Connect with us

D.N.A.

Probabil că familia Nicolae va reuși să trăiască de la o pensie la alta, cu cele 600 de milioane încasate lunar…/Marin Nicolae amenința profesorii că îi saltă cu autobuzul

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Cum chiar nimic nu este întâmplător la acest palier al sistemului, este greu de crezut că procurorul Nicolae Marin și-a dat seama că îndeplinește toate condițiile necesare pensionării din magistratură tocmai acum…

(Preluare National – Catalin Tache):

Marin Nicolae amenința profesorii că îi saltă cu autobuzul
 Când oricum fantomatica Secție pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție pentru care și-a rupt în cele din urmă ”gâtul politic” Liviu Dragnea a fost desființată. Doar poziția halucinantă, demnă mai degrabă de ”Radio Erevan”, cu privire la faptul că USR-ul nu votează desființarea Secției Speciale pentru că astfel aceasta s-ar putea reînființa neputând păstra vreo urmă de dubiu privind soarta structurii de Parchet condusă de Adina Florea și Nicolae Marin. Astfel că acesta din urmă, ditamai adjunctul SIIJ și-a depus oficial cererea de pensionare la doar câteva zeci de ore după ce a rămas fără ”locul de muncă”! Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmând a lua în discuție solicitarea sa de ieșire din magistratură chiar pe 8 martie!

”Vă salt cu autobuzul”!

Nicolae Marin a făcut la conducerea SIIJ aceeași ”brânză” pe care a făcut-o și procuorul șef al Secției Speciale, Adina Florea. Cu singura diferență că, totuși, Nicolae Marin s-a pus zid în fața procuroului militar Radu Mihăiță Cazacu, pentru ca nu cumva vreuna din anchetele care îl vizau pe acesta să nu avanseze la ”next level”. Și, cu toate acestea, proiecția pensionării pare să fi fost una ”mulțumitoare”, din moment ce Nicolae Marin a decis să se retragă. Ce este drept, pe o pensie de aproximativ 30.000 lei, după cum i-au calculat deja Resursele Umane. Adică 300 milioane lei vechi! Pe lună! Bani care îi intră direct pe card! Dar pentru ce va primi Nicolae Marin acești bani? Păi hai să vedem…

Adina Florea părăsește și ea SIIJ tot cu capul plecat

Fiind vorba de același Nicolae Marin supranumit ”Dumnezeul Procurorilor” pentru ”credința perversă” afișată în fața ”nenorociților” care aveau ghinionul să îi cadă – deloc aleatoriu! – în ”laba anchetei”. Nicolae Marin făcându-le ”greață” până și inițiaților sistemului pentru ”strategia” de a întârzia invariabil la audieri… Băgând suspecții în ”malaxorul” audierilor doar vinerea seara, pe la orele 20.00 – 21.00. Atunci când se scuza cu un rânjet deja ”marcă înregistrată” că a fost la biserică, la vecernie, unde merge și nu lipsește, sub nicio formă, trei zile pe săptămână… Despre același Nicolae Marin ieșind la iveală nenumărate alte amănunte halucinante despre duritatea extremă cu care își coordona anchetele încredințate de statul paralel. Cel mai relevant exemplu fiind cel al ”Dosarului Băneasa”… Atunci când, exasperat că ”vânătoarea de sifoane” împotriva omului de afaceri Puiu Popoviciu nu dă rezultatele concrete și ancheta comandată trena, ”Dumnezeul procurorilor” a descins într-o dimineață la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Acolo unde a amenințat că oricine ”nu scrie” împotriva miliardarului Puiu Popoviciu va fi acuzat de zădărnicirea anchetei! Ceea ce i-a făcut pe șefii USAMV să le spună cu lacrimi în ochi, la propriu, zecilor de profesori universitari strânși ”cu japca” în Aula Universității că ”a zis procurorul Marin că ne saltă pe toți cu autobuzul, dacă nu semnăm că ne constituim parte civilă”.

