Connect with us

Featured

Solicitam demiterea de urgenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, imputernicit la comanda Penitenciarului Ploiesti

Publicat

pe

Incisiv de Prahova a atras atentia de nenumarate ori despre dezastrul de la Penitenciarul Ploiesti, dezastru datorat managementului defectuos.

Suspiciuni rezonabile ce trebuiau verificate si NU MUSAMALIZATE de  DIP din ANP:
– De ce dupa o luna a demisionat fara sa se uite inapoi un doctor in stiinte economice care luase examenul de director economic;
– De ce agent sef principal Anghelache Ramona este mentinuta in functie si nu este pusa la dispozitie conform dispozitiilor legale;
– Cum s-au angajat doi veri ai Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI in Penitenciarul Ploiești (unul avea legaturi comerciale cu penitenciatul);
– Cum unul dintre cei doi veri (I.A.) incaseaza ilegal compensația de chirie;
– Cum este utilizata Comisia de Disciplina;
-Cum au functionat Comisiile pentru repartizarea la munca a detinutilor;
– Care este legatura dintre detinutul Ceteras Gheorghe de la Penitenciarul Slobozia, o sponsorizare, Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, Tudor Georgian si un autoturism marca Ford, etc;
– Care este legatura dintre Tudor Marius si detinutul Ceteras Gheorghe;

  • Conditiile de hrana si acordarea serviciilor de sanitate detinutilor.

Mai mult, Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI a pus, deliberat, in pericol si siguranta detinutilor prin trimiterea acestora la Bomba Ecologoca de la Pleasa (aspect MUSAMALIZATE de cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Prahova.

BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA UNDE Recop Recycling SRL Pleasa INCALCA TOATE LEGISLATIILE SI LEGILE IN DOMENIU:

.

Iata ca am avut dreptate, din nou!

Scene teribile s-au petrecut, vineri, 18 noiembrie, în fața Penitenciarului din Ploiești. Mama unui deținut și-a dat foc în semn de protest pentru că fiul său nu primește îngrijiri medicale, dezvaluie cei de la Observatorul Prahovean.

Nemulțumită că nimeni din conducerea penitenciarului nu dorește să o asculte, femeia s-a stropit cu spirt, apoi și-a dat foc.

Prezent la fața locului, reporterul Observatorul Prahovean, Ștefan Vlăsceanu, a intervenit imediat și, împreună cu o rudă a femeii, a reușit să îndepărteze rapid hainele care au luat foc.

Imediat, reporterul de la Obeservatorul Prahovean a sunat la 112, la fața locului ajungând mai multe echipaje de pompieri, poliție și SMURD.

Reamintim ca, dupa dezvaluirile noastre despre derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti si legaturile sale periculoase cu mafia deseurilor si bomba ecologica de la Pleasa patronata de Muresan Catalin, luni, a poposit in curtea institutiei cei de la Departamentul Inspectie Penitenciara din ANP.
Reamintim ca, in data de 01.11.2022, incepând cu orele 22, o echipă formată din ofițeri anep-iști s-a deplasat in teren, la secția exterioară a Penitenciarului Ploiești, Movila Vulpii, unde, dotați cu echipamente de inregistrare audio-video, au surprins nereguli in efectuarea sarcinilor de serviciu, control „ordonat” chiar de conducerea ANP.
Precizam ca este doar o simpla coincidenta deoarece, in mod bizar, Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI se afla in concediu.
O alta coincidenta, „controlul” s-a efectuat la sectia exterioara a Penitenciarului Ploiești, poate pentru a se musamaliza gravele derapaje de la lege din Penitenciarul Ploiești (la secția exterioară a Penitenciarului Ploiești, Movila Vulpii, fiind descoperite mici abateri).
Este de notorietate ca actualul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, il protejeaza pe Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI imputernicit la comanda Penitenciarului Ploiesti.
Am sperat ca „poposirea” de ieri  in curtea institutiei a celor de la celor de la Departamentul Inspectie Penitenciara din ANP sa nu fie doar o incercare disperata a directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, de MUSAMALIZARE!
Ne-am inselat si dovada a fost aroganta Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI.
Iata ca a venit si pretiosul control al celor de la Departamentul Inspectie Penitenciara din ANP la Penitenciarul Ploiesti:
Totul a inceput cu o alarmare a personalului unitatii in care „Zeus din Olimp” a coborat printre muritori ca sa ii indrume catre pensie pe cei care indeplinesc conditiile iar pe cei carora nu le convine situatia si conducerea sunt ” liberi sa plece prin demisie” ca si asa „suntem o mana de oameni si nu munceste nimeni nimic” (probabil decat dansul si enoriasele).
Sa nu mai scrie nimeni nimic de rau pe Facebook sau alte retele, daca nu le convine – sa plece.
Toata lumea crede ca DIP-ul este doar un „sa fie ca sa nu zica ca a fost” totul o sa fie pe roze cu mici probleme usor de remediat, mormaia „Zeus din Olimp”.
Asta da aroganta maxima. Vom reveni. (Paul D.).
Puteti sa studiati arhiva cu derapajele de la lege ale sefului interimar de la Penitenciarul Ploiesti:

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Care sunt legaturile periculoase dintre Penitenciarul Ploieşti, „administratia la firul ierbii”, Muresan din mafia deseurilor si Tymbark?

Marți neagră pentru Penitenciarul Ploiești

D.I.P din ANP poposeste in curtea Penitenciarului Ploieşti

Featured

Adevarul despre lucrurile care s-au intamplat in ultimile luni

Publicat

pe

De

„Dragi prahoveni,
Am încercat să explic, răspunzând întrebărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, în ce constă alegerea din 9 iunie (dezvoltare cu mine şi PNL sau preluarea Prahovei de către clanul Cosma), în ce constă dosarul DNA care mă vizează, de ce candidez şi ce putem face ca să ducem Prahova pe Primul Loc.
Un interviu sincer, cu întrebări tranşante şi răspunsuri clare.
Pe 9 iunie, alegeţi Iulian Dumitrescu pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova şi candidaţii PNL”.
Citeste in continuare

Administratie

Pana la sfarsitul anului, oamenii de pe Valea Slanicului vor avea gaze in casele lor

Publicat

pe

De

„Am fost pe Valea Slănicului și oamenii sunt îngrijorați că PSD  va bloca proiectul de alimentare cu gaze.
Clanul Cosma, care conduce de facto PSD Prahova, și marionetele lor – Nanu, prefectul și mulți alții – au încercat din toate puterile să stopeze acest proiect.
I-am asigurat pe oamenii din Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea și Slănic că proiectul meu de suflet continuă și că, până la sfârșitul anului, vor avea gaze în casele lor.
În 9 iunie, pentru a continua proiectele importante din Prahova, votați Iulian Dimitrescu președinte al Consiliului Județean Prahova și candidații PNL.”
Citeste in continuare

Featured

Eugen Ionica, vicepreședinte PNL Prahova și candidat la Consiliul Județean Prahova pentru un mandat de Consilier Județean: „I-am adresat primarului ZERO trei întrebări! Nu mi-a răspuns la niciuna!”

Publicat

pe

De

„Astăzi, puțin înainte de prânz, primarul ZERO al Ploieștiului a avut o pseudo-întâlnire cu cetățenii din Bariera București, la această punere în scenă, organizată în stilul propriu al lui Volosevici, adică regizată, fiind prezenți nu mai mult de circa 30 de oameni, cu tot cu stafful de campanie și susținătorii declarați ai PSD. Îmbrăcat neutru, fără geaca roșie, oare de ce nu o poartă, este cumva alergic, îi este rușine de ceva, Volosevici încerca să îi amețească pe cetățenii care s-au nimerit în zonă, cum că o să facă și o să dreagă, dar în mandatul viitor. Pentru că, în mandatul acesta, oameni răi nu l-au lăsat să facă ce voia, că el sigur voia să facă. Cum vi se pare fraza asta? Greu de înțeles dar, dacă îmi aduc aminte de o cugetare avută de unul dintre părinții fondatori ai PSD-ului, această frază a venit direct din ”meandrele concretului”.
Din capul locului trebuie să spun că nu am știut despre acest meeting, însă am profitat de întâlnirea inopinată și i-am adresat primarului doar trei întrebări: de ce a renunțat la modernizarea pasajelor subterane din Bariera București, care stau în părăsire încă din primul mandat al primarului ZERO, de ce a modernizat Bulevardul Castanilor care, între noi fie vorba, nu avea nevoie de lucrări de modernizare, iar pe Bulevardul București nu a alocat nici măcar un leu, deși această arteră vitală pentru circulația în municipiu se umple de apă și face imposibil accesul cetățenilor la mașinile parcate, din cauză că apa depășește 30 de cm adâncime și, în fine, de ce nu a avut în vedere construirea unei parcări supraterane, care să rezolve problema lipsei locurilor de parcare. Evident, primarul ZERO nu a răspuns la niciuna dintre întrebările pertinente și politicos formulate, venite din partea mea, ca locuitor în Bariera București. Însă, după ce m-a prezentat ca fiind candidat PNL la postul de consilier județean și după ce m-a caracterizat drept ”mâna dreapta a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu”, primarul ZERO a început să abereze cum că Consiliul Județean Prahova nu a ajutat Ploieștiul, că peneleul este rău și el este bun, ce să mai, a dat-o exact cum îi place dumnealui, adică în bărci. Despre răspunsuri la întrebări nimic. Cum situația devenise cel puțin deranjantă pentru el, mai mulți dintre membrii staffului mi-au cerut politicos să păresc scena. Lucru pe care l-am și făcut, sub privirele acuzatoare ale susținătorilor primarului ZERO.
Domnule primar ZERO, în tot ce a ce ați spus sunt și două adevăruri, pe care le întăresc și eu: sunt un susținător fervent al domnlui Iulian Dumitrescu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova și, de asemenea, candidez din partea PNL pentru funcția de consilier județean la Consiliul Județean Prahova”. (Paul D.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Penitenciarul Ploiești câmp de război!

Nu mai este nimic de mirare. Totul se poate întâmpla în Penitenciarul Ploiești manageriat de comisarul șef Valentin Matei. In...

Exclusiv2 zile ago

Structurile din ordine si aparare ( MAI, MAN, SRI, etc) pot sa faca demersuri pentru acordarea cu textele directivei europene pe salarizare/7 iunie 2026 este doar termenul final de executare!

A fost publicata si a intrat in vigoare cea mai importanta directiva europeana pe salarizare din ultimii 10 ani si...

Exclusiv2 zile ago

Swinging-ul politic si protectia „divina” pentru aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata din Prahova (I)

Pe noi, cei de la Incisiv de Prahova ne intriga aceasta secventa de subminare a economiei nationale, inca de pe...

D.N.A.3 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II)

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv3 zile ago

Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au rămas fără pista de atletism iar normele de securitate la incendiu și iscirizare sunt încălcate!

Aceasta a fost distrusă în timpul lucrărilor la o sală de sport. Din această cauză, elevii sunt nevoiți acum să...

Exclusiv3 zile ago

Se confirmă faptul că răzbunările maleficului Ilie Marian au avut ca scop mazilirea directorului adjunct de la Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou

Spectacolul evadărilor din poliția penitenciară băștinașă ar putea descalifica orice țară europeană de pe podiumul rușinii. Cu toate acestea, Franța...

Exclusiv3 zile ago

Din cauza unor judecatoare din TMB-Sectia contencios administrativ care aveau soti pilosi, cu influenta in PSD, s-a modificat in 2018, art 10 din legea 554/2004, astfel incat sa poata fi distruse dosarele colective ale sindicatelor

Cautand prin niste hotarari judecatoresti mai vechi, am dat de urmatoarea explicatie ( vezi foto) data de un judecator din...

Exclusiv3 zile ago

Raze de Soare ascunse prin municipiul Slobozia/Swinging-ul politic similar celui de la municipiul Ploiesti?

Dragos Soare este actualul primar al municipiului Slobozia care in anul 2023 recunostea public ca “i-a fost teribil de greu...

Exclusiv4 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusiv4 zile ago

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de campanie a lui Bogdan Cristian Nica, candidatul PNL la Primăria Ploiești.

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de...

Exclusiv4 zile ago

Noile condiții introduse pentru transportul săptămânal și bilunar, nu fac decât să limiteze accesarea acestui drept de către personalul care momentan beneficiază

Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea HG  nr. 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile...

Exclusiv5 zile ago

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Exclusiv5 zile ago

Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivani/Primarul din Aricestii Rahtivani a trecut in barca baronului judetean Mircea Cosma si candideaza din partea PSD

Aricestii Rahtivani, cea mai bogata comuna a judetului nostru-vaca de muls pentru apropiatii primarului Gheorghe Orbu Jaful din bugetul public...

Exclusiv5 zile ago

CUM SE ACOPERA GAFELE DE MANAGEMENT IN POLITIA ROMANA?

Cam tot asa cum pisica isi ascunde fecalele, dezvaluie Vitalie Josanu. „Doar ca, spre deosebire de feline, sefii nostri au...

Diverse5 zile ago

Ghidul Complet pentru Alegerea Cabinei Foto Perfecte la Evenimentul Tău

Alegerea unei cabine foto adecvate poate transforma orice eveniment, fie că este o nuntă, o petrecere de burlac sau o...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv