Connect with us

Anchete

Efectul hartuirii politistilor de clasa politică

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Numeroase cereri de pensionare si numarul este in crestere!
Nu mai exista nicio motivatie pentru politisti sa ramana in sistem dupa ce ating varsta de pensionare.
Te lupti cu frustrari, lipsuri, stres, supramunca, sefi aroganti si incompetenti profesional.
Esti umilit de politicieni care iti ingheata salariul in timp ce si-l cresc ranjind, pe al lor. Si in ultimul timp, avem pe cap si usrplus care, cu doi lideri stersi si in pierdere de electorat, ne vaneaza pensiile militare, precizează cei de la sindicatul Equitas Târgoviște. (Paul D.).

Anchete

Ministrul Marius Constantin Budăi: ”știți că sunt și alte familii ocupaționale…”

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

În sfârșit, după aproape o săptămână de pichetări, s-a sinchisit să coboare la discuții și ministrul muncii și ”solidarității” sociale! Sigur pe el, deloc jenat, dimpotrivă cu un aer suficient și superior, mai ales că și partea adversă i-a lăsat loc de împăunare. O minimă observație a gesturilor denotă această vădită diferență de atitudine. Se vede clar că omul a ieșit să facă ceva joc de imagine la camere și microfoane, folosind și un limbaj la ”per tu”, o formă ce ar fi vrut să semene a familiaritate… deși, clar, mirosea a desconsiderare!

Formulele timide gen, ”știm că țara o duce greu”, ”dacă era să se aplice Legea…”, ”dacă găsiți bunăvoința…”, ”știm că dumneavoastră nu, dar poate discutați în coaliție” nu au făcut decât să-i dea apă la moara deja obișnuitului ”N-AM!” Ba și-a permis chiar să o arunce că ”mai sunt și alte familii ocupaționale”, altfel spus, ”hai sictir, mai stați la coadă băieți, sunt alții în fața voastra!” Ministrul a rezolvat chestiunea cu o poartă în casă spunând clar ”știți că am mai discutat doar” și voi nu înțelegeți! Astfel a rămas în suspans motivația continuării pichetărilor, atunci când tu, cel nemulțumit îi zici ministrului că îl înțelegi… Te înțelege și el – chiar a și zis că avem dreptate – doar că ”rămâne cum am stabilit”!

Și-a permis, pentru că nimeni nu s-a găsit să i-o taie scurt și să-i arate că ne-am cam săturat să fim tot noi la coadă mereu și poate că ar trebui să vină și vremea noastră, FĂRĂ SCUZE! Miloaga la politicieni nu stoarce lacrimi. Cu acest deznodământ, pichetarea face mai mult rău decât bine.

Altminteri, întreaga clasă politică realizează deja că Legea 153/2017 a fost un mare joc la cacealma, făcut de Olguța, în speranța creșterii punctajului pentru PSD… Ideea în sine, a salarizării unitare, nu a fost proastă, ci foarte prost și pervers pusă în aplicare, astfel încât – cu pâinea și cuțitul în mână – primii beneficiari au fost aleșii, apoi, au trebuit să-și cumpere credința magistraților – făcând din a treia putere în stat, un bișon de curte – și medicii, ultimii fugeau pe capete din țară. Restul, prostimea, a rămas într-o proiecție pe 5 ani ce se dovedește a ne duce la Paștele calului!

Polițiștii, jandarmii, pompierii și militarii nu vor fugi din țară și nici vor demisiona pe capete, sfidați de brancardierul ce aduce acasă cât un ofițer superior de poliție! Oarecare efecte s-au simțit prin pensionări… cine a putut și mai poate, restul este ținut în loc tocmai de această perspectivă a pensionării mai timpurii. Dar până și pensionarea se vede că le face cu ochiul dragilor noștri parlamentari și asta pentru că deprofesionalizarea deja își arată colții și miroase a colaps în întreg sistemul de ordine și apărare publică. Și iarăși, trebuie să ne amintim că avem un război la hoatare… doar că de data asta în favoarea noastră.

Cum vrei tu, stat român, să îți fie apărată ordinea de drept atunci când polițistul ori jandarmul este în coada așteptărilor, desconsiderat de aleșii tăi, umilit până și acolo unde speră să-și găsească dreptatea? Cum te aștepți să sară ostașul la sacrificiu când duce povara unui întreg arsenal de frustrări salariale. De ce s-ar arunca în foc – tot la sacrificiu – pompierul atunci când arde casa domnului judecător ori parlamentar, care odinioară îi amintea că sunt alții înaintea lui…. chiar dacă el din 2009 a rămas cu același salariu de funcție! ”Cel sătul nu-l crede pe cel flămând.”

Guvernanții au ajuns într-un blocaj, din care nu pot ieși, nu reușesc nici măcar să țină salariile în pas cu rata inflației! Este clar – dar nu au curajul să o spună – vor recurge la o nouă Lege a salarizării. Inevitabil, o luăm de la capăt, cine a mancat până acum cozonac, rămâne cu cozonac, restul rămâne să tragă nădejde.

O criză profundă, asortată cu un grad de nesimțire și incompetență crasă, nu se întoarce în cinci pichetări pe la porți de ministere. Răspunsul trebuie să fie pe măsură! Nu vă așteptați că sancționarea la urne îi mai atinge. Problema s-a rezolvat: aparatul administrativ, de la ministere în jos, geme de funcționari – mulți nici nu știu unde le este biroul și colegii – care primesc salariu și care vor merge să-și răsplătească la nevoie partidul ce le-a dat pâine FĂRĂ MUNCĂ! Absenteismul la vot nu a fost niciodată o problemă electorală în peisajul politic românesc, precizeaza Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Anchete

Mesele de la Dubai, plătite de patronul Sanimed/Despescu, coleg de ”lot” cu Corina Caciuc

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comunicatul 394/VIII/3 din 28 aprilie 2022: ”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de doi oameni de afaceri și a SC SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL, în sarcina cărora s-a reținut comiterea unor infracțiuni de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut, pentru sine sau pentru altul, foloase necuvenite, cumpărare de influență, spălarea banilor, a unor infracțiuni de fals și înșelăciune (comise în diferite forme de participație)”.

(Preluare National – Catalin Tache):

Mesele de la Dubai, plătite de patronul Sanimed

 ” În cauză există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt: În prezenta cauză penală se desfășoară cercetări cu privire la modalitatea presupus nelegală în care, în cursul anului 2020, la începutul pandemiei de Covid 19, a fost încheiat un contract cadru de achiziții publice de măști de protecție, în valoare de peste 50 de milioane lei.

În contextul menționat mai sus, cei doi suspecți ar fi determinat funcționari din cadrul Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC), pentru ca, prin încălcarea legislației primare, să permită încheierea între o societate comercială interpusă, controlată de cei doi oameni de afaceri și instituția publică menționată, a acordului cadru care viza achiziția a 1.750.000 măști de protecție. Deoarece societatea interpusă nu avea capacitatea să respecte clauzele contractuale (livrarea la timp a măștilor), ar fi fost falsificate mai multe documente care i-ar fi permis acesteia să evite plata către statul român a unor penalități în valoare de 12.786.706 lei. Pentru a asigura obținerea/derularea în bune condiții a contractelor de achiziții publice cu materiale sanitare, unul dintre suspecți ar fi achitat unei alte persoane, sub forma unui contract de reprezentare consultanță și prestări servicii – intermediere suma de 568.820 lei. Prin modalitatea descrisă mai sus au fost vătămate interesele participante în cadrul procedurii și ale instituțiilor publice implicate în acțiunile de prevenire și răspuns împotriva infecției cu virusul SARS – Cov 2 cărora le erau destinate materialele de protecție. Concomitent s-a obținut un folos necuvenit în sumă totală de 22.906.031 lei pentru societățile controlate de suspecți (atât pentru cea care a încheiat contractele de mai sus, cât și pentru firmele interpuse”.

Dai în Hideg, pică Nagy!

Iar prin rechizitoriul din 22 aprilie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție păreau să fi trecut la ”next level” al anchetei privind jaful generalizat, de sute de milioane de euro, din domeniul sanitar, în timpul pandemiei de Covid 19. Mai ales că, după doar 12 zile de la începerea urmăririi penale împotriva patronului SANIMED, miliardarul Cătălin Robertino Hideg, DNA muta din nou spectaculos. Printr-o nouă începere a urmăririi penale, de această dată într-un dosar disjuns din cel al mituitorului Hideg. Pe 5 mai fiind pusă sub urmărire penală și atotinfluenta până atunci directoare a ONAC, Cornelia Nagy. ”Regina Achizițiilor” fiind acuzată de abuz în serviciu după ce, împreună cu o consilieră, ar fi semnat în mod nelegal, un contract de achiziții cu firma SC Romwine &Cofee SRL, pentru a cumpăra măști de protecție în valoare de peste 50 de milioane lei”.

Nagy a picat, Hideg rezistă!

Numai că, gata, din acest moment s-a terminat și ”șmecheria” DNA. Iar procurorii anticorupție degeaba și-au mai ”flexat” timid ”mușchii” în încercarea de aducere în țară a urmăritului penal Cătălin Robertino Hideg. Pentru că ”procedurizarea” identificării miliardarului membru de frunte al Masoneriei, Rotary Club și sponsor generos și asumat al ”meselor informative” ale capilor unui serviciu secret s-a blocat instant. Astfel că urmăritul Hideg este din nou pe caii mari ai afacerilor din domeniul medical, chiar dacă doar de la mare distanță de România. Hideg fiind zi și noapte ”sufletul petrecerilor” desfășurate la cele mai de fițe locații din Dubai. Și la care, după cum se poate lesne observa din fotografiile intrate în posesia noastră, se afișează alături de comeseni invitați de seamă, de la ofițeri ai unor structuri militare informative și până la ”investitorul strategic” Laurențiu Reghecampf. ”Agățat” prin intermediul ”greșelilor tinereții” Corinei Caciuc, acesta negociind asumarea preluării, în vederea securizării, a 40 la sută din acțiunile Sanimed…

Despescu, prea mic pentru Klemm!

Iar odată cu cooptarea în selectul ”Grup de la Abu Dhabi”, Cătălin Robertino Hedig a fost ”reevaluat” și de structurile informative ale țării. Drept urmare, Bogdan Despescu nu s-ar atinge de acesta nici măcar cu o citație, dar cu eventuală ”extragere”! Dar, într-un fel, secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne este și de înțeles, omenește vorbind… Pentru că, oricât ar avea el și patru stele – și încă pe invers! – chiar nu avea Despescu cum să nu înghită în sec și să ia automat poziția ”Ghiocel” atunci când a văzut fotografiile pe care astăzi le publicăm…

Despescu, coleg de ”lot” cu Corina Caciuc

Mai ales dacă a citit și raportul prin care fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm ar fi parafat un contract de consultanță juridică în domeniul pharma. Dar nu în Japonia, ca până acum… Ci cu un ”misterios” investitor român din Abu Dhabi. Contract despre care există informații că s-ar învârti undeva în jurul sumei de 1,5 milioane USD. Și atunci, cum să nu i se rupe lui Hedig de DNA și de urmărirea lor penală…?

Citeste in continuare

Anchete

O parte din dovezile că ofițerii SPP-ului lui Pahonțu fac POLIȚIE POLITICĂ/Ofițeri SRI, filați de SPP în Guvern!

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Publicăm astăzi o primă parte din convorbirile nu doar halucinante, dar și absolut alarmante din punct de vedere al securității naționale, dintre șefii Serviciului de Protecței și Pază. Atât între ei, cât și cu angajați ai Guvernului României sau ai altor instituții vitale pentru statul român, precum Camera Deputaților sau diverse ministere. Șefi de obiective SPP, inclusiv cei de la Palatul Victoria și de la alte structuri raportând zi și noapte în timp real, ofițerului SSI, Felix Dicu despre toate mișcările demnitarilor statului român, angajaților Guvernului sau ai Parlamentului. Și chiar despre ofițerii de la Serviciul Român de Informații aflați la post!

(Preluare National – Catalin Tache):

O parte din dovezile că ofițerii SPP-ului lui Pahonțu fac POLIȚIE POLITICĂ

Și dacă nici aceste convorbiri care pot fi puse oricând la dispoziția organelor de urmărire penală nu mai reprezintă ”PROBE INDUBITABILE ale POLIȚIEI POLITICE efectuate în MOD ORGANIZAT de către OFIȚERII Serviciului de Protecție și Pază asupra DEMNITARILOR și OBIECTIVELOR GUVERNAMENTALE pe care sunt obligați să le protejeze prin chiar legea de funcționare, atunci uite că ”dăm drumul” și la primele fotografii din ”fototeca” intrată în posesia noastră!

Guvernul, în Transmisiune ”LIVE”!

Cu precizarea că demnitari ai statului român și ofițeri SRI sunt spionați și fotografiați de către ofițerii SPP aflați la post în sediul Guvernului, la ordinul colonelului Felix Dicu. Acesta urmărind practic ”live” toate mișcările demnitarilor și chiar a ofițerilor sub acoperire ai altor servicii secrete! Inconștiența ofițerilor SSI și a aghiotanților din Secțiunea 3 din cadrul Serviciului de Protecție și Pază fiind atât de uluitoare, încât aceștia comunică pe un grup de aplicație criptată în care, la pozele de profil, sunt fotografiile propriilor copii minori!Și fac schimb de fotografii inclusiv cu un ofițer SRI sub acoperire și care răspunde de protecția membrilor Guvernului României împotriva spionajului rusesc! Deși cunosc calitatea oficială a acestuia! Totuși spionează și fotografizază în bufetul Guvernului ”blonda căpitan de la SRI”, de care își și bat joc că ”se sparge ușor” !!!

Este chiar șeful SDI, colonelul FELIX DICU!

Toate convorbirile de pe aplicația WhatsApp, dar și de pe Signal, intrate în posesia noastră sunt centralizate de către utilizatorul ”GIGEL COSTEL MOTĂNEL”. Cel care le solicită șefilor de obiective de la Guvernul Românei să i se raporteze tot ce mișcă în Palatul Victoria, care demnitar intră și care iese, fotografii, de la bufet și parcare, cine comentează pe ”grupurile de rezerviști” și ”să instruiți oamenii din obiectiv în acest sens”. Iar după cum o demnostrează fără putință de tăgadă celelalte mesaje pe care nu le publicăm astăzi, GIGEL COSTEL MOTĂNEL este chiar colonelul Felix Dicu! Cel care, după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 8 august, titrată ” Vânzătorul lui Geoană, colonelul Felix Dicu, noul șef SPP” a fost numit în fruntea Secțiunii de Documentare Informativă a Serviciului de Protecție și Pază! Omul care raporta direct colonelului Dumitru Voroneanu. Și acum generalilor Daniel Ion Bălașa și Lucian Pahonțu!

”ZOZO” către GIGEL COSTEL MOTĂNEL

Dacă și ofițeri ca ”ZOZO” Z. au ajuns să fie exploatați informativ într-un asemenea hal de seseiștii lui Felix Dicu, atunci chiar că nici cel mai optimist inițiat al sistemului nu mai poate trage speranțe că ”Șandramaua lui Pahonțu” mai poate fi ”reevaluată”!

Mai ales dacă, de la momentul publicării acestor prime PROBE de POLIȚIE POLITICĂ STRICT INTERZISE de CONSTITUȚIE și TOATE LEGILE în vigoare, nu se dovedește ”de îndată” că mai avem CSAT în țara asta! Și Secție Militară a DNA! Și atunci vom ”detona” și ”nucleara”, în ciuda riscului iminent de vulnerabilizare externă a celor mai importante instituții ale statului român. Dar dacă SPP-ul spionează, în loc să ia măsuri să protejeze aceste structuri iar SRI-ul nu este în stare să își ”acopere” nici măcar proprii oameni de la Guvern, atunci de ce ar face-o alții…?

Deocamdată însă, să parcurgem astăzi doar câteva din convorbirile de pe WhatsApp dintre actualul șef SDI din SPP, colonelul Felix Dicu și unul dintre chiar șefii de obiectiv de la Palatul Victoria…

” – O ședință scurtă. Revin imediat.

– Bine.

– Nu l-am văzut. Ce nume are?

– cristina david

– un screenshot pe profilul ei

Sa o identific.

–       Uita-te în el si are ”semne” ca e…Ca-s multe

–       Am inteles

–       Acum e consilier la cabinetul doamnei consilier de stat Oana Bulai

–       Aha

Am înțeles

–       sper ca ti-am dat de lucru, in plus

si mai stiu si ca e angajata și la parlament. Are doua salarii, unde, nu stiu.

–        Poate mai merge si pe la parlament

nu ca e angajata acolo. a doua problema…

– eu asa stiu

– pe secretarul de stat … l-ati mai vazut pe la guvern?

– da

– ce zice

– nu stiu ce zice..

– nu vorbiti cu el?

poate vorbiți… cu amanunte

– Da, stai linistit

sapam

– stau. va ziceam că e o legătură aparent inexplicabilă De unde până și până unde … Bobby…

– Probabil vrea job

G :Daca nu o avea deja … ciurea… un part time…

Z :  Verificam

– Ok

Cumva pe naghi l-ați vazut în zona ?

– N-am auzit

(…) – Bună seara.E adevărat? Au fost ceva miscari pe acolo aseară?

– Nu stiu nimic.Încerc să aflu.

– Pe grupul ăla se comentează ceva?

– Nu, nimic, a post inf. Liviu Constantinescu, dar e liniste.(…)

(…) -Neata. da. Unde e?

– La o masa mai departe.

La guv

– Aha

S-a angajat pe acolo?

Ce mana aveti…

– Aflu mai multe ca doamna cu care e, e gura sparta

– Cine e doamna?

– o fi capitan SRI dar se sparge usor

Una de pe aici

– E la SRI?

Oficial?

Sau supoziții?

–       cum îl cheamă?

ea da

– Rites Ionut

– sa-l…

– dc?

– Sotia lui nu a fost sefa de cabinet a lui… pe vremea PDL?

– Ba da

– la CD

– da, dar nu sefa de cabinet

– Ce? Era?

– A fost sefa departmentului legislativ de la cdep

nasul de cununie era Radu Câmpeanu

– Aoleu

– Era pe zona PNL

– sau alde, acum…

– Deașteaptă fata

– Soția?

– Da

– Și el a plecat că?

– A plecat pentru un trai mai bun. Nu era pe aceeași lungime cu Ganea al meu”…

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv20 de minute ago

Andrei Volosevici, Albu Catalin, Enita Alexandru, ITM Prahova, Enita Cristian Valentin de la Garda Nationala de Mediu si mafia deseurilor

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova va publica, saptamana viitoare, investigatia „Andrei Volosevici, Albu Catalin, Enita Alexandru, ITM Prahova, Enita Cristian Valentin...

Exclusiv1 zi ago

Plangere penala impotriva directorului general al Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin Constantin, nasul edilului), Manolache Roxana si Dobrescu Valentia pentru abuz in serviciu si fals

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri...

Exclusiv2 zile ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 08.08.2022, Incisiv de Prahova a publicat primul episod din serialul „Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE...

Exclusiv5 zile ago

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncrengatura primarului Andrei Volosevic ( fara comentarii, deocamdata), in legatura cu fostul director general si al Administraţiei Spitalelor şi...

Exclusiv5 zile ago

Ce-i mai mananca si nu are cine sa-i scarpine!/Interese dolosive/Documente/PSD Prahova continuă scandalul/Așa rușine Ploiestiul niciodată n-a mai pățit

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLiderii locali din Ploiesti ai PSD și edilul Andrei Volosevici au afectat nu doar imaginea județului și a municipiului...

Exclusiv6 zile ago

Recrutarea Minervei vine dupa ce anul trecut Isarescu i-a angajat pe Dancila si pe Tudilica a lui Zavoranca

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinManole, e scris in STELE! La modul in care a ratat toate prognozee de inflatie, desigur ca Isarescu a...

Exclusiv6 zile ago

Secretomania a ramas însă adânc înrădăcinată în vintrele Ministerului Afacerilor Interne/FANTOMELE DIN DULAPUL M.A.I.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAceastă imagine din 1970, cu distinșii membri ai Armatei Poporului păzind o ”gaură strategică” este o ilustrare demnă de...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziua când patru polițiști și-au încălcat jurământul de credință și au scuipat în obrazul statului de drept!/O faptă, trei sancțiuni

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În urmă cu vreo două săptămâni, am fost la Comisia de Jurisdicție a Imputațiilor din MAI, pentru a...

Exclusiv1 săptămână ago

Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinRomânia, în infringement pentru poluarea aerului și neînchiderea gropilor ilegale de gunoi Comisia a decis  să trimită României o...

Exclusiv1 săptămână ago

Pozitia 6 din lista turnatorilor, cocotat post-decembrist pana la varful BNR, platit cu sute de mii de Euro anual…

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCum? Nu stiati? Cei care erau turnatori ai Securitatii si cantau in struna regimului comunist, punand la baza muncii...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova va publica, saptamana viitoare, al doila episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local,...

Exclusiv1 săptămână ago

Polițiștii ies în stradă/Protest pentru normalitate

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSuntem deja la jumătatea anului, iar guvernanții încă se joacă de-a ”baba oarba” cu drepturile angajaților din sectorul de...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova publica, azi, primul episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES...

Exclusiv2 săptămâni ago

BATAIE DE JOC/130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMinciuna are picioare scurte, asa se spune din batrani si invatam zicala asta inca din copilarie. Insa, de multe...

Exclusiv2 săptămâni ago

Polițiștii trebuie să se mulțumească cu încă o rundă de promisiuni, despre o nouă serie de „firimituri” salariale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPentru că participarea la formele de protest anunțate la finalul anului 2021 a fost sub nivelul pe care organizațiile...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!