada Antiterorista a SRI.

Astfel, cetateanul preujudiciat de cei de la SRI revine cu un MEMORIU la comisia parlamentara care   s-a facut ca cerceteaza cele sesizate initial, memoriu inregistrat sub nr 1788/27.03.2017, cu probele aferente. Va redam mai jos…

 

Domnului Presedinte Tutuianu Adrian

Subsemnatul Nicolae Moldoveanu, cetatean roman, CNP ____, cu domiciliul in Israel si resedinta in Bucuresti str. …… sector 1, ap. 2, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania din anul 1994, membru al comunitatii evreilor din Romania, de profesie designer,

si

Iancu Jeny cetatean roman, CNP _____, pensionara, membra a comunitatii evreilor din Romania si membra a A.E.R.V.H. , Asociatia Evreilor din Romania Victime ale Holocaustului,

 

prin prezenta va comunicam si va solicitam urmatoarele:

 

In conformitate cu legislatia in vigoare va supunem atentiei mai multe situatii cu care familia noastra s-a confruntat incepand cu anul 2011, situatii din care rezulta implicarea in mod nelegal si abuziv a SRI, prin angajati ai SRI din cadrul brigazii antitero, fosti angajati ai SRI, subcontractori ai SRI (reprezentanti ai unor societati comerciale)

Aceste persoane si entitati m-au contactat pe mine, fratele meu, mama mea si in mod direct si indirect ne-au amenintat, intimidat, s-au implicat in activitati nelegale abuzive intervenind in actul de justitie impiedicand accesul nostru la justitie ca ulterior sa intre in posesia proprietatilor familiei noastre si ca si efect ulterior sa ma condamne intr-un proces in care nu am fost niciodata citat.

Formulam aceasta solicitare si dupa ce am aflat din mass media ca acestei comisii nu i-au fost aduse niciodata la cunostinta niciodata fapte neconforme cu legea comise de angajati in functie ai SRI.

Solicitam de asemenea Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii S.R.I. sa ne audieze in conditile legi pentru a putea oferii mai multe detalii si informatii necesare.

 

1In perioada 2012 cautam pe internet pe portalul instantelor termenul de judecata pentru procesul cu ce avea ca obiect incredintarea fetitei mele si am aflat ca am fost condamnat intr-un dosar penal in care la o solicitare a BNR, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti s-a sesizat din oficiu si a deschis dosarul penal nr 44485/299/2012 dosar care s-a judecat cu lipsa de procedura , si am fost condamnat penal pentru o fapta inexistenta, practic cele mai mari abuzuri au fost comise aici si aici se poate vedea amploarea pe care acest grup de crima organizata o are! (atasat aveti investigatia facuta de ziaristul Mihai Pilsu in doua articole consecutive la ziarul ziarul Puterea.ro) ulterior ca urmare a demersurilor mele pe cai extraordinare de atac am castigat a doua oara acest proces dupa 18 ani.

Practic dupa ce in urma cu 18 am castigat un proces prin care s a dispus restituirea sumei de 90.000 s.u.a. prin anularea unui proces verbal de confiscare, dupa 18 ani statul roman m-a condamnat si a solicitat confiscarea din nou a acestor sume.

Urmare a dosarului BNR prin care am fost condamnat penal si s-a dispus “confiscarea sumelor dobandite prin savarsirea faptei” am inceput pe calea instantei  , parchetului si politiei  mai multe demersuri legale si in paralel am contactat prin intermediul fratelui meu care lucreaza la postul tv PROTV, un reporter.

Dupa ce am contactat postul de televiziune  ProTV , reporterul Mihai Peticila care l-a inceput a fost foarte interesat de acest dosar mi-a comunicat ulterior ca nu se mai poate ocupa de caz deoarece s-au facut si se fac in continuare presiuni de catre persoane din justitie ( practic reporterul mi-a spus ca s-a sunat la biroul juridic al Protv ) si s-a comunicat ca acest demers jurnalistic trebuie oprit deoarece sunt interese ale statului in acest dosar.