Dar, la 30.000 lei pensie lunară și o vilă deja ”trasă pe dreapta” la Costești, uite că ”s-a meritat”! Mai ales că și soția, judecătoarea Marieta Marin va contribui la ”pușculița” familiei cu o pensie cel puțin egală. Astfel că ținând cont de apartamentele deținute, de autoturismele Audi, de vila din buza Pădurii Spătaru și de toate celelate ”economii”, probabil că familia Nicolae va reuși să trăiască de la o pensie la alta, cu cele 600 de milioane încasate lunar…

D.N.A.

”Vânătorul” a devenit ”vânat”!/Teodora Elena Calagiu, avocata inculpaților Petrescu și Pavel, dar și amanta procurorului Cazacu!

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pe 30 august 2020 – deci în urmă cu deja peste doi ani! – deschideam seria de dezvăluiri cu privire la halucinanta ”rețea infracțională” creată în jurul procurorului Radu Mihăiță Cazacu, din cadrul Secției Militare a Direcției Naționale Anticorupție. ”Noul Portocală” dezbracă martori în WC-ul DNA” fiind prima ”lovitură” a seriei în care au fost dezvăluite mărturii, documente, fotografii, înregistrări audio – video și nenumărate alte probe despre acuzele și plângerile penale împotriva abuzurilor inimaginabile ale procurorului Cazacu.

(Preluare National – Catalin Tache):

Teodora Elena Calagiu, avocata inculpaților Petrescu și Pavel, dar și amanta procurorului Cazacu!
 Cel care, după ce nu a reușit să ” o pună” de un rechizitoriu împotriva proprietarului de drept, pare să fi forțat barem să pună mâna pe firma acestuia! Fie și prin intermediari… Așa că, după cum am probat cu documentele intrate în posesia noastră în ultimii doi ani, principalii suspecți inițiali au fost transformați în principalii martori ai acuzării. Iar după ce aceștia doi s-au declarat patroni peste societatea valorând mai multe zeci de milioane de euro, se părea că ”atacul raider” coordonat din chiar sediul DNA Militar să fi fost unul reușit.

”Vânătorul” a devenit ”vânat”!

Numai că, odată cu ”fărâmițarea ”atotinfluentei ”Republici a Procurorilor” de pe vremea de aur a statului ticăloșit, câteva ”oaze” de independență din Justiția României au scos la iveală cutremurătorul caz al dosarului instrumentat ”ca la stabor” de către procurorul Cazacu. Astfel că un alt procuror a dat clasare ”țintei” acestuia… După care, o instanță internațională a decis, definitiv, că ”suspecții martori” protejați de același Cazacu au intrat ilegal în posesia societății la care lucrau ca simpli angajați! În urma falsificării dovedite a semnăturii proprietarului de drept și a folosinței fără drept a ștampilei de serviciu!

Cazacu, alături de cercetatul Petrescu în parcarea DNA!

După care ”tsunami”-ul de plângeri penale l-au încolțit într-o asemenea măsură pe procurorul DNA, încât acesta a recurs la măsuri absolut disperate de a își șterge urmele. Frica de pușcărie fiind atât de mare, încât suspecții, martorii și acum urmăriții penali Petrescu Ștefan Renato și Pavel Marin au fost trimiși în Municipiul Giurgiu, pe strada Decebal, în blocul 48/3D, scara C. Iar acolo, în apartamentul 52, au semnat, ”de bună voie și nesiliți de nimeni”, un contract vădit fictiv de consultanță juridică, în valoare de 1.300.000 euro! Cu o avocată ”oarecare”, care până la acest contract fabulos se remarcase doar prin cazuri primite din oficiu. Numai că Elena Theodora Calagiu, după cum o demonstrează ”planșele foto” intrate în posesia noastră a devenit avocata milionară a ”săgeților” procurorului Cazacu în timp ce întreținea relații sexuale liber consimțite chiar cu… procurorul Cazacu! Iar după ce un alt procuror și o altă instanță de judecată au dispus instituirea sechestrului bunurilor societății pe care membrii ”Frăției CAZACU” au încercat să o ”fure” de la proprietarul de drept, cei doi inculpați au înstrăinat totuși bunurile!

