Connect with us

Featured

Drulă nu se împiedică de Barna în cursa pentru Cotroceni/”Câine, nu om” : Cuc și Bode, predați de Drulă la DNA!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare National – Catalin Tache):

”Barna, iepurele lui Cutter” titram ”lovitura” din 22 februarie, atunci când dezvăluiam că adevăratul prezidențiabil al ”partidului anti-sistem” este Cătălin Drulă! Încă de la începutul anului, în interiorul USR – PLUS dându-se lupte surde pentru controlul alianței. Iar dacă Dacian Cioloș nu s-a sfiit să își declare hegemonia asupra neo-marxiștilor, Dan Barna a primit deja lovitura sub centură pe care o anunțam încă de atunci.

Drulă nu se împiedică de Barna în cursa pentru Cotroceni

Astfel că Barna nu va face mofturi, cu dosarul de fraudare a fondurilor europene suflându-i în ceafă, să se retragă strategic, atunci când va fi pus să sară ”la castana” DNA! Iar dacă actualul vicepremier își îndeplinește cu o conștiinciozitate demnă de o cauză mai bună rolul de ”iepure” pentru Drulă în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Președinția Româniai a USR – PLUS, Cioloș a ajuns și el în scurt timp să își lingă neputincios rănile. Frustrarea acestuia fiind cu atât mai mare cu cât promovarea lui Drulă are loc cu girul nemijlocit al Parisului, acolo unde ministrul Transporturilor este perceput mult mai ”francofon” decât chiar Dacian Julien Cioloș. Iar cum, așa după cum dezvăluiam pe 20 aprilie, ”serviciile franceze merg cu Drulă”, Cioloș știe foarte bine că, odată luată decizia DGSE, zarurile au fost aruncate. Astfel că teribila mașinărie de propagandă așternută la picioarele unui Drulă care trebuie să rămână singurul ”om nou” din politică pregătește noi lovituri năucitoare de imagine. Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că predecesorii săi la conducerea Ministerului Transporturilor, pesedistul Răzvan Cuc și liberalul Lucian Bode au fost deja ”împachetați” informativ și predați DNA de un Drulă care astfel încearcă să își legendeze și mai mult ”eticheta” de ”câine, nu om”.

Cioloș, sacrificat de Paris

Cea cu care speră să trezească electoratul dur de dreapta în finala programată cu Laura Codruța Kovesi. Și în condițiile în care conducerea PSD va spune ”pas” și la aceste noi alegeri pentru Palatul Cotroceni.

De la postac la rangă!

Acum, și povestea asumată a premierului care în tinerețe s-a întreținut pe timpul Colegiului în SUA spălând vase părea cât se poate de succes. Numai că, așa după cum dezvăluiam chiar ieri, i-a scos DGSE băutura pe nas lui Cîțu, fie ea și cea consumată acum 21 de ani. Astfel că, fără a risca să prognozăm cât va rezista și biografia de succes a lui Cătălin Drulă, prezentăm totuși ”minunea canadiană” trăită de acesta în tinerețe. Atunci când, după ce a terminat liceul, acesta ar fi primit o bursă de studii în Canada, la Toronto. Acolo unde, la doar 19 ani, ar fi dezvoltat o inovatoare platformă de comunicare prin bluetooth. Plus o altă platformă, care permitea comunicarea necesarului de sânge pentru transfuzie prin telefonul mobil și livrarea acestuia prin drone, până la o distanță de 70 de kilometri. Numai că, brusc , Drulă s-a decis să se întoarcă în România, deși avea viitorul asigurat în Canada. Dar nu pentru a ocupa cine știe ce funcție de conducere în instituțiile statului român sau la nivelul companiilor multinaționale care în mod normal ar fi trebuit să se bată pe un tânăr de succes ca el. Și nici măcar pentru a își dezvolta propria afacere de succes. Ci doar pentru a deveni, ani de zile, postac sub pseudonimul ”Cutter”, pe forumul Asociației ProInfrastructura! După care, din toate milioanele de postaci anonimi din țara asta, noul premier tehnocrat l-a ales tocmai pe ”Cutter” Drulă să îi fie consilier personal pe problemele de infrastructură.

Cuc și Bode au de ce să tremure!