La fel in aceeasi perioada fratele meu, care la fel lucreaza la acelasi post TV ca editor, a fost abordat cu scopul de a fi intimidat de catre o masina a S.R.I. ( o duba inscriptionata  ANTI TERO a S.R.I. ). in timp ce se afla pe strada Dionisie Lupu insotit de sotia lui. Urmare a demersurilor mele ulterioare am aflat ca este vorba de doi frati cu numele de Cornel Gresoi si Stefan Gresoi ambii din cate am cunostinta fiind angajati ai SRI, nu pot preciza care din ei la abordat pe fratele meu deoarece sunt frati gemeni.

In acest moment prin sentinta penala nr. 898/R din 28.06.2013 a Tribunalului Bucuresti Sectia I a penala in dosarul nr 18274/299/2013 am castigat pentru a doua oara dupa 18 ani acest proces si am infirmat sentinta prin care am fost condamnat nelegal in anul 2012.

 

2 – Ca urmare a acestor actiuni coordonate si in urma condamnarii ce a avut loc ca urmare a actiunii nelegale a BNR , unul din apartamentele familiel mele a fost castigat in urma unei licitatii trucate de un domn pe nume Niculescu Malin care detine intamplator sau nu o societate comerciala MAR ACTIV INTERNATIONAL subcontractoare a S.R.I.. Aceasta societate comerciala intamplator sau nu face broderiile pentru uniformele brigazii antitero a S.R.I.

Aceasta licitatie nu a fost facuta public nicaieri singura persoana care a avut acces la dosarul de licitatie fiind fosta mea sotie care cu putin timp ca licitatia sa aiba loc a facut o cerere de copiere a dosarului de executare.

– Astfel in anul 2012 mama mea Iancu Jeny a fost evacuata din ap proprietate personala de numitul Niculescu Malin Niculescu Malin

Numitul Niculescu Malin Niculescu Malin a comunicat de mai multe ori ca el lucreaza pentru S.R.I. si ca daca nu vom parasi casa de buna voie in doar 3 zile , fara ca acesta sa fi facut in prealabil o notificare asa cum prevede legea va face uz de relatile sale in cadrul S.R.I.

Ca urmare a acestor abuzuri mama mea a fost nevoita sa se mute in str Grigore Cobalcescu nr 13 ap 2 intr-un ap detinut in proprietate de subsemnatul , unde mama mea locuieste in baza unei clauze de usufruct viager.

 

3 – Dupa ce mama mea s-a mutat in in str Grigore Cobalcescu nr 13 ap 2 la scurt timp ap in cauza a fost incendiat  brigada I.S.U. sosita la fata locului constatand ca si cauza focul pus cu intentie.(am atasat anterior poces verbal)

In mod coordonat si cu intentie ca urmare a refuzului meu si al mamei mele de a vinde acest ap. numitului Tomescu Alexandru si avocatului acestuia Rosca Radu, cei doi au intentat numai putin de 15 actiuni in instanta pe care le-au pierdut, precizez ca acestia sunt reprezentati in instanta de fostul ministru de justitie Valeriu Stoica.

Prin manopere dolozive si declaratii false acestia au reusit sa obtina executarea silita a ap. nostru pentru o suma modica de 7500 euro dupa ce au cumparat fara respectarea prevederilor legale o creanta a susbsemnatului de la Banca Transilvania pentru suma de 7500 euro. Precizez ca aceasta datorie catre BTR a fost acumulata in urma condamnarii nelegale in dosarul BNR la care am facut referire mai sus.

 

4 – Pentru a inlatura aceste actiuni am contactat in luna ianuarie 2016 pe prietena mea A.B. –si pe sotul acesteia cetatean francez pentru a obtine de la aceastia cu titlu de imprumut suma de 15.000 euro suma ce urma sa o achit acestei grupari infractionale pentru a pune capat executarii silite si a nu pierde  si acest ap  (evaluat de un expert autorizat ANEVAR chiar la cererea Bancii Transilvania la suma de 178.000 de euro)  ce se afla vizavi de parcul Cismigiu.

5 – In data de 14 ianuarie a vorbit la telefon cu prietena mea Alexandra Busuioc-Andra si urma sa ma intalnesc cu aceasta pe 15 ianuarie.

Preciez ca in momentul in care am vorbit la telefon cu Alexandra Busuioc-Andra impreuna cu mine se afla si mama mea Iancu Jeny care a auzit aceasta discutie.

Intalnirea din 15 ianuarie 2016 nu a mai avut loc deoarece in data de 15 ianuarie Alexandra Busuioc in timp ce conducea ziua, masina personala in zona Obor a fost oprita in trafic de o masina a brigazii Antitero S.R.I.

Aceasta conform celor spuse de ea la telefon, a fost data jos din masina, pusa la pamant, perchezitionata si ea si masina. Angajatii SRI au spus ca ei cauta sume nedeclarate de bani ce s-ar fi aflat ascunse in masina acesteia, mai precis in una din rotile masinii sau in interior asa cum mi-a spus aceasta.

Precizez ca S.R.I. nu are astfel de atribuitii si ca astfel de activitatii intra in atribuitile organelor de cercetare penala respectiv ministerul public si politie si se pot face numai in baza unui mandat.

Ca urmare a acestei actiuni nu am mai putut beneficia de acest imprumut.

 

6 – In data de 22.04.2014 in jurul orelor 12:00 m-am deplasat impreuna cu mama mea Iancu Jeny la sinagoga din Bucuresti cu ocazia sarbatorilor de paste.

Eu am ajuns mai devreme la sinagoga si in intentia mea de a intra in acest lacas am trecut pe langa masina de la S.R.I. cu nr inmatruculare B-74- XKM care era la poarta fara a avea nici un fel de problema, la scurt timp a ajuns si mama mea.

La scurt timp a venit un domn de la S.R.I. care nu s-a recomandat cu toate ca era in uniforma si mi-a spus ca trebuie sa parasesc zona. Am ramas absolut surprins de cele intamplate , am incercat sa explic ca nu e prima oara cand vin la sinagoga si ca niciodata nu ne-a fost oprit accesul. In acest moment domnul de la SRI ne-a cerut sa facem dovada achitarii cotizatiei sau daca avem legitimatie, i-am spus ca nu purtam cu noi aceste chitante, si ca niciodata nu ni s-a interzis accesul. Domnul de la SRI ne-a spus pe un ton jignitor ca nu il intereseaza si ca in lipsa unei legitimatii, chitante de plata cotizatie, s-au orice alt act care sa justifice prezenta noastra acolo nu ne poate lasa sa intram.

Arat faptul ca de la varsta de 11 ani merg de 2-3 ori pe an la sinagoga de paste de iom kipur si de anul nou si niciodatra nu mi a fost interzis accesul. Dealtfel in nici un lacas de cult din Romania si din lume indiferent de religie accesul nu se face in baza unei legitimatii, cotizatii, astfel incat consider actiunea celor de la SRI ca una nelegala  si abuziva care nu le intra in atributii. Practic eu si mama mea Iancu Jeny supravietuitoare a Holocaustului am fost evacauati cu forta din sinagoga.

 

7 – Vazand ca toate demersurile mele legitime si legale catre autoritatile din Romania nu au nici un success si sunt tergiversate fara motiv si ca in urma demersurilor mele ca si o consecinta ap ce il detin in proprietate a fost obiectul a doua incendii consecutive intr-o perioada de numai 1 an de zile , I.S.U. constatand de fiecare data ca si cauza foc pus cu intentie, am incercat sa ne adresem ambasadei statului Israel al carei cetateni suntem.

Astfel in 27.05.2013 m-am deplasat impreuna cu mama mea Iancu Jeny la sediul ambasadei. Aici in mod surprizantor nu am fost supus controului anti tero care trebuia facut de cei de la SRI ci doar mi s-au luat documentele  care le aveam asupra mea si care erau destinate exclusive uzului ambasadei (nu documentele de identitate ci adrese si probe ce doream sa le predau ambasadei) si nu mi s-a dat voie sa ma adresez personalului ambasadei prin interfonul aflat la parterul imobilului. Personalul SRI avand un limbaj neadecvat si lipsit de politete. Mai mult documetele destinate uzului ambasadei au fost citite , rasfoite si comentate in mod suburban de catre personalul SRI.

In final ne-a fost interzis accesul cu toate ca intrune-am conditile legale (detine-am un pasaport israelian valabil si unul emis de autoriatile romane) si nu aveam asupra mea nimic care sa puna in pericol ambasada sau personalul acesteia. Dupa ce am iesit din ambasada eu si mama mea , personalul SRI a mers dupa noi pana in statia de autobuz cu scopul vadit de a ne intimida.

 

8 – In luna martie 2016 persoane care si-au declinat calitatea de angajati ai RDS RCS si care s-au deplasat la adresa str Grigore Cobalcescu 23 sector 1 Bucuresti cu o masina inscriptionata RDS RCS, au solicitat sa intre in imobilul din str Grigore Cobalcescu 23 sector 1 Bucuresti invocand un presupus upgrade la  modemul RDS care se afla instalat la acea adresa. Precizez ca acest contract este incheiat pe numele mamei mele Iancu Jeny.

Am solicitat acestora sa se legitimeze fapt refuzat de acestia, moment in care au inceput sa invoce lucruri care nu aveau nici o legatura cu prezenta lor la imobil.

In momentul in care am inceput sa apelez serviciul RDS pentru a verifica care este motivul prezentei lor acestia au plecat in graba cu masina inscriptionata RDS.

 

Ulterior angajatii RDS RCS, telefonic cat si la sediul acestora mi-au comunicat ca nu a fost nici o echipa RDS RCS la adresa  adresa str Grigore Cobalcescu 23 sector 1 Bucuresti in luna martie nimeni de la RDS nu a fost la noi pentru a face un upgrade la modemul de la aceasta adresa.

In  urma unei adrese catre RDS (atasata) acestia  au refuzat timp de 2 luni sa raspunsa in scris, dar telefonic mi-au confirmat inca odata ca in luna martie nimeni de la RDS nu a fost la aceasta adresa si nu este necesar nici un upgrade la modemul nostru.

In urma acestei situatii am facut o verificare a modemului instalat de cei care s-au recomandat ca angajati RDS si am constatat ca acest modem are sigiliul rupt si in interior pe placa de baza are lipite piese in mod artizanal si pe piesele lipite exista si o amprenta a celui care a adaugat aceste piese.

Urmare a acestor adrese catre RDS si a insistentelor mele de a afla ce se intampla cu acest modem in data de 19.09.2016 alti angajati RDS RCS s-au prezentat pentru a lua acest modem, fapt care l-am refuzat, acestia au insistat sa le dau voie sa intre in locatie si sa ia modemul fara a avea un motiv anume, dupa in prealabil reprezentanti RDS au negat instalarea si existenta aestui modem, ca urmare a refuzului meu dupa ce acestia au plecat am avut in permanenta serviciul de internet sistat, motiv pentru care am fost nevoit sa fac alt contract la alt furnizor de internet.

Atasez pe dvd in atentia dvs fotografii cu acest modem si partile componente modificate.

 

9 – In urma cu 10 ani am cunoscut cu totul intamplator pe numitul Petre Gainescu care reprezenta o societate de paza din bucuresti cu care am avut un contract pe o perioada foarte scurta de cateva luni, contractul fiind inchis deoarece nu am fost multumit de servicile prestate.

In mod surprinzator perioada 2013-2014 am fost contactat de numitul Petre Gainescu, despre care ulterior am aflat ca este fost angajat al USLA in cadrul unei divizii ANTI GRU.( atasez articol in dovedire) Acesta m-a vizitat la biroul meu si dupa aceea m-a invitat la el acasa unde mi-a spus printre altele citez: …”vezi ca fosta ta sotie e foarte cunoscuta in domeniu si totul vine foarte de sus” in acelasi timp acesta facand un gest amplu cu mana aratand spre tavanul camerei, in continuare tot acesta mi a spus: …” vezi ca astia te considera agent israelian reactivat, ar fi bine sa numai faci atatea plangerii, ar fi pacat sa ai de suferit si nu esti numai tu mai ai aici si mama si frate.”…. tot acesta mi a spus: …”numai face recurs la procesul cu fetita lasa lucrurile asa si se vor rezolva de la sine”… nu am dat curs acestor incercari de intimidare si am continuat demersurile legale. Mai arat faptul ca acesta mi-a spus ca este cumnat cu unul dintre fosti consilierii pe probleme NATO ai fostului presedinte Traian Basescu, ca este fin cu fostul ministru al dezvoltarii Liviu Dragnea si ca este in foarte bune relatii cu fostul sef al DGIPI Virgil Ardelean, cu acesta din urma oferindu se sa imi face si cunostinta, dar nu m-a interest acest lucru. Aceasta discutie poate fi probata.

 

10 –  In urma cu 9 ani am cunoscut prin intermediul unei retele de socializare pe numita Maria Chiru despre care ulterior am aflat ca este angajata a S.R.I. Precizez ca am facut cunostinta deoacere aceasta era interesata de lucrarile de grafica pe care le faceam.

Nu am mai tinut legatura cu aceasta deoarece aceasta avea o problema reala cu alcoolul.

In mod cu totul surprinzator in urma cu aproximativ 1 si jumatate aceasta m-a cautat si mi-a spus ca este interesata sa cumpere de la mine un numar de 6 fotolii , fotolii la care numai materialele costau 3000 lei. Precizez ca este vorba de un proiect de design care a fost patentat in SUA in anul 2000 si care a fost prezentat si la televiziune in anul 2012. Am fost surprins sa primesc o astfel de solicitare de la aceasta, deoarece niciodata nu am avut niciodata cu aceasta o relatie comerciala si nicidoata nu am discutat pe astfel de teme, in final nu am dat curs acestei solicitari.

 

11 – Tot in aceeasi perioada am fost parte a unui contract cu firma Alpha Rocas din aeroport, reprezentantii acestei firme ma refer al doamna Casandra Ionita au ajuns la mine la sugestia numitului Cornel Bortan de la firma Bacos print. In urma semnarii acestui contract (singurul in ultimii 3 ani! de cand am fost condamnat in urma actiuni nelegale a BNR)  , toate cunostintele mele m-au intrebat cum ajuns sa lucrez cu cei din Aeroport deoarece este de notorietate ca toate firmele din aeroport sunt apropiate sau subcontractoare ale SRI.

Acestia m-au cautat in conditile in care pe aceasta piata foarte restransa a publicitatii bugetele in ultimii ani au scazut cu 80% si de regula noi prestatorii de astfel de servicii facem demersurile catre client si nu invers, in cei 20 de ani de actvitate nu am fost contactat niciodata de catre un client ci contactul l-am facut numai eu. Firma Alpha Rocas si Baby spa  a fostului director ANAF Dan Stroe, fiind singurele care m-au contactat, ambele facand acest lucru la initiativa dl Cornel Bortan, care am cunostinta ca are legatura cu SRI.

La scurt timp dupa ce am incheiat cele 2 proiecte am trimis contractele la semnat si colaboratorilor, pentru a platii sumele de bani aferente.

Tot in momentul in care am finalizat acest contract am fost contactat prin email si telefon de reprezentanta Alpha Rochas Casandra Ionita care mi-a spus ca a primit un email foarte lung de la firma lor de consultanta Soter s.a. care ii anunta ca practic eu fac evaziune fiscala. Am luat legatura cu departementul nostru juridic care a pus la dispozitie toate actele necesare astfel incat si aceasta tentativa de a mi se inscena un dosar de evaziune fiscala a ramas fara obiect, deocare contractele s-au dovedit a fi legal incheiate si platite

 

12 – Tot dl Cornel Bortan m-a “recomandat” doamnei Anca Grecu de la Baby spa srl (firma ce apartine dl Dan Stroe fost director de achizitii al ANAF) doamna Anca Grecu in aceeasi maniera ca cei de la clubul Sevlar si Alpha Rocas , accepta din prima oferta mea in valoare de 3750 de euro, eu pentru a testa am trimis o oferta dubla fata de orice exista pe piata in momentul respectiv. Insasi faptul ca doamna Anca Grecu a acceptat oferta fara a face nici un fel de verificare si negociere mi-a dat de gandit si mi-a confirmat ceea ce stiam deja si anume ca este inca o incercare a celor de la S.R.I. de a inscena dosar de evaziune fiscala. Astfel in ziua cand trebuia semnat contractul la biroul Baby spa era si dl Cornel Bortan care nu il chemase nimeni si in mod surprinzator doamna Anca Grecu imi propune sa las oferta asa si sa imi plateasa toti bani la negru, citez: …” nu este pacat de TVA ul ala” i am spus ca nu lucrez decat pe baza de contract. Evident la cateva zile mi-a comunicat ca proiectul nu se mai poate face deoarece in mod inexplicabil numai au bani.  Aceasta discutie poate fi probata.

 

13 –  Dupa acest eveniment dl Cornel Bortan nu m-a mai cautat 2 luni dupa care in mod inexplicabil m-a sunat pe numarul 0730 344 794 in data de 20.01.2014  la ora  11.04 si m-a intrebat daca sunt la birou, i-am spus ca da si dupa aceea a inchis. La doar cateva minute acesta sunat la usa biroului meu din str Grigore Cobalcescu nr 23 sector 1 Bucuresti, i-am deschis l-am invitat inauntru dar acesta nu a dorit sa intre. Am lasat usa deschisa si am vorbit cu acesta in curte. Acesta fara nici o legatura cu tentativele de contracte m-a intrebat daca il pot ajuta, l-am intrebat cu ce? Acesta mi-a spus ca are un fin care doreste sa isi inscrie fata la liceul Cervantes care este la cateva strazi de mine , si ca nu poate inscrie fata pentru ca nu are domiciliu in zona. L-am intrebat cu ce il pot ajuta? Acesta mi-a spus ca vrea sa ii fac un contract fictiv de inchirieie la apartamentul meu din str Grigore Cobalcescu nr 13 sector 1 (imobilul meu care a fost incendiat de ori cu intentie in acelasi an). Am ramas surprins sa aud acest lucru deoacere nu i-am spus niciodata acestua ca locuiesc pe aceeas strada, la nr 13. L-am intrebat : “ dar de unde sti acest lucru?” Acesta a raspuns : Mi-ai spus tu. In momentul acela am realizat ca este inca o incercare jalnica a SRI de a intra in posesia ap in care locuia mama mea Iancu Jeny. Astfel i-am spus dl Cornel Bortan ca stiu ca SRI e cu ochii pe mine moment in care acesta si-a schimbat brusc expresia fetei, m-a salutat si a plecat grabit. De atunci nici el , nici cei de la Alpha Rocas, Soter s.a si Baby Spa nu m-au mai cautat.

 

14 –  Arat faptul ca am luat legatura cu prietenul meu Radu Fatulescu despre care stiam ca este membru PNL si journalist-blogger.

I-am relatat pe scurt situatia in care ma aflu si acesta a inceput o ancheta jurnalistica care privea atat demersulu legal facut in a obtine custodia fetitei mele cat si actiunea prin care am fost condamnat nelegal de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti in urma unui process sumar la care nu am fost citat.

In urma acestor 2 anchete jurnalistice dl Radu Fatulescu a fost amenintat de sefa OFL PNL Sector 2 Alexandra Fontoura si de baiatul Acesteia Alexander Radulescu , in sensul ca i-a fost adus la cunostinta ca numita Catalina Vasilica Moldoveanu este sub protectia generalului SIE Dan Chiriac si ca ar fi bine sa renunte la orice demers pe aceste subiecte s-au va avea de suferit.

La putin timp dupa ce am formulat aceste plangeri, amicul meu Radu Fatulescu a fost chemat la o intalnire pe str. General Cristescu nr 12 ( vizavi de DNA ) de catre dl Florin Ghiumbelghian cu care a avut 2 intalniri sub pretextul unor discutii pe tema PNL si la finalul celor 2 discutii dl Ghiumbelghian i-a spus de fiecare data printre altele fara nici o legatura cu cele discutate “ ca daca eu Nicolae Moldoveanu doresc sa imi rezolv problemele din justitie sa vin acolo si sa ma intalnesc cu procurorul Miclescu” (fostul sef PNA) desigur ca amicul meu mi-a relatat imediat acest lucru si nu am dat curs in nici un fel acestei solicitari. Codul penal pedepseste aceste activitati prin art 291 si art 292.

 

pe aceasta cale va solicitam:

 

1 –  Sa fim audiati de catre Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii S.R.I.

2 – Sa afectuati verificari conform competentelor dvs fata de cele sesizate punctual mai sus si sa ne comunicati rezultatul acestor verificari.

3 – Va solicitam sa ne comunicati daca subsemnatul , fetita mea Maya Moldoveanu , mama mea Iancu Jeny , fratele meu Vlad Moldoveanu fac obiectul activitatii legale sau nelegale a SRI incepand cu anul 2011 si pana in prezent.

 

In dovedirea prezentei solicitari atasez:

– Copie legitimatie AERVH Iancu Jeny

1 – Copie act proprietate ap din str Grigore Cobalcescu nr 13 fila 1-3

2 – Rezolutia din 07.12.1994 emisa de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in dosarul 1634/P/1994 prin care s a dispus anularea procesului verbal de confiscare a banilor fila 4-6

3 – Sentinta civila nr 4095 din 20.04.1995 pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti in dosarul 1708/1995 prin care s a dispus restituirea banilor. Fila 7-8

4 – Sentinta penala nr 878/2012 din 03.10.2012 pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti in dosarul 44485/299/2012 prin care dupa 18 ani s a dispus confiscare din nou a acestor sume si condamnarea mea. Fila 9-12

5 – Adrese emise de Biroul Executari Penala catre  BNR si Directia Finantelor Publice Bucuresti  prin care a dispus executarea dispozitivului sentintei penale mai sus mentionate cu privire la confiscarea sumei de bani. Fila 13-14

6 – Decizia Penala nr 898R pronuntata de Tribunalul Bucuresti in dosarul 18274/299/2013, prin care am dovedit a doua oara dupa 18 ca sunt nevinovat fila 15-19

7 – Procese verbale ISU din care rezulta ca ap din str Grigore Cobalcescu nr 13 a fost incendiata de 2 ori in acelasi an de fiecare data cu intentie.fila 20-21

8 – Articol nr 1 in ziarul Puterea format online si tiparit fila 22-32

9 – Articol nr 2 in ziarul Puterea format online si tiparit fila 33-40

10 – Articol blog despre mama mea Iancu Jeny care a fost scris initial de dl Radu Fatulescu fila 41-48

 

11 – DVD (fila 49)

ce contine:

– articolele publicate in presa online  despre fetita mea Maya Moldoveanu si mama mea Iancu Jeny si probele ce au stat la baza articolelor de presa.