Contractul și anexa prin care ”săgețile” lui Cazacu i-au dat 1.300.000 euro concubinei procurorului

Prin intermediul unei notărițe publice trimisă în judecată în ”Dosarul Bancherilor” instrumentat de DIICOT și care face obiectul altor 35 de dosare penale! Dintre care în unul există informații că ar fi fost ”achitată” chiar de un ”procuror cu chelie de la DNA Militar”! Numai că, în data de 19 august 2022, ”vânătorul” procuror Radu Mihăiță Cazacu de la DNA Militar se transforma oficial în ”vânat”, prin decizia Secției Penale a Tribunalului Giurgiu. Iar dacă un judecător de la Tribunalul Giurgiu nu a uitat ”simbolul herminei” și a dat o decizie doar cu documentele în față, atunci chiar că judecătorii Curții Supreme nu au nici ei de ce să se teamă, în judecarea următorului termen de la ÎCCJ!

Ordonanța nr. 122/P/2019

”Procurorii DNA Militar au căzut pe tehnică! ÎNREGISTRĂRI ȘOC în Dosarul 122” titram ”lovitura” din 2 mai. Atunci când publicam integral și Ordonanța nr.122/P/2019 din data de 31.10 2019, emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu”. Cea ”prin care s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra părților sociale deținute de către

–       suspectul Petrescu Ștefan Renato din București, asociat la SC GBC Business CRIAD SRL, Giurgiu, respectiv 95.005% din capitalul social al societății;

–       suspectul Pavel Marin, asociat la SC OMEGA CONSULTANCE SRL, Giurgiu, respectiv 95.00% din capitalul social al societății.

Prin Ordonanța nr. 147/P/2020 din data de 14.04.2020 emisă de IPJ Giurgiu – SICE s-a dipus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații, constând în aceea că, la data de 16.01.2020 și la data de 07.02.2020, sub prestare de jurământ, numitul Petrescu Ștefan Renato a dat două declarații în fața apărătorului său ales (…) din care rezultă că s-a deplasat personal în Republica Seychelles, că înscrisurile privind cesiunea (transferul) părților sociale aparținând Global Business Group LTD au fost semnate de Sammy Antoine, că în momentul în care s-a întors în țară l-a determinat pe numitul (…) convenind reciproc, să încheie litigiul dintre ei și a luat măsurile necesare pentru preluarea Global Business Group LTD Seychelles în calitate de reprezentant al SC GBC Business CRIAD SRL, acesta semnând transferul părților sociale.

Decizia Tribunalului Giurgiu

Cu precizarea că măsura asiguratorie a sechestrului asigurator cu privire la părțile sociale deținute de suspecții Petrescu Ștefan Renato și Pavel Marin la GBC BUSINESS CRIAD SRL și OMEGA CONSULTANCE SRL a fost menținută succesiv, inclusiv în prezent. Inclusiv judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu confirmând menținerea sechestrului, ca fiind o măsură oportună în securizarea și conservarea celor două societăți comerciale, inclusiv a patrimoniului acestora, pentru că părțile sociale au o proiecție directă asupra patrimoniului/activelor societăților, ele nu sunt de sine stătătoare”.

Cu toată această măsură asiguratorie obligatorie însă, urmăriții penali Petrescu Ștefan Renato și Pavel Marin au înstrăinat, prin intermediul notarului public Alexandrescu Liuba Liliana, părțile sociale!

Astfel că astăzi publicăm decizia Tribunalului Giurgiu prin care Secția Penală a reconfirmat infracțiunea comisă.

De frica pușcăriei, Petrescu Ștefan Renato a făcut deja un prim pas în negocierile pentru semnarea Acordului de Recunoaștere a Vinovăției. Unul transformat în ”DENUNȚUL SECOLULUI”, după cum rezultă din declarațiile date la DNA de către Petrescu Ștefan Renato! Declarații intrate în posesia noastră și pe care le vom publica în numerele viitoare!

Citeste in continuare

D.N.A.

Cîțu, Barna, Voiculescu și Tătaru, la coadă la DNA/CÎȚU urmează să fie ARESTAT de PROCURORUL LUI DRAGNEA!

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

”Zăngănitul de cătușe” va trezi Direcția Națională Anticorupție din adormirea cvasitotală în care se scufundase în mandatul procurorului Crin Bologa! Și asta mult mai curând decât se așteaptă până și inițiații sistemului…

(Preluare National – Catalin Tache):

Cîțu, Barna, Voiculescu și Tătaru, la coadă la DNA
 Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră confirmând finalizarea documentării în vederea declanșării procedurizării Dosarului ”VACCINUL 1”. Unul care se anunță deja a fi cu cohorte de jurnaliști strânși la ușa DNA, cu nume grele ale vieții politice implicate și inclusiv cu arestări care să țină capul de afiș al agendei publice multă vreme de acum înainte.

”Lista neagră” a procurorului care își va pune ultima semnătură pe rechizitoriul și cererea de încuviințare a ”arestărilor în masă” fiind deschisă de trei foști miniștri și chiar un premier al Guvernului României!

Barna – Voiculescu – Tătaru – Cîțu

Acesta este, în linii mari, traseul cercetării penale pe care îl are de urmat procurorul de caz din cadrul Secției de combatere a corupției – Serviciul de combatere a corupției la nivel înalt. Structură centrală a Direcției Naționale Anticorupție în fruntea căreia tocmai ce fusese instalat procurorul Constantin Claudiu Dumitrescu. Pentru că, pe 21 iunie 2022, Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii decisese ”numirea în funcția de procuror șef al Serviciului de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a domnului procuror Dumitrescu Claudiu Constantin, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 22.06.2022”.

Procurorul Matei i-a venit de hac și lui Liviu Dragnea

Deci, Dumitrescu avea funcția asigurată până pe 22.06.2025. Numai că, la doar două săptămâni după numire, acesta a solicitat pensionarea sa! După care același procuror a solicitat… amânarea primei sale solicitări, cerând răgaz să se mai gândească! Cu sau fără legătură cu Dosarul ”VACCINUL 1”, ”alba – neagra” procurorului Dumitrescu cu numirea, pensionarea, revenirea pe funcție și în cele din urmă retragerea sa finalizându-se prin decretul prezidențial semnat de Klaus Werner Iohannis pe data de 27 iulie. Ce este drept, până la acest moment nu a fost numit niciun înlocuitor oficial al fostului șef al Serviciului, Constantin Claudiu Dumitrescu. Cu toate acestea însă, sursele noastre susțin că dosarul care se va finaliza prin inculparea fostului vicepremier Dan Barna, a foștilor miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Nelu Tătaru și a ex- ministrului de Finanțe și premier Florin Cîțu este gata de a primi semnătura finală din partea procurorului șef Secție, George Adrian Matei, actual șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție.

”Devoratorul de PSD”-iști ”papă” doi useriști și doi liberali

Această dezvăluire a identificării cu nume și prenume a procurorului care va da decisiva în Dosarul ”VACCINUL 1” fiind cu atât mai interesantă, cu cât George Adrian Matei este la rândul său un magistrat controversat. Și nimeni altul decât finul documentat al conducătorului de facto al Secției pentru procurori din cadrul CSM, atotinfluentul Cristian Ban.

Doar Gheorghiță e imun!

În plus, cariera profesională a acestuia a explodat odată cu primirea ”etichetei” de ”devoratorul de PSD-iști”! George Adrian Matei fiind de altfel și singurul procuror care a reușit condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive. Și tot George Adrian Matei a clasat și un dosar al lui Dan Barna. Numai că, de această dată, ”devoratorul de PSD-iști” se va dovedi ”călăul” liberalilor și useriștilor! Câte doi foști miniștri din fiecare cele două partide considerate până acum drept ”protejatele sistemului” urmând a fi inculpate în Dosarul ”VACCINUL 1”!

Au luat de 10 ori necesarul!

Ținând cont de faza mai mult decât avansată a anchetei, dar și de miza uriașă a acestui dosar care va ”exploda” la vârful clasei politice românești, nu vom dezvălui astăzi și alte amănunte din probarea informativă a speței. Însă este suficient doar să menționăm că inculpații ar fi achiziționat de 10 ori mai mult necesarul de vaccinuri anti – COVID pentru întreaga populație a României!

Au luat de 10 ori mai multe vaccinuri

Prejudiciul deja calculat fiind una de-a dreptul halucinant și reprezentând un nou record absolut al dosarelor instrumentate până acum de Direcția Națională Anticorupție, chiar și sub conducerea Laurei Codruța Kovesi. Ceea ce poate însemna implicit că, dacă procurorul George Adrian Matei va reuși să ducă la bun sfârșit și ceea ce se anunță încă de pe acum a fi drept ”DOSARUL SECOLULUI”, atunci acesta chiar că se înscrie cu șanse reale în cursa internă pentru a îi succede lui Crin Bologa la conducerea Direcției Naționale Anticorupție… În timp ce doar doctorul Gheorghiță va scăpa neatins de ”tsunami”-ul Dosarului ”VACCINUL 1”…

Citeste in continuare

D.N.A.

Caracatita de la Compania Nationala POSTA ROMANA

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Poșta Romana:
vectori : LILIANA PIRVU, GEROGIAN CORENTTI- se vizeaza angajari, deplasari în strainătate, diverse contracte etc.
Surse credibile institutionale confirma ca ancheta DNA vizeaza, în special, fapte din ultimii doi ani, în timp ce Posta Romana, la nivele de conducere, sustine că o parte dintre documentele solicitate au o vechime de peste 30 de ani.
Conform surselor citate, DNA a trimis o solicitare Poștei Romane sa ii puna la dispozitie o serie de documente, in cadrul unui dosar penal vizand compania.
Intre altele, procurorii unitatii centrale a DNA, solicita:
– contractele de munca si alte contracte de colaborare incheiate de Postă cu mai multe persoane
– un contract de credit
– mai multe contracte de servicii, intre care cele pentru telefonie fixa, incheiate si achitate de Posta Romană după data de 17 februarie
– documentele privind achizitia de schimbare, de catre companie, a tehnologiei de telefonie fixa
toate documentele privind deplasarile in strainătate, in perioada 2021-2022

In fapt, Compania Nationala Posta Romana a primit o solicitare de documente din partea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru verificarea unor informatii mai vechi de 30 de ani: practic se verifică modul in care s-au facut unele angajari.

Valentin Stefan, directorul general al Companiei Naționale „Poșta Romana” a declarant că DNA cere informatii cu privire la angajarile facute in ultimii 34 de ani.
„Sunt contracte încheiate în 1988, în 2002, 2015, 2019 şi evident în 2021 şi cred ceva şi din 2022, dar nu sunt sigur. Astfel de solicitări din partea instituţiilor statului vin la Poşta Română în mod frecvent. Tot din partea DNA a venit o solicitare, acum câteva luni şi au ridicat şi documente, majoritatea cu caracter extern. În legătură cu solicitarea venită săptămână trecută, noi strângem acum documentele pentru a le pune la dispoziţia procurorilor cât mai repede.
Cred că astăzi, mâine le vom aduna şi le vom trimite către dânşii. Nu am auzit că va fi audiat cineva deocamdată se strâng documentele, iar multe dintre informaţiile solicitate nu au obiect, adică nu există în cadrul companiei. Sunt unele contracte care nu s-au încheiat. Angajările sunt din ultimii 34 de ani, după cum am spus, şi vizează vrei 20 de persoane, majoritatea angajate înainte ca eu să vin în companie.”

Nu uitati, va rugam, sa va indreptati atentia, catre activitatile si legaturile directorului general DUMITRU DANIEL NEAGOE, condamnat de instantele de judecata si in sarcina caruia au stabilite mari prejudicii pentru Statul Roman, fiind intregistrate, oficial, ca pierderi ale postei. Acesta are o legatura speciala cu Directia de Posta Prahova si in special, cu fostul consilier Adrian Bordei. Impreuna au ticluit angajari si contracte, la Ploiesti, apoi, dupa ce inculpatul-condamnat a fost propulsat la conducerea Companiei Nationale Posta Romana, din Bucuresti, in anul 2010, dimensiunea valorilor financiare incasate la negru, sume nefiscalizate si rezultate din aranjamente contracctuale si rezultate din sume platite pentru angajari, acoperite prin diferite comisii de evaluare, in vederea ocuparii unor posturi in companie, sau generare de contracte de prestari servicii, sau diferite lucrari etc, au generat reactia prompta a autoritatilor competente, care l-au incadrat, documentat complex, dovedid si demonstrat, in instanta, drept pentru care a si fost condamnat, printr-o riposta ferma si autoritara. Insa, altii, din jurul sau, cum este cazul consilierului Bordei Adrian, au fost extrasi, desi au avut roluri in amplele formule infractionale in speta.

Caracatita de la Compania Romana, Oficiul Prahova-FILIERA DAVICENCO/Umbra lui DUMITRU DANIEL NEAGOE la Ploiesti (I)

Ce spune compania?
Referitor la actiunea DNA central, Posta Romana a transmis, pe canalele de mass-media oficiale, ca a primit o solicitare de documente din partea Directiei Nationale Anticorupție, toate cu circuit intern, pe care le va transmite instituției.
„Compania își respectă toate obligaţiile impuse prin lege şi gestionează cu atenție și seriozitate toate proiectele pe care le realizează. Totodată, Poşta Română colaborează cu orice autoritate de control abilitată şi este deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa.
Poșta Română, una dintre cele mai mari companii deținute de statul român, este o entitate verificată în mod frecvent de către instituțiile de control și considerăm firești aceste demersuri. Menționăm că o parte dintre documentele solicitate recent de DNA au o vechime de peste 30 de ani.
Totodată, managementul actual al companiei își desfășoară activitatea cu integritate, responsabilitate și grijă pentru toate resursele aflate în proprietatea Poștei Române. Așa cum a demonstrat, până acum, actualul management acționează cu transparență și acordă tot sprijinul instituțiilor statului român”, susține compaia de stat.
Suntem, insa, fosrte curiosi, daca posta a trimis si ceea ce trebuie, pe langa hartogaraie care sa disimuleze cvasi-bunele intentii si pseudo-bunavointa, in ceea ce priveste acordarea sprijinului legal si punerea la dispozitie, pentru a sprijini DNA, in procesul de cercetare a faptelor prezumtiv suspicionate.
Sa speram ca nu este doar un balon cu bule de aer, sau un mic foc, fara fum, care sa arate cetatenilor din Romania ca, in sfarsit, DNA documenteaza vinovatii, ii aduce in fata justitiei, care ii va pedepsi, pentru furturile, distrugerile, delapidarile si aducerea, in general, in stare de neintrebuintare a unor intregi sectoare ale acestei companii de stat, intrucat, urmare a acestor grave infractiuni savarsite, cu staruinta si perseverenta ifractionala, de multi ani, pierderile sunt enorme, iar paguba se constituie intr-unul dintre cele mai mari prejudicii in sarcina Statului Roman.

Sa nu-i uitati pe vectorii:
LlLIANA PIRVU, EXPORTATA, IN CALITATE DE EXPERT, PE CANALELE RETELEOR SUBTERANE DE CRIMA ORGANIZATA, EXACT IN PARLAMANTUL ROMANIEI
GEORGIAN CORENTTI, SEF BIROU ADMINISTRATIV, exponentul grupurilor care au penetrat si imbaxit Posta Romana si care “administreaza aceasta Companie Nationala a Romaniei, in restaurant, fiind servitorul clanurilor mafiote care ii livreaza tot ceea ce inseamna materiale, bunuri, produse & servicii necesare pentru aprovizionare in sectoarele administrative in sediul central din B-dul Dacia, dar si in toate sediile din tara.
Un caz aparte este reprezentat de sediul din Calea Giulesti, nr. 6-8, sector 5 Bucuresti, locatie destul de camuflata, in care isi exercita influentele simultan, distinsa doamna  Liliana Pirvu. Oare doamna ALEXANDRA FIFOR, responsabil Resurse Umane in Parlamantul Romaniei, a solicitat vreo referinta, odata cu recomandarea pentru incadrare, a doamnei LILIANA PIRVU? Tare curiosi am fi, noi, cititorii nostri, dar si DNA, (suntem convinsi!) cu privire la modalitatile legale de transfer, respectiv de incadrare a acestei persoane care, si in prezent, dirijeaza, din exterior, mare parte din formulele politicilor de angajari, trafic de influenta in forma continuata, in zona in speta, dar si activitatile subterane de aprovizionare, axate pe anumiti clienti favorizati, care sunt platiti prin cosmetizarea ofertelor dedicate pentru acestia si furnizori anumiti si care sunt indestulati ilegal, actiuni care sunt pregatite si ticluite de aceste persoane si care, de asemenea, exceed normelor, regulamentelor si prcedurilor legale de achzitii si aprovizionare, prev. de si prin disp. SEAP si SICAP etc. Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la...

Exclusiv2 zile ago

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupă ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu...

Exclusiv3 zile ago

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale? Dupa ce Politia Locala...

Exclusiv3 zile ago

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Nu-mi plac bilanțurile pentru că oamenii sunt reduși la nivelul unor cifre! Avem „n” inculpați trimiși în judecata. Ura!...

Exclusiv4 zile ago

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova a publicat, inainte de sedinta Consiliului Local Ploiesti de ieri, doua articole: „Doua proiecte cu cantec...

Exclusiv5 zile ago

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinEdilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice...

Exclusiv5 zile ago

Maria Floricică, directorul Transport Urban Sinaia, a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu substanțe interzise în bagaje

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDirectoarea pleca în vacanță cu familia, iar la un control de rutină, ofițerii antidrog au găsit un pachețel cu...

Exclusiv5 zile ago

Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 27 septembrie 2022 au fost...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe surse aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri, la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici pregătește un tun de cca 700 milioane de euro

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCel mai mare tun din istoria Ploieștiului, în valoare de cca 700 milioane de euro, urmeză să fie pus in...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii din județul Caraș-Severin sunt persecutați de adjunctul inspectorului șef dacă aleg să respecte jurământul de credință/”Este firma domnului Coman/comandant”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu toate că de la nivelul IGPR a fost trimisă o echipă din cadrul Direcției Control Intern, singurul lor...

Exclusiv7 zile ago

Cea mai prosta administratie locala din ultima perioada/Edilul Andrei Volosevici are si o lipsa totala de respect fata de cei „vii” si cei „morti”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Dezinvoltura distructivă a acestui personaj a aruncat administrația publică locală ploieșteană într-o criză fără precedent, în urma căreia cetățeanul...

Exclusiv1 săptămână ago

„Imparatul” si „Dumnezeul mai mic” din POLIŢIA ORAŞULUI BĂICOI/Singurul ofiter din Politia Romana care s-a cerut in corpul subofiterilor si a ajuns sa poarte gradele pe invers sau in diagonala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCazuri stupide cu polițiști „albiti” de Biroul Control Intern din IPJ Prahova Singurul ofiter din Politia Romana care s-a...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul Andrei Volosevici isi mai „trage” un expert in randul consilierilor de la cabinetul primarului: absolvent al Universitatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCabinetul primarului a devenit o instituţie bazată pe…şmecherie! De la data de 01.10.2022, Andrei Volosevici își trage un nou...

Exclusiv1 săptămână ago

Razbunare: Se intentioneza „debarcarea” lui Donald Constantin de la conducerea CSM Ploiesti/Fratia banului fratie mafiota/Fratia consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinClubul Sportiv Municipal a devenit de ani buni o instituţie bazată pe…şmecherie şi mai puţin spre nevoile sportivilor pentru...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!