Supervizând astfel cel mai mare buget al Guvernului tehnocrat. După care, după o altă perioadă de ”acalmie” profesională, Cătălin Drulă ajunge direct ministrul Transporturilor, în ciuda opoziției puternice a liderilor Partidului Național Liberal. Și propaganda a început să lucreze intens la o imagine de politician care duhnește de la o poștă a Traian Băsescu, înainte de antrenarea acestuia pentru cursa prezidențială. Astfel că IT-istul Drulă trimite mesaje ”de cartier” sindicalistului Rădoi, dărâmă chioșcurile cu ranga în mână și își toarnă la DNA colegii de coaliție și Guvern. Iar faptul că nu a cerut protejarea identității de denunțător, ci chiar procurorii au avut grijă să ”scurgă controlat” și obsesiv stenograma în care liberalii îl numeau ”incontrolabil” ci ”câine, nu om” arată odată în plus că piedestalul pe care o parte a serviciilor secrete încearcă să îl suie este cel al singurului ”om nou” de la vârful actualei clase politice.

Contractele cu turcii… Și cu grecii…

Nu audierea propriu-zisă a lui Nelu Iordache, ci modul în care aceasta a decurs și a fost ”împachetată” mediatic a produs efectele scontate. Mai ales că ea a venit la atât de puțină vreme de când Drulă le deschidea ușile propriului birou procuorilor anticorupție, cum nici cei mai fanatici susținători ai ”Zeiței Cătușelor” nu au făcut-o vreodată! Iar cum Iordache a trebuit să mai dea o dată cu subsemnatul tot într-o anchetă legată de contractele Ministerului Transporturilor a fost se pare un ultim avertisment adresat politicienilor care ar face greșeala să îl subestimeze pe Cătălin Drulă.

Contractele autostrăzilor, predate DNA

Mai ales că în lunile de când a preluat portofoliul, acesta  a strâns ”ca hamsterul” toate informațiile și documentele necesare detonării unor spectaculoase dosare care să ”bubuie” atât în sânul PSD, cât și al PNL. Pentru că odată tabăra Orban zdruncinată de descinderea procurorilor de pe Aeroportul Otopeni iar gruparea Cîțu penetrată de intrarea în rândurile susținătorilor premierului a ”baronilor” prinși în ”plasa” anchetei navelor de salvare, Drulă poate trece la ”next level”. Sursele noastre susținând că Răzvan Cuc se poate ascunde și în Codrii Neamțului, că tot este ”mâncat”. Fiind suficientă în acest sens dezvăluirea unui singur contract semnat pe sfârșitul mandatului acestuia. Și care ar fi depășit până și ”baremul” de comision încasat pe vremuri de Elena Udrea, ceea ce chiar că reprezintă un adevărat record în materie! Dar și asigură ”suportul mediatic” necesar…După care și Bode are de ce să intre în panică, ”câinele, nu omul” Drulă neavând nicio remușcare atunci când a predat și documentația cu privire la ”secretele murdare” ale mandatului acestuia. Singurul element ajutător pe care îl putem furniza în acest moment operativ pentru identificarea ”bornelor” noilor anchete lucrate în colaborare de DNA și ministrul Drulă fiind cel cu privire la faptul că aceștia au pus ochii pe turci… Dar și pe greci…

Exclusiv

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti”.

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

Precizam ca, pe surse, aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri (28 septembrie 2022), la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la Ploiești (documentarea dosarului privind evolutia situatiei de fapt – inca de la prelungirea contractului cu firma franceza Veolia).
Surse DNA au confirmat pentru Incisiv de Prahova faptul ca, Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat. Vom reveni cu amanunte. (CERASELA N.).

Se aude, din nou, zăngănit de cătușe la Primaria Ploiesti/Se clameaza protectia SRI si a statului francez

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

După ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu mult tupeu că nu poate accepta ca pentru masteratul profesional să se înscrie agenți de poliție, pentru că această noua metodă de accedere în corpul ofițerilor este destinată exclusiv celor din afara sistemului, astăzi vă putem spune că 69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.

Este o surpriză plăcută și o dovadă că prima formă de masterat profesional promovat de conducerea MAI ar fi adus în sistem doar pilele și clientela politică. Faptul că a fost o concurență deschisă, între cei care nu sunt în sistem și agenții/subofițerii care își doresc să treacă în corpul ofițerilor, a demonstrat încă o dată că în MAI avem angajați de valoare care nu sunt promovați și nu li se oferă șanse reale să afirme profesional.

 

Acum însă, primim tot mai multe telefoane din partea celor admiși care reclamă bătaia de joc din partea inspectorilor șefi. Și asta pentru că de luni încep cursurile și li s-a comunicat că trebuie să își dea demisia sau să se suspende în interes personal legitim, fără salariu. În condițiile în care vorbim despre colegi care sunt cu familii, cu copii, cu rate, care nu au așteptat examen de TCO ci și-au asumat să-și sacrifice un an de studii la zi, în București, pentru ca ulterior să primească gradul de subinspector.

În acest sens, am avut discuții cu inspectorul general al Poliției Române pentru a-i prezenta situația concretă în care se află agenții de poliție. De asemenea, am făcut demersuri la nivelul MAI pentru ca agenții de poliție admiși, după finalizarea masteratului profesional să fie repartizați în județele de unde provin. Cu privire la poziția IGPR, precizăm că factorii de conducere și-au însușit prevederile art. 57 din Anexa VI a Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și apreciază că agenților de poliție trebuie să li se aprobe rapoartele depuse la nivelul unităților din care provin.

Secţiunea a 6-a Drepturile salariale cuvenite pe timpul studiilor și în alte situații

Articolul 57

(1) Cadrele militare în activitate, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare, pe timpul cât urmează cursuri de zi în cadrul instituțiilor de învățământ superior, cu acordul și în interesul autorităților sau instituțiilor publice de apărare, ordine publică și securitate națională, beneficiază de solda de funcție/salariul de funcție avută/avut la data începerii cursurilor, de solda de grad/salariul gradului profesional deținut și de gradații, precum și de celelalte drepturi aplicabile personalului din instituția de învățământ, cu excepția soldei de comandă/salariului de comandă, în condițiile stabilite prin ordin al ordonatorului principal de credite.

(2) Personalul militar, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare care urmează cursuri de carieră și nivel, precum și alte activități de perfecționare sau formare continuă beneficiază de solda de funcție/salariul de funcție și, după caz, solda de comandă/salariul de comandă avute la data începerii cursurilor, de solda de grad/salariul gradului profesional deținut, de gradații și de celelalte drepturi salariale avute, în condițiile prevăzute prin ordin al ordonatorului principal de credite.

În acest context, apreciem că orice refuz al vreunui inspector șef de a aproba astfel de cereri este NEJUSTIFICAT în condițiile în care deficitul de personal în această categorie depășește 30% și vă rugăm să ne sesizați pe orice cale cu privire la impedimentele pe care le întâmpinați în acest sens, mai precizeaza sursa citata. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Featured

Polițiștilor li se aprobă mutările între unități/DESCARCĂ MODEL RAPORT MUTARE

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De fiecare dată când se apropie repartiţia promoţiilor şcolilor de poliţie aflate în subordinea Inspectoratului General al Poliţiei Române și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, solicităm conducerilor centrale din aceste unități ,dispunerea analizării și aprobării solicitărilor de mutare ale poliţiştilor aflaţi în activitate, între diferite unităţi de poliţie aflate în subordinea acestora, precizeaza cei de la Sidepol.

Promoţiile din luna octombrie, ale celor 3 școli de agenți de poliție și poliție de frontieră însumează aproximativ 2000 elevi ce urmează să fie repartizaţi în cadrul unităţilor de poliţie aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, începând cu data de 28.10.2022.

Astfel, având în vedere proximitatea finalizării studiilor elevilor celor două unităţi de învăţământ, am făcut o solicitare către Inspectoratul General al Poliţiei Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, pentru aprobarea rapoartelor de mutare întocmite de către poliţiştii care doresc să plece din unităţile actuale, către cele de domiciliu şi nu numai.

Având în vedere lipsa predictibilităţii posturilor ce urmează a fi vacantate, la nivelul Poliţiei Române și Poliției de Frontieră, cât şi dinamica de personal aflată într-o continuă schimbare în ultimii ani, considerăm că este oportună solicitarea venită din partea organizaţiei noastre sindicale şi solicităm transmiterea către unităţile teritoriale ce vor beneficia de indicatori din şcolile de poliţie, a unei circulare, prin care să se aducă la cunoştinţa managerilor posibilitatea efectuării mutărilor în condiţiile expuse mai sus, mai ales în urma discuţiilor avute cu mai mulţi şefi de inspectorate care achiesează la primirea de poliţişti cu experienţă din alte unităţi şi cedarea indicatorilor repartizaţi din promoţii.

Condiţiile legale prin care se poate efectua mutarea poliţiştilor, sunt prevăzute de Legea 360/2002 privind statutul poliţistului şi O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne, poliţiştii interesaţi urmând a întocmi raport scris pentru efectuarea transferului, în cazul în care mutarea se va realiza la cerere sau să îşi exprime acordul în vederea mutării, în cazul în care mutarea se va realiza în interesul serviciului.

 DESCARCĂ MODEL RAPORT MUTARE

Puteţi să efectuaţi procesul de mutare şi accesând site-ul organizaţiei noastre sindicale, sectiunea „SOLICIT MUTARE”, urmând a ne implica în acestă activitate, dacă sunt îndeplinite condiţiile legale, mai precizeaza cei de la Sidepol. (Cristina T.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv22 de ore ago

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la...

Exclusiv2 zile ago

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupă ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu...

Exclusiv3 zile ago

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale? Dupa ce Politia Locala...

Exclusiv3 zile ago

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Nu-mi plac bilanțurile pentru că oamenii sunt reduși la nivelul unor cifre! Avem „n” inculpați trimiși în judecata. Ura!...

Exclusiv4 zile ago

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova a publicat, inainte de sedinta Consiliului Local Ploiesti de ieri, doua articole: „Doua proiecte cu cantec...

Exclusiv5 zile ago

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinEdilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice...

Exclusiv5 zile ago

Maria Floricică, directorul Transport Urban Sinaia, a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu substanțe interzise în bagaje

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDirectoarea pleca în vacanță cu familia, iar la un control de rutină, ofițerii antidrog au găsit un pachețel cu...

Exclusiv5 zile ago

Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 27 septembrie 2022 au fost...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe surse aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri, la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici pregătește un tun de cca 700 milioane de euro

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCel mai mare tun din istoria Ploieștiului, în valoare de cca 700 milioane de euro, urmeză să fie pus in...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii din județul Caraș-Severin sunt persecutați de adjunctul inspectorului șef dacă aleg să respecte jurământul de credință/”Este firma domnului Coman/comandant”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu toate că de la nivelul IGPR a fost trimisă o echipă din cadrul Direcției Control Intern, singurul lor...

Exclusiv1 săptămână ago

Cea mai prosta administratie locala din ultima perioada/Edilul Andrei Volosevici are si o lipsa totala de respect fata de cei „vii” si cei „morti”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Dezinvoltura distructivă a acestui personaj a aruncat administrația publică locală ploieșteană într-o criză fără precedent, în urma căreia cetățeanul...

Exclusiv1 săptămână ago

„Imparatul” si „Dumnezeul mai mic” din POLIŢIA ORAŞULUI BĂICOI/Singurul ofiter din Politia Romana care s-a cerut in corpul subofiterilor si a ajuns sa poarte gradele pe invers sau in diagonala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCazuri stupide cu polițiști „albiti” de Biroul Control Intern din IPJ Prahova Singurul ofiter din Politia Romana care s-a...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul Andrei Volosevici isi mai „trage” un expert in randul consilierilor de la cabinetul primarului: absolvent al Universitatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCabinetul primarului a devenit o instituţie bazată pe…şmecherie! De la data de 01.10.2022, Andrei Volosevici își trage un nou...

Exclusiv1 săptămână ago

Razbunare: Se intentioneza „debarcarea” lui Donald Constantin de la conducerea CSM Ploiesti/Fratia banului fratie mafiota/Fratia consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinClubul Sportiv Municipal a devenit de ani buni o instituţie bazată pe…şmecherie şi mai puţin spre nevoile sportivilor pentru...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!