– emisiunile de stiri de la Antena 3, Antena 1, PROTV, ACASA TV si RTV.

– Fotografiile cu modemul RDS modificat artizanal.

– Interviu luat de doamna Bianca Nae de la Antena 3, dl. Radu Fatulescu dupa ce a fost amenintat de adjunctul SIE generalul Dan Chiriac.

 

Cu stima

Nicolae Moldoveanu                                               Iancu Jeny

 

Administratie

Poliţiştii de frontieră au derulat activităţi procedurale într-un dosar penal privind constituirea unui grup infracţional organizat și contrabandă.

Publicat

pe

De

În cauză, procurorii au dispus reținerea a trei inculpați și măsura controlului judiciar față de un al patrulea. Față de cei trei reținuți, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În fapt,bărbaţii au fost prinși în flagrant în timp ce dețineau în vederea comercializării ţigarete de contrabandă, de provenienţă ucraineană.

În cursul aceleași zile, au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară pe raza judeţului Suceava, fiind identificate și ridicate un număr de 787.280 țigarete de provenienţă extracomunitară, patru autovehicule folosite în activitatea infracţională, precum şi alte mijloace de probă.

De asemenea, au fost identificate și alte  bunuri fără documente de provenienţă, ambalate în cutii de carton și recipiente din plastic purtând  mențiuni în limba  ucraineană,  care au fost predate Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în luna noiembrie 2023, inculpații (cetățeni români și ucrainieni) au constituit pe raza județului Suceava un grup infracţional organizat, avînd drept scop introducerea ilegală în România a unor  cantităţi  de ţigarete de provenienţă extracomunitară. Acestea au fost transportate cu   autovehicule având locaşuri special amenajate și depozitate în imobile deținute de membrii grupului infracţional, de unde au fost  ulterior mutate temporar în alte locații până la comercializarea către clienţi din ţară.

La data de 02.12.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a dispus arestarea preventivă a inculpaților reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava şi cu sprijinul jandarmilor Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție, mai previzeaza sursa citata. (Paul  D.).

Citeste in continuare

Administratie

​Un cutremur de 4,7 pe scara Richter s-a produs luni, la ora 00:05, la adâncimea de 140 de kilometri. Seismul s-a simțit și în București

Publicat

pe

De

„În ziua de 04.12.2023, 00:05:48 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZĂU un cutremur mediu cu magnitudinea 4.7, la adâncimea de 140 kilometri”, conform Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs la 53 kilometri vest de Focșani, 59 kilometri nord-vest de Buzău, 61 kilometri sud-est de Sfântu-Gheorghe, 70 kilometri est de Brașov și 85 kilometri nord-est de Ploiești.

Cea mai puternică mişcare tectonică din acest an, de 5,7, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri. (Sava N.).

Citeste in continuare

Administratie

Peste 1500 de proiecte depuse în cadrul Programului ”Electric Up” au fost deja implementate, însumând o finanțare totală de aproape 480 milioane lei!

Publicat

pe

De

Programul oferă IMM-urilor și companiilor din horeca susținere financiară pentru achiziționarea de panouri fotovoltaice și pentru instalarea de stații de reîncărcare pentru automobile electrice și hibrid. Ca urmare a succesului din acest an, a precizat ministrul Sebastian Burduja pregătește ”Electric Up 2”, continuarea programului și în 2024:
”În ultimele trei luni am accelerat procesul de implementare a proiectelor și de finanțare a contractelor depuse în cadrul Electric Up. Pentru Electric Up 2, vom mări capacitatea instalată și vom îmbunătăți substanțial condițiile de finanțare, venind în sprijinul operatorilor economici”.
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv3 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv