Connect with us

Featured

Drulă nu se împiedică de Barna în cursa pentru Cotroceni/”Câine, nu om” : Cuc și Bode, predați de Drulă la DNA!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare National – Catalin Tache):

”Barna, iepurele lui Cutter” titram ”lovitura” din 22 februarie, atunci când dezvăluiam că adevăratul prezidențiabil al ”partidului anti-sistem” este Cătălin Drulă! Încă de la începutul anului, în interiorul USR – PLUS dându-se lupte surde pentru controlul alianței. Iar dacă Dacian Cioloș nu s-a sfiit să își declare hegemonia asupra neo-marxiștilor, Dan Barna a primit deja lovitura sub centură pe care o anunțam încă de atunci.

Drulă nu se împiedică de Barna în cursa pentru Cotroceni

Astfel că Barna nu va face mofturi, cu dosarul de fraudare a fondurilor europene suflându-i în ceafă, să se retragă strategic, atunci când va fi pus să sară ”la castana” DNA! Iar dacă actualul vicepremier își îndeplinește cu o conștiinciozitate demnă de o cauză mai bună rolul de ”iepure” pentru Drulă în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Președinția Româniai a USR – PLUS, Cioloș a ajuns și el în scurt timp să își lingă neputincios rănile. Frustrarea acestuia fiind cu atât mai mare cu cât promovarea lui Drulă are loc cu girul nemijlocit al Parisului, acolo unde ministrul Transporturilor este perceput mult mai ”francofon” decât chiar Dacian Julien Cioloș. Iar cum, așa după cum dezvăluiam pe 20 aprilie, ”serviciile franceze merg cu Drulă”, Cioloș știe foarte bine că, odată luată decizia DGSE, zarurile au fost aruncate. Astfel că teribila mașinărie de propagandă așternută la picioarele unui Drulă care trebuie să rămână singurul ”om nou” din politică pregătește noi lovituri năucitoare de imagine. Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că predecesorii săi la conducerea Ministerului Transporturilor, pesedistul Răzvan Cuc și liberalul Lucian Bode au fost deja ”împachetați” informativ și predați DNA de un Drulă care astfel încearcă să își legendeze și mai mult ”eticheta” de ”câine, nu om”.

Cioloș, sacrificat de Paris

Cea cu care speră să trezească electoratul dur de dreapta în finala programată cu Laura Codruța Kovesi. Și în condițiile în care conducerea PSD va spune ”pas” și la aceste noi alegeri pentru Palatul Cotroceni.

De la postac la rangă!

Acum, și povestea asumată a premierului care în tinerețe s-a întreținut pe timpul Colegiului în SUA spălând vase părea cât se poate de succes. Numai că, așa după cum dezvăluiam chiar ieri, i-a scos DGSE băutura pe nas lui Cîțu, fie ea și cea consumată acum 21 de ani. Astfel că, fără a risca să prognozăm cât va rezista și biografia de succes a lui Cătălin Drulă, prezentăm totuși ”minunea canadiană” trăită de acesta în tinerețe. Atunci când, după ce a terminat liceul, acesta ar fi primit o bursă de studii în Canada, la Toronto. Acolo unde, la doar 19 ani, ar fi dezvoltat o inovatoare platformă de comunicare prin bluetooth. Plus o altă platformă, care permitea comunicarea necesarului de sânge pentru transfuzie prin telefonul mobil și livrarea acestuia prin drone, până la o distanță de 70 de kilometri. Numai că, brusc , Drulă s-a decis să se întoarcă în România, deși avea viitorul asigurat în Canada. Dar nu pentru a ocupa cine știe ce funcție de conducere în instituțiile statului român sau la nivelul companiilor multinaționale care în mod normal ar fi trebuit să se bată pe un tânăr de succes ca el. Și nici măcar pentru a își dezvolta propria afacere de succes. Ci doar pentru a deveni, ani de zile, postac sub pseudonimul ”Cutter”, pe forumul Asociației ProInfrastructura! După care, din toate milioanele de postaci anonimi din țara asta, noul premier tehnocrat l-a ales tocmai pe ”Cutter” Drulă să îi fie consilier personal pe problemele de infrastructură.

Cuc și Bode au de ce să tremure!

Supervizând astfel cel mai mare buget al Guvernului tehnocrat. După care, după o altă perioadă de ”acalmie” profesională, Cătălin Drulă ajunge direct ministrul Transporturilor, în ciuda opoziției puternice a liderilor Partidului Național Liberal. Și propaganda a început să lucreze intens la o imagine de politician care duhnește de la o poștă a Traian Băsescu, înainte de antrenarea acestuia pentru cursa prezidențială. Astfel că IT-istul Drulă trimite mesaje ”de cartier” sindicalistului Rădoi, dărâmă chioșcurile cu ranga în mână și își toarnă la DNA colegii de coaliție și Guvern. Iar faptul că nu a cerut protejarea identității de denunțător, ci chiar procurorii au avut grijă să ”scurgă controlat” și obsesiv stenograma în care liberalii îl numeau ”incontrolabil” ci ”câine, nu om” arată odată în plus că piedestalul pe care o parte a serviciilor secrete încearcă să îl suie este cel al singurului ”om nou” de la vârful actualei clase politice.

Contractele cu turcii… Și cu grecii…

Nu audierea propriu-zisă a lui Nelu Iordache, ci modul în care aceasta a decurs și a fost ”împachetată” mediatic a produs efectele scontate. Mai ales că ea a venit la atât de puțină vreme de când Drulă le deschidea ușile propriului birou procuorilor anticorupție, cum nici cei mai fanatici susținători ai ”Zeiței Cătușelor” nu au făcut-o vreodată! Iar cum Iordache a trebuit să mai dea o dată cu subsemnatul tot într-o anchetă legată de contractele Ministerului Transporturilor a fost se pare un ultim avertisment adresat politicienilor care ar face greșeala să îl subestimeze pe Cătălin Drulă.

Contractele autostrăzilor, predate DNA

Mai ales că în lunile de când a preluat portofoliul, acesta  a strâns ”ca hamsterul” toate informațiile și documentele necesare detonării unor spectaculoase dosare care să ”bubuie” atât în sânul PSD, cât și al PNL. Pentru că odată tabăra Orban zdruncinată de descinderea procurorilor de pe Aeroportul Otopeni iar gruparea Cîțu penetrată de intrarea în rândurile susținătorilor premierului a ”baronilor” prinși în ”plasa” anchetei navelor de salvare, Drulă poate trece la ”next level”. Sursele noastre susținând că Răzvan Cuc se poate ascunde și în Codrii Neamțului, că tot este ”mâncat”. Fiind suficientă în acest sens dezvăluirea unui singur contract semnat pe sfârșitul mandatului acestuia. Și care ar fi depășit până și ”baremul” de comision încasat pe vremuri de Elena Udrea, ceea ce chiar că reprezintă un adevărat record în materie! Dar și asigură ”suportul mediatic” necesar…După care și Bode are de ce să intre în panică, ”câinele, nu omul” Drulă neavând nicio remușcare atunci când a predat și documentația cu privire la ”secretele murdare” ale mandatului acestuia. Singurul element ajutător pe care îl putem furniza în acest moment operativ pentru identificarea ”bornelor” noilor anchete lucrate în colaborare de DNA și ministrul Drulă fiind cel cu privire la faptul că aceștia au pus ochii pe turci… Dar și pe greci…

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

  1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
  2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
  3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Featured

Producerea continuata a unor grave incidente de securitate/”Odraslele Sefului C’Asa Vreau – au primit aviz ORNISS”?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La IPJ Brăila își desfășoară activitatea un mare conducător de Serviciu Acțiuni Speciale – mascați, cum li se mai zice in popor. Cognomenul li se trage de la cagule dar la Braila, ar veni se pare si de la obisnuinta cu care aici se mascheaza mai multe nazdravanii cu iz de ilegalitate.

O sursa ce s-a vrut a ramane deplin anonima – si noi nu am avut nici un minim interes sa-i aflam identitatea (asta pentru colegii nostri scrupulosi de la Control Intern, care deschid ochii doar la comanda) – ne-a plasat un intreg material probatoriu legat de producerea continuata a unor grave incidente de securitate, chiar de ‘mnealui, distinsul Sef C’ Asa Vreau Eu.

Dupa cum este deja invederat, sefia in politie nu se mai ia demult pe competente profesionale, asa ca seful nostru s-a gandit sa inceapa de pe-acum obisnuirea … ulimii cu odraslele sale. Ca nu se stie, numai maine nu-i poimane si cine altul sa-i preia functia de conducere?!

Asa ca bravul nostru sef de SAS cauta sa-si dezobisnuiasca plozii, inca din frageda varsta cu parcurile si locurile de joaca, schimbandu-le direct cu “formarea la locul de munca”… al tatalui. Aici isi petrec toata ziulica, preiau din energiile conducatorului “iubit”, au chiar permisiunea sa dea toate hartiile la o parte ca sa-si faca temele, probabil au acces si la biblioteca politiei… Si atunci cand se decid, odraslele sefului invata conducerea preventiva, deocamdata prin birou si cu tricicletele, dar asa cum am zis, totul are un inceput! Atunci cand te plictisesti de tricicleta, e bun si un incarcator, ori chiar o pusca adevarata cum colegii lor nici ca viseaza!

Acum, pprobabil, habar nu au de asta bravii colegi de la Biroul Control Intern, probabil nici macar cei de la Structura de Securitate… La cat de atenti sunt, nu ne-ar mira sa aflam ca odraslele Sefului C’Asa Vreau Eu au primit chiar aviz ORNISS! Ca doar stiti cum se manipuleaza documentele clasificate!

Ce nu am aflat noi inca, este rolul pe care il mai au luptatorii SAS printre tricicletele micutilor, o fac pe palmasii, se mai joaca de-a Baba Oarba, se profileaza pe babysitter, ca tot suntem cu plata la nivel de 2009…. Probabil de asta, sefutul nostru isi permite sa trimita oamenii acasa, contrar planificarii. Argumentul “c’asa vreau eu” – de unde i se trage porecla – are totusi niste dedesubturi, ori nu mai incap de progeniturile sefului ori nu le-o fi ingaduit cu ceva si… mars acasa! Alteori, seful intrerupe cu de la sine putere programul vreunui subaltern ca, trebuie sa aiba grija cineva de “sefii aia mici”, nu?

Vedem deja cum copilutii trag de fiare, fac conducere preventiva, aproape sunt rastelurile cu armament, munitie. Se vede ca IPJ Braila inca nu le-a gasit un alt loc sau poate – cine stie – dragii de ei au deprins deja manuirea armamentului si nu mai prezinta nici un pericol.
Intelegem ca si seful a coborat nivelul de raportare spre clasele primare, astfel incat sa nu-i puna in inferioritate pe copiii sai, gata integrati in colectivul luptatorilor SAS. Prin urmare, toti trebuie sa raporteze BOSS-ului, in scris, ca la clasa a III-a (cum au invatat cei doi copilași), ce activități au efectuat efectiv in ziua respectivă. Nu credem ca a aflat de bază legală prin care soliciti un raport subordonatului precum și motivul verosimil.

Acum, noi prezentam doar cateva dintre ZECILE de fotografii si materiale inregistrate, ca sa nu fim banuiti cumva de vorbe aiurea. Restul, trimitem noi unde trebuie, in speranta ca nu va mai fi nevoie sa redeschidem povestea cu noi detalii, in caz ca Biroul Control Intern ar incerca sa ne ia de fazani, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv8 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv9 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv1 zi ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv1 zi ